Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 164 165 166 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

aphophis
post 2 Dec 2010, 00:05
Post #4951

Membru autentic

Group: Members

tancu, probabil la mircea muncesti si tu ceva, dupa atatea ore de lucru manual asiduu radmasa.gif I-ai cerut voie lu' ta-tau sa te uiti la televizor la ora asta tarzie? happy.gif

2 Dec 2010, 00:07:
QUOTE(Dan73 @ 2 Dec 2010, 00:04)
Hai sa il lasam pe instabil sa caute mingea prin balarii pana maine dimineata cand vrand-nevrand se va duce la birou unde o sa lucreze cu niste cifre... laugh.gif

Deci...ce vrei ma aphopholoanca? Imi rupsesi pantalonii laugh.gif
Cauta ma adevaratele furaciuni facute de psd. Nu stii ca au existat niste contracte si privatizari ce s-au constituit in mita data occidentului sa ne integram si noi undeva? radmasa.gif Sau nu stii care sunt acele contracte?
Ce nu pricepi? Nu e vorba de furt ci de un contract dezavantajos din cauza caruia statul trebuie sa cheltuiasca o gramada de bani in locul altora. Crezi ca ne-am integrat moca? Daca eram o tara respectabila ca Ungaria sau Cehia nu era nevoie. Sau crezi ca aia nu stiau cu ce panarame au de-a face si ca astia au plusat ca fraierii?  radmasa.gif
Acum ai priceput?
Hai du-te si la alta masa icon_mrgreen.gif
*

deci cum ziceam, saracii pezedei nu au nici o vina, de fapt tineau cu tara, au furat practic sutele alea de milioane de euro cu inima indoita. Bineinteles, ca nu vezi nimic in neregula cu asta, deh furtul lor e deontolog.

This post has been edited by aphophis: 2 Dec 2010, 00:07

--------------------
Kia Rio - --- 2021
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dan73
post 2 Dec 2010, 00:13
Post #4952

Membru autentic

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Bai ...esti de groaaaazaaaaa radmasa.gif
Cine a zis ma ca nu au nici o vina? Cine a zis ma ca tineau cu tara? Ia vezi tu, nu cumva ai febra? laugh.gif
A tunat si v-a adunat bai frate. Semanati de parca sunteti gemeni...tu, rambo si asta... cum ii zice?... instabil13-14 parca.
Iar incerci sa pui tampeniile care iti trec tie prin cap in seama altora?
Dar sa indrepte marineru treburile. De ce nu o face daca tot se da ca e cu 7 oo? laugh.gif

This post has been edited by Dan73: 2 Dec 2010, 00:18

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
aphophis
post 2 Dec 2010, 00:17
Post #4953

Membru autentic

pai atunci sunt sau nu pesedeii niste jegosi ca au facut contractul asta, care pune statul la plata, desi in mod normal omv-ul trebuia sa faca chestia asta? wink.gif Pun pariu ca iarasi o sa o scalzi, ca sa vezi ca de fapt stelele au vrut in felul asta, bla bla bla yadda yadda yadda.

Bineinteles tot marinarul e vinovat de asta, pesedeii nu au nici o vina. icon_mrgreen.gif Banui ca pt matale, un contract semnat, poate fi schimbat cat ai zice peste si oricum ar vrea una din parti.. radmasa.gif happy.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 2 Dec 2010, 00:33
Post #4954

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 1 Dec 2010, 18:42)
Eu ti-am mai zis: parerea mea e ca noi ne-am cumparat integrarea in nato si uniune. Asta nu inseamna ca pe vremea lui nastase nu s-au facut altele cu mult mai naspa. 
Discutia era insa despre maretele realizari cu care se lauda rambo laugh.gif
*

Uite ca era deja spus dar tu ai niste probleme. laugh.gif . Da, pesedistii sunt niste jegosi. Dormi linistit? radmasa.gif
Somn usor, si vezi ce mai aiurezi. Ti-ai luat temperatura? laugh.gif
Oricum...e ca la cooperativa "Munca in zadar" radmasa.gif

PS...dar astia sunt si mai jegosi radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 2 Dec 2010, 00:41

--------------------
+
aphophis
post 2 Dec 2010, 00:36
Post #4955

Membru autentic

adica acelasi non-sens. Vai saracii pesedei, au fost obligati sa faca asta, de fapt ei doreau binele tarii smurf smurf. Penibil wink.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 2 Dec 2010, 00:43
Post #4956

Membru autentic

Bre..tu beusi niste trascau ceva? radmasa.gif Nu ai vazut ca ti-am zis din capul locului ca pesedeii au facut altele cu mult mai naspa? radmasa.gif
Sfinte Sisoie!! radmasa.gif
Hai ca te las, desi e foarte distractiv... du-te la nani ca te faci de rusinica si dupa aia nu mai avem cu cine combate. Mai sunteti trei...laugh.gif

This post has been edited by Dan73: 2 Dec 2010, 00:49

--------------------
+
166 Pages « < 164 165 166
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 14:57
Dacia