Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
aleksanders |
![]()
|
||
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
|
||
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|||
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(Manuel @ 21 Oct 2009, 08:44) Nu conteaza coruptia dovedita a ministrilor sai, nu conteaza ca banii publici au fost folosit pentru a-si inscauna progenitura la Bruxelles, nu conteaza afaceriler dubioase ale lu' frate-su, nu conteaza legaturile cu diversi interlopi si cu popoviciu, nu conteaza casa din Mihaileanu si apartamentul Ioanei de 1 milion de euro, nu conteaza flota si mai presus de toate, nu conteaza stilul dictatorial cu care isi apara scaunul cum nu conteaza nici faptul ca 5 ani de zile n-a facut nimic pentru oameni. E cel mai curat, mai luptator cu sistemul ticalosit si eu zic sa-l mai lasam sa ne mai conduca inca 5 ani. Coruptia se dovedeste in instanta, ceea ce pana acum nu a fost cazul! in schimb s-a dovedit coruptia mai multor ministri PSD si PNL de-a lungul timpului. Cine mai crede ca el e vinovat de pierderea flotei ori e naiv, ori e prea idolatru fata de Patriciu si Iliescu. Care sunt afacerile fratelui? Care este stilul dicatorial cu care isi apara scaunul? Astept explicatii. Nu este nimeni curat, dar Basescu e cel mai putin murdar, mult mai putin murdar decat Iliescu, Nastase, Patriciu, etc. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Fabu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 November 06 From: Timisoara ![]() |
@Modus
Da, corect, functia de parlamentar este importanta iar Parlamentul este o institutie fundamentala intr-o democratie. Pe de alta parte, presedintele, reprezinta tara si cetatenii acesteia in relatiile internationale si tocmai de aceea este nevoie de un om cu caracter (ceea ce din punctul meu de vedere ii lipseste actualului presedinte) si nu de un om impulsiv. Nu stiu de ce s-a razgandit si pentru mine nu este deloc important acest lucru. Ceea ce conteaza este ca presedintele tarii a spus ceva si a facut altceva actionand dintr-un impuls pe moment... Mi se pare FOARTE grav acest lucru...ganditiva ce implicatii ar putea avea astfel de gesturi in relatiile internationale... |
--------------------
Renault
Clio 4
2014 Dynamique EDC, 1.5 dCI, 90 CP
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(aleksanders @ 21 Oct 2009, 08:51) k- merci modus- imi poti spune atunci unde apare in declaratia de avere- eu nu am reusit sa il gasesc http://www.presidency.ro/?_RID=avere Poate l-o fi vandut intre timp, sau poate si Golful tot de SPP era pus la dispozitie. 21 Oct 2009, 08:53: QUOTE(Fabu @ 21 Oct 2009, 08:51) @Modus Da, corect, functia de parlamentar este importanta iar Parlamentul este o institutie fundamentala intr-o democratie. Pe de alta parte, presedintele, reprezinta tara si cetatenii acesteia in relatiile internationale si tocmai de aceea este nevoie de un om cu caracter (ceea ce din punctul meu de vedere ii lipseste actualului presedinte) si nu de un om impulsiv. Nu stiu de ce s-a razgandit si pentru mine nu este deloc important acest lucru. Ceea ce conteaza este ca presedintele tarii a spus ceva si a facut altceva actionand dintr-un impuls pe moment... Mi se pare FOARTE grav acest lucru...ganditiva ce implicatii ar putea avea astfel de gesturi in relatiile internationale... Bineninteles ca pentru tine nu este important acest lucru, pentru ca daca nu s-ar fi razgandit, tara ar fi fost condusa cu totul de Patriciu si Iliescu, ceea ce reprezinta visul tau pentru Romania. This post has been edited by Modus: 21 Oct 2009, 08:53 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
golful e proprietate personala... sau poate e si ala pus la dispozitie de SPP... n-a facut nimic rau... sau poate a facut.... demisionez in 5 minute.... sau poate nu
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
aleksanders |
![]()
|
alta intrebare domnule modus - domnul basescu a detinut o masina pejo 407 - dupa folosirea ei pe o perioada de 2 ani o revinde catre eurial - in anul de gratie 2007 aceasta este rescumparata de eurial cu valoarea de 34 000 euro - este o suma mica sau putin exagerata? intreb si eu - si aceste date sunt accesibile publicului larg - nu detin date despre alte firme si nu vreau sa implic si restul familiei cum ar fi fratele care detine 30% din activele unei firme de comercializare a armamentului....
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ar fi intr-adevar odios sa fim condusi de Patriciu. Va dati seama, dupa cativa ani o sa vanda Romania Kazahstanului...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aleksanders |
![]()
|
da- valoarea de impozitarea a apartamentului domnului basescu este de 60 000 euro -suprafata construita de 370 utila 250 - doresc ca si eu muritor de rand un astfel de apartament doar am drepturi egale cu a le domnului basescu, lucru conferit prin constitutia romaniei.....
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(aleksanders @ 21 Oct 2009, 08:57) alta intrebare domnule modus - domnul basescu a detinut o masina pejo 407 - dupa folosirea ei pe o perioada de 2 ani o revinde catre eurial - in anul de gratie 2007 aceasta este rescumparata de eurial cu valoarea de 34 000 euro - este o suma mica sau putin exagerata? intreb si eu - si aceste date sunt accesibile publicului larg - nu detin date despre alte firme si nu vreau sa implic si restul familiei cum ar fi fratele care detine 30% din activele unei firme de comercializare a armamentului.... Detine 30%? Arata-mi unde, te rog frumos! Cat despre Peugeot habar n-am. Cat costa un 407 full? Si de unde ai aflat informatia? De ce nu te concentrezi si pe PSD si PNL? 21 Oct 2009, 09:02: QUOTE(aleksanders @ 21 Oct 2009, 09:01) da- valoarea de impozitarea a apartamentului domnului basescu este de 60 000 euro -suprafata construita de 370 utila 250 - doresc ca si eu muritor de rand un astfel de apartament doar am drepturi egale cu a le domnului basescu, lucru conferit prin constitutia romaniei..... Daca doresti un astfel de apartament, cumparati-l! 21 Oct 2009, 09:05: QUOTE(xcss @ 21 Oct 2009, 08:58) Ar fi intr-adevar odios sa fim condusi de Patriciu. Va dati seama, dupa cativa ani o sa vanda Romania Kazahstanului... adica maicii Rusia, visul lui Iliescu si al PSDului. This post has been edited by Modus: 21 Oct 2009, 09:05 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aleksanders |
![]()
|
domnu basescu din 89 nu a mai cumparat niciun ceas? http://www.presidency.ro/images/declar_avere/phpxLiXL8.pdf
domnul mircea basescu http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...Mircea-Basescu/ „După cum vedeți, actele pe care le am pe masă sunt ale socetății Exhibition Aircraft Defence and Security SRL, firmă în care am fost cooptat ca acționar cu 30% (...) aceste demersuri fiind începute pe 26.06.2009”, a spus, ieri, Mircea Băsescu. |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
xcss |
![]()
|
@Modus: Exact!
This post has been edited by xcss: 21 Oct 2009, 09:06 |
--------------------
-
-
|
|
aleksanders |
![]()
|
"Daca doresti un astfel de apartament, cumparati-l!"
iti multumesc! |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
si o mica pata de culoare:
basescu este mesia basescu este ingerul dreptatii basescu este nevinovat si oamenii rai ii vrea raul basescu presedinte hai rapid !! |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
xcss |
![]()
|
CGB, ai ramas cu sechele de la precedentul topic politic
![]() ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Fabu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 November 06 From: Timisoara ![]() |
Poate ca eu gresesc incercand sa privesc lucrurile la o scara mai larga. Din cate stiu, tara este administrata de guvern si parlament (imi cer scuze daca gresec) iar presedentia are atributii in special in administrarea relatiilor internationale. Din aceasta cauza am spus ca mi se pare foarte grav gestul persoanei din fruntea statului.
|
--------------------
Renault
Clio 4
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
sint reincarnarea lu' firechief. pieriti fariseilor!!! basescu o sa va spulbere. veti arde 5 ani in flacari portocalii
plm se scumpeste benzina, cresc taxele si accizele. mi se rupe de basescu. ne ia dracu'. basescu presedinte P.S: un lcd bun si eftin de unde iau? ceva la maxim 12 mil. diagonala de 56 minim. merci This post has been edited by CGB: 21 Oct 2009, 09:17 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aleksanders |
![]()
|
@fabu - asta suntem noi acuma "Republică parlamentară sau republică prezidențială"
http://www.cdep.ro/pls/steno/steno.stenogr...6&idm=2,8&idl=1 |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
bogdan_2008 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 1 January 08 From: Pe Pamant ![]() |
Politica , fotbalul , tiganii si ungurii distrug unitatea romanilor. Orgolioasa natie mai suntem cand vine vorba de facut ceva in comun , fiecare e mai destept decat celalalt.
|
--------------------
clio III, 1.4
clio III, 1.4
2007& Exception
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
aha...
hai dinamo! |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Fabu |
![]()
|
Din cate inteleg, nu este nimic clar prevazut. Personal as opta totusi pentru o republica parlamentara pentru ca prefer ca puterea de decizie sa fie in mana unei majoritati...
|
--------------------
Renault
Clio 4
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(xcss @ 21 Oct 2009, 08:26) Asta e nivelul... aphophis, fii macar original, asta cu chiulangiul si 17 ani deja e tocita in ultimul hal. Cea cu porcul are macar un aer de prospetime. Perpetueaza, mon cher. Perpetueaza. Toujours a votre service ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(xcss @ 21 Oct 2009, 09:26) Vai de mine si de mine!!! Cum de s-a intamplat asemenea pozna? A gresit Modus!??!!?? Tocmai el care vana p'aci greseli ca sa se dea mare cu cata gramatica stie el, aratand, prin urmare, cat de competent e si ca analist politic. Doar se conditioneaza abilitatile astea, nu? QUOTE(Manuel @ 21 Oct 2009, 09:44) Ce-mi plac mie demagogii, noroc ca mai am doar o luna de suportat! Toti sunt corupti (si aici nu va contrazic) in schimb, baselu e curat lacrima! Ala de a eradicat coruptia, care s-a inconjurat doar de profesionisti si care n-are somn gandidu-se la binele natiunii. Nu conteaza coruptia dovedita a ministrilor sai, nu conteaza ca banii publici au fost folosit pentru a-si inscauna progenitura la Bruxelles, nu conteaza afaceriler dubioase ale lu' frate-su, nu conteaza legaturile cu diversi interlopi si cu popoviciu, nu conteaza casa din Mihaileanu si apartamentul Ioanei de 1 milion de euro, nu conteaza flota si mai presus de toate, nu conteaza stilul dictatorial cu care isi apara scaunul cum nu conteaza nici faptul ca 5 ani de zile n-a facut nimic pentru oameni. E cel mai curat, mai luptator cu sistemul ticalosit si eu zic sa-l mai lasam sa ne mai conduca inca 5 ani. Manuele, toata stima. Unii cred ca daca spun ei ca e alba asa e si tre' sa-i credem...doar se cred formatori de opinie pe aici. Vorbesc la plural dar cred ca ma gandesc mai mult la unul ![]() ![]() As propune sa ne limitam la niste cuvinte cheie sa vedem unde se strang mai multe. Incep eu: flota, asfalt, apartament Mihaileanu, apartament fata, Range Rover, Luxten, frate, succesuri, europarlamentar, gaozar, cavou, Casuneanu, Cocos, Don Costel, Ritzi, Popoviciu, Costanda, Berceanu, Videanu...si se poate continua. PS: sa nu se inteleaga gresit...persoanele enumerate mai sus nu au faptuit nimic ilegal, era si imposibil in regimul asta ce haleste corupti pe paine. Doar ca mie nu imi place de moaca lor...e urati bre la cautatura. This post has been edited by Dan73: 21 Oct 2009, 10:02 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(Fabu @ 21 Oct 2009, 09:27) Salutare. Nu pot sa inteleg un lucru...cum mai poate cineva sa sustina un om ca domnul Basescu in functia de presedinte al tarii? Eu nu inteleg alt lucru...cum mai poate cineva sa nu-l sustina? ![]() N-am avut somn si am cascat ochii pe la 5 AM la declaratiile lui C.A. la Tulcea....cu "oamenii care l-au ajutat si s-au intors la el sa-i ajute" ![]() ![]() QUOTE(aleksanders @ 21 Oct 2009, 09:57) alta intrebare domnule modus - domnul basescu a detinut o masina pejo 407 - dupa folosirea ei pe o perioada de 2 ani o revinde catre eurial - in anul de gratie 2007 aceasta este rescumparata de eurial cu valoarea de 34 000 euro... Iaca ...nu stiam de ce il votez/sustin pe Base....are gusturi fine si necostisitoare ![]() ![]() Referitor la pret, valoarea mare se explica prin "primul proprietar"...si e inca ieftin la 35 de mii ![]() ![]() QUOTE(CGB @ 21 Oct 2009, 10:15) Cauta prin supermaket-uri....tot felul de promotii. Am cumparat recent un TV (26") si un monitor cu tuner (22") de la Samsung (au 15% reducere daca vii cu ceva schimb, eu am dus tot un monitor samsung de vreo 5 ani). Pe urma...mi-a parut rau ca am luat televizorul....monitorul cu tuner face toti banii si s-ar fi potrivit mai bine la o camera de bloc. In plus, contrastul e de 50.000:1, fata de TV care are 5.000 : 1. S-ar putea sa ma insel la TV.... Uite modelul aici. Scuze de offtopic ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Fabu @ 21 Oct 2009, 09:41) Din cate inteleg, nu este nimic clar prevazut. Personal as opta totusi pentru o republica parlamentara pentru ca prefer ca puterea de decizie sa fie in mana unei majoritati... Vezi 322! 21 Oct 2009, 10:24: QUOTE(Dan73 @ 21 Oct 2009, 09:55) As propune sa ne limitam la niste cuvinte cheie sa vedem unde se strang mai multe. Incep eu: flota, asfalt, apartament Mihaileanu, apartament fata, Range Rover, Luxten, frate, succesuri, europarlamentar, gaozar, cavou, Casuneanu, Cocos, Don Costel, Ritzi, Popoviciu, Costanda, Berceanu, Videanu...si se poate continua. Eu continui: Iliescu, Nastase, Cozmanca, Serban Mihailescu (alias Miki le Bakshish in "Le Monde"), "Crapul", Miron Cozma, Marian Saniuta, Viorel Hrebenciuc, Dinu Patriciu, Calin Popescu Tariceanu, Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vantu, Cristian Tudor Popescu, George Ioan Danescu, Tata Nitu, Mircea Beuran, Hildegard Puwak, Dan Radu Rusanu, Ralu Fenechiu, numaratul oualelor, bondarii care fac fotosinteza in pantalonii ziaristilor, termopane, incalcarea embargoului pe la Oltenita (nea Nelu' nostalgicu'), Liga Sindicatelor Miniere din Valea Jiului, baietii destepti din energie si Dan Ioan Popescu, Musetescu si privatizarea Electroputere Craiova, Hotel International Sinaia si Dan Radu Rusanu, BMW seria 5, 100 la ora pe bulevardul Kiseleff, etc. This post has been edited by Modus: 21 Oct 2009, 10:24 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai da, ca unu' e mai bun decat 322...cum le stie el pe toate ca si aghiotantul lui.
Vai mie, ce impietate!!! Cer de trei ori iertare, am vrut sa spun UNUL...ALESUL, NEO |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
@Dan73 trenuri pt mineri, ca atunci il iubea pe Iliescu sia aparau impreuna democratia
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Manuel @ 21 Oct 2009, 08:44) Ce-mi plac mie demagogii, noroc ca mai am doar o luna de suportat! Toti sunt corupti (si aici nu va contrazic) in schimb, baselu e curat lacrima! Ala de a eradicat coruptia, care s-a inconjurat doar de profesionisti si care n-are somn gandidu-se la binele natiunii. Nu conteaza coruptia dovedita a ministrilor sai, nu conteaza ca banii publici au fost folosit pentru a-si inscauna progenitura la Bruxelles, nu conteaza afaceriler dubioase ale lu' frate-su, nu conteaza legaturile cu diversi interlopi si cu popoviciu, nu conteaza casa din Mihaileanu si apartamentul Ioanei de 1 milion de euro, nu conteaza flota si mai presus de toate, nu conteaza stilul dictatorial cu care isi apara scaunul cum nu conteaza nici faptul ca 5 ani de zile n-a facut nimic pentru oameni. E cel mai curat, mai luptator cu sistemul ticalosit si eu zic sa-l mai lasam sa ne mai conduca inca 5 ani. ![]() ![]() ![]() Si Manuel, poate imi explici tu, de ce pnl-ul si psd-ul (deci geoana si antonescu) vor sa il tina pe johanis ca prim ministru tehnocrat doar pana la alegeri? De ce vor sa il dea jos dupa alegeri? Ii expira tehnocratismul? Nu se mai gandesc la binele tarii (asa cum plang pe la televiziuni), la criza ce o pot declansa dand jos un eventual premier tehnocrat? |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Da...trenurile (nu-i vorba ca Ilici a fost tartoru aici
![]() Asta cu republica prezidentiala si cu aia 322 de rai e tare. Normal ca el e mai bun si stie mai multe decat o gloata de neispraviti. THE ONE Modus si-a dat arama de pe fata. Eu cred ca are o mustacioara mica a la Adolf. Iar mi-am adus aminte de avatarul lui Manuel, ala vechi....ptiu. ![]() This post has been edited by Dan73: 21 Oct 2009, 10:40 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
Care e asemnarea intre mine si Adolf? Sigur nu la fel ca cea dintre tine si Iosif.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 01:35 |