Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 28 29 30 31 32 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

xcss
post 21 Oct 2009, 10:46
Post #871

Born to Be Epic

Group: Members

Care Iosif? იოსებ ჯუღაშვილი?

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gruita2005
post 21 Oct 2009, 10:49
Post #872

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

Pe mine ma "curioziteaza" nou slogan al lui base legat de bun simt. basescu vorbeste de bun simt?! ohmy.gif Este cel mai mare jignitor din istoria Romaniei, de la daci si romani incoace. Eu nu cred ca am vazut un sef de stat in orice tip de republica , prezidentiale, semi-prezidentiala, monarhie etc. sa jigneasca in asa hal cum a facut basescu in acesti 5 ani de presedinte. A incalcat orice regula a bunului simt. Aseara la Maruta a mai comis-o o data rau de tot. Oare cum s-au simtit cei bolnavi de sida cand au auzit porcariile debitate de basescu?! Unii romani vad ca sunt orbiti de acest presedinte infect, care strica tot. Si a ajuns el sa vorbeasca de bun simt? HUOOO !!!!!! JOS Basescu!!!

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
Dan73
post 21 Oct 2009, 10:53
Post #873

Membru autentic

Visarionovici.
Bai dar ce ma nimeri Modus radmasa.gif . Am o mustata mare si stufoasa bai Modus numai ca nu o bag peste tot.
Dar ia spune cum e cu aia 322 mai prosti si mai rai decat CEL MARE, CEL BUN, CEL SFANT?

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
DrK
post 21 Oct 2009, 10:54
Post #874

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

aparentele inseala... i se acorda prea multa atentie lui base si nu e atat de rezervat ca restul de mumii prezidentiale...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Modus
post 21 Oct 2009, 10:56
Post #875

Membru autentic

QUOTE(gruita2005 @ 21 Oct 2009, 10:49)
Pe mine ma "curioziteaza" nou slogan al lui base legat de bun simt. basescu vorbeste de bun simt?!  ohmy.gif  Este cel mai mare jignitor din istoria Romaniei, de la daci si romani incoace.  Eu nu cred ca am vazut un sef de stat in orice tip de republica , prezidentiale, semi-prezidentiala, monarhie etc. sa jigneasca in asa hal cum a facut basescu in acesti 5 ani de presedinte. A incalcat orice regula a bunului simt. Aseara la Maruta a mai comis-o o data rau de tot. Oare cum s-au simtit cei bolnavi de sida cand au auzit porcariile debitate de basescu?! Unii romani vad ca sunt orbiti de acest presedinte infect, care strica tot. Si a ajuns el sa vorbeasca de bun simt? HUOOO !!!!!! JOS Basescu!!!
*

I-ai uitat pe Iliescu si Nastase se pare.

21 Oct 2009, 10:58:
QUOTE(Dan73 @ 21 Oct 2009, 10:53)
Visarionovici.
Bai dar ce ma nimeri Modus radmasa.gif . Am o mustata mare si stufoasa bai Modus numai ca nu o bag peste tot.
Dar ia spune cum e cu aia 322 mai prosti si mai rai decat CEL MARE, CEL BUN, CEL SFANT?
*

Cum sa fie cu cei 322? Fac tot ce pot ca sa-l doboare pe Basescu pentru a fura linsititi in continuare. Din atitudinea ta ma pot gandi ca si tu ai interese similare cu ale lor.

This post has been edited by Modus: 21 Oct 2009, 10:58

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
Manuel
post 21 Oct 2009, 11:00
Post #876

Membru autentic

From: VASLUI

Bre aphophis, tu o compari pe Adina Valean cu eba?

"Este matematician de formație, cu studii postuniversitare în Conducerea Securității si Apărării Naționale și un master de Studii de integrare europeana și securitate. Până în 1997 a fost profesor de matematică. In 1997 a devenit director pentru relația cu Direcțiile Județene pentru Tineret și Sport și ONG de tineret în Ministerul Tineretului și Sportului. Din 1999 până în 2001 a lucrat în organizații non-guvernamentale, ca director de programe al Asociației Române pentru Libertate și Dezvoltare și ca director general al Fundației “Institutul pentru Libera Inițiativă”. Din 2004 este deputat în Parlamentul României, circumscripția Călărași.

A intrat în PNL în 1999. Intre 2000 și 2002 a fost secretar general al Tineretului Național Liberal. In 2002 a devenit membru al Biroului Permanent al PNL sector 1 si secretar al Comisiei PNL pentru mediul de afaceri, privatizare și politici concurențiale. In 2006 a fost aleasă vicepreședinte al PNL Prahova. De asemenea, în 2000 a fost director executiv adjunct al campaniei electorale pentru alegerile generale, iar în 2004 a fost implicată în programe de sprijin în campania pentru alegerile locale.

În actualul mandat din Parlamentul Europei, Adina Vălean este membru în Comisia pentru industrie, cercetare și energie, Comisia temporară pentru schimbările climatice, Delegația pentru relațiile cu țările din Europa de Sud-Est și membru supleant în Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne."
http://ro.wikipedia.org/wiki/Adina_V%C4%83lean

Cat despre Johannis, nu stiu unde ai vazut tu ca vor sa-l tina doar pana la alegeri. Din cate am vazut, Antonescu il va sustine in functia de premier daca va castiga alegerile iar Geoana nu exclude posibilitatea asta.

DICTATÓR, dictatori, s.m. 1. (În Roma antică) Conducător al armatei cu puteri politice nelimitate, ales de senat, în vreme de război, de răscoale etc., pe o perioadă de șase luni. 2. Conducător de stat care dispune de puteri politice nelimitate. ♦ Fig. Persoană care are o conduită autoritară, care caută să-și impună cu orice preț voința. – Din fr. dictateur, lat. dictator. conform dexonline. Ring a bell?

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
aphophis
post 21 Oct 2009, 11:03
Post #877

Membru autentic

Manuele , nu conteaza ce stiu amandoua, au ajuns amandoua datorita pilelor. Ba valean a ajuns acolo pentru ca probabil stia ce sa faca la pat. Nu vad absolut nici o deosebire, intre situatii, pcr-ul a fost in floare in ambele cazuri. De ce nu ar fi condamnabila actiunea lui antonescu? Tine seama ca inclusiv peneleii l-au acuzat de nepotism pe antonescu. Asta nu mai e demagog? Nu e hot?

Iar despre Johanis, amandoi (geoana si antonescu)au declarat ca vor un guvern tehnocrat pana la alegeri. Zi-mi si mie de ce au nevoie doar pana atunci?

Iar despre dictatura.. faptul ca nu e o carpa ca si antonescu, nu inseamna ca basescu e dictator

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
gruita2005
post 21 Oct 2009, 11:10
Post #878

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

Modus, nu am uitat de Iliescu (nastase a fost presedinte si nu stiu eu?) dar am spus ca Basescu este cel mai mare jignitor. Iliescu a fost un copil mic fata de Basescu d.p.d.v. al bunului simt si al jignirilor. Eu nu stiu cum de il sustii pe base cand sti foarte bine ce cuvinte "frumoase" scoate din gura. iar acest lucru este inacceptabil pentru un presedinte cu atributii mai mult externe decat interne, cum este la noi in Romanica.

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
Manuel
post 21 Oct 2009, 11:11
Post #879

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 21 Oct 2009, 12:03)
Manuele , nu conteaza ce stiu amandoua, au ajuns amandoua datorita pilelor. Ba valean a ajuns acolo pentru ca probabil stia ce sa faca la pat. Nu vad absolut nici o deosebire, intre situatii, pcr-ul a fost in floare in ambele cazuri. De ce nu ar fi condamnabila actiunea lui antonescu? Tine seama ca inclusiv peneleii l-au acuzat de nepotism pe antonescu. Asta nu mai e demagog? Nu e hot?
*

Banuiesc ca ai si dovezi in sensul asta, altfel nu te-ai lansa in astfel de speculatii. Eu cred ca are o pregatire care o poate propulsa pe un asemenea post si fara pile. Spre deosebire de eba.

--------------------
+
Dan73
post 21 Oct 2009, 11:13
Post #880

Membru autentic

Bag seama ca zdreanta de Antonescu a declarat ca il sustine si daca va fi presedinte.
Nu are tendinte dictatoriale biggrin.gif doar ca incearca sa impuna prin santaj un prim-ministru care nu are sustinere in parlament.

Am glumit, am glumit...stati nu dati...normal ca stie el mai bine cine e mai bun si mai competent. Cum ar putea fi altfel? Evident ca unul, mai ales ca e ALESUL, le stie mai bine decat 322 de carpe.

This post has been edited by Dan73: 21 Oct 2009, 11:15

--------------------
+
valeron_x
post 21 Oct 2009, 11:18
Post #881

dintre plebei

From: Pristina, Kosovo

sa zicem ca alea 322 de carpe erau alese pe liste. parlamentul de acum e ales uninominal. cu ce e mai legitim Basescu decat parlamentarii alesi uninominal? ba mai mult, alesi mai de curand, in 2008, nu in 2004. faptul ca 65% dintre cei trimisi in parlament pe baza votului uninominal au alta parere decat basescu ii face pe aia monstri iar pe Basescu un inger

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
+
aphophis
post 21 Oct 2009, 11:22
Post #882

Membru autentic

QUOTE(Manuel @ 21 Oct 2009, 11:11)
Banuiesc ca ai si dovezi in sensul asta, altfel nu te-ai lansa in astfel de speculatii. Eu cred ca are o pregatire care o poate propulsa pe un asemenea post si fara pile. Spre deosebire de eba.
*

radmasa.gif haide bre, nu face pe naivul. A ajuns in parlament datorita pcr-ului si a faptului ca era prietena lui antonescu(zvonurile zic ca e prietena aluia de cand era ministrul al tineretului si sportului - dar asta e neimportant). Nu stiu ce e de negat in asrta si nu inteleg de ce antonescu nu poate fi acuzat de nepotism, cand e clar ca lumina zilei ca asa a ajuns valean in parlament wink.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Manuel
post 21 Oct 2009, 11:26
Post #883

Membru autentic

Cand vii cu astfel de argumente, nu pot decat sa ma declar infrant.

Eu cred ca o sa ma retrag din discutiile astea, fericit ca baselu n-o sa mai pupe inca un mandat. Ne auzim dupa 6 decembrie! ,)

--------------------
+
Dan73
post 21 Oct 2009, 11:29
Post #884

Membru autentic

Da dom'le. De principiu, e aceasi chestie. Numai ca vezi tu, Mariile sunt diferite, chiar daca palaria e tot aia. Macar Antonescu nu ma ia de prost si mi-o prezinta drept competenta. Ea chiar e mult mai competenta decat Frusina aia mica. Pe langa asta partidul nu a alergat dupa voturi pt Valean, nu a pretins ca e independenta....ca si aici Base s-a bazat pe prostia poporului. Eu chiar am auzit-o si nu mi-a displacut ce spunea ea acolo.

--------------------
+
valeron_x
post 21 Oct 2009, 11:30
Post #885

dintre plebei

a face comparatie intre un profesor de matematica si o modellino care daca nu se numea Basescu ar fi fost o nulitate absoluta, plina de succesuri doar la ea pe scara blocului, mi se pare un pic cam mult. nu zic ca nu au functionat pilele pentru a ajunge sa ocupe o functie importanta in partid, care sa-i dea posibilitatea sa ocupe un loc eligibil pe listele PNL-ului, dar cred ca in orice discutie intre EBA si Valean, ar exista o singura loseritza

--------------------
+
Modus
post 21 Oct 2009, 11:33
Post #886

Membru autentic

Si sa nu uitam ca in ceea ce priveste votul uninominal Basescu l-a sustinut! In niciun caz PSD, iar PNL sustinea ideea aia tampita cu vot uninominal partial, si apoi redistribuire.
Asa ca ziceti mersi celui pe care-l urati pentru vot uninominal.

--------------------
+
valeron_x
post 21 Oct 2009, 11:36
Post #887

dintre plebei

ii zicem. si nu numai mersi, mai am si alte cuvinte cu m pentru el

--------------------
+
Modus
post 21 Oct 2009, 11:37
Post #888

Membru autentic

--------------------
+
valeron_x
post 21 Oct 2009, 11:38
Post #889

dintre plebei

si asa de bine l-a sustinut ca la numar de voturi PSD-ul a avut mai multe decat PDL-ul, la mandate i-au iesit mai putine. ca tot delirezi pe tema redistribuirii

--------------------
+
aphophis
post 21 Oct 2009, 11:38
Post #890

Membru autentic

QUOTE(Manuel @ 21 Oct 2009, 11:26)
Cand vii cu astfel de argumente, nu pot decat sa ma declar infrant.

Eu cred ca o sa ma retrag din discutiile astea, fericit ca baselu n-o sa mai pupe inca un mandat. Ne auzim dupa 6 decembrie! ,)
*

pai e adevarul manuele din pacate. Antonescu si-a propulsat iubita in parlamentul folosindu-se de pilele din partid.

QUOTE(Dan73 @ 21 Oct 2009, 11:29)
Da dom'le. De principiu, e aceasi chestie. Numai ca vezi tu, Mariile sunt diferite, chiar daca palaria e tot aia. Macar Antonescu nu ma ia de prost si mi-o prezinta drept competenta. Ea chiar e mult mai competenta decat Frusina aia mica. Pe langa asta partidul nu a alergat dupa voturi pt Valean, nu a pretins ca e independenta....ca si aici Base s-a bazat pe prostia poporului. Eu chiar am auzit-o si nu mi-a displacut ce spunea ea acolo.
*

haide bre, e musai sa ne ascundem dupa deget? ce diferenta e? Tot acelasi lucru e, a ajuns acolo pentru ca a stiut cu cine sa se culce. Daca tie ti se pare acest lucru acceptabil.. Restul nu conteaza, ca e blonda, ca e urata, ca e desteapta sau nu. A ajuns sau nu acolo datorita faptului ca se culca cu antonescu?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
valeron_x
post 21 Oct 2009, 11:41
Post #891

dintre plebei

QUOTE(Modus @ 21 Oct 2009, 12:37)

da, deci ai stiut ca am mancat deja si mi arati pupaza asta ca sa fii sigur ca o sa vomit

ce deduc din delcaratia aia de interese: ca nu desfasoara niciun fel de activitate si totusi are range rover de 80000 ori ca e atat de redusa incat a preferat sa traga linii decat sa scrie vreo prostie (desi asta ar fi primul semn de inteligenta, ca e mai bine sa taci cand esti prost decat sa deschizi gura si sa confirmi)

--------------------
+
Modus
post 21 Oct 2009, 11:45
Post #892

Membru autentic

QUOTE(valeron_x @ 21 Oct 2009, 11:38)
si asa de bine l-a sustinut ca la numar de voturi PSD-ul a avut mai multe decat PDL-ul, la mandate i-au iesit mai putine. ca tot delirezi pe tema redistribuirii
*

Pai PSD = PNL, deci unde e problema?

21 Oct 2009, 11:46:
QUOTE(valeron_x @ 21 Oct 2009, 11:41)
da, deci ai stiut ca am mancat deja si mi arati pupaza asta ca sa fii sigur ca o sa vomit

ce deduc din delcaratia aia de interese: ca nu desfasoara niciun fel de activitate si totusi are range rover de 80000 ori ca e atat de redusa incat a preferat sa traga linii decat sa scrie vreo prostie (desi asta ar fi primul semn de inteligenta, ca e mai bine sa taci cand esti prost decat sa deschizi gura si sa confirmi)
*

Ador limbajul celor care il critica pe Basescu pentru limbaj.
EBA a spus ca are un Range Rover second care a costat 35000 euro.

This post has been edited by Modus: 21 Oct 2009, 11:46

--------------------
+
Dan73
post 21 Oct 2009, 11:48
Post #893

Membru autentic

@aphophis...Eu nu ma ascund dupa deget, am spus din capul locului: stiu ca in toate partidele sunt corupti, stiu ca functioneaza cam cu aceleasi instrumente si practici. Numai ca eu votez cu cel care cred ca are ceva mai mult bun simt. In acest sens spun ca trecerea pe liste a Adinei Valean mi se pare a fi mai de bun simt decat cea a Elenei pentru simplul fapt ca nu ne face de ras. Si cu asta basta. Cazul e inchis pentru mine, stiu cu cine am de-a face.

This post has been edited by Dan73: 21 Oct 2009, 11:50

--------------------
+
valeron_x
post 21 Oct 2009, 11:52
Post #894

dintre plebei

ma intereseaza mai putin ce adori. care e legatura intre PSD=PNL si ce am scris eu, ca n-o vad. dar e posibil ca, neavand acelasi tip de logica basesciana, eu sa raspund la intrebari iar tu nu. pentru a intelege si tu, voi incerca din nou, desi bag seama ca esti ca Boc, orice il intreaba jurnalistii, el o da in pensii
reiau: PSD obtine mai multe voturi decat PDL (exprimat in numar de voturi PSD>PDL), dar dupa redistribuire PDL obtine mai multe mandate decat PSD (mandate PDL>PNL). e nevoie sa fac o schita?

--------------------
+
Modus
post 21 Oct 2009, 12:12
Post #895

Membru autentic

Ideea era ca Basescu a sustinut votul uninominal (parca total ii zice, dar nu mai tin minte), in care locurile in Parlament sunt ocupate EXCLUSIV dupa voturile poporului. Pe cand prietenii vostri de la PSD si PNL au sustinut si obtinut varianta cu redistribuire. Daca era numai dupa ei, nu am fi avut deloc vot uninominal. Si asta e unul dintre meritele lui Basescu.

--------------------
+
Dan73
post 21 Oct 2009, 12:15
Post #896

Membru autentic

Citesc mai sus precum ca Base a sustinut votul uninominal. A facut asta cand i-a venit bine lui si i-a folosit ca mai 'nainte cu un an declara ca votul uninominal e o prostie. Din aceeasi categorie e si faptul ca a declarat ca nu numeste un premier sustinut de Hrebenciuc si moguli desi la inceputul anului l-a acceptat si pe Hrebenciuc pentru binele tarii.

--------------------
+
aphophis
post 21 Oct 2009, 12:20
Post #897

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 21 Oct 2009, 11:48)
@aphophis...Eu nu ma ascund dupa deget, am spus din capul locului: stiu ca in toate partidele sunt corupti, stiu ca functioneaza cam cu aceleasi instrumente si practici. Numai ca eu votez cu cel care cred ca are ceva mai mult bun simt. In acest sens spun ca trecerea pe liste a Adinei Valean mi se pare a fi mai de bun simt decat cea a Elenei pentru simplul fapt ca nu ne face de ras. Si cu asta basta. Cazul e inchis pentru mine, stiu cu cine am de-a face.
*

spre deosebire de tine, eu (care cica sunt aplaudac pdl), consider ca ambele miscari sunt de rahat. Si punerea ebei in parlament cu ajutorul marinarului, si felul cum o iubita a unui politician ajunge in parlament datorita calitatilor ei in pat wink.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 21 Oct 2009, 12:23
Post #898

Membru autentic

Acuma...nu stiu cum sa-ti spun eu, dar nu putem spune cat de buna e una in pat decat daca suntem acolo smile.gif . Si mai depinde si de cat de voios e dânsul.
De partea cealalta totul e atat de vizibil ca nu mai trebuie comentat.

This post has been edited by Dan73: 21 Oct 2009, 12:25

--------------------
+
aphophis
post 21 Oct 2009, 12:38
Post #899

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 21 Oct 2009, 12:23)
Acuma...nu stiu cum sa-ti spun eu, dar nu putem spune cat de buna e una in pat decat daca suntem acolo smile.gif . Si mai depinde si de cat de voios e dânsul.
De partea cealalta totul e atat de vizibil ca nu mai trebuie comentat.
*

nu ma intereseaza cat de fericit e crinut in pat cu valean, ce e important e ca aia a ajuns acolo pt ca era prietena lui. Ceea ce e la fel de condamnabil ca si "avansarea" ebei rolleyes.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
CGB
post 21 Oct 2009, 12:39
Post #900

CGB

From: behind

comparatia eba-valean este fortata. nu stiu prin ce metode a ajuns valean unde a ajuns (nu putem decat sa facem supozitii).pa valean aia n-am auzit-o decat de cateva ori si e chiar ok femeia. pare genul de om care poate participa la orice gen de discutie, fara sa se faca de cacao.
in timp ce despre eba se poate spune clar ca este proasta. am auzit-o si am vazut-o cu toti. intr-o perioada erau pline jurnalele de stiri cu tampeniile debitate de eba. de internet nu mai zic. geme de filmulete cu futomodela vorbind. in fapt, nici nu ma intereseaza cum a ajuns eba acolo unde este. problema e ca un asemenea personaj n-ar fi trebuit promovat deloc. mai ales la un asemenea nivel. tatsu trebuia s-o tina ascunsa si sa nu arate tuturor, ce copil imbecil are. da' cum nesimtirea primeaza in clanul basescu, ne-am facut de pomina in toata lumea cu aia mica.

cum se f..e valean cu crin, ma pasioneaz mai putin. atat timp cat madam valean nu ma fce de cacao prin lume, poa sa practice si cele mai nenorocite perversiuni sexuale cu crinulet.
cat despre nepotisme de partid, sa nu ne mai legam de ele. exista si vor exista permanent. in toata lumea. da' macar aia care vin cu pile, sa nu se faca de rahat.

This post has been edited by CGB: 21 Oct 2009, 12:42

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
122 Pages « < 28 29 30 31 32 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th August 2025 - 06:00
Dacia