Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reconditionare Dacia 1301
Reno.ro - Forum Renault Romania > Oldtimers > Oldtimers > Restaurari
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Iulikk
QUOTE(Albert Einstein @ 13 Sep 2012, 23:25)
Motrio nu sunt cu siguranta. wacko.gif
*

Intrebam pt ca am vazut in Mangalia o Dacia 1310 cu anvelope Motrio 165/70R13... nu era nimeni la masina ca as fi intrebat unde a gasit dimensiunea asta...
Squirrel
La o căutare rapidă…aici
Albert Einstein
Tigar sunt.pai tu tunderbirde,ovi si multi altii din alte judete cu dacii frumoase demne de poze.

16 Sep 2012, 15:22:
Kronstadt Classic Rally 2012

[attachmentid=1627837554] [attachmentid=1627837555] [attachmentid=1627837556]
Shush
M-am uitat vineri noapte in Piata sfatului dupa masina ta, dar nu era sad.gif
Albert Einstein
Am preferat sa nu o las acolo peste noapte, a stat in parcarea hotelului wink.gif
Shush
Inteleg. Chiar vroiam sa o vad, dar ziua nu aveam cum sa ajung.
iulian'71
Am gasit o surata de a ei la intrarea in Adjud. Rula cu peste 100km/h.
cdadan
QUOTE(iulian'71 @ 16 Sep 2012, 16:20)
Rula cu peste 100km/h.
*

ohmy.gif
Markos
QUOTE(Albert Einstein @ 15 Sep 2012, 21:33)
Tigar sunt.
*

Tigar Sigura
turbodxman
1301-le a fost din nou la inaltime si la acest eveniment! rolleyes.gif
Vazuta live. smile.gif
Albert Einstein
Multumesc smile.gif
ydaniel
icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif A fost tare frumos,ma asteptam sa fie mai festiv,mai bine organizat si mai cu multe lucruri in plus.Ne-am intalnit cu cativa colegi dupa forum si cu unicul si inegalabilul doktor4cars caruia ii multumesc mult ca s-a intors dupa noi in traseu si ne-a aratat cum un ROVER 3.0 P5 condus de cine trebuie este mai agil decat un mini biggrin.gif

16 Sep 2012, 18:11:
Deci ca o mica concluzie dupa KCR 2012:RESPECT doktor4cars 4 ever! big_wheel.gif Sper sa ne vedem curand la urmatoarele iesiri! cool.gif

16 Sep 2012, 18:43:
La start:
&feature=player_embedded#!
ydaniel
De la expozitia Fabricat in Romania organizata de Bogdan Coconoiu si RCR>
deceneu32
Foarte frumoasa!
Albert Einstein
Multumesc smile.gif
deceneu32
Am reusit sa citesc toate cele 35 de pagini ale topicului.
Felicitari pentru eforturile depuse! coolspeak.gif
Albert Einstein
53 de pagini laugh.gif
Multumesc
razvan_89
Frumoasa masina, felicitari! Imi plac jantele la nebunie!!! wub.gif
deceneu32
Da,si mie-mi plac! smile.gif
Albert,sunt romanesti sau frantuzesti?Dupa ce le-ai sablat n-ai sesizat vreun producator poansonat pe ele?Vreun reper,ceva?
Albert Einstein
Jantele sunt romanesti. Cele frantuzesti au capac in mijloc. Din pacate nu am sesizat numele vreunui producator stantat pe ele.
deceneu32
Am inteles.Multumesc.]
Alta intrebare:pompa de frana e cu ICP separat?Frantuzeasca?Scrie ceva pe capac?
Ai reusit sa-i pui la punct sistemul de testare al nivelului de lichid de frana?
ydaniel
Pompa initiala era irecuperabila asa ca s-a montat o pompa dublucircuit cu icp si by pass noua.
deceneu32
Multumesc!Dar ce model a fost pompa initiala?
ydaniel
NU mai stiu,tot romaneasca cred-era diferita de cea prezentata de horatiu la dacia 1301 din bv.
deceneu32
OK!
Albert Einstein
Nu stiu daca v-am aratat ce pompa de spalat parbrizul aveam (evident nefunctionala) pe masina, cand am luat-o...Ati mai vazut asa ceva? unsure.gif

[attachmentid=1627866555]
iulian'71
Chiar ca e o ciudatenie. Nu am vazut pe nicio Dacie o astfel de pompa. Ai pe care ti-am dat-o eu parca era functionala.
deceneu32
Nu e de Dacie!
Albert Einstein
Aste este noua, doar ca au trecut anii peste ea. Era nefunctionala pentru ca stropitorul la 1301 este electric. Insa ce vreau sa spun este ca era montata pe podea cu toate ca nu era nevoie. Nu cred ca primul proprietar a montat-o acolo ca nu vad de ce ar fi facut-o, e posibil sa fie pusa din fabrica ? blink.gif
Ov
Aia era bila cu cianura. Daca se deconspirau in misiune apasau cu piciorul pe ea si death.gif
turbodxman
QUOTE(Ov @ 3 Feb 2013, 11:48)
Aia era bila cu cianura. Daca se deconspirau in misiune apasau cu piciorul pe ea si  death.gif
*

laugh.gif
Albert Einstein
QUOTE(Ov @ 3 Feb 2013, 12:48)
Aia era bila cu cianura. Daca se deconspirau in misiune apasau cu piciorul pe ea si  death.gif
*

radmasa.gif
bv-08-fgm
aia da radmasa.gif
stefan03
slut albert ce sa zic felicitari serios,,,sunt de trei zileca recaut pe net o masina initial un prieten de al meu ii plac clasicele mult si asa a inceput aventura asta a mea in cautare de o securista ,,ce sa zic am citit toate paginile nu ii putin dar a fost super sa vad la ceea ce ai putut la final sa scoti dintr-o non masina sa o numim ca arata f jalnic,,in mai putine cuvinte nu stiu daca mai ai masina sper ca da e superba si vroia sa ma ajuti cu niste sfaturi bineanteles daca mai esti activ,,,si cineva daca cunoaste sau stie cv de o securista ma intereseaza m-am indragostit de dacia noastra si cred ca securista a fost ceea mai frumoasa biggrin.gif astept cu nerabdare un raspuns ,, cu respect
Albert Einstein
Salut Stefan, multumesc pentru aprecieri, masina este la mine si va ramane in continuare... wink.gif
Iti trimit mesaj cu adresa mea de email si continuam discutia acolo, te ajut cu placere cu sfaturi si informatii.
sobolan
QUOTE(Albert Einstein @ 2 Feb 2013, 21:29)
Nu stiu daca v-am aratat ce pompa de spalat parbrizul aveam (evident nefunctionala) pe masina, cand am luat-o...Ati mai vazut asa ceva? unsure.gif

*

e de picior si cred ca e autentica....am mai vazut eu prin remat la o dacie ! wink.gif
cristi_a17
aplauze.gif BRAVO aplauze.gif Superba aplauze.gif
Ov
Poate-o vedem anu' asta la brasov. Nu de alta da' io tot vreau sa fac o poza de grup cu securistele.
Rob3rto
Intra si a mea in poza cu securistele? biggrin.gif

Nu e originala, e "violata" cu jante dublate si elemente necorespunzatoare anului fabricatiei..
ydaniel
Mi-ar fi placut sa vina si colegul din Bistrita,care si-a cumparat o 1300 neagra si care zicea ca o va pastra pt nepoti...
Dar dupa cateva luni a pus anunt la vanzare si si-a sters topicul! huh.gif
Ov
cat mai multe sa fie !
stefan03
asa e nu conteaza frantuzesti sau romanesti important sa fie cat mai multe care sa ne mandrim cu ele si poate curand o sa va arat si eu poze daca reusesc ceea ce am in plan ,cat mai multe securiste si dacii de toate culorile important ca lumea deschide ochii si incep sa pretuiasca ceea ce am avut si avem, e o masina foarte frumoasa si merita din plin toata munca si banii pentru o reconditionare,
BN64FLO
QUOTE(ydaniel @ 7 Feb 2014, 15:53)
Mi-ar fi placut sa vina si colegul din Bistrita,care si-a cumparat o 1300 neagra si care zicea ca o va pastra pt nepoti...
Dar dupa cateva luni a pus anunt la vanzare si si-a sters topicul! huh.gif
*

am vazut masina pe tocmai,cica o inchiriaza pentru evenimente...acum vad ca nu mai e anuntul...
ydaniel
Mâine Dacia 1301 se va întalni cu Dacia 2000 în Parcul Carol cu ocazia Retroparăzii de Primăvară organizată de Retromobil Club România!
Doritorii care vor să le vadă indiferent de condițiile meteo sunt așteptați în Parcul Carol-intrarea la Farfurie,între orele 10-12! rolleyes.gif
C a t a l i n
Retroparadei. tongue.gif
Albert Einstein
Retroparada primaverii

[attachmentid=1627941924]

12 Apr 2014, 15:13:
Securitatea

[attachmentid=1627941925]

si Partidul

[attachmentid=1627941926]
maho
"BEC" e de la "beciurile securitatii" ? Ca Beciul Domnesc nu era pe vremea aia... tongue.gif
Markos
Tovarășa cu huse noi biggrin.gif
ydaniel
wub.gif
Daciotul_98
ar fi 3 solutii pt bec:
1)masina arata pur si simplu "bec"
2)de la BECheanu
3)ma dau batut nu stiu radmasa.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.