Sport/slabire/musculatura, pntru cei care vor o schimbare
![]() ![]() ![]() |
Sport/slabire/musculatura, pntru cei care vor o schimbare
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.029 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Eu voiam sa zic "iubeste-ti nevasta".... mai des....
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.029 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
I`d rather be sailing.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
eu cred ca mi-au incetinit arderile...
![]() acu 4 ani mancam de doua ori mai mult si ma mentineam la 69-70 de kg. pana la urma tot sportul cred ca rezolva problemele de supraponderalitate. pacat ca nu e timp sa facem suficient. cat despre amanata, nu stiu ce sa zic, da e prea bunuta sotia ca sa imi trebuiasca altele ![]() am mai auzit eu ca sexul arde caloriile. dar din pacate niciodata nu dureaza suficient de mult ca sa aiba rezultate semnificative, nu-i asa, cristian? ![]() This post has been edited by manucu01: 22 Nov 2007, 17:42 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
![]() gura pacatosului adevar graieste, nu te panica si exercitiile alea la tv gen flotari etc, tot 5 minute dureaza ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
wolfin |
![]()
|
antifizic2 daca nu esti insurat nu sti ce vb aici
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Hehe , sexul e foarte bun , pe linga consumarea caloriilor stimuleaza secretia de endorfine=relaxare si creste secretia de testosteron ceea ce ajuta metabolismul.
Arderea caloriilor poate fi accentuala cu suplimente nutritive=L-carnitin, este un aminoacid natural care se gaseste il anumite alimente.Poate fi consumat in sucuri ,dar NUMAI de cei care nu sufera de HIPERTENSIUNE. Pentru cei care nu au timp de mese gatite , mai exista batonul proteic (vedeti ca nu dau nume sa nu fiu acuzat de reclama) care are un gust acceptabil si contine fibre si proteine cit o masa sanatoasa. Isdeal ar fi sa impartim acest topic in 2 cei care vor sa cistige masa corporala si cei care vor sa piarda! Dar nefiind posibil , voi raspunde punctual! Nu pot sa nu va multumesc pentru voturile in favoarea reputatiei mele, dar sincer nu ma deranja prea mult sa fiu txat pentru ca sunt prea frumos! ![]() Cit despre offtopicuri ,in timp ce scriam eu la posturi elaborate ,am pierdut glume excelente, asa ca va rog sa continuati!Eu studiez glumele si ma ingras rizind! |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
![]() ![]() citisem pe undeva despre durata in timpul casniciei si daia mi-am permis. ma retrag ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
wolfin |
![]()
|
offf, stai unde pleci
nu iti zicem nimic. cum ai crede ca ti-am strica surpriza ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by wolfin: 22 Nov 2007, 17:54 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
tare ma indoiesc ca ar fi pe aici vreunu care sa vrea sa castige in greutate sau masa corporala cum ii zici.
treaba cu sexul o sustin si eu, insa ..pusca mea...nu poti sa compari 2 ore de dat cu racheta in minge cu 30 de min de sex. fiecare are avantajele lui, insa cu nasu-miu cu siguranta ard mai multe calorii... ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
antifizic2 |
![]()
|
ce faci cu nasul tau dureaza 2 ore sau 30 de minute?
![]() am fost rau nu te suparat ![]() This post has been edited by antifizic2: 22 Nov 2007, 18:08 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Inca ceva despre cresterea nr de calorii in timpul actului sexual.Sexul in apa e ceva extrem (in mare mai ales) de placut, iar efortul partenerului poate fi mult mai interesant si de durata , in pozitii in care in atmosfera nu ni le-am putea permite ,la fel si sexul cu partenera sustinuta in brate , in care ea nu atinge pamintul solicita un efort crescut al partenerului si un nr mare de calorii consumate!
daca veti slabi viata sexuala se va imbunatati mult ,pentru ca veti avea acces la pozitii noi si mult mai interesante. Ridem ,glumim ,dar eu raspund la topic! ![]() This post has been edited by cristianxxl: 22 Nov 2007, 17:59 |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
wolfin |
![]()
|
OBS. atentie insa la suprafetele alunecoase, in special in baie sau in bucatarie (ghiuveta)
cristi satai ca nu inteleg. nu pierdem noi barbatii calorii in timpul orei happy ? ccc 2 ciocolate This post has been edited by wolfin: 22 Nov 2007, 18:02 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
cristianxxl |
![]()
|
Pai pierdem!Ideea e sa pierdem cit mai multe , intr-un mod cit mai placut!
|
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
antifizic2 |
![]()
|
obs 2 : atentie la NISIP!! si la efectele lui abrazive
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
|
|
manucu |
![]()
|
QUOTE(cristianxxl @ 22 Nov 2007, 17:56) Inca ceva despre cresterea nr de calorii in timpul actului sexual.Sexul in apa e ceva extrem (in mare mai ales) de placut, iar efortul partenerului poate fi mult mai interesant si de durata , in pozitii in care in atmosfera nu ni le-am putea permite ,la fel si sexul cu partenera sustinuta in brate , in care ea nu atinge pamintul solicita un efort crescut al partenerului si un nr mare de calorii consumate! daca veti slabi viata sexuala se va imbunatati mult ,pentru ca veti avea acces la pozitii noi si mult mai interesante. Ridem ,glumim ,dar eu raspund la topic! ![]() poftim ontopic aici |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
wolfin |
![]()
|
dupa ce ma doare spatele ca stau 10 ore pe scaun sa imi rup si oasele. hai merge in weekend dar o data la 2 luni ...sa nu exageram.
cred ca moderatorii nu se bag in discuutii de sex/slabit/fitness. sunt prea seriosi (am editat sa nu se inteleaga ce nu am vrut sa zic) ![]() L.E Sau la apa cu clor This post has been edited by wolfin: 22 Nov 2007, 18:47 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
wolfin,de ce sa ne astepte moderatorii la cotitura? am glumit,am facut un pic de offtopic care nu se sanctioneaza conform regulamentului "la Cafenea nu se vor sanctiona mesajele care nu sunt la subiect sau mesajele fara un continut real. "
de unde teama asta ? vedeti de-aia va ingrasati bulimie de stres ![]() This post has been edited by FireChief: 22 Nov 2007, 18:27 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
wolfin |
![]()
|
off ......FC acum ai devenit serios. ma refeream ca nu au postat nimic pana acum.
dar ai dreptate m-am exprimat gresit. ![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
pai vezi
ma gindeam ca nu stiu unde sa te incadrez la familisti grasuti (ai un post cu viata regulata) sau la baieti potenti ![]() de-abia astept sa primesc sfaturile lui cristi in privinta alimentatiei sanatoase prevad o morala miine la intilnire pina atunci...slabiti frumos ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 22 Nov 2007, 18:54 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
wolfin |
![]()
|
cred ca o sa va fac o vizita la polivalenta vineri sa imi vedeti burta.
cristi, astept sa imi spui cum sa scap de ea. apropo vara merg cu bicicleta in parcul ex 23 august. suntem foarte sedentari. nu stim decat servici, servici, servici, mancat, nmancat, mancat, dormit, dormit. This post has been edited by wolfin: 22 Nov 2007, 19:02 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
cristianxxl |
![]()
|
Biropati!
![]() |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Alerg 4 ore saptamanal intre 40 si 60 km,depinde de schema de antrenament,mananc mult si bogat in carbohidrati si minerale,paste,produse cereale.Am observat ca oricat as manca nu ma ingras,totul este folosit de organism ca sa recupereze muschii.In schimb alcoolul imi incetineste metabolismul ceva de speriat si nu beau regulat sau mult doar ocazional,asa ca atentie cu berea cine vrea sa slabeasca!!
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
cristianxxl |
![]()
|
Esti foarte tare ,o sa mori de orice altceva decit de inima!Citi ani ai?
|
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
36.
|
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
wolfin |
![]()
|
40-60 km
![]() This post has been edited by wolfin: 22 Nov 2007, 19:15 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
cristianxxl |
![]()
|
Jos palaria in fata ta!credeam ca esti vreun pusti!Pot sa te ajut cu ceva?La cit efort faci cred ca esti in best shape!
|
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
sorin |
![]()
|
Da,eu sunt tot timpul in cautarea suplimentelor alimentare si hranei care ajuta la recuperare mai rapida si la imbunatatirea performantelor proprii.Daca ai experiente bune cu diferite produse si esti dispus sa le imparti cu altii eu sunt foarte interesat,nu doping bineinteles.Eu am incercat unele produse de la PERFORMANCE si sunt excelente,aminoacizi si BCAA.
Nu demult am descoperit o cereala care creste doar in Africa(Etiopia si Eritreea),un fel de grau care are calitati peste toate cerealele cunoscute de noi.Ii spune Teff si contine foarte mult fier care stimuleaza producerea de globule rosii deci implicit transportul de oxigen la muschi,care in cazul meu este foarte important. |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
manucu |
![]()
|
tocmai mi-am luat pranzul..am mestecat de 8 ori sarmalutza, si m-am saturat
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 20:33 |