Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 8 Nov 2009, 15:35) abc-ul democratiei sta in constitutie.. eu eram si imi mentin declaratia. corect, e diferenta, insa pana la urma tot la presedinte ajungem, el are puteri din partea constitutiei sa dizolve parlamentul sau nu, daca ii este respins candidatul pt pm de 2 ori Pana la urma ajungem tot la Basescu, nu la presedinte. Btw, cum iti mentii afirmatia precum abc-ul democratiei este constitutia? Ti-am mai spus sa nu mai reproduci toate aberatiile de la diferite posturi de tv. aia iau bani, tu nu iei si perpetuezi si prostia. Si Romania pe vremea comunistilor a avut 2 Constitutii; una prin 48 si una prin 60 si ceva ca dehh, aia din 48 trebuia imbunatatita si clarificata. Asta inseamna ca exista democratie?! Si Somalia are constitutie... nu-ti inteleg deloc afirmatia. Faptul ca o tara are o constitutie nu inseamna ca in acea tara exista democratie. QUOTE(aphophis @ 8 Nov 2009, 15:35) majoritatea aia e majoritate doar in capul celor de la pnl si psd. Cel putin dpdv constitutional. Pt ca am mai zis-o, dar nu stiu ce e asa de greu de conceput. Are pnl >50% din voturile din parlament? Are psd asa ceva? Exista un partid pnl-psd inregistrat la tribunal care sa aiba acest scor? Daca nu , majoritatea aia trebuie sa invete sa negocieze. Pt ca nu pot sa-l oblige pe marinar sa propuna pe cineva de la ei. Dar pot insa sa nu voteze acea propunere. SI au 2 ture la dispozitie in care pot sa nu voteze acea propunere. A treia tura --> parlament dizolvat De data asta vad ca ai citat o sursa mai demna de incredere pt unii...respectiv pe Popeye al tau.. insa modul in care ai facut-o, tocmai ai inventat santajul constitutional care l-ai ridicat la mare rang de democratie. Cu alte cuvinte, daca pdl-ul avea 1% din mandate si ceilalti restul dar nici un partid 51% ti se pare normal si democratic sa fi condus de acei 1%? Iar daca nu ti se pare normal, ti se pare normal ca presedintele tau cat si al unei tari sa dizolve parlamentul o data pe an timp de 5 ani in speranta ca poate obtine 51%?! Probabil ca da, cum probabil ar trebui desfiintat parlamentul astfel incat sa fim condus de un singur om,nu? Dupa cum bine vezi, nu am folosit termenul "constitutional" pt ca acea constitutie a lui Ilici (care acum vad ca este expresia democratiei intruchipate, dar numai pt pdl-isti) nu trateaza deloc acest aspect in care nici un partid nu are 51% si nici macar nu face trimiteri la modul cum presedintele ia temperatura celor pe care ii cheama la consultatie/consultari, probabil pt ca Ilici nu era veterinar. ![]() QUOTE(Modus @ 8 Nov 2009, 15:35) Tu vorbesti, care sustii imperialismul comunist PSD (Geoana si Oprescu) si imperialismul corupt PNL (Dinu Patriciu)? Nota: cele 2 tipuri de imperialism se intrepatrund si se si imprietenesc! .......... Daca iese Crin presedinte, Patriciu va fi stapanul acestei tari; si cine stie, poate iti vei schimba masina din semnatura Draga Modus, in general numai comunistii folosesc termenul imperialism, si asta pt a tampi si mai mult o lume proletara. Si o sa-ti spun si de ce. Pt ca spre deosebire de Uniunea Sovietica, care cucerea doar ideologic statele, "imperialistii aia rai" le cucereau pe dea-ntregul. Adica erau alipite iar acel stat disparea dupa harta. Acesta este imperialismul...Sesizezi nuanta, nu? Cat de imperialista e SUA...!! Cat despre ultima afirmatie...ce sa zic...foooarte tarre! Ce nasol ca si-o schimba numai el!! ![]() |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 9 Nov 2009, 06:33) Faptul ca Basescu este un dictator nu are nici cea mai mica baza reala, este o simpla fantasmagorie marca PSD=PNL pe care o fluturati si voi non stop. http://www.realitatea.net/video_1032237_an...rea_659632.html Mai adaugam la asta faptul ca Base vrea musai sa aiba un guvern format in cea mai mare parte cu ministri din partidul care i se supune in ciuda faptului ca nu are sustinere in parlament care vrea altceva...presa vanduta, majoritatea toxica. Ce mi se pare foarte interesant in partea a 2-a a clipului, care reia faza cu urcarea lui Dinescu pe scena, e ca la un moment dat apare o activista imbracata in portocaliu care incearca sa ii ia fata lui Dinescu, sa il mascheze (gabaritul o si ajuta foarte mult)...asta in timp ce aplauda. Eu nu credeam ca mai vad asa ceva in Romania. Sigur, o sa vina Modus si o sa argumenteze implacabil ca din moment ce clipul e de pe Realitatea nu e nimic adevarat. This post has been edited by Dan73: 9 Nov 2009, 12:22 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Putina atentie stimabililor...aveti ce invata!
|
--------------------
**
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 8 Nov 2009, 22:01) Deci Modus...iar nu ai nimerit-o taica. Nu de dezminti. ![]() ![]() Nici tu nu te dezminti pentru ca iar nu ai nimerit-o bine. Patriciu nu prea se da cu Audi. El prefera Jaguar si Mercedes. 9 Nov 2009, 12:20: QUOTE(bob737 @ 9 Nov 2009, 04:18) Draga Modus, in general numai comunistii folosesc termenul imperialism, si asta pt a tampi si mai mult o lume proletara. Si o sa-ti spun si de ce. Pt ca spre deosebire de Uniunea Sovietica, care cucerea doar ideologic statele, "imperialistii aia rai" le cucereau pe dea-ntregul. Adica erau alipite iar acel stat disparea dupa harta. Acesta este imperialismul...Sesizezi nuanta, nu? Cat de imperialista e SUA...!! Cat despre ultima afirmatie...ce sa zic...foooarte tarre! Ce nasol ca si-o schimba numai el!! ![]() Uniunea Sovietica a invadat Afghanistanul in 1979 doar ideologic, nu si fizic... SUA e o tara imperialista... Se pare ca am niste cunostinte istorice execrabile 9 Nov 2009, 12:22: QUOTE(Dan73 @ 9 Nov 2009, 12:13) Mai adaugam la asta faptul ca Base vrea musai sa aiba un guvern format in cea mai mare parte cu ministri din partidul care i se supune Te pomenesti ca Geoana si Crin vor un guvern format din pedelisti. Asa e, nu? This post has been edited by Modus: 9 Nov 2009, 12:22 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si lenuta cu scrisorica...telefonul ei.....
tare nenea iancu....... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
•Mihai Șeitan - Ministerul Muncii
•Bogdan Aurescu - Ministerul de Externe •Gheorghe Pogea- Ministerul Finanțelor •Cătălin Predoiu- Ministerul Justiției - Gabriel Oprea – Ministerul de Interne •Adriean Videanu- Ministerul Economiei •Daniel Funeriu- Ministerul Educației, Tineretul și Sportului •Vasile Blaga - Ministerul Dezvoltării și Turismului •Mihai Stănișoara - Ministerul Apărării •Valeriu Tabără- Ministerul Agriculturii •Anton Cristian Irimie - Ministerul Sănătății •Theodor Paleoolgu - Ministerul Culturii •Sulfina Barbu - Ministerul Mediului •Radu Berceanu - Ministerul Transporturilor și Comunicațiilor Noii ministri propusi de Liviu Negoita. Aveti si voi un sentiment de deja-vu? |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
bob737 |
![]()
|
observ ca pogea, berceanu, videanu, blaga si sulfina sunt de nelipsit.
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Dan73 |
![]()
|
Au disparut doar trei nume din guvernul lui Croitoru:
Adrian Rădulescu - Agricultură, Cristian Vlădescu - Sănătate, Emeric Saghi - Interne In rest sunt tot aia, pe aceleasi ministere si cu acelasi program. E aberant, bataie de joc...ceva ce nu s-a intamplat nicaieri. Ce dracu' sa mai comentezi la asemenea tampenii? L-a rasplatit si pe Gabriel Oprea, cel care, dupa cum spunea Base acum 5 ani, facea parte din mafia personala a lui Nastase. Acum e bun. This post has been edited by Dan73: 9 Nov 2009, 19:21 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
cu tot respectul d-le Dan, Oprea a fost mafiot, dar s-a dat cu unguent PEDELE pe BASEL si i-a trecut
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
luck33ro |
![]()
|
Vezi domnu Valeron dc. era mai bun regele?
![]() |
--------------------
**
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Dan73 |
![]()
|
Hai ca mai inteleg sa incerci sa cumperi voturi cu tampenii din astea pe la tara, la alte categorii de oameni, dar sa vii sa incerci asa ceva cu profesorii mi se pare o idee proasta rau. Cred ca mai mult pierd in loc sa castige.
@valeron...m-am gandit si eu ca zeus detine o alifie miraculoasa sau poate un vaccin ....dar nu, ca asta e preventiv...oricum le da ceva puternic de le trece de coruptie imediat. Unde esti Azorele? Spune tu cum e exact ca esti d'acolo din curtea lu' Base. Tre' sa stii. Ia sa vedem daca se simte ![]() This post has been edited by Dan73: 10 Nov 2009, 12:05 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(padre @ 17 Dec 2008, 00:05) QUOTE(luck33ro @ 17 Dec 2008, 10:34) Ce aveti ma cu Base? E taticu tuturor sau nu? Pe cat dam pariu ca iese inca 5 ani? Asta e mai versat ca Ilici, ii invarte pe toti pe dejtu mic de la picior! ![]() ![]() Din pacate iar o sa am dreptate ![]() |
--------------------
**
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Intrebare:
Ce a cautat Geioana la moskva? L-a trimis ilihescu dupa seminte? ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
bob737 |
![]()
|
pe antonov?
![]() |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
si niste tevi de tupolev
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
bob737 |
![]()
|
aha...
pt statiunea aia de pomicultura ![]() |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Modus |
![]()
|
Radeti voi de el, da e ca-l votati?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
DrK |
![]()
|
sa faci plici ca-l votez pe ala...
![]() Modus, ia-o ca pe gluma... |
--------------------
Sedan
Negru
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
În primul tur nu.
Însă dacă intră în turul al doilea cu Băse, atunci da, îl votez. ![]() În turul al doilea votez și cu dracul dacă trebuie, numai cu Bășinescu nu. This post has been edited by VladSoare: 12 Nov 2009, 11:35 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
DrK |
![]()
|
Gand:
Daca ar fi in turul 2 Basescu si Iliescu pe cine votati? Sau Becali si Basescu? Sau Vadim si Basescu? |
--------------------
Sedan
Negru
|
luck33ro |
![]()
|
avem cu cine vota http://www.zonainterzisa.ro/index.php/poli...rnea-presedinte
|
--------------------
**
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Corecție: avem cu cine vota în primul tur.
![]() Dar ce facem în al doilea? ![]() QUOTE Daca ar fi in turul 2 Basescu si Iliescu pe cine votati? Iliescu.QUOTE Sau Becali si Basescu? BecaliQUOTE Sau Vadim si Basescu? Vadim.După cum spuneam mai sus, dintre Bășinescu și oricine, voi vota cu oricine. Și vorbesc serios, n-o zic la mișto. Eu mă voi duce la vot numai și numai pentru a vota împotriva băsescului, indiferent de cine-i va fi adversarul. Poate să fie și mama lui Hitler; nu-mi pasă. This post has been edited by VladSoare: 12 Nov 2009, 14:54 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 12 Nov 2009, 14:45) Are el vrei sa zici. 12 Nov 2009, 14:56: QUOTE(VladSoare @ 12 Nov 2009, 14:49) Corecție: avem cu cine vota în primul tur. ![]() Dar ce facem în al doilea? ![]() Iliescu. Becali Vadim. După cum spuneam mai sus, dintre Bășinescu și oricine, voi vota cu oricine. Și vorbesc serios, n-o zic la mișto. Eu mă voi duce la vot numai și numai pentru a vota împotriva băsescului, indiferent de cine-i va fi adversarul. Poate să fie și mama lui Hitler; nu-mi pasă. Ura asta a ta te face un om deosebit de frumos si special. This post has been edited by Modus: 12 Nov 2009, 14:56 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
Bun baiat si destupat la minte Cernea. E altceva dom'le.
Daca nu mi-ar fi teama asa mare ca iese asta din nou mai ca l-as vota. Nu m-ar bucura deloc sa-l vad in turul 2 pe Geoana....si asta e iarasi un motiv care ma retine sa-l votez pe Cernea. This post has been edited by Dan73: 12 Nov 2009, 15:17 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pai asa zic si eu ca-l votez in primul tur si pe urma mai vedem. Clica lu Iliescu nu am votat-o niciodata si nici nu o voi vota vreodata. L-am votat chiar si pe Vadim odata din cauza lu Ilici
![]() |
--------------------
**
|
|
VladSoare |
![]()
|
QUOTE Ura asta a ta te face un om deosebit de frumos si special. Mulțumesc. În sfîrșit, un lucru cu care sîntem amîndoi de acord. ![]() This post has been edited by VladSoare: 12 Nov 2009, 15:12 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
DrK |
![]()
|
@VladSoare: Mi se pare putin exagerata aceasta ura pe care o afisezi. Eu NU voi vota cu Basescu pentru ca m`a dezamagit. Dar de asemenea trebuie sa constientizam faptul ca exista si altii mai rai ca el.
Legat de verdele ala... Asta-mi lipsea sa mai gandesc ca mircea badea sensei... |
--------------------
Sedan
Negru
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 12 Nov 2009, 15:00) Daca nu mi-ar fi teama asa mare ca iese asta din nou mai ca l-as vota. Nu m-ar bucura deloc sa-l vad in turul 2 pe Geoana....si asta e iarasi un motiv care ma retine sa-l votez pe Cernea. E, lasa ca oricum il vei prefera oricand pe Geoana lui Basescu. 12 Nov 2009, 15:37: QUOTE(VladSoare @ 12 Nov 2009, 15:10) Ce-ti mai plac tie oximoroanele... This post has been edited by Modus: 12 Nov 2009, 15:37 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 09:58 |