QUOTE(dr_mKe @ 26 Feb 2015, 16:31)
Cel mai bun șasiu ! Atât !
A fost, acu e varza!
S-a zis ceva de macarale?
dr_mKe
26 Feb 2015, 21:11
Multe
Daaaa, de ce nu discutăm pe topicul lui marksman ?
marian-j
26 Feb 2015, 21:46
Da, râd în soare
argintii.
QUOTE(cdadan @ 26 Feb 2015, 17:03)
Deci recunosti ca-n rest e cam varza.
Cred că și puntea spate ar merita pusă la
.
cdadan
26 Feb 2015, 21:57
Bun așa, șasiul si punțile, in rest e varza.
26 Feb 2015, 21:59:QUOTE(dr_mKe @ 26 Feb 2015, 21:11)
de ce nu discutăm pe topicul lui marksman ?
In lipsa lui? N-ar fi un gest prea elegant.
dr_mKe
26 Feb 2015, 22:19
N-ar fi elegant nici să apelez la curățenie pentru un Fordac
marian-j
27 Feb 2015, 01:36
Tenisii tai, asortati cu pemfeu' si jaca pirosa, is in Timisoara!Elegant!
Virsli la gratar, virsli fierti, dimineata, la pranz si seara. Sa traiasca dom' doftor! Ti-ai ferit veverita... faceam si virsli prajiti pe discuri Brembo.
Deci 4 kile extra usturatori si 2 kile pentru sensibilosi
Multam', stiti voi pentru ce
Revansa in virsli ?
Oaspetii ratacitori de asta dupa masa. Astept recenzia la prajitura Pavlova
[attachmentid=1627984143]
IRONICK
1 Mar 2015, 19:01
da de ce leguma arata muuuult mai bine ca bemveul?
Unuia nu i-au ajuns virsli
Iar altul a fugit cu caisata...
Ai incurcat pachetele, nici un virsli n-a fost iute. Serios. Oricum, tare buni, mai ales aruncati congelati fix pe gratar. Cei mai multi s-au adunat la umbra Marelui Urs
, el e cel mai in masura sa zica daca a fost vreunul iute.
Buni virsli, n-am ce zice. Dimineata la pranz si seara, daca s-ar putea.
hitman1234
1 Mar 2015, 20:49
Pentru ca-i sedan?
Marsule, vorbeam de cum sa fie data viitoare !
Mucixe, tre sa vb prin PM !
Pai zi asa! Astia o fo' iuti ca crenvurstii.
Saru'mana pentru virslii. Eu zic c-au fost exact cat trebuie de iuți. Pentru senzații extra exista mujdei, hrean si alte cele.
Daca știam ca te întâlnești azi cu Marian, îți trimiteam pe el interfața aia. Dar n-am avut inspirația sa întreb.
Mi-ati facut pofta cu virslii astia
Am vazut ca-s doua soiuri: de Brad si de Salasu. Cei de Brad sun fierti, cei de Salasu sunt copti in cuptor.
AR-18-MOS
1 Mar 2015, 22:52
Aia de Brad sunt cei adevarati.
Si se mananca cu boia.
Ma, iuti n-or fost, da' buni da. Pe Mucixu' l-am surprins de 3 (TREI) ori cu mana-n oala cu varsli. Si asta doar la mic dejun. Faza misto e ca nu i-am separat (adica sa fie cate o bucata), asa ca lua moldovanu' nost' cate 4-5 odata...
Sa nu mai spun ca se uita cu jind la tavile cu mici si ne intreba: da' voi nu mancati mici?
Te-am tot rugat, dar vad ca nu intelegi: nu ma mai judeca, sunt in crestere!
O intrebare, dintre cei ce s-au suit in masina la doftorul, pentru teste, s-a pishat vreunul pe el?
N-a mai fo' cazu'. Doftoru' n-a mai ajuns.
Noroc ca a trimis varslii, sa aiba mucixu' ce manca...
nu badie, trecut-au anii si io tot nu m-am dat cu bembeuu,
s-au fofilat amindoi, si danut, si doctoru`.
Da' de grizzly t-o fo' frica?
oleac, l-am vazut ce apetit are,
n-am fost pe faza.....
lasa, ca poate nu l-o vinde pana ma dau si io cu dansu`
poate nu s-o fofila si propitaru ista.....ca alti posesori de bembeu
Cheile erau pe masa. Ba pe modelator chiar a trebuit sa il intreb de doo ori daca il vrea. Kumul stia de el. Lasa ca poate tu il prinzi cu trenul de rulare schimbat si discuri care nu dau vibratii.
QUOTE(MuciX @ 2 Mar 2015, 09:10)
Te-am tot rugat, dar vad ca nu intelegi: nu ma mai judeca, sunt in crestere!
...de burta?
De aia m-am intors io cu vin acasa, `tuvanaripa sa va daram cu masinile voastre cu tot
Caisata a fost in plus.
Aia nu este a fost caisata. E tuica (sau palinca, in functie de procesul de distilare) de caise, adica altceva.
QUOTE(UXE @ 2 Mar 2015, 18:08)
Caisata a fost in plus.
Ba, da' m-ai inebunit cu caisata aia. Nu cumva tu ai baut atata din ea?
Ca a mai ramas decat fo'100 de ml in sticluta aia.
Am luat si io sa fac o gargara, ca ma cam duare gatu'
Io n-am baut decat fo 2 lingurite, medicament.
Doctore, aici este decat portia lu' Mucix
[attachmentid=1627984240]
QUOTE(kum @ 2 Mar 2015, 18:18)
Ba, da' m-ai inebunit cu
caisata virslii si micii aia. Nu cumva tu ai
baut mancat atata din
ea ei?
Ca a mai ramas decat fo'
100 de ml bucati in
sticluta ulcica aia.
Na ma, uite ce mi-ati mai lasat
[attachmentid=1627984241]
In 2-3 săptămâni tre să-mi iau gume de vară
Macione
2 Mar 2015, 20:26
Bridgestone RE002 sau Dunlop Sport Maxx RT
Eu am ales pe primele
ajaccio83
2 Mar 2015, 21:34
Recomand cu incredere GoodYear EfficientGrip Performance:
http://magnoule.free.fr/AS/goodyear/essai-...formance-01.JPGhttp://www.autosource.fr/images/posts/2013...erformance.jpegLe-am avut pe Audi si puncteaza bine de tot la economie de combustibil si silentiozitate. Au un feedback foarte bun in viraje. Oricum sunt peste Michelin Primacy ce le am acum.
Ca si pret sunt ok:
http://www.anvelopejantepromotii.ro/22043-...GripPerformance
QUOTE(UXE @ 2 Mar 2015, 18:20)
Doctore, aici este decat portia lu' Mucix
Nope! Imi aduc si acum aminte prima mea intalnire cu virsli. E vorba de cel indicat in poza de mai jos, n-o sa uit toata viata. Inca sfaraia cand l-am luat si l-am invelit intr-o felie de paine. Cum i-a crapat coaja si a iesit zeama din el cand l-am muscat...
.
Eu ma gandeam la Michelin EnergySaver+ si la Nokian Line, in ton cu nota economica a masinii.
QUOTE(dr_mKe @ 2 Mar 2015, 18:50)
In 2-3 săptămâni tre să-mi iau gume de vară
vezi ca esti offtopic
QUOTE(MuciX @ 2 Mar 2015, 20:16)
Aia nu
este a fost caisata. E tuica (sau palinca, in functie de procesul de distilare) de caise, adica altceva.
Da,da,iar cind eu si baciu' Corbex ziceam de serpentinele de la Buzau,faceai pe nevinovatul !
Wolfman
3 Mar 2015, 10:26
QUOTE(dr_mKe @ 3 Mar 2015, 09:52)
Eu ma gandeam la Michelin EnergySaver+ si la Nokian Line, in ton cu nota economica a masinii.
Mai degraba Michelin PS3, sa fie in ton cu stilul de condus:
http://www.anvelopejantepromotii.ro/14335-...del:PilotSport3
b76bgaarh
3 Mar 2015, 10:48
QUOTE(M.C. @ 3 Mar 2015, 10:11)
Ma crezi ca imi amintesc vivid discutia, dar abia acum ma prind?
De, am crescut la nord de McDonald's, deci geografic in Mall D'Ova.
QUOTE(M.C. @ 3 Mar 2015, 14:20)
Numai sa treci cind oi fi si eu
la tara !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.