Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 20 21 22 23 24 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

aphophis
post 4 Nov 2009, 23:16
Post #631

Membru autentic

Group: Members

Nu avem guvern din cauza lui Boc (sau Base) care l-a demis pe Nica. Ar trebui sa-si asume toata porcaria asta.

nu basescu a demis guvernul in parlament, ci pnl-ul si psd-ul. Ca s-au folosit ca scuza de faptul ca Nica a fost demis (pe buna dreptate), e apa in vant, e doar un pretext, daca nu era asta , era altceva, ca de exemplu ca ii sta suvita lui base neregulamentar. Mai ales ca am mai zis-o, cat au fost peneleii la putere , agatati de ciolan, nu i-au dat drumul , chiar daca au avut o gramada de ministrii demisi/suspendati. Acu insa nu au avut nici o jena sa dea jos un guvern, pt ca marinarul a debarcat un pesedeu, prietenii de o viata a peneleilor

E normal sa nu faca concesii.

e normal pe naiba, tara are nevoie de guvern, nu de rahaturile pe care le fac antonescu si geoana. Mai ales ca johanis habar nu are ce program de guvernare are, antonescu si geoana habar nu au daca vor sau nu guvern de tehnocrati sau guvern politic si tot asa..

Vezi ca iar te joci cu termenii. Constitutional Base desemneaza premierul (in urma consultarii partidelor) si numeste guvernul pe baza votului de incredere acordat de parlament.

nu ma joc deloc, ii consulta si propune pe cine vrea el, pt ca are constitutia de partea lui. Parlamentul decide daca voteaza sau nu. Dupa cum vad insa, peneleii si pesedeii, nu vor face nici o concesie, tin cu dintii de chestia asta bolnava cu johannis, desi constitutional nu au o alta alternativa decat sa negocieze

Acum, iti pun si eu o intrebare; daca Base vrea binele poporului, de ce desemneaza o persoana care stie clar ca nu va primi votul de incredere in parlament? de ce sa faca parlamentul o concesie si nu base? si de aici, discutiile pot continua..

pai eu am mai zis-o si peneleul si pesedeul si pedeleul si antonescu si marinarul si geoana se joaca cu viitorul nostru. In toata porcaria asta insa marinarul e cel care face totul constitutional, in timp ce blegii astia de la pnl si psd vor sa puna pe cineva premier neaparat, desi nu au majoritate absoluta.

cat despre referendum.. avem vot uninominal datorita lui basescu. Ca el a tras in directia asta. A iesit insa tampenia asta de vot unominal , unde candidati ca antonescu intra in parlament, desi erau pe locul 2 in circumscriptia lor. Ghici cine a sustinut acest tip de vot uninominal..

Ai ghicit.. psd,pro democratia si pnl..

Stii ce tip de vot uninominal a sustinut marinarul?

This post has been edited by aphophis: 4 Nov 2009, 23:18

--------------------
Kia Rio - --- 2021
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
xcss
post 4 Nov 2009, 23:23
Post #632

Born to Be Epic

Postarile astea pot genera doua stari de spirit: group_pointing.gif sau crazys4.gif Desi, in ultima vreme, a inceput sa apara a treia: mellow.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
bob737
post 4 Nov 2009, 23:32
Post #633

Membru autentic

...face totul constitutional?!!
Pai atunci de ce arunca cu banii tai pe un asa zis referendum care chiar daca va fi votat de un procent de 100% tot nu schimba constitutia si vom avea tot bicameral si 471 de parlamentari?
De ce a procedat asa realizand cel mai scump sondaj de opinie...bani pt campanie-campanie pt ce?!, pt referendum si schimbarea constitutiei?!- slogane, multa vrajeala, pt ce si pt cine?! Crezi ca pt binele tau sau al tarii?
De ce nu a procedat corect si constitutional?
Pt ca are 25% din senatori sau deputati si putea ca din prima, macar o data in 5 ani, sa demareze ceva corect cu finalitate. In opinia mea, acest lucru dovedeste ca tocmai el nu vrea acest lucru!
Asa il ascultam si il vedem dublu la tv in campanie electorala bagandu-ne pe gat sloganul democratiei intruchipate; "De ce le e frica nu scapa!"
Ba scapa! Ce teapa!! Pt ca, citez din constitutie,
"Proiectul sau propunerea de revizuire trebuie adoptată de Camera Deputaților și de Senat, cu o majoritate de cel puțin două treimi din numărul membrilor fiecărei Camere"
Adica ii trebuie 66% (ce coincidenta!)
Si chiar daca ar vota 66% din parlamentari, totul trebuie reluat de la capat. Alt referendum, alti bani cheltuiti, etc.
Chestia asta stii cum se numeste?
In opinia mea se numeste dezinformare si e facuta pe banii tai Aphophis. Deci, voteaza-l tata!
Un exemplu de ....ce vrei tu!

Ha-ha-ha-hah

4 Nov 2009, 23:37:
QUOTE(xcss @ 4 Nov 2009, 23:23)
Postarile astea pot genera doua stari de spirit:  group_pointing.gif sau  crazys4.gif Desi, in ultima vreme, a inceput sa apara a treia:  mellow.gif
*

Pai sa stii ca ma asteptam la multe de la Base, dar la faza cu referendumul nul pt schimbarea constitutiei si deturnarea unui lucru care se dovedeste a fi o chestie dorita de un procent mult mai mare de romani fata de cei care nu doresc acest lucru in favoarea, si numai in favoarea candidatului Traian Basescu la Presidentie...asta chiar ca m-a lasat masca.

This post has been edited by bob737: 4 Nov 2009, 23:37

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
aphophis
post 4 Nov 2009, 23:40
Post #634

Membru autentic

eu nu vad nimic rau ca se fac referendumuri, macar poporul e intrebat din cand in cand ce vrea. Chestie pe care pnl-ul si psd-ul nu l-au facut niciodata. Nu uita ca acelasi lucru s-a intamplat si la referendumul pt vot uninominal, aceleasi rahaturi ni le-au servit peneleii si pesedeii si atunci, ca de ce se cheltuie inutile banii aia, ca nu va trece bla bla. Si nu a trecut din cauza ca nu s-au prezentat la urne, minim 50% + 1 din cetatenii cu drept de vot din romania (romanii votand in majoritate pentru vot uninominal). (vezi aici: http://stiri.rol.ro/content/view/94771/2/ ). Chestia asta a obligat insa puliticienii sa ia act de vointa poporului si pana la urma am avut vot uninominal. E drept ca avem un vot uninominal handicapat, insa pentru asta sunt de vina peneleii si pesedeii (ca ei au sustinut votul asta uninominal tampit unde poti fi pe locul 3 in circumscriptia ta, ajungand totusi parlamentar).

De aia zic ca nu is bani aruncati. Dimpotriva. Si felicitari marinarului ca propune asemenea teme, care incet incet vor moderniza romania. Spre deosebire de dobitocii aia 2 - antonescu si geoana - care vor sa trimita medicamente prin posta de exemplu..

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
bob737
post 4 Nov 2009, 23:42
Post #635

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 4 Nov 2009, 23:16)
nu ma joc deloc, ii consulta si propune pe cine vrea el, pt ca are constitutia de partea lui. Parlamentul decide daca voteaza sau nu. Dupa cum vad insa, peneleii si pesedeii, nu vor face nici o concesie, tin cu dintii de chestia asta bolnava cu johannis, desi constitutional nu au o alta alternativa decat sa negocieze
*

Ba te joci...a numi, pe intelsul tuturor inseamna a pune pe cineva intr-o functie. El doar propune.
Iar ca alternativa, exista una foarte constitutionala...debarcarea lui. Sa-l lasam sa se lupte cu valurile.

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
valeron_x
post 4 Nov 2009, 23:43
Post #636

dintre plebei

From: Pristina, Kosovo

am cam aceeasi intrebare: care e sensul acestui refrendum? ce se obtine? revizuirea constitutiei am inteles ca nu, reducerea numarului de parlamentari - nu. deci care e treaba? in afara de campanie pt Basescu, care apare in toate afisele cu refrendumul? wacko.gif

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
+
aphophis
post 4 Nov 2009, 23:44
Post #637

Membru autentic

scuze, eu atunci cand spun numi, ma gandeam la a propune. Scriu insa rapid, si mai scapa asemenea chestii. Cat despre debarcarea marinarului, inainte de alegeri.. incercati numai, au mai luat-o odata peneleii si pesedeii peste bot, pe chestia asta wink.gif

@valeron, citeste postul meu de mai sus (634). Asta se obtine, dupa ce constatam ca marinarul se foloseste de acest referendum. Care produce si efecte bune, la fel cum s-a intamplat si la referendumul pt uninominal

This post has been edited by aphophis: 4 Nov 2009, 23:46

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
xcss
post 4 Nov 2009, 23:45
Post #638

Born to Be Epic

bob 737, ma refeream la postarile lui aphophis si Modus biggrin.gif
valeron_x, tocmai ti-ai raspuns singur la intrebare.

4 Nov 2009, 23:48:
Oricum, suntem pe drumul cel bun. Azi ii pavoazam lu sefu' un magazin cu urari de ziua lui, maine ne adunam pe stadioane cu pancarde in maini si coregrafie sa facem acelasi lucru... E bine.

This post has been edited by xcss: 4 Nov 2009, 23:48

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
bob737
post 4 Nov 2009, 23:53
Post #639

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 4 Nov 2009, 23:44)
scuze, eu atunci cand spun numi, ma gandeam la a propune. Scriu insa rapid, si mai scapa asemenea chestii. Cat despre debarcarea marinarului, inainte de alegeri.. incercati numai, au mai luat-o odata peneleii si pesedeii peste bot, pe chestia asta wink.gif
*

ok, nici o problema. ma refeream la debarcarea lui prin pierderea alegerilor. ar mai fi si varianta ta, dar asta dupa alegeri pt a avea in sfarsit un guvern cu o majoritate de doua treimi. cred ca tocmai le-ai dat idei smile.gif smile.gif
personal, mie nu mi se pare normal un referendum aruncat la misto. cu votul uninominal a fost altceva, a fost ceva arhimediatizat si necesar. acum ideea aruncata de base e aceea a unei finalitati ( adica daca votezi scapam de 171 de derbedei), care dupa cum bine vezi, e total ilogica si fara sorti de izbanda.
E o noua gaselnita a lui Popeye (am scis corect?).

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
aphophis
post 4 Nov 2009, 23:54
Post #640

Membru autentic

QUOTE(xcss @ 4 Nov 2009, 23:45)
bob 737, ma refeream la postarile lui aphophis si Modus biggrin.gif
valeron_x, tocmai ti-ai raspuns singur la intrebare.

<span class='edit'>4 Nov 2009, 23:48:</span>
Oricum, suntem pe drumul cel bun. Azi ii pavoazam lu sefu' un magazin cu urari de ziua lui, maine ne adunam pe stadioane cu pancarde in maini si coregrafie sa facem acelasi lucru... E bine.
*

lasa bre ca in tara dictatorului Basescu,partide democratice ca pnl si psd, incalca constitutia, dandu-i dreptul lui boc (in mod neconstitutional,caci e prim ministru interimar) sa faca bugetul pe 2010, care buget am inteles ca nu poate fi facut de un guvern interimar. Desi ar fi mult mai simplu daca ar lasa rahaturile astea cu prim ministru doar daca e Johannis (pe care culmea.. vor sa il demita dupa alegeri) si ar vota un guvern propus de marinar (marinarul fiind singurul care poate propune candidat la acest post).

Care e democratul aici si cine sunt dictatorii? Din moment ce peneleii si pesedeii se pisa cu bolta pe constitutie?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
valeron_x
post 5 Nov 2009, 00:11
Post #641

dintre plebei

bine aphophis, deci marinarul e cel care o respecta, ailalti sunt niste nenorociti toti. cu partea a doua sunt perfect de acord, modific-o si pe prima si sunt adeptul viziunilor tale politice smile.gif

--------------------
+
aphophis
post 5 Nov 2009, 00:14
Post #642

Membru autentic

vezi ca am zis ca toti se joaca ping pong cu viitorul nostru, si prin toti chiar m-am referit la toti: pnl, psd, pc, udmr, pdl, antonescu, iliescu, marinarul, geoana, voiculescu etc

Atata doar ca in tot ping pong-ul asta, marinarul e oarecum aparat de constitutie. Pe cand astialalti forteaza niste chestii, pe care nu le pot face fara marinar dpdv constitutional.

Si cum am mai zis: in tara tiranului basescu, partide ca pnl si psd, propun solutii care se pisa pe constitutie, doar pt ca acele 2 partide nu accepta altceva decat candidatul lor, desi ele au declansat criza asta demitand guvernul boc.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
bob737
post 5 Nov 2009, 00:29
Post #643

Membru autentic

democratul e referendumul ala al lui base care are strict valoarea boltei enuntata de tine. constitutional..
in alta ordine de idei, te-as ruga daca ai putea sa folosesti un limbaj mai putin colorat. crede-ma ca nu esti "cool" asa. mai crede-ma ca cine a avansat ideea asta probabil nu are habar de constitutie, drepturi, etc, sau mai bine zis e cineva "bun la toate"
E vorba de art.26 din legea 90/2001 prin care Boc nu are dreptul de a propune un buget in situatia in care se afla. Dupa cum bine vezi, e vorba de o lege ordinara si nu de una constitutionala, iar legea ordinara nu incalca deloc prevederiile constitutiei astfel incat sa poti afirma ca prin nerespectarea unei legi ordinare incalci constitutia.
Oricum, stai linistit, parlamentul a cerut in regim derogatoriu guvernului sa elaboreze un proiect de buget.

This post has been edited by bob737: 5 Nov 2009, 00:30

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
valeron_x
post 5 Nov 2009, 00:36
Post #644

dintre plebei

QUOTE(aphophis @ 5 Nov 2009, 01:14)
atata doar ca in tot ping pong-ul asta, marinarul e oarecum aparat de constitutie. Pe cand astialalti forteaza niste chestii, pe care nu le pot face fara marinar dpdv constitutional.
*

si ti se pare ca marinarul le poate face fara ailalti? tot dpdv constitutional? de ce vezi doar cu sens unic lucrurile? cu ce e el mai constitutional? el numeste, ailalti nu aproba (respectiv majoritatea parlamentarilor). ailalti propun (respectiv majoritatea parlamentarilor), el nu accepta sa-l numeasca pe ala pe care majoritatea l-ar vota. cu ce e el mai legitim decat ailalti sau ailalti decat el? cu ce e el mai breaz ca ailalti sau ailalti mai breji ca el?

--------------------
+
aphophis
post 5 Nov 2009, 00:37
Post #645

Membru autentic

ti-am explicat mai sus care e faza cu referendumul, vezi postul 634, ti-am dat chiar exemplul referendumului despre votul uninominal (care pare-mi-se tot de marinar a fost convocat), care nu a trecut din cauza ca nu s-au prezentat la urne peste 50% din cetatenii cu drept de vot, care insa a fost votat in majoritate (vreo 80%) cu da (adica in favoarea sistemului uninominal). Si ti-am explicat in acel post, ca desi referendumul nu a trecut, din cauza votului romanilor masiv pt vot uninominal, partidele romanesti au trebuit sa ia act de asta si au adoptat pana la urma acest tip de vot (ciuntit insa miseleste de pnl si psd, rezultand caricatura asta de vot uninominal ce o avem acum)

Cat despre felul cum pnl-ul si psd-ul se pisa pe constitutie, din ce stiu eu hotararea parlamentului este neconstitutionala, pt ca un astfel de act nu poate modifica o Lege - adica Legea de organizare a Executivului, ce interzice unui Guvern demis sa adopte proiecte de lege

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
bob737
post 5 Nov 2009, 00:38
Post #646

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 5 Nov 2009, 00:14)

Atata doar ca in tot ping pong-ul asta, marinarul e oarecum aparat de constitutie. Pe cand astialalti forteaza niste chestii, pe care nu le pot face fara marinar dpdv constitutional.

Si cum am mai zis: in tara tiranului basescu, partide ca pnl si psd, propun solutii care se pisa pe constitutie, doar pt ca acele 2 partide nu accepta altceva decat candidatul lor, desi ele au declansat criza asta demitand guvernul boc.
*

Cum spuneam, nici nu am terminat de scris un post si tu iar faci pe tine. Foloseste un pampers si scuteste-ne sa-ti admiram nuditatea intelectuala. mai vino si tu cu argumente, nu numai cu pipi si cu caca, pt ca este jenant!
Da-mi cateva exemple de incalcare a constitutiei din partea PNL, apoi doua ale psd-ului si mai discutam. Dar, asa, mai repejor, fara sa tragi un "gugl".

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
valeron_x
post 5 Nov 2009, 00:44
Post #647

dintre plebei

care e faza cu declaratia marinarului: "de data asta voi propune un prim ministru care sa si treaca de parlament". pana acum a facut misto? s-a jucat de-a numirea? fireste, constitutional radmasa.gif

--------------------
+
aphophis
post 5 Nov 2009, 00:47
Post #648

Membru autentic

e doar o declaratie, stie si el ca pnl-ul si psd-ul nu vor vota altceva decat Johanis. Putea sa o propuna marinarul si pe Maica Tereza ca pm, astia de la pnl si de la psd tot nu o votau, pentru ca nu e Johanis rolleyes.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
bob737
post 5 Nov 2009, 00:48
Post #649

Membru autentic

Pai daca si-a pus nickname-ul "jucatorul" radmasa.gif
Se joaca cu tot ce prinde in mana...
@apophis...astept exemplele acelea

This post has been edited by bob737: 5 Nov 2009, 00:49

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
valeron_x
post 5 Nov 2009, 00:48
Post #650

dintre plebei

uite, asta da trecere subtila, de la pipi la pm... ca de la boc la base radmasa.gif

5 Nov 2009, 01:49:
si inca mai astept sa-mi spui cum e cu ce-am zis la #644

This post has been edited by valeron_x: 5 Nov 2009, 00:49

--------------------
+
bob737
post 5 Nov 2009, 00:54
Post #651

Membru autentic

pai e simplu.. 644/2= mogulule!

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
valeron_x
post 5 Nov 2009, 00:56
Post #652

dintre plebei

bravo dom'le, m-ai prins radmasa.gif
si m-ai si surprins, la 322 nu ma gandisem blush.gif

--------------------
+
aphophis
post 5 Nov 2009, 00:58
Post #653

Membru autentic

QUOTE(valeron_x @ 5 Nov 2009, 00:36)
si ti se pare ca marinarul le poate face fara ailalti? tot dpdv constitutional? de ce vezi doar cu sens unic lucrurile? cu ce e el mai constitutional? el numeste, ailalti nu aproba (respectiv majoritatea parlamentarilor). ailalti propun (respectiv majoritatea parlamentarilor), el nu accepta sa-l numeasca pe ala pe care majoritatea l-ar vota. cu ce e el mai legitim decat ailalti sau ailalti decat el? cu ce e el mai breaz ca ailalti sau ailalti mai breji ca el?
*

pentru ca propunerea poate veni doar de la marinar. Iar in constitutie daca nu ma insel, se spune ca daca propunerea marinarului nu trece de 2 ori, parlamentul e dizolvat. Inca odata, eu nu vb de legitimitate, ci doar de faptul ca peneleii si pesedeii, dau jos un guvern (desi stiau ca doar marinarul poate propune pm-ul, dupa cum vrea el) , dupa care resping orice propunere a marinarului atata timp cat nu propune un pm de la ei. Adica peneleii si pesedeii dau foc la padure, iar pompierii nu sunt lasati sa stinga focul, atata timp cat nu folosesc Evian, pentru ca doar evianul e bun, restul nu e bun.. laugh.gif

Ca sa nu mai zic de faptul ca pe deasupra peneleul si psd-ul vor sa il tina pe Johanis doar pana la alegeri. Imi poti explica de ce ar sprijini marinarul un pm care oricum ar fi demis dupa alegeri?

This post has been edited by aphophis: 5 Nov 2009, 00:59

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
valeron_x
post 5 Nov 2009, 01:04
Post #654

dintre plebei

deci care mai e rostul consultarilor? doar asa, sa le ia pulsul? radmasa.gif
daca tot e el asa de dornic sa scoata tara din criza politica (ca despre cea economica a zis ca nici nu si-a propus), de ce nu face el concesii, sa arate "boborului" o mostra de intelepciune?

PS: nu-mi aduc aminte sa fi zis cineva ca Johanis va fi schimbat dupa alegeri, poate doar baiatul ala cu nume de model urat de reno radmasa.gif

--------------------
+
aphophis
post 5 Nov 2009, 01:17
Post #655

Membru autentic

pai potrivit constitutiei, da rolul partidelor in cazul in care nici unul nu are majoritate absoluta in parlament (adica >50% din parlamentari) , e doar consultativ. Marinarul ii intreaba pe fiecare ce vor si daca vrea tine seama de ce vor acele partide, daca nu, propune pe cine doreste el. Totul potrivit constitutiei.

Cat despre scoaterea tarii din criza, ti-am raspuns mai sus..

iar despre mandatul lui johanis ca premier tehnocrat pana la alegeri (urmand sa fie debarcat dupa aia, amandoi (antonescu si geoana) au fost de acord, uite citat din jurnalul national, ca sa nu crezi ca inventez:

http://www.jurnalul.ro/stire-politic/geoan...tat-523918.html

Liderul PSD Mircea Geoană a anunțat aseară că a avut consultări cu reprezentanții PNL, UDMR șI ai minorităților naționale în scopul identificării unei majoritățI transparente  pentru susținerea unui nou guvern. Potrivit lui Geoană, noul Guvern va avea mandat să asigure alegeri libere și corecte. Liderul PSD a mai spus că  au mai convenit în cadrul întâlnirii susținerea unui premier independent și a unui guvern format din specialiști, neangajați politic, cu mandat limitat, până la alegerea președintelui României. Liderul PSD a anunțat că astăzi va mai avea loc o runda finală de consultări, la Senat, unde va fi invitat pentru o discuție clarificatoare și Klaus Johannis, propus pentru postul de premier.

This post has been edited by aphophis: 5 Nov 2009, 01:25

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
bob737
post 5 Nov 2009, 01:43
Post #656

Membru autentic

Este foarte posibil sa fie adevarat dar exista si varianta guvern Johannis/tehnocrati pana la alegeri, guvern Johannis/politic dupa alegeri. Eu din cate stiu, Antonescu a declarat ca daca va ajunge presedinte va continua cu Johannis. Pe de alta parte, nu poate ajunge presedinte fara o sustinere in turul 2 a lui Geoana. Aceasta afirmatie confirma faptul ca si Geoana intr-o oarecare masura e deacord cu Johannis. In mod clar inca de pe acum cred ca s-au impartit ceva ministere intre cele 2 partide in caz ca il vor infrange pe Basescu.

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
aphophis
post 5 Nov 2009, 01:52
Post #657

Membru autentic

ce e foarte posibil sa fie adevarat? Sunt spusele lui geoana dupa ce s-a consultat cu pnl-ul si udmr-ul , despre Johanis si statulul lui. Doar nu vrei sa spui ca antonescu nu a avizat aceasta intalnire, din moment ce el sustine sus si tare ca nominalizarea lui Johanis, i se datoreaza lui. Ti-am dat link direct spre jurnalul national, deci nu ma poti acuza ca mint.

Deci. imi poti explica de ce ar propune Basescu, un guvern johanis (cica de tehnocrati, care mai nou cica e politic - de la antonescu citire), sustinut de 2 partide si de 2 oameni (pnl, psd si antonescu+geoana) care vor sa il tina pe Johanis doar pana la alegeri, urmand ca dupa aia sa ii faca vant?

Chiar te rog sa-mi explici

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
bob737
post 5 Nov 2009, 02:57
Post #658

Membru autentic

in primul rand linkul tau e vechi (mai exact 14 octombrie); intre timp s-au anuntat mai multe. printre care si http://www.realitatea.net/antonescu--daca-...dmr_656682.html
ideea unui guvern de tehnocrati era avansata pt a nu iesi discutii ca x sau y fura. de aceea s-a ajuns la varianta asta; un guvern care sa gestioneze bine alegerile.ulterior crin a declarat ca il va pastra premier pe johannis daca iese presedinte. de aici rezulta ca ministrii tehnocrati vor fi inlocuiti cu unii politici, dupa alegeri.
acum ai inteles?

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
aphophis
post 5 Nov 2009, 03:20
Post #659

Membru autentic

radmasa.gif adica astia is schimba parerile dupa cum bate vantul? Cand au mintit? Prima data cand ziceau ca vor un guvern de tehnocrati, sau acu cand vor guvern politic? Nu intelegi ca oricum ai da-o iese prost pt proastanac si antonescu?

De ce au mai manacat atunci kko, geoana si antonescu ca doar Johanis e solutia problemelor in romania, si de ce vroiau sa il dea jos dupa alegeri? Nu cumva si-au dat seama ca grozavie au scos pe gura si acum incearca sa dreaga busuiogul? ce garanteaza ca nu vor face asa cum vroiau initial? Adica un pm care sa dea bine la prostie pana la alageri, ce ar fi debarcat dupa alegeri ?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Modus
post 5 Nov 2009, 09:04
Post #660

Membru autentic

QUOTE(valeron_x @ 4 Nov 2009, 21:13)
esti absurd
castelul peles a fost facut cu banii familiei regale? branul? palatul regal? sau casa poporului cu banii lui ceausescu? n-are logica ce spui
tu in ce stai? intr-o casa? ai cumparat-o? cu banii tai sau ai vecinilor?
*

Eu stiam ca Pelesul si celelalte au fost facute cu banii familiei Regelui Carol, nu cu banii tarii. Dar poate sunt eu prost informat. Voi verifica.

5 Nov 2009, 09:07:
QUOTE(bob737 @ 4 Nov 2009, 23:00)
Nu avem guvern din cauza lui Boc (sau Base) care l-a demis pe Nica.
*

Si care e problema? La ce mizerii erau la M.A.I. foarte bine au facut! Si nu uita sa spui ca PSDului i s-a propus sa numeasca pe altcineva tot de la ei din partid in locul lui Nica, si NU AU VRUT, asa ca mai usor cu manipularile astea.

5 Nov 2009, 09:10:
QUOTE(bob737 @ 4 Nov 2009, 23:32)
Pai atunci de ce arunca cu banii tai pe un asa zis referendum care chiar daca va fi votat de un procent de 100% tot nu schimba constitutia si vom avea tot bicameral si 471 de parlamentari?

Sa inteleg ca tu nu platesti taxe si impozite la stat... Atunci nu ma mira ca votezi cu Patriciu sau Hrebenciuc. Nu stiu cat se cheltuie pentru acest referendum, pentru ca e in acelasi timp cu prezidentialele. Daca erau la date diferite se cheltuia, dar asa, cheltuiala e destul de mica.

5 Nov 2009, 09:12:
QUOTE(bob737 @ 5 Nov 2009, 00:38)
Cum spuneam, nici nu am terminat de scris un post si tu iar faci pe tine. Foloseste un pampers si scuteste-ne sa-ti admiram nuditatea intelectuala. mai vino si tu cu argumente, nu numai cu pipi si cu caca, pt ca este jenant!
Da-mi cateva exemple de incalcare a constitutiei din partea PNL, apoi doua ale psd-ului si mai discutam. Dar, asa, mai repejor, fara sa tragi un "gugl".
*

Doar atat poti?

This post has been edited by Modus: 5 Nov 2009, 09:12

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
166 Pages « < 20 21 22 23 24 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th August 2025 - 13:42
Dacia