Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() Bai ...esti de groaaaazaaaaa ![]() Cine a zis ma ca nu au nici o vina? Cine a zis ma ca tineau cu tara? Ia vezi tu, nu cumva ai febra? ![]() A tunat si v-a adunat bai frate. Semanati de parca sunteti gemeni...tu, rambo si asta... cum ii zice?... instabil13-14 parca. Iar incerci sa pui tampeniile care iti trec tie prin cap in seama altora? Dar sa indrepte marineru treburile. De ce nu o face daca tot se da ca e cu 7 oo? ![]() This post has been edited by Dan73: 2 Dec 2010, 00:18 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
aphophis |
![]()
|
pai atunci sunt sau nu pesedeii niste jegosi ca au facut contractul asta, care pune statul la plata, desi in mod normal omv-ul trebuia sa faca chestia asta?
![]() Bineinteles tot marinarul e vinovat de asta, pesedeii nu au nici o vina. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 1 Dec 2010, 18:42) Eu ti-am mai zis: parerea mea e ca noi ne-am cumparat integrarea in nato si uniune. Asta nu inseamna ca pe vremea lui nastase nu s-au facut altele cu mult mai naspa. Discutia era insa despre maretele realizari cu care se lauda rambo ![]() Uite ca era deja spus dar tu ai niste probleme. ![]() ![]() Somn usor, si vezi ce mai aiurezi. Ti-ai luat temperatura? ![]() Oricum...e ca la cooperativa "Munca in zadar" ![]() PS...dar astia sunt si mai jegosi ![]() This post has been edited by Dan73: 2 Dec 2010, 00:41 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
adica acelasi non-sens. Vai saracii pesedei, au fost obligati sa faca asta, de fapt ei doreau binele tarii smurf smurf. Penibil
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Bre..tu beusi niste trascau ceva?
![]() ![]() Sfinte Sisoie!! ![]() Hai ca te las, desi e foarte distractiv... du-te la nani ca te faci de rusinica si dupa aia nu mai avem cu cine combate. Mai sunteti trei... ![]() This post has been edited by Dan73: 2 Dec 2010, 00:49 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 14:57 |