Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jurnal de Pilif (sau Filip)
Reno.ro - Forum Renault Romania > Alte discutii > Jurnal de Bord
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98
Muttley
Nu te kk pe tine, ca eu nu tin gunoaie de remat prin curte.
Filip
Cum ce fac cu ele, le pun la bursa ca sunt piese bune!
bucatzel
Hmmm, da.... ce n-a mai fost de mult la bursa, placute de frana uzate pe jumatate...
einstein1984
atat rematu cat si dealerul ford au platforme si nu le-ai platii tu, pentru fier am impresia ca iti da vreo 500 de lei pe el, si tichetul se plateste la dealer cu vreo 2500, din care tu probabil vezi intre 1500 si 2000.
baterie parca trebuie sa aiba, char daca nu porneste.
Filip
Baterie am pentru ea dar nu din aia buna. Am exagerat cu geamurile si tendoanele dar delcoul il schimb si ii pastrez blocul de lumini instalatia de gaz si portbagajul.
Si niste becuri acolo. Nu ii scot placutele lol. Imi pare rau de tendoanele la puntea spate. Si aprinderea electronica si electroventilatorul si bara stabilizatoare fatza, chestii ne-esentiale care nu se vad. Pacat, se incheie o era pt mine. 🥲


Eu cred ca e o mare pierdere pentru lumea auto sa ajunga AUV la remat si ma asteptam ca unii dintre dvs. sa spuna "nuu Filip nu da Dacia la remat!!!!" Dar se pare ca e doar un fier. plange.gif
Muttley
QUOTE(Filip @ 15 Mar 2022, 18:01)
Eu cred ca e o mare pierdere pentru lumea auto sa ajunga AUV
*


Aici trolezi, ca atat de tampit nu poate fi nimeni.
Faza e ca amesteci postarea aia de ti-ai sters-o cu trolling d-asta la kilogram si nu prea are sens.
Or postarea de ti-ai sters-o nu prea poate fi trolling, ca nimeni nu glumeste cu asa ceva.

Deci mie-mi da cu virgula. Sau, cu riscul banului, desi n-o spun cu rautate sau ostilitate, ci cu compasiune si empatie... chiar esti tampit sleep.gif
tomageorgian
Ai sunat la remat sa vezi daca poti duce doar o poza cu ciurucul ala? Si asa nu te mai chinui, pastrezi tot.
Muttley
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

O poza FACUTA NOAPTEA!!!
bmwh548
Da vezi sa nu incurci pozele si sa i-o dai pe aia cu Leguma si pe urma sa ajungi la vorba lui Marty.
marksman
QUOTE(bucatzel @ 15 Mar 2022, 16:16)
Hmmm, da.... ce n-a mai fost de mult la bursa, placute de frana uzate pe jumatate...
*


S-au dat? unsure.gif
psychoo
Poti sa lasi un singur prezon pe fiecare roata ca sa pastrezi restul.
Poti sa cumperi cauciucuri sh si sa le schimbi ca sa pastrezi cele noi de 12-15 ani
Daca rezervorul nu e ruginit poti sa il dai jos si sa pui unu peticit ca te tine pana la remat
Poti sa ii scoti volanul si sa conduci cu o cheie franceza prinza pe ax
bgdrenault
Sau poti sa renunti sa o duci la Remat. Nu i pacat?
sorin1983
te apuci si faci o masina din lemn, placaj,carton sau ce vrei tu, decupezi seria si o lipesti, ii dai o vopsea si o duci la aia. eventual duci lemnele in laguna si le montezi acolo ca sa nu mai dai bani la platforma.
Muttley
In caz ca e tractata si tendoanele din cornier se duc prepula la prima franare mai puternica, iar gramada de rahat ajunge pe contrasens cu puntea spate la 70 de grade, unde... ma rog, functie de imaginatia fiecaruia, pai ITP si asigurare nevalabile ar fi cea mai mica problema.

Pilif, de ce nu ceri inchiderea topicului?
mircea_aq
Eu nu mai inteleg.
Pana la urma cate limuzine are Filip ? Credeam ca a ramas doar Leguma ?
Berlina din poza sper ca nu e depozitata pe domeniul public.
Filip
Berlina din poza e dintr-o poza din 2005 cand avea rca si itp si era pe locul ei de parcare la bloc. A ajuns la remat pt voucher in 2010.
Aici se vb de alta berlina, si da e depozitata in curte. Mai am o Nubira si un Astra G. Si nubira cred ca o sa ajunga la voucher dar mai intai trebuie sa-i fac acte si sa-i platesc impozitul din urma. Astra G-ul il pastrez dar trebuie vazut de ce intra antigel in ulei.

Poze cu PC-u

<span class='edit'>16 Mar 2022, 04:25:</span>
biggrin.gif A costat mai mult decat am dat pe orice masina. radmasa.gif

<span class='edit'>16 Mar 2022, 19:39:</span>
Voiam sa ajung asa dar se pare ca o iau in directia inversa. Imi tradez principiile. sad.gif (ultima poza din dreapta).
Filip
In weekend am fost la Pitesti, la dus am zis ca fac economie, am mers in spatele unui camion pe care scria Filip, a consumat 6-6.5%, la intors nu stiu ce mi-a venit mi-a casunat pe un C-Class din ala nou, l-am terorizat initial pe urma l-am lasat, adica am stat mai in urma lui dar nu prea in urma sa zica ca a scapat de mine - l-am folosit pe post de deschizator de drumuri, pe post de "esti pe banda 2 de ce mergi cu 120 bzzszt la o parte!". Ca daca vad laguna 1 in spatele lor parca de-ai drq se ambitioneaza. Eu am vrut sa vad cum se simte masina. Atat. Ca am bagat o gramada de bani in ea. Toata autobanda de la pitesti la bucuresti, mai putin ultimii 5 km de autostrada la intrarea in bucuresti unde era buluc trafic bara la bara - in afara de portiunea aia am mers pe banda de langa ax intre 160 si 190. Cu C Class-ul ala care deschidea drumul.

Nu mai fac asa ceva. Dar iubesc masina asta. 197 km/h pe GPS am vazut cel mai mult. Posibil sa fi sarit de 200 in anumite momente unde eram atent la drum dar asta am vazut eu. Motorul masinii e ce trebuie. Tot pachetul e ce trebuie. In talon viteza maxima e 195 km/h. La 200 km.h ai 6000 rpm in trapta 5. Am vazut un pic si peste 6000 rpm, dar nu m-am uitat la telefon sa vaz viteza pe GPS.

Nu mai fac, dar stiu ca masina e o bestie. Nu vibreaza, directia iti da incredere... o Iubesc. Franele sunt ce trebuie, ca de multe ori am incetinit si eu si ala cu mercedesu de la 190 la 120 because slow traffic.

Nu o mai chinui asa pentru ca nu merita, am vrut sa vad ce poate. Acum stiu ca nu mai am nimic de demonstrat. Iubesc pur si simplu masina si asta e. Si munca si oamenii care au lucrat la ea.

<span class='edit'>20 Mar 2022, 22:30:</span>
In lumea de azi, in prezent trebuie sa ai tot ce e mai nou. E cel mai safe recunosc. Dar sa scoti un schelet din Teleorman sau de unde am luat masina ca nici nu mai tiu minte. Sa o ungi pe unde o doare sa o intrebi ce probleme are sa ai grija de ea. Si dupa aia sa dai teroare cu ea pe banda 2. Fara sa tuseasca. Fara nici o ezitare. De parca e normal, de parca pentru asta a fost facuta. Pai cum sa nu o iubesc?!
tatabobu
"Sa dai teroare" blink.gif
Filip
Da. Pai ce am platit rovinieta ca sa dorm pe drum? Am platit drumul vreau sa folosesc drumul. Pomana la biserica e pe banda din dreapta. sleep.gif
tatabobu
Si? Ala caruia incerci "sa-i dai teroare" probabil ca depaseste. Ca n-o face cu rapiditatea pe care ti-ai dori-o tu, aia e, tough luck. Altfel esti doar un ghertoi.
Filip

Nu. ce spui tu e normal si e normal sa lasi spatiu sa nu stai in ceafa omului. Vb de aia care se ambitioneaza sa stea pe banda doi orice ar fi, si pe care mi i-a rezolvat ala cu mertzanu, si eu am fost foarte happy sa merg in urma lui. Si pe viitor nu o sa mai fac asa ceva nu zic in viata mea, zic doar cu masina asta. Ca daca imi iau un Safrane Quadra Biturbo la care visez eu, da voi face la fel, dar doar o data de proba.
Cu renault-u recunosc am mers tare de 2 ori, dar prima data am mers tare fara sa am garniturile la galerie admisie + corp clapeta + senzor vacuum SCHIMBATE. Acum e gata masina si am vrut sa vad diferentza - la mai bine de un an distanta. + distributie, pompa apa, curea accesorii etc etc etc etc. S-au facut multe intre aceste 2 incercari.

Am modificat textul si am mentionat - fara sa am garniturile schimbate, ca fara nu ai cum, daca lipsesc complet.
bucatzel
QUOTE(Filip @ 20 Mar 2022, 21:03)
Ca daca vad laguna 1 in spatele lor parca de-ai drq se ambitioneaza.
*



sau isi lasa distanta de siguranta, in caz ca n-are frane...
Filip
Doamne deci o sa iau tot de pe dacia aia inainte sa o dau la remat, dar am sa fac in asa fel sa functioneze inainte sa o predau. Dar geamuri, chedere, stergatoare, pana si pompitza aia de stropgel, carcasa filtru aer, vas stropgel, bloc lumini, fete de usa macarale usa, tije butuc broaste usi (pe urma asigur usile cu sfoara) manere, tot tot tot tot dispare. Pana si tapiseria de plafon care e o mizerie. dar doar asa ca nu vreau sa o las.
Cred ca o sa racai pana si terosonul de pe podeaua masinii pe care l-am pus la YDaniel. Nu le las nimic!
Ceasuri de bord tot tot! Desfac farurile le iau sticla, le incalzesc cu foehn-ul. Las miezul, la fel si pe spate iau tripla. Iau becurile iau tot. Las miezul doar.

22 Mar 2022, 02:26:
O sa racai pana si buretele ala de 2 lei din plansa de bord crapata de soare. Las doar scheletele. Sa se spele pe cap cu el. Si tot ce am mai zis in postarile trecute, instalatie gpl, scut, bara anti-ruliu fatza, electroventilator, termocupla, pun alt delco, scot aprinderea electronica - am piese de rezerva mai naspa si o sa porneasca.
cj98czh
QUOTE(tatabobu @ 20 Mar 2022, 22:22)
"Sa dai teroare"  blink.gif
*



cu 1.6 16v ..... asta inseamna mafiot radmasa.gif vs 2.2 de 170 sau 204 ...
Filip
mda, nu mai fac niciodata. Ar cam trebui sa ma maturizez ca am 30 de ani deja. Sau 31 nici nu mai tin numaratoarea.

Legat de faruri inca nu le-am facut polish dar le-am dat cu WD-40 si arata mai clar plasticul ala acum. Dar tot ingalbenit.
dandobre
QUOTE(Filip @ 22 Mar 2022, 00:59)
Doamne deci o sa iau tot de pe dacia aia inainte sa o dau la remat, dar am sa fac in asa fel sa functioneze inainte sa o predau. Dar geamuri, chedere, stergatoare, pana si pompitza aia de stropgel, carcasa filtru aer, vas stropgel, bloc lumini, fete de usa macarale usa, tije butuc broaste usi (pe urma asigur usile cu sfoara) manere, tot tot tot tot dispare. Pana si tapiseria de plafon care e o mizerie. dar doar asa ca nu vreau sa o las.
Cred ca o sa racai pana si terosonul de pe podeaua masinii pe care l-am pus la YDaniel. Nu le las nimic!
Ceasuri de bord tot tot! Desfac farurile le iau sticla, le incalzesc cu foehn-ul. Las miezul, la fel si pe spate iau tripla. Iau becurile iau tot. Las miezul doar.

<span class='edit'>22 Mar 2022, 02:26:</span>
O sa racai pana si buretele ala de 2 lei din plansa de bord crapata de soare. Las doar scheletele. Sa se spele pe cap cu el. Si tot ce am mai zis in postarile trecute, instalatie gpl, scut, bara anti-ruliu fatza, electroventilator, termocupla, pun alt delco, scot aprinderea electronica - am piese de rezerva mai naspa si o sa porneasca.
*



Peste câți ani vrei sa dai mașina la remat?
GIC
Uleiul din motorul de Dacie cati km are? M-ar interesa 2-3L mai ales daca are un pic de patina!
bmwh548
QUOTE(Filip @ 22 Mar 2022, 00:59)
Doamne deci o sa iau tot de pe dacia aia inainte sa o dau la remat, dar am sa fac in asa fel sa functioneze inainte sa o predau. Dar geamuri, chedere, stergatoare, pana si pompitza aia de stropgel, carcasa filtru aer, vas stropgel, bloc lumini, fete de usa macarale usa, tije butuc broaste usi (pe urma asigur usile cu sfoara) manere, tot tot tot tot dispare. Pana si tapiseria de plafon care e o mizerie. dar doar asa ca nu vreau sa o las.
Cred ca o sa racai pana si terosonul de pe podeaua masinii pe care l-am pus la YDaniel. Nu le las nimic!
Ceasuri de bord tot tot! Desfac farurile le iau sticla, le incalzesc cu foehn-ul. Las miezul, la fel si pe spate iau tripla. Iau becurile iau tot. Las miezul doar.

<span class='edit'>22 Mar 2022, 02:26:</span>
O sa racai pana si buretele ala de 2 lei din plansa de bord crapata de soare. Las doar scheletele. Sa se spele pe cap cu el. Si tot ce am mai zis in postarile trecute, instalatie gpl, scut, bara anti-ruliu fatza, electroventilator, termocupla, pun alt delco, scot aprinderea electronica - am piese de rezerva mai naspa si o sa porneasca.
*




QUOTE(Filip @ 22 Mar 2022, 09:17)
mda, nu mai fac niciodata. Ar cam trebui sa ma maturizez ca am 30 de ani deja. Sau 31 nici nu mai tin numaratoarea.

Legat de faruri inca nu le-am facut polish dar le-am dat cu WD-40 si arata mai clar plasticul ala acum. Dar tot ingalbenit.
*



Te hotarasti 'reaq?
einstein1984
QUOTE(Filip @ 29 Aug 2009, 22:11)
Si eu ii zic la 1300 "batrana carapace"!  laugh.gif  Intr-adevar e nasol sa-ti gasesti masina cu geamurile sparte, de asta cand n-am mai folosit masina tatei, am dus-o repede la curte, sa nu-i puna cineva gand rau. Eu n-o sa renunt niciodata la prima mea iubire, la AUV, chit ca o sa se dizolve in curte, dar de dat tot n-o s-o dau, indiferent ce alta masina as avea. Oricum va mai manca multi kilometri pana o s-o scot din circulatie.  smile.gif
Legat de roscata, e bine sa ramai doar cu amintirile placute.
*


blush.gif blush.gif
cj98czh
QUOTE(Filip @ 22 Mar 2022, 09:17)
mda, nu mai fac niciodata. Ar cam trebui sa ma maturizez ca am 30 de ani deja. Sau 31 nici nu mai tin numaratoarea.
*



sa ma ierti dar daca pana la varsta asta nu te-ai maturizat ... slabe sanse sa mai reusesti de acum incolo ..
bucatzel
QUOTE(Filip @ 22 Mar 2022, 00:59)
Desfac farurile le iau sticla, le incalzesc cu foehn-ul. Las miezul

*



Ignorand calculul ala energetic conform caruia s-ar putea sa te coste curentul mai mult decat ti-ar da cineva pe sticla... Zi-mi daca merge. Am niste saturnusuri cu oglinda terminata, si as incerca sa le re-oglindesc, dar trebuie sa separ sticla de oglinda inainte.
Ampt
QUOTE(Filip @ 22 Mar 2022, 00:59)
Doamne deci o sa iau tot de pe dacia aia inainte sa o dau la remat...
*


Și crezi că-i afecteză cu ceva pe cei de la Remat..., că de interesat sunt convins că nici nu poate fi vorba.
Oricum este mai mare deranjul la care singur vrei să te înhami, decât ceea ce vrei tu să oprești de pe mașină.

Dar dacă așa îți dictează pasiunea, urmeaz-o atunci..., că n-ai ce să-i faci...

P.S M-aș bucura însă ca totul să fie scris de tine la mișto...
Nu-i păcat de anii aceia frumoși pe care îi ai?! smile.gif

Vezi că timpul este ireversibil..., are și el Remat-ul lui!
marksman
QUOTE(Filip @ 22 Mar 2022, 09:17)
mda, nu mai fac niciodata. Ar cam trebui sa ma maturizez ca am 30 de ani deja. Sau 31 nici nu mai tin numaratoarea.

Legat de faruri inca nu le-am facut polish dar le-am dat cu WD-40 si arata mai clar plasticul ala acum. Dar tot ingalbenit.
*


Decât să bagi timp și energie aiurea în descompletat Dacia care merge la Remat (dacă nu ai pe cineva care știe că vrea diverse de pe ea!), nu mai bine iei din Carfur cea mai ieftină pastă de dinți și faci un polish la farurile alea mătuite? Sau vezi că bagă de joi la Lidl un kit de polishat faruri, probabil vreo 30 de lei, n-am văzut exact. Parte din banii de pe rablă îi folosești să aduci o mașină la standarde cât de cât bune. Zic "cât de cât" pentru că la banii dați pe Laguna aia plus ce-ai mai băgat în ea, luai una "mint condition". Dar e timpul tău, banii tăi.
cj98czh
QUOTE(marksman @ 22 Mar 2022, 12:57)
vezi că bagă de joi la Lidl un kit de polishat faruri, probabil vreo 30 de lei, n-am văzut exact
*



de ieri este la 49.99 ron smile.gif
AR-18-MOS
Se vede cine, unde lucrează de e la curent cu prețurile! Sper că nu scoateți albușurile de ouă la cutie!
mircea_aq
Nu mai bine se opreste intr-o reprezentanta reno si da comanda de doua bucati noi ?
Cat sa fie un far cu halogen pentru o laguna I ? 150 de euro bucata ?

Am avut halogen la symbol, banuiesc ca era cel mai ieftin far din gama reno, 8 ani cu aceleasi faruri, multa autostrada @147kmh, nu s-au matuit de nicio culoare.

@maturizarea, am inteles ca la barbati se produce pe la 50 de ani, la pachet cu altele.
einstein1984
Marksu are masini noi, nu are nevoie de asa ceva.
Diac
QUOTE(mircea_aq @ 22 Mar 2022, 13:53)
Nu mai bine se opreste intr-o reprezentanta reno si da comanda de doua bucati noi ?
Cat sa fie un far cu halogen pentru o laguna I ? 150 de euro bucata ?
*




1. nu cred ca mai gaseste faruri de L1 nici macar in reprezentanta

2. Chiar daca gaseste, probabil costa cât avansul la un Clio nou.

3. https://www.autokarma.ro/piese-automobile-r...far-1941?page=1

600 ron setul de faruri taiwaneze, 60 de lei materiale de polish.
Muttley
QUOTE(Ampt @ 22 Mar 2022, 13:45)
Dar dacă așa îți dictează pasiunea, urmeaz-o atunci...
*


Nu e pasiune wink.gif
MyKe89
QUOTE(Diac @ 22 Mar 2022, 15:42)
1. nu cred ca mai gaseste faruri de L1 nici macar in reprezentanta

2. Chiar daca gaseste, probabil costa cât avansul la un Clio nou.

3. https://www.autokarma.ro/piese-automobile-r...far-1941?page=1

600 ron setul de faruri taiwaneze, 60 de lei materiale de polish.
*


https://www.autokarma.ro/piese-auto-origina...inal=7701038261
https://www.autokarma.ro/piese-auto-origina...inal=7701038262
einstein1984
7701038261 e 151 euro fara tva pe original. Dubleaza valoarea masinii cu 2.
marksman
QUOTE(einstein1984 @ 22 Mar 2022, 13:53)
Marksu are masini noi, nu are nevoie de asa ceva.
*


Are și două mașini vechi în parohie, una din 2004, alta din 2007, ambele au avut farurile mătuite.
bmwh548
Investea 250 de lei in masinuta de polishat de la Lidl (cu tot cu acumulator si incarcator) si inca 50 de lei in pastele de polishat si rezolva problema la Leguma intr-o dupa amiaza. Eventual facea un ban polishand si pe la amici si amortiza costul sculelor.
mircea_aq
Si cat tine "restaurarea" ? daca trebuie sa o faci anual si sa mai aplici si folie pe faruri de fiecare data, nu mi se pare afacere.
bmwh548
Se uzeaza folia, ai dat-o jos, stergi farul, pui alta. Nu mai stai sa-l polishezi.
Muttley
Folia mea de pe Ignis are 4 ani, si e ca noua.
Filip
Azi m-am dus la Amzei 13 sa scot si eu buletin si in parcare se gaseste unu cu un Doblo van sa dea cu spatele, am dat si eu un pic dar m-am oprit sa ma uit in stanga dupa un loc pe lateral unde sa intru in randul de masini parcate sa-i fac loc. Ala a dat in continuare cu spatele fara sa se uite in oglinda stanga si s-a urcat pe aripa mea dreapta, i-a facut mare groapa. Ma dau jos ii zic nu te uiti si tu in oglinda ala cu gura mare ca de ce am oprit - ca sa ma asigur nu dau ca nebunu continuu cu spatele in parcare relativ aglomerata cu oameni care misuna printre masini plus ca eu cautam un loc. In fine si vina mea (dar nu legal) o fi fost ca m-am oprit din dat cu spatele. Dar nu m-am oprit brusc si a avut vreo 3-4 secunde sa vada ca sunt oprit dar se uita in oglinda din dreapta cica.

Ma ia cu... hai ca iti dau 2 milioane... ii zic 5 ca dupa aripa aia indoita sigur mai sunt si altele indoite, vasul de spalat parbriz e fix in zona aia... nu ca el ca lucreaza in service vezi doamne ca nu e nimic decat aripa (mai e si bara atinsa de fapt doar ca nu s-a crapat). Stramba din nas, ii zic bine hai sa facem amiabila, nu am amiabila ca nu stiu ce vrajeala ca are el service ca ma programeaza ca o facem asa... io in momentu ala ma apuc sa fac poze si ma ia ca de ce fac io poze ca citez " vrei sa te bat "? E si de aici degenereaza situatia, nu ne-am batut da ne-am porcait de ne-a luat dracii si mai ales ca aveam programare la buletin l-am lasat in plata domnului, gasisem si un loc de parcare am parcat i-am facut si lui loc sa iasa, a trecut de mine, mai era sa agate un Touareg de a tipat un om de pe strada la el. Am tipat si eu ce vrei ma sa le iei pe toate la rand acum (sa mai intorc cutitul in rana). In fine m-am dus la buletin dupa aia ma astepta la masina mai potolit, acu nu mai recunostea ca m-a amenintat i-am zis sa se duca la politie sa ma lase-n pace. Eu m-am dus cu poze printate cu tot am dat declaratie la accidente usoare NU AM FACUT AMIABILA EVIDENT, am autorizatie de reparatie si urmeaza sa fiu contactat. De fata cu politistul i-am cautat numarul de inmatriculare in CEDAM sa vedem daca are asigurare si nu are, posibil daca are sa fie pe seria de sasiu. Dar cum nu mi-a dat o copie dupa RCA, o copie dupa buletin, un numar de telefon nimic era mai ocupat sa se porcaiasca cu mine, nu am de unde sa stiu daca are RCA. Senzatia mea e ca nu are. Eu am si martor, ca eram cu tata care fix azi a implinit 65 de ani si a trebuit sa vina cu mine la buletin ca na stau in apartamentul lui si trebuie sa ma declare, si un prieten de familie care venise pentru tata si am zis sa nu-l lasam acasa alea 45 de minute cat ar fi trebuit sa dureze dus intors mersul la buletin. Momentan nu a fost nevoie de el dar am martor.

Urmeaza sa il contacteze politistul pe ala cu Doblo, daca nu are RCA o sa ma adresez la FPVS - fondul de protectie al victimelor strazii.

PS: Poze cu el si cu duba lui pe care e si firma la care lucreza nu o sa pun ca nu sunt din ala.

Dar daca e mega nesimtit si contesta si zice ca am intrat io in el sau ceva s-ar putea sa iau legatura cu firma la care lucreaza. Ca dupa aia o daduse la intors ca nu el m-a amenintat cu bataia ca eu am zis ca dau in el - ceea ce e fals si am si martor.
Bicicleta galbena
Ce jegos... S-a inflamat ca ai facut poze? Pai ala e primul lucru pe care trebuie sa-l faci in cazuri de-astea. Si dupa cum a reactionat n-are asigurare.

Zona aia o evit cat pot, e oribila, incerc sa parchez in alta parte si merg pe jos.

Filip
S-a inflamat in special ca i-am facut si lui la volan in doblo o poza. Pentru ca eu cunosc cazuri, inclusiv prieteni care au facut chestii la volan si au gasit pe cineva sa declare ca a fost altcineva in locul lor (de obicei o persoana cu carnet dar care nu conduce si nu e influentata negativ ca are permisul suspendat 1 luna sau cat mai e acum). Pentru ca l-am simtit ca e dubios, ca nu e in regula cu actele. Si asta nu e o problema daca era baiat cu mine. Mai lasam poate de la 5 la 4 milioane dar nu as stiut sa vorbeasca tot el era chipurile ala nedreptatitu. Si vreau sa zic ca a intrat in mine, nu auzea si el cum se indoaie tabla nu claxon nu nimic. A dat pana i s-a oprit fiatul doblo de tot. Eu eram cu piciorul pe frana pentru ca ma uitam in spate si nu eram fix paralel cu masinile, cautam sa ma dau mai in stanga sa-i fac loc in momentul in care m-am oprit sa ma uit ce-i in spate si daca ma impingea si continua sa o faca 1 metru 2 (si la cat de zapacit era sigur o facea) m-ar fi impins pana loveam masinile parcate in stanga mea.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.