Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
Modus |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|||
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
luck33ro si modus, va multumesc ca existati si ca faceti eforturile astea sa ma luminati. apreciez
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
El chiar a vorbit serios mai sus...
![]() Modus, sa pui paturi in geam ca e naspa ![]() Omule, eu zic sa te lasi de prostiile astea. |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
valeron_x |
![]()
|
recunoaste ca ai vrut sa-l omori
![]() ![]() ![]() @modus tu chiar crezi ce zici? ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Dan73 |
![]()
|
De doua saptamani alerg turbat prin oras cu naganu' sub geaca
![]() Hai bre Modus, stai linistit, ca cu asta ai reusit sa ma calmezi ![]() This post has been edited by Dan73: 6 Nov 2009, 11:20 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
valeron_x |
![]()
|
pe mine nu, abia acum se ingrijoreaza...
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Modus |
![]()
|
Pai atunci as putea spune ca avem relatii cordiale chiar. Iar daca iese Crin si guvernul propus de el chiar va reduce taxele asa cum se lauda el in campanie, jos palaria!
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Bre, da' macar o entorsa, un ochi vanat ceva...
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
valeron_x |
![]()
|
n-are cum, iese basescu. vreau ca si copiii mei sa fie pionieri, dupa etapa pregatitoare de somi ai patriei. astept sa ajunga si doamna udrea academician, ca doctor e, si sa privim impreuna spre un viitor luminos, sa putem spune si noi peste vreo 30 de ani, la pensie, ca traim decenii de impliniri marete
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
in geopolitica...te rog.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ieseeeeee. In Base we trust. A dat-o la pace cu PNL acum.. ce altceva mai trebuie?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Modus |
![]()
|
Asta nu inseamnca ca votantii lui Crin vor trece la Basescu.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
daca as fi votantul lui crin in turul 2 sigur nu as trece la geoana... nu de alta dar stanga nu are legatura cu dreapta..
S-a intrebat cineva de ce are nevoie romania acum? Guv. de dreapta sau stanga? Eu cred ca cel de dreapta este potrivit pentru aceasta perioada... Stanga e pentru o tara in care curge lapte si miere... |
--------------------
Sedan
Negru
|
valeron_x |
![]()
|
iese Basescu, relaxeaza-te modus... eu zic ca iese chiar din primul tur, 70% lejer. iar peste 5 ani vom vota de la birou, pe niste tabele, doar cu rubrica "da", ca raspuns la intrebarea "sunteti de acord ca Basescu sa fie presedintele vostru pe viata?". asta daca nu modifica si constitutia intre timp, ca poate n-o sa mai fie sa votam deloc, dupa ce constata ca nu e bine pentru tara din cauza costurilor pe care le implica alegerile. parlamentare si locale oricum nu se mai tin, ca el poate sa conduca tot.
am incredere in BASESCU. pt totdeauna 6 Nov 2009, 12:50: QUOTE(RaduNG @ 6 Nov 2009, 12:45) tara are nevoie de Basescu si de Udrea. atat. Amin! This post has been edited by valeron_x: 6 Nov 2009, 11:50 |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
bogdan_2008 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 1 January 08 From: Pe Pamant ![]() |
Udrea a dat 800000 de epuroi pentru pasarela strandului din arad. A dracu criza economica
![]() |
--------------------
clio III, 1.4
clio III, 1.4
2007& Exception
|
|
DrK |
![]()
|
|
--------------------
Sedan
Negru
|
valeron_x |
![]()
|
daca mai zici ceva de d-na doctor Udrea ne suparam rau. nu e treaba ta ce face ea. a dat de la tine?
6 Nov 2009, 12:56: QUOTE(RaduNG @ 6 Nov 2009, 12:55) raspuns serios: tu chiar crezi ca maimutzoii de la guvernare si din opozitie dau doi lei pe stanga sau dreapta? ![]() This post has been edited by valeron_x: 6 Nov 2009, 11:56 |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
DrK |
![]()
|
Stiu ca partidele noastre au multe in comun (furat, mintit etc) dar la baza politica lor e diferita... Macar asta a mai ramas.
This post has been edited by RaduNG: 6 Nov 2009, 11:59 |
--------------------
Sedan
Negru
|
valeron_x |
![]()
|
oricine iese presedinte, tot de o cumetrie se pune. partea nasoala e ca s-a furat atat de mult, incat acum trebuie sa se fure din imprumuturi... complicat rau.
dar BASESCU va invinge! 98%in 2014, daca nu se modifica pana atunci constitutia, cum am mai zis! |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Modus |
![]()
|
valeron, trecand peste gluma si vorbind serios, de unde esti tu asa sigur ca va iesi tot Basescu? Crin e foarte popular, sau doar am eu impresia?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
DrK |
![]()
|
Crin the puppet.. I-am dedicat eu o melodie mai devreme
![]() Pe zi ce trece vad ca multi oameni imi impartasesc parerea. Toti se plang ca presedintele incearca sa intervina tot timpul si nu e constitutional ce face. Frumos este ca promisiunile celorlalti se bazeaza tot pe fapte marete ce incalca legea de baza... Atat de naivi sa fim si sa punem botul la asa ceva? |
--------------------
Sedan
Negru
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
negoita, propus premier... baga-mi-as...... Asta chiar facea treaba buna in S3
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
costy neamt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 30 December 08 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(padre @ 15 Dec 2008, 22:19) Da, mea culpa, procentele de mai sus sunt din 30% din populatia cu drept de vot, adica din cei care s-au prezentat la vot. Te contrazic aici, sunt cele 30 de procente pe care le aminteai tu + 20 de procente ale studentilor de la facultatile particulare care au fost loviti crunt vara asta de fosta ministra Ecaterina Andronescu, vezi scandalul diplomelor de la Spiru Haret, Petre Andrei... |
--------------------
Renault
Laguna 1 hatchback
1994 motor 2.0 RXE busines
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(valeron_x @ 6 Nov 2009, 12:00) oricine iese presedinte, tot de o cumetrie se pune. partea nasoala e ca s-a furat atat de mult, incat acum trebuie sa se fure din imprumuturi... complicat rau. dar BASESCU va invinge! 98%in 2014, daca nu se modifica pana atunci constitutia, cum am mai zis! Stai asa, deci Base e dictator, regele e exploatator, rezulta ca cel mai bun e Iliescu ! Asta vrei sa ne zici ? ![]() |
--------------------
**
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
Eu nu vad nimic ilegal si imoral in faptul ca un rege isi revendica proprietatile. Mai ales Mihai.
Familia de Hohenzollern (am scris bine?) a fost invitata sa preia puterea in Romania si nicidecum nu a fost impusa de unul din cele 2 mari imperii care faceau Romania sandwitch in acea perioada. Cu alte cuvinte au venit cu si pe banii lor in Romania invitati de catre cei care l-au dat jos pe Cuza ( nu spun nici dictatorul Cuza, nici Cuza care a dat in premiera in Romania o lege fundamentala- o constitutie, dar care a luat-o razna dupa aceea). |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 07:11 |