Faruri Xenon, unit cu celelalte
![]() ![]() ![]() |
Faruri Xenon, unit cu celelalte
tpv |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 12 February 09 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
X Trail Automat T 31 4x4
2007, 2.0 dci 150 cp distributie lant
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Ba da, merita si chinezariile din lipsa de alternative!
Acum aproape un an, cand am facut ultima cercetare de piata, se gaseau Philips-uri d2s in jurul sumei de 250 lei/buc. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
E deranjant xenon-ul de 4300k pe farul de clio fara lupa?
Intreb pentru ca in viitorul apropiat ma cam bate un gand sa schimb lumanarile si asta ar fii singura optiunea pe care as lua-o in calcul...am vazut la cineva de 6000k si erau mai mult verzi(ca sa nu mai zic ca bateau de si un OZN iti dadea flash-uri) |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Greu de spus pentru ca xenonu' nu-i xenon daca nu e de la 6000k in sus.
![]() La tine nu cumva si farurile sunt matuite destul de accentuat si de aici si senzatia de lumina slaba?...desi am impresia ca le-ai inlocuit o data, dar poate nu le-ai pus noi. Duminica m-am intalnit in trafic pe E581 cu un symbol negru de B cu xenon si pe faza scurta si pe proiectoare, cred ca erau de 12000k ca emanau o nuanta de albastru-violet de ziceai ca-s radiatii. Deranjau in miezul zilei, ma gandesc noaptea te prajeau. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Doar un far e mai matuit dar nu cat sa ia din intensitatea luminoasa...
Sa inteleg ca daca nu e xenon(4300) nu mai am nevoie de balast? |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
hellcat |
![]()
|
Ba da, nu se poate fara balast, indiferent de temperatura becului.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
tpv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 12 February 09 From: Oradea ![]() |
trecere de la xenon de fabrica la halogen se poate?
|
--------------------
Nissan
X Trail Automat T 31 4x4
|
|
eduardsebe |
![]()
|
de ce sa faci un dowgrade?
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Cumpara chinezeriile alea ca cel putin un an te vor tine. Vinzi masina pana amortizezi investitia in niste Osram ...
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Gasesti chinezerii si de calitate ceva mai buna, am un chit xenon de 3 ani si merge perfect.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
aia cu chinezariile e un mit. toate se fac in china. mai rau ar fi daca sunt made in eu (rrromania) decat china.
pune-ti cu incredere chinezariile. produsul de asemenea trebuie sa fie insotit de o garantie. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
tpv |
![]()
|
Am cumparat ieri 2 becuri D2s 35w 4300 , supervision-Xenon Metalic, cel putin asta sta scris pe cutie, la pretul de 85 ron /bucata si certificat de garantie un an.
s-au montat pe masina, imi faceam probleme pt datul bari jos, dar a mers totul usor, fara incidente, au fost inlocuite becurile si aseara au fost verificate, pana acum sunt multumit de ele, vad excelent, sunt curios cum va fi pe ploaie. Singura dilema ca nu sunt chiar albe , au o tenta de albastru deschis. |
--------------------
Nissan
X Trail Automat T 31 4x4
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
mie alea de 5000k mi se par galbui
![]() This post has been edited by UXE: 27 Oct 2011, 16:07 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
pai dupa ce stai cu 8000 in ochi mereu logic ca ti se par galbene alea de 5000
![]() |
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
pustiull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 553 Joined: 26 July 10 From: Bucuresti ![]() |
salut mă tot bate gândul sa îmi pun xenon la mașina din semnătura ce mă sfatuiti sa îmi pun de 35 sau de 55w si încă o întrebare scurta de 6000 sau 8000 având in vedere ca masinuta mea nu are lupe. va multumesc
|
--------------------
Renault
Megane 2
2004 1.6 16v
- b-287-JoN
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
te sfatuim sa nu iti pui nimic.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
daca vrei bec xenon atunci pune si lupa, nu sa faci radiografii tuturor participantilor la trafic cu oglinda din fabrica
|
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
pustiull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 553 Joined: 26 July 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cj98czh @ 31 Oct 2011, 08:55) Eu am auzit ca de 12.000 sunt laser ... numai asa ceva mi-as pune ... si neaparat si in proiectoare ... altfel nu are rost .. super vad ca ma iei si la misto:( stiam si eu ca de la 8000 in sus chiar si 8000 sunt imposibil de pus deoarece deranjeaza participantii la trafic dar era o simpla intrebare. o zii buna |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 1.6 16v
- b-287-JoN
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
de fapt stiai gresit.
temperatura de culoare NU deranjeaza participantii la trafic ci reglarea proasta a unor faruri (xenon OEM are auto-leveling si nu ar avea astfel de probleme decat cu defectarea acelui auto-leveling) sau folosirea unor becuri xenon in incinte care nu au fost prevazute pt asa ceva. adica farurile si proiectoarele cu oglinda si chiar proiectoarele OEM cu lupa, dar dereglate. 12000 K iti produce o lumina deranjanta pt tine, soferul masinii cu acele becuri instalate. la drum lung iti dai palme sau incepi sa vezi in alt spectru de culoare viata (mai in roz ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
QUOTE(pustiull @ 31 Oct 2011, 00:51) salut mă tot bate gândul sa îmi pun xenon la mașina din semnătura ce mă sfatuiti sa îmi pun de 35 sau de 55w si încă o întrebare scurta de 6000 sau 8000 având in vedere ca masinuta mea nu are lupe. va multumesc Dar tu nu ne-ai luat la misto, fara ca sa citesti topicul acesta? In care sigur gaseai raspunsul la intrebarile tale... oricum colegii ti-au raspuns, chiar daca o dai in vinovat... |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
@pustiull lasa sfaturile .. tu pune-ti , dar macar incearca cu lupa.. se vede mai bine
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
pustiull |
![]()
|
QUOTE(dan22y @ 31 Oct 2011, 14:12) Dar tu nu ne-ai luat la misto, fara ca sa citesti topicul acesta? In care sigur gaseai raspunsul la intrebarile tale... oricum colegii ti-au raspuns, chiar daca o dai in vinovat... nu o dau in vinovat dar unii imi zic o chestie alti altceva eu vreau ALTCEVA si dasta am vrut sa imi spuna cei care si-au pus xenon pe masina, masina neavand lupe, cum sta treaba atata tot. daca intrebarea mea a mai fost pusa de un alt forumist si eu nu am vazut-o imi cer scuze bafta ![]() QUOTE(UXE @ 31 Oct 2011, 15:34) bine graiesti dar este slabut bugetul ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2004 1.6 16v
- b-287-JoN
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
Salutare, vin si eu cu o intrebare... am la masina din semnatura faruri cu becuri normale, Halogen, insa intentionez sa achizitionez niste faruri xenon originale (cu tot cu balasturi)...mai am nevoie de ceva? in afara de faruri cu balasturi cu tot? cum se regleaza astea? din cate stiu se regleaza automat... Multumesc anticipat.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
- TR-04-CWY NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
rty745 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 31 December 04 ![]() |
in ultima vreme sunt tot mai multi cei cae sis pun xenon after market. Nar fi nici o problema daca si-ar pune lupe, si l-ar regla cum trebui. Insa 80% din cei pe care ii intanesc pe sosele, umbla cu ele prost reglate si ii deranjeaza foarte tare pe ceilati soferi. Partea si mai "buna" e ca multi dintre acestia baga imediat faza lunga(nu flash, si pur si simplu faza lunga) daca cumva cineva le da flash. Adica, ei sunt pe faza scurta , deci regulamentar, si ca tu esti un prost si meriti o lectie. Asa ca dupa o vreme majoritatea oamenilor normali nu ii mai atentioneaza, ca deh, cu prostu e mai bine sa nu te pui.
Dupa asta, pe unii ii vezi pe forumuri, si se lauda ca "lor nu le da nimeni flashuri".... Asa ca o rugaminte pt cei care vor sa-ai puna asa ceva: pune-ti lupa, eglatile bine, si daca primiti flashuri mergeti si mai relgatile odata, nu bagati faza lunga in ochii celorlati. |
-------------------- laguna 2.0 dci privilege 2008
ex. symbol 1.5 dci 80&65 cp |
|
Cabasse_tronic |
![]()
|
Sir Group: Members Posts: 1.040 Joined: 1 January 10 From: Bucuresti ![]() |
hai sa ma bag si eu in seama pe topicu asta.. uite care e treaba, mi-am luat faruri cu xenon de pe o masina de anglia (megane 2.1) si am fost la RAR cu ele pe masina pentru reglaj (am un amic acolo). le-a reglat omu si a zis ca sunt parfum ca nu am probleme cu ele. ideea e ca atunci cand sunt reglate masina sta la o distanta relativ mica fata de perete astfel ca demarcatia lumini spre stanga sau spre dreapta in functie de provenienta farurilor nu se mai vede. avand in vedere ca sunt faruri cu xenon nu vei deranja participantii la trafic care vin din fata (daca era vorba de halogene cred ca primeai ceva pin frigider). cel putin eu pana acum nu am primit flashuri injuraturi claxoane nimic si circul si ziua si seara.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005
- BAD-0401 Megane 2.1 Dinamique din 2005 + suspensii Eibach.
Bucuresti , 0733 83 90 92 sau 0765 608 561 |
|
evox |
![]()
|
![]() Volaniard Group: Members Posts: 89 Joined: 17 October 06 ![]() |
QUOTE(Cabasse_tronic @ 24 Dec 2011, 12:13) hai sa ma bag si eu in seama pe topicu asta.. uite care e treaba, mi-am luat faruri cu xenon de pe o masina de anglia (megane 2.1) si am fost la RAR cu ele pe masina pentru reglaj (am un amic acolo). le-a reglat omu si a zis ca sunt parfum ca nu am probleme cu ele. ideea e ca atunci cand sunt reglate masina sta la o distanta relativ mica fata de perete astfel ca demarcatia lumini spre stanga sau spre dreapta in functie de provenienta farurilor nu se mai vede. avand in vedere ca sunt faruri cu xenon nu vei deranja participantii la trafic care vin din fata (daca era vorba de halogene cred ca primeai ceva pin frigider). cel putin eu pana acum nu am primit flashuri injuraturi claxoane nimic si circul si ziua si seara. cate ineptii aici !!! spune-ne la care RAR se regleaza farurile "la perete" si nu cu aparatul dedicat special pentru asta? chiar si la un metru de un perete tot se vede diferenta intre faruri "pe stanga" sau "pe dreapta" daca farurile sunt reglate corect pe inaltime n-o sa deranjezi in trafic chiar daca sunt " pe invers" conform RAR nu poti avea o masina inmatriculata in Romania care sa aiba faruri care se folosesc in Anglia ("pe invers")... de fapt tu ce vrei sa ne spui aici? ce tare esti tu ca pacalesti RAR-ul? |
--------------------
Renault
Laguna II Privilege 1.9 dCi 120 CP
2002 “Amateurs train until they get it right. Professionals train until they cannot get it wrong.”
|
|
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Cu faruri de pe masini cu volan pe dreapta oricat le-ai regla ele tot ii orbesc pe conducatorii care vin pe contrasens, asa cum ai spus si tu, cand le reglezi fiind distanta mica fata de obstacol nu se vede foarte bine ca au partea din stanga mai ridicata dar la distante mai mari lumina difuzata are o inaltime mai mare. Diferenta este clara, la masinile cu volan pe stanga farurile trebuie sa bata mai jos in stanga si partea din dreapta mai sus ca sa vezi marginea drumului si eventualii pietoni, biciclisti... la masinile cu volan pe dreapta este exact invers, lumina proiectata de farurile ( fie ele cu lupa sau fara) de pe masini cu volan pe stanga este asa __/__/ iar la masinile cu volan pe dreapta este asa \__ \__.
Poti sa inlocuiesti foarte usor lupele si scapi de problema plus ca vei vedea si marginea soselei. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
catavictor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 27 October 09 From: Stalin City ![]() |
QUOTE(Cabasse_tronic @ 24 Dec 2011, 13:13) hai sa ma bag si eu in seama pe topicu asta.. uite care e treaba, mi-am luat faruri cu xenon de pe o masina de anglia (megane 2.1) si am fost la RAR cu ele pe masina pentru reglaj (am un amic acolo). le-a reglat omu si a zis ca sunt parfum ca nu am probleme cu ele. ideea e ca atunci cand sunt reglate masina sta la o distanta relativ mica fata de perete astfel ca demarcatia lumini spre stanga sau spre dreapta in functie de provenienta farurilor nu se mai vede. avand in vedere ca sunt faruri cu xenon nu vei deranja participantii la trafic care vin din fata (daca era vorba de halogene cred ca primeai ceva pin frigider). cel putin eu pana acum nu am primit flashuri injuraturi claxoane nimic si circul si ziua si seara. ai muncit ceva daca ti-ai luat farurile cu xenon si le-ai pus la una fara ![]() tot vorbim de lupe...masinile dotate cu xenon, au prisma ,nu lupa, sunt doua lucruri total diferite;exista masini si fara prisma cu xenon fabrica,vezi Laguna 2 faza1,Volvo,etc |
--------------------
- dreptunghiular Megane RS ..."Blue Lady" o bestie in crestere
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 04:01 |