Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 17 18 19 20 21 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

Dan73
post 24 Oct 2009, 20:43
Post #541

Membru autentic

Group: Members

Desi zisei ca m-am plictisit de discutia asta, din respect si politete iti raspund:
Cu toate astea cred ca e o optiune mai buna Antonescu. Nu mai vreau sa reiau argumentatia...e mai sus in paginile celor doua topicuri....si au argumentat si altii, multi mai bine decat mine.

This post has been edited by Dan73: 24 Oct 2009, 20:44

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aphophis
post 24 Oct 2009, 20:46
Post #542

Membru autentic

si care e raspunsul, despre ce te-am intrebat mai sus? Cum poate fi optiunea mai buna, un om care nu face nimic, chiuleste de la servici (cum ar fi sa aiba o intrunire cu un sef de stat si sa nu apara ? ), ba mai mult fura si isi pune iubitele in functii de stat?

Bine, fiecare are dreptul al o parere, putem amandoi sa ne inselam sau sa avem dreptate. Insa ma distreaza oarecum ca antonescu e alternativa mai buna.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 24 Oct 2009, 21:05
Post #543

Membru autentic

E mai bine sa sustii o iubita desteapta decat una cum e aia. E mai bine daca furi mai putin biggrin.gif .
Daca ar fi mai multi cei care il prefera pe Remus Cernea de ex. si ar fi in primii trei l-as vota pe el, cum face Tudor, ceea ce probabil ar insemna ca aleg intre bine si rau pentru ca Cernea nu si-a bagat nici o iubita sau fiica in PE, nici nu a furat nimic. Dar cum el nu are nici o sansa aleg intre un rau mai mare si unul mai mic din pacate.
Tu poti crede ca eba e mai desteapta, ca Base a furat mai putin, ca a facut mai mult bine cu initiativele lui legislative sau in alte activitati. E dreptul tau.
Gata...eu ma retrag.

This post has been edited by Dan73: 24 Oct 2009, 21:08

--------------------
+
aphophis
post 24 Oct 2009, 21:12
Post #544

Membru autentic

E mai bine sa sustii o iubita desteapta decat una cum e aia

radmasa.gif da de unde, amandoua cazurile sunt reprobabile , amandoua sunt cazuri clare de nepotism

E mai bine sa furi mai putin

asta in teorie, ca cine a furat odata, va fura si a doua oara. Si oricum , am mai avut noi un presedinte sarac si cinstit icon_mrgreen.gif

Mai bine stai acasa decat sa vii la servici si sa faci rau sau tampenii.

adica ce conteaza ca e incompetent si chiulangiu, poporul l-a pus acolo ca sa chiuleasca si sa nu faca nimic nu? Si te mai miri de ce are parlamentul (ca organizatie de oameni) , imaginea proasta pe care o are.. mai ales ca sunt o gramada acolo care ii seamana lui crin

Daca ar fi mai multi cei care il prefera pe Remus Cernea de ex. l-as vota pe el cum face Tudor ceea ce probabil ar insemna ca aleg intre bine si rau pentru ca Cernea nu si-a bagat nici o iubita sau fiica in PE, nici nu a furat nimic. Dar cum el nu are nici o sansa aleg intre un rau mai mare si unul mai mic din pacate.

total de acord, eu insa nu votez cu raul cel mai mic, ci pe cel care e in stare sa scufunde psd-ul.

tu poti crede ca eba e mai desteapta, ca Base a furat mai putin, ca a facut mai mult bine cu initiativele lui legislative sau in alte activitati. E dreptul tau.

haide mai, unde am zis eu asta despre eba? Ca e mai desteapta? Am condamnat ambele cazuri de nepotism.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 24 Oct 2009, 21:40
Post #545

Membru autentic

Ca si cum PDL ar fi altceva decat un alt PSD radmasa.gif
Eh...

--------------------
+
aphophis
post 24 Oct 2009, 22:41
Post #546

Membru autentic

pdl-ul e un partid de hoti ca si restul.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Master01
post 25 Oct 2009, 01:55
Post #547

Membru autentic

From: Suceava

Daca ar fi mai multi cei care il prefera pe Remus Cernea de ex. l-as vota pe el cum face Tudor ceea ce probabil ar insemna ca aleg intre bine si rau pentru ca Cernea nu si-a bagat nici o iubita sau fiica in PE, nici nu a furat nimic. Dar cum el nu are nici o sansa aleg intre un rau mai mare si unul mai mic din pacate.

@aphophis........ total de acord, eu insa nu votez cu raul cel mai mic, ci pe cel care e in stare sa scufunde psd-ul.

Mai jos afirmi ca ,, pdl-ul e un partid de hoti ca si restul". Deci, cum crezi ca va rezolva dilema domnul Basescu si va pune la punct PSD-ul, avand in vedere ca se sprijina pe un partid de hoti. Nu stii ca hotia este transpartinica. Deci, Basescu nu va face nimic, nu a reusit sa puna ordine in propriul partid. Mai mare incredere am intr-o persoana independenta, gen Oprescu sau Remus Cernea. Nu stiu ce a facut pana acum Remus Cernea, dar stiu ca Oprescu a scos restaurantele ilegale construite in parcul Herastrau. Sigur ca nu poate face minuni pt ca nu are o bagheta magica. Eu cred foarte mult ca va veni Basescu peste 5 ani si ne spune ca nu a putut sa faca nimic dar va lauda guvernul Boc 5 sau Boc xn ... A gresit Constantinescu, dar a avut primul atat bun simt sa nu mai candideze. De ce nu l-ar imita Basescu si prefera sa il urmeze pe Iliescu? Sigur ca toata lumea uraste parlamentarii, pentru ca sunt singurii care cer voturi odata la 4 ani si mai si erau votati pe liste. Ura aceasta s-a format in 20 de ani, chiar mai mult cand erau in Marea Adunare Nationala mai multe scursuri. Eu as dori ca parlamentul sa aiba doar 200-250 de parlamentari, dintre cei mai buni si nu 471. Insa trebuie sa constientizam ca ne trebuie un parlament puternic si nu unul ce poate fi manevrat de presedinte. Rolul Parlamentului nu este sa voteze ce spune presedintele ci sa reprezinte cetatenii care l-au votat. In parlament se reunesc voturile tuturor oamenilor, pe cand presedintele este numai a unora ce l-au votat. Pe mine nu ma reprezinta chiar deloc, nu l-am votat, am stiut ca este un jmecher si un papusar. Deci nu prea poate aparea ca reprezinta tot poporul si el este mai legitim decat parlamentul. Inseamna ca nu intelegem nimic din rostul institutiilor. Parlamentl este suveran, el poate fi desfiintat doar in conditii extreme, adica cand nu se inteleg deloc parlamentarii si au orientari foarte diferite. Pentru asta se desfiinteaza parlamentul respectiv si se fac alegeri anticipate. Acum, cand se formeaza o majoritate clara presedintele nu vrea sa o ia in considerare. Nu cred ca acest lucru se mai intampla undeva, doar la noi in Romanica. Deci, concluzionand, presedintele Basescu doreste un guvern instabil si fara sustinere in Parlament dar format dintr-un ,,partid de hoti ca si restul" sub conducerea sa ca stie el sa il dirijeze ,,moral" si sa faca reforme ,,bune". Este prea fortzata treaba, democratia nu functioneaza aici. Daca are acum vreo 5 ani spuneam ca poate are dreptate, uite domnule un partid ce nu a fost la guvernare, este un partid ce vrea sa reformeze ceva, sa ne aduca pe un drum bun, dar cu cine? Pogea? Videanu? Udrea? Ritzi? Don Costel? Este de rasul curcilor sa spui ca astia sunt capabili si ,,curati".............Si o ultima intrebare.......Cand are grija Videanu sa mearga economia? Cand este in tara sau in majoritatea timpului cand este plecat in vacanta?Daca tot are bani si nu are timp de ce vrea sa fie ministru? Sa lase loc la cineva capabil din PD-L sau nu sunt altzii mai capabili?

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
Modus
post 25 Oct 2009, 18:47
Post #548

Membru autentic

Trecand peste mizeriile lui Dan si ale Stapanului 01 (cu oameni care se autointituleaza astfel avem ce discuta), care personalitate remarcabila este de partea lui Patriciu si Iliescu, in afara de domniile voastre si aplaudacii vostri, desigur?

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
Master01
post 25 Oct 2009, 20:23
Post #549

Membru autentic

Uite-te si tu la televizor daca este cineva care ii da dreptate Stapanului Tau!

--------------------
+
Modus
post 26 Oct 2009, 08:34
Post #550

Membru autentic

Stai sa raspund eu in locul tau la intrebarea pe care ti-am pus-o. Geoana si Crin sunt sustinuti de emeritii intelectuali Profesor Universitar Doctor Dan Voiculescu, Profesor Universitar Doctor Adrian Nastase, ma ajuti sa continui, marite?

--------------------
+
luck33ro
post 26 Oct 2009, 13:52
Post #551

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 24 Oct 2009, 20:43)
Desi zisei ca m-am plictisit de discutia asta, din respect si politete iti raspund:
Cu toate astea cred ca e o optiune mai buna Antonescu. Nu mai vreau sa reiau argumentatia...e mai sus in paginile celor doua topicuri....si au argumentat si altii, multi mai bine decat mine.
*

Eu nu am gasit o argumentatie pertinenta... din pacate. Pls da-mi un quote, ceva...

--------------------
+
Master01
post 26 Oct 2009, 14:10
Post #552

Membru autentic

QUOTE(Modus @ 26 Oct 2009, 08:34)
Stai sa raspund eu in locul tau la intrebarea pe care ti-am pus-o. Geoana si Crin sunt sustinuti de emeritii intelectuali Profesor Universitar Doctor Dan Voiculescu, Profesor Universitar Doctor Adrian Nastase, ma ajuti sa continui, marite?
*

Uite care e treaba, nu mi-e simpatic Adrian Nastase, dar nu se compara cu chiorul corigent la bun simt! Si betiv si nesimtit! radmasa.gif
Ii ajunge cat si-a batut joc de noi toti! Iti place cand rade ca p...tul cand i se pune o intrebare? Iti place ca nu vorbea nimeni cu el la reuniunea presedintilor din UE? Cu cine sa vorbeasca? Cu HAHAIALA?

This post has been edited by Master01: 26 Oct 2009, 14:16

--------------------
+
Modus
post 26 Oct 2009, 14:19
Post #553

Membru autentic

Si te doare pe tine daca vorbeste cu cutare sau nu. Sa inteleg ca-ti place sa numeri ouale si sa intre bondari la tine in pantaloni ca sa faca fotosinteza, nu?
Lasa, du-ti termopnanele la matusica Tamara si injurati impreuna pe Basescu. Din pacate, oamenii uita.

--------------------
+
Master01
post 26 Oct 2009, 14:54
Post #554

Membru autentic

Da, asta cu fotosinteza nu este valabila la mine. Nu are rost sa ma enervez, pas.

This post has been edited by Master01: 26 Oct 2009, 14:55

--------------------
+
Modus
post 26 Oct 2009, 15:00
Post #555

Membru autentic

Deci nu te nervezi pe ce zice Nastase, ci doar pe ce zice Basescu.

--------------------
+
luck33ro
post 26 Oct 2009, 15:16
Post #556

Membru autentic

Deci argumente contra: e chior, rade ca prostu si nu face miere... radmasa.gif

--------------------
+
DrK
post 26 Oct 2009, 15:49
Post #557

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

face miere wink.gif
Ca tot veni vorba, nu-i asa ca majoritatea care "viteaza" anti-basescu are impresia ca oricine altcineva (in afara de marinar) poate scoate romania din criza? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by RaduNG: 26 Oct 2009, 15:59

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
bob737
post 26 Oct 2009, 16:05
Post #558

Membru autentic

QUOTE(Modus @ 26 Oct 2009, 15:00)
Deci nu te nervezi pe ce zice Nastase, ci doar pe ce zice Basescu.
*

Asta face parte din categoria "candidez impotriva lui Iliescu".
Si ca sa fiu ontopic...cati din cei care l-au sustinut pe Bascu in 04 il mai sustin acum?
Aaaa, am uitat, acum i se alatura tinerele sperante gen Nuke Avramescu biggrin.gif

"Vitez" impotriva lui Bascu in speranta ca oricine altcineva va scoate tara din criza de mitocanie la care s-a ajuns.

This post has been edited by bob737: 26 Oct 2009, 16:15

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
Modus
post 26 Oct 2009, 16:18
Post #559

Membru autentic

QUOTE(bob737 @ 26 Oct 2009, 16:05)
Asta face parte din categoria "candidez impotriva lui Iliescu".
Si ca sa fiu ontopic...cati din cei care l-au sustinut pe Bascu in 04 il mai sustin acum?
Aaaa, am uitat, acum i se alatura tinerele sperante gen Nuke Avramescu biggrin.gif

"Vitez" impotriva lui Bascu in speranta ca oricine altcineva va scoate tara din criza de mitocanie la care s-a ajuns.
*

Eu il sustin pe Basescu si acum. Sa nu uitam si tinere sperante perecum Badea, Gadea, Stan, etc.
Ai o speranta utopica.

--------------------
+
valeron_x
post 26 Oct 2009, 16:22
Post #560

dintre plebei

From: Pristina, Kosovo

nu uitati, "hai la referendum". jur ca bannerul ala care apare de vreo doua zile in partea de sus a forumului ma face sa mai pun doua cuburi de zahar in cafea

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
+
bob737
post 26 Oct 2009, 16:28
Post #561

Membru autentic

antena3 nu este consilierul prezidential al lui base si nici nu va fi consilier prezidential. uiti ca aceleasi personaje l-au tratat identic si pe tariceanu & co pana acum 1 an.
de ce schimbi subiectul atunci cand nu iti convine?
nuke avramescu e consilierul prezidential al lui base pana una alta.
cat despre speranta mea, nu-mi aduc aminte ca un presedinte (inclusiv ceasca) sa fi avut comportamentul preastimabilului bascu.

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
valeron_x
post 26 Oct 2009, 16:32
Post #562

dintre plebei

bob, cred ca si pe tine te plateste patriciu, recunoaste. pui benzina de la rompetrol? radmasa.gif

--------------------
+
bob737
post 26 Oct 2009, 16:35
Post #563

Membru autentic

pffff....m-ai dat de gol!

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
valeron_x
post 26 Oct 2009, 16:37
Post #564

dintre plebei

QUOTE(Master01 @ 25 Oct 2009, 02:55)

@aphophis........ total de acord, eu insa nu votez cu raul cel mai mic, ci pe cel care e in stare sa scufunde psd-ul.
*

vezi, aici gresesti, asta nu se va intampla. pentru ca in orice situatie, indiferent cine va fi presedinte, tot trebuie sa se alieze. si cum bine ai zis, hotia e transpartinica

alegerile pentru presedinte ar trebui sa fie despre cu totul altceva, nu despre presedinti care scufunda partide, ca atunci e clar ca disutam despre alte socoteli

--------------------
+
DrK
post 26 Oct 2009, 16:39
Post #565

Lapins Creed Assassin

Cu stima domnule bob, credeti ca din cauza lui "bascalescu" a ajuns tara plina de cocalari si nesimtiti? Eu am vazut trendul asta inca de pe vremea lui Constantinescu...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
bob737
post 26 Oct 2009, 16:51
Post #566

Membru autentic

Cu aceeasi stima domnule RaduNG, este foarte posibil ca acei cocalari amintiti de dvs sa fi facut pui iar acum sa le simtim prezenta. Problema mea este ca nu mi se pare corect sa fie incurajati si sa primeasca exemple demne de urmat de la primul om al statului (votaaaaat si de mine in 04...ooops).

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
DrK
post 26 Oct 2009, 17:10
Post #567

Lapins Creed Assassin

Cu siguranta au facut pui dar cred ca asta nu tine neaparat de primul "rasist" al tarii.
Am luat decizia de a nu vota vreun candidat pentru simplul motiv ca nu mi-au demonstrat ca ar fi cu ceva mai buni decat "capitanul". Pe EL nu-l mai votez pentru simplul fapt ca m-a dezamagit.
Am avut niste poteci pe care incerc sa o iau cand e vorba de vot dar nu am reusit sa adun destule informatii asa ca am lasat-o balta. Un lucru stiu sigur - oricare ar fi presedinte va avea o contributie la schimbarea romaniei in bine undeva egala cu zero.

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Modus
post 26 Oct 2009, 17:11
Post #568

Membru autentic

QUOTE(bob737 @ 26 Oct 2009, 16:28)
nu-mi aduc aminte ca un presedinte (inclusiv ceasca) sa fi avut comportamentul preastimabilului bascu.
*

Ce-i drept Ceausescu a trimis la moarte o groaza de oameni nevinovati. Daca tu si pe ala il consideri mai bun decat Basescu, vinde-ti BMWul.

--------------------
+
bob737
post 26 Oct 2009, 18:12
Post #569

Membru autentic

ma refeream la faptul ca nici criminalul de ceasca nu isi permitea sa vorbeasca ca bascu. strict la asta m-am referit.si la o adica, chiar nimeni nu-l putea impiedica..

ps'bunica-miu dupa ce i s-a confiscat terenul s-a sinucis; crede-ma pe cuvant ca nu sunt unul "dintr-ala" care spune ca pe vremea lui ceasca era mai bine, Doamne fereste!!'

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
luck33ro
post 26 Oct 2009, 19:30
Post #570

Membru autentic

Da` Basescu de aia e popular, asa ii place poporului sa vorbeasca omu, pe limba lui ... laugh.gif
Sa fim seriosi ca Oprescu vorbeste mai rau ca Base si mai stiu o caruta de mari domni care vorbesc mai colorat dar sunt persoane OK! Deci talentele lingvistice gen Cornel Dinu nu impresioneaza pe nimeni!
Cine poate scufunda PSDul si pe Iliescu il votez cu 2 maini si 2 picioare. Ala nu o sa fie ever Antonescu icon_mrgreen.gif si da l-am votat si in 2004 pe Base - nici mie nu-mi place de el, dar el e raul necesar "la ora asta in tara asta"!

Apropos cum vorbeste Vanghelie? de ce l-au votat ciumpalacii din sectorul ala de n ori primar? cum dreaq de a ajuns ala presedinte pe Bucuresti la PSD? tongue.gif Asta e politica si nu lectia de oratorie wink.gif

This post has been edited by luck33ro: 26 Oct 2009, 19:32

--------------------
+
166 Pages « < 17 18 19 20 21 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 16:19
Dacia