Ford Focus, unupatru, saispe ve, si Passat ununoua tedeiii
![]() ![]() |
Ford Focus, unupatru, saispe ve, si Passat ununoua tedeiii
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Multi kmp fara probleme.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dacă mai avea cineva îndoieli cu privire la erbegurile vechi de peste 10 ani, că nu se mai deschid la impact:
20170129_170850.jpg ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 356 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
A fost o iesire in decor pentru a evita un impact frontal (depasire in curba fara vizibilitate, linie continua si indicator de interzicere a depasirii). Am franat brusc si am tras dreapta, masinile s-au "sters" un pic, am parcurs vreo 10-20m prin boscheti si m-am oprit. In momentul contactului dintre masini s-a declansat airbagul lateral. Am doar o lovitura la umar si o mica umflatura de la airbag. Vinovatul a fugit.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:18 |