Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
![]() ![]() ![]() |
Noi cu cine votam?, fara comentarii inutile
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Mda... ceva adevar exista pentru ca zilele trecute, invitat fiind la nu stiu ce televiziune, a recunoscut (sau a facut-o intentionat) ca are momente cand ii este dor sa mai conduca o nava. Parerea mea este ca Base cam stie ca n-o sa iasa in turul II si acum pregateste terenul.
![]() Nu e prost. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Offtopic.
Mi-am cumparat un tricou.L-am cumparat cu un scop anume! Mi-l voi trage pe fizic cand m-oi duce la vot! ![]() This post has been edited by marian-j: 18 Oct 2009, 19:54 Attached thumbnail(s) DSCF1697.JPG ( Size: 918.87k ) Number of downloads: 299 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce culoare este ? Portocaliu, rosu sau galben ? Daca ne spui culoare, ne dam seama care a fost acel scop anume.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
E maro!!!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
Votezi cu Vadim ?
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Basescu sa se considere deja infrant? Ma indoiesc, asta nu se lasa batut niciodata! Va lupta pana la capat cu scopul clar de a castiga.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Da, spre exemplu sa castige Atlantida si sa o cucereasca pana la ultimul om!
@marian-j: Chiar maro este situatia de la noi din tara. Mi-e mi se parea ca este negru, inmormantam politica de pana acum? ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
Modus, o sa-ti impartasesc un vis mai vechi de-al meu.... Am visat ca sunt descendentul ultimului imparat roman, Flavius Theodosius, motiv pentru care m-am decis sa reintregesc Imperiul Roman, ba chiar sa-l fac mai mare, sa trec un pic de Britannia, ca sa-l subjug si pe Obama, iar la est vreau sa ajung cu imperiul pana in China, sa moara Putin si cu Medevedev de ciuda. Pentru asta, desigur, voi avea nevoie de soldati de nadejde, usor fanatici. Te rog mult, daca poti sa vorbesti cu domnul presedinte Basescu, sa-mi trimita un PM cu lista celor mai fanatici 10 sustinatori ai dansului, pentru ca as vrea sa-i angajez in viitoarea armata care va cuceri lumea, vreau sa fie generalii mei. Nu-i spune care e motivul, nu vreau sa afle chiar toata lumea despre visul meu, vreau sa fie o surpriza. Spune-i sa nu-si faca griji, oricum va iesi presedinte, pe scara mea se organizeaza alegeri pentru presedinte de bloc, dansul e in topul preferintelor, are 99% in ultimul sondaj, urmat de tanti Mariana de la 3 care incearca sa momeasca alegatorii cu niste pizza home made, fara succes insa (asta pentru ca suntem o scara de bloc cu oameni cu pricipii).
P.S. pentru tine am pastrat o functie buna, te fac decurion, iti dau zece soldatei sa te joci cu ei si nu numai. O sa rog un prieten sa-mi faca un bust de ipsos, la care sa te inchini dupa ce voi ajunge imparatul tuturor romanilor AVE ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Ave Caesar! Mai putem spune: Vox populi, vox dei.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
vox populi, vox derbedei
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Master01 |
![]()
|
Pai ZEUS asta al nostru a fost si este un mare derbedeu............
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(valeron_x @ 19 Oct 2009, 10:42) Modus, o sa-ti impartasesc un vis mai vechi de-al meu.... Am visat ca sunt descendentul ultimului imparat roman, Flavius Theodosius, motiv pentru care m-am decis sa reintregesc Imperiul Roman, ba chiar sa-l fac mai mare, sa trec un pic de Britannia, ca sa-l subjug si pe Obama, iar la est vreau sa ajung cu imperiul pana in China, sa moara Putin si cu Medevedev de ciuda. Pentru asta, desigur, voi avea nevoie de soldati de nadejde, usor fanatici. Te rog mult, daca poti sa vorbesti cu domnul presedinte Basescu, sa-mi trimita un PM cu lista celor mai fanatici 10 sustinatori ai dansului, pentru ca as vrea sa-i angajez in viitoarea armata care va cuceri lumea, vreau sa fie generalii mei. Nu-i spune care e motivul, nu vreau sa afle chiar toata lumea despre visul meu, vreau sa fie o surpriza. Spune-i sa nu-si faca griji, oricum va iesi presedinte, pe scara mea se organizeaza alegeri pentru presedinte de bloc, dansul e in topul preferintelor, are 99% in ultimul sondaj, urmat de tanti Mariana de la 3 care incearca sa momeasca alegatorii cu niste pizza home made, fara succes insa (asta pentru ca suntem o scara de bloc cu oameni cu pricipii). P.S. pentru tine am pastrat o functie buna, te fac decurion, iti dau zece soldatei sa te joci cu ei si nu numai. O sa rog un prieten sa-mi faca un bust de ipsos, la care sa te inchini dupa ce voi ajunge imparatul tuturor romanilor AVE ![]() Vezi ca pentru planul tau de preamarire trebuie sa cuceresti si intreaga lume islamica, si aici cred ca vei avea nevoie de mult mai mult decat ceea ce ai mentionat tu. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
deci, modus, am pus si io o intrebare c-o pagina in urma. si cum vad ca nu ai avut nici o reactie, revin. deci:
QUOTE(CGB @ 16 Oct 2009, 14:37) si acu' ia zi cinstit, esti membru de partid? sau cine din familie risca sa-si piarda functia de conducere dobandita ca urmare a faptului ca e simpatizant PDL-ist? ![]() si te rog sa nu ma iei cu faze gen:"io-l sustin pe base si pe pdl din convingere". fii cinstit. This post has been edited by CGB: 20 Oct 2009, 08:27 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Nu raspund decat in fata Marii Adunari Nationale!
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
valeron_x |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Modus |
![]()
|
Nu sunt membru al niciunui partid. Am fost membru PNL mai demult.
Familia mea nu are nicio legatura cu lumea politica si locul de munca al niciunui memebru al familiei mele nu depinde de puterea politica. Asta spre deosebire de voi, ca daca nu iese Crin va opreste Dinu robinetul. This post has been edited by Modus: 20 Oct 2009, 08:42 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Daca nu iese Crin nu mai vrea lumea remapari.
Am pus-o ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
Modus |
![]()
|
Si cum Crin nu va iesi te sfatuiesc sa te reorientezi din timp.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
daca iese base iar cu totii o sa ne reorientam
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
xcss |
![]()
|
Spre alte zari?...
|
--------------------
-
-
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
xcss - se prea poate - pana acum nu aveam degand - dar decand meseria de arhitect nu se mai practica in romania de 9 luni e tot mai greu sa emiti pretentii in romania
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
valeron_x |
![]()
|
sunteti rautaciosi, tara are nevoie de chelneri, de strungari, de sculeri matriteri... cine v-a pus sa va duceti la scoala pana la batranete?
![]() @modus: familia ta traieste intr-o alta tara? ca daca imi dai exemplu un singur domeniu de activitate din Romania care nu e influentat politic, promit sa ma intorc maine |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
Oare mai sunt locuri libere la facultatea de sculer-matriter?
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
|
valeron_x |
![]()
|
nu cred, e full... ar mai fi sanse la cea de prelucratori prin aschiere
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
am si eu o intrebare pentru penelisti. De ce pnl-ul si psd-ul vor sa il puna pe johanis prim ministru pana la alegeri? De ce nu vor sa il tina timp de 4 ani, cat ar fi normal? Expira cumva tehnocratismul lui johannis dupa alegeri?
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
valeron_x |
![]()
|
pai e ceva de conjunctura, e un joc de rahat, johannis si croitoru sunt doua victime care spera sa ajunga mari oameni politici si or sa ajung in sant. iar linistea aia pe care o tot asteptam nu cred sa apara prea curand
si pe acest fond apar oameni care imi spun ca viata lor nu e influentata de politica... ba e foarte influentata, din pacate |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(aleksanders @ 20 Oct 2009, 08:57) Eu nu ![]() 20 Oct 2009, 22:46: QUOTE(aleksanders @ 20 Oct 2009, 09:04) xcss - se prea poate - pana acum nu aveam degand - dar decand meseria de arhitect nu se mai practica in romania de 9 luni e tot mai greu sa emiti pretentii in romania Cum asa? Doar finantatorul vostru Patriciu a terminat arhitectura. 20 Oct 2009, 22:48: QUOTE(valeron_x @ 20 Oct 2009, 22:44) si pe acest fond apar oameni care imi spun ca viata lor nu e influentata de politica... ba e foarte influentata, din pacate Mai multa virulenta decat gandire. This post has been edited by Modus: 20 Oct 2009, 22:48 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(valeron_x @ 20 Oct 2009, 22:44) pai e ceva de conjunctura, e un joc de rahat, johannis si croitoru sunt doua victime care spera sa ajunga mari oameni politici si or sa ajung in sant. iar linistea aia pe care o tot asteptam nu cred sa apara prea curand si pe acest fond apar oameni care imi spun ca viata lor nu e influentata de politica... ba e foarte influentata, din pacate johannis nu e naiv fi sigur, a intrat numai in jocurile de rahat ale lui antonescu si geoana, care au nevoie de o papusa stralucitoare (cred ei docila), ca sa-si faca imaginea de mari grijulii cu problemele tarii. Asta pana la alegeri, dupa aia johannis urmand sa primeasca un mare sut in fund, crin si geoana avand nevoie de ministere pentru clientela politica (adica pentru $$$$$$ ). |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
xcss |
![]()
|
Deci Modus e pseudonim pentru Avramescu?
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 09:26 |