Ford Focus, unupatru, saispe ve, si Passat ununoua tedeiii
![]() ![]() |
Ford Focus, unupatru, saispe ve, si Passat ununoua tedeiii
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|||
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Tocmai, ai niste idei fixe vis a vis de exploatarea unui motor si nu asculti de sfaturile primite, avizate si mai mult decat bine intentionate.
Exemplu sta Loganul meu, condus in toate felurile posibile, incet si calm ca un pensionar (asa merg eu in oras de obicei), mers la turatii mici, chilotat ca la raliu, fara mila, tinut pe autostrada ore intregi la 5500 rpm si n-a avut nici o hiba pana la 238.000 km. LE > desi la prima vedere par rautacios, cred ca-i timpul sa pleci urechea si sa iti corectezi niste chestii vis a vis de exploatarea agregatelor, care iti pareau pana acum nesemnificative, dar ale caror rezultatele pe termen lung deja le simti la buzunar. This post has been edited by dr_mKe: 28 Oct 2014, 10:57 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
adica... recomandarea doctorului ar fi niste "talpa"?
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Normal. Un diesel condus doar la sarcini mici, daca are si turbina, se umple de depuneri pana se buleste ceva, lucru arhicunoscut.
|
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pai s-a bulit, doctore, dar din ce-am citit si din cum se comporta as zice ca e de vina capsula vacuumatica. Altfel nu se explica lipsa erorilor de "overboost" sau "underboost". Vacuum se face cat e comandat, dar tija de comanda se misca in reluare. Rezultatul e ca la finalul operatiunii presiunile sunt bune, zero erori, dar comportamentul e naspa. Ai vazut si tu ca uneori merge normal la turatii mai mari.
This post has been edited by marksman: 30 Oct 2014, 23:45 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Eh, mă aleg cu Passatu' o săptamână și-i scot toată funinginea din sistem
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
marksman |
![]()
|
Montezi DPF?
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Funinjine ! Geometria variabila blocata. La demontare s-a rupt un surub, asa ca turbina va lua drumul Brasovului pentru remediere.
![]() ![]() ![]() This post has been edited by marksman: 15 Jan 2015, 18:32 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Zici c-a ars pantofi uzati, nu motorina.
![]() Doctore, fa pozele alea mai mici. Mult mai mici. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Doctore, lasa-le asa.
@cdadan, click dreapta pe imagine -> View Image. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Bădie, io nu folosesc aifon ! Nici dacă-s cu Pemfeu' n șant si n-am alt telefon la indemana.
Nush de ce apar asa, eu le-am pus normal ca si pana acum. This post has been edited by dr_mKe: 1 Nov 2014, 12:48 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Rezolutia prea mare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
De ce s-a trimis turbina la Brasov si nu la Cluj?V-am zis la amandoi ca clujenii aia sunt superochei!Brasovenii au oferit un pret mai bun?
![]() This post has been edited by marian-j: 1 Nov 2014, 21:55 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Inca nu-i tarziu sa sune la curier.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(marian-j @ 1 Nov 2014, 21:54) De ce s-a trimis turbina la Brasov si nu la Cluj?V-am zis la amandoi ca clujenii aia sunt superochei!Brasovenii au oferit un pret mai bun? ![]() QUOTE(cdadan @ 1 Nov 2014, 22:05) Mno, ca sa va raspund: la BV mai fusese trimisa anterior, se stia care-i treaba. S-a descoperit tija actuatorului vacuumatic ruginita, s-a schimbat si ala. Toata distractia a costat in final 1200 lei. Si un update:WP_20141229_004_res.jpg ( Size: 134.47k ) Number of downloads: 348 This post has been edited by marksman: 15 Jan 2015, 18:31 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
La munca-cu-care mergi? Sau asortezi cravata cu masina?
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
marksman |
![]()
|
Merg pe jos, ca mi-am facut autocritica. Cravata e un accesoriu pe care nu-l suport, dar il port cand n-am incotro. Cred ca am si o cravata care se asorteaza cu "blau graphit perleffekt", o sa incerc intr-o zi.
This post has been edited by marksman: 15 Jan 2015, 18:18 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Face sport ! Oricum in
![]() Mi-am permis sa te corectez ![]() This post has been edited by marksman: 16 Jan 2015, 10:43 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
marksman |
![]()
|
Doctore, tre' sa schimb discurile si placutele pe fata. Spune-mi, te rog, ce sa cer la buticul cu de-ale masinilor.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Discuri Brembo și plăcuțe Ferodo Premier
![]() Dacă erau puse de 2-3 săptămâni măcar, poate-ți recomandam Ațe Ceramic ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca nu merge cu masina mai poate sa astepte 2-3 saptamani.
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Gata discurile? Kilometri aia-s facuti mai mult prin oras sau care-i baiul? Vad ca bagi interventii pe la turbina, nici VAG-urile nu mai sunt ce erau odata.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Uber calitate germană de prim montaj, marca Ațe
![]() Oricum nu poți spune că au ținut prea puțin, au ajuns la 100.000 km, nu ? |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
La mine a lepadat sistemul de comanda vacuumatica impreuna cu actuatorul.
Au fost schimbate si acum e ca noua. Mai buna ca noua! ![]() Mai mergea sa ma tarasc asa dar urma sa mergem la revelion cu tot familionul iar jumatatea mea mai buna a declarat ca daca Octavia nu mai e in mintile ei, ea prefera sa mearga cu Fabia, asa ca s-a dus prima mea de porc pe altele. Asa macar am colesterolul mai mic. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 16 Jan 2015, 12:13) Uber calitate germană de prim montaj, marca Ațe ![]() Oricum nu poți spune că au ținut prea puțin, au ajuns la 100.000 km, nu ? Pai depinde de stil. Depinde unde mergi, cat si cum franezi. Pe Cielo-ul alergat de macica-mea sunt si acum discurile ORIGINALE din 1995. Masina are vreo 160.000km reali. Dar in mare parte facuti pe extraurban. Ultimele placute de frana pe care le-am pus au fost niste Ferodo Premier. Eu am vrut sa pun si alte discuri, ca se simt un pic ovalizate, si la mana parca nu-s tocite uniform, nu ca n-ar tine franele(bine, tin in limitele in care tin la un Cielo, adica penal), dar mecanicu' a zis ca mai merg. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Discuri neventilate, nu?
Alea tin pana iesi pe partea ailalta. [url=http://www.maxfarquar.com/2013/08/friday-funnies-by-microdave-29/worn-brake-disc/] This post has been edited by dizzy: 16 Jan 2015, 15:07 Attached thumbnail(s) Worn_Brake_Disc_300x225.jpg ( Size: 23.02k ) Number of downloads: 160 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(madhorsefuzzy @ 16 Jan 2015, 11:23) Pana in 7 februarie. QUOTE(Merced @ 16 Jan 2015, 11:28) Gata discurile? Kilometri aia-s facuti mai mult prin oras sau care-i baiul? Vad ca bagi interventii pe la turbina, nici VAG-urile nu mai sunt ce erau odata. ![]() Turbina a patit-o din cauza asta: QUOTE(marksman @ 15 Jan 2015, 18:10) [...] tija actuatorului vacuumatic ruginita[...] Discurile s-au dus probabil din cauza mersului preponderent in oras. Oricum trebuie verificate, limita de uzura fiind de 22 mm. Daca au limita de uzura o sa le schimb, daca nu o sa ramana. Placutele spate se cer obligatoriu schimbate, le am in porcbagaj de anul trecut. Acolo o sa fie distractie, ca trebuie diagnoza sa dai comanda de retragere a pistonaselor. Sunt multi mecanici care nu stiu asta si le schimba pur si simplu, apoi proprietarul se trezeste ca are de schimbat etrieri spate (cu tot cu motorase). Inainte de Passat urmeaza Fordul la revizie. 16 Jan 2015, 14:32: QUOTE(dr_mKe @ 16 Jan 2015, 12:13) Uber calitate germană de prim montaj, marca Ațe ![]() Vrei sa spui TRW. QUOTE(dr_mKe @ 16 Jan 2015, 12:13) Stai sa masuram. This post has been edited by marksman: 16 Jan 2015, 14:32 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marksman @ 16 Jan 2015, 14:21) Placutele spate se cer obligatoriu schimbate, le am in porcbagaj de anul trecut. Acolo o sa fie distractie, ca trebuie diagnoza sa dai comanda de retragere a pistonaselor. Sunt multi mecanici care nu stiu asta si le schimba pur si simplu, apoi proprietarul se trezeste ca are de schimbat etrieri spate (cu tot cu motorase). Asa credeam si eu la mine la Leguma 3: imi trebuie servis Reno cu CLIP, pentru retragere pistonase. In final le-am schimbat la niste baieti priceputi care au pus diagnoza (clestele) pe pistonase si le-au rotit inapoi in etrieri. Fara alte reinitializari sau chestii. Pana acum in 4-5000Km nu sunt probleme. Vedem mai incolo. La Passat e diferit? |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
marksman |
![]()
|
Unii zic ca merge si sa pui motorasele direct la o baterie, dar multi nu fac nici aia. Oricum, unde ma duc eu, au diagnoza (Bosch KTS) si stiu ce fac.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:12 |