Schimbat Parbriz
![]() ![]() ![]() |
Schimbat Parbriz
Hora_ce |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
-------------------- Volkswagen Passat, B6, SL, 2.0tdi 140CP, 2006
|
|||
meganusedanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 8 April 05 ![]() |
parbrizul nou nu are burete.acesta s-a rupt deoarece mecanicii si-au batut joc de treaba.Eu am schimbat parbrizul dar buretele a ramas intepat de cateva ori cu surubelnita(nu se vede)
|
--------------------
renault megane 2
sedan
2003 megane sedan 82hp
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
bine că am aflat şi io. am parbrizul spart de o pietricică cu un diametru de 4-5 mm şi aştept să ajungă un amărât de atermic şi pe la craiova
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
mihai_c |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 2 August 05 ![]() |
dadu: Pana sa schimbi parbrizul, s-a extins crapatura?
Aseara am luat si eu o pietricica, chiar pe mijlocul parbrizului. Crapaturile au un diametru de aproximativ 2-3 cm. Nu stiu ce sa fac: as mai astepta sa vad daca se mareste (mai mult ca sigur, avand in vedere pozitionarea crapaturii si gropile) sau poate am noroc si ramane asa. Cred ca nu am nici o problema cu asigurarea? Mie imi este teama de service - pierdut o zi de stat in service + posibilitatea de a se strica si altceva (eu sunt baftos rau de tot la asemenea lucruri). Astept pareri. Multumesc! |
--------------------
Megane
sedane
II, 2005 MEGANE II Sedan 1,6 16v Confort Privilege - Clima automata
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
In general cei care schimba parbrizuri fac si stopari(ca sa nu se extinda crapaturile),dar nu stiu cat costa. Si eu am luat o piatra , in coltul dreapta sus astfel ca am "o virgula" acolo care nu prea ma deranjeaza , dar in alte cazuri(majoritatea) o iau asa de-al naibi longitudinal....
|
--------------------
ML
350
2013
- BC-35-SDS MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
zyppo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 23 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa verifici parbrizul dupa "culoare". Banuiesc ca initial avea o tenta verzulie ( la fel ca geamurile laterale si luneta ). Vezi daca acum are o tenta spre violet, privit putin din lateral.
mihai_c poti sa mai astepti sa vezi ce se intimpla cu el. Teoretic cu asigurarea nu ar trebui sa ai probleme. Din pacate te vei lipsi citeva zile de masina. O noapte sigur vei lasa masina in service pentru a se putea intari pasta cu care iti vor lipi parbrizul. Plus inca 1-2 in functie de cit de repede se vor misca cei de la asigurari in a le trimite banii celor se la service. |
--------------------
Renault
Megan Sedan
2004 - 1.6 16v MEGANE II Sedan 1,6 16v - 2005.
Confort Privilege - Negru, Clima, ESP, Xenon. |
|
mihai_c |
![]()
|
Zyppo: merci pentru opinie. Mai bine platesc eu din buzunarul meu si astept sa-mi deconteze asigurarea, decat sa las masina la service (poate daca nu au ce face baietii, se gandesc sa-mi faca un bine si sa mai schimbe cate ceva pe la masina sau sa vada cum se comporta noul parbriz intr-un test drive). In ceea ce priveste pasta de lipit - cred ca-i este suficient o zi. Ma sperie ideea de a lasa masina in service
![]() ![]() |
--------------------
Megane
sedane
|
|
homeless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 21 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu care tocmai voiam sa deschid un post pe tema asta.......acum 2 zile same problem a sarit o pietricica si mi-a fisurat parb, nu mult, undeva in dreapta, si mie mi-e tarsa sa las masina la service, dar cei de la asigurari or sa-mi dea de schimbat? e foarte mica crapatura....apropo de reparat am intrebet la expertdetailing sau asa ceva o rep costa 1199000 RON fara TVA, reparatia se face prin injectarea unei rasini speciale care se intareste cu lampa UV si dureaza 30 min, cat despre sch parbriz intr-o zi se face , dureaza 4 h sa se intareasca pasta aia....mama masii la dacie n-am mai patit asa ceva
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2005, Influence 1.4 l 16v
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
eu nu am crapaturi dar in lumina puternica zici ca a fost ciuruit de gloante (multe puncte medii si mici), la voi e la fel?
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
cj666 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 29 July 05 From: Cluj ![]() |
da, e la fel. Cred ca de la nisip sau pietricele mici aruncate masinile mari. Daca o tine tot asa, cred ca va deveni opac la un momentdat.
This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 13:01 |
--------------------
Renault
Koleos
2009, Dinamique 175 cp VW Golf 7, 1.2 TSI
|
|
@tt@ck |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 12 September 05 ![]() |
pai si unde e problema? cand se zgarie prea rau se ia una bucataq pietricica, sau piatra dintr-o bujie, si se crapa parbriz! dupa care se merge la casco...
![]() |
--------------------
Megane 2
1.6 16V
2003 Hatchback Renault, Megane 2 Bicorp, Confort Dinamique, 1.6 16V 115CP, 2003
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
QUOTE(dmc @ Oct 13 2005, 03:24 PM) eu nu am crapaturi dar in lumina puternica zici ca a fost ciuruit de gloante (multe puncte medii si mici), la voi e la fel? Atunci ma intreb cum va arata vopseaua,opaca rau?! |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am schimbat parbriz pe casco...la ora 11 am fost si au facut cei de la tiriac constatarea , la ora 1 am lasat masina la A.G.E.R. si la ora 4 era gata, perfect de ziceai ca nu s-a umblat niciodata, senzoru d ploaie merge perfect
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
mihai_c |
![]()
|
Salutare! Tocmai m-am intors de la AGER - mi-am "reparat" ciobitura din parbriz. M-a costat 30 RON (300.000 ROL) si a durat 45 de minute. In ce a constat reparatia: se da o gaura in locul in care a lovit pietricica pana la prima folie; se pune o rasina care este impinsa in crapaturi prin compresie (aici este partea cea mai riscanta - daca presiunea este prea mare exista riscul de a se extinde fisura); se usuca cu lampa UV. Sfatul celui care a facut reparatia: IMEDIAT DUPA IMPACTUL CU PIATRA SA SE PUNA ACOPERE CU BANDA ADEZIVA!!! Astfel nu mai intra impuritati care sa blocheze accesul rasinii in crapaturi.
Am intrebat de curiozitate si cat costa la ei un parbri nou: 6,4 mio rol + 0,5 mio rol manopera + 0,5 solutie. Total in jur de 7 mio rol. Sunt curios cat o fi la service Renault. Sigur cel putin dublu.....iar ca timp, in nici un caz cum zicea ROMBU 3 ore. Poate 3 zile. Problema este urmatoarea: sunt in garantie cu masina si nu cred ca pot sa merg (in cazul in care voi fi nevoit de craparea parb.) la AGER. Voi ce parere aveti? |
--------------------
Megane
sedane
|
|
mihai_c |
![]()
|
Scuze de matematica: 7,5 mio rol ... m-a luat valul.
|
--------------------
Megane
sedane
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Inseamna ca eu care am schimbat geamu' portierei stanga fata la AGER am pierdut garantia?
![]() E drept ca ala de la asigurari mi-a zis de ei... Daca e asa mi s-a luat o piatra de pe inima si cu garantia asta ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Tu chiar crezi ca aia de la renault o sa caute ei sa vada ca ai schimbat geamul cu altul (identic) la altii si nu la ei? De unde crezi ca o sa stie ca a fost schimbat acel geam? Poate numai daca cei care il schimba sunt niste carpaci si distrug si altceva cand monteaza geamul.
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
mihai_c |
![]()
|
La acelasi lucru m-am gandit si eu Lex Luthor.
|
--------------------
Megane
sedane
|
|
dya |
![]()
|
![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
zyppo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 23 February 05 From: Bucuresti ![]() |
La Renault ( Serus ) schimbat una bucata parbriz pe CASCO. Pretul 14.000.000 lei ( pretul final, incluzind pasta de lipit - 1.500.000 si TVA-ul ). A durat 2 saptamini comanda parbrizului in Franta si 2 zile montarea. Practic ei spun ca trebuie sa lasi masina la ei, nemiscata, timp de 9 ore.
Pe undeva au si ei dreptate, tinind cont ca daca ai pleca cu masina dupa citeva ore, cu siguranta craterele din Bucuresti nu vor face prea bine parbrizului tau. Si n-ar fi exclus sa te trezesti la prima ploaie cu ceva apa in masina. |
--------------------
Renault
Megan Sedan
|
zyppo |
![]()
|
Si ca sa fiu putin off topic ... Un amic merge cu Octavia la revizie la Porsche Romania. Isi marcheaza discret cu o culoare verde citeva repere ( placute de frina, filtre etc ). Lasa masina la ei. La ridicare i se factureaza o gramada de consumabile. Toate bune si frumoase. Ajunge acasa, verifica si surpriza ! Baietii nu schimbasere mai nimic din ce aparea pe factura.
|
--------------------
Renault
Megan Sedan
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
pai nu vad rostul de a marca piesele dc atunci cand ridici masina nu verifici si urlii la aia? mai tarziu aia pot sa inventeze orice scuza
This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 13:01 |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
mihai_c |
![]()
|
QUOTE(zyppo @ Oct 14 2005, 02:59 PM) La Renault ( Serus ) schimbat una bucata parbriz pe CASCO. Pretul 14.000.000 lei ( pretul final, incluzind pasta de lipit - 1.500.000 si TVA-ul ). A durat 2 saptamini comanda parbrizului in Franta si 2 zile montarea. Practic ei spun ca trebuie sa lasi masina la ei, nemiscata, timp de 9 ore. Pe undeva au si ei dreptate, tinind cont ca daca ai pleca cu masina dupa citeva ore, cu siguranta craterele din Bucuresti nu vor face prea bine parbrizului tau. Si n-ar fi exclus sa te trezesti la prima ploaie cu ceva apa in masina. Deci aveam dreptate cand spuneam ca la Renault costa dublu si tp de asteptare la fel. La Ager sau poate si la alte ateliere de genul acesta (sa nu fac reclama gratuita) il au pe stoc si ti-l pune intr-o zi. In ceea ce priveste miscarea parbrizului daca nu se asteapta mai mult: conteaza f f f mult calitatea adezivului!!! Cred ca cel de la Renault este cu intarire intarziata (ca la ei totul este mai lent....atata tp cat rabdarea clientilor este nemarginita). |
--------------------
Megane
sedane
|
|
dya |
![]()
|
In conditiile materialelor adezive din ziua de azi (nu mai departe de atat de popularul si raspanditul "Super Glue") sa pretinzi 9 ore ca sa se "lipeasca" bine mi se pare o imbecilitate toala!!!
Probabil ca e expirat de cat sta, ca s-o mai fi desteptat lumea si nu se mai arunca la ei... Jeezz ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
eddie33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 587 Joined: 25 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu siguranta nu se foloseste Super-Glue la lipit parbrizele,mai repede un adeziv pe baza de silicon,ala se usuca mai greu...asa se justifica timpul ....de uscare
|
--------------------
Renault
Clio Extreme
2004-DCI 80C.P.
|
|
VladK2K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 30 August 05 From: Bucuresti ![]() |
subscriu, eu mi-am schimbat tot chitul de la geamurile de acasa pe silicon... mult mai frumos, nu zangane... dar trebuie lasat ceva vreme sa se intareasca.
legat de piese care nu au fost schimbate... eu i-as da in judecata.. niste poze cu camera digitala, organizat flagrant cu politia romana, etc. |
--------------------
Hyundai
Tucson
2017 LP+
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
cine nu crde e problema lui. eu am lasat masina 4 ore, nu ploua in ea, e ca noua...cu ce au lipit, cum au lipit..cat cand si alte kestii nu e problema mea..am garantie 1 an sau 2 nu mai stiu ca nu sare ala de acolo..asa ca..kiar nu imi pasa
iar ca fapt dfivers, singura diferenta intre parbrizele montate la renault si in rest e ..CA PE CELE DE LA ALTE SERVICE_URI NU SCRIE RENAULT, adika nu au voie..al meu tot saint gobain e, dar se vede cum a fost sters renault d pe el..cika nu au voie sa monteze..un tembelism marca renault |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
homeless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 21 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Rugaminte pt Mihai_C
Pune si tu o poza cu partea reparata sa vedem cum arata, daca se merita sa sch parb pt o mica ciobitura sau nu....... mersi si waiting |
--------------------
Renault
Megane 2
2005, Influence 1.4 l 16v
|
|
DIESEL.BV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 9 March 05 From: BRASOV ![]() |
la reno un atermic e undeva la 17,5 mil + manopera cheder si gelul special, zic ei, pt senzor, ajunge la vreo 20,5.
la cei care se ocupa de parbrize poti sa ajungi pe la vreo 13. Mam informat si eu, dar mam multumit cu reparatia ciobiturilor, cel putin pana imi fac un casco. salve ![]() |
-------------------- M II sedan 1.5 dci Conf.Priv. black
2004/5, 71.000 km. |
|
mihai_c |
![]()
|
homeless - am facut 2 poze dar inca nu am cablu sa le descarc pe PC (sper ca in aceasta seara sa rezolv problema tehnica si sa le postez).
|
--------------------
Megane
sedane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:05 |