Sport/slabire/musculatura, pntru cei care vor o schimbare
![]() ![]() ![]() |
Sport/slabire/musculatura, pntru cei care vor o schimbare
sadi |
![]()
|
||
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|||
blondish |
![]()
|
![]() Ex blonda Group: Members Posts: 273 Joined: 20 September 04 From: Bucuresti ![]() |
ce pofta de mancare sa-mi scada ca si asa mananc o data pe zi, maxim 2. singura pb e ca mananc dupa 7
![]() unde gasesc L-carnitin si cum trebuie sa-l iau? si cam cat costa daca poti sa-mi zici, macar ca idee. |
--------------------
RENAULT
CLIO III
1,5 DCI B-56-DaFY duck CITROEN C2 VTS 1,6 16V B-40-DaFY duck
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
1 plic costa in jur de 1,2-1,4 lei.Shake-ul proteic il bei pe parcursul zilei si il consideri o masa lejera care sa nu-ti sochieze metabolismul cu pauze mari intre mese.Gasesti in spatele lic Sincai un magazin de suplimente nutritive se numeste REDIS.
Am trecut pe acolo acum 2 zile ,daca stiam ca vrei iti luam eu citeva pliculete.Se dizolva in apa ,ceai ,suc , nu are aroma. |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
blondish |
![]()
|
![]() Ex blonda Group: Members Posts: 273 Joined: 20 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Aha....ms mult. O sa vad cum fac sa ajung pe acolo. Daca nu reusesc poate ma ajuti si pe mine
![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO III
1,5 DCI B-56-DaFY duck CITROEN C2 VTS 1,6 16V B-40-DaFY duck
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Salut Cristian, am si eu o intrebare, cum pot sa scap de burta rapid? Datele problemei: 1.75 m inaltime, 79 kg. N-ar fi asa problema greutatea, ci repartizarea ei
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am scris eu mai sus
![]() ![]() ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
bun, astea le stiu, ma gandeam la o solutie super mega extra rapida
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
telecomanda........
mancarea de la fast food...... asa ceva miraculos nu exista.....decat in reclama cata.....fara munca .... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Fara munca nu ai rezultate...
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.051 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(CataNOS @ 23 Nov 2007, 16:39) Liposuctie, asta e cea mai rapida metoda. In rest......mai mult de 1 kg pe saptamana nu are rost sa dati jos, intrucat il veti pune inapoi in cel mai scurt timp. Cea mai buna solutie pentru slabit, e SCHIMBAREA MODULUI DE VIATA, revizuirea alimentatiei (out cu chipsuri, ciocolata, shaorma, cartofi prajiti, prajeli in general, dulciuri, pateuri si alte dracii de patiserie, carne de porc, prajituri), bine, acum nu interzise, dar reduse mult si pe cat posibil evitate (eu am oroare de chipsuri, de exemplu), in plus NU VA RIDICATI SATUI DE LA MASA, incercati cu portii din ce in ce mai mici, pana obtineti o combinatie la care nici sa nu fiti satui, nici sa nu ghioraie matele dupa 2 ore, mancati dimineata pe cat posibil (atunci ar trebui sa fie cea mai consistenta masa a zilei), eu de exemplu bag lapte cu cereale, cafea nu beau ca mi-e lene sa-mi fac si nici n-are efect, daca aveti vreun sistem de cantina la servici ar fi ideal (as vrea si eu asa ceva), in general portiile sunt mai mici fata de "la mama acasa" si va ajuta la slabit, seara ar fi bine sa mancati cat mai putin, dar nici stomacul gol, ceva cat sa unga instalatia, avand in vedere ca nu aveti cine stie ce efort fizic de facut. As mai adauga ca, daca stati in bloc cu lift, nu strica sa va obisnuiti sa urcati pe scari, daca gafaiti cand ajungeti la etajul 4 (cum sunt multe astfel de blocuri fara lift, inclusiv si al meu) atunci aveti o mare problema, si ar fi bine sa mai exersati, macar sa urcati primele 2-3 etaje pe scari cand veniti acasa, eventual sa continuati. Altii recomanda sport sustinut. In timp cred ca s-a exagerat mult pe acest lucru, ceea ce a dus la a ura ideea de sport. N-o sa ma convinga nimeni sa alerg toata faleza pe jos (vreo 3 km), in primul rand nu m-ar lasa admisia de aer. Sa conving pe altcineva sa o faca (eventual mai gras ca mine), ar fi o utopie. In schimb, pot sa-i zic sa o faca cap-coada dus-intors pe jos, la mers normal. Nu se consuma la fel de multe calorii, dar SE CONSUMA, si e o evolutie. Alta problema ar fi abandonul exercitiilor fizice dupa cateva saptamani, din diverse motive, in general din disconfort. Trebuie facut in asa fel incat sa se imbine placutul cu utilul, altfel nu rezolvati nimic. |
--------------------
.
.
.
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
ce bine e sa fii slab de la natura (fizic, a nu se intelege gresit! ) si sa mananci cat vrei , ce vrei....si cand vrei
![]() |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Mai ales ca eus gurmand!Vara scad la 98 de kg dar iarna ca ursu pun pina la 110.Am avut si 123 cind concuram la culturism si la 1,76 eram patrat!
Ar fi super sa pot minca 12 HEIDI sau Milka o data si sa nu ma ingras (azi am mincat numa 3). Laur 83 foarte bune sfaturile se vede ca sunt din experienta ta.Problema e ca unii dintre noi avem metabolismul lent si in plus mincam de oboseala... |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
de luni ma apuc de alergat cu baietii(noii angajati)
cred ca o sa faca o fata |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(cristianxxl @ 23 Nov 2007, 18:46) Laur 83 foarte bune sfaturile se vede ca sunt din experienta ta.Problema e ca unii dintre noi avem metabolismul lent si in plus mincam de oboseala... Am avut o prietena studenta la medicina. ![]() ![]() ![]() Din oboseala se poate inlocui punga de seminte cu un mar, de exemplu. Toamna asta cred ca am mancat zeci de kile de struguri, era asa de bine sa stii ca mananci dulciuri dar efectul e aproape nul... ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 23 Nov 2007, 23:29 |
--------------------
.
.
.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ca o idee... incercati sa mancati doar atunci cand va este foame...Se pare ca in acele momente aportul caloric este canalizat catre reechilibrarea a ceea ce s-a consumat si catabolism. In restul timpului, aportul caloric este anabolic. E un studiu destul de recent, probabil inca neconfirmat de alte studii, dar merita incercata si varianta asta.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
mie mi se face foame la 2-3 noapte cand sunt la serv
si mananc la orele astea ciudate rezultatele: maieuri in continua micsoarare, plovere cu burtica si scaderea vizibilitatii asupraa talpilor la dusul de dimineata ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
cristianxxl |
![]()
|
QUOTE(xcss @ 24 Nov 2007, 00:53) Ca o idee... incercati sa mancati doar atunci cand va este foame...Se pare ca in acele momente aportul caloric este canalizat catre reechilibrarea a ceea ce s-a consumat si catabolism. In restul timpului, aportul caloric este anabolic. E un studiu destul de recent, probabil inca neconfirmat de alte studii, dar merita incercata si varianta asta. FOARTE FOARTE adevarat!Am citit asta in mai multe reviste si forumuri de specialitate, explicatiile sunt logice si relativ simple: reconstruiesti rezerve -nu depui, maninci de placere , totul se depune! |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
pai si daca ti-e foame mereu?
|
--------------------
fara
masina !
....
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Mananci ceva mai consistent. Mancaruri precum sandvisuri si alte dracii dintr-astea uscate nu prea tin de foame.
Incearca o ciorba zilnic, nu prea mare portia. Fereste de acreala de a doua zi dimineata din gura, mai apoi de gastrita si de ulcer. Mult mai hranitoare e o ciorba si ceva piure, mazare, si un snitel de pui la care mananci 2 felii de paine, decat 5 sandvisuri la care ai mancat jumatate de paine. Zic din proprie experienta: cand eram student si mancam mai mult prajeli, sandvisuri si alte dintr-astea, intotdeauna ma trezeam cu o ditamai acreala in gura. Dupa m-am intors la Galati si am inceput sa mananc cate-o ciorba, salate, etc, am scapat de probleme. De asta mi-as dori oriunde lucrez sa am o cantina in care sa pot manca zilnic. La cantina preturile sunt modice si ai ocazia sa mananci destul de natural. Chiar si la o cantina studenteasca mananci bine si ieftin. Am mancat si la Ikea la cantina (super ! ![]() ![]() Facand un astfel de obicei, te obisnuiesti cu portii mai mici de mancare, si nu mai mananci in plus, ca sa aiba ce sa se depuna. Acu recunosc ca in lipsa de cantina, mai mananc pe la ai mei acasa. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 24 Nov 2007, 10:31 |
--------------------
.
.
.
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Au si ei zahar, intr-adevar, dar mult mai putin in comparatie cu o prajitura.
De banane stiam ca ingrasa, dar nu stiu in ce proportie. |
--------------------
.
.
.
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
cristianxxl |
![]()
|
Diferenta intre dulcele continut in fructe si cel din dulciuri e ca in fructe avem zaharuri simple:FRUCTOZA , iar in dulciuri avem zaharul rafinat, care da un rasouns insulinic foarte puternic.Insulina are rolul de a creste anabolismul in unele cazuri cu 100% si creeaza multe , multe probleme.
Zaharul e considerat cel mai rau produs alimentar din tot ce a descoperit omul. PS-fructoza nu da un raspuns insulinic ca in cazul zaharului rafinat si nu are acelasi indice glicemic |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
cura de ingrasare m-ar interesa
![]() ![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
nici la mine nu se vede..
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
gata, de azi dimineata am inceput sa imi pun miere in cafea, am renuntat la zahar! mierea are fructoza, nu ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
cristianxxl |
![]()
|
Aleksanders maninca seara, bea lichide in timpul mesei.Manucu daca mierea nu are adaus de zahar de la producator e ok.
PS-pentru cei care mi-au dat reputatie aici , va multumesc din suflet ,dar la Cafenea nu se puncteaza. ![]() |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
Cristi_T |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 1 August 07 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o intrebare . fac de vreo 5-6 luni sala cumulat si de vreo 2 merg de 4-5 ori pe sapt . bun sunt multumit de look dar simt ca incep sa ma plictisesc si incepe sala sa fie pe locu 2 in cazul in care am la alegere intre ea si alt mod de a petrece timpu . mam gandit sa bag niste proteine inca 2-3 luni ca poate cresterea mai rapida in masa ma va reimpulsiona . acu vine intrebarea mea ... cam care ar fi cele mai bune proteine de pe piata , ce concentratie de proteine/carbohidrati/grasimi/minerale ar fi ideala pt un tip de 1.76 si 63kg ?
This post has been edited by Cristi_T: 26 Nov 2007, 18:08 |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 16v
- B 01 TCM
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 12:16 |