Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
Dan73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
diferenta intre psd si pdl, e ca basescu i-a scos la pensie pe cativa din psd. Si ca pare a fi singurul care ii domina. Ceea ce nu e cazul pnl-ului. In rest nu prea e nici o diferenta, inafara de faptul ca psd-ul e mai bine organizat la furt.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Nu e nici o diferenta si nici macar pe Nastase nu l-a scos la pensie ...iar ce a fost, a fost mai mult razbunarea lui Base ca oricum s-au luat de rahaturi marunte...Ar fi poate o diferenta in sensul in care spui tu. Psd-istii, avand mai mult timp la dispozitie, stiu mai bine cum sa fure. Astialalti nu se mai uita, apuca tot ce pot, cat mai e.
Asta e domnule, daca se facea o lustratie ca lumea eram si noi o tara mai de Doamne-ajuta. Ia sa ii vedeti pe bulgari ce ne iau caimacu...toti ii lauda pentru reforma si masuri anticriza. Si care ati fost in Bulgaria stiti cum sunt...nu au nimic....castraveti si trandafiri ![]() This post has been edited by Dan73: 26 Oct 2009, 20:37 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Diferenta mare e ca PDL nu are toata pleiada de "valori" comunisto-securite in dotare: Hrebenciuc, Iliescu, Bombonel et. Co.
Iliescu si acolitii ne-au aranjat startul democratiei originale romanesti in 1990. Ptr. ciolan si putere au maltratat si ucis cu sange rece exact ca tovarasii cominternisti in vremurile de trista amintire ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ei ca astia nu vin tot de acolo...iti spusei eu de bietul Coposu. Pe mine exact asta ma enerveaza la ei...ca se dau ceea ce nu sunt si isi atribuie lupta cu copruptia, anticomunismul si alte teme ale vechii opozitii. Ma enerveaza rau sa ma ia de prost.
This post has been edited by Dan73: 26 Oct 2009, 20:48 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 26 Oct 2009, 20:33) Nu e nici o diferenta si nici macar pe Nastase nu l-a scos la pensie ...iar ce a fost, a fost mai mult razbunarea lui Base ca oricum s-au luat de rahaturi marunte...Ar fi poate o diferenta in sensul in care spui tu. Psd-istii, avand mai mult timp la dispozitie, stiu mai bine cum sa fure. Astialalti nu se mai uita, apuca tot ce pot, cat mai e. Asta e domnule, daca se facea o lustratie ca lumea eram si noi o tara mai de Doamne-ajuta. Ia sa ii vedeti pe bulgari ce ne iau caimacu...toti ii lauda pentru reforma si masuri anticriza. Si care ati fost in Bulgaria stiti cum sunt...nu au nimic....castraveti si trandafiri ![]() pai de ce crezi ca a revenit nastase vocal? datorita prostiei si a infiltrarii partidelor cu tot felul de criptocomunisti. Tii minte cand basescu vroia ca tariceanu sa-si dea demisia, pentru ca impreuna sa aiba scor suficient de mare astfel incat sa aiba putere mai mare, si sa-i dea printre altele monicai macovei instrumentele prin care ar fi facut curatenie prin tara (e drept ca mai mult la psd, dar nu m-ar fi deranjat asta). Initial tariceanu a fost de acord, da si-a dat demisia la anul si la multi ani. QUOTE(Dan73 @ 26 Oct 2009, 20:47) Ei ca astia nu vin tot de acolo...iti spusei eu de bietul Coposu. Pe mine exact asta ma enerveaza la ei...ca se dau ceea ce nu sunt si isi atribuie lupta cu copruptia, anticomunismul si alte teme ale vechii opozitii. Ma enerveaza rau sa ma ia de prost. pai din pacate sunt singurii care incearca sa scufunde psd-ul. Cum pt mine psd-ul reprezinta raul absolut, chiar nu am o problema cu asta, dimpotriva, le urez mult succes. Si o sa-i dau votul meu lui basescu. |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 26 Oct 2009, 21:09) Initial tariceanu a fost de acord, da si-a dat demisia la anul si la multi ani. pai din pacate sunt singurii care incearca sa scufunde psd-ul. Cum pt mine psd-ul reprezinta raul absolut, chiar nu am o problema cu asta, dimpotriva, le urez mult succes. Si o sa-i dau votul meu lui basescu. De fapt, Patriciu nu a fost de acord, stim de ce. Sunt perfect de acord, ca alaturi de PRM si PNG, P$D si PNL reprezinta raul absolut in politica romaneasca. |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
@ aphophis Puterea a avut-o oricum...si majoritate in marlament si presedentia si guvernul. Nu era nevoie de alergeri anticipate pentru asta. Eu cred ca voia puterea numai pentru el si nu prea cred ca voia sa lupte cu coruptia. Dovada e ca tine pe langa el multi insi dubiosi si care au un trecut foarte tulbure ca sa nu mai pomenesc de apartament, vapoare....sunt multe
This post has been edited by Dan73: 26 Oct 2009, 21:37 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Modus |
![]()
|
Majoritatea in Parlament nu chiar
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 26 Oct 2009, 21:34) @ aphophis Puterea a avut-o oricum...si majoritate in marlament si presedentia si guvernul. Nu era nevoie de alergeri anticipate pentru asta. Eu cred ca voia puterea numai pentru el si nu prea cred ca voia sa lupte cu coruptia. Dovada e ca tine pe langa el multi insi dubiosi si care au un trecut foarte tulbure ca sa nu mai pomenesc de apartament, vapoare....sunt multe puterea nu a avut-o.in parlament nu a avut niciodata majoritate, a avut nevoie intotdeauna si de pnl. Si de ce sa nu fim corecti , si de pdl. Caci si aia au votat impotriva marinarului, de fapt impotriva lui macovei, cand a fost nevoie ca parlamentul sa voteze legile necesare curatirii justitiei cat de cat. Ceea ce-mi arata ca mafia asta (si nu , nu sunt vadim) , comunistii astia cu fata umana, ce au profitat de banii si de relatiile de pe vremea lui ceausescu, e in fiecare partid din romania |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
luck33ro |
![]()
|
Cum spuneam nu il votez pe basescu ca e bun...dar nu vad altul mai bun la ora asta. Pe Johannis asta care-l lauda toti sa stii ca l-as fi votat. Pe Duda iar il votam...dar Crinulet si Prostovanu sunt ciumpalaci iar Opriliescu reprezinta raul absolut in viziunea mea...
![]() This post has been edited by luck33ro: 26 Oct 2009, 21:42 |
--------------------
**
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 26 Oct 2009, 19:30) Da` Basescu de aia e popular, asa ii place poporului sa vorbeasca omu, pe limba lui ... ![]() Sa fim seriosi ca Oprescu vorbeste mai rau ca Base si mai stiu o caruta de mari domni care vorbesc mai colorat dar sunt persoane OK! Deci talentele lingvistice gen Cornel Dinu nu impresioneaza pe nimeni! Cine poate scufunda PSDul si pe Iliescu il votez cu 2 maini si 2 picioare. Ala nu o sa fie ever Antonescu ![]() Apropos cum vorbeste Vanghelie? de ce l-au votat ciumpalacii din sectorul ala de n ori primar? cum dreaq de a ajuns ala presedinte pe Bucuresti la PSD? ![]() ![]() Pana la urma "Oprilescu" este un doctor care a salvat vieti si a refacut un spital imens de la fundatie pana la utilarea cu aparatura de ultima generatie, spital care salveaza vieti. Si nici nu a fost si nici nu va fi presedinte ca sa-l aducem in "zoaia" lui Basescu. Sincer, mi se pare zeflemist si de accea nu-l voi vota. Asta nu inseamna ca nu-l voi aprecia pt ceea ce a facut pana acum. Vanghelionul e un exemplu ca daca faci ceva bun vei fi reales din primul tur; iar daca vrei sa facem o comparatie dintre rromul Vanghelie si marinarul Basescu, te asigur ca Basescu va castiga detasat, din primul tur, la capitolul mitocanie. Aici ai adus un exemplu bun si trist. Basescu ce a facut mai exact in ultimii zece ani in afara de sa dea din gura din ce in ce mai colorat? Concret, a facut ceva inafara de scandaluri? Base e singurul politician care la ora actuala vine cu strategii si idei noi. Ceva concret facut in ultimii 5 ani? Traiesti mai bine? lol Daca da, Tariceanu e raspunsul. Acum vine cu ideea ca se lupta cu Iliescu. Ok, ideea buna, si nimic de zis, insa ceva concret? Scufunda PSD? Cum? Pana una alta a facut alianta cu PSD si cu Ilici, ca sa nu mai vorbim ca Ilici e de domeniul trecutului. Daca ar fi sa facem o comparatie, hai sa-l comparam pe Bombonel cu Base. Din cate imi aduc aminte Bombonel a fost primul PM in al carui mandat am vazut un interlop de talie super grea bagat dupa gratii si un coleg de partid anchetat de PNA. Base in schimb, in prima sa conferinta de presa dupa ce a fost ales presedinte, printre lacrimi declara ca daca se va impune situatia,va declara stare de necesitate nationala privind starpirea fenomenului coruptiei. Si atat. Macar un politician de-al lui sa-l fi anchetat de forma si un superinterlop. Si nu cred ca se pune problema ca nu are DNA-ul de partea lui si toate instrumentele. In schimb il vedem impreuna cu familia sa bagati in diferite scandaluri de coruptie si el incontinuare o tine cu Ilici si termopanele lui Bombonel. Ca sa nu o mai lungesc...da-mi un exemplu concret de ce a facut Bascu in mandatul sau inafara de votul uninominal pe care acum il cam huleste?! Ma refer la exemple pozitive, nu de genul celor precum ca si-a bagat o fata in peuropean iar cealalta a facut 1mil$, ca si-a tras o amanta blonda asa cum spun gurile rele, ca atunci cand o ziarista vrea sa-i ceara un interviu in public el ranjeste si o invita "sa i-l dea la birou" ( asta daca nu o face tiganca imputita), ca a fost initiatorul legii +50% salarii profesori, ca a tras o bauta cu nea Jiji si s-a urcat la volan dupa aceea, ca si-a vazut visul cu ochii atunci cand a avut un guvern condus de desemnatul dr in drept Boc care a avut performanta sa dea un nr. impresionant de ordonante neconstitutionale culminand cu intrarea in istorie a primului guvern demis de parlament, ca ameninta (sau minte) ca dizolva parlamentul desi constitutional bate campii, ca s-a aliat cu dusmanul sau de moarte (ilici), ca declara ca un terorist "are un mostenitor legal" (oare in calitate de presedinte avea acest drept?!), ca are un cv impresionant inainte de 1989 # 1976-1981 - Marine Officer grades III, II and I, on ships of large tonnage at NAVROM Constanta # 1981-1987 - Captain of Merchant Navy, Commander of the ships: ARGES, CRISANA and BIRUINTA - Admiral Ship of the Romanian Commercial Fleet # 1987-1989 - Chief of Navrom Agency in Antwerp, Belgium # 1989-1990 - General Director of the State Inspectorate for the Civil Navigation, Ministry of Transportation) dar nu e/ a fost comunist, si nu in ultimul rand pt ca a avut curajul sa fie primul presedinte care vorbeste exact ceea ce gandeste intrand in istorie cu cuvinte gen zoaie si gaozar. PS"daca ar fi sa afirm ca cineva a fost un rau necesar, acela a fost Ilici si asta deorece eu nu cred in revolutia din 1989 (fapt subliniat si confirmat de faptul ca noi, ca popor, am auzit decat de puterile statului si nu si de cea civica care are un rol f important in tarile dezvoltate) ci mai degraba cred intr-o lovitura de stat" |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Modus |
![]()
|
Din vina lui Iliescu au murit atatia oameni la revolutie si la mineriade, si tu il consideri un rau necesar?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
bob737 |
![]()
|
Tu crezi ca revolutia a fost ceva spontan in care lumea amarata si-a unit fortele si a iesit ceeace a iesit? Asa, fara nici un ajutor din interior sau din exterior?Daca asta este parerea ta, m-ai inchis si nu mai am argumente, decat acela ca decat sa ma leg de un medic, mai bine ma leg de Ilici, ca tot e la moda.
Daca insa imi impartasesti intr-o oarecare masura parerea mea, atunci te intreb: oare ce idiot se risca din interior sa dea jos un dictator iar dupa aceea cedeaza puterea si se duce la culcare?? Partea legata de mineriade tine de forta civica care in Ro lipseste cu desavarsire. Ca sa nu fiu inteles gresit, cand spun forta civica nu ma refer la revolutii sau mai stiu eu ce nebunii de genul asta (adica violenta) ci ma refer strict la puterea soft a populatiei care inseamna pe langa multe altele si ong-uri,sindicate, solidaritate (stiu cuvantul asta suna psd-ist insa da-mi tu un exemplu prin care membrii unui sindicat la nivel de tara intra in greva pt a sustine o mana de oameni carora li se face o nedreptate- de ex nu si-au primit salariile de 5 luni?- lucru des intalnit in ro!- acest lucru se intampla frecvent in west), opinie si idei. Pe scurt vreau sa spun ca daca eram un popor unit nu se ajungea la mineriade pt ca politicienii nu isi permiteau asa ceva. Insa dupa cum bine vezi, orice s-ar intampla, fie ei rosii galbeni sau portocalii noi ii votam si nu votam nume noi.Au ajuns pe uninominal in Parlament o gramada de fosile ale trecutului...iar acest lucru, trist, datorita noua. De ce nu am votat independenti daca alta alternativa nu exista (asta pt ca tot spunem ca toti candidatii sunt o apa s-un pamant)? Nu, ii votam pe xyz poate pt ca asa ne-a dat exemplu familia sau il votam pe cel care promite ca taie capra vecinului. Daca votam numai de dragul x sparge pe y cred ca ar trebui sa fim constienti ca numai acest lucru ar trebui sa il cerem celui pe care l-am votat. Legat de victimele revolutiei...ai dreptate! dar e cu doua taisuri.Pe scurt, un comunist a dat jos un alt comunist. Nu singur ci cu ajutorul altor comunisti si cu ajutorul (mai mult sau mai putin de forma, dar foarte important) al celor care si-au dat viata. Cei care si-au dat viata sunt eroi pt ca noi sa scapam de tot ceea ce a insemnat comunism. Crezi ca reuseau singuri fara sprijin din interior? Eu nu cred. Crezi ca ajungeam aici fara acel comunist sau fara eroii nostrii? poate ca da, dar in mod cert mai dura ceva vreme si poate ca finalul si scenariul era acelasi. Oricum, s-a ales praful de tot si am ajuns cum am ajuns in ziua de azi, si din pacate e loc si mai de rau. Pt cei care cred in "revolutia curata" din 89 imi cer scuze pt acest raspuns. This post has been edited by bob737: 27 Oct 2009, 20:18 |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
luck33ro |
![]()
|
bob da tu cati ani ai de vb. asa lejer de mineriade si distrugerea romaniei democrate de catre scarba de Iliescu?!
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Chiar credeti ca sunt niste subiecte bune astea? Eu as vrea sa uit cat mai repede de acea manipulare maxima / arma letala...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
aphophis |
![]()
|
![]() QUOTE "Ion Iliescu este un om politic interesant, a carui evolutie este interesanta, a carui evolutie politica ne da sansa sa fim cumva optimisti din punct de vedere antropologic, politic: oamenii se pot schimba. Daca Ion Iliescu, dupa o cariera in Partidul Comunist, dupa lucrurile intamplate in 1990 a ajuns totusi - ca a ajuns in acest moment - unul dintre aparatorii constitutionalismului, al pluralismului in Romania, este un efort care merita salutat si chestiunea asta merita o reverenta fara sa uitam cele intamplate in 1990", a afirmat presedintele PNL, Antonescu, in cadrul unei emisiuni electorale la Antena 3, explicandu-si raportarea la fostul sef al statului. ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 27 Oct 2009, 22:23 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bob737 @ 27 Oct 2009, 02:04) Pana la urma "Oprilescu" este un doctor care a salvat vieti si a refacut un spital imens de la fundatie pana la utilarea cu aparatura de ultima generatie, spital care salveaza vieti. Iar vorbim de Oprescu si spitalul "lui" ? Iar o sa punem in balanta banii furati de la personal si bagati in alte conturi numai ca sa "iasa" el bine ? Stii tu cate vieti a salvat Oprescu ? Stii tu cata spaga a luat ca sa salveze niste vieti pentru care a depus un juramant candva ? Si de ce dreaq exista doua topicuri aproape identice ? Si ca tot veni vorba de juramantul lui Hipocrate... QUOTE În orice casă voi intra, o voi face numai spre folosul și bunăstarea bolnavilor, mă voi ține departe de orice acțiune dăunătoare și de contacte intime cu femei sau bărbați, cu oameni liberi sau sclavi. Pacat ca el s-a tinut doar de aceasta "promisiune"... QUOTE Pe invatatorul meu (Iliescu) intr-ale medicinii (politicii) il voi socoti deopotriva cu cei care m-au adus pe lume, voi imparti cu el averea mea (voi da lui spaga mea ca sa ma bage in seama in partid) si, la nevoie, ii voi indestula trebuintele, (cat se poate de corect, ca sa candidez la Primarie, ulterior la Presedintie) pe copiii sai ii voi privi ca pe niste frati (adica, da... le voi da si lor) si, daca vor dori sa devina medici (politicieni), ii voi invata fara plata si fara sa le cer vreun legamant (asta s-o credeti voi fraierilor... fara 50.000 euro nu pupati fotoliu in Primarie). Interesanta paralela, nu-i asa ? Deci imi dati voie sa rad ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Putem sa radem impreuna?
![]() |
--------------------
**
|
|
bob737 |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 27 Oct 2009, 20:55) bob da tu cati ani ai de vb. asa lejer de mineriade si distrugerea romaniei democrate de catre scarba de Iliescu?! ![]() ![]() am 37 de ani iar cand a fost mineriada am vazut live din liceu (caragiale) cum un nefericit era altoit de mineri! noi i-am huiduit si au incercat sa intre in liceu. insa un secu (dintre ei) probabil ca le-a spus ca nu ar da bine la tv asa ceva. btw, noi ne-am kkt pe noi!! eram in clasa a XI... si sa stii ca nu vorbesc lejer cand observ ca nu exista societate civica in romania! ce observ eu este ca puterea executiva are mari probleme de impartit cu puterea legislativa, cu puterea judecatoreasca si cu societatea civila. in dictionar asta se numeste dictatura...sau un inceput. daca nu te superi (si e valabil pt mai multi) tu ce varsta ai? pt ca observ ca tu, ca si alte persoane, citati si veniti exact cu aceleasi argumentatie ca si tatucul base. fiind un forum, era interesanta aceasta dezbatere intre noi forumistii. adica ideile noastre formulate de catre noi, nu copy/paste sau poezioare cu adnotari pe ici colo. nu vreau sa jignesc pe nimeni insa exact asa vad eu (pana acum) aceasta discutie. ba mai mult, vad ca fie nu ai rabdare sa citesti fie cand nu ai argumente vii cu faze gen bascu; ca sa fac o paralela, exact asa a procedat si ilici cu "golanii" din piata universitatii din lipsa argumentelor. stii ce a urmat dupa aceea,nu? unde am afirmat eu ca iliescu este noul rau necesar pt romania anului electoral 2009?! am afirmat ca ilici a fost un rau necesar pt debarasarea regimului comunist. atat! ... ca dupa aceea a venit FSN-ul cu oamenii lui (printre care si distinsul base)...asta este alta problema. deci... crezi ca putem duce o discutie civilizata fara minciunele si poezioare bazata pe argumentele noastre? ca sa lansez o noua tema ( sperand ca ai inteles ca cele mai sus scrise sunt perfect justificate si nu au rolul de a te jigni sau de a te pune in inferioritate intr-un fel), ce parere ai de vizita lui Bayden coloborata cu faptul ca FMI vrea mai mult decat un partid, vrea o coalitie pt a acorda a noua transa din imprumutul FMI? Mie mi se pare ca suna a embargou...ca ala impus statelor din lumea a III-a. This post has been edited by bob737: 1 Nov 2009, 02:06 |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
luck33ro |
![]()
|
Daca Iliescu a fost raul necesar la acea vreme atunci Basescu e chiar binele necesar acum - e bine asa?
![]() Desigur gluma mea este direct proportionala cu a ta ![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bob737 @ 1 Nov 2009, 01:35) daca nu te superi (si e valabil pt mai multi) tu ce varsta ai? pt ca observ ca tu, ca si alte persoane, citati si veniti exact cu aceleasi argumentatie ca si tatucul base. Vad ca l-ai citat pe luck33ro. Daca nu ma insel, are un baiat de +18 ani... care acum merge la scoala de soferi. Eu am apaorpe 34 de ani si am prins "din plin" mineriadele... asa ca ce spui tu cu Iliescu a fost un rau necesar pentru debarasarea regimului comunist, nu prea tine la mine sau la cei din Bucuresti care stiu ce haos a fost pe aici in acea perioada. Nici pe vremea lui Ceausescu nu veneau minerii sa faca ordine in capitala. Sa fim seriosi. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Asta e tipic romaneasca sa pui lupu paznic...
![]() |
--------------------
**
|
|
Flamingo |
![]()
|
Si ar mai fi si altele.
In cazul contracandidatilor lui Basescu merge de minune aia cu "hotul striga hotii" ! ![]() This post has been edited by Flamingo: 1 Nov 2009, 08:53 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
luck33ro |
![]()
|
La facerea lumii, Dumnezeu, pentru a-i ajuta pe oameni să prospere, a hotărât să dea printr-o “Lege Divină” fiecărei nații câte două virtuți.
Astfel, El i-a facut : - pe elvețieni – ordonați și respectuoși față de legi; - pe nemti – disciplinați și raționali; - pe englezi – perseverenți și studioși; - pe japonezi – muncitori și răbdători; - pe unguri – hotărâți și buni meseriași; - pe francezi – culți și rafinați; - pe spanioli – veseli și ospitalieri ș.a.m.d. Când a ajuns la români, I-a spus îngerului consilier care și nota: ` - românii vor fi inteligenți, cinstiți și buni politicieni… Dupa ce a publicat-o în “Monitorul Celest”, îngerul a remarcat: - Doamne, ai dat tuturor popoarelor câte două virtuți, iar românilor trei. Oare în acest fel, nu cumva ei îi vor depăși și exploata pe toți ceilalți ? - Aoleu, așa e! Ai dreptate! Atunci să revenim cu o Ordonanță de Urgență: ”Pentru că virtuțile Dumnezeiești, odată acordate, nu se mai pot lua înapoi, precizez că nimeni nu va putea avea și folosi mai mult de două virtuți în același timp!” Și astfel se explică de ce românii… - care sunt inteligenți și cinstiți, în nici un caz nu fac politică; - cei care sunt cinstiți și fac politică, în mod sigur nu sunt inteligenți; - care fac politică și sunt inteligenți, categoric nu sunt cinstiți. |
--------------------
**
|
|
bob737 |
![]()
|
eu il stiam sub forma asta:
D-zeu crea tarile. La un moment dat Sf. Petre il intreaba: - Bine, Doamne, in toate tarile, ba ai pus numai desert, ba numai paduri, ba numai petrol, ba numai ape, dar in tarisoara asta Romania ai pus de toate, si paduri, si ape, si bogatii, cum vine asta? - Da, asa este, dar sa vezi ce popor pun... si inca cateva ![]() ![]() ![]() Cativa politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de tara, masina se izbeste de un copac si accidentu-i gata. Aflat in trecere, un taran cu frica lui Dumnezeu ii aduna, ii ingroapa pe loc si isi vede mai departe de treaba. Dupa un timp, se observa lipsa politicienilor. Ancheta, reconstituire, interogatorii etc. Anchetatorul il intreaba pe taran: -Cand ai sosit la locul accidentului mai era vreunul in viata? -Unii dintre ei ziceau ca sunt, dar poti sa-i crezi pe astia?! Presedintele cu sotia se plimba la pas prin Bucuresti. La un moment dat, Traian Basescu se opreste brusc in fatza unei vitrine si exclama: -Ia uite, Marie, ce preturi: sacou-15 Roni, pantaloni-10 Roni, camasa-5 Roni. Si se mai plang toti de criza in loc sa-mi fie recunoscatori ca traiesc atat de bine ! La care consoarta, intrucatva jenata, ii spune: -Pai, Traiane, asta-i o spalatorie! Un parlamentar iese agale din sala de sedinte si se intalneste cu un coleg din opozitie care se plimba pe hol si-l intreaba soptit: - Nici tu n-ai somn? Basescu,Nastase si Vadim naufragiaza pe o insula. Pentru a gasi de mancare ei se despart. Nastase merge in stanga. Basescu in drepta. Vadim tiptil si el se duce in dreapta,dupa Basescu. Dupa un timp , ratacind aiurea ,Nastase,mort de foame,il vede pe Basescu prajind ceva. Nestiind cum sa intre in vorba cu el deoarece erau dusmani ii spune: -"Auzi,mie nu-mi prea place de Vadim asta". La care Basescu ii zice autoritar: -"Nu-ti place,nu mananci"! |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
aphophis |
![]()
|
vai de tara asta, vanghelie cred ca deja se vede presedintele acestei tari
![]() ![]() http://www.realitatea.net/vanghelie--bases...ult_653397.html |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
bob737 |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 1 Nov 2009, 08:34) Vad ca l-ai citat pe luck33ro. Daca nu ma insel, are un baiat de +18 ani... care acum merge la scoala de soferi. Eu am apaorpe 34 de ani si am prins "din plin" mineriadele... asa ca ce spui tu cu Iliescu a fost un rau necesar pentru debarasarea regimului comunist, nu prea tine la mine sau la cei din Bucuresti care stiu ce haos a fost pe aici in acea perioada. Nici pe vremea lui Ceausescu nu veneau minerii sa faca ordine in capitala. Sa fim seriosi. Deci era mai bine pe vremea lui ceaucescu, nu? ![]() Oricum, apreciez faptul ca nu ai distorsionat ideea mea;Iliescu a fost un rau necesar pentru debarasarea regimului comunist Pana la episodul mineriade au mai fost alegeri pe care ilici le-a castigat din primul tur. Si iarasi, dupa alegeri pana la episodul mineriade mai este un factor; societatea civila. Fenomenul Piata Universitatii a ajuns sa fie catalogat Piata Golanilor. Daca te bati atat de mult cu pumnul in piept, de ce nu ai fost acolo? De ce acea piata a ajuns sa fie (spre final) aproape goala? Daca era plina, in mod sigur tataia Ilici gasea alta solutie. Dar nu a fost sa fie asa; lumea a preferat sa se duca acasa si sa-si vada de viata de zi cu zi. De aici si consecintele. Exista o constanta intre presiunea societatii civile aplicata guvernantilor si metoda de guvernare. Cand nu exista societate civila, trage tu concluzia metodei de guvernare. Si uite asa, poate gasim cateva raspunsuri la eterna intrebare "de ce a ajuns romania in halul asta dupa 20 de ani?". Cateva explicatii: cand spun societate civila, presiunea societatii civile asupra guvernantilor, etc nu inseamna violenta, revolutie, bate si ciomage,instigare, etc. Inseamna exact acele drepturi din constitutie de care societatea civila se bucura si poate face uz de ele la nevoie. printre aceste se numara si manifestarile, ong-urile, votul (btw, daca nu mergi la vot si nu votezi, oare ce drept mai ai sa critici dupa aceea? ![]() This post has been edited by bob737: 1 Nov 2009, 22:56 |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
observ ca dupa aparitia postacilor pedelei (alde modus) au inceput sa apara si postacii pesedei.
apropo, iliescu nu mai candideaza , acu e geoana. atept sa scrii la ce e necesar si asta... |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 19:05 |