Schimbat Parbriz
![]() ![]() ![]() |
Schimbat Parbriz
mihai_c |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 2 August 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) ciobitura1.GIF ( Size: 230.86k ) Number of downloads: 36 |
||
--------------------
Megane
sedane
II, 2005 MEGANE II Sedan 1,6 16v Confort Privilege - Clima automata
|
|||
mihai_c |
![]()
|
|
--------------------
Megane
sedane
|
|
homeless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 21 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mersi pt poze.
Sincer nu mi se pare o solutie decat dc nu exista casco. Lovitura mea e ceva mai mica |
--------------------
Renault
Megane 2
2005, Influence 1.4 l 16v
|
|
homeless |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 21 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A schimbat cineva parbirz la GIMAROM? ce stiti despre ei?
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
mihai_c |
![]()
|
Homeless - nu te lasa dus in eroare de poze, dupa ce le-am facut (cu zoom la maxim ce-i drept), ma uitam pe display si apoi la ciobitura si nu prea imi venea sa cred. Ieri cand am spalat masina uitasem total de ea si tarziu mi-am amintit-o. pana acum nu s-a intins deloc. Sa speram ca si la ger va fi la fel. Altfel - casco.
|
--------------------
Megane
sedane
|
|
flic |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 20 October 04 From: Timisoara ![]() |
azi dimineata am gasit masina cu parbrizul fisurat MASIV si acoperisul infundat f. putin.
![]() ![]() ![]() acum merg la politie pentru autorizatie de reparare, urmeaza CASCO la omiasig. ce ma fac daca omiasig vrea sa-mi schimbe parbrizul de la alta firma,( de ex GIMAROM) si nu renault? senzorul de ploaie samd? multumesc pentru orice sfat! |
-------------------- Megane II Sedan 1,6
Confort Expression + Climatronic Vert Cuivre |
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Stai linistit. Tu te vei duce intr-un service autorizat renault unde se folosesc numai piese de la renault. Asiguratorul nu te poate trimite in alta parte si nu te poate obliga sa pui piese de o alta provenienta. Senzorul de ploaie e piesa separata, se inlocuieste numai daca e afectat si el. Treaba asiguratorului, pe scurt, e sa constate dauna, sa faca inventarul pieselor ce urmeaza a fi inlocuite si sa dea banii. Atat.
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
mihai_c |
![]()
|
Din cate am inteles eu de la cel care mi-a reparat ciobitura din geam, senzorul de ploaie si de lumini se schimba obligatoriu cu parbrizul - nu se mai poate salva dupa ce este montat pe parbriz (probabil ca este lipit).
Daca o fi altfel... |
--------------------
Megane
sedane
|
|
rombu |
![]()
|
![]() FOR SALE Group: Members Posts: 586 Joined: 20 August 04 From: Bucuresti ![]() |
asa e da nu e scump e vr-un milion....
mie mi l-au schimbat cu totu |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 Confort Dynamique Megane II BICORP 1.6 16V Confort Dinamique
Gris Hologramme- 2004 Bucuresti |
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Parbirz Guardian 1500 RON(HELIOMAT). MII Sedan(incl senzor,lipici manopera)
Parbriz OEM Saint Gobain 1670 RON IPSO(incl senzor,lipici manopera) Traiasca CASCO This post has been edited by Nicotine: 6 Nov 2005, 14:51 |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
homeless |
![]()
|
Mai oameni buni, cum e cu parbrizul de megane? numai astia de la saint gobain fac "din alea bune"? Ca eu tre sa-l schimb si nu ma duc la reprezentanta sa stea masina 2 zile, vreau mai repede si am vazut Gimarom, mai nou Bes Glass ca firme montatoare care n-au treaba cu Saint Gobain, e ca la CD-uri restu' sunt noname?
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
flic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 20 October 04 From: Timisoara ![]() |
vineri au fost 14 zile de cind am fost la service renault pentru a comanda un parbriz nou. Atunci mi-au zis ca in 10-12 zile sigur vine parbrizul....de atunci nimic.
asta da promptitudine ![]() ![]() |
|
homeless |
![]()
|
Bai astia de la Renault Romania, de fapt concesionarii sunt atat de atenti cu clientii incat la o comanda de parbriz, nu se aduce parbrizul propriu zis , lucru care ar dura 3 zile maxim, se apuca si-l face el..........cu atentie la detalii si se ocupa numai de parbrizul tau ( sunt foarte daruiti marcii, au o adevarata pasiune ).Este normal sa astepti pt un parbriz 1 luna sau pentru o bara spate 2 luni. Createurs d'automobile.....nu zic ei asa ....................................
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
flic |
![]()
|
QUOTE(flic @ Nov 12 2005, 09:30 PM) vineri au fost 14 zile de cind am fost la service renault pentru a comanda un parbriz nou. Atunci mi-au zis ca in 10-12 zile sigur vine parbrizul....de atunci nimic. asta da promptitudine ![]() ![]() dupa ce i-am sunt marti, brusc si ca din intimplare aveau toate piesele si se pregateau sa ma sune.. ![]() oricum, m-au programat miercuri , mi-au zis ca vineri e gata...si asa a si fost .fara probleme : parbriz nou (incl. senzor de ploaie), indreptat si vopsit pavilionul. ba chiar mi-au si mutat rovigneta de pe parbrizul vechi pe cel nou. ![]() asa ca Auto europa bun la service, dar relatia cu clientii slabut. |
|
gabir |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 17 July 05 ![]() |
pentru cei care au schimbat parbrize la service-urile Renault...as vrea sa stiu daca au fost multumiti de calitatea lucraturii...chestia aia lipita pe geam cu senzor cu tot...daca nu ploua in ea...daca mai arata ca inainte....eventual sugestii la ce ar trebui urmarit(voci sustin ca nu mai este parbrizul la fel lipit ca in fabrica...deh... lucru manual balcanic)
daca eu incerc sa rezolv fara casco...cu rasina si UV...si nu-mi place cum arata...e vreo problema sa apelez apoi la casco?...sau vor zice ca a fost umblat la parbriz si sa nu ma mai despagubeasca? cred ca problema mea este de natura psihologica(numai gindul la service renault ma infioara...am avut o prima surpriza cu ocazia unor probleme de caroserie)...si poate de aceea sunt derutat! banuiesc ca tot cei de la caroserii(tinichigerie) schimba si parbrizele...sau nu? help cu o sugestie! multumesc!!! |
--------------------
renault
scenic II
confort dynamique 1.6/16v_ 10.2004
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Eu am schimbat parbrizul la ei acum vreo un an si ceva, si am stat langa ei pe tot parcursul operatiunii. Pot sa spun ca l-au montat bine, nici vorba sa imi fi intrat apa vreodata, desi tin masina afara. Am fost obligat sa las masina in service de pe o zi pe alta ca sa se usuce solutia cu care l-au lipit, fiindca l-au prins intr-un dispozitiv de fixare-apasare cu curele. Si arata la fel ca din fabrica, nici o schimbare...
Si da, cel care mi l-a schimbat mi se pare ca era tot un tinichigiu, dar care facuse un curs de specializare la Renault pentru asta. Singura chestie e ca mi-au montat prost oglinda, si la un moment dat m-am pomenit cu ea in brate ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
megamega |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 18 July 05 ![]() |
Salutare,
Am luat si eu o pietricica si am o mica crapatura (cam de 1-2cm). Am si eu o intrebare (doua) la cei patiti: Ca sa schimbati parbrizul prin CASCO a trebuit sa mergeti la politie? Cum iti dai seama ca parbrizul nou este atermic (eu am Clio), este vreo inscriptionare pe el? Chestia este ca nu am chef sa fac acum toata agitatia cu politie, asigurator, service vreau sa o las pe anul viitor. Oricum mai am de facut cateva drumuri mai lungi. Credeti ca este un pericol mare ca sa avanseze crapatura si posibil sa raman fara parbriz in drum ? ( cu gropile cadou din drumurile noastre) Multumesc. |
-------------------- Renault Clio Bicorp 1,4 16V 2005
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
da neaparat tre sa meri la militie; si apoi la asigurator.
Nu-ti fa griji eu am avut parbrizul crapat pe o suprafata cat o palma(de la un bucuata de fier desprinsa dintr-un tir ce venea de pe contasens) si era ciobit si pe interior, toate geamurile moderne mai au si o foita de folie care rigidizeaza geamul; am mers 2 saptamani si mai culegeam cate un ciob dar n-a cazut. |
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
megamega |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 18 July 05 ![]() |
Mersi Nicotine pentru raspuns.
Parca nu m-as apuca acum de sarbatori de umblat pe la police, asig si service. Ma gandesc ca sa las treaba asta pentru ianuarie. Cred ca nu cer prea multe detalii la police si asig. La multi ani tuturor!! |
-------------------- Renault Clio Bicorp 1,4 16V 2005
|
|
chipson78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
spart parbriz.. mers politie, casco, service. la service(reno) :"dom'ne trebuie si senzorul de ploaie, nu etrecut pe constatare". zic bine ma duc sa vorbesc la casco. plec, ma suna baietii: "avem parbrizul in depozit in bucuresti, mai comandam si senzorul de ploaie?
![]() ![]() ![]() fratilor, astia chiar sunt tampiti? |
-------------------- Sedan Privilege 1.6 16v, Mai 2004, clima+scaune incalzite+esp
Clio Symbol 1.4 8v, Martie 2001(vandut) |
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca trebuie inlocuit si senzorul de ploaie, baietii de la asigurare au "omis" sa-l treaca in constatare asa ca da o fuga pana la ei si reamintestele de acest mizilic (6-7 milioane)!
|
--------------------
Renault
Megane
2004 hatch
- DB 05 LSJ Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
si eu am o mare dilema..sa schimb la Ager srvice sau la un concesionar Reno?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Semit eu te-as sfatuii sa mergi la uni care se ocupa doar cu asa ceva. Sunt (practic ) specializati in asa ceva si au mana formata. Eu am intrebat la o firma ,unde am mai fost cu alte masini, cat ar costa pt M2 parbrizul si suma e de 4,2 mil cu tot cu manopera(nu are senzor de ploaie).Mie mi se pare relativ putin ,in plus lucreaza si cu casco si sunt chiar meseriasi, lucreaza repede si ingrijit, dar din pacate e in Bacau(grand auto glas)
![]() |
--------------------
ML
350
2013
- BC-35-SDS MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Ager sunt ok, am schimbat la cielo parbrizul si s-au miscat repede si bine la un pret Ok!
La ce scor are renault la piese eu zic sa incerci la Ager! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004 hatch
- DB 05 LSJ Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am schimbat parbrizul la AGER. E lipit f bine insa asta este singurul lucru bun, in rest: Cand le-am dus masina, era foarte murdara, era vreme urata. Baietii au sters probabil cu o carpa uscata toata murdaria de langa parbriz, adica plafonul si capota, pe care au ramas niste zgarieturi de toata frumusetea, iar gigi mecanicul care a montat parbrizul avea probabil o geaca cu fermoar (sau ceva de genul asta) cu care mi-a lasat niste semne pe usa+aripa fata stanga. La 120 km-h mi s-a desprins chederul din partea stanga ( nu l-am pierdut ca se mai tinea putin in partea de jos) in rest totul a fost ok (adica inca nu mi-a cazut geamul).
|
-------------------- Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003 |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
de aceea imi voi lua o zi libera si voi sta langa ei pe tot timpul lucrarii
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
SorinN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 26 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Si asta e foarte adevarat, nu am avut timp sa stau langa ei...
Bafta. |
-------------------- Ex Clio Bicorp 1.2 16V, 2002
Actual Ford Focus TDCI 115 CP 2003 |
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
scuze de off topic,insa am o intrebare:mi-am zgariar parbrizul iarna asta si se vede o mica dungulita pe el.Imi puteti recomanda o firma unde se repara geamurile usor zgariate...Am inteles de la cei din service ca s-ar chema ceva de genul auto glas?Corect?Alte sfaturi?
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
homeless |
![]()
|
Da, se numesc http://www.expertdetailing.ro/ si costa destul. Am si eu niste zgarieturi pe geamurile laterale, ma gandesc ca ar trebui sa existe o solutie de polishat ceva, dar nu am gasit, daca aflii ceva, please zi-mi si mie
|
--------------------
Renault
Megane 2
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
astia ma inteles ca nu sunt sanatosi de preturi mari au.....
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:58 |