Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 26 27 28 29 30 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

aphophis
post 20 Oct 2009, 22:54
Post #811

Membru autentic

Group: Members

eu nu va inteleg. Altceva inafara de a va lua de useri nu puteti face? Sa revenim insa la cloaca din politica romaneasca

--------------------
Kia Rio - --- 2021
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
valeron_x
post 20 Oct 2009, 22:59
Post #812

dintre plebei

From: Pristina, Kosovo

modus vorbeste despre flexibilitate in gandire. OAU

nu e o ofensa, dar daca ti-ai reciti posturile cu o oarecare detasare, ai vedea de ce sunt surprins

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
+
Modus
post 20 Oct 2009, 23:08
Post #813

Membru autentic

M-as bucura ca si tu sa ma surprinzi.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
valeron_x
post 20 Oct 2009, 23:11
Post #814

dintre plebei

poate doar daca ti-as spune ca o sa-l votez pe basescu, ca familia mea o duce bine, ca eu pot sa raman in romania si sa nu-mi mananc ani din viata prin alte parti, ca sa pot face ceva pentru copiii mei... cu toate astea, nu-mi permit sa te surprind

--------------------
+
aphophis
post 20 Oct 2009, 23:13
Post #815

Membru autentic

lasa ca o sa votezi crin si o sa vezi cum nivelul de trai o sa urce la cer, mai ales cand o sa trebuiasca sa ii indeplineasca lui geoana promisiunea din campanie , prin care romanii sunt scutiti de la plata ratelor timp de 12 luni rolleyes.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
valeron_x
post 20 Oct 2009, 23:18
Post #816

dintre plebei

pt turul intai, cu siguranta nu-l voi vota pe crin, mi se pare fad si inexpresiv... e cel mai sters om din politica roamenasca si nu inteleg de unde valul asta de simpatie... dar na, au avut si americanii un obama de care nu sunt tocmai multumiti acum

pana acum nu am identificat un candidat care sa mi se para viabil pt functia de presedinte. cu toate astea, in turul doi voi vota cu oricine va candida impotriva lui Basescu. orice e mai bun decat nimic, iar Basescu mi-a demonstrat ca e un nimic in ultimii 5 ani. recunosc si imi asum greseala de a-l fi votat in 2004. daca nu intra in turul doi, nu voi mai vota... oricine ar iesi presedinte, mi-e egal

--------------------
+
aphophis
post 20 Oct 2009, 23:23
Post #817

Membru autentic

esti naiv daca crezi ca se va rezolva ceva in romania schimbandu-l cu un tip sters, chiulangiu, care e din 1992 in parlamentul romaniei (cu 0 realizari) , care a furat la fel ca altii, impreuna cu oameni care cica au furat impreuna cu base (si ma refer la popovicioiu), care se foloseste la fel ca altii de demagogie si minciuni (guvernul de tehnocrati ai lui antonescu si geoana, cu termen de valabilitate pana la alegeri e un exemplu)... Vor veni ai lor, se vor certa pe ciolan, noi o sa ne dam cu tesla in oo, ca am pus asemenea dobitoci la conducerea tarii, oamenii vor saraci si mai tare si tot asa..

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
valeron_x
post 20 Oct 2009, 23:33
Post #818

dintre plebei

si asta e un motiv suficient de bun ca sa ma obisnuiesc cu ideea ca Basescu e alegerea potrivita? am atatea sa-i reprosez astuia, ca mi-ar trebui un forum separat

ce spui tu imi aduce aminte de o sceneta mai veche a grupului voua, in care toti taranii din sat se duc la poarta primarului si incep sa strige: "jos primarul", "jos primarul"... la care ala iese la poarta intr-un halat de baie si ii intreaba: "pe cine vreti sa puneti primar?".. aia: "pe cutare"... primarul: "pai ala are pamant?" R: "Nu".. P: "are casa?".. R: "nu".. P: "are tractor?".. R: "nu"

la care primarul zice: "pai n-o sa vrea ba sa-si faca, sa dreaga?"

morala: "sus primarul!"

--------------------
+
aphophis
post 20 Oct 2009, 23:38
Post #819

Membru autentic

morala e ca atunci cand va aud ca cica astia (adica antonescu si geoana) reprezinta raul cel mai mic, ma pis pe mine de ras. Mai ales la cate au demonstrat astia ca sunt in stare. Oricum, pana la urma vom vedea noi cine rade mai bine (amar), dupa cateva luni de domnie by psd , sau de domnie by psd+pnl mad.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
valeron_x
post 20 Oct 2009, 23:51
Post #820

dintre plebei

tu poti sa faci ce vrei pe tine, ce e la diateza reflexiva nu comentez. ce spui tu e ca daca manaci un rahat 5 ani, e mult mai bine sa mananci inca 5 ani acelasi rahat, ca tot te-ai obisnuit cu gustul... e o filozofie de viata, poate o fi chiar sanatoasa. cu scuzele de rigoare, n-am de gand sa incerc

n-am zis in nicio postare ca geoana si crin sunt imaculati, dar cu siguranta au un alt gen de comportament public, ceva mai decent. atata tot. m-am saturat de hahaieli. si daca in plan intern n-o sa se schimbe prea curand mare lucru, macar din izolarea externa sa iesim. de cate ori a iesit Basescu la declaratii, in calitate de sef al diplomatiei romanesti, sa condamne atitudinea Italiei fata de cetatenii romani rezidenti in Italia? niciodata. de cate ori l-am vazut hahaind, jignind, urcandu-se la volan baut etc? nenumarate... atitudinea asta sfidatoare de Zeus cred ca e cea mai nociva, pentru ca mentalitatea asta a reusit sa o imprime unora acest matelot fara flota. mentalitatea in care orice golan care face niste invarteli si scapa de raspundere e considerat "baiat destept", mentalitatea de tipul "cine nu e cu noi, e impotriva noastra". de asta m-am saturat. nu vreau sa-mi cresc copiii intr-un astfel de mediu. nu vreau sa fiu nevoit sa le explic ca "baiat destept" inseamna altceva, vreau sa invete singuri ca viata inseamna si altceva in afara de invarteli, gainarii, spagi, gasti si jeg. asa ca n-am decat sa incerc, cu speranta ca mai rau de atat nu se poate

--------------------
+
aphophis
post 21 Oct 2009, 00:02
Post #821

Membru autentic

. ce spui tu e ca daca manaci un rahat 5 ani, e mult mai bine sa mananci inca 5 ani acelasi rahat, ca tot te-ai obisnuit cu gustul.

un rahat e un rahat, oricat l-ai polei cu esenta de vanilie. rolleyes.gif

n-am zis in nicio postare ca geoana si crin sunt imaculati, dar cu siguranta au un alt gen de comportament public, ceva mai decent.

ceva mai decent? laugh.gif tii minte cu chestia aia cu trenul, cum ca marinarul o arunca pe androneasca din tren si toate rahaturile celelalte? smile.gif ce sa zicem de chestia de mai jos, daca asta nu e demagogie..

"Reporter : Dar dvs va plac oamenii care au discutat despre sustinerea lui Klaus Johannis.
Crin Antonescu : Deci, dle Tapalaga, pe rand. Deci mai intai sa asezam faptul ca un presedinte de tara nu are voie sa invoce faptul ca nu-mi place cutare. N-are voie. Poate sa nu-i placa, poata sa spuna de ce, dar in alt context.

Rep: Ok, am notat. Pasul urmator: Coalitia Grivco.
C.A: Pasul urmator. Eu nu stiu ce inseamna Grivco. Cred ca-i numele unei firme, sau ceva de genul acesta.

Rep: Ei, stiti, nu se poate, sunteti de atatia ani in politica.
C.A: Nu, nu, nu stiu. Sunt de atatia ani in politica, va rog sa ma credeti, nu stiu ce inseamna Grivco.

Rep: Una din firmele domnului Dan Voiculescu.
C.A: Foarte bine, sa fie sanatos, prosperitate pe cai legale. Nu stiam, si nu stiu, desi sunt de atatia ani in politica, ce firme au unii si ce firme au altii. N-am legaturi de felul acesta cu lumea afacerilor."

sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-632158...are-pericol.htm

si daca in plan intern n-o sa se schimbe prea curand mare lucru, macar din izolarea externa sa iesim

care izolare interna moncher? wacko.gif si tu crezi ca un individ ca antonescu o sa ne faca mai bine vazuti? Unul care nici macar nu are bun simt sa mearga la servici (in parlament)? Care are zero realizari desi e de 17 ani aproape in parlamentul romaniei?

sa condamne atitudinea Italiei fata de cetatenii romani rezidenti in Italia? niciodata

niciodata? Eu as zice sa iti mai revezi sursele. S-ar putea (dar doar s-ar putea) sa te inseli radmasa.gif

http://www.gandul.info/international/traia...l-acasa-2843109

mentalitatea de tipul "cine nu e cu noi, e impotriva noastra". de asta m-am saturat.

pai crezi ca geoana si antonescu sunt mai brezi? Ce durere in fund mai mare au aratat astia 2 , decat ca au demis un guvern in plina criza, urland dupa aia ca cica nu ii lasa marinarul sa isi faca guvern de tehnocrati ca sa scoata tara la liman (culmea guvernul asta urma ca pana la alegeri sa scoata tara din criza si dupa aia sa fie demis, urmand sa fie pusi dupa aia jefuitorii de la pnl si psd), ba in plus se mai si plangeanu dupa aia ca cica doar pdl-ul era oaia neagra in acel guvern demis, de parca psd-ul nu a facut si el parte din guvern,cu cateva zile inainte..

nu vreau sa fiu nevoit sa le explic ca "baiat destept" inseamna altceva, vreau sa invete singuri ca viata inseamna si altceva in afara de invarteli, gainarii, spagi, gasti si jeg. asa ca n-am decat sa incerc, cu speranta ca mai rau de atat nu se poate

radmasa.gif radmasa.gif fara suparare, dar tu chiar crezi ca va fi o stare de normalitate ceva mai mare, cu 2 indivizi compromisi ca geoana si antonescu? Jesus.. icon_mrgreen.gif Cat de repede o sa fii dezamagit dupa alegeri

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
valeron_x
post 21 Oct 2009, 00:10
Post #822

dintre plebei

n-ar fi prima data cand as fi dezamagit, dupa cum ti-am explicat mai sus. iti respect opiniile si iti urez 5 ani fara vanilie

--------------------
+
GlontZ_YO!
post 21 Oct 2009, 00:26
Post #823

Membru

Din poll lipseste candidatul udmr`ului radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Renault Clio Symbol - B-xx-xxx 2001, 1.4 8v
+
Master01
post 21 Oct 2009, 05:31
Post #824

Membru autentic

From: Suceava

Hai Oprescu!

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
$$ilvviu
post 21 Oct 2009, 07:36
Post #825

Membru autentic

From: Roman/NT

Cu cateva zile in urma Baselu' a declarat ca vrea inca un mandat pentru ca e nemultumit de propriile realizari din primul.
Deci carevasazica 23 milioane de oameni (sau cati om mai fi) trebuie sa ii mai inghita marlaniile inca 5 ani doar doar o fi si el satisfacut.
Nu mai bine s-ar satisface marineru' in particular? Ca de dat in petec in public ne-am cam saturat.

Mi-a placut emisiunea cu Oprescu de aseara.... baiat destept.
Pacat ca sondajele il dau doar cu 6%. sad.gif

This post has been edited by $$ilvviu: 21 Oct 2009, 07:38

--------------------
Renault Laguna - NT-97-SLR Initiale 2002
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
aphophis
post 21 Oct 2009, 07:39
Post #826

Membru autentic

lasa bre, ca mai avem un prezidentiabil care sta degeaba de ~17 ani in parlament, mare chiulangiu tongue.gif cat despre oprescu laugh.gif atata pot sa zic

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Modus
post 21 Oct 2009, 07:49
Post #827

Membru autentic

QUOTE(valeron_x @ 20 Oct 2009, 23:51)
n-am zis in nicio postare ca geoana si crin sunt imaculati, dar cu siguranta au un alt gen de comportament public, ceva mai decent. de cate ori a iesit Basescu la declaratii, in calitate de sef al diplomatiei romanesti, sa condamne atitudinea Italiei fata de cetatenii romani rezidenti in Italia? niciodata. de cate ori l-am vazut hahaind, jignind, urcandu-se la volan baut etc? nenumarate... atitudinea asta sfidatoare de Zeus cred ca e cea mai nociva, pentru ca mentalitatea asta a reusit sa o imprime unora acest matelot fara flota. mentalitatea in care orice golan care face niste invarteli si scapa de raspundere e considerat "baiat destept", mentalitatea de tipul "cine nu e cu noi, e impotriva noastra". de asta m-am saturat. nu vreau sa-mi cresc copiii intr-un astfel de mediu. nu vreau sa fiu nevoit sa le explic ca "baiat destept" inseamna altceva, vreau sa invete singuri ca viata inseamna si altceva in afara de invarteli, gainarii, spagi, gasti si jeg. asa ca n-am decat sa incerc, cu speranta ca mai rau de atat nu se poate
*

Si atunci cand porcul de Geoana a declarat ca inainte de 1989 cand era student, facea taximetrie ca sa faca bani de buzunar nu sesizezi o indecenta mult mai subtila si periculoasa decat in cazul lui Basescu?
Tatal lui Geoana a fost general de securitate, si de cand generalii de securitate aveau lipsuri inainte de 89 in asa fel incat bietele lor odrasle erau nevoite sa faca taximetrie (sunt curios cum era reglementata aceasta activitate inainte de 89) pentru a se descurca financiar???
Mai ales ca Geoana spunea asta unor studenti naivi care nu au vrut sa se informeze ce a insemnat regimul trecut si sa-si de aseama ca Geoana (pentru care apelativul de porc este prea decent) minte cu mare nerusinare.
Si de ce Mircea Geoana in calitate de Presedinte al Senatului, al doilea om in stat, nu a luat apararea romanilor din Italia? Te rog frumos sa-mi raspunzi de ce!
Mai bine le-ai povesti copiiilor tai de manipularea presei executata de PSD in perioada 2000-2004, de zecile de milioane de euro de la bugetul de stat (deci platite de tine) ca sa vand publicitata guvernamentala mass mediei pentru a cumpara tacerea si obedienta fata de PSD si Nastase, si ura fata de Basescu, ca asa e normal si decent.
Dar marea problema e ca tu, la fel ca si multi altii uita istoria, ceea ce e foarte grav, pentru ca din cauza voastra raul se perpetua.

This post has been edited by Modus: 21 Oct 2009, 07:50

--------------------
+
aleksanders
post 21 Oct 2009, 08:00
Post #828

.

From: ...

istoria se uita atat timp cat stomacul este gol si in loc sa cumperi carti iti dramuiesti ultimul ban pentru painea de azi fiindca cea de maine e nesigura si tu ne spui noua ca basescu merita sa fie reales .... te rog eu sa privesti si lumea de langa tine ... acest text ii este adresat in mod direct domnului modus

--------------------
. . - . .
....
+
aphophis
post 21 Oct 2009, 08:12
Post #829

Membru autentic

acu fara suparare dar tu chiar crezi ca daca iese antonescu sau geoana, nu vei mai avea grija painii de maine? smile.gif daca da, de ce?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Modus
post 21 Oct 2009, 08:19
Post #830

Membru autentic

Nu stie si nu poate sa raspunda.

<span class='edit'>21 Oct 2009, 08:20:</span>
QUOTE(aleksanders @ 21 Oct 2009, 08:00)
istoria se uita atat timp cat stomacul este gol si in loc sa cumperi carti iti dramuiesti ultimul ban pentru painea de azi fiindca cea de maine e nesigura si tu ne spui noua ca basescu merita sa fie reales .... te rog eu sa privesti si lumea de langa tine ... acest text ii este adresat in mod direct domnului modus
*

Asta e cea mai mare greseala pe care o poti face. Incultura maselor duce la dezastru. Si eu privesc langa mine si vad sute de milioane de dolari datorie la stat ale companiei Rompetrol sterse de guvernul Nastase si trecute la datoria publica, adica platite de tine, si din cauza asta stomacul e gol!
Dar daca tu vrei sa-i platesti pe corupti si sa te gandesti doar la burta, nu si la minte, e dreptul tau.

This post has been edited by Modus: 21 Oct 2009, 08:22

--------------------
+
xcss
post 21 Oct 2009, 08:26
Post #831

Born to Be Epic

QUOTE(aphophis @ 21 Oct 2009, 08:39)
[...] sta degeaba de ~17 ani in parlament, mare chiulangiu [...]
*

QUOTE(Modus @ 21 Oct 2009, 08:49)
[...] porcul de Geoana [...]

Asta e nivelul... aphophis, fii macar original, asta cu chiulangiul si 17 ani deja e tocita in ultimul hal. Cea cu porcul are macar un aer de prospetime.

QUOTE(Modus @ 21 Oct 2009, 08:49)
[...] pentru ca din cauza voastra raul se perpetua.
*

Perpetueaza, mon cher. Perpetueaza. Toujours a votre service wink.gif

This post has been edited by xcss: 21 Oct 2009, 08:28

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Fabu
post 21 Oct 2009, 08:27
Post #832

Membru incepator

From: Timisoara

Salutare.

Nu pot sa inteleg un lucru...cum mai poate cineva sa sustina un om ca domnul Basescu in functia de presedinte al tarii?
Nu pot sa imi scot din minte cele cinci minute dupa care a zis ca demisioneaza...Din momentul acela mi s-a parut un om lipsit de caracter, ceea ce este foarte grav pentru cineva intr-o astfel de functie.
In ceea ce priveste ceilalti candidati, probabil ca se pot gasi exemple de declaratii asemanatoare, dar acestea nu au fost facute din postura unui sef de stat...
Numai bine.

--------------------
Renault Clio 4 2014 Dynamique EDC, 1.5 dCI, 90 CP
+
Modus
post 21 Oct 2009, 08:29
Post #833

Membru autentic

QUOTE(xcss @ 21 Oct 2009, 08:26)
PErpetueaza, mon cher. Perpetueaza. Toujours a votre service wink.gif
*

Imi cer scuze, este impardonabil sa fac asemenea gafe. Pe viitor voi fi mai atent!

This post has been edited by Modus: 21 Oct 2009, 08:33

--------------------
+
xcss
post 21 Oct 2009, 08:30
Post #834

Born to Be Epic

Nu de alta, dar se cam aduna... wink.gif

--------------------
- - -
+
Modus
post 21 Oct 2009, 08:32
Post #835

Membru autentic

QUOTE(Fabu @ 21 Oct 2009, 08:27)
Salutare.

Nu pot sa inteleg un lucru...cum mai poate cineva sa sustina un om ca domnul Basescu in functia de presedinte al tarii?
Nu pot sa imi scot din minte cele cinci minute dupa care a zis ca demisioneaza...Din momentul acela mi s-a parut un om lipsit de caracter, ceea ce este foarte grav pentru cineva intr-o astfel de functie.
In ceea ce priveste ceilalti candidati, probabil ca se pot gasi exemple de declaratii asemanatoare, dar acestea nu au fost facute din postura unui sef de stat...
Numai bine.
*

Eu zic si sa stai sa reflectezi un pic de ce s-a razgandit presedintele...
Dar pozitiile celorlalti candidati sunt si ele foarte importante, au functii de raspundere, ei fac sunt parlamentari, ori Parlamentul are o functie esentiala in functionarea unei democratii.
Dar ce mai conteaza, Basescu, la fel ca si americanii sunt de vina pentru tot!

21 Oct 2009, 08:32:
QUOTE(xcss @ 21 Oct 2009, 08:30)
Nu de alta, dar se cam aduna... wink.gif
*

Stiu, si asta doare rau, mai ales ca mama e profesoara de romana, iti dai seama ce rusine mad.gif

This post has been edited by Modus: 21 Oct 2009, 08:32

--------------------
+
aleksanders
post 21 Oct 2009, 08:43
Post #836

.

am si eu o intrebare indiscreta - vw golf cu care mergea nea base al cui era, apoi acea dacie logan....

astept si eu un raspuns

--------------------
. . - . .
....
+
Manuel
post 21 Oct 2009, 08:44
Post #837

Membru autentic

From: VASLUI

Ce-mi plac mie demagogii, noroc ca mai am doar o luna de suportat! Toti sunt corupti (si aici nu va contrazic) in schimb, baselu e curat lacrima! Ala de a eradicat coruptia, care s-a inconjurat doar de profesionisti si care n-are somn gandidu-se la binele natiunii. Nu conteaza coruptia dovedita a ministrilor sai, nu conteaza ca banii publici au fost folosit pentru a-si inscauna progenitura la Bruxelles, nu conteaza afaceriler dubioase ale lu' frate-su, nu conteaza legaturile cu diversi interlopi si cu popoviciu, nu conteaza casa din Mihaileanu si apartamentul Ioanei de 1 milion de euro, nu conteaza flota si mai presus de toate, nu conteaza stilul dictatorial cu care isi apara scaunul cum nu conteaza nici faptul ca 5 ani de zile n-a facut nimic pentru oameni. E cel mai curat, mai luptator cu sistemul ticalosit si eu zic sa-l mai lasam sa ne mai conduca inca 5 ani.

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
xcss
post 21 Oct 2009, 08:45
Post #838

Born to Be Epic

Dar nu era mai simplu sa nu-l ia gura pe dinainte si sa nu afirme ca demisioneaza in 5 minute? De fapt, daca nu l-ar lua gura pe dinainte, n-ar fi el...

--------------------
- - -
+
aleksanders
post 21 Oct 2009, 08:47
Post #839

.

inca astept un raspuns din partea domnului modus- e ceva mai documentat in privinta domnului basescu

--------------------
. . - . .
....
+
Modus
post 21 Oct 2009, 08:48
Post #840

Membru autentic

QUOTE(aleksanders @ 21 Oct 2009, 08:43)
am si eu o intrebare indiscreta - vw golf cu care mergea nea base al cui era, apoi acea dacie logan....

astept si eu un raspuns
*

Golful e proprietate personala, iar Loganul a fost pus la dispozitie de SPP.

--------------------
+
122 Pages « < 26 27 28 29 30 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th August 2025 - 22:32
Dacia