QUOTE(Executron @ 15 Dec 2009, 22:42)
Vopseaua e pe baza de ulei? A iesit exceptional.
Cred ca vrei sa zici pe baza de diluant
QUOTE(Albert Einstein @ 16 Dec 2009, 01:37)
Multumesc tuturor pentru aprecieri, imi dau toata silinta sa iasa bine. Insa pe zi ce trece constat ca mai sunt multe de facut...Tind sa cred ca nu ma voi plimba de Craciun asa cum vroiam
@ydaniel: o sa ne plimbam impreuna fi fara grija, dar mai am nevoie de niste piese, ma poti ajuta?
@Executron: vopseaua e pe baza de ulei
@Claudiu : nu a avut rugina acolo unde are masina ta, insa a avut in multe alte locuri...daca te uiti la pozele de la inceputul topicului iti vei da seama
@Merced: il iau si pe ydaniel si dam o fuga la Pitesti la anu'

iar in legatura cu jantele, sunt in tatonari, nu am gasit vopsitorul care sa ma convinga ca le poate face

am stabilit ca vom face o proba si daca iese bine le platesc, daca nu iese bine nu le platesc

Primul pas pe care vreau sa-l fac este sa le roluiesc.
In concluzie necesarul de piese de care am nevoie este urmatorul:
-radiator
-stop spate stg Seima
-broasca usa spate stg
-usa torpedou (am constatat ca are un brat rupt)
-baterie (aveti vreo sugestie? ieftin si bun)
-cauciucuri 185/80/13 (ieftine si bune pentru ca la cat o sa merg cu masina nu merita sa pun unele scumpe)
-garnitura grila calorifer (cea de cauciuc dinspre motor eventual si restul sa nu fiu nevoit sa pun Purfix)
-broasca capota (e crapata)
-cablu de km de 1310/ R 12 (sau pt ceasuri cu jurnalier)
Daca are cineva asa ceva de vanzare il rog sa ma anunte.
De asemenea am constatat ca nu am gaura pe capota fata dr pentru antena. Din pacate vechea aripa am aruncat-o si nu stiu la ce distanta sa fac gaura. Ma poate ajuta cineva cu treaba asta?
Va cer un sfat: sa pun stropitori de parbriz cromate? Masina a avut de plastic din fabrica.

Usa de la torpedou se poate repara, lipesti bucatile cu cloroform si ii bagi o armatura la cald (cu letconul) pe mijloc (in partea de sus, unde nu se vede). Daca e primul model (69-70) ai noroc, are suruburi si se demonteaza, daca e cu nituri de plastic va fi mai greu sa lucrezi la ea.
Posteaza te rog o poza cu stropitorile.. e posibil sa fie de R12, de plastic, negre, ca pe a mea.. Parerea mea e sa le pastrezi, daca e asa cum am spus..
Referitor la antena, uite o poza.. Sper sa mai gasesc si eu un loc liber in spate, la prima tura