Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ALARME (Reunit)
Reno.ro - Forum Renault Romania > Alte discutii > In Car Entertainment > Car Security - Alarme Auto
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Mircea D
Buna ziua. Am si eu o alarma auto Eaglemaster CL-5100T. Am montat-o pe masina mea la o societate specializata in montarea de alarme auto. Alarma a functionat si functioneaza bine dar a aparut o problema cu una din telecomenzi. La inceput a functionat mai greu butonul de dezarmare/deschidere portbagaj dupa care nu a mai functionat nici unul din butoanele telecomenzii. Am crezut ca s-a terminat bateria, dar dupa ce am masurat-o cu un aparat de masura am constat ca aceasta era foarte buna indicind 12 V. De altfel si ledul indicator din capul telecomenzii se aprinde la apasarea oricarui buton dar alarma nu raspunde la nici una din comenzi. In schimb cu a doua telecomanda totul functioneaza normal. In concluzie ceva s-a defectat in interiorul primei telecomenzi. Ma poate lamuri cineva ce s-a intimplat cu telecomanda ? Va multumesc.
BBC
Tot la un Eaglemster 5100: dezarmez, deschid usile, vad ca am uitat sa iau ceva. Apas pe butonul de armare si nu se intampla nimic. Ledul de pe telecomanda functiona, a doua telecomanda functiona. Remediu: o noua memorare a telecomenzilor.
De atunci (aprx. 2 luni) telecomanda buclucasa merge foarte bine.
Mircea D
Multumesc pentru raspuns. As mai avea o intrebare.Dupa ce rememorez telecomenzile, setarile alarmei se pastreaza sau trebuie reprogramate si functiile alarmei (inchidere usi, diverse avertizari sonore, etc.) ?
gamezcdr
QUOTE(shefful @ 17 Jan 2006, 00:01)
O intrebare scurta, si aparent stupida: alarma Cobra recomandata de Dacia pentru Logan... are LED care clipoceste in bord? Sper ca nu a mai intrebat nimeni asta biggrin.gif

Multumesc.
*


Are led care clipoceste in bord.
Cipar
QUOTE(sionut2705 @ 16 Dec 2005, 21:50)
Va salut. Am si eu o problema cu Logan-ul meu. Doresc instalarea pe masina a unei alarme care sa aiba inclus in ea senzori de perimetru, geam spart. Din pacate, cei de la dacia nu ofera garantie decat numai pentru alarma lor "logan" care nu are inclus nici un fel de senzor pe ea si la un pret de peste 600 RON. Orice alta alarma instalata duce la pierderea garantiei la partea electrica. Voi cum v-ati rezolvat? Astept sugestii.
*




Am si eu o intrebare. Este cineva pe forum care a pierdut garantia la partea electrica ca urmare a faptului ca a montat pe logan o alarma neagrata de Dacia?
Winy
A montat cineva alarma Ungo pe Logan,ce model si cu ce pret,daca a avut probleme ph34r.gif
mimunku
QUOTE(gamezcdr @ 22 Jan 2006, 10:23)
Are led care clipoceste in bord.
*



DA !
shefful
gamezcdr si mimunku: multumesc pt raspuns. cred ca o sa va mai deranjez pe privat cu niste intrebari despre alarma aia biggrin.gif
liviu2004
Imi cer scuze dar nu prea am timp sa citesc 44 de pagini. Stie cineva ce tip de alarma furnizeaza Dacia? Am vazut in lista la dealer la 4,3 mil. Respecta cumva normele europene de poluare fonica? Multumesc.
sddragos
QUOTE(Liviu P @ 3 Feb 2006, 09:55)
Imi cer scuze dar nu prea am timp sa citesc 44 de pagini. Stie cineva ce tip de alarma furnizeaza Dacia? Am vazut in lista la dealer la 4,3 mil. Respecta cumva normele europene de poluare fonica? Multumesc.
*



Am tovaras care e dealer Dacia si mi-a zis ca singura alarma agreata de Dacia e Cobra. Pentru celelalte tipuri pierzi garantia pentru instalatia electrica a masinii.
Deci alarma Cobra si montata numai la o reprezentanta autorizata Dacia.
paulp
Am si eu o problema, dupa mult timp. De aseara alarma mea nu-mi mai recunoaste o telecomanda sad.gif
Cealalta functioneaza cum trebuie, dar asteia i se aprinde ledu, si atit.
Am verificat cu alta baterie, noua si la fel face.
Are cineva idee ce e?
Alarma e un Eaglemaster 5100T sad.gif
alex275
Mie mi se intampla o ciudatenie.
Am o alarma "alcar H22". Dupa ce am montat-o, am ajuns acasa, am armat-o si am plecat. La vreo 15 minute a inceput sa sune. A devenit o obisnuinta a ei. Suna in trei serii de cate 7 "atentionari".
M-am dus inapoi la atelier, iar aia au reglat-o din nou. Au spus ca nu pot s-o "lase mai jos", ca pe urma nu mai suna deloc.
Acum dupa 15 minute de la armare, suna o singura data(7 atentionari).

A mai patit cineva asa?
E o alarma macar "bunicica"?
Care o fi 'spilu'"?
Nu pricep sub nici o forma de ce tipa de nebuna blink.gif
paulp
Eu rezolvat problema. Trebuiau reinvatate telecomenzile. A naibii cod saritor smile.gif
s3bash
as avea si eu nevoie de ajutor.As dori instructiuni de montare pt alarma DACE 8336,daca ma poate ajuta cineva.multumesc
XMihai
e cumva alarma romaneasca si are anulare prin cod din 3 cifre? daca e asta te pot ajuta eu cu o schema in maxim 7 zile. bafta
GIC
QUOTE(paulp @ 3 Feb 2006, 14:28)
Eu rezolvat problema. Trebuiau reinvatate telecomenzile. A naibii cod saritor smile.gif
*


In cele aprox 5 luni ai mai avut alte probleme cu alarma, pentru ca si pe ma tenteaza un Eaglemaster?
paulp
E prima data, dar stii cum se spune wink.gif Prima data e mai greu smile.gif
Sony
Si te-a durut? biggrin.gif
paulp
10561582.gif
madkat
subscriu - sunt foarte multumit de Eaglemaster 5100 - una din telecomenzi am maltratat-o chiar sa o transform corp de cheie (si am strecurat si cipul inauntru), folosesc in mod curent deschiderea haionului din telecomanda etc.

o am de aprox 6-7 luni

GIC
QUOTE(paulp @ 7 Feb 2006, 16:30)
E prima data, dar stii cum se spune wink.gif Prima data e mai greu smile.gif
*




QUOTE(madkatweb @ 8 Feb 2006, 12:09)
subscriu - sunt foarte multumit de Eaglemaster 5100 - una din telecomenzi am maltratat-o chiar sa o transform corp de cheie (si am strecurat si cipul inauntru), folosesc in mod curent deschiderea haionului din telecomanda etc.

o am de aprox 6-7 luni
*


Merci!!!
Eu sunt hotarit s-o pun. Mai ramine de convins directorul financiar, stiti voi...... Rezolv eu pina la urma.....
Daccia
Si eu sunt foarte multumit de alarma Eaglemaster. Am montat-o impreuna cu un set de IC pe toate usile si pe portbagaj la Berlina. Are deja un an "and counting" .wub.gif
razvanelu
Sall all...ma poate ajuta si pe mine cineva cu un manual (virtual) de instalare al unei alarme ENFORCER 100 C ? ... cat se poate de detaliat ... multumesc anticipat ...
razvanelu
era sa uit..de fapt am si facut-o... daca ma poate ajuta cineva...astept raspuns pe razvantim2003@yahoo.com...10x
Dele
De unde pot sa cumpar si eu o alarma eaglemaster de aici din bucuresti?
ca ieri am cautat si n-am gasit si as vrea sa o montez sapt viitoare
tarzy

cred ca numai eu am mai dat aceasta informatie de cateva ori, spersa nu sara moderatorii pe mine


EM se poate achizitiona de aici: http://www.digitalworld.ro/produs.php?idprod=1362&idcat=235

are garantie cu conditia ca montajul sa fie facut intrun atelier autorizat

JUPI
As avea si eu o intrebare....am o alarma k-9 classic montata pe masina ,e normal ca la un soc asupra masinii sa nu porneasca sirena ci doar o avertizare scurta(un beep)?
Sony
Doar la un soc usor.
JUPI
Chestia care ma nelamureste e ca dupa armare la un soc usor incepe sa faca ca toti dracii alarma dar dupa un timp la acelasi soc face doar un beep...!?
marianrec
Vezi unde este prins senzorul de soc si fixeaza-l mai bine. Daca vrei poti sa-l mai reglezi si tu. Are pe el 3 potentiometre: zona1-prealarma, zona2- alarma si mic-senzor geam spart (este scris pe senzor).
Daca nu este suficient de sensibil, spune si iti zic ce sa faci pt a fi mai sensibil...
Dele
azi mi-am luat, de fapt i-am zis unui prieten din Pitesti sa-mi ia(ca eu sunt in Bucuresti) o alarma eaglemaster la peretul de 1075000ROL...e o diferenta fata de 1500000ROL cat e in Bucuresti...nu-i asa?

Alarmele Scorpion...900000ROL fata de 1200000ROL in Metro...

mai am o intrebare...pe piata se gasesc mai multe variante de alarme eaglemaster? sau doar CL5100? ca nu stiu ce varianta mi-a luat el...aflu abia maine cand mi-o aduce
iulianv
Intradevar, pe piata sunt mai multe tipuri de alarme Eaglemaster. Eu mi-am montat acum un an una tip AS100. Are senzor soc cu 2 nivele, releele pt. inchiderea centralizata (am montat si IC pe usile fata), deschidere portabagaj (montat si asta). Nu are avertizare mers inapoi. Functioneaza bine de atunci.

P.S. Am pus in acest topic cartea ei tehnica, scanata, cred ca prin luna mai 2005
razvanelu
Nu ai cumva vreo carte si pt ENFORCER 100 C icon_mrgreen.gif
Dele
am luat o alarma eaglemaster AS100 si o inchidere centralizata si m-am chinuit ieri cu montatul.
am o problema:
-cum leg firul alb(white)? la pozitii sau la semnalizare? si in ce fel ca am incercat cu pozitiile si nu a mers.
-care din firele purple si green sa le conectez la contactele usilor?si dupa ce conectez unul ce fac cu celalalt?
-butonul "over-ride switch" ce rol are?


atasez cartea alarmei:

iulianv
Razvanelu, daca intrebarea era pentru mine, nu am carte si pt ENFORCER 100 C

Dele:
1. firul alb se leaga la semnalizare, prin intermediul a doua diode. Eu am pus catodul diodelor cu ajutorul unor papuci auto direct in papucii pereche din comutatorul de semnalizare, sunt acolo 2 liberi. Anozii diodelor se leaga impreuna si se pun la firul alb de la alarma.
2. La contactele usilor se pune firul verde - daca contactul masinii este activ la masa - asa cum e la Dacii.
3. Butonul "override switch" dezactiveaza alarma, daca nu mai merg telecomenzile. Se intra in masina, se pune contactul si se apasa acest buton. ATENTIE! acest buton trebuie montat ascuns!

P.S. Pe schema atasata la mesajul tau sunt bifate firele pe care le-am folosit eu, cand mi-am montat alarma. Pretul este bun, eu am dat 150RON acum un am. Eu sunt multumit de cum se comporta alarma pana acum.
gion
Am o alarma pe masina. Cel de la care am cumparat masina nu are manualul de la alarma.
As vrea sa aflu marca si modelul alarmei. Unde ar trebui sa ma uit ? Doresc sa aflu aceste lucruri pentru ca se pare am resetat alarma. Am apasat un buton rosu de sub bord, si de atunci nu-mi mai functioneaza alarma deloc.
tarzy
QUOTE(Dele @ 11 Feb 2006, 20:09)
azi mi-am luat, de fapt i-am zis unui prieten din Pitesti sa-mi ia(ca eu sunt in Bucuresti) o alarma eaglemaster la peretul de 1075000ROL...e o diferenta fata de 1500000ROL cat e in Bucuresti...nu-i asa?

Alarmele Scorpion...900000ROL fata de 1200000ROL in Metro...

mai am o intrebare...pe piata se gasesc mai multe variante de alarme eaglemaster? sau doar CL5100? ca nu stiu ce varianta mi-a luat el...aflu abia maine cand mi-o aduce
*




ce versiune de alarma este la 1.075.000? si poate ne spui si de unde?

parerea mea este ca nu se merita nici "pe gratis" o alarma care sa nu aibi minim:
- posibilitatea de comaanda IC
- posibilitatea de comanda inchidere portbagaj
- senzor de soc pe 2 nivele

iulianv
Din ce a scris Dele in ultimele 2 posturi, alarma cumparata de el este EagleMaster model AS100. Acest tip de alarma mi-am montat si eu pe berlina mea anul trecut (eu am dat pe ea 1,5mil vechi) si are:

"- posibilitatea de comaanda IC
- posibilitatea de comanda inchidere portbagaj
- senzor de soc pe 2 nivele"
XMihai
Acum am scanat schema, in 10 minute o ai pe mail.
Bafta la montare.
Dele
QUOTE(tarzy @ 14 Feb 2006, 10:19)
ce versiune de alarma este la 1.075.000? si poate ne spui si de unde?

parerea mea este ca nu se merita nici "pe gratis" o alarma care sa nu aibi minim:
- posibilitatea de comaanda IC
- posibilitatea de comanda inchidere portbagaj
- senzor de soc pe 2 nivele
*




intradevar este o eaglemaster AS100

IULIANV merci pt ajutor...in seara asta am terminat cu montatul si merge bine...cu o "mica" problema: dupa ce am montat si releul intre demarou si contact am pornit si a mers...dupa ce am oprit am pornit din nou si a mers...a treia oara nu a mai mers...contactul se punea dar electromotorul nu zicea nimic...ai patit vreodata? se poate sa se fi ars releul? releul e cumparat de mine si e de 30A, ca cel care trebuia sa fie in cutie cu alarma l-o fi luat vanzatorul. inca o intrebare...firul rosu dintre mufa 30 si 85 trebuie taiat?
Dele
tarzy alarma mi-a luat-o cineva din pitesti de la un magazin de pe o strada de langa politie....sunt mai muklte magazine acolo
iulianv
DELE - eu nu mi-am montat releul intre demaror si contact.
Incearca un PM la TARZY, el s-a ocupat de montat alarme, a pus si ceva tutoriale BUNE pe acest site pentru montarea alarmei pe berlina. Tot de acolo m-am inspirat si eu inainte de a monta alarma.
ionaton
Cand am luat masina am optat pt. cea mai ieftina alarma (Scytek Astra A10 Series). Intrebandu-i pe cei de la reprezentanta daca pot folosi functia aux. pt. pornirea motorului ei mi-au indicat o alta alarma (dubla ca pret, cu pager...) + nu stiu ce optional. In manualul romanesc al alarmei se mentioneaza ca functia aux se poate folosi doar pt. deschiderea portbagajului, geamuri electrice etc. In manualul din lb. engleza la Auxiliary Function Outputs se specifica: power trunk release, power window activation, remote engine start.
A mai incercat cineva (la service, fireste) sa-si activeze pornirea motorului remote cu acest tip de alarma, au avut dreptate cei de la reprezentanta si manualul in eng. bate campii, mai e nevoie de ceva pt asta?
Mario_b
Daca scrie ca AUX se foloseste pentru deschidere portbagaj, inseamna ca da un impuls pe iesire pe o perioada de timp predeterminata( actioneaza actuatorul). Motorul are nevoie de o secventa mai complicata pentru pornire. Poate poti sa-i pui un modul de pornire motor, pe iesirea AUX, asa cred ca ar merge. Nu cred ca poti porni motorul doar cu AUX.
FEATURES:

Two 2-Button Remote Controls (four remotes max.)
Built-In Parking-Light Relay
Plug-in user programmable Coded Override Switch
Plug-in Dual-Zone Dual Adjust Piezo Sensor
Horn Output
Remote Door Locking/Unlocking negative outputs
Passenger Unlock Output
Auxiliary Channel
User-Selectable Auto-Arming/Rearming
Remote Panic with Smart Locking/Unlocking
User-Selectable Auto-Lock
Remote Keyless Entry and Accessory Activation Even in Valet Mode
Remote-Controlled Courtesy Lighting
Pre-wired LED, Sensor, and Valet Switch Connectors
Auto Disarm with Auxiliary 1 Activation (Trunk Release Output)
Alarm Trigger zone Identification
Nu scrie nicaieri de pornire motor.
Sursa: http://www.audiooutfitter.com/store/A10.html
-Scorpio-
pt pornirea motorului din telecomanda trebuie un modul mult mai complicat, care trebuie sa faca sa-ti porneasca masina fara cheie si care are functii pe care eu le-as denumi "antiprost", adica te impiedica sa pornesti masina din telecomanda cand ea nu-i cu frana de mana trasa si-i cuplata treapta I-a de viteza si altele de genul asta. plus ca la pornirea din telecomanda trebuie sa renunti la imobilizatorul electronic (cip-ul din cheie) cu care-i dotata masina din fabrica.

iar despre alarme se discuta aici.
Sony
Nu renunti la imobilizatorul electronic. Cel din cheia de rezerva se monteaza intr-un by-pass in bord.
-Scorpio-
si asta nu inseamna ca imobilizatorul electronic e compromis?
liviu2004
Sambata am fost sa-mi montez alarma Cobra care o recomanda DACIA. Maaaaare greaseala am mai facut.
1. Nu am bagat de seama ca nua are senzor de soc. L-am crezut pe dealer ca "are de toate".
2. Nu bipaie cand se armeaza/dezarmeaza.
3. Nivelul sonor este sub asteptari.
4. Calitatea montajului lasa mult de dorit. Mi-au zgariat marginea bordului l-a montajul ledului, cablurile lasate aiurea pe langa cheder, vopsea zgariata sub bancheta spate, cand a ajuns la conexiunile in UCH s-a balbait si a inceput sa dea telefoane la colegi ca e " in ceata". Noroc ca sunt inginer electrician si "l-am ajutat".
5. Senzorul de capota motor nu a putut fi montat din lipsa unei table ce apare in foaia de instalare a masinii. Am reclamat-o la dealer si astept rezolvarea situatiei. A mai patit cineva asa ceva?
6. Pozitia de montaj a centralei mi se pare totusi buna, nu se vede nimic modificat fata de un montaj la motor.
7. La fel si pentru senzorii volumetrici (montati in spate).
Concluzia mea: dupa expirarea garantiei o sa dau jos alarma si o s-o arunc in Dunare. O sa-mi cupar o alarma mai ieftina care e mult mai inteligenta. Nu recomand nimanui as monteze aceasta COBRA. E jalnica.
Sony
QUOTE(-Scorpio- @ 20 Feb 2006, 09:57)
si asta nu inseamna ca imobilizatorul electronic e compromis?
*


De ce crezi ca ar fi compromis?
-Scorpio-
pai ideia era ca masina sa nu porneasca decat in prezenta cipului din cheie. daca lasi cipul tot timpul in masina e ca si cum n-ai avea acest sistem de siguranta. ceva in genul: am casetofon cu fata detasabila, dar eu ii las peste noapte fata pe casetofon.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.