Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
modus vorbeste despre flexibilitate in gandire. OAU
nu e o ofensa, dar daca ti-ai reciti posturile cu o oarecare detasare, ai vedea de ce sunt surprins |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
M-as bucura ca si tu sa ma surprinzi.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
poate doar daca ti-as spune ca o sa-l votez pe basescu, ca familia mea o duce bine, ca eu pot sa raman in romania si sa nu-mi mananc ani din viata prin alte parti, ca sa pot face ceva pentru copiii mei... cu toate astea, nu-mi permit sa te surprind
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
aphophis |
![]()
|
lasa ca o sa votezi crin si o sa vezi cum nivelul de trai o sa urce la cer, mai ales cand o sa trebuiasca sa ii indeplineasca lui geoana promisiunea din campanie , prin care romanii sunt scutiti de la plata ratelor timp de 12 luni
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
valeron_x |
![]()
|
pt turul intai, cu siguranta nu-l voi vota pe crin, mi se pare fad si inexpresiv... e cel mai sters om din politica roamenasca si nu inteleg de unde valul asta de simpatie... dar na, au avut si americanii un obama de care nu sunt tocmai multumiti acum
pana acum nu am identificat un candidat care sa mi se para viabil pt functia de presedinte. cu toate astea, in turul doi voi vota cu oricine va candida impotriva lui Basescu. orice e mai bun decat nimic, iar Basescu mi-a demonstrat ca e un nimic in ultimii 5 ani. recunosc si imi asum greseala de a-l fi votat in 2004. daca nu intra in turul doi, nu voi mai vota... oricine ar iesi presedinte, mi-e egal |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
aphophis |
![]()
|
esti naiv daca crezi ca se va rezolva ceva in romania schimbandu-l cu un tip sters, chiulangiu, care e din 1992 in parlamentul romaniei (cu 0 realizari) , care a furat la fel ca altii, impreuna cu oameni care cica au furat impreuna cu base (si ma refer la popovicioiu), care se foloseste la fel ca altii de demagogie si minciuni (guvernul de tehnocrati ai lui antonescu si geoana, cu termen de valabilitate pana la alegeri e un exemplu)... Vor veni ai lor, se vor certa pe ciolan, noi o sa ne dam cu tesla in oo, ca am pus asemenea dobitoci la conducerea tarii, oamenii vor saraci si mai tare si tot asa..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
valeron_x |
![]()
|
si asta e un motiv suficient de bun ca sa ma obisnuiesc cu ideea ca Basescu e alegerea potrivita? am atatea sa-i reprosez astuia, ca mi-ar trebui un forum separat
ce spui tu imi aduce aminte de o sceneta mai veche a grupului voua, in care toti taranii din sat se duc la poarta primarului si incep sa strige: "jos primarul", "jos primarul"... la care ala iese la poarta intr-un halat de baie si ii intreaba: "pe cine vreti sa puneti primar?".. aia: "pe cutare"... primarul: "pai ala are pamant?" R: "Nu".. P: "are casa?".. R: "nu".. P: "are tractor?".. R: "nu" la care primarul zice: "pai n-o sa vrea ba sa-si faca, sa dreaga?" morala: "sus primarul!" |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
aphophis |
![]()
|
morala e ca atunci cand va aud ca cica astia (adica antonescu si geoana) reprezinta raul cel mai mic, ma pis pe mine de ras. Mai ales la cate au demonstrat astia ca sunt in stare. Oricum, pana la urma vom vedea noi cine rade mai bine (amar), dupa cateva luni de domnie by psd , sau de domnie by psd+pnl
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
valeron_x |
![]()
|
tu poti sa faci ce vrei pe tine, ce e la diateza reflexiva nu comentez. ce spui tu e ca daca manaci un rahat 5 ani, e mult mai bine sa mananci inca 5 ani acelasi rahat, ca tot te-ai obisnuit cu gustul... e o filozofie de viata, poate o fi chiar sanatoasa. cu scuzele de rigoare, n-am de gand sa incerc
n-am zis in nicio postare ca geoana si crin sunt imaculati, dar cu siguranta au un alt gen de comportament public, ceva mai decent. atata tot. m-am saturat de hahaieli. si daca in plan intern n-o sa se schimbe prea curand mare lucru, macar din izolarea externa sa iesim. de cate ori a iesit Basescu la declaratii, in calitate de sef al diplomatiei romanesti, sa condamne atitudinea Italiei fata de cetatenii romani rezidenti in Italia? niciodata. de cate ori l-am vazut hahaind, jignind, urcandu-se la volan baut etc? nenumarate... atitudinea asta sfidatoare de Zeus cred ca e cea mai nociva, pentru ca mentalitatea asta a reusit sa o imprime unora acest matelot fara flota. mentalitatea in care orice golan care face niste invarteli si scapa de raspundere e considerat "baiat destept", mentalitatea de tipul "cine nu e cu noi, e impotriva noastra". de asta m-am saturat. nu vreau sa-mi cresc copiii intr-un astfel de mediu. nu vreau sa fiu nevoit sa le explic ca "baiat destept" inseamna altceva, vreau sa invete singuri ca viata inseamna si altceva in afara de invarteli, gainarii, spagi, gasti si jeg. asa ca n-am decat sa incerc, cu speranta ca mai rau de atat nu se poate |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE . ce spui tu e ca daca manaci un rahat 5 ani, e mult mai bine sa mananci inca 5 ani acelasi rahat, ca tot te-ai obisnuit cu gustul. un rahat e un rahat, oricat l-ai polei cu esenta de vanilie. ![]() QUOTE n-am zis in nicio postare ca geoana si crin sunt imaculati, dar cu siguranta au un alt gen de comportament public, ceva mai decent. ceva mai decent? ![]() ![]() QUOTE "Reporter : Dar dvs va plac oamenii care au discutat despre sustinerea lui Klaus Johannis. Crin Antonescu : Deci, dle Tapalaga, pe rand. Deci mai intai sa asezam faptul ca un presedinte de tara nu are voie sa invoce faptul ca nu-mi place cutare. N-are voie. Poate sa nu-i placa, poata sa spuna de ce, dar in alt context. Rep: Ok, am notat. Pasul urmator: Coalitia Grivco. C.A: Pasul urmator. Eu nu stiu ce inseamna Grivco. Cred ca-i numele unei firme, sau ceva de genul acesta. Rep: Ei, stiti, nu se poate, sunteti de atatia ani in politica. C.A: Nu, nu, nu stiu. Sunt de atatia ani in politica, va rog sa ma credeti, nu stiu ce inseamna Grivco. Rep: Una din firmele domnului Dan Voiculescu. C.A: Foarte bine, sa fie sanatos, prosperitate pe cai legale. Nu stiam, si nu stiu, desi sunt de atatia ani in politica, ce firme au unii si ce firme au altii. N-am legaturi de felul acesta cu lumea afacerilor." sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-632158...are-pericol.htm QUOTE si daca in plan intern n-o sa se schimbe prea curand mare lucru, macar din izolarea externa sa iesim care izolare interna moncher? ![]() QUOTE sa condamne atitudinea Italiei fata de cetatenii romani rezidenti in Italia? niciodata niciodata? Eu as zice sa iti mai revezi sursele. S-ar putea (dar doar s-ar putea) sa te inseli ![]() http://www.gandul.info/international/traia...l-acasa-2843109 QUOTE mentalitatea de tipul "cine nu e cu noi, e impotriva noastra". de asta m-am saturat. pai crezi ca geoana si antonescu sunt mai brezi? Ce durere in fund mai mare au aratat astia 2 , decat ca au demis un guvern in plina criza, urland dupa aia ca cica nu ii lasa marinarul sa isi faca guvern de tehnocrati ca sa scoata tara la liman (culmea guvernul asta urma ca pana la alegeri sa scoata tara din criza si dupa aia sa fie demis, urmand sa fie pusi dupa aia jefuitorii de la pnl si psd), ba in plus se mai si plangeanu dupa aia ca cica doar pdl-ul era oaia neagra in acel guvern demis, de parca psd-ul nu a facut si el parte din guvern,cu cateva zile inainte.. QUOTE nu vreau sa fiu nevoit sa le explic ca "baiat destept" inseamna altceva, vreau sa invete singuri ca viata inseamna si altceva in afara de invarteli, gainarii, spagi, gasti si jeg. asa ca n-am decat sa incerc, cu speranta ca mai rau de atat nu se poate ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
valeron_x |
![]()
|
n-ar fi prima data cand as fi dezamagit, dupa cum ti-am explicat mai sus. iti respect opiniile si iti urez 5 ani fara vanilie
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
GlontZ_YO! |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 11 January 08 ![]() |
Din poll lipseste candidatul udmr`ului
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- B-xx-xxx
2001, 1.4 8v
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Hai Oprescu!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Cu cateva zile in urma Baselu' a declarat ca vrea inca un mandat pentru ca e nemultumit de propriile realizari din primul.
Deci carevasazica 23 milioane de oameni (sau cati om mai fi) trebuie sa ii mai inghita marlaniile inca 5 ani doar doar o fi si el satisfacut. Nu mai bine s-ar satisface marineru' in particular? Ca de dat in petec in public ne-am cam saturat. Mi-a placut emisiunea cu Oprescu de aseara.... baiat destept. Pacat ca sondajele il dau doar cu 6%. ![]() This post has been edited by $$ilvviu: 21 Oct 2009, 07:38 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
aphophis |
![]()
|
lasa bre, ca mai avem un prezidentiabil care sta degeaba de ~17 ani in parlament, mare chiulangiu
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(valeron_x @ 20 Oct 2009, 23:51) n-am zis in nicio postare ca geoana si crin sunt imaculati, dar cu siguranta au un alt gen de comportament public, ceva mai decent. de cate ori a iesit Basescu la declaratii, in calitate de sef al diplomatiei romanesti, sa condamne atitudinea Italiei fata de cetatenii romani rezidenti in Italia? niciodata. de cate ori l-am vazut hahaind, jignind, urcandu-se la volan baut etc? nenumarate... atitudinea asta sfidatoare de Zeus cred ca e cea mai nociva, pentru ca mentalitatea asta a reusit sa o imprime unora acest matelot fara flota. mentalitatea in care orice golan care face niste invarteli si scapa de raspundere e considerat "baiat destept", mentalitatea de tipul "cine nu e cu noi, e impotriva noastra". de asta m-am saturat. nu vreau sa-mi cresc copiii intr-un astfel de mediu. nu vreau sa fiu nevoit sa le explic ca "baiat destept" inseamna altceva, vreau sa invete singuri ca viata inseamna si altceva in afara de invarteli, gainarii, spagi, gasti si jeg. asa ca n-am decat sa incerc, cu speranta ca mai rau de atat nu se poate Si atunci cand porcul de Geoana a declarat ca inainte de 1989 cand era student, facea taximetrie ca sa faca bani de buzunar nu sesizezi o indecenta mult mai subtila si periculoasa decat in cazul lui Basescu? Tatal lui Geoana a fost general de securitate, si de cand generalii de securitate aveau lipsuri inainte de 89 in asa fel incat bietele lor odrasle erau nevoite sa faca taximetrie (sunt curios cum era reglementata aceasta activitate inainte de 89) pentru a se descurca financiar??? Mai ales ca Geoana spunea asta unor studenti naivi care nu au vrut sa se informeze ce a insemnat regimul trecut si sa-si de aseama ca Geoana (pentru care apelativul de porc este prea decent) minte cu mare nerusinare. Si de ce Mircea Geoana in calitate de Presedinte al Senatului, al doilea om in stat, nu a luat apararea romanilor din Italia? Te rog frumos sa-mi raspunzi de ce! Mai bine le-ai povesti copiiilor tai de manipularea presei executata de PSD in perioada 2000-2004, de zecile de milioane de euro de la bugetul de stat (deci platite de tine) ca sa vand publicitata guvernamentala mass mediei pentru a cumpara tacerea si obedienta fata de PSD si Nastase, si ura fata de Basescu, ca asa e normal si decent. Dar marea problema e ca tu, la fel ca si multi altii uita istoria, ceea ce e foarte grav, pentru ca din cauza voastra raul se perpetua. This post has been edited by Modus: 21 Oct 2009, 07:50 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
istoria se uita atat timp cat stomacul este gol si in loc sa cumperi carti iti dramuiesti ultimul ban pentru painea de azi fiindca cea de maine e nesigura si tu ne spui noua ca basescu merita sa fie reales .... te rog eu sa privesti si lumea de langa tine ... acest text ii este adresat in mod direct domnului modus
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
aphophis |
![]()
|
acu fara suparare dar tu chiar crezi ca daca iese antonescu sau geoana, nu vei mai avea grija painii de maine?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Modus |
![]()
|
Nu stie si nu poate sa raspunda.
<span class='edit'>21 Oct 2009, 08:20:</span> QUOTE(aleksanders @ 21 Oct 2009, 08:00) istoria se uita atat timp cat stomacul este gol si in loc sa cumperi carti iti dramuiesti ultimul ban pentru painea de azi fiindca cea de maine e nesigura si tu ne spui noua ca basescu merita sa fie reales .... te rog eu sa privesti si lumea de langa tine ... acest text ii este adresat in mod direct domnului modus Asta e cea mai mare greseala pe care o poti face. Incultura maselor duce la dezastru. Si eu privesc langa mine si vad sute de milioane de dolari datorie la stat ale companiei Rompetrol sterse de guvernul Nastase si trecute la datoria publica, adica platite de tine, si din cauza asta stomacul e gol! Dar daca tu vrei sa-i platesti pe corupti si sa te gandesti doar la burta, nu si la minte, e dreptul tau. This post has been edited by Modus: 21 Oct 2009, 08:22 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 21 Oct 2009, 08:39) QUOTE(Modus @ 21 Oct 2009, 08:49) [...] porcul de Geoana [...] Asta e nivelul... aphophis, fii macar original, asta cu chiulangiul si 17 ani deja e tocita in ultimul hal. Cea cu porcul are macar un aer de prospetime. QUOTE(Modus @ 21 Oct 2009, 08:49) Perpetueaza, mon cher. Perpetueaza. Toujours a votre service ![]() This post has been edited by xcss: 21 Oct 2009, 08:28 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Fabu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 November 06 From: Timisoara ![]() |
Salutare.
Nu pot sa inteleg un lucru...cum mai poate cineva sa sustina un om ca domnul Basescu in functia de presedinte al tarii? Nu pot sa imi scot din minte cele cinci minute dupa care a zis ca demisioneaza...Din momentul acela mi s-a parut un om lipsit de caracter, ceea ce este foarte grav pentru cineva intr-o astfel de functie. In ceea ce priveste ceilalti candidati, probabil ca se pot gasi exemple de declaratii asemanatoare, dar acestea nu au fost facute din postura unui sef de stat... Numai bine. |
--------------------
Renault
Clio 4
2014 Dynamique EDC, 1.5 dCI, 90 CP
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
xcss |
![]()
|
Nu de alta, dar se cam aduna...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Fabu @ 21 Oct 2009, 08:27) Salutare. Nu pot sa inteleg un lucru...cum mai poate cineva sa sustina un om ca domnul Basescu in functia de presedinte al tarii? Nu pot sa imi scot din minte cele cinci minute dupa care a zis ca demisioneaza...Din momentul acela mi s-a parut un om lipsit de caracter, ceea ce este foarte grav pentru cineva intr-o astfel de functie. In ceea ce priveste ceilalti candidati, probabil ca se pot gasi exemple de declaratii asemanatoare, dar acestea nu au fost facute din postura unui sef de stat... Numai bine. Eu zic si sa stai sa reflectezi un pic de ce s-a razgandit presedintele... Dar pozitiile celorlalti candidati sunt si ele foarte importante, au functii de raspundere, ei fac sunt parlamentari, ori Parlamentul are o functie esentiala in functionarea unei democratii. Dar ce mai conteaza, Basescu, la fel ca si americanii sunt de vina pentru tot! 21 Oct 2009, 08:32: QUOTE(xcss @ 21 Oct 2009, 08:30) Stiu, si asta doare rau, mai ales ca mama e profesoara de romana, iti dai seama ce rusine ![]() This post has been edited by Modus: 21 Oct 2009, 08:32 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aleksanders |
![]()
|
am si eu o intrebare indiscreta - vw golf cu care mergea nea base al cui era, apoi acea dacie logan....
astept si eu un raspuns |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ce-mi plac mie demagogii, noroc ca mai am doar o luna de suportat! Toti sunt corupti (si aici nu va contrazic) in schimb, baselu e curat lacrima! Ala de a eradicat coruptia, care s-a inconjurat doar de profesionisti si care n-are somn gandidu-se la binele natiunii. Nu conteaza coruptia dovedita a ministrilor sai, nu conteaza ca banii publici au fost folosit pentru a-si inscauna progenitura la Bruxelles, nu conteaza afaceriler dubioase ale lu' frate-su, nu conteaza legaturile cu diversi interlopi si cu popoviciu, nu conteaza casa din Mihaileanu si apartamentul Ioanei de 1 milion de euro, nu conteaza flota si mai presus de toate, nu conteaza stilul dictatorial cu care isi apara scaunul cum nu conteaza nici faptul ca 5 ani de zile n-a facut nimic pentru oameni. E cel mai curat, mai luptator cu sistemul ticalosit si eu zic sa-l mai lasam sa ne mai conduca inca 5 ani.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
xcss |
![]()
|
Dar nu era mai simplu sa nu-l ia gura pe dinainte si sa nu afirme ca demisioneaza in 5 minute? De fapt, daca nu l-ar lua gura pe dinainte, n-ar fi el...
|
--------------------
-
-
|
|
aleksanders |
![]()
|
inca astept un raspuns din partea domnului modus- e ceva mai documentat in privinta domnului basescu
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 22:32 |