Schimbat Parbriz
![]() ![]() ![]() |
Schimbat Parbriz
cramadonis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
megane 2
hatch
2004 exception
- T D I megane 2 hatch exception - 1.5 dci 100cp - verde citron - decembrie 2004
logan laureate - 1.4 mpi - white - aprilie 2009 |
|||
iuligh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 26 January 08 ![]() |
Salut,
Am schimbat ieri parbrizul, la olimpia glass (pe Fundeni), cost cu tot cu pastila de senzor- 539 lei. A durat efectiv 30 minute, de la scoaterea ornamentelor pina la montarea lor, super repede, apoi am stat o ora in parcare sa se usuce. Parbrizul e cu tenta verzuie si parasolar verde-albastrui. |
--------------------
renault
megane 2
2004 privilege 1,9 dci
|
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
buna ziua.am un megane 2 sedan din 2007 decembrie.in carte scrie ca parbrizul si celelalte geamuri sunt cu TENTA.parbrizul cu tenta este un parbriz atermic?al meu are o culoare verde.va multumesc.
|
--------------------
renault
megane 2
2007 1.6-16v
- xx.xx.xxx Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Din cate stiu eu daca e cu tenta nu e obligatoriu sa fie si atermic, si la facelift parca tenta nu mai e mov si e verde...
Daca ai un GPS poti verifica, dupa ce prinde semnal tinut afara, sa-l tii sub parbriz sa vezi de se slabeste (sau pica). Eu unul am schimbat parbrizul, nu aveam atermic, mi-au pus unul nou, au zis ca nu e atermic, dar de atunci gps-ul o ia greeeeeu de tot. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
multumesc alex.totusi nu e clar.am mai fost pe un site dat de un coleg de pe forum,acolo semnul care il am eu pe geam,niste linii oblice si paralele,nu se regaseste la nici un tip de parbriz.nu am gps,am un detecto radar si imi place c-um sta pe bord si nu la oglinda.
|
--------------------
renault
megane 2
2007 1.6-16v
- xx.xx.xxx Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
cramadonis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
iuligh,te-a costat 539 ron cu totul,manopera si alte chestii?sau doar parbriz?
|
--------------------
megane 2
hatch
2004 exception
- T D I megane 2 hatch exception - 1.5 dci 100cp - verde citron - decembrie 2004
logan laureate - 1.4 mpi - white - aprilie 2009 |
|
iuligh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 26 January 08 ![]() |
Cu tot tacimul. O sa postez factura in cursul zilei de azi.
|
--------------------
renault
megane 2
2004 privilege 1,9 dci
|
|
super_robitza |
![]()
|
![]() Menbru autentic Group: Members Posts: 36 Joined: 7 April 08 ![]() |
am schimbat doua parbrize de m2 si urmeaza si al treilea si sunt foart multumit de cei care miau schimbat parbrizu.
16 May 2008, 17:11: pe parbriz am dat 670 ron pe el cu tot cu senzor cu tot cu montaj. This post has been edited by super_robitza: 16 May 2008, 16:11 |
--------------------
Reanult
Megane
2004 full in poza catelul meu numit rudi(plus la reputatie daca va place)
and a little turtle |
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Unde a fost atat de ieftin, cu blocul de senzori cu tot?...
Inclin sa cred ca nu in Bucuresti... This post has been edited by Adila16: 20 May 2008, 19:41 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
aramiso |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 26 October 07 From: ALBA ![]() |
Salut la toata lumea!Uite c-am patit si eu una de necrezut.Plec astazi pe la 10 dimineata pana la un prieten,totul ok.Afara -12 grade.Ma intorc ,las masina in parcare si intru-n casa.Dupa cateva ore,pe la 16,ies din nou si,cind sa ma urc in masina...stupoare:vad parbrizul fisurat vreo 7-8 cm,in partea soferului,dinspre cheder spre centru,de pe la jumatatea latimii.M-am uitat atent in jur,nici urma de lovitura:a pocnit pur si simplu.(probabil din cauza frigului!?!?
![]() ![]() Masina mai are garantie un an.Spuneti-mi si mie,va rog,imi vor schimba parbrizul pe garantie,sau va trebui sa-mi folosesc Casco? Masina e super ok pana acuma(am 28000 de km),dar sunt deosebit de indignat si nu mi-am revenit nici acuma din uimire,de faza intamplata! |
--------------------
RENAULT
MEGANE Sedan II
6 DEC 2007-LUX PRIVILEGE,negru;1,6-16V;110Cp
- AB 11 ABA
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
aramiso, uita-te cu mare atentie la fisura. Esti sigur in partea dinspre cheder nu exista o ciupitura cat de mica? E posibil sa fi fost deja "ciupit" de ceva vreme si crapatura sa fi "plecat" spre centru dupa ce s-au intrunit niste conditii, gen diferenta mare de temperatura intre exterior si interior
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
aramiso |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 26 October 07 From: ALBA ![]() |
Ai dreptate,'adip'.M-am uitat mai atent.Din interior se vede 'curata' ,dar dupa ce am curatat gheata am observat,din exterior, ca fisura are, la cativa cm de cheder, o ciupitura minuscula.Lucru constatat si de cei de la service;deci adio lucrare pe garantie.Noroc cu Casco. Multumesc pentru raspuns.(Nu stiu daca mai are rost sa zic ceva despre tara asta!!...)
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE Sedan II
- AB 11 ABA
|
|
parazituchel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 1 October 08 From: Brasov ![]() |
parbrizul meu a fost schimbat la renault acum 2 ani (masina are 4 anisori). toate bune si frumoase pana acum cateva zile cand a inceput sa se auda un zgomot din coltul dreapta jos al parbruzului la fiecare denivelare de pe sosea.
e destul de greu sa explic zgomotul, dar parca ar trepida parbrizul ... se poate dezlipi coltul parbrizului? (mie imi suna cam stupid...parca as intreba daca nu cumva mi-a cazut parbrizul ![]() pana acum am rezolvat problema romanesc: dam muzica mai tare si nu se mai aude nimic ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2004
- BV-11-ASU cea mai buna masina e aia pe care ti-o permiti!!
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(parazituchel @ 2 Feb 2009, 23:23) parbrizul meu a fost schimbat la renault acum 2 ani (masina are 4 anisori). toate bune si frumoase pana acum cateva zile cand a inceput sa se auda un zgomot din coltul dreapta jos al parbruzului la fiecare denivelare de pe sosea. e destul de greu sa explic zgomotul, dar parca ar trepida parbrizul ... se poate dezlipi coltul parbrizului? (mie imi suna cam stupid...parca as intreba daca nu cumva mi-a cazut parbrizul ![]() pana acum am rezolvat problema romanesc: dam muzica mai tare si nu se mai aude nimic ![]() Eu cred ca sunt greieri proveniti de la miscarea bordului... vezi ca s-a mai discutat. |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
parazituchel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 1 October 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(solidconvert @ 3 Feb 2009, 09:39) da, mai mult ca sigur de la asta este (am gasit discutia dupa cateva ore de cautat prin alte topicuri), insa rezolvarea care o dau colegii nostri "vanatori de greieri amatori" (sa introduc o bucata de cauciuc intre parbriz si bord ca sa nu se mai miste) imi cam aduce aminte de Reunault-ul 11 pe care l-am avut acum vreo 9 ani si caruia trebuia sa ii infig niste bucati de carton indoit la imbinaturile bordului pentru ca altfel scartaia de iti venea sa te dai cu capu de volan (tin sa precizez ca masina era din 1984 si a inceput sa faca chestia asta dupa 12-13 ani, nu dupa 4) deci...daca are altcineva o solutie mai putin rudimentara (no offcence celor care au aplicat-o), sa ma anunte si pe mine |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2
2004
- BV-11-ASU cea mai buna masina e aia pe care ti-o permiti!!
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.192 Joined: 4 August 07 ![]() |
am o ciopitura in parbriz, o am cam de 6 luni si m am hotarat acum sa o fac ,unde imi sugerati sa o fac? mentionez ca e superficiala si nu are cum sa sa raspandeasca
![]() |
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ager sevice- eroii revolutiei- profi .. gimarom- penibili
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
chitsro: exista una bucata kit reparare parbriz se cheama ABRO (sau ABRD) WINSHIELD REPAIR KIT luat de la o benzinarie ROMPETROL si costa 25 ron. Contine una bucata siringa cu ceva substanta, un fel de palnie din plastic si un fel de disc. Kitul vine in tipla, adica pe carton sunt componentele mai sus mentionate si peste ele o folie de plastic. Nu stiu cat de bun este, eu l-am luat preventiv.
M-am uitat si pe spate ... e clar ABRO This post has been edited by rino: 4 Feb 2009, 00:40 |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
catalin_t |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 27 August 07 ![]() |
am schimbat parbrizul (am pus atermic) nu prea mai merge detectorul de radar. a costat 2200 ron. casco
|
--------------------
dacia
logan
2006 laureate logan laureate 1.4 mpi
renault megane privilege gri aciere 1.5dci 105 hp |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Muta-l pe banda punctata de la oglinda, e singurul loc in care functioneaza bine.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
diasul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 30 May 08 ![]() |
Prin Constanta stie cineva unde pot repara o ciupitura fara batai de cap?
|
--------------------
renault
megane 1.5 DCI 80CP
2003
|
|
aramiso |
![]()
|
Da,Mihai_E:2263 lei un parbriz atermic si antifonic.L-am schimbat si eu la Reprezentanta in 21 ianuarie,prin CASCO!
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE Sedan II
- AB 11 ABA
|
|
Fre33lancer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 15 March 08 ![]() |
Am parbrizul ciupit pe mijloc, putin dar vizibil, o sa il schimb pe casco , dar ma gandeam sa il pun si atermic daca tot il schimb , cel putin cel actual nu cred ca este , gps-ul merge lafel si la oglinda si langa bord jos , deci se poate diferentia in alt fel , decat testul cu GPS ce fel de pabriz este ?
|
--------------------
Megane
Sedan 2.2
2008
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Am si eu probleme cu parbrizul. Are un cerc in jurul ciobiturii de 3-4 cm si o alta ciobitura mica la 20 cm. Problema este urmatoarea: masina este cumparata de mine de la o firma iar asigurarea Casco este pe firma respectiva. Casco expira in 2 saptamani. Cum sa procedez?
Merg la firma de asigurare si cer sa schimbe parbrizul? Pot face probleme ca asigurarea Casco nu este pe numele meu? |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Anul trecut am schimbat si eu parbrizul la un megane 2.1, am pus Pilkington, la un centru de parbrize din Bistrita, si a costat 420 Ron + 80 Ron manopera. Nu era atermic.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
pimi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 4 March 09 From: M-Ciuc ![]() |
daca masina nu a fost transcrisa pe numele tau,mergi la firma,ceri o adeverinta ca ai dreptul sa reprezinti firma in fata societatii de asigurari (un fel de imputernicire) si ca semnatura ta este valabila fara stampila.astfel inarmat te prezinti la asigurator.Eu in ian.astfel am procedat (am avut nevoie de autorizatie de la politie)cu succes,operatiunea de sch.la costat pe cei de la Omniasig 2352.78 Ron(26.01.2009)Iti doresc mult succes!
|
--------------------
Renault
Megane sedan
2.1/2004,confort privilege,
- HR-xx-xxx Trabant 601 s -1985
D.1310 Break 1998 |
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Dibaciul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 18 March 09 ![]() |
Vara anului 2008. Ora 10,00. Parbrizul superbei mele masini, a achizitionat o superba fisura, fara nici un punct de amorsa (in dreptul senzorului de ploaie), stand pe loc, cu proprietarul in masina. M-am dus la SERVICE-ul aferent firmei care m-a improprietarit cu masina, i-am expus problema si am fost super lamurit, de niste oameni super calificati, ca ceea ce am vazut nu a fost adevarat, si ca pot sa ma dau si peste cap, ca renault nu imi va schimba parbrizul in garantie (mentionez ca am CASCO)
18 Mar 2009, 07:24: Mi s-a demonstrat clar ca "un parbriz RENAULT nu are cum sa aiba defecte de fabricatie". Clientul nu are niciodata dreptate !!! This post has been edited by Dibaciul: 18 Mar 2009, 06:24 |
--------------------
Renault
MEGANE
2007/bicorp
- B 62 JLL
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Da, din pacate clientul nu are niciodata dreptate. Dar nici Casco nu iti schimba parbrizul? Asta mi s-ar parea super naspa. De ce mai cumparama masini noi sa avem garantzie si de ce ne mai asiguram Casco?
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
2005/1598 cmc 1,6 16 V
- Nr. de SV Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:33 |