Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ALARME (Reunit)
Reno.ro - Forum Renault Romania > Alte discutii > In Car Entertainment > Car Security - Alarme Auto
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
alexgame
Pai nu am testat dar am citit topicuri pe la aceasta sectiune si am vazut ca multi au aceasta alarma iar cand mi-am montat eu pe cea de care am zis unu monta MAAT 7500 pe un SERIA 5.Iar in garajul celor de acolo erau vreo 20 de cutii goale de MAAT 7500.Asa ca am zis ca daca isi monteaza toata e buna.Mai ales ca din aia vroiam si eu doar ca nu aveam bani destui.smile.gif
IRONICK
Si Logan isi cumpara multi fara drive-test ...
goe
QUOTE(goe @ 11 Sep 2007, 08:33)
@Aleks. multumesc pentru raspuns. sunt din bucuresti. am gasit o firma pe net aici. Cred ca o sa fac toata treaba la ei si anume:
Alarma auto EAGLEMASTER CL5100 - 136.85 RON
Montaj alarme cu telecomanda: 70 RON
Montaj deschidere portbagaj (include accesorii, buton la bord pentru deschidere, relee, conectarea la alarma, actuator): 85 RON
Montaj Inchidere Centralizata: 60 RON / usa - inclusiv actuator&accesorii

Cam astea sunt preturile de pe site-ul lor. Cand fac rost de bani le fac o vizita.
*




Am fost la băieții ăștia de mai sus înainte de sărbători. Dar am plecat dezamăgit. Problema la mașina mea(Renault Symbol 1.4 Authentique Phase 4 - 2006) este că nu se poate monta închidere centralizată. Trebuie să îmi schimbe cei de la Renault toate incuietorile(broaștele). Ca să am o garanție pentru ele. Așa mi-au zis cei de la service. Mda. Are cineva idee cam cât mă costă așa ceva? Îmi pare rău acum că nu mi-am luat mașina cu închidere centralizată din fabrică. Îmi poate da cineva mai multe detalii în acest sens. Mai este o altă cale?
Sudsemnatu
as vrea sa imi montez senzor de perimetru pe un maat 7500 ( cu telecomanda).Credeti ca se poate? Cum as putea dupa aia arma ? SI cum se monteaza?
Sa apelez la cei de mai sus? datasilvergrup sau unde mi-am pus alarma ( seleniu..nu stiu daca ati auzit).Preturile sunt asemanatoare.

si au 2 tipuri de senzori..unul pe 2 cai si unul pe una singura? care ar fi mai ok?
alexgame
Pai ala pe doua cai detecteaza si in masina daca e cineva.Adica cand se apropie cineva de masina beepuie de 5 ori.Cand detecteaza pe cineva in interiorul masinii incepe sa sune 30 sec alarma(oricum nush cum ar putea cineva sa intre in masina fara sa sune alarma in prealabil).Si se monteaza la firma unde ti-ai montat si alarma(e cel mai bine asa) sau oriunde in alta parte.
didosdoru
Am montat pe masina alarma Scorpion si inchidere Eaglemaster si nu reusesc sa fac ca alarma sa-mi inchida usile. Inchiderea functioneaza. Am legat cele 2 fire de la inchidere (maro si alb) la firele (albastru si mov) de la alarma si nici un efect. Alarma modul de inchidere incorporat.Oare de ce nu functioneaza.Ma poate ajuta vre-o cineva.
Problema e ca nu am nici manualul de utilizare (am cumparat pachetul de la o cunostinta si nu mai avea tot).Am cautat scheme dar nu am gasit (au fost unele dar s-au sters pozele).
bulan
La masina pe care o astept sa vina,seat Toledo,are in dotare:alarma volumetrica.Ce face o alarma ca asta?
romeo3108ro
simte diferenta de volum in habitaclu(suna si daca lasi si geam deschis si bate putin vantul)
doru mmm
Am si eu o intrebare poate ma ajuta cineva. Unde leg si firele de la inchiderea usilor de pe alarma? ms.
romeo3108ro
doru:daca ai fi mai explicit poate ai primi si un raspuns pertinent de la cineva
doru mmm
Pt. Logan. Ce varianta sa aleg si unde le leg?
Am si eu o intrebare poate ma ajuta cineva. Unde leg si firele de la inchiderea usilor de pe alarma? ms.
HTB222
Salutare!
Am si eu probleme cu alarma mea Viper 300 montata de cei de la Cobalcescu la achizitionarea masinii (un Renault Clio din 2002).

Cand incerc sa pornesc masina se aude doar ca functioneaza pompa de benzina, dar in rest nimic (electromotor etc).
Am incercat asta-seara, sfatuit de prieteni, sa iau curent de la alta baterie dar se intampla acelasi lucru, deci solutia nu e bateria.

Cum dezactivez alarma sau cum fac sa imi mearga masina?

Multumesc anticipat.
goe
Nu mă poate ajuta nimeni? Ce mă sfătuiți să fac?
zmouzy lucian
salutt!am si eu o nelamurire cin leg cu alarma mea am doua fire maro care vin la semnalizari le-am legat dar degeaba nu mi se aprind semnalizarile cand inchid deschid precizez ca am solenza iar firele de la semnalizari sunt roz respectiv portocaliu
sper ca nu le-am gresit
99MMH
Salutare,
Am si eu o mica problema blink.gif , alarma a carei telecomanda am postat-o mai jos o am montata pe o masina (leganza) si nu stiu ce marca este, pe telecomanda nu mai scrie nimc, s-a sters, si nici pe UC nu s evede nimic. Mentionez ca alarma e cu pager, pornire motor etc.
Rog pe cei care au idee despre ce este vorba sa imi dea si mie o mana de ajutor, cu demunire , producator si eventula schema. blush.gif
Multumesc, pe curand![attachmentid=1627433008][attachmentid=1627433009][attachmentid=1627433010]
Lostboy
Caută după cod. Ar trebui să aibe un cod.

Off: dă-le draqului de poze! Chiar nu ai reușit în 3 încercări să focalizezi?
dae
pentru cei priceputi sa cistige un ban cinstit

http://www.daciaclub.ro/-OFERTA-Angajez-Mo...to-t101432.html
99MMH
@ Lostboy crezi ca da mai aveam codul pe ele mai intrebam fara sa caut, am mai studiat si s-ar putea sa fie PYLO ceva de genul asta...
99MMH
Am gasit..... smile.gif
Alarma de care va intrebam mai sus e ASTRA 777 Series produsa de SCYTECH.
Alaturat o sa pun si manualul care l-am gasit, poate mai doreste cineva sa studieze blink.gif
Pe curand![attachmentid=1627434046]
b_gabi
Dacă răspunsurile mai sunt oportune:
@goe după părerea mea ai 2 variante:
1. dacă mașina mai este în garanție trebuie musai să mergi la reprezentanță dar s-ar putea ca prețul să fie...descurajant;
2. dacă garanția nu mai este o problemă trebuie verificată preechiparea cu cabluri pentru montajul încuietorilor cu motor. Dacă există f. bine ai scăpat de o sarcină. Dacă nu ...se mai trage un rând de cabluri din praguri în ușă (cam pe unde vin și cele pt difuzor). Acum dacă vrei să montezi încuietori originale cu motor vezi care e prețul (o idee despre el îl poți afla de la reno dar va fi prohibitiv - asta ca ulterior să ai idee când să cauți la dezmemebrări - deși nerecomandabil pt că și așa sunt sensibile de noi). Dacă nu vrei originale, închiderile centralizate ordinare sunt compuse din actuatoare (motorașe care acționează pârghia de blocare/deblocare a încuietorii), din modulul de comandă a acestora și cablurile necesare. Dacă ai deja o alarmă montată aceasta poate pilota singură motorașele sau se poate interfața cu modulul. Despre posibilitatea și modul cum se pot monta ...asta numai cineva care a desfăcut vreo-dată fața de ușă își poate da cu părerea.

@HTB222 dacă vrei să dezactivezi alarma ca să pornești motorul trebuie să scoți din circuit și releul care întrerupe circuitul către electromotor/bobina de inducție dacă alarma nu este dezarmată.
Cele afirmate mai sus sunt din experiența pe care am căpătat-o montând personal închidere și alarmă la un oltcit care de 4 ani nu a solicitat decât schimbarea bateriilor telecomenzilor, și la vre-o 2 dacii (n-am mai scăpat de neamuri tongue.gif ).

Edit: am gasit pe net (am și comandat-o) o alarmă (acum mă joc la ea ca să văd ce poate face) care are și funcția de închidere/deschidere automată la depărtarea/apropierea proprietarului de mașină (care are bineînțeles pagerul în buzunar) plus avertizare cu mesaje vocale.
Paul Gabriel
am si eu o problema, de la un timp, nu mai merge telecomanda, deloc, nici sa armez, sau sa dezarmez, functia de marsarier merge (suna si se aprind avariile cand dau cu spatele) ce poate avea? ma ajuta cineva?
b_gabi
1. telecomanda nu mai emite (baterie descărcată sau etaj emisie defect);
2. telecomanda nu mai este recunoscută de UC;
3. etaj recepție al UC defect;
părerea mea blush.gif !
95puf
Am si eu o intrebare, ce alarma ati alege intre un Maat 7500 si un Viper 5002, facand abstractie de pret (presupunand ca vi le-ati permite pe amandoua)? Precizez ca nu montez pornirea masinii, etc, decat strict functia de alarma pt masina din semnatura. Merci
bgdrenault
Am o problema cu o alarma Alcar h22, isi face toate functiile de inchidere-deschidere dar fara a se mai auzi " trompeta". Sa se fi ars vreo siguranta sau s-a ars "trompeta" .Multumesc anticipat pentru informatii!
b_gabi
"Trompeta " - sirena se poate proba alimentând-o direct (și neapărat corect ca polaritate) de la baterie. Dacă face zgomot verifică siguranța care este pe cablu (dacă are) și dacă și aceasta este OK verifică releul care comandă sirena.
părerea mea blush.gif !
dan_mar
Salutari! Poate sa ma lamureasca cineva daca pot reseta alarma Eaglemaster CL5100T
(http://www.nettrading.ro/CLAUTOMETAL/alarma-auto-cl5100.htm) altfel decat prin procedura din manual cu contactul pus si butonul de override tinut mai mult de 5 secunde? La montaj nu am legat-o la contact.
A ramas armata, nu o mai pot dezarma, nu-mi mai recunoaste nici una din telecomenzi.
Sau singura varianta ar fi sa o leg pe contact? Va multumesc.
b_gabi
Dacă asta e procedura din manual cred că asta trebuie urmată.....Și chiar dacă nu ai legat-o la contact, poți pune (+) temporar pe pinul care trebuia legat la contact, o resetezi, reprogramezi telecomenzile iar după aia dai firul jos. Părerea mea blush.gif !
dan_mar
Mersi mult, apreciez raspunsul, dar: alarma se leaga pe (-) la releul de contact care are 5 fire, dintre care unul e rosu de (+) permanent, iar alte 2 pentru contact (portocaliu (+) intrare si albastru (+) iesire), cel negru de (-) care pleaca la alarma si inca unul verde care nu pare a fi folosit, dupa schema din manual.
Eu am incerat sa leg rosu (+) la instalatie, (-) la alarma. Se aude click-in releu, semn ca este cuplat sau decuplat, ma rog, nu inteleg prea bine ce face acest releu.
Dar alarma nu vrea nici asa sa se reseteze. Poate nu fac eu ceva corect ...
dan_mar
Am gasit rezolvarea, era un alt (+) pentru contact... deh, schema e cam aglomerata si cred ca l-am omis ...
Mai am o alta nelamurire: cum testez eu trigger-ele de la capota si portbagaj? Nu le mai "simte" si nu stiu unde e problema.
Mersi
dae
Atentie !!! Oferta Noua .

Salutare !

Am lipsit foarte mult de pe acest forum si imi cer scuze tuturor celor care nu au primit raspunsuri la intrebarile lor

In acest timp nu am stat cu miinile in sin , In acest timp am construit un nou
Sediu mult mai primitor si mult mai central pe Strada Barlea nr 1 linga Mc Donalds Trafic greu fata in fata cu intrarea in Electromagnetica si
un nou Site http://www.seleniu.ro

Pentru a va recompensa asteptarile am sa maresc reducerile respectiv :

Montaj Alarme Auto ptr Logan GRATUIT Oferta

- 15% la alarmele maat Alarme Auto Maat

- 10% la restul de alarme Alarme Auto - Oferta Completa

- 5% la restul de produse aflate pe site produse pret promotional daciaclub.ro

Pe noul site aveti suport ON LINE PE Mess in timpul orelor de program si puteti uploada manualele produselor mentionate

Pentru a va asigura ca preturile produselor solicitate nu sint umflate artificial pentru a va oferi reducerile afisate va rog sa faceti precizarea ca veniti de pe daciaclub.ro numai dupa ce ati aflat preturile de la personalul magazinului inainte de a vi se intocmi formele de vinzare


Sperind ca noua oferta aste pe palcul dumneavoastra va asteptam pentru o colaborare cit mai placuta DANIEL
MATEA BOGDAN
alarme ieftine :
incercati aici - sunt bune si destul de usor de cumparat daca ai cont cine nu stie sa-mi scrie
iaca preturi aici : http://motors.search.ebay.co.uk/alarms_Car...gZ1QQsofocusZbs
ursamajor
Dintre alarmele low end care e mai fiabila? Nu ma intereseaza cine stie ce functii sa aiba , ci care e cea mai fiabila. M-ar interesa dintre acestea, gasite in comert: Scorpion, Pilot, Racing fast, Fighter. Sau poate alta, neadaugata aici. Multumesc.
tarzy
eaglemaster
ursamajor
Dar dintre Eaglemaster și Maat 679 Extreme, care-i mai bună dpdv al fiabilitatii si functiilor?

2 May 2008, 13:47:
Am luat Maat 679, Eaglemaster nu mi-a plăcut ca lucrătură.
didosdoru
Salut
Am o problema cu alarma mea de pe masina.Este o alarma Scorpion CL1300. Alarma e recuperata de pe alta masina. E montata corect, dar nu sesizeasa usile deschise, adica cand este activata alarma si deschizi o usa nu semnalizeaza nimic. In manual scrie ca are functia de ignorare deschidere usi.Cum poate fi modificata acesta setare?
Inca o problema sirena alarmei nu suna, este data pe silentios, nu stiu cum sa o fac sa sune din nou.
Please Help!
poe
Va rog ajutati-ma daca puteti, am nevoie de instructiunile de la o alarma Thunder, sau ceva idei cum pot dezactiva armarea automata la oprirea motorului. E disperanta. Dupa ce opresc motorul, las cheile in contact si plec din masina pt scurt timp, alarma se armeaza fara sa-nchida usile, cand ma reintorc alarma incepe sa sune, e enervant, cum pot dezactiva? Multumesc.
katonanico
Am si eu o problema urata:masina am cumparat-o de curand,a stat 1 luna neutilizata, am circulat,apoi dupa 3 saptamani de neutilizare,alarma Guard am gasit-o scoasa din uz,nu clipeste nici macar ledul ei,telecomanzile (2) sunt OK,se aprind ledurile lor,dar alarma nu raspunde nimic la ele,am deschis din centralizata de pe cheie,dar nu pot porni masina,ledul rosu la bord clipeste,incontinuu,si cu cheia pusa,si nu se aprinde nici un martor la bord,nici ecranul,nu merg nici geamurile electrice.
Faruri am,ceasurile se aprind la aprinderea farurilor,radiocdplayerul merge,avariile merg,centralizata merge.
Curent aveam cam 12 V,i-am dat in plus de pe alta masina cu cabluri,pan la 13,8V,si tot nimic.
Mi-am amintit faptul ca n-am mai auzit bipurile alarmei (frecvente la trecerea altor masini pe langa ea),de vreo10 zile.
Pe scurt,motor blocat, alarma scoasa din uz.
Nu gasesc nicaieri nici butonul de resetare,ledul alarmei este deasupra volanului.
Un specialist mi-a spus ca trebuie sa ia masina pe trailer la el la atelier s-o reinvete codurile cheilor,ca a scazut curentul un timp mai indelungat si nu recunoaste cheile.
(Le am amandoua,nu recunoaste niciuna).
Mi se pare ilogic,caci ar trebui atunci sa functioneze alarma,ledul ei,telecomenzile,nu ?
Astept pareri,solutii,teorie,inainte de a fi pacalit de "specialisti" sa-mi fac noi datorii, merci !
De adaugat ca masina am cumparat-o de la un membru al familiei ce nu a avut niciodata problema asta,si a folosit-o de noua pana acum.
ursamajor
Încearcă să-i scoți siguranța.
pyngi
Salut! As vrea sa pun o alarma pe Logan. As vrea cu ridicarea geamurilor si sa fie o alarma fiabila. Oscilez intre Viper 350 HV si Maat 7500. Viper ii viper dar maat-ul are pager. (cat o fi de folositor nu stiu). Voi ce parere aveti? Apropos de maat nu am gasit nimic pe net. O fi produse la si pentru noi? Sau astept alte sugestii pana in 500 RON cu montaj.
b6ae23
Nu stiu ce sa mai spun dupa ce dry.gif am citit tot topicul.

Nu mi se pare normal ca fabricantul sa nu dea o lista de alarme compatibile, sau sa supervizeze doar instalarea.

Treaba cu pierderea garantiei nu este o treaba corecta. Dar intr-o tara unde nu exista legi care sa protejeze clientul ce ne mai mira??? Problemele din acest topic - pe aceasta tema - sunt nerezolvate de cand s-a lasat masina.
Este unanim recunoscut ca firma are o politica anti aftermarket dar pana cand?
Azi la un dealer mare din Bucursti mi s-a spus ca nu sunnt aceptate a fi montate nici macar radio cassurile care nu sunt in catalog.

Vreau si eu o explicatie logica de ce dealerii nu vor sa monteze alte alarme decat cele Dacia. Oare pentru ca raportul calitate pret este in defavoarea Dacia?

Am ramas cu un gust amar si am decis ca doi ani pot sta fara alarma!


Mihai Simon
Salut! Mi-am montat si eu o IC si alarma Thunder CA102. Problema e urmatoarea: sad.gif fie ca e motorul oprit sau pornit, se armeaza automat si inchide si usile! Le deblochez si apoi in ~10-15 secunde se repeta ce v-am spus mai sus... In instructiunile de instalare a alarmei scrie ca atunci cand vehiculul este armat, LED-ul clipeste de 2 ori la interval de o secunda si de 3 ori la fiecare secunda cand vehicolul este lovit, lucru care se intampla in cazul meu! sad.gif Dati-mi va rog un sfat...
Multumesc.
Mihai Simon
pentru poe...
asta-i tot ce scrie in manual! sper sa-ti fie de folos!!! wink.gif
bafta...
poe
Multumesc foarte mult Mihai, dar din pacate nu scrie pe acolo cum se poate programa alarma, pe mine ma deranjeaza punctul 14 si as vrea sa-l dezactivez, poate cineva sa ma ajute? Sa-nteleg ca asta este toata documentatia pe care ai primit-o?
Mihai Simon
Din pacate, asta-i tot... sad.gif
Mihai Simon
salutare!
la mine s-a rezolvat problema. nu am legat firul care mergea la plafoniera biggrin.gif asta a fost tot. acum merge bine... cu ochiul.gif
toate cele bune!
poe
Sa-nteleg ca era un fir separat doar pentru plafoniera? Daca deschizi una dintre usi porneste alarma? De obicei stiu ca firul ala la plafoniera tocmai pt asta e, sa detecteze orice usa deschisa.
Mihai Simon
e un fir care merge la butonul de la plafoniera si cand deschid una din usile din fata, se aprind luminile de avarie. cum a fost la mine inainte (fara firul ala legat), cand deblocam usile, alarma credea ca s-a facut din greseala si le arma la loc, pentru ca nu detecta ca s-a deschis vreo usa! intelegi? smile.gif
pyngi
Salutare!
As vrea sa pun o alarma pe un Logan Kiss si nu prea ma pot decide ce sa pun. As vrea ceva care sa fie fiabil si bun, sa n-o schimb la 2 ani. Are cineva NS Alarm de la Diesel Audio? Este cu pager si acum la METRO e 237 RON. O fi bun sau mai bine altceva? Ce propuneti asa pana in 100 Euro?
poe
Iti recomand sa montezi o alarma Maat sau Viper care merg cu cheia masinii, dar vezi ca pierzi garantia.
pyngi
Mersi. Azi am fost la un nene aici la noi care instaleaza alarme de vreo 15 ani si mi-a spus ca el monteaza Alcar 21 cu 400 RON manopera inclus. Pareri? E mult e putin? Alarma e buna? Referitor la garantie...... ce sa mai spun....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.