Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
"sunt un om care am si puncte slabe" ® Geoana presedinte
"Prostanacul" cand apare, soarele rasare! ![]() Altceva? This post has been edited by RaduNG: 21 Oct 2009, 12:42 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
aphophis |
![]()
|
se vede ca e coleg de partid cu "care este"
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa nu ne conduca astia... Mai bine cu "fa tiganca" si "gaozarule"... macar omul e sincer.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
mai animalule
![]() ![]() mai erau... This post has been edited by RaduNG: 21 Oct 2009, 13:05 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ati devenit sentimentalisti dom'le... aveti grija ca Traienica este veninos...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
La faza cu "mai animalule" am fost de fata. Eram la mare cu un prieten, tineri si fara obligatii, la vanatoare de gagici. Dar, cum nu am avut tot succesul scontat si ne-a mai ramas si putin timp liber, am zis sa cautam si alta distractie. Asa ca ne-am dus la prefectura si am asistat live la scena
![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 21 Oct 2009, 14:13 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 21 Oct 2009, 12:15) Cum asa? 21 Oct 2009, 14:29: QUOTE(CGB @ 21 Oct 2009, 12:39) comparatia eba-valean este fortata. nu stiu prin ce metode a ajuns problema e ca un asemenea personaj n-ar fi trebuit promovat deloc. mai ales la un asemenea nivel. tatsu trebuia s-o tina ascunsa si sa nu arate tuturor, ce copil imbecil are. da' cum nesimtirea primeaza in clanul basescu, ne-am facut de pomina in toata lumea cu aia mica. Ea a ajuns unde a ajuns pentru ca oamenii au votat-o!!!! This post has been edited by Modus: 21 Oct 2009, 14:29 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
asa e. ceea ce ne arata ca nu esti un caz singular
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Mai modus...hai ma las-o incolo..te mai si dai de gol ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
QUOTE(aphophis @ 21 Oct 2009, 10:34) ![]() ![]() ![]() Si Manuel, poate imi explici tu, de ce pnl-ul si psd-ul (deci geoana si antonescu) vor sa il tina pe johanis ca prim ministru tehnocrat doar pana la alegeri? De ce vor sa il dea jos dupa alegeri? Ii expira tehnocratismul? Nu se mai gandesc la binele tarii (asa cum plang pe la televiziuni), la criza ce o pot declansa dand jos un eventual premier tehnocrat? Marinarul nu era pata pentru ca de atatea pete nu se mai vede unde este pata! Daca Antonescu ar fi improprietarit pe Popoviciu ar fi urlat toti, nu este cazul. Iar marinarul nu a facut doar trotuare ci face trotuarul prin politica sa de partizanat politic pt PD-L. Numai acolo sunt buni si integri. Exemple: Ritzi, Udrea (olala), Videanu (trebuia sa-l puna ministrul turismului, asta vine in tara sa de-a doar declaratii de presa. Asteptau ceilalti ministri de 1 luna sa citeasca Videanu masurile anticriza. Dar el era ocupat cu turismul personal. In perioada de criza ne permitem sa nu luam masuri anticriza, normal ca primim 1,3 nota pentru masuri. Dar, vai, Videanu nu a gresit pt ca Basescu a spus ca guvernul si el nu si-au propus sa lupte impotriva crizei, ca deh, nu se poate ![]() ![]() Dictatura, da, suntem pe aproape, daca tu nu accepti majoritatea si vrei sa impui doar ce doresti tu, este dictatura. Poporul vrea ceva si a votat pentru asta, tu spui nu, eu vreau doar PD-L, este clar. Drept urmare avem guvern demisionar pana dupa alegeri. Ideile bune sunt doar in PD-L, ce l-a mai laudat pe Boc ca a fost un prim ministru bun, ma mir ca nu a spus ca a fost Boc si un ministru al invatamantului foarte bun, dar este timp. Domnu Boc, cum este cu economia si nota de 1,3? Boc: pensiile, domnule, nu vor sa renunte la pensii! Asta raspuns inteligent. Este dictatura cand PSD si PNL au majoritatea in Parlament si tu vrei sa conduci fara ei. Asa nu merge, va fi scandal tot timpul, dar ce ii place marinarului scandalul, isi ia geaca si hai la tranta ,, pi centru". Ai impresia ca Basescu vrea sa-l tina pe Croitoru ca prim ministru cu guvernul lui mai mult decat pana la alegeri? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(valeron_x @ 21 Oct 2009, 14:37) QUOTE(Dan73 @ 21 Oct 2009, 14:47) Pe mine, spre deosebire de voi, nu m-a votat nimeni, si am ajuns acolo unde am ajuns prin munca cinstita. 22 Oct 2009, 06:08: QUOTE(aphophis @ 21 Oct 2009, 19:10) e pe naiba, a fost votata de simpatizanti pdl. Iar valean a fost votata de pnl, ca era pe lista pnl. Adica ambele au ajuns pe pile unde au ajuns. ![]() Su care e problema? Ambele au fost votate ca sa ajunga in Parlamentul European, NU AU FOST NUMITE! Nu au ele, si nici Basescu, respectiv Antonescu, nicio vina pentru ca au ajuns la Strasbourg/Bruxelles. This post has been edited by Modus: 22 Oct 2009, 06:08 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Tot va certati bre ? Eu m-am lasat pagubas. Am ajuns demult la concluzia ca mai nu conteaza cine o sa ne conduca tot asa o sa ne fie ca si pana acum.
Daca ia nevasta-mea examenul de azi (examen de grad), cica o s-o ducem un pic mai bine de luna viitoare, cu vreo 200 - 250 lei (scoatem gradinita copilului), ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
deci, e clar: base nu mai iese
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ar fi bine sa se intample asa, dar vezi tu...noi sintem o natie destul de ghinionista
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 22 Oct 2009, 06:36) Sper ca nu. 22 Oct 2009, 08:05: QUOTE(Flamingo @ 22 Oct 2009, 06:48) Daca ia nevasta-mea examenul de azi (examen de grad), cica o s-o ducem un pic mai bine de luna viitoare, cu vreo 200 - 250 lei (scoatem gradinita copilului), ![]() Mult succes. 22 Oct 2009, 08:06: QUOTE(CGB @ 22 Oct 2009, 08:03) Atat de ghinionista incat sa iasa Crin, Geoana, sau Oprescu? ![]() This post has been edited by Modus: 22 Oct 2009, 08:06 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Flamingo |
![]()
|
Multumesc Modus !
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ca sa ramanem on-topic, ii urez si eu succesuri!
![]() Bafta multa! |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Master01 @ 22 Oct 2009, 06:22) Cam care ar fi dovada ca Antonescu e curat in afacerea strandului Tineretului? Era doar in trecere prin fata ministerului si l-a rugat portarul sa ocupe scaunul de ministru cateva luni sa nu stea gol si sa se puna praful? Nu era treaba ministrului sa stie ce se intampla in ograda si sa opreasca teapa sa se intample? Daca era corect, urla atunci ca el nu accepta asa ceva si daca i se impunea peste capul lui pleca din Guvern, dar nu a facut-o. A lasat-o sa se intample. Halal grija fata de tineret si fata de sport. Antonescu era Ministrul Tineretului si Sportului cand s-a efectuat "transferul" strandului Tineretului catre Popoviciu. Antonescu nu a vandut, ca Popoviciu nu cumpara, el primeste in asociere "pe gratis" terenul pe zeci de ani, el vine cu "know-how" (a se citi cu parandaratul), terenul din asociere se ipotecheaza, cu banii bancii se construieste, apoi se vinde, iar investitorul iscusit isi incaseaza profitul. Ca ministru, Antonescu nu a facut nimic pentru tineret sau pentru sport. Ca politician a fost cel mai chiulangiu. Doar daca ar avea tupeul sa iasa public si sa isi rezolve tinichelele de mai sus ar dovedi ca e curat. Nota: 1. Stiu ca si ceilalti sunt hoti, nu e nevoie sa sariti careva cu argumentul suprem din Romania: "ce daca fur, ca uite si celalalt fura". Vreau si eu un politician care sa spuna "uite el fura si eu nu am furat si nu fur", ca de "da dvs. cand ati luat si ati dres nu mai spuneti" sunt satul. Vorba lui Marean care este "astia sunt asa de prosti, ca nici sa fure nu stie". 2. Nu sunt contra Antonescu, dupa Remus Cernea e primul in preferintele mele, dar asta nu inseamna ca nu pot fi nemultumit de el si sa arat ce nu a facut sau ce a facut rau. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Modus |
![]()
|
Sa inteleg ca alimentezi de la Rompetrol?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
tu intelegi numai tampenii. dar e un lucru obisnuit. eu zic sa-l sabotezi tu pe Patriciu, sa nu iti bagi niciodata benzina de la Rompetrol, ca o sa crape ficatii in el de ciuda ca nu mai vinde un plin de matiz intr-o luna. si atunci o sa iasa si Antonescu din cursa, ca nu mai are sustinerea lui patriciu, care, cum spuneam, o sa crape, o sa faca atac cerebral din cauza sabotajului matizian.
si uite asa o sa iti vezi visul cu ochii, o sa ramai tu cu Base intr-o tara fara Patriciu ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(valeron_x @ 22 Oct 2009, 11:06) tu intelegi numai tampenii. dar e un lucru obisnuit. eu zic sa-l sabotezi tu pe Patriciu, sa nu iti bagi niciodata benzina de la Rompetrol, ca o sa crape ficatii in el de ciuda ca nu mai vinde un plin de matiz intr-o luna. si atunci o sa iasa si Antonescu din cursa, ca nu mai are sustinerea lui patriciu, care, cum spuneam, o sa crape, o sa faca atac cerebral din cauza sabotajului matizian. si uite asa o sa iti vezi visul cu ochii, o sa ramai tu cu Base intr-o tara fara Patriciu ![]() Stiu ca Heidegger nu are secrete pentru tine, si ca esti o muza kantiana. Iar de la Rompetrol nu alimentez nici mort. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Modus @ 22 Oct 2009, 11:15) De unde ai dedus asta? Ai nimerit-o, dar din pur noroc. Alimentez preponderent de la Rompetrol, din urmatoarele motive (care n-au nici o legatura cu politica sau cu Patriciu): - e cea mai apropiata statie de benzina de casa si imi e chiar in drumul spre birou - e statie construita noua, asa ca rezervoarele sunt in stare buna - exista sistemul de control al calitatii in statia respectiva Nu sunt fan Patriciu, consider ca a furat statul roman si ca ar trebui sa stea cativa ani la racoare. Totusi nu pot sa nu adaug ca Patriciu nu mai are nici o legatura cu Rompetrol. Rompetrol = KazMunaiGaz, Patriciu a iesit complet din actionariat si din managementul firmei. Mai alimentez de la Mol, OMV si Petrom, dupa cum se nimereste. In concluzie, de unde ai tras concluzia ca as fi fan Patriciu ??? |
--------------------
Renault
Clio III
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pai esti fan Patriciu pur si simplu pentru ca alimentezi de la Rompetrol.
![]() This post has been edited by Dan73: 22 Oct 2009, 11:59 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
rompetrol nu ii mai apartine lui patriciu
UPDATE Dinu Patriciu a vandut catre KazMunayGas participatia pe care o mai detinea la Rompetrol de Dragos Comache HotNews.ro Vineri, 26 iunie 2009, 15:01 Economie | Companii documente Comunicatul KazMunaiGaz (26 Iun 2009) DOC, 63KB Declaratia lui Dinu Patriciu (26 Iun 2009) DOC, 31KB Dinu Patriciu a vandut catre KazMunayGas (KMG) participatia de 25% pe care o mai detinea la Rompetrol, se arata intr-un comunicat al grupului petrolier. In urma acestei tranzactii, compania kazaha controlata de stat a ajuns sa controleze in intregime Rompetrol Group. |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
Tudor |
![]()
|
Amestecarea comertului cu fanatismul de orice fel e cea mai mare tampenie. Hotel Marriot e afacere a unor arabi libanezi, este transparent acest aspect, cu toate astea au la clienti evrei gramada. Exista exemple si pentru situatia inversa. In ce cred politic, religios sau altfel e una, dar la piata cumpar ce marfa imi convine, nu ma intereseaza a cui e afacerea. ...nu mai cumpar de la X, daca X incearca sa ma tepuiasca, dar asta e raspuns comercial la un atac comercial, nu are legatura cu credintele mele.
|
--------------------
Renault
Clio III
|
|
Dan73 |
![]()
|
Spunei asta lui Modus ca o sa te creada poimarti. Pentru el esti un agent al lui Patriciu si punct.
This post has been edited by Dan73: 22 Oct 2009, 12:05 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 11:42 |