Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ALARME (Reunit)
Reno.ro - Forum Renault Romania > Alte discutii > In Car Entertainment > Car Security - Alarme Auto
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Poseidon
QUOTE(stargsm_ro @ 20 Apr 2006, 20:10)
Se poate activa la alarma Wintec LEA 826 inchiderea automata, a usilor la plecare de pe loc?
Daca da cum?
*


se poate daca ai manulaul alarmei,acolo scrie si meniul de programare!
stargsm_ro
QUOTE(Poseidon @ 21 Apr 2006, 19:57)
se poate daca ai manulaul alarmei,acolo scrie si meniul de programare!
*


Gata am reusit smile.gif Nu stiam pe unde e botunul ala de programare din masina dar i-am dat de cap smile.gif
PS: Daca mai are cineva alarma asta si vrea sa faca asta sa fie atent ca manualul tradus in RO(cel putin al meu) e gresit (are o functie lipsa).Practic trebuie programata a 11-a functie nu a 10-a cum scrie in manualul in lb. RO. In carticica in engleza e OK!
claub
Lung si stufos topicul asta................. sad.gif
Intrebarea mea este unde aveti montata alarma(carcasa proprui-zisa,EVENTUAL POZE tongue.gif ) ca amplasament ca eu am tot cautat si nu prea ma hotaresc unde sa o pun. sad.gif
Ca locatie la care m-am gindit ar fi sub bord sau sub plasticul ala de la schimbator!
Alarma mea este un HORNET 740 T cu senzor de soc incorporat si ma gindeam ca ar fi mai bine montata pe la jumatatea masinii sa reactoneze la fel la socurile primite atit din spate cit si din fata
router
Am si eu o mare problema cu actuala alarma,am o supernova clima si cand am cumparat-o acum 5 ani i-am pus o alarma noua(ceea din serie era f slaba)

Acum de cateva zile nu mai functioneza o parte din functiile ei printre care si sirena ceea ce este f deranjant.

Cauza acestei defectiunii este condensul care sa format in cvutia alarmei si care a oxidat anumiti contacti din interior. Stiu sigur ca este din cauza condensului.

In fine alarma este de CRIME GUARD 328i ,aceasta marca face parte din grupul omega alaturi de alte marci precum k-9)

Intrebari:

1. Este posibil sa se repare aceasta alarma (placa cu circuite) si unde ma pot duce sa o repar?

2. S-a mai intamplat cuiva asa ceva?

3. Ce marca si model de alarma imi puteti recomanda la care sa folosesc tot ceea ce am eu pe masina de la vechea alara (senzor perimetru,soc,inchidere centralizata,sirena si senzori deschidere usi) ? pretul sa fie pana-n 3 mil
tarzy


banuiesc cae vorba de CRIME GUARD

sirena - nu este o functie, ci .... un periferic

1. sigur ca se poate repara, dar nu o sa fie prea ieftin - dar ... poate e suficient o simpla curatire a placii / contactelor

2. la foarte multi

3. 3 mil cu tot cu montaj? oricum ai multe tipuri de alarme in bani astia. da-mi PM si-o sa te trimit la cineva foarte bun (nu pot sa dau aici datele de contact ca am fost banat o data ptr reclama)
router
QUOTE(tarzy @ 7 May 2006, 06:57)
banuiesc cae vorba de CRIME GUARD

sirena - nu este o functie, ci .... un periferic

1. sigur ca se poate repara, dar nu o sa fie prea ieftin - dar ... poate e suficient o simpla curatire a placii / contactelor

2. la foarte multi

3. 3 mil cu tot cu montaj? oricum ai multe tipuri de alarme in bani astia. da-mi PM si-o sa te trimit la cineva foarte bun (nu pot sa dau aici datele de contact ca am fost banat o data ptr reclama)
*




sti unde imi pot repara placa alarmei la masina?
GoGu
Am montat (in sfarsit) Maat-ul 679 pe Logan.
Doua probleme (pana acum):
1. Nu ma avertizeaza la armarea cu o usa deschisa (ar trebui sa bipaie de 3 ori la armare, nu o data). Are legatura ca am pus intarziere la trigger usi 35 secunde? Are rost intarzierea asta (legat de plafoniera temporizata)?
Mentionez ca incepe sa urle la deschiderea unei usi, oricare + portbagaj si capota. Circuitele usilor fata, spate + portbagaj si al capotei sunt separate cu diode.
2. Desi sustine ca asa vine programata din fabrica nu se rearmeaza dupa ce o dezarmez si nu deschid nici o usa. Nici plafoniera nu se mai stinge (am montat si comanda plafonierei). Sta asa, pur si simplu, cu plafoniera aprinsa. Cat timp comanda alarma asta plafoniera?

PS: inca o intrebare (documentatia alarmei fiind foarte "subtirica"): butonul de reglaj al sensibilitatii senzorului de soc regleaza doar pragul de alarma sau si pe cel de pre-alarma? Adica daca il dau "mai incet smile.gif", devine mai nesimtit cu totul sau doar pragul de alarma devine mai inalt?
AMZ
Montat pe Logan alarma Thunder din Cora cu pager, pret 330 ron+150 montajul, deschidere portbagaj din telecomanda si buton in masina,are actiune de la departare f.mare-500-1000 m., eu stau la 10 cu vedere in spate si masina este parcata in fata blocului si merge din casa, cand am cumparat alarma avea doar una buc. pager(telecomanda), am luat legatura cu importatorul si am mai cumparat inca o telecomanda pager-45 lei, asta este, nu se vedea in cutie ca ar avea doar una.
mcm
Salutare.
Se da una buc. berlina '98.
Pt. inchidere centralizata si alarma m-am gandit la Eagle Master 5100 CL si va rog sa-mi spuneti voi cate si ce fel de actuatoare sa-mi iau ? Vreau deschidere doar pe usile din fata + portbagaj. Am vazut la netrading ca au actuatoare separat la 5 si 6 USD (cu 2 resp. 4 fire) . pt. portbagaj de care trebuie ? pret total ar fi pe la 180 RON (actuatoare+ alarma ). Manopera imi va apartine. tongue.gif Cum fac sa anulez yala pe partea stanga si sa o las doar pe dreapta (in caz de necesitate)?
La timisoara mi-a cerut cineva pe montare alarma plus inchidere la 2 usi (manopera inclusa) 500 RON. Vi se pare mare pretul ? (75 RON/usa + 350 alarma ASTRA 777 de provenienta USA)
Ma ajutati ?
tarzy
Ok, inteleg ca esti din Timisoara

alarma EM 5100 este Ok, nu prea este "de firma" dar are optiuni suficiente

nu cred ca exista actuatoare cu 4 fire, poate cu 5
la portbagaj merge foarte bine unul cu 2 fire

in bucuresti in targ la Vitan se gasesc actuatoare cu 10-15 lei, e cam tot pe acolo cu ce ai tu daca .... nu se mai adauga TVA
oricum ... parerea mea este sa iei un set complet (in vitan costa intre 40-60 lei), o sa folosesti doar 3 actuatoare si-ti ramane unul de rezerva (nu cere de mancare)

ptr anularea deschiderii (banuiesc) unei usii e foarte simplu, montezi un swich pe firul care da comanda de descuiere


intrebare: cu cat cumperi EM5100? si de unde?

legat de oferta ASTRA 350+IC 75/usa - se gasesc si alarme mai ieftine si nu neaparat mai proaste, IC daca cumperi doar piesele te costa 15 lei / usa - diferenta ramane la aprecierea ta, eu spun ca nu merita


mcm
scuze ... cu 5 fire vroiam sa spun.
Am comparat ofertele de la datasilver si netrading. La netrading EM 5100 e 40 $ fara tva. de asemenea un kit complet de actuatoare e 25 $ fara tva. De asemenea la datasilver e 150 RON alarma si 80 RON kitul de 4 actuatoare, etc. + taxa curier. Dupa socotelile mele ies mai 'eftin' cu netrading (undeva la 180 cu tva inclus la care se adauga transportu' )
Pt. portbagaj am mai vazut un actuator special la site accesoriiauto.com.ro sau ceva de genu' cu 57 Ron d-aia va intrebam , sa nu iau teapa cu unu simplu si poate trebuie d-asta special.
La anulare ma refeream la anularea yalei smile.gif nu a deschiderii prin actuator.
@tarzy - tu ai auzit de astra ? ca eu i-am cautat pe net si nu i-am gasit (decat in ofertele magazinelor online din US) - pretul de care imi spunea tipul e de 350 RON (man inclusa) nu modelul alarmei. Dar ca si "profesor" , ca am citit mai multe pe aici , tu ce-mi recomanzi ? mie EM mi s-a parut a fi ok cal/pret si pt. o Dacie din 98. Eventual ceva ce se gaseste prin Metro, Selgros, Real ca astea sunt si in TM.
ddmkro
Mi-am luat un Logan si am pus o alarma Wintec Ls 625 plus pe el(de fapt cei de la Adras au pus-o). Problema este ca am un manual de utilizare de 2 lei (o traducere in romana din 2 in 3 cuvinte- o mizerie). In afara de armat/dezarmat si luat temperatura din pager, nu prea mai stiu sa fac nimic cu ea. In plus, se pare ca senzorul de soc e setat aiurea - nu se intampla nimic daca zgaltai puternic masina sad.gif . Cand am fost sa le cer manualul original in engleza, nenea ala a zis ca asa vine de la aia de la care ia ei alarma !!! Si ca sa ma duc la ei sa o cer mad.gif ! Nesimtitul naibii !!!
Daca mai aveti careva alarma asta si stiti sa o folositi va rog invatati-ma si pe mine.

Sfat ptr cei care isi pun alarme la Adras :
1.verificati daca v-a semnat si stampilat garantia atunci (la mine chipurile a uitat wink.gif nenea ala sa o semneze si m-am dus dupa aia)
2.nu plecati cu masina pana nu verificati alarma ( adica ii puneti pe aia sa va spuna cum se seteaza, ce nivel de sensibilitate are senzorul de soc, etc - chestie pe care eu nu am facut-o atunci )
3.- asta nu e sfat dar merita precizat - pretul alarmei este IMENS la Adras - 8,5 milioane fata de 4,5 milioane cat e pe net !!!!! Practic jaf la drumul mare, escrocherie, caritas, etc , ziceti-i cum vreti, dar asa e.
klaus
A naibii google.gif ce greu e de folosit...
Va asigur ca folosirea lui nu dauneaza nici sanatatii fizice, nici celei mentale (ma rog, in niste limite...).
http://www.nettrading.ro/WINTEC/alarma-auto-ls-625.htm
miki
Hai mai Klaus... Nu fi chiar asa de acid!
Cine dracu` a mai auzit ca informatiile d epe Google sa fie mai actuale si mai corecte decit alea din "User manual " ...... huh.gif
Ca sa nu mai spun ca poti 'cistiga" timp alergind dupa unu tiparit... tongue.gif
ddmkro
Repet strigatul meu de ajutor legat de oamenii care au idee despre cum se seteaza alarma wintec ls 625 plus.

Ptr ironicii care vor sa ma invete sa folosesc Google si alte motoare de cautare: de curiozitate cititi manualul gasit pe net inainte sa ii invatati pe altii cum se foloseste Google (manualul respectiv este identic cu cel primit de mine de la firma); daca din ceea ce scrie acolo voi pricepeti care sunt butoanele 3, 4 si 5 si la ce imagini se refera manualul - la un mom dat, daca aveti curiozitatea sa cititi - o sa vedeti ceva de genul - "apasati butonu x si va aparea imaginea 13 + imaginea 1", fara ca imaginile astea sa existe - va rog explicati-mi si mie si recunosc public ca sunt idiot, prost, tampit, subnutrit informational ,etc.
Altfel, lasati-i va rog pe cei care au habar sa imi explice.
Personal am rascitit manualul respectiv si nu reusesc sa imi dau seama cum se foloseste alarma.
vis-a-vis
frate, de ce nu te duci tu la ia care ti-au montat-o sa-ti explice cate ceva?
Poate ei stiu...
Eu asa as face, zau.
ddmkro
QUOTE(klaus @ 12 May 2006, 10:22)
A naibii  google.gif  ce greu e de folosit...
Va asigur ca folosirea lui nu dauneaza nici sanatatii fizice, nici celei mentale (ma rog, in niste limite...).
http://www.nettrading.ro/WINTEC/alarma-auto-ls-625.htm
*



Klaus, iti multumesc ptr ca ti-ai dat interesul si mi-ai trimis un link. Asta arata ca iti pasa. Este gresala mea ca nu am precizat ca am scanat tot netul. Manualul de acolo e nefolositor. Ca si siteul producatorului.
Partea cu folositul Googleului insa te penalizeaza destul de dur la capitolul buna crestere ptr ca denota o supeioritate si o arhisuficienta nejustificate de nimic (nu ma cunosti si totusi iti perimiti niste insinuari dincolo de granitele bunului simt). Partea cu daunele fizice si mentale nici macar nu o mai comentez.

Ptr a preintampina dorintele altora de a ma invata diferite lucruri, mai putin cum sa folosesc alarma Wintec ls 625 plus,precizez :
- stiu sa folosesc internetul si motorul de cautare Google ( si altele)
- stiu sa folosesc calculatorul personal (cutia aceea alba cu niste butoane si un soi de televizor in fata icon_mrgreen.gif )
- manualul care se gaseste pe net la adresa trimisa de Klaus este nefolositor.
- sunt mai multe site-uri care au acest manual, deci vreau informatii de la oameni care chiar au avut de-a face cu alarma asta ( nu ma refer aici la hotii de masini radmasa.gif )
ddmkro
QUOTE(vis-a-vis @ 12 May 2006, 20:31)
frate, de ce nu te duci tu la ia care ti-au montat-o sa-ti explice cate ceva?
Poate ei stiu...
Eu asa as face, zau.
*



Este oare vreo problema ca cer ajutorul si aici, pe forum ?Gasesti ca nu isi are rostul o astfel de intrebare, in contextul topicului "Alarme" ?
Acum ca sa iti raspund : nu prea am timp sa trec pe la ei, iar cand m-am dus nu era ala acolo. Deci ma descurc si eu cum pot, doar doar mi-o raspunde cineva si mie,frate smile.gif .
klaus
incercati dvs. cu acelasi google.gif dar cu alt tip de alarma, poate va da si un manual de utilizare in engleza care ar putea sa va ajute.
Sa zicem de pe site-ul producatorului
e pe la http://www.wintec.com.tw/Download/
va las placerea de a-l descoperi.
ddmkro
QUOTE(klaus @ 12 May 2006, 21:05)
incercati dvs. cu acelasi  google.gif dar cu alt tip de alarma, poate va da si un manual de utilizare in engleza care ar putea sa va ajute.
Sa zicem de pe site-ul producatorului
e pe la http://www.wintec.com.tw/Download/
va las placerea de a-l descoperi.
*



Been there, done that, useless. Obviously, with the same ubiquitous Google.Anything else ?
Klaus, cand eu solicit sa imi raspunda oameni care au avut de-a face cu alarma asta, nu o fac gratuit. Citeste te rog precizarile mele inainte sa ma "ajuti".
Multumesc.
ddmkro
Va rog mult ajutati-ma cu Wintec-ul asta 625. Cititi va rog precizarile mele anterioare inainte sa ma ajutati. Nu doresc sa polemizez cu nimeni, nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu vreau sa par cult, cool, jmeker destept sau frumos, cu un iq de invidiat si cu o pritenea la care sa ravneasca toti ciumegii de pe mapamond...Nu doresc nimic din toate astea,vreau doar informatii folositoare despre cum se seteaza alarma asta.
ddmkro
QUOTE(klaus @ 12 May 2006, 21:25)


Klaus, multumesc, am chestia asta listata acasa de mult timp. Nu imi foloseste.
djvibecmc
Salutare... am pe logan o alarma Magicar FA-300 si am o mare problema cu ea... de cand m-am jucat la butoanele ei.. cred ca am dat-o peste cap sau ceva de genu ca nu mai raspunde deloc la nici o comanda... suna din prima.. cele 2 butoane nu mai fac cum faceam inainte... daca ii deconectez alimentarea si o pun la loc tot la fel face... m-am uitat in cartea ei nu scrie nimic de genu asta... nu am gasit nimic de reset.... am pierdut o zi intreaga incercand toate solutiile.. mai putin sa scot bornele de la baterie ( ceea ce nu vreau sa fac )... daca stie cineva orice despre chestia asta va rog frumos sa ma ajutati pur si simplu nu mai stiu ce sa fac... Va multumesc anticipat.
Sony
Mai, nene, te vad vechi pe aici! De ce nu ai postat in topicul despre alarme? Crezi ca problema ta este mult mai importanta decat problemele celorlalti?
djvibecmc
Imi cer scuze... dar sunt mult prea stresat de chestia asta si nu mi-am dat seama... rog moderatorii sa mute topicul...
Ci_co
Salutare ,
Am si eu intrebare cred ca mult discutata iimi voi cumpara logan mai exact saptamana asta si nu vrea sa o tin in fata blocului fara alarma ! Bun treaba care e la dealer mi-a zis ca ma cost in jur de 4 mil poate mai putin cu cateva sute, treaba e ca mi sa pare cam mult si as vrea sa imi cumpar eu alarma si sa o montez undeva specializat !
Intrebarea care este ?? A pierdut cineva garantia la partea electrica ?????

Am dat search si nu am gasity mai nimica asa poate ma ajutati si voi si imi recomandati o alarma mai buna si nu prea scumpa !

Bafta,
CI_co
madkat
@ ddmkro - am downloadat si eu manualul din ultimul link al d-lui Klaus - si chiar pe prima pagina am vazut numerotarea butoanelor si iconitele ce pot aparea pe ecranul telecomenzii... (exact ceea ce spuneati Dvs. ca nu gasiti)

sunt de acord cu D-l Klaus in aceasta problema... manualul acela e suficient de coerent pentru operarea alarmei
Ci_co
Am si eu o nelamurire in legatura cu o alarma , a auzit cineva de alarma asta PREMIER ??? eu nu pot gasii pe google pagina lor personala imi da cineva niste detalii ?? pls unsure.gif

Salutare,
Cr3ativ3
Cand am cumparat masina(Logan) am montat la SEND 92' alarma Alcar H21 care acum so bulit de tot ! Are aproape un an jumatate! Prima problema am avut-o cand nu mai mergeau senzorii de la usile spate si portbagaj pe care i-am lasat asa ca nu ma deranjau prea tare dar acum alarma ramane cuplata! De deschis masina o deschid cu cheia dar mi-e frica sa nu patesc altceva gen sa ii descarc bateria daca o pornesc sau eu stiu!! Ce ii fac pt ca sunt prin bucuresti si nu ma pricep prea tare nici la mecanica nici la servisurile de aici!? E cineva care poate sa ma ajute? Dau 2-3 beri! Help!
bogdan2006
Stie cineva daca exista in comert alarme cu senzor de atingere? Adica sa emita un bip la fel ca si senzorul de perimetru, dar nu la trecerea pe langă geamurile masinii, ci atunci cand este atinsa caroseria?
Smeagol
Si tu cam cum ai face chestia asta ?
Eu unul nu am auzit.

Problema: nu ai cum sa faci sa mearga curentul. Masina este izolata fata de pamant, asa ca reusesti numa sa o aduci la acelasi potential. Adica nu ai cadere de potential. O solutie ar fi sa faci in asa fel incat masina sa fie la acelasi potential cu pamantul (adica sa-i pui o impamantare).
DragosP
Capacitiv.
Smeagol
@DragosP:

Cum vezi tensiunea ? Fata de ce o masori ?
sddragos
Sper sa nu fiu off topic: cum fac chestia inversa (adica sa nu pornesca alarma la atingeri, zgomote, etc)? Vreau sa urle doar daca se deschide una din usi/capote. Am incercat sa reglez la minimum sensibilitatea senzorului de soc, dar fara rezultat, tot urla ca apucata.
mariogiotta
QUOTE(sddragos @ 19 May 2006, 13:00)
Sper sa nu fiu off topic: cum fac chestia inversa (adica sa nu pornesca alarma la atingeri, zgomote, etc)? Vreau sa urle doar daca se deschide una din usi/capote. Am incercat sa reglez la minimum sensibilitatea senzorului de soc, dar fara rezultat, tot urla ca apucata.
*



Deconecteaza senzorul de soc.
walexw
Str. Calimachi nr. 27-29,
023496, Bucuresti
Tel: +40 (21) 204.47.00
Fax: +40 (21) 242.20.30

www.roel.ro sunt producatorii alarmelor ALCAR ( ei parca spun ca sunt garantate pe viata wacko.gif )
DragosP
QUOTE(Smeagol @ 19 May 2006, 12:55)

Care tensiune? Arterială? smile.gif
On-topic: modificându-se capacitatea parazită față de pământ, se poate varia o frecvență de oscilație și gata. Bine, asta-n teoria teoriei, n-am făcut niciodată așa ceva. Da' spune-mi și mie: cum funcționează de ex (asta ca să dau un exemplu pe care l-a văzut poate toată lumea) veiozele cu touch?
stargsm_ro
O alarma mai de firma sau mai buna!
Eu am wintec cu pornire motor etc.... dar nu am auzit-o decat cand au dat niste copii cu mingea in ea.
Are senzor de soc, la toate usile la portbagaj si capota.
Senzorul de soc nu urla decat daca o lovesti . Daca stai cuminte razmat de ea nu face nimic.
Perimetru mi se pare o prostie.M-ar enerva sa sune pagerul toata ziua. Asa daca aud pagerul imediat tresar ca e un motiv mai intemeiat nu o nimica toata, plus ca arata ce anume e in neregula direct pe el.
DRE
Tu ai citit cu atentie intrebarea initiatorului topicului? Omul intreaba de alarma care SUNA la atingere, nu care nu suna decat daca dai cu putere in ea...
DFA
Slavă Domnului că nu există așa ceva!!!!

Astea actuale sunt suficient de enervante și așa cu senzorii lor de doi bani care declanșează alarma la cele mai mici chestii...
bogdan2006
Iata ce am gasit cu google in legatura cu alarma cu senzor de atingere. Problema este cu nu sunt electronist de meserie si nu ma pricep sa o pun in practica: http://www.tehnic.go.ro/alarma.htm
DragosP
Hi,hi, s-a inspirat din ideea mea. biggrin.gif
Meserie
QUOTE(mcm @ 10 May 2006, 21:47)
scuze ... cu 5 fire vroiam sa spun.
Am comparat ofertele de la datasilver si netrading. La netrading EM 5100 e 40 $ fara tva. de asemenea un kit complet de actuatoare e 25 $ fara tva. De asemenea la datasilver e 150 RON alarma si 80 RON kitul de 4 actuatoare, etc. + taxa curier. Dupa socotelile mele ies mai 'eftin' cu netrading (undeva la 180 cu tva inclus la care se adauga transportu' )
Pt. portbagaj am mai vazut un actuator special la site accesoriiauto.com.ro sau ceva de genu' cu 57 Ron d-aia va intrebam , sa nu iau teapa cu unu simplu si poate trebuie d-asta special.
La anulare ma refeream la anularea yalei smile.gif nu a deschiderii prin actuator.
@tarzy - tu ai auzit de astra ? ca eu i-am cautat pe net si nu i-am gasit (decat in ofertele magazinelor online din US) - pretul de care imi spunea tipul e de 350 RON (man inclusa) nu modelul alarmei. Dar ca si "profesor" , ca am citit mai multe pe aici , tu ce-mi recomanzi ? mie EM mi s-a parut a fi ok cal/pret si pt. o Dacie din 98. Eventual ceva ce se gaseste prin Metro, Selgros, Real ca astea sunt si in TM.
*



Mi-am montat acum o luna si ceva un EM CL5100T, cumparata parca tot de la nettraging. Merge super cu toate functiile. Am dat pe ea 1.650.000 lei cu tot cu transport. Manopera nu a fost nevoie pt ca am montat-o singur. Pt. portbagaj ai nevoie de un actuator simplu, cu doua fire, de un releu si un buton. Alarma are si comanda de deschidere a portbagajului din telecomanda. Este drept ca pierzi garantia daca o montezi singur, dar din cate am vazut si pe forum este o alarma fiabila, nu am vazut pe nimeni sa se planga de ea.
6000rpm
am (cred) cea mai proasta alarma. GUARD. ca sa sune trebuie sa deschizi o usa sau sa lovesti masina destul de tare. mai are si o functie de avertizare la cauciucuri, care piuie de 3 ori dar iar tre sa lovesti destul de tare. am fost pana acum de 2 ori in serv din cauza ei pt ca nu mai mergea semnalizarea. prima data pe partea stanga iar apoi pe dreapta. post-336-1110552439.gif
Garett
Am si eu o intrebare, si scuze daca s-a mai pus/raspuns, eu n-am gasit: Mi-am pus un Wintec LS722 pe masina, cum il fac sa-mi arate temperatura ??. Cand ii dau check status imi arata doar ca farurile clipesc de 3 ori si atat.
carlisian
Am fost la METRO si am gasit o alarma+inchidere cu toate accesoriile la 1.070.000 rol!!! Pe cutia alarmei scrie TLD, pe cutia centralizatei scrie highlight auto 205b. Pe eticheta de produs scrie TIELADOA. Nu mi-au deschis nici o cutie si nu o gasesc pe NET. Imi poate spune cinva tipul exact sau ceva in plus despre ea? Ma tenteaza pretul (o pun pe DSN).
Multumesc.
rapture
Salut! Am o alarma ASTRA 777 si as vrea sa-i activez functia auxiliara 2 sa aprinda si sa stinga luminile de faza lunga ceva in genul functiei "Fallow me home" si eventual daca am uitat sa le sting sa aiba si o temporizare de 20-60S. Exista relee cu temporizare variabila? Mentionez ca am Logan. Daca si-a facut cineva un montaj as vrea sa aflu si parerea voasrta.
Sclaud
Am citit aproape tot topicul asta si nu prea sunt lamurit asa ca pun si eu o intrebare din seria: "am xxx lei si vreau ..."
Deci am vreo 6 ... 7 mil (max) si vreau si eu o alarma FIABILA (cu montare cu tot ... evident la pretul asta). Ce ma sfatuiti ? (eventual niste sugestii pentru Brasov)
mcm
ok. Mi-am luat Eaglemaster 5100. Spuneti-mi si mie unde pot sa leg firul ala care merge la lampile de marsarier ? Sau trebe sa trag firul direct din portbagaj sad.gif ? De asemenea va rog sa-mi spuneti daca e obligatoriu sa trec deschiderea portbagajului prin releu ?

Firul alb am gasit sa-l leg la faruri, da' ca sa mearga avariile unde-l pun pe celalalt ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.