Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

122 Pages « < 29 30 31 32 33 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile

Ce candidat vei vota pe 6 decembrie?

Traian Basescu [ 97 ] ** [45.97%]
Mircea Geoana [ 85 ] ** [40.28%]
Nu merg la vot. [ 15 ] ** [7.11%]
Imi anulez votul. [ 14 ] ** [6.64%]
Total Votes: 211

aphophis
post 21 Oct 2009, 12:40
Post #901

Membru autentic

Group: Members

inca odata, atunci cand ajunge in parlament doar pt ca e fiica cuiva sau ca si-o trage cu cineva nu conteaza cat e de desteapta, cat e de proasta.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DrK
post 21 Oct 2009, 12:42
Post #902

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

"sunt un om care am si puncte slabe" ® Geoana presedinte

"Prostanacul" cand apare, soarele rasare! radmasa.gif

Altceva?

This post has been edited by RaduNG: 21 Oct 2009, 12:42

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
aphophis
post 21 Oct 2009, 12:43
Post #903

Membru autentic

se vede ca e coleg de partid cu "care este" radmasa.gif si cica asta o fost diplomat ph34r.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Flamingo
post 21 Oct 2009, 12:56
Post #904

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Sper sa nu ne conduca astia... Mai bine cu "fa tiganca" si "gaozarule"... macar omul e sincer. wink.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
DrK
post 21 Oct 2009, 13:04
Post #905

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

mai animalule blush.gif excl.gif

mai erau...

This post has been edited by RaduNG: 21 Oct 2009, 13:05

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
solidconvert
post 21 Oct 2009, 14:03
Post #906

Donator

Ati devenit sentimentalisti dom'le... aveti grija ca Traienica este veninos... radmasa.gif

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
Dan73
post 21 Oct 2009, 14:10
Post #907

Membru autentic

La faza cu "mai animalule" am fost de fata. Eram la mare cu un prieten, tineri si fara obligatii, la vanatoare de gagici. Dar, cum nu am avut tot succesul scontat si ne-a mai ramas si putin timp liber, am zis sa cautam si alta distractie. Asa ca ne-am dus la prefectura si am asistat live la scena biggrin.gif A fost tare. biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 21 Oct 2009, 14:13

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Modus
post 21 Oct 2009, 14:27
Post #908

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 21 Oct 2009, 12:15)
l-a acceptat si pe Hrebenciuc pentru binele tarii.
*

Cum asa?

21 Oct 2009, 14:29:
QUOTE(CGB @ 21 Oct 2009, 12:39)
comparatia eba-valean este fortata. nu stiu prin ce metode a ajuns problema e ca un asemenea personaj n-ar fi trebuit promovat deloc. mai ales la un asemenea nivel. tatsu trebuia s-o tina ascunsa si sa nu arate tuturor, ce copil imbecil are. da' cum nesimtirea primeaza in clanul basescu, ne-am facut de pomina in toata lumea cu aia mica.
*

Ea a ajuns unde a ajuns pentru ca oamenii au votat-o!!!!

This post has been edited by Modus: 21 Oct 2009, 14:29

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
valeron_x
post 21 Oct 2009, 14:37
Post #909

dintre plebei

From: Pristina, Kosovo

asa e. ceea ce ne arata ca nu esti un caz singular

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
+
Dan73
post 21 Oct 2009, 14:47
Post #910

Membru autentic

radmasa.gif
Mai modus...hai ma las-o incolo..te mai si dai de gol biggrin.gif

--------------------
+
aphophis
post 21 Oct 2009, 19:10
Post #911

Membru autentic

QUOTE(Modus @ 21 Oct 2009, 14:27)
Cum asa?

<span class='edit'>21 Oct 2009, 14:29:</span>
Ea a ajuns unde a ajuns pentru ca oamenii au votat-o!!!!
*

e pe naiba, a fost votata de simpatizanti pdl. Iar valean a fost votata de pnl, ca era pe lista pnl. Adica ambele au ajuns pe pile unde au ajuns. mad.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Master01
post 22 Oct 2009, 05:22
Post #912

Membru autentic

From: Suceava

QUOTE(aphophis @ 21 Oct 2009, 10:34)
radmasa.gif pai tocmai ca eu (personal) nu zic ca marinarul e fara pata, da cand va vad ca dati ca alternative oameni ca geoana sau antonescu. Btw, si antonescu si-a pus prietena (pe atunci) in parlament. Asta nu e demagog? Si inca un lucru. Stii ca antonescu l-a improprietarit pe popovicioiu cu teren care nu ii apartinea, facandu-l bogat, in timp ce marinarul doar i-a facut trotuare?  ph34r.gif care e hotul mai mare? Cat despre dictatura, common, preiei limbaj de partid? Unde vezi tu dictatura? Intr-un parlament unde psd-ul si pnl-ul au majoritatea? radmasa.gif

Si Manuel, poate imi explici tu, de ce pnl-ul si psd-ul (deci geoana si antonescu) vor sa il tina pe johanis ca prim ministru tehnocrat doar pana la alegeri? De ce vor sa il dea jos dupa alegeri? Ii expira tehnocratismul? Nu se mai gandesc la binele tarii (asa cum plang pe la televiziuni), la criza ce o pot declansa dand jos un eventual premier tehnocrat?
*

Marinarul nu era pata pentru ca de atatea pete nu se mai vede unde este pata!
Daca Antonescu ar fi improprietarit pe Popoviciu ar fi urlat toti, nu este cazul. Iar marinarul nu a facut doar trotuare ci face trotuarul prin politica sa de partizanat politic pt PD-L. Numai acolo sunt buni si integri. Exemple: Ritzi, Udrea (olala), Videanu (trebuia sa-l puna ministrul turismului, asta vine in tara sa de-a doar declaratii de presa. Asteptau ceilalti ministri de 1 luna sa citeasca Videanu masurile anticriza. Dar el era ocupat cu turismul personal. In perioada de criza ne permitem sa nu luam masuri anticriza, normal ca primim 1,3 nota pentru masuri. Dar, vai, Videanu nu a gresit pt ca Basescu a spus ca guvernul si el nu si-au propus sa lupte impotriva crizei, ca deh, nu se poate radmasa.gif radmasa.gif ) Astia ori sunt prosti ori sunt prosti. Daca spune una ca asta este sub orice critica. Masurile anticriza: taierea cheltuielilor si punct. Rezultat 1,3 nota. Normal, daca il pui pe Pogea ministrul inginer de finante si pe Videanu ministru voiajor de economie.
Dictatura, da, suntem pe aproape, daca tu nu accepti majoritatea si vrei sa impui doar ce doresti tu, este dictatura. Poporul vrea ceva si a votat pentru asta, tu spui nu, eu vreau doar PD-L, este clar. Drept urmare avem guvern demisionar pana dupa alegeri. Ideile bune sunt doar in PD-L, ce l-a mai laudat pe Boc ca a fost un prim ministru bun, ma mir ca nu a spus ca a fost Boc si un ministru al invatamantului foarte bun, dar este timp. Domnu Boc, cum este cu economia si nota de 1,3? Boc: pensiile, domnule, nu vor sa renunte la pensii! Asta raspuns inteligent. Este dictatura cand PSD si PNL au majoritatea in Parlament si tu vrei sa conduci fara ei. Asa nu merge, va fi scandal tot timpul, dar ce ii place marinarului scandalul, isi ia geaca si hai la tranta ,, pi centru".
Ai impresia ca Basescu vrea sa-l tina pe Croitoru ca prim ministru cu guvernul lui mai mult decat pana la alegeri? radmasa.gif Asta este o gluma buna. Un german in fruntea unui guvern va deschide mai multe usi in Europa decat toti tehnocratii propusi de Basescu. Si apropo, cum statea Basescu printre ceilalti presedinti si prim-ministri ai Europei la o intalnire? Singur desi ceilalti vorbeau si discutau intre ei. Eu cred ca nu dorea sa fie vazut cu ceilalti corupti din Europa! radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif Dovada ca este exclus de toti prin actiunile sale bezmetice si hahaiala pe care o insoteste intr-o discutie cu oameni normali.

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
Modus
post 22 Oct 2009, 06:07
Post #913

Membru autentic

QUOTE(valeron_x @ 21 Oct 2009, 14:37)
asa e. ceea ce ne arata ca nu esti un caz singular
*

QUOTE(Dan73 @ 21 Oct 2009, 14:47)
radmasa.gif
Mai modus...hai ma las-o incolo..te mai si dai de gol biggrin.gif
*

Pe mine, spre deosebire de voi, nu m-a votat nimeni, si am ajuns acolo unde am ajuns prin munca cinstita.

22 Oct 2009, 06:08:
QUOTE(aphophis @ 21 Oct 2009, 19:10)
e pe naiba, a fost votata de simpatizanti pdl. Iar valean a fost votata de pnl, ca era pe lista pnl. Adica ambele au ajuns pe pile unde au ajuns.  mad.gif
*

Su care e problema? Ambele au fost votate ca sa ajunga in Parlamentul European, NU AU FOST NUMITE! Nu au ele, si nici Basescu, respectiv Antonescu, nicio vina pentru ca au ajuns la Strasbourg/Bruxelles.

This post has been edited by Modus: 22 Oct 2009, 06:08

--------------------
+
Manuel
post 22 Oct 2009, 06:36
Post #914

Membru autentic

From: VASLUI

QUOTE(Modus @ 22 Oct 2009, 07:07)
si am ajuns acolo unde am ajuns prin munca cinstita.
*

Unde-ai ajuns? Te mai intorci? rolleyes.gif

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
Flamingo
post 22 Oct 2009, 06:48
Post #915

Membru "SPARKY Team"

Tot va certati bre ? Eu m-am lasat pagubas. Am ajuns demult la concluzia ca mai nu conteaza cine o sa ne conduca tot asa o sa ne fie ca si pana acum.

Daca ia nevasta-mea examenul de azi (examen de grad), cica o s-o ducem un pic mai bine de luna viitoare, cu vreo 200 - 250 lei (scoatem gradinita copilului), tongue.gif bani pe care n-o sa-i dea nici actualul dar nici viitorul presedinte. rolleyes.gif

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
daniel4ro
post 22 Oct 2009, 07:09
Post #916

forumist anti

From: B U Z Ă U city

deci, e clar: base nu mai iese biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
CGB
post 22 Oct 2009, 08:03
Post #917

CGB

From: behind

ar fi bine sa se intample asa, dar vezi tu...noi sintem o natie destul de ghinionista

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Modus
post 22 Oct 2009, 08:04
Post #918

Membru autentic

QUOTE(Manuel @ 22 Oct 2009, 06:36)
Te mai intorci?  rolleyes.gif
*

Sper ca nu.

22 Oct 2009, 08:05:
QUOTE(Flamingo @ 22 Oct 2009, 06:48)
Daca ia nevasta-mea examenul de azi (examen de grad), cica o s-o ducem un pic mai bine de luna viitoare, cu vreo 200 - 250 lei (scoatem gradinita copilului),  tongue.gif
*

Mult succes.

22 Oct 2009, 08:06:
QUOTE(CGB @ 22 Oct 2009, 08:03)
ar fi bine sa se intample asa, dar vezi tu...noi sintem o natie destul de ghinionista
*

Atat de ghinionista incat sa iasa Crin, Geoana, sau Oprescu? ohmy.gif

This post has been edited by Modus: 22 Oct 2009, 08:06

--------------------
+
Flamingo
post 22 Oct 2009, 08:12
Post #919

Membru "SPARKY Team"

Multumesc Modus ! wink.gif Astept sa ma sune sa-mi spuna ce-a facut. La 8:00 in mod normal trebuia sa inceapa examenul.

--------------------
+
Manuel
post 22 Oct 2009, 08:32
Post #920

Membru autentic

From: VASLUI

Ca sa ramanem on-topic, ii urez si eu succesuri! smile.gif
Bafta multa!

--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active - VS15CMA 2013 / 2.0 CDTI / 165CP
"Base e un bou betiv." (corbex)
+
Tudor
post 22 Oct 2009, 08:45
Post #921

Moderator

QUOTE(Master01 @ 22 Oct 2009, 06:22)
Daca Antonescu ar fi improprietarit pe Popoviciu ar fi urlat toti, nu este cazul.
*

Cam care ar fi dovada ca Antonescu e curat in afacerea strandului Tineretului? Era doar in trecere prin fata ministerului si l-a rugat portarul sa ocupe scaunul de ministru cateva luni sa nu stea gol si sa se puna praful? Nu era treaba ministrului sa stie ce se intampla in ograda si sa opreasca teapa sa se intample? Daca era corect, urla atunci ca el nu accepta asa ceva si daca i se impunea peste capul lui pleca din Guvern, dar nu a facut-o. A lasat-o sa se intample. Halal grija fata de tineret si fata de sport.

Antonescu era Ministrul Tineretului si Sportului cand s-a efectuat "transferul" strandului Tineretului catre Popoviciu. Antonescu nu a vandut, ca Popoviciu nu cumpara, el primeste in asociere "pe gratis" terenul pe zeci de ani, el vine cu "know-how" (a se citi cu parandaratul), terenul din asociere se ipotecheaza, cu banii bancii se construieste, apoi se vinde, iar investitorul iscusit isi incaseaza profitul. Ca ministru, Antonescu nu a facut nimic pentru tineret sau pentru sport. Ca politician a fost cel mai chiulangiu. Doar daca ar avea tupeul sa iasa public si sa isi rezolve tinichelele de mai sus ar dovedi ca e curat.

Nota:
1. Stiu ca si ceilalti sunt hoti, nu e nevoie sa sariti careva cu argumentul suprem din Romania: "ce daca fur, ca uite si celalalt fura". Vreau si eu un politician care sa spuna "uite el fura si eu nu am furat si nu fur", ca de "da dvs. cand ati luat si ati dres nu mai spuneti" sunt satul. Vorba lui Marean care este "astia sunt asa de prosti, ca nici sa fure nu stie".
2. Nu sunt contra Antonescu, dupa Remus Cernea e primul in preferintele mele, dar asta nu inseamna ca nu pot fi nemultumit de el si sa arat ce nu a facut sau ce a facut rau.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
Modus
post 22 Oct 2009, 10:15
Post #922

Membru autentic

Sa inteleg ca alimentezi de la Rompetrol?

--------------------
+
valeron_x
post 22 Oct 2009, 11:06
Post #923

dintre plebei

From: Pristina, Kosovo

tu intelegi numai tampenii. dar e un lucru obisnuit. eu zic sa-l sabotezi tu pe Patriciu, sa nu iti bagi niciodata benzina de la Rompetrol, ca o sa crape ficatii in el de ciuda ca nu mai vinde un plin de matiz intr-o luna. si atunci o sa iasa si Antonescu din cursa, ca nu mai are sustinerea lui patriciu, care, cum spuneam, o sa crape, o sa faca atac cerebral din cauza sabotajului matizian.
si uite asa o sa iti vezi visul cu ochii, o sa ramai tu cu Base intr-o tara fara Patriciu radmasa.gif

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
+
Modus
post 22 Oct 2009, 11:17
Post #924

Membru autentic

QUOTE(valeron_x @ 22 Oct 2009, 11:06)
tu intelegi numai tampenii. dar e un lucru obisnuit. eu zic sa-l sabotezi tu pe Patriciu, sa nu iti bagi niciodata benzina de la Rompetrol, ca o sa crape ficatii in el de ciuda ca nu mai vinde un plin de matiz intr-o luna. si atunci o sa iasa si Antonescu din cursa, ca nu mai are sustinerea lui patriciu, care, cum spuneam, o sa crape, o sa faca atac cerebral din cauza sabotajului matizian.
si uite asa o sa iti vezi visul cu ochii, o sa ramai tu cu Base intr-o tara fara Patriciu radmasa.gif
*

Stiu ca Heidegger nu are secrete pentru tine, si ca esti o muza kantiana.
Iar de la Rompetrol nu alimentez nici mort.

--------------------
+
Flamingo
post 22 Oct 2009, 11:21
Post #925

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(Manuel @ 22 Oct 2009, 09:32)
Ca sa ramanem on-topic, ii urez si eu succesuri! smile.gif
Bafta multa!
*

Multumesc mult ! L-a luat, m-a sunat mai devreme... icon_mrgreen.gif

Scuze de off topic. blush.gif

--------------------
+
Tudor
post 22 Oct 2009, 11:53
Post #926

Moderator

QUOTE(Modus @ 22 Oct 2009, 11:15)
Sa inteleg ca alimentezi de la Rompetrol?
*

De unde ai dedus asta?

Ai nimerit-o, dar din pur noroc. Alimentez preponderent de la Rompetrol, din urmatoarele motive (care n-au nici o legatura cu politica sau cu Patriciu):
- e cea mai apropiata statie de benzina de casa si imi e chiar in drumul spre birou
- e statie construita noua, asa ca rezervoarele sunt in stare buna
- exista sistemul de control al calitatii in statia respectiva

Nu sunt fan Patriciu, consider ca a furat statul roman si ca ar trebui sa stea cativa ani la racoare. Totusi nu pot sa nu adaug ca Patriciu nu mai are nici o legatura cu Rompetrol. Rompetrol = KazMunaiGaz, Patriciu a iesit complet din actionariat si din managementul firmei.

Mai alimentez de la Mol, OMV si Petrom, dupa cum se nimereste.

In concluzie, de unde ai tras concluzia ca as fi fan Patriciu ???

--------------------
+
Dan73
post 22 Oct 2009, 11:55
Post #927

Membru autentic

Pai esti fan Patriciu pur si simplu pentru ca alimentezi de la Rompetrol. biggrin.gif Asa functioneaza mintea fanaticilor. E din aceeasi categorie cu aia care bateau oamenii care aveau ochelari, barba sau plete prin iunie 90.

This post has been edited by Dan73: 22 Oct 2009, 11:59

--------------------
+
aleksanders
post 22 Oct 2009, 11:58
Post #928

.

From: ...

rompetrol nu ii mai apartine lui patriciu

UPDATE Dinu Patriciu a vandut catre KazMunayGas participatia pe care o mai detinea la Rompetrol
de Dragos Comache HotNews.ro
Vineri, 26 iunie 2009, 15:01 Economie | Companii

documente
Comunicatul KazMunaiGaz
(26 Iun 2009) DOC, 63KB
Declaratia lui Dinu Patriciu
(26 Iun 2009) DOC, 31KB
Dinu Patriciu a vandut catre KazMunayGas (KMG) participatia de 25% pe care o mai detinea la Rompetrol, se arata intr-un comunicat al grupului petrolier. In urma acestei tranzactii, compania kazaha controlata de stat a ajuns sa controleze in intregime Rompetrol Group.

--------------------
. . - . .
....
+
Tudor
post 22 Oct 2009, 12:01
Post #929

Moderator

Amestecarea comertului cu fanatismul de orice fel e cea mai mare tampenie. Hotel Marriot e afacere a unor arabi libanezi, este transparent acest aspect, cu toate astea au la clienti evrei gramada. Exista exemple si pentru situatia inversa. In ce cred politic, religios sau altfel e una, dar la piata cumpar ce marfa imi convine, nu ma intereseaza a cui e afacerea. ...nu mai cumpar de la X, daca X incearca sa ma tepuiasca, dar asta e raspuns comercial la un atac comercial, nu are legatura cu credintele mele.

--------------------
+
Dan73
post 22 Oct 2009, 12:04
Post #930

Membru autentic

Spunei asta lui Modus ca o sa te creada poimarti. Pentru el esti un agent al lui Patriciu si punct.

This post has been edited by Dan73: 22 Oct 2009, 12:05

--------------------
+
122 Pages « < 29 30 31 32 33 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 11:42
Dacia