Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

De ce eu nu voi mai cumpara renault niciodata !

balanel
post 24 Mar 2010, 17:35
Post #91

Transmisie automata - confort si siguranta.

Group: Members

Pentru cei care au schimbat mare parte din componentele suspensiei la putini km: am intalnit si eu la revizii astfel de specimene, care se plangeau de ce masini proaste face Reno-ul...
Eu am 55000 km cu Symbolul, totul original la suspensie, nu am jocuri, batai sau alte probleme. Mai mult decat atat, intamplarea nefericita face sa locuiesc intr-o zona din afara Bucurestiului, unde sunt drumurile foarte proaste, iar eu parcurg acel drum de 2 ori zilnic.

Vreti sa va spun cine are probleme cu suspensia? Simplu, cei care trec prin gropi ca si cum acestea nu ar exista, cei care nu schiteaza o frana inainte de groapa, sau macar o incercare de evitare din volan.
Mai are rost sa spun ca de multe ori ma trezesc ca astfel de indivizi, care circula in spatele meu, mai au putin si se urca pe mine, apoi ma depasesc nervosi eventual dau flas-uri si claxoane?
Pentru ca eu, ori ocolesc gropile unde se poate, iar acolo unde nu se poate, incetinesc cat de mult e nevoie, dupa cat de mare e groapa, chiar ma opresc pe loc, si trec prin groapa incet de tot. Si nu, nu pun frane bruste, pentru ca vad gropile din timp si de asemenea le si cunosc pozitia, facand zilnic acelasi traseu.

OFF TOPIC: aceeasi problema o am la trecerile de pietoni, cand trebuie sa franez foarte din timp si progresiv, sa nu se urce cate unul pe mine. Si intrebarea mea e: ori sunt ilegal de prosti, si au reactii intarziate, ori exagerat de nesimtiti, astfel ca nici prin gand nu le trecea sa opreasca la acea trecere, chiar daca sa zicem ca eu nu as fi oprit, in conditiile in care ei erau in spatele meu, iar pietonul, deja pe trecere inaintea mea, ar mai fi avansat inca cativa pasi pana sa ajunga si ei la trecere.

--------------------
chevrolet aveo sedan t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013 (in curand alta masina, cu transmisie automata)
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale.
Fan Mircea Badea.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cip2k7
post 24 Mar 2010, 17:36
Post #92

Resistance Is Futile

From: Timisoara

Toate mărcile de mașini au problemele lor, nu e ceva nou. Simpatizez cu "maxulet" dacă într-adevăr problemele pe care le-a experimentat el sunt reale și nu se datorează exploatării defectuoase a mașinii. Pe de altă parte, nu cred că e rău să vedem câteva fotografii cu problemele enumerate, spre exemplu volanul exfoliat (pur și simplu eu nu înțeleg cum se poate exfolia pielea perforată de pe volan de la varianta Privilege).

--------------------
Renault Megane Sedane II.2 Privilege 1.5dci 85CP 2007
All-In-One Dedicated Multimedia Unit + Xenon + LLumar-Powered Lighting + Magnat-Powered Acoustics
+
geoman
post 24 Mar 2010, 18:20
Post #93

George

From: Iasi

maxulet parca spuneai intr-un post ca esti la al doilea M2. Zi-ne ce probleme ai avut cu aia de ai vandut-o si ai revenit tot la M2. De exemplu caseta de directie este acelasi reper de fabricatie 8200463517 la motoarele 1.4, 1.5dci, 1.6, 1.9dci. Date din Dialogys. Normal trebuia sa ai aceleasi probleme la caseta. De ce ai luat tot M2 daca nu-ti convine frecventa de inlocuire de ex la caseta?
LE: acuma nu stiu de ceilalti dar eu daca as fi obligat sa dau la fiacare 20k cate 1600 ron suplimentar nici nu as vrea sa mai aud de masina aia.

This post has been edited by geoman: 24 Mar 2010, 18:25

--------------------
renault megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP 2004, 2006
+
maxulet
post 24 Mar 2010, 19:35
Post #94

Membru incepator

QUOTE(geoman @ 24 Mar 2010, 23:20)
maxulet parca spuneai intr-un post ca esti la al doilea M2. Zi-ne ce probleme ai avut cu aia de ai vandut-o si ai revenit tot la M2. De exemplu caseta de directie este acelasi reper de fabricatie 8200463517 la motoarele 1.4, 1.5dci, 1.6, 1.9dci. Date din Dialogys. Normal trebuia sa ai aceleasi probleme la caseta. De ce ai luat tot M2 daca nu-ti convine frecventa de inlocuire de ex la caseta?
LE: acuma nu stiu de ceilalti dar eu daca as fi obligat sa dau la fiacare 20k cate 1600 ron suplimentar nici nu as vrea sa mai aud de masina aia.
*

tocmai ca nu am avut nici o problema in afara de panglica volan. am tinut masina 3 ani si am vandut-o in 2008 ca sa imi iau o masina noua fiind multumit de ea. dar se pare ca, cu cat au trecut anii in loc sa le faca mai bune le fac mai proaste. de asta am si spus ca nu sunt anti renault si nu fac nici o campanie impotriva acestei marci cum spun unii. sunt dezamagit pentru ca eu credeam ca se poate discuta constructiv pe forum dar vad ca toti cei care avem ceva de reprosat nu suntem bine veniti. ok am inteles. poate sunt unii care fac campanie pro renault sau poate sunt chiar de la ....
apropo... de cate ori ati schimbat ceva in garantie, v-au trecut ceva in carnet sau pe undeva? nu exista decat hartiile de intrat in service unde ne spunem ofurile si dupa.....cateva certificate de control pe care au scris joc in caseta de directie, tubulatura aer fisurata se face comanda si dureaza....altceva ? toate sunt documente secrete FIC sau cum le spun ei.
asta este mai departe fiecare face ce vrea eu poate chiar am sa devin tdi -ist imputit dar , poate, sper eu, cu mai putine drumuri in service.

--------------------
renault megane 2 2008 1,5 dci privilege
+
aLecsunder
post 24 Mar 2010, 19:35
Post #95

Membru...

Ei ar da domne' , totul pentru Megane !

--------------------
Ford Mondeo 2019 ST-Line
+
rtBK
post 24 Mar 2010, 19:58
Post #96

Unique like everyone else

From: Bucuresti

maxulet.. mai bine pastrai primul megane smile.gif. Oricum in conditiile astea poti sa zici ca ai avut ghinion cu al 2-lea megane din moment ce primul nu te-a dezamagit

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
geoman
post 24 Mar 2010, 20:02
Post #97

George

From: Iasi

Eu unul cred ca are o legatura si cu atitudinea fata de service. Scandalurile nu cred ca duc la nimic bun la service-urile Renault. Ce crezi ca daca ai sa faci scandal pe la alte marci ai sa ai de castigat ? Eu cand am avut nevoie sa-mi schimb butucul din vina lu ala de la vulcanizare m-am dus intr-un service de marci germane, nu dau nume acum, care avea relatii comerciale cu patronul unde m-am dus sa amenint cu vc. Reparatia, cu toate ca s-a facut gratuit inclusiv piesele nu a fost lipsita de o neregula. Mecanicul nu a strans bine piulita de la planetara din stg fata si-mi cloncanea la trecerea peste linii tramvai etc. Tot asa ca tine am crezut ca e de la caseta ,da telefon la magazin sa intreb de caseta directie. Cand m-am dus sa schimb un capat de bara care avea garnitura pivotului sparta din vina mea mecanicul mi-a descoperit si remediat si problema de la piulita planetara.

--------------------
renault megane sedan 2 1.5dci 80 cp, 1.9 dci E4 FAP 2004, 2006
+
maxulet
post 24 Mar 2010, 20:15
Post #98

Membru incepator

QUOTE(geoman @ 25 Mar 2010, 01:02)
Eu unul cred ca are o legatura si cu atitudinea fata de service. Scandalurile nu cred ca duc la nimic bun la service-urile Renault. Ce crezi ca daca ai sa faci scandal pe la alte marci ai sa ai de castigat ? Eu cand am avut nevoie sa-mi schimb butucul din vina lu ala de la vulcanizare m-am dus intr-un service de marci germane, nu dau nume acum, care avea relatii comerciale cu patronul unde m-am dus sa amenint cu vc. Reparatia, cu toate ca s-a facut gratuit inclusiv piesele nu a fost lipsita de o neregula. Mecanicul nu a strans bine piulita de la planetara din stg fata  si-mi cloncanea la trecerea peste linii tramvai etc. Tot asa ca tine am crezut ca e de la caseta ,da telefon la magazin sa intreb de caseta directie. Cand m-am dus sa schimb un capat de bara care avea garnitura pivotului sparta din vina mea mecanicul mi-a descoperit si remediat si problema de la piulita planetara.
*

ai mare drepate.
am experimentat si eu asta. am facut scandal si nu am rezolvat nimic doar m-am enervat eu. dupa ce i-am luat cu frumosul chiar m-au ajutat, au facut constatarile cum trebuie, s-au chinuit au facut poze si filmulete cu jocul de la caseta de directie. cel mai mare chin a fost cand incercau sa prinda pe filmare uruitul de la ambreiaj. este si interesul lor sa repare cat mai mult chiar si pe garantie pentru ca renault plateste.

--------------------
+
ssilviu
post 24 Mar 2010, 21:57
Post #99

F1 Man

From: Nicaieri

Eu mă mir cum de până acum nu am întâlnit niciodată un om cu probleme grave la utilaj care să recunoască faptul că nu a avut grijă de mașină. Pentru că sigur există. Cum naiba, toate mașinile astea cu probleme apar DOAR la ăia care au grijă de mașinuțele lor ca de ochii din cap. Incredibil.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
rtBK
post 24 Mar 2010, 22:05
Post #100

Unique like everyone else

eu cand ma uit la un topic ca a lui naighba inteleg cum apar unele probleme la unii smile.gif ( nu ma exclud )

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
SorinV
post 24 Mar 2010, 22:26
Post #101

Membru autentic

From: a

QUOTE(marshall_balance @ 24 Mar 2010, 17:32)
Punem pariu ca si un ginecolog dupa ce "repara" timp de muuult timp cate 10 babe umflate pe zi o sa-ti spuna ca ii e scarba de orice femeie?

Cam la fel esti si tu. Omu' nu merge cu masina in service de buna ce e, iara tu daca lucrezi acolo e clar ca numai masini stricate o sa vezi!
*

da jos ochelarii de cal pe care ii porti. la service vin majoritar masini bune.. pt intretinere ..un cuvant care poate nu iti este familiar... sau am uitat la service ajungi doar cand esti in rahat pana la gat.

asa cum femeile normale ajung periodic la ginecolog pentru control... poate totusi nu si femeile pe care le cunosti tu sau ca sa nu intelegi gresit femeile cu un pic de ,,ceva,,.

--------------------
a a a
+
supremeon
post 24 Mar 2010, 22:39
Post #102

cam rareori membru...

From: din inima țării...

Ai mers 40k km in 2 ani in interes personal? inseamna ca ai vizitat multe, bravo, sunt invidios...
Eu merg si in interes de serviciu, si am 25 mii in 3 ani... interesant.

Ceva experiente mai putin placute am avut si eu... in primul rand, trosniturile din bord, care, la denivelari, se aud naspa de tot; apoi, uneori apar greieri la vibratii, fie de la drum, fie de la motor, la o anumita turatie...
Vopseaua se zgarie mult prea usor; de la nise griblura a trebuit sa revopsesc; in prezent e zgariata de la atingerile hainelor... si nu imi plac nici micile zgariteturi fine, care sunt peste tot...
Odata, dupa o revopsire din cauza ca mi-a zgariat-o unul cu cheia, nu imi place cum a iesit, marginile suprafetelor (ex: marginea capotei, etc) zgariindu-ma la mana si acum...
Pe locul 2 in top gravitate, nu imi place faza mica, e foarte proasta, cu toate ca am Osram Nightbreaker.
Si, in final, cea mai grava experienta care poate fi pusa pe seama masinii este faptul ca pe la 4500 de km (facuti numai pe dn-uri fara gropi), am observat din exterior o pata pe tablaria de dincolo de roata dreapta-fata; am crezut ca e apa, nu a disparut, asa ca am mers la service. Cand au deschis aia motorul, nu vedeau de unde e, l-au chemat pe seful de service, si ala s-a crucit: din partea de sus a unui cilindru curgea motorina...
Nu stiu ce draq au facut, caci nu am inteles eu prea bine; de atunci nu a mai curs...
Dar nici puterea parca nu e la fel ca atunci cand era noua...

Daca-s grave astea sau nu, fiecare sa decida... eu am decis ca nu-s, si am hotarat sa fiu in continuare multumit de masina... chiar daca au existat si aspecte mai putin placute... daca-mi iau una noua, as alege megane3...

Eu cred ca si in locul tau, tot multumit as fi in continuare de ea, daca mi-ar remedia-o ok...

Bafta...

PS: ieri pe la 16.30, 4 tipi impingeau un golf4 superb... smile.gif

This post has been edited by supremeon: 24 Mar 2010, 22:40

--------------------
Iubesc mersul domol pe o sosea fara gropi si alte masini, - pur pretutindeni! primavara cu verde crud si albastru
+
hellcat
post 24 Mar 2010, 23:02
Post #103

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

QUOTE(maxulet @ 24 Mar 2010, 20:35)
sunt dezamagit pentru ca eu credeam ca se poate discuta constructiv pe forum dar vad ca toti cei care avem ceva de reprosat nu suntem bine veniti. ok am inteles. poate sunt unii care fac campanie pro renault sau poate sunt chiar de la ....
*

Ti-am adresat o intrebare intr-un post anterior...imi dai cateva detalii?

Topicul asta nu l-ai facut pentru discutii constructive, sa fim seriosi, l-ai facut cu scopul de dat in cap.

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
cristixxxlog
post 24 Mar 2010, 23:36
Post #104

..

From: BUCURESTI

QUOTE(Madriann @ 24 Mar 2010, 13:53)
Pai si el are Renault...care "noi astia cu Renault" ? biggrin.gif
Plus ca nu ma lasa inima nici pe mine sa duceti "povara" asta tongue.gif

Cred ca exagerezi wink.gif Sau faci reclama.

S-a mai spus in 3-4 randuri aici si de multe ori in alte topicuri - colegii care au renuntat la Renault in favoarea altor marci sau sunt foarte dezamagiti de problemele curente de intretinere au facut alegerea sau au parerea asta din cauza Renault Romania. Mai putin conteaza masina in sine.
"Harbuletul" meu are deja 13 ani - ma incapatanez sa merg cu ea pana crapa distributia, nu mai renteaza bagatul banilor in ea. Deocamdata, vad ca se incapataneaza si ea sa reziste  radmasa.gif
*

as vrea eu sa fac reclama la o masina din postura unui job in domeniu, dar inca nu am ajuns acolo.

si nu inteleg de ce as face reclama la logan din moment ce eu am megane. in fine.... am condus logan la firma din km 1 de cand mi-am luat carnetul pana la peste 50.000 km cand societatea de leasing a luat masina inpoi. pe logan am "invatat" sa conduc, am bagat-o in cele mai crunte gropi, gropane, drumuri de tara etc, basca ca nu avea colt neatins de cate un mic "incident" s.a.m.d. nu s-a schimbat nimic la ea, fara pic de exagerare, era tanc. ceea ce e relativ logic, dat fiind ca e totusi o masina foarte simpla, cu putine dotari si facuta pentru drumurile noastre. acum conduc un polo tdi la firma, cu diverse probleme in cei aprox. 40.000 de km, vreo 5000 din ei fiind facuti de mine. sa spunem doar ca loganul era intact in comparatie cu polo-ul.

asa ca nu exagerez deloc, pentru oamenii fara prea multe pretentii, cu fiabilitatea ca standard absolut e o varianta excelenta, mai ales dupa face-lift.

cat despre megane, cum va purtati cu ea asa se poarta si ea cu voi.

si eu am intrat de dim pe forumul vw, si era plin de probleme si acolo, dintre care 7 pagini numai la passat cu probleme la senzorii de airbag, ceva similar cu panglica la megane doar ca la ei erau niste senzori sau controllere. mai mult nu m-a interesat sa caut... cand o sa-mi placa o masina nemteasca poate o sa ma intereseze, desi putin probabil...

nu inteleg de ce nu v-ati interesat de problemele marcii INAINTE sa cumparati masina...era mai simplu...eu cel putin asa am facut si am ajuns la concluzia ca toate-s o apa si un pamant si am ales cu inima. si nu m-a dezamagit.

raman la aceeasi parere, topicul ar trebui sters. exista vreo 2 asemanatoare, toate problemele specifice marcii/modelului sunt extrem de discutate in tot forumul, fiecare problema cu topicul ei, iar rostul acestui topic mi se pare inutil, mai ales intr-o arie tehnica.

pentru initiatorul topicului

uite un topic in care se cuvenea a scrie: CLICK

sau CLICK

sau CLICK

sau CLICK

sau CLICK

si am obosit deja sa mai caut, dar mai sunt. de asemenea, acest gen de topic va naste intotdeauna certuri intre useri care nu-si au rostul in general, si intr-o arie tehnica in particular. macar de ar fi mutat la "cafenea" sau "diverse" .

ma rog...

@maxulet eu cred ca tu vrei sa schimbi parerea a vreo 70% din utilizatorii multumiti (vezi unul din link-urile de mai sus) si nu reusesti, fapt pentru care te superi si spui ca nu se discuta constructiv in forum. incearca sa nu mai impui nimanui parerea ta personala si altfel te vor trata si ceilalti

--------------------
Nissan Murano Z51 - 2.5 dci - B-XXX-LGF 2011
+
cata70
post 25 Mar 2010, 00:17
Post #105

Membru autentic

Eu nu exclud sa cumpar tot de la Renault daca as fi atras( ca si la clio sau m2.2)de raportul dotari -pret. Cand imi amintesc de unii producatori care acum cativa ani aveau radio /bricheta ca dotari optionale laugh.gif
Mie imi place inca foarte mult meganelul meu care implineste acum 3 anisori fara nici o problema deosebita
Am mai spus-o si alta data...Nu-ti mai place ,o dai si gata! Alte comentarii nu fac nici mai bune si nici mai rele masinile userilor de pe forum,nu?

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
aLecsunder
post 25 Mar 2010, 03:35
Post #106

Membru...

cata70, din cum inchei tu reiese ca daca nu-s multumit de masina o dau pe ce bani pot si gata iar daca imi atinge asteptarile merita ridica in slavi .
Eu cu 2 megane-uri nu inteleg devotamentul orbesc al multora de aici. Cand cineva nou apare si intreaba daca masina X merita suma X , i se raspunde ca si TDI-ul are probleme , atat !

--------------------
Ford Mondeo 2019 ST-Line
+
maxulet
post 25 Mar 2010, 08:52
Post #107

Membru incepator

QUOTE(cristixxxlog @ 25 Mar 2010, 04:36)
as vrea eu sa fac reclama la o masina din postura unui job in domeniu, dar inca nu am ajuns acolo.

si nu inteleg de ce as face reclama la logan din moment ce eu am megane. in fine.... am condus logan la firma din km 1 de cand mi-am luat carnetul pana la peste 50.000 km cand societatea de leasing a luat masina inpoi. pe logan am "invatat" sa conduc, am bagat-o in cele mai crunte gropi, gropane, drumuri de tara etc, basca ca nu avea colt neatins de cate un mic "incident" s.a.m.d. nu s-a schimbat nimic la ea, fara pic de exagerare, era tanc. ceea ce e relativ logic, dat fiind ca e totusi o masina foarte simpla, cu putine dotari si facuta pentru drumurile noastre. acum conduc un polo tdi la firma, cu diverse probleme in cei aprox. 40.000 de km, vreo 5000 din ei fiind facuti de mine. sa spunem doar ca loganul era intact in comparatie cu polo-ul.

asa ca nu exagerez deloc, pentru oamenii fara prea multe pretentii, cu fiabilitatea ca standard absolut e o varianta excelenta, mai ales dupa face-lift.

cat despre megane, cum va purtati cu ea asa se poarta si ea cu voi.

si eu am intrat de dim pe forumul vw, si era plin de probleme si acolo, dintre care 7 pagini numai la passat cu probleme la senzorii de airbag, ceva similar cu panglica la megane doar ca la ei erau niste senzori sau controllere. mai mult nu m-a interesat sa caut... cand o sa-mi placa o masina nemteasca poate o sa ma intereseze, desi putin probabil...

nu inteleg de ce nu v-ati interesat de problemele marcii INAINTE sa cumparati masina...era mai simplu...eu cel putin asa am facut si am ajuns la concluzia ca toate-s o apa si un pamant si am ales cu inima. si nu m-a dezamagit.

raman la aceeasi parere, topicul ar trebui sters. exista vreo 2 asemanatoare, toate problemele specifice marcii/modelului sunt extrem de discutate in tot forumul, fiecare problema cu topicul ei, iar rostul acestui topic mi se pare inutil, mai ales intr-o arie tehnica.

pentru initiatorul topicului

uite un topic in care se cuvenea a scrie: CLICK

sau  CLICK

sau CLICK

sau CLICK

sau CLICK

si am obosit deja sa mai caut, dar mai sunt. de asemenea, acest gen de topic va naste intotdeauna certuri intre useri care nu-si au rostul in general, si intr-o arie tehnica in particular. macar de ar fi mutat la "cafenea" sau "diverse" .

ma rog...

@maxulet  eu cred ca tu vrei sa schimbi parerea a vreo 70% din utilizatorii multumiti (vezi unul din link-urile de mai sus) si nu reusesti, fapt pentru care te superi si spui ca nu se discuta constructiv in forum. incearca sa nu mai impui nimanui parerea ta personala si altfel te vor trata si ceilalti
*

daca ai fi citit cu atentie tot ce am scris aici ai fi vazut ca am avut un megane 2 din 2005 de care am fost multumit, asa ca dupa trei ani am vrut o alta masina noua si tot megane de care acum nu sunt multumit si atat. NU VREAU SA CONVING PE NIMENI !!! nu vreau sa imi impun parerea personala
si cu asta gata.
dupa cum se spune vrei sa faci un bine si.........dar asta este mie nu imi schimba nimeni parerea si raman tot cu problemele pe care le am cu meganul meu.
succes si sa nu aveti probleme cu masinile !!!
probabil ca e mai bine sa se stearga acest topic si cu asta am terminat.

--------------------
+
Hack
post 25 Mar 2010, 08:54
Post #108

Megan' ti-ai luat?!

From: The Moon

QUOTE(maxulet @ 25 Mar 2010, 08:52)
*

+1 up.gif

--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
+
marshall_balance
post 25 Mar 2010, 10:00
Post #109

Membru direct si la obiect

From: Timisoara

QUOTE(SorinV @ 24 Mar 2010, 22:26)
da jos ochelarii de cal pe care ii porti. la service vin majoritar masini bune.. pt intretinere ..un cuvant care poate nu iti este familiar... sau am uitat la service ajungi doar cand esti in rahat pana la gat.

asa cum femeile normale ajung periodic la ginecolog pentru control... poate totusi nu si femeile pe care le cunosti tu sau ca sa nu intelegi gresit femeile cu un pic de ,,ceva,,.
*

De aici pot sa-mi dau seama ori ca:

1. In service-ul VW unde lucrezi vin mai multe masini fara probleme decat cu probleme -> ceea ce inseamna ca te cam contrazici si ca VW sunt destul de fiabile (putin probabil, m-as mira ca vin toti cei cu VW la revizie ("pt intretinere") si dupa ce au iesit din garantie ca sunt scumpe ca naiba si piesele si manopera la service-uirle autorizate VW)

ORI CA

2. In service vin in mare majoritate masini proaste (dupa cum am afirmat eu anterior)

PS. In orice caz, eu nu te-am jignit, doar am facut o comparatie, deci as dori acelasi lucru si de la tine!

This post has been edited by marshall_balance: 25 Mar 2010, 10:28

--------------------
BMW 530d F10 2011
+
ncristi
post 25 Mar 2010, 10:09
Post #110

Membru autentic

Eu am schimbat prima data capetele de bara si bieletele antiruliu la 130000km - amortizoarele + arcurile spate la 146000 (si inca mai mergeau).

Primele bielete de directie la 50000km (degeaba) - la indrumarea calduroasa a celor de la reno romania si pana acum 150000km - nu le-am mai schimbat niciodata. La trami mi-sau spus ca sunt in stare prfekta.

Am mai schimbat in 150000km - bucsele punte spate.

Legate de suspensia la megane II - ma declar multumit (foarte) de cum s-a comportata. Alte chestii m-au enervat la reno - multe din ele venid din lipsa de profesionalism a anumitor angajati.

--------------------
Renault kadjar - 1.2 tce 130 hp ZEN - 2017
Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp
Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp
Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp
+
cristixxxlog
post 25 Mar 2010, 10:57
Post #111

..

From: BUCURESTI

QUOTE(maxulet @ 25 Mar 2010, 09:52)
daca ai fi citit cu atentie tot ce am scris aici ai fi vazut ca am avut un megane 2 din 2005 de care am fost multumit, asa ca dupa trei ani am vrut o alta masina noua si tot megane de care acum nu sunt multumit si atat. NU VREAU SA CONVING PE NIMENI !!! nu vreau sa imi impun parerea personala
si cu asta gata.
dupa cum se spune vrei sa faci un bine si.........dar asta este mie nu imi schimba nimeni parerea si raman tot cu problemele pe care le am cu meganul meu.
succes si sa nu aveti probleme cu masinile !!!
*

am citit cu foarte multa atentie, si ti-am recomandat doar sa scrii in topicuri deja existente si la obiect. nu inteleg nevoia de a deschide unul nou aiurea cand exista deja pe aceleasi teme.

cat despre multumiri si nemultumiri, este evident ca va exista si un procentaj cu cei nemultumiti si e foarte bine ca-ti expui punctul de vedere, insa prin firea romanului genul acesta de topic inflameaza foarte mult spiritele si nu aduce nimic constructiv. te sfatuiesc sa scrii in topicurile dedicate de mai sus problemele tale (mai ales in topicul multumitilor/nemultumitilor), sa votezi acolo si totul o sa fie ok. acum ce vrei, te astepti ca majoritatea userilor din acest forum care sunt multumiti de masina asta sa te sustina din moment ce ei nu avut astfel de probleme? evident ca nu o sa se intample, si nu o sa reusesti decat sa ti-i pui pe majoritatea in cap (ceea ce s-a si intamplat)

bafta si rezolva-ti masina sa nu mai ai probleme, mai ales ca inteleg ca e in garantie.

--------------------
Nissan Murano Z51 - 2.5 dci - B-XXX-LGF 2011
+
hellcat
post 25 Mar 2010, 11:04
Post #112

FrontYard Motorsport

Group: Moderatori
From: Dieppe

QUOTE(marshall_balance @ 25 Mar 2010, 11:00)
PS. In orice caz, eu nu te-am jignit, doar am facut o comparatie!
*

radmasa.gif

--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
+
danutz_wcw
post 28 Mar 2010, 16:18
Post #113

Membru incepator

bun topic...incet incet o sa apara multi care nu vor sa mai cumpere reno majoritatea din cauza pieselor deci ghinionistule da le draq de fiare

--------------------
renault megane renault megane 2.1 2004 sedan draq 1.9dci
+
mannick
post 28 Mar 2010, 21:51
Post #114

Membru

Nu pun la indoiala toate necazurile tale, se poate intampla oricui sa dea de o masina proasta. A mea are 30k, si in afara unui bec nu a avut nevoie decat de revizii, motorina, si lichid de parbriz, da' Doamne fere! Oricum, chiar as vrea sa vad cum arata un volan imbracat in pielea aia exfoliat, nu de alta, da' nevast-mea a reusit doua zgarieturi cu unghiile pe al meu, si poate-i trebuie ceva creme/lotiuni hidratante smile.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, Clio E-Tech / 2007 Privilege, 2021 Intens
1.9 Dci / 130 CP + ESP, 8 airbag-uri, MP3, scaune incalzite
1.6 Hibrid / 140 CP + Pak Iarna, Pak NAV, Pak Confort, Amb Gris Vision
+
liviu_din_codru
post 5 Apr 2010, 17:34
Post #115

Membru incepator

Salut. Sunt cam novice in ale forum-ului si s-ar putea sa nu fi ales exact cel mai potrivit topic. Motivul pentru care citesc forum-ul este acela ca intentionez sa achizitionez un Megane Estate 1.5 dCI din 2005 ce are la bord 145 000 km reali facuti in frumoasa noastra tara. Toate reviziile facute la service-ul Renault, cu carte de service si tot tacamul. Ceea ce am citit aici ma cam descurajeaza. Imi puteti spune cam ce previzionati ca as putea intampina ca si probleme ?

--------------------
Skoda Skoda Felicia/ 1997
+
qwertyuiop
post 5 Apr 2010, 17:56
Post #116

Membru autentic

From: Buc

la o masina sh , si cu km aia sa te astepti la orice , mai bine iti iei benzina , sedan sau bicorp cu mai putini km , plus mai putine batai de cap gen distributie , injectoare cazute , etc

--------------------
- - -
+
smirered
post 5 Apr 2010, 18:14
Post #117

Membru incepator

sunt curios de masina ai putea cumpara noua la bani astia si de volumul ei? fara suparare daca ai bani de mercedes cumpara-ti

--------------------
renault megane 2 - vl 06 wcd 2008 1,6 benzina
+
aramiso
post 5 Apr 2010, 21:18
Post #118

Membru incepator

From: ALBA

Corect,''Maxulet''.Pur si simplu ai fost ghinionist!Dar hai sa-ti mai spun si eu cate una:
oare de ce nu remarca nimeni faptul ca ,din cauza anumitor probleme tehnice,au fost ''rechemate'' in service-uri tot felul de marci...mai putin RENAULT MEGANE!
sau...la cate Megane-uri ai auzit ca li s-a deschis airbag-ul de la sofer in timpul mersului ca la Mercedesul ala de acum o luna,de a facut bietul om si accident si o pleiada-ntreaga de specialisti si-au dat pe urma cu parerea despre cauzele ''nefericitului incident'' pe la toate posturile de televiziune?!! radmasa.gif blush.gif excl.gif excl.gif excl.gif ..... cool.gif

--------------------
RENAULT MEGANE Sedan II - AB 11 ABA 6 DEC 2007-LUX PRIVILEGE,negru;1,6-16V;110Cp
+
crazybogdan
post 5 Apr 2010, 23:26
Post #119

Membru autentic

am mers zilele trecute cu un fiat grande punto. nu spun ca am ceva cu fiat, dar masina de 2 ani vechime cu 50.000 troncanea huruia si plasticele din interior m-au omorat. Incredibil! efectiv parca se dezmembra masina si nu dramatizez. M-am urcat azi din nou in megane si parca m-am reindragostit de ea, cu toate problemele ei.
Bine am mers si cu un Q5, dar sa ramanem realisti....
Ideea este ca nu e asa de rau precum suna...e un pic mai bine biggrin.gif

--------------------
am avut Megane2 1.9dci - 2005
pe viitor BMW Z8...sper
+
aLecsunder
post 6 Apr 2010, 01:24
Post #120

Membru...

aramiso, Renault nu cheama in service din nesimtire ca probleme sunt cu duiumul ca d-aia e masina.

app. de Grande Punto. Are un amic un 1.4 benzina din 2007 cu aproximativ 60.000km , destul de bine dotata si chiar mi-a placut masina ,dar este intretinuta ireprosabil. Deloc spectaculoasa , puturoasa , cu un consum normal dar care pare ok pentru pretul ei.

--------------------
Ford Mondeo 2019 ST-Line
+
7 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 22:20
Dacia