Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
$$ilvviu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu votez
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
in nici un caz cu ala din avatarul tau
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Ieri m-a enervat cu iesirea aia din parlament, cred ca asculta de prea multe sfaturi. Mai sunt si altele care nu-mi plac la el.
Nu stiu daca o sa fie un presedinte extraordinar, sunt comvins insa ca o sa fie mai bun decat ar putea fi ceilalti, in orice caz, mult mai bun decat basescu. Din motivul asta o sa-l votez si eu pe Crin Antonescu. This post has been edited by Dan73: 25 Sep 2009, 21:33 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Vlad Tepes , eu cu el votez el trage in teapa , restu doar dau ...
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Nu o sa votez, ca nu am cum sa merg in ziua aia 200+ de km pana la ambasada in Berlin, dar daca ar fi sa votez, ar fi Crin: marinaru' m-o pierdut demult, iar Geoana, oricat se screme el sa para mare barbat de stat, mie unul nu imi provoaca altceva decat mila si dispret... Ceilalti sunt bufoni, nimic mai mult...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
In turul 1 ii votez pe toti, in turul 2 ma duc doar daca iese vece tudor sa votez contra lui, ca n-am bani sa fug din tara daca iese animalul asta.
Niciunul nu m-a convins ca merita votul lui. This post has been edited by Laurentziu83: 25 Sep 2009, 22:18 |
--------------------
.
.
.
|
|
ionutblv |
![]()
|
![]() Cel' cu mirositoarele :) Group: Members Posts: 890 Joined: 31 July 09 From: I A S I ![]() |
in primul tur pe antonescu, cu toate ca mai mult ca sigur nu o sa aiba sort de izbanda.
|
--------------------
seat leon
1m 1.4 55kw
- IASI
2002 Daca nu sunt informatii private, va rog intrebati pe topic, nu PM. Multumesc anticipat!
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbãreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
O sa scriu pe buletin iliescu si pun stampila(NOT
![]() N-are rost sa ma obosesc pentru niste umflati care nici n-ar ridica degetul pentru noi. Au ajuns astia asa de lenesi ca au folosit aceleasi poze pentru alegerile la primarie, la parlamentare si la europarlamentare. Mi se facuse greata de ei, si am renuntat la votare. Macar am votat in amintirea celor care au murit sa putem noi vota sa ne fie mai bine, dar daca stiau ce ne asteapta, nu cred ca mai faceau acelasi sacrificiu. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
eu voi merge la vot doar ca sa-l anulez, sa fiu sigura ca nu va vota altcineva in locul meu
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
Crin
|
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Crin Antonescu.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
basescu. Pentru ca ma sperie de moarte linistea dorita de pnl si psd.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cei ce vor merge sa anuleze votul defapt ii da votul lui basescu , asa ca macar in primul tur daca vreti sa i-o coaceti lu basescu votati macar cu vadim ca votul vostru sa mearga catre cineva
![]() |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
Nici unul nu e bun...dar parca as vota cu Vadim
![]() ![]() This post has been edited by utzi22: 26 Sep 2009, 16:31 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
ionutblv |
![]() ![]()
|
![]() Cel' cu mirositoarele :) Group: Members Posts: 890 Joined: 31 July 09 From: I A S I ![]() |
romania in ultimii 20 si ceva de ani, doar de -ESCU a avut parte...sa fie oare timpul sa schimba aceasta "regula"
This post has been edited by ionutblv: 26 Sep 2009, 16:52 |
--------------------
seat leon
1m 1.4 55kw
- IASI
2002 Daca nu sunt informatii private, va rog intrebati pe topic, nu PM. Multumesc anticipat!
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(L!nuX @ 26 Sep 2009, 12:40) cei ce vor merge sa anuleze votul defapt ii da votul lui basescu , asa ca macar in primul tur daca vreti sa i-o coaceti lu basescu votati macar cu vadim ca votul vostru sa mearga catre cineva ![]() Raspund exact ca barbatul beat ce nu isi lasa nevasta sa conduca: "oi fi eu in stare de ebrietate, dar nebun nu sunt." Tu ai citit ce ai scris? Cum dracu sa-l votezi pe animalul ala? Ca o coincidenta, azi am fost prin 2 tari, vecine si prietene, recte Moldova si Ucraina, cam 90 de kilometri, tari ce s-au bucurat de conducatori asemanatori ca si WC Tudor, in centru in Ismail trona mandra statuia lui Lenin, proaspat vopsita, in schimb mi-a trebuit o ora sa ies din oras, pentru ca nu era nici un indicator. N-am avut nevoie de detector, intrucat n-am avut curajul sa depasesc 90-100 la ora pe drumurile lor, se compara foarte bine cu ce a fost Ploiesti-Targoviste si mai este Lazu-Slobozia. Am putut sa fac aceasta calatorie deoarece de curand si-a dat demisia alt cretinoid presedinte al celeilalte tari, recte Voronin, ce avea pretentia sa am viza pe pasaport ca sa intru in mandretea lui de tara, si noul presedinte a abolit aberatia asta. Vrei sa ne intoarcem 20 de ani in timp, la fel cum sunt si tarile astea doua, votand pe unul precum Vadim? |
--------------------
.
.
.
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Cum spunea o personalitate marcanta:Nu conteaza cine voteaza ci conteaza cine numara voturile!Cat de adevarat poate sa fie!
![]() |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Iosif Vissarionovici Stalin mai precis
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca iese crin, cred ca putem inchide lumina linistiti in Romania si sa ne intoarcem peste 5 ani.
![]() on topic: din lista de mai sus, nu simt ca ma reprezinta cineva. Oprescu mi-a "furat" votul la primarie... de dragul de a vedea daca o sa faca ceva. Aparent a facut, dar din pacate isi aminteste ca are de facut ceva doar in preajma alegerilor si ... imi vine cam greu sa ii mai dau votul meu inca o data. This post has been edited by rtBK: 26 Sep 2009, 23:05 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
BluBear |
![]()
|
![]() nu... Group: Validating DaciaClub Posts: 662 Joined: 3 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu votez!Astept rabdator cea de`a 2a revolutie!
|
--------------------
Renault
Megane Coach
CP
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
desi am zis ca nu mai votez...
daca nu mai votam il lasam tot pe base... inseamna ca ne place unde suntem acum... asa ca votez impotriva base si impotriva psd (astia au furat suficient)... deci crin |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
QUOTE(BluBear @ 26 Sep 2009, 23:53) Asteapta tu mult si bine, in cel mai rau caz democratia o poti inlocui printr-o lovitura de stat si ajungi la dictatura! Mai bine ai merge la vot! Daca nu, se va intampla exact ca intr-o emisiune de acum vreo 15 ani: O reportera intreba o babutza de la tzara: "Bunico, dar de ce nu votati cu Emil Constantinescu?Raspuns: Pai cum? eu votez cu domnul Iliescu, ca el este presedinte, cand va fi Constantinescu presedinte o sa votez cu el! " Din pacate, nu a mai apucat sa-l voteze pe Constantinescu ca acesta a avut bun simt si nu a mai candidat! Deci, vedeti cine voteaza? Tinerii fac fronda si nu merg la vot, nu se rezolva nimic in acest fel. Mergi la vot sa votezi pentru un candidat pe care il consideri cel mai putin rau! Bafta! SA MERGEM LA VOT! |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Cu BASE o sa votez.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Si eu, si am si votat in poll.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Mai lipseste un anumit user gradat care sa ne explice providentiala pleasca ce ne-a lovit prin Base. O, tempora...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
demoralizator este ca vad cate voturi are crin...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Mda, nici asta nu prea e bine... Pe de alta parte, nici Geoana nu e de dorit. Si atunci?...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ee.. la asta nu pot sa raspund...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:00 |