Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Schimbat Parbriz

Dantee
post 24 Apr 2006, 12:45
Post #61

Membru

Group: Members

Salve

Mai baieti eu am un nr de tel de la un tip care se ocupa cu mici reparatii la parbrize ( un prieten de al meu s-a dus la el cu un parbriz de ford, crapat 10-15cm si tipul la reparat ca abia se observa si ia subtire ) daca e va dau nr lui si il sunati si vedeti ce va spune .
De cei de la Ager ( ma refer la atelierul de la Eroii revolutiei - Belu) am cuvinte numai de bine am mers la ei acum un an sa imi puna pe Dacie parbrizul ( care se sparsese singur fara sa il loveasca ceva sau cineva ) si au lucrat impecabil. Acum vreau sa merg la ei pt un parbriz de R21 crapat bine de tot; Cind am fost la ei sa ii intreb de pret au zis ca ma costa 3,3 cel faranimic pe el ( clar);, 3,5cel verde si tot 3,5 cel verdecu parasolar bani la care se mai adauga 800 mii siliconul sau masticul cu care il lipeste iar toata treaba dureaza citeva ore. Asa ca daca vreti mergeti la ei pt ca au si furnizor bun de parbrize( belgian sau olandez in nici un caz turcesc).

--------------------
Renault Megane III 2010 / Sport Tourer / Privilege - B21HIM
Megane III Sport Tourer Privilege 1.5dci 105cp 2010
MeganeII Privilege 1.6 16v 2005
Clio Symbol Fidji 1.5dci 85cp 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 24 Apr 2006, 22:16
Post #62

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

schimbat parbriz pe 17.04.2006 la Ager Service

1. Oameni extraordinar de amabili si saritori sa te ajute( am avut o problema cu asiguratorul dar s-a rezolvat) , toata lumea de la sefi la ultimul muncitor vorbesc si se comporta excelent cu clientii..exact motivul pentru care nu am vrut sa merg la nici un service Reno(+huse scaune si servetele si carpe care nu se platesc...+ nimeni nu a pretins nimic in plus ...si nici nu am dat SPAGA.. )
2. parbrizul pe stoc in orice moment..la Reno stiti cum e... dry.gif
3. schimbat parbriz..pus cel nou..in 3 ore plecat de acolo...
4. Sfaturi de la seful de acolo: 2-3 zile nu se spala masina si muzica mai incet tot cateva zile( eu am woofer & shit)
5. POZE:
dsc017113xh.jpg
dsc017167fa.jpg
dsc017425fx.jpg
dsc017416ne.jpg
dsc017451jv.jpg
dsc017466ud.jpg

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
andreicri
post 24 Apr 2006, 22:45
Post #63

Membru autentic

ei fac si reparatii la geamuri,gen mici zgarieturi?

--------------------
Renault megane 2 sedan 1,9dCi/2004
Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
+
semit
post 24 Apr 2006, 22:48
Post #64

Private Spice

da... am vazut cum se "lucra" o ciupitura la un Clio Symbol ..a iesit bine..
PS: pentru Cornel..a platit Allianzu`..dar daca era sa platesc eu ar fi costat in jur de 11 milioane cu totul... adica parbriz atermic+senzor ploaie+adeziv+manopera..

--------------------
+
cornel_t
post 25 Apr 2006, 08:34
Post #65

Membru autentic

@Semit: Sa inteleg ca e cu tot cu senzorul de ploaie/lumina? Cat a costat?

--------------------
Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
+
chipson78
post 27 Apr 2006, 11:15
Post #66

Membru autentic

pe mine m-a costat 1500 ron cu tot cu manopera, dar in service reno. nu stiu cum e cu senzoru' ca nu aparea pe nicaieri. singurele piese erau parbriz si pasta de lipit. cred ca oricum vine cu totul si e inclus in pretul parbrizului(vreo 1100 ron fara tva).

--------------------
Sedan Privilege 1.6 16v, Mai 2004, clima+scaune incalzite+esp
Clio Symbol 1.4 8v, Martie 2001(vandut)
+
FISICHELU
post 30 Apr 2006, 08:17
Post #67

Boo Boo Dad

From: Onesti

Senzorul a ramas ala vechi. Cred ca ar fi costat mult mai mult daca ti l-ar fi schimbat si pe el.

--------------------
Renault Megane Sedan CfExp 1,5 dCi 2005
Mercedes C Classe 2.0 CDI full option 2003
+
chipson78
post 2 May 2006, 13:40
Post #68

Membru autentic

vechi, nou, important e ca functioneaza. ei au zis a nu pot schimba parbrizul decat cu senzor cu tot, de-aia am postat mai sus. sincer nu i-am intrebat daca au schimbat si senzorul, dar candmai ajung la ei ii intreb. poate lamurim problema daca se poate schimba parbrizul fara sa schimbi si senzorul.

--------------------
+
semit
post 2 May 2006, 13:45
Post #69

Private Spice

la mine s-a pus senzor nou...au spus ca nu se poate refolosi... smile.gif

--------------------
+
FISICHELU
post 3 May 2006, 16:48
Post #70

Boo Boo Dad

Eu trebuie sa merg sa imi schim parbrizul. Voi afla mai multe.
A propos- stupizi astia de la politie- imi cereau numarul de inmatriculare al autoturismului (posibil Audi...Andrei Tudor?....Aseis?) care a trecut in mare viteza din sens opus si mi-a azvarlit o piatra in parbriz. M-am uitat la ei si i-am intrebat:"Vorbiti serios?" blink.gif

--------------------
+
chipson78
post 4 May 2006, 08:42
Post #71

Membru autentic

ciudat. cu mine au fost chiar baieti de treaba.sunt cei de la sectorul 2.

--------------------
+
Mario8119
post 11 May 2006, 10:51
Post #72

Membru incepator

Sambata 06.05.2006 venit pe DN1 ..in Otopeni lucrare extraordinara...criblura pe jos....coloana de masini....bubuitura puternica la mine in parbriz....ma uit la parbriz urgent si atent (impreuna cu pasagerii) nu avea nimik...am zis bodaproste...si nicidecum sa ma uit la numerele celor din jur.
Ieri 10.06.2006 ploaie geamuri aburite dat drumul la dezaburitor si zbang...dintr-o data fara sa sara piatra fara nimic a aparut o crapatura din coltul stanga sus al parbrizului cam de 10 cm. intr-adevar m-am uitat apoi pe-afara si era un mic punct in coltul parbrizului (care din interior nu se putea observa caci depasea zona de vizibilitate ...era pe partea neagra a parbrizului).....probabil de la lovitura de sambata.
Intrebari .
1. Cand sa merg la politie si CASCO? eu unu as vrea sa mai stau o luna doua cu ea asa...sa vad cum decurge ...se mai mareste se mai micsoreaza...eventual daca ramane asa as sta pana in octombrie cand mi se duce primul an de CASCO...ca sa nu le fac paguba in primul an si sa platesc mai putin in al doilea. Voi ce ma sfatuiti? Si la politie ce sa declar? Si la care politie sa ma duc ?

Offtopic : Intamplare : Eram la sectia de politie din crangasi de la piata gorjului..seara tarziu cu un accident minor cu un prieten. Vine unu la nenea politaiul care era cam plictisit si zice ca i-a sarit o piatra in parbriz acu 10 min . Politaiul intreaba : -Unde ? Asta : -Pai la pod la intrarea in Bucuresti de la Chiajna ...pe Uveruturii . Politaiul:- Pai si unde erai ? inainte de pod sau dupa? Asta : -Inainte cu 5 m . Politaiul : -aaaa pai dute ma baiatule la politia din ilfov ca nu apartine de noi! Asta - Domne vorbesti serios? Politaiul : Da ma tu crezi ca am chef de glume si de prostiele tale la ora asta...da-i drumu la aia din ilfov! Asta : -Domne chiar vorbiti serios...adika am fost sincer am zis cum s-a intamplat....acum ce mai conteza 5 m inainte 5 m dupa ...haideti sa punem acolo pe declaratie 5 m dupa ! Politistul (foarte serios si indignat): -Ba tu crezi ca-ti bati joc de mine si de organele statului...tu crezi ca se poate pacali legea asa cum vrei tu? Asta e infractiune.....da-i drumu mai repede de-aici ca nu mai avem ce discut. Ai INTELES! Asta a ramas inmarmurit pt cateva secunde si a plecat injurand printre dinti! Drept sa spun si eu am ramas masca!

De-aia itnreb daca aveti idee unde , cand si ce sa declar? ca mi-e ca daca zic adevarul unu la mana ma trimit astia pe la sectorul 1...doi la mana zic ca de ce nu m-am dus mai devreme cand s-a intmplat imediat ...si am auzit tot pe forum pe-aici ca daca depasesti 48 de ore iei si amenda!..plus la mine nu s-a observat de sambata abia aseara am observat! si nu prea am timp sa ma duc pe la pol saptamana asta. Voi ce ziceti? Si care e procedura care trebuie s-o urmez ca sa ajung cu parbiz nou si identic.

Mentionez ca am 13700 km ....si vine revizia de 15000 ma gandeam ca poate le combin pe-amandoua!

--------------------
Renault Clio 2006 1.5 DCi
Renaul Clio Symbol Fidji 1.5 DCi, 80cp
+
coocky
post 11 May 2006, 12:41
Post #73

Membru autentic

From: Timisoara

eu l-a pocnit tot in "zona neagra" in ianurie si l-am schimbat acum la inceputul lui mai...
l-a mine a plecat in linie dreapta 20 de cm apoi a facut un S si atunci am mers la politie ca ma enerva la culme cum se reflecta soarele... a inaintat doar la schimbari serioase de temperatura...
eu am mers intr-o luni si am spus ca s-a intamplat sambata seara... dupa forma in care se crapase imi era jena sa spun ca s-a intamplat mai curand. nu am avut nici cea mai mica problema... (dar in TM nu prea au unde sa te paseze smile.gif )

bafta...(in intervalul asta ian-mai am mai luat vre-o 2 ciobituri.. de control... pe soselele tarii...)

dupa schimbare parbrizul nu mai este in aceeasi pozitie... si e enervant dupa ce te-ai obisnuit cu el intr-un fel...

--------------------
Renault Megane II 2004
Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA
+
vali79m
post 11 May 2006, 12:45
Post #74

No. 620

From: Titan-Salajan

QUOTE(coocky @ May 11 2006, 01:41 PM)

dupa schimbare parbrizul nu mai este in aceeasi pozitie... si e enervant dupa ce te-ai obisnuit cu el intr-un fel...
*

Cum adic nu mai este in aceiasi pozitie?...nu are aceleasi dimensiuni...sau la ce ai vrut sa faci referire.
PS: Ploua in masina acum !:)

--------------------
Clio Symbol 2005 dci-80 cp
+
chipson78
post 11 May 2006, 13:04
Post #75

Membru autentic

mario, te duci la politie cand vrei tu. da' daca ai casco nu stiu de ce ai mai sta cu el asa.
cat despre mers la politie, te duci unde iti e mai aproape si iti alegi o strada care e in totalitate in sectorul lor. zici ca ai parcat masina acolo si ca atunci cand te-ai intors ai gasit-o cu parbrizul spart.
apoi te duci la casco si declari acelasi lucru. in felul asta nu o sa ai nici o surpriza(nici la politie nici la casco).

--------------------
+
dil
post 11 May 2006, 13:32
Post #76

Membru verde

From: Corbeanca, Ilfov

QUOTE(chipson78 @ May 11 2006, 02:04 PM)
mario, te duci la politie cand vrei tu. da' daca ai casco nu stiu de ce ai mai sta cu el asa.
cat despre mers la politie, te duci unde iti e mai aproape si iti alegi o strada care e in totalitate in sectorul lor. zici ca ai parcat masina acolo si ca atunci cand te-ai intors ai gasit-o cu parbrizul spart.
apoi te duci la casco si declari acelasi lucru. in felul asta nu o sa ai nici o surpriza(nici la politie nici la casco).
*

Depinde ce acopera polita de asigurare. Daca acopera si vandalismul atunci nu va fi nici o problema la asigurari, altfel mai bine spui ca s-a intamplat in timp ce erai in trafic (adica cum s-a si intamplat de fapt).

--------------------
- - - - -
Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015)
ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011)
+
chipson78
post 11 May 2006, 13:37
Post #77

Membru autentic

dil, cand postul al care te referi e in apropiere, nu-l mai cita, se intelege la ce te referi.
ideea e sa spui ca nu stii ce s-a intamplat, ai gasit-o avariata in parcare de autor necunoscut. orice polita casco acopera chestia asta. nu face nimeni referire la vandalism. pur si simplu nu stii ce s-a intamplat.

--------------------
+
dil
post 11 May 2006, 13:57
Post #78

Membru verde

From: Corbeanca, Ilfov

La mine e pe cealalta pagina tongue.gif

Eu am avut probleme cu asigurarea CASCO, ca nu era buna declaratia pentru ca era cu autor necunoscut si nu se putea stabili cu certitudine daca a fost vorba de vandalism sau nu. Poate a aruncat cineva cu o piatra in parbriz ca nu ii place culoarea masinii.

Cei de la asigurari mi-au comunicat ca nu pot sa ma despagubeasca in aceasta situatie, insa au spus ca se rezolva daca vin cu o alta declaratie in care sa se specifice ca: intr-un anumit loc mi-a sarit o pietricica de la o masina din fata, samd. Atunci este clar ca este vorba de accident, ceea ce acopera orice asigurare CASCO.

--------------------
- - - - -
Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015)
ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011)
+
coocky
post 11 May 2006, 18:33
Post #79

Membru autentic

From: Timisoara

@vali
este pus bine... adica nu curge nimik, nu lipseste nimik, doar ca nu mai are exact aceeasi pozitie... adica din buretele din fatza se vede mai putzin... dungile negre de pe margine nu au aceeasi dimensiune... sunt ceva mai inguste... violetul este un pic altfel... suprefatza neagra de sub oglinda este acum spre visiniu... oricum nu mai e la fel smile.gif e greu de descris... dar e un pic ltfel... si atunci cand mergi stiind exact unde vine fiecare parte din masina in functie de cum vezi.. iti ia ceva timp... de exemplu acum masina mi se pare ceva mai lata... e ciudat stiu... dar nu mai am tupeul sa intru la centimetrul ala distanza... dar e chestie de obisnuintza... de cand m-am schimbat m-am invartit f putin cu ea... trebuie urmarit, in primele saptamani am inteles, pentru a vedea cum reactioneaza, pentru a nu avea defomari optice...

--------------------
Renault Megane II 2004
Renault Megane II Estate, 1.6 16V 115CP
Seat Leon CUPRA
+
chipson78
post 12 May 2006, 10:08
Post #80

Membru autentic

@dil: eu cand am fost la politie pt parbriz, m-a intrebat nenea : pt casco?
am zis da. pai atunci scrieti ca ati gasit-o in parcare(eu ii spusesem exact ce patisem: cu pietricica venita de la altcineva....).

a propos: stie cineva unde gasesc un burete din ala de pus intre parbriz si bord?
ca al meu, dupa schimbarea parbrizului, arata jalnic. oricum, nu inteleg de ce nu il schimba si pe ala cand schimab parbrizul sad.gif

--------------------
+
FISICHELU
post 13 May 2006, 07:47
Post #81

Boo Boo Dad

M-am interesat cat trebuie lasata masina pana se "lipeste" parbrizul cum trebuie...OPT ORE!... huh.gif In plus, ca erau intrebari mai devreme- e sau nu atermic?- baietii iau codul de pe stalpul dreapta al masinii, astfel incat vor pune acelasi tip de parbriz cu care a venit din fabrica, altfel nu mai acopera cheltuiala societatea de asigurari.

--------------------
+
padre
post 14 May 2006, 18:32
Post #82

Il padrino

Am patit-o si eu ieri pe DN1 intre Campina si Ploiesti... viteza + piatra in parbriz exact in dreptul soferului = o crapatura mica cu o lovitura la fel de mica... Intre timp s-a mai marit un pic, a inaintat cativa cm. O sa merg la politie si la CASCO, ma intereseaza insa la ce service sa merg sa-l schimb astfel incat sa se schimbe intr-o zi (de dimineata pana seara) si sa lucreze bine.
Semit, la AGER lucreaza si sambata? Parca as merge intr-o sambata. (Eventual da-mi si mie te rog adresa si un nr de tel daca mai ai de la ei). Senzorul de ploaie si lumini il comanzi tot la ei? E piesa de origine Renault sau ce provenienta are?

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
Nicotine
post 16 May 2006, 15:04
Post #83

Membru autentic

QUOTE(dil @ May 11 2006, 03:57 PM)
La mine e pe cealalta pagina tongue.gif

Eu am avut probleme cu asigurarea CASCO, ca nu era buna declaratia pentru ca era cu autor necunoscut si nu se putea stabili cu certitudine daca a fost vorba de vandalism sau nu. Poate a aruncat cineva cu o piatra in parbriz ca nu ii place culoarea masinii.

*

E bine de stiut pe viitor . In cazul meu insa chiar asa s-a intamplat.

--------------------
MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu
+
sagetator
post 18 May 2006, 22:10
Post #84

Membru autentic

From: O R A D E A

Casco-ul de la ASIBAN nu da despagubire pt. vandalism. Este clar specificat in contract.

--------------------
Clio Symbol Fidji dCi 82 CP gri eclipse
Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
+
Freeymind
post 20 Jul 2006, 17:47
Post #85

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Salutare!

Este prima mea postare aici asa ca luati-o ca atare!
Azi am luat masina din service(T.I. Suerom - Cluj Napoca) dupa ce i-am schimbat parbrizul fisurat(cauza - piatra sarita din fata in timp ce rulam). Ce am gasit in masina:
- tapiterie patata pe stalpii din fata
- buretele tampon dintre bord si parbriz rupt
- partea de interior a parbrizului din josul acestuia - in zona cu banda neagra - este zgaraita
- bordul(partea de deasupra ceasurilor) zgarait
- interiorul plin de praf/murdarie
Ce am gasit in afara:
- trei puncte cu vopseaua sarita sub farul fata stanga pe partea laterala

Va rog sa-mi spuneti ce sa fac ca cei vinovati sa plateasca pentru pagubele provocate.
Am incercat sa discut cu cei de acolo dar intr-un final au vrut sa-mi acopere punctele de care va ziceam cu o pensula!!! Si venise un tip cu vopsea intr-o sticla de suc!!!!! Nu am putut sa gasesc o rezolvare impreuna cu ei.
Sfat pentru cine mai are de-a face cu service-ul mai sus mentionat - cel putin partea de tinichigerie - mergeti la oricare alt service in apropierea Clujului!

Astept sfaturile voastre!

--------------------
Renault Megane II 1.6 16V Bicorp 2006
+
k0b3
post 21 Jul 2006, 11:00
Post #86

Membru autentic

From: Iași

Nu prea ai ce sa faci din pacate, solutia e unica - trebuie sa stai langa ei cand fac operatiunea si sa-i arzi pe loc.

--------------------
Renault Megane 3 Sport Tourer 2012 Privilege 1.5 dCI 110CP - 85.000 km
Renault Clio Symbol 2005 Fidji 1.5 dCI 80CP - 235.000 km (vândut)
+
razu
post 21 Jul 2006, 11:02
Post #87

Eu scriu doar cand beau bere

Daca masina o ai pe p.f. atungi mergi cuOPC-ul peste ei, mai bine era sa nu semnezi pentru ridicarea masinii decat dupa ce verificai calitatea lucrarii, acum s-ar putea sa fie tardiv si mai greu de dovedit!
Bafta!

--------------------
Renault Megane 2004 hatch - DB 05 LSJ
Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
+
Vio
post 21 Jul 2006, 12:08
Post #88

MEMBERMENSCH

From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

Si eu am facut acu vreo doi ani o operatie asemanatoare, dar se pare ca am avut mai mult noroc la Deva, fiindca din lista ta am constatat numai punctul 1, adica tapiterie de stalpi plina de degete...

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
Freeymind
post 21 Jul 2006, 13:56
Post #89

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Merci de raspunsuri!

Statul langa masina pana cand terminau operatiunea este destul de greu de realizat mai ales ca masina a stat peste noapte acolo.

Apoi cu OPC-ul cred ca ar fi o varinata pe care o s-o aplic dupa ce o sa fac o reclamatie la Renault Romania. Apropos, a mai facut cineva vreo reclamatie la Vocea Clientului?Ati primit raspunsuri prompte?

Inca un mic detaliu: stiti cumva daca buretele tampon se poate schimba(cel dintre bord si parbriz)?

--------------------
Renault Megane II 1.6 16V Bicorp 2006
+
padre
post 1 Aug 2006, 20:35
Post #90

Il padrino

Am schimbat parbrizul saptamana trecuta la AGER SERVICE. Am lasat masina dimineata si am luat-o dupa-amiaza, au lucrat f bine baietii, nu au lasat nici o urma. Pentru cei interesati, lucreaza si sambata. Pentru contact mergeti la www.parbrize.info, ii recomand. Ca informatie, total factura a fost de 667 RON, manopera, TVA incluse. Decontare directa cu asiguratorul, nici o bataie de cap pentru mine.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
7 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 15:24
Dacia