Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(caktuss @ 2 Nov 2009, 00:15) observ ca dupa aparitia postacilor pedelei (alde modus) au inceput sa apara si postacii pesedei. apropo, iliescu nu mai candideaza , acu e geoana. atept sa scrii la ce e necesar si asta... Unde dai si unde crapa! Merci frumos! Pai exact asta scriam si eu acum 2 pagini...ce are base de se vede candidat impotriva lui iliescu.... si discutia a ajuns aici. Nu sunt simpatizant deloc psd si nici nu am fost; tot ceeace am afirmat vis-a-vis de optiunea mea electorala a fost aceea ca in turul doi voi vota chiar si cu "foca de la zoo care va candida impotriva lui base". urmatorul... QUOTE(aphophis @ 2 Nov 2009, 00:15) ![]() Cred ca fie nu ai inteles ceea ce am scris mai sus fie nu ai citit in intregime postul meu. Mai citeste-l odata si mai spune-mi ce ai inteles, sau ce nelamuriri ai. Totusi un hint ![]() In general e bine sa traiesti in prezent si doar sa inveti din trecut. In contextul actual faza asta e chiar hilara. QUOTE(aphophis @ 2 Nov 2009, 00:15) Pentru ca nu e asa: cine nu e cu NOI , e impotriva NOASTRA, sau iar ai citat din base? Si o nedumirire...care e faza cu "i-au batut pe elementele reactionare" nu de alta dar cred ca ai fost putin cam emotionat cand ai scris pt ca eu, recunosc, nu am inteles prea mare lucru. @ninja vad ca in continuare ai o problema cu cititul sau cu intelesul. scuza-ma daca gresesc.totusi... QUOTE(luck33ro @ 2 Nov 2009, 00:15) Cat poti sa fii de atasat unui personaj ca sa ajungi sa vorbesti ca el?Bob, singurul care i-a numit golani pe cei din piata universitatii a fost iubitelul tau Iliescu si clica lui de neocomunisto-securisti care capuseaza si acum viata politica si economica a acestei tari QUOTE(bob737 @ 2 Nov 2009, 00:15) Fenomenul Piata Universitatii a ajuns sa fie catalogat Piata Golanilor Eu nu am afirmat ca in Piata Universitatii erau golani. Eu am afirmat strict ceeace am scris mai sus si, crede-ma, intre cele 2 versiuni este o diferenta de la cer la pamant. PS" ai uitat sa-i adaugi si pe cei din tvr la clica aia" alt PS "exprimarea ta lasa de dorit, cel putin juridic. daca afirmi ca i-am numit golani pe manifestantii din Piata Revolutiei iar singurii care i-au numit asa au fost neocomunistii-securisto-mafiotii etc... nu e de bine...stii cum e; acuzele cateodata mai trebuiesc si dovedite. Stiu ca si asta a fost o gluma, deci nu ma supar. De fapt si eu am glumit ![]() ![]() revin QUOTE(caktuss @ 2 Nov 2009, 00:15) QUOTE(luck33ro @ 2 Nov 2009, 00:15) Cat poti sa fii de atasat unui personaj ca sa ajungi sa vorbesti ca el? in functie de nota de plata Domnule cactus, eu m-am exprimat civilizat ( si argumentat), si daca nu cer prea mult , astept acelasi lucru de la dvs, domnule postac cactus. De mitocanii si acuze cred ca e satula lumea. Cel putin cea din care fac eu parte. va multumesc! |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bob737 @ 2 Nov 2009, 02:28) Si o nedumirire...care e faza cu "i-au batut pe elementele reactionare" nu de alta dar cred ca ai fost putin cam emotionat cand ai scris pt ca eu, recunosc, nu am inteles prea mare lucru. Pai iti spun eu altfel... Macar acele "elemente reactionare" erau pasnice in comparatie cu "elementele debarasoare". Cred ca mai mult de jumatatea din cei care stateau atunci la Universitate si erau impotriva lui Iliescu, nu mai sunt in tara demult. Preferam elementele reactionare care aduceau asa un aer boem de tabara, de libertate a la Costinesti sau Vama Veche, cu muzica, bancuri, chitare, studenti rockeri, decat batele nenorocitilor de mineri. Poate nu stiati, dar din cauza ca au venit minerii sa faca curatenie si dadeau in orice "element" cu parul lung, ani de zile fenomenul rock a fost pus la zid in Bucuresti si-n toata tara, fiind asociat cu studentii protestatari, cu Vali Sterian sau Paturca... dar asta e alta poveste. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Bob daca noi toti nu stim sa citim si tu esti sigur ca ai scris corect e grav... Ma intreb cum te descurci in viata reala?
![]() |
--------------------
**
|
|
bob737 |
![]()
|
ma refeream intai si intai la modul de exprimare; elemente reactionare (suna ..interesant, nu?) urmat de un dezacord. dar asta e, e democrat ca sa ma exprim asa...sau e la liber.
in al doilea rand, din tot ceeace am scris eu pe acest forum nu reiese faptul ca aprob actiunea minerilor. nici pe departe. dealtfel, cred ca reiese foarte clar faptul ca dezaprob violenta. ca sa nu o mai lungesc mult, nu, nu sunt iubitelul prea iubitului conducator, acela care s-a scuzat ca nu a gasit un alt mod de discurs care sa-l tina minerilor dar care apoi l-a gratiat pe seful lor (de asta a-ti uitat, nu?). pur si simplu mi-am spus parerea mea vis-a-vis de rolul/importanta lui ilici in dec 89. atat. cat despre viata mea reala, as spune, pretty well. |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
intrebare: "ceea ce" se scrie intr-un cuvant? ca eu n-am plecat de prea mult timp si "pe vremea mea" se scria inca separat
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(bob737 @ 2 Nov 2009, 15:31) ma refeream intai si intai la modul de exprimare; elemente reactionare (suna ..interesant, nu?) urmat de un dezacord. dar asta e, e democrat ca sa ma exprim asa...sau e la liber. in al doilea rand, din tot ceeace am scris eu pe acest forum nu reiese faptul ca aprob actiunea minerilor. nici pe departe. dealtfel, cred ca reiese foarte clar faptul ca dezaprob violenta. ca sa nu o mai lungesc mult, nu, nu sunt iubitelul prea iubitului conducator, acela care s-a scuzat ca nu a gasit un alt mod de discurs care sa-l tina minerilor dar care apoi l-a gratiat pe seful lor (de asta a-ti uitat, nu?). pur si simplu mi-am spus parerea mea vis-a-vis de rolul/importanta lui ilici in dec 89. atat. cat despre viata mea reala, as spune, pretty well. importanta lui ilici e ca daca nu era el si clica lui de comunisti, eram mai departe decat suntem acum ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
bob737 |
![]()
|
raspuns: nu stiu; pe vremea mea se scria intotdeauna separat dar de cand cu "nicio", "niciun" cred ca se scrie impreuna. cel putin asa am vazut la tv
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Aici Xcss ar trebui sa ne raspunda, dar vorba lui Bob, de cand cu "niuciun" sau "nicio", nu m-as mira sa se scrie "ceea ce" legat.
Si apropos de asta, in perioada interbelica, "de la" se scria legat. Stiu asta dintr-un almanah foarte vechi gasit pe la bunici... pe nume "La Vulturul de Mare cu Pestele in Gheare". ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
pe pagina dexonline, la categoria ghid de exprimare, prima fraza contine forma "ceea ce"
http://dexonline.ro/corect.php nicio alta mentiune |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@aphophis...Eram mult mai departe decat suntem acum daca:
1. Iliescu nu candida in 90, Decurgand din asta nu s-ar fi intamplat nici porcaria cu minerii, treaba care ne-a trimis instantaneu inapoi, in vagauna de unde venisem. 2. Era adoptata la timp o lege a lustratiei, inainte ca toate partidele sa fie imbacsite la varf de profitori ai regimului trecut, adica de securisti, activisti, turnatori, chiar si tortionari. 3. Se producea restauratia. Macar primele doua puncte daca erau indeplinite si tot era ceva. Acum, stiti vorba aia..daca si cu parca se plimbau in barca.... Adevarul e ca Romania era destul de inapoiata in 90 si nu prea stiau romanii ce inseamna democratia, cum ar trebui sa fie..samd. Sa nu uitam ca Iliescu si-a permis sa faca ce a facut avand un suport popular foarte mare....80% din voturi. Daca Iliescu s-ar fi retras in 90 ar fi fost un om intr-adevar responsabil. A fost total incorect sa se foloseasca de capitalul imens acumulat de faptul ca a fost pe ecran in timpul revolutiei. Acum tragem ponoasele felului cum a fost dat tonul atunci. This post has been edited by Dan73: 2 Nov 2009, 20:52 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
aphophis |
![]()
|
un remember la faptele bunicutei din 89 pana acum:
http://prezidentiale.evz.ro/emain/articolu...ismului--VIDEO- regalistii cred ca vor fi foarte multumiti de felul cum antonescu il elogiaza pe iliescu, mai ales dupa ce isi vor aduce aminte de felul cum l-a tratat iliescu pe ex regele Mihai QUOTE Regele Mihai, săltat de miliție Tabloul vremurilor tulburi din acei ani este întregit de povestea unui rege expulzat din propria țară, pentru a doua oară. Nu este însă o poveste romanțată, ci o nouă mărturie a refuzului puterii de atunci de a accepta o schimbare reală a societății. Regele Mihai încearcă să se întoarcă în țară, aterizând la București în decembrie 1990. În condițiile în care partidele istorice susțineau ideea revenirii la monarhia constituțională, Ion Iliescu prelungește exilul regelui. Rămas fără cetățenie română din cauza comuniștilor, Regelui i se reproșează că nu are viză, iar forțele de ordine ale regimului Iliescu blochează autostrada și îl întorc la aeroport. Astăzi, scena pare ruptă din scenariul unei piese de teatru absurd. În primăvara anului 1992, același Ion Iliescu acceptă ca Regele Mihai și familia sa să petreacă Sărbătorile Pascale în țară, însă succesul vizitei acestuia avea să îl îngrozească pe președintele unei republici cu o democrație originală. Peste un milion de români l-au întâmpinat pe Rege, pe străzile Bucureștiului, într-o efuziune generală. Reacția lui Ion Iliescu a fost aceea de a-i interzice suveranului să mai vină în țară, pe o perioadă de cinci ani. Cu greu și-ar fi putut imagina cineva, că 10 ani mai târziu, cei doi aveau să ajungă la reconciliere, iar Casa Regală să reprezinte România condusă de același Iliescu și Guvernul Năstase. În 2009, la fel de neverosimilă a părut și candidatura la președinție a lui Radu Duda, principe consort. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Am zis ca nu mai intru in dispute pe teme politice din ziua de azi dar vreau sa iti reamintesc ca si Basescu a afirmat ca Iliescu e un om politic responsabil. Ca acum zice altceva nu tine decat de jocul politic, in categoria asta intrand si ce a spus Antonescu care spera sa-si mai traga din voturile lui Oprescu sau de la Geoana.
Oricum eu mi-am exprimat dezamagirea fata de ce a spus Antonescu. Casa regala a facut lobby pentru integrarea in NATO, nu a reprezentat Romania lui Nastase sau Iliescu ca nu era doar a lor asa cum nu e acum numai a lui Basescu. This post has been edited by Dan73: 2 Nov 2009, 21:41 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
aphophis |
![]()
|
pai antonescu parca sustinea ca va avea o campanie curata, fara atacuri la persoana, cu prezentari ale proiectelor sale. Vad ca ce scoate in campanie e doar demagogie, populism si pupari de dosuri feseniste. NU tin minte sa fi zis marinarul despre iliescu ceva de bine, ba dimpotriva, cred ca de prin 1992 sunt inamici
This post has been edited by aphophis: 2 Nov 2009, 22:05 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 2 Nov 2009, 20:39) Aici Xcss ar trebui sa ne raspunda, dar vorba lui Bob, de cand cu "niuciun" sau "nicio", nu m-as mira sa se scrie "ceea ce" legat. [offtopic] Nu-s eu cel mai indicat ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 2 Nov 2009, 20:50) @aphophis...Eram mult mai departe decat suntem acum daca: 1. Iliescu nu candida in 90, Decurgand din asta nu s-ar fi intamplat nici porcaria cu minerii, treaba care ne-a trimis instantaneu inapoi, in vagauna de unde venisem. 2. Era adoptata la timp o lege a lustratiei, inainte ca toate partidele sa fie imbacsite la varf de profitori ai regimului trecut, adica de securisti, activisti, turnatori, chiar si tortionari. 3. Se producea restauratia. Macar primele doua puncte daca erau indeplinite si tot era ceva. Acum, stiti vorba aia..daca si cu parca se plimbau in barca.... Adevarul e ca Romania era destul de inapoiata in 90 si nu prea stiau romanii ce inseamna democratia, cum ar trebui sa fie..samd. Sa nu uitam ca Iliescu si-a permis sa faca ce a facut avand un suport popular foarte mare....80% din voturi. Daca Iliescu s-ar fi retras in 90 ar fi fost un om intr-adevar responsabil. A fost total incorect sa se foloseasca de capitalul imens acumulat de faptul ca a fost pe ecran in timpul revolutiei. Acum tragem ponoasele felului cum a fost dat tonul atunci. 0. trebuia reforma monetara... |
--------------------
**
|
|
valeron_x |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 2 Nov 2009, 22:40) Am zis ca nu mai intru in dispute pe teme politice din ziua de azi dar vreau sa iti reamintesc ca si Basescu a afirmat ca Iliescu e un om politic responsabil. Ca acum zice altceva nu tine decat de jocul politic, in categoria asta intrand si ce a spus Antonescu care spera sa-si mai traga din voturile lui Oprescu sau de la Geoana. Oricum eu mi-am exprimat dezamagirea fata de ce a spus Antonescu. Casa regala a facut lobby pentru integrarea in NATO, nu a reprezentat Romania lui Nastase sau Iliescu ca nu era doar a lor asa cum nu e acum numai a lui Basescu. si ce de palate si-a mai tras casa regala.... si cat cascaval a mancat Duda ca inalt reprezentant al guvernului roman.... ohohooooo |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Trebuie spus un lucru important: Iliescu a inventat Democratia Romaneasca sau Democratia in Romania....
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
No, sah-mat la Croitoru... any comments?...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(valeron_x @ 3 Nov 2009, 09:28) si ce de palate si-a mai tras casa regala.... si cat cascaval a mancat Duda ca inalt reprezentant al guvernului roman.... ohohooooo Valeroane ti-a luat Duda palatele mah ? ![]() ![]() This post has been edited by luck33ro: 4 Nov 2009, 15:33 |
--------------------
**
|
|
valeron_x |
![]()
|
nu "mah", a venit carol 1(aka Karl Eitel Friedrich Zephyrinus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen) la 10 mai 1866 cu cascaval in buzunar sa construiasca niscaiva palate in romania, ca se saturase de cate construise la ma-sa acasa. si castelul bran tot asa, ca regina maria e ruda cu sasii din brasov care s-au apucat in 1377 sa-l construiasca. muzeul de arta la fel, l-a construit carol al doilea intre doua numere la lupeasca, pe banii lui, ca era baiat econom
la Peles scrie ca s-a construit "la dorinta" lui carolica, nu pe banii lui. pe acelasi sistem astept sa revendice valentin ceausescu casa poporului cat despre duda, numele lui spune tot 4 Nov 2009, 21:32: din punctul meu de vedere, faptul ca ai fost rege la un moment dat nu da niciun drept urmasilor tai sa revendice dupa ce crapi ceea ce s-a construit in timpul cat ai fost tu stab. nu ai fost sef de asociatie agricola sa faci hambare si sa ramana urmasilor, reprezinti un stat si trebuie sa ramana in proprietatea statului, orice forma de guvernamant ar adopta "vointa populara" This post has been edited by valeron_x: 4 Nov 2009, 20:32 |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
luck33ro |
![]()
|
Sper ca nu ai pretentii sa mostenesti ceva de la familia ta...
![]() Daca nu ai aflat, asta e viata de monarh,tre sa traiasca la palat pe care nu-l construieste chiar cu manutele lui.... Cum probabil nici tu nu ti-ai construit apartamentu in care stai . Da deh nu toti au bulan sa se nasca in familii de bastani ![]() Acum banuiesc ca esti "jelos" si pe faraoni si pe miliardari si pe toti care nu lucreaza la patron, nu ? Scuza-ma ca nu-ti impartasesc entuziasmul proletar! ![]() This post has been edited by luck33ro: 4 Nov 2009, 20:55 |
--------------------
**
|
|
valeron_x |
![]()
|
eu mi-am cumparat casa, n-am construit-o dar nici n-am facut-o cu banii altora, e o diferenta, deci exemplul tau e usor ridicol
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
luck33ro |
![]()
|
Stai linistit ca nici aia nu si-au facut casa cu bani picati din cer...
Care banii tai? cumva i-ai scos la imprimanta? |
--------------------
**
|
|
valeron_x |
![]()
|
esti absurd
castelul peles a fost facut cu banii familiei regale? branul? palatul regal? sau casa poporului cu banii lui ceausescu? n-are logica ce spui tu in ce stai? intr-o casa? ai cumparat-o? cu banii tai sau ai vecinilor? |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
aphophis |
![]()
|
peneleii astia is cazuti in cap, nemernicii d__lui?
cum adica vor vota impotriva oricarui guvern, care nu il are ca premier desemnat pe johanis? Pai bah, loazelor, avem nevoie de buget dobitocilor! ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE "In mod evident, vom vota in Parlament impotriva oricarei alte propuneri de premier desemnat, in afara lui Klaus Johannis", a declarat si liderul liberal, Ludovic Orban. http://www.hotnews.ro/stiri-politic-641367...us-johannis.htm |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
bob737 |
![]()
|
avand in vedere faptul ca Johannis ramane alegerea PNL+PSD+PC+UDMR+minoritati, nu e greu de dedus ce a vrut sa spuna, nu?
|
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
aphophis |
![]()
|
ce a vrut sa spuna? ca nu avem guvern din cauza lor? Si chiar de 2 ori o putem spune. Odata pentru ca au demis acel guvern , desi stiau ca nici un partid nu are majoritate absoluta, si a doua oara, pentru ca nu vor sa faca concesii, desi constitutional nu au cum sa numeasca pe cine vor ei?
Si in plus, dupa cum vezi, ei voteaza ca boii, impotriva, nu conteaza ce le ofera marinarul,ei vor vota doar guvern condus de Johanis. Care ba e tehnocrat, ba e politic, dupa cum se scoala antonescu sau geoana dimineata ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
bob737 |
![]()
|
Nu avem guvern din cauza lui Boc (sau Base) care l-a demis pe Nica. Ar trebui sa-si asume toata porcaria asta.
E normal sa nu faca concesii. Vezi ca iar te joci cu termenii. Constitutional Base desemneaza premierul (in urma consultarii partidelor) si numeste guvernul pe baza votului de incredere acordat de parlament. Deci nu numeste viitorul premier. O sa argumentezi ca in dex a desemna = a numi; totodata a desemna= a indica Acum, iti pun si eu o intrebare; daca Base vrea binele poporului, de ce desemneaza o persoana care stie clar ca nu va primi votul de incredere in parlament? de ce sa faca parlamentul o concesie si nu base? si de aici, discutiile pot continua.. Iti mai pun o intrebare, intrebare adresata si sustinatorilor PLD. Ce parere aveti de asta: TITLUL VII Revizuirea Constituției Inițiativa revizuirii ARTICOLUL 150 (1) Revizuirea Constituției poate fi inițiată de Președintele României la propunerea Guvernului, de cel puțin o pătrime din numărul deputaților sau al senatorilor, precum și de cel puțin 500.000 de cetățeni cu drept de vot. (2) Cetățenii care inițiază revizuirea Constituției trebuie să provină din cel puțin jumătate din județele țării, iar în fiecare din aceste județe sau în municipiul București trebuie să fie înregistrate cel puțin 20.000 de semnături în sprijinul acestei inițiative. Procedura de revizuire ARTICOLUL 151 (1) Proiectul sau propunerea de revizuire trebuie adoptată de Camera Deputaților și de Senat, cu o majoritate de cel puțin două treimi din numărul membrilor fiecărei Camere. (2) Dacă prin procedura de mediere nu se ajunge la un acord, Camera Deputaților și Senatul, în ședință comună, hotărăsc cu votul a cel puțin trei pătrimi din numărul deputaților și senatorilor. (3) Revizuirea este definitivă după aprobarea ei prin referendum, organizat în cel mult 30 de zile de la data adoptării proiectului sau a propunerii de revizuire. Limitele revizuirii ARTICOLUL 152 (1) Dispozițiile prezentei Constituții privind caracterul național, independent, unitar și indivizibil al statului român, forma republicană de guvernământ, integritatea teritoriului, independența justiției, pluralismul politic și limba oficială nu pot forma obiectul revizuirii. (2) De asemenea, nici o revizuire nu poate fi făcută dacă are ca rezultat suprimarea drepturilor și a libertăților fundamentale ale cetățenilor sau a garanțiilor acestora. (3) Constituția nu poate fi revizuită pe durata stării de asediu sau a stării de urgență și nici în timp de război. Au, au ,au... |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 23:34 |