QUOTE(tatimeu @ 8 Nov 2017, 14:57)
adevarul ca triplu distilat la 40% = posirca
Zici?
QUOTE(MuciX @ 8 Nov 2017, 13:41)
Apropos de distilate din ierburi, a incercat cineva
Pelinkovac?
Dap , eu. e cam ca Becherovka ceheasca sau Unicum unguresc.
Au gustul gen Jagger, e bautura digestiva de iarba. Diferenta vine din faptul ca foloses pobabil ierburi diferite si/sau concentratii diferite, insa gustul e oarecum similar. Mie imi plac.
De fapt , exceptand dulcegariile gen lichior de orice....imi cam plac toate gusturile astea aparte chiar daca sunt foarte diferite. Imi plac si astea de ierburi, imi place si ouzo/mastika/...etc....si ginul, precum si fineturile de coniace sau whisky-uri bune. Fara insa sa ma dau la o parte de la o palinca de la mama ei, nocor ca am prieteni prin Ardeal care ma aprovizioneaza.
QUOTE(wolfin @ 8 Nov 2017, 13:45)
dai in plm pe scotieni cu posirca lor...
Aprob!
QUOTE(wolfin @ 8 Nov 2017, 13:45)
irlandezii is ok cu berea lor...mai ales cand o iau pe ulei
Aprob si aici dar iti recomand un whisky irish triple distilled ca sa vezi ca baietii stau bine de tot si la tãrii. Eu le prefer in mod clar in detrimentul scotch.