Schimbat Parbriz
![]() ![]() ![]() |
Schimbat Parbriz
M i h a i |
![]()
|
||
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
gttoma |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 29 August 05 ![]() |
Tocmai ce am schimbat si eu parbrizul, ciobit de o piatra acum ceva timp, cu unul cu aceleasi caracteristici ca ale tale. Geamul este Pilkington si pare OK pana acum - are doar doua saptamani.
Atentie mare sa-ti puna si gelul (special) la senzorul de lumina/ploaie. Fara gelul respectiv nu se detecteaza bine apa de pe parbriz. Stergatoarele functioneaza automat daca pui cu sticla apa pe parbriz dar in cazul unei ploi normale nu merg absolut deloc. Pretul ... nu-l stiu, schimbarea s-a facut pe CASCO. This post has been edited by gttoma: 3 May 2011, 14:29 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 Renault Megane II Sedan
Confort Expression 1.5 dCI, 100 CP, 2005 |
|
piticutz_irina |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 2 May 11 ![]() |
Tie cei de la Pilkinton ti-au schimbat si chederul si suportul de senzor?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2003
|
|
gttoma |
![]()
|
Parbrizul l-am schimat la service-ul Honda din Craiova.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Te intreb aici,pentru ca nu poti da PM:de ce ai mers la Honda?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
gttoma |
![]()
|
Au mai fost si alte repere schimbate/reparate pe CASCO, nu numai parbrizul. ReDac iese din discutie si de Honda auzisem ca lucreaza bine si cu exceptia faptului ca nu au stiut de gelul de la senzorul de lumina/ploaie, restul este OK, nu am de ce sa ma plang.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
vali_iacov |
![]()
|
![]() Membru Ilfovean Group: Members Posts: 878 Joined: 27 September 08 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 3 May 2011, 13:29) multumesc pentru categorisire. din pacate masina era parcata pe trotuar, langa bloc, la aproximativ 3m intr-adevar, din lipsa de alt spatiu, pe o parte a blocului lipsita de balcoane sau geamuri sau alte chestii de genul. Tencuiala a cazut in asa hal incat era imprastiata pe toata straduta respectiva, cu prima ocazie o sa fac o poza strazii pentru a vedea distantele. a mai fost atinsa o masina parcata pe cealalta parte, deci la o distanta de aproximativ 8-10 m de blocul respectiv, din fericire pentru respectivul proprietar nu cred ca a inregistrat avarii. nu mai conteaza, ideea era ca nu cred ca este normal sa se intample asa ceva, indiferent ca masina este la 2, 3, 5, 10m parcata. |
--------------------
Dacia
Logan 1.5dCI
2006 Under Construction...Please Wait...
|
|
yuly_megan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.540 Joined: 7 January 09 From: BUCURESTI ![]() |
am si eu o intrebare cat costa de schimbat un parbriz cu senzori pt M 2.1 si 2.2 la renault in bucuresti
|
--------------------
Renault
Trafic
2005
|
|
DjurdjaK |
![]()
|
![]() Member of .. Group: Members Posts: 170 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
La un concesionar renault, nu stiu exact, dar la Pilkington m-a costat acum 2 saptamani 900 ron cu tot cu manopera. Daca nu e graba iti zic si cat e la renault, ca mi s-a spart iar parbrizul si mi-am facut o programare la AutoCobalcescu.
|
--------------------
Renault
Megane
2007 1.5 dCi 85CP
|
|
Cristilica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am schimbat parbrizul la Ager service cu unul Atermic, heliomat si insonorizant. Pretul total, unde s-a inclus si chederul (80lei), a fost de 1190lei. Intr-adevar, parbrizul este cu o tenta mov dar nu are inscriptionat semnul de Atermic, adica este la fel cu cel avut inainte. Este corect, stie cineva?
|
--------------------
Renault
Talisman Intens 1.6 TCE cu trapa
2017
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Heliomat? Adică se închide la culoare la raze UV?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
Cristilica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa se pare. Am avut de ales intre:
- GEAM DUPLEX CLAR SOLAR (HELIOMAT), ACUSTIC/INSONORIZAT, ELMENTE FIXARE SENZOR PLOAIE sau - GEAM DUPLEX CLAR SOLAR (HELIOMAT), ELEMENTE FIXARE SENZOR PLOAIE diferenta de sub 100 de lei pentru ACUSTIC/INSONORIZAT, iar Elemente fixare senzor de ploaie inseamna aproape 100 de lei si este un gel care lipeste vechiul senzor de ploaie pe parbrizul nou. Legat de inexistenta semnului de Atermic pe parbriz, seful de la Ager mi-a zis ca in anumite situatii, la cererea costructorului auto, nu se introduce si acest semn in parbriz. La prima vedere, se vede o inbunatatire a confortului in habitaclu, parbrizul fiind cu tenta mov ceace inseamna aplicare foliei Atermice. Binenteles si datorita foliei Lumar cu 50% transparenta pe restul de geamuri. |
--------------------
Renault
Talisman Intens 1.6 TCE cu trapa
2017
|
|
yuly_megan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.540 Joined: 7 January 09 From: BUCURESTI ![]() |
am schimbat si eu parbrizu la un megane 2.2 la Cars Tuning ( preciziei) ma costat 1000ron ( parbriz heliomat, senzor ploaie, cu montaj cu tot etc ) singurul lucru care nu sa schimbat a fost ornamentul de la parbriz. Sunt putin nemultumit azi cand am ridicat masina de faptul ca suportul de la oglinda interioara nu a fost pus chiar corect cum ar fi trebuit, carcasa era putin deplasata iar cand le-am zis au ridicat din umeri ca nu ca asa a fost . In rest e ok
|
--------------------
Renault
Trafic
2005
|
|
ZARIS |
![]()
|
![]() zaris Group: Members Posts: 42 Joined: 16 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut !
Va rog sa-mi spuneti si mie ce fel de parbriz am. Ce reprezinta acele inscrisuri si simboluri ? Multumesc anticipat. Attached thumbnail(s) DSC01047.JPG ( Size: 801.74k ) Number of downloads: 609 |
--------------------
renault megane
privilege 1.5 dci 105 cp
2008
|
|
Cabasse_tronic |
![]()
|
Sir Group: Members Posts: 1.040 Joined: 1 January 10 From: Bucuresti ![]() |
facut in turcia in 2008.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005
- BAD-0401 Megane 2.1 Dinamique din 2005 + suspensii Eibach.
Bucuresti , 0733 83 90 92 sau 0765 608 561 |
|
Peter Blood |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 December 06 ![]() |
Nu am observat ca am avut spart capatul din plastic al stergatorului din stanga si acum, cu ploile astea, metalul din interior mi-a zgariat parbrizul.
![]() Intrebare: poate fi slefuit parbrizul, avand in vedere ca zgarieturile sunt superficiale, sau trebuie schimbat? Stergatoarele le-am schimbat deja. Attached thumbnail(s) Fotografii_0075_2.jpg ( Size: 361.43k ) Number of downloads: 522 Fotografii_0076_2.jpg ( Size: 395.43k ) Number of downloads: 488 |
--------------------
Renault
Megane Sedane
2006 "O multitudine de cuvinte nu face dovada unei minți prudente." - Thales
|
|
sambarton |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 24 March 14 ![]() |
am inlocuit si eu parbrizul original cu unul pilkington. Acum nu stiu exact daca are aceleasi proprietati ca cel oem. Si cel nou este tot atermic ? ( cei de la pilkington ii spun heliomat). Am observat tenta aceea mov dar mi se pare mult mai slaba si parbrizul parca lasa sa treaca mai multa lumina decat cel oem.
Attached thumbnail(s) 20160908_093819.jpg ( Size: 3.57mb ) Number of downloads: 127 20160908_172804.jpg ( Size: 2.65mb ) Number of downloads: 136 Untitled.jpg ( Size: 427.88k ) Number of downloads: 56 |
--------------------
renault
megane 2
2006 privilege 1.9 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:36 |