Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
valeron_x |
![]()
|
||
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
tocmai asta nu a stiut sa-mi spuna nenea ala daca trebuie sa stau si duminica noaptea. Oricum cred ca ma duc mai mult de fun (si pt $$$) sa vad cum e. Ca inafara de a verifica listele nu cred ca ai alte responsabilitati
This post has been edited by aphophis: 21 Oct 2009, 20:51 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@aphophis Pentru banii aia ai de muncit vreo 3 - 4 zile. Sambata se ridica sacii cu voturi + stampile + liste, se aduc la sectia de votare, se numara si se sigileaza, proces verbal, etc, etc.
Duminica cu vreo ora inainte de deschiderea votarii verificare si sigilare urne deschidere sectie, votare, inchidere sectie, numarare voturi, proces verbal, coada la circumscriptia judeteana pentru predare voturi, cu putin noroc se termina luni dupa-amiaza. De regula, aceleasi persoane vor alcatui biroul sectiei de votare si la turul 2. Cat despre bani... conform bugetului, sa zici mersi daca ii iei prin ianuarie ![]() |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(aphophis @ 21 Oct 2009, 20:25) ![]() ![]() ![]() Imediat ce iese Crin vei fi rasplatit prin Fundatia Dinu Patriciu. 22 Oct 2009, 06:12: QUOTE(valeron_x @ 21 Oct 2009, 20:48) De ce? This post has been edited by Modus: 22 Oct 2009, 06:12 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
joi, 22 octombrie 2009
Punctul 8 al Proclamației de la Timișoara Pare că eventualul Guvern Croitoru nu are șanse de a găsi o majoritate. În lumea civilizată dacă după negocieri nu ai majoritate nu te duci înainte bazându-te pe trădare. De fapt la asta este împins, sau chiar el vrea, domnul Croitoru. La acceptarea unei eventuale treceri prin Parlament, ăsta e sloganul PDL, că se vede la vot, cu ajutorul trădătorilor și a lichelelor. Lichelismul este plaga clasei politice. Și e la fel de lichea cel care se folosește de altă lichea. Nu există diferențe în privința moralității. PDL-ul cumpără parlamentari care dintr-o dată devin buni deși ieri erau răi. Hrebenciuc este mai rău decât SIDA dar a fost susținătorul Guvernului Boc. A pus din greu umărul la visul Președintelui Băsescu acum transformat în coșmar al României. PNL-ul răcnea împotriva "monstruoasei coaliții" acum o lună. Acum e aliat cu jumătate din ea. E unit în cuget și-n simțiri cu PSD de țelul alungării "dictatorului". PSD-ul e la putere în orice condiții, cade în picioare indiferent de alianțe, Ion Iliescu conduce ostilitățile și le conduce mai bine decât tot restul "clasei politice". După 20 de ani Partidul Comunist și Securitatea sunt pe poziții, neclintite. Autocrația electorală despre care vorbeam n-o să fie schimbată atâta vreme cât foști comuniști și securiști notorii fac și desfac în politica de pe murdarul râu Dâmbovița. Peste două luni o să avem o nouă coaliție de lichele. Doar Punctul 8 al Proclamației de la Timișoara o să ne scoată din fundătura istorică în care suntem. Aplicat de natură. Și s-ar putea nici așa să nu reușim dacă mă uit la "tânăra generație" de politicieni. .... Sursa This post has been edited by luck33ro: 22 Oct 2009, 10:18 |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
E destul de probabil sa nu se reuseasca nici cu tanara generatie. Sa ne gandim numai la cum a evoluat M Munteanu
![]() "In 1991, in Cehia, li s-a interzis pentru cinci ani membrilor politiei secrete, informatorilor si colaboratorilor ideologici, secretarilor de partid de la un anumit nivel administrativ, precum si membrilor Comitetului Central sa detina functii decizionale, iar, ulterior, efectele legii lustratiei au fost prelungite pina in 2001. In Ungaria, o astfel de lege a fost adoptata in 1994, cu efecte mult atenuate, in vreme ce in Polonia legea lustratiei a fost votata abia in 1997, impunind persoanelor publice sa declare oficial daca au colaborat sau nu cu politia politica a regimului comunist. Doar ascunderea acestei colaborari era sanctionata cu interdictia de a ocupa anumite functii publice timp de zece ani. Totusi, in urma aplicarii legilor lustratiei, in Cehia, 80.000 de persoane si-au pierdut locurile de munca, 50.000 in Bulgaria, iar in Lituania peste 30.000." La noi legea deconspirarii securitatii nu a avut nici un efect si oricum a venit foarte tarziu. Nu imi amintesc de o persoana ce a pierdut o functie din cauza asta. Si uite asa a ajuns Romania un stat mafiot....ultimii la toate, cand ar trebui ca la resursele pe care le avem sa fim mult inaintea Bulgariei, a Ungariei... This post has been edited by Dan73: 22 Oct 2009, 17:02 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Mare dreptate aveti cu legea lustratiei dar la noi este prea tarziu, prea si-au umplut sacii cu bani si acum pot trimite nepotii pe functii..............
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
luck33ro |
![]()
|
Mai bine sa trimita nepotii decat sa il avem pe Iliescu, Hrebenciuc et. Co. pe cap inca 20 de ani !
![]() |
--------------------
**
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
luck33ro |
![]()
|
Marian Munteanu - omorat de mineri ...a stat in coma ceva timp...
![]() |
--------------------
**
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
sefu', n-a murit bre, a fost batut rau de mineri, apoi arestat si inchis la Jilava. omul e profesor la litere la universitatea din Bucuresti, preda etnologie si folclor
http://www.munteanu.ro/index.html e viu, see? ![]() This post has been edited by valeron_x: 23 Oct 2009, 08:30 |
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
luck33ro |
![]()
|
![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
Cine a spus ca am avea pretentii? Numai ca ei nu prea isi vad lungul nasului. Habar nu au ce era opozitia in anii aia, cine erau Coposu, Ratiu, Campeanu, Constantinescu, Doina Cornea si altii si vin sa ne spuna ca presedintele in functie e cel mai mare anticomunist, cel mai tare antisecurist si, bineinteles, cel mai incoruptibil. Pun pariu ca daca ar fi trait, Ratiu si Coposu nu s-ar fi alaturat lui pt ca stiau de unde vine....asa cum stiu si Constantinescu, Doina Cornea, Dinescu si altii.
Am vazut ca si Hurezeanu l-a parasit...ce sa mai spun de Plesu pe care si-a permis sa il atace grosolan. Dupa capul unora ca Modus toti astia sunt controlati si manipulati de moguli si numai el si partidul lui detin adevarul si au dreptate. Ce sustin astia acum, pdleii si b ase, seamana foarte bine cu teoria "minoritatii constiente" a bolsevicilor....dar a auzit Modus de asa ceva? Sau chiar daca o fi auzit nu se aplica pt ca a spus-o Antonescu, normal. This post has been edited by Dan73: 24 Oct 2009, 10:44 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
aphophis |
![]()
|
@dan73
lasa-ma sa ghicesc. constantinescu, invins de sistem (adica de iliescu si psd), care acuma apare brat la brat cu iliescu? ![]() Si lasand demagogia la o parte, demagogi sunt toti incepand de la base, continuand cu oprescu,geoana si antonescu. Oricum, tare paralela asta, mai urmeaza sa ne spui si de dictatura lui basescu nu? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Parlamentul ii pute, impune ce prim ministru vrea el..ia de urechi judecatorii... presa e nasoala. Mai vrei argumente ca are tendinte de dictator? A atacat toate celelalte puteri in stat (mai putin guvernul Boc) dar cica o face pentru binele poporului. Asculta-ma pe mine ca asa au inceput si altii
L-ai vazut pe Constantinescu de doua-trei ori la aceeasi emisiune cu Iliescu si gata...Si pe mine m-a dezamagit Constantinescu la vremea aia insa nu uita ca pe Ciorbea l-a darmat prietenul tau iar o parte din ministere le-au apartinut. Au avut ei grija ca toata responsabilitatea sa o preia PNT-ul. Constantinescu a respectat institutia numita presedentie si din pozitia lui nu a putut face mare lucru. Tii minte ce batalie s-a dus in parlament cu legea lui Ticu Dumitrescu...a iesit un compromis care a servit doar la santajarea unuia si altuia, in functie de moment. Dar Constantinescu nu poate acoperi toata argumentatia ta.....de Doina Cornea, de Dinescu, Plesu, Hurezeanu si alti dezamagiti de Basescu vad ca nu zici nimic ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 24 Oct 2009, 17:26) Parlamentul ii pute, corectie, ii put parlamentarii, nu parlamentul. Ce .. tie nu iti put parlamentarii? Ca mie da. Daca vrei motive iti pot da o mie, dar da-mi tu motive pentru ca sa nu-ti puta parlamentarii impune ce prim ministru vrea el.. banui ca nu stii constitutia, aia care spune ca daca un partid nu are singur majoritate in parlament, atunci presedintele poate numi pe cine vrea el, dupa ce cere parerea partidelor ia de urechi judecatorii... faptul ca arata cu degetul spre o chestie reala (problemele din sistemul judiciar), e un minus? presa e nasoala. nu e nasoala presa, sunt doar grupuri de presa "deontoage" ca antenele lui voiculescu Mai vrei argumente ca are tendinte de dictator? da. Da nu uita toate argumentele din manualul pnl-ului de aruncat cu kko A atacat toate celelalte puteri in stat (mai putin guvernul Boc) dar cica o face pentru binele poporului. Asculta-ma pe mine ca asa au inceput si altii ![]() ![]() L-ai vazut pe Constantinescu de doua-trei ori la aceeasi emisiune cu Iliescu si gata... si nu numai la televizor, fac impreuna si din nu stiu ce grup politic. Am mai dat link pe aici despre asta. Dar stiu.. nu e nimic anormal in asta Si pe mine m-a dezamagit Constantinescu la vremea aia insa nu uita ca pe Ciorbea l-a darmat prietenul tau iar o parte din ministere le-au apartinut si pnl-ul a fost intr-unul din acele guverne, inclusiv antonescu a fost ministru (il stii, functia care i-a permis sa-l imbogateasca pe popovicioiu, prin instrainarea frauduloasa a unor proprietati ale ministerului . Au avut ei grija ca toata responsabilitatea sa o preia PNT-ul. Constantinescu a respectat institutia numita presedentie si din pozitia lui nu a putut face mare lucru. constantinescu a fost din pacate o carpa. Putea sa taca inainte de alegeri si sa nu dinamiteze sansele anti pesedeilor. A preferat sa apara la tv si sa se planga ca a fost invins de sistem. Ca dupa cativa ani, sa apara la bratul alora ce l-au scuipat atunci intre ochi. Tii minte ce batalie s-a dus in parlament cu legea lui Ticu Dumitrescu...a iesit un compromis care a servit doar la santajarea unuia si altuia, in functie de moment. Dar Constantinescu nu poate acoperi toata argumentatia ta.....de Doina Cornea, de Dinescu, Plesu, Hurezeanu si alti dezamagiti de Basescu vad ca nu zici nimic ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Asa..si de Doina Cornea, Dinescu, Plesu, Hurezeanu tot nu ai zis nimic. E vorba de persoane cu nume grele care il critica si carora eu le acord credit. Ar mai fi si CTP-ul si Mircea Diaconu desi asta e inscris in pnl, Alina Mungiu si mai sunt.
Ai curajul sa afirmi ca Octavian Paler era vandut mogulului? E unul din cei care mi-a schimbat mie opinia despre prieenul tau. La televiziunile alea vin foarte multi oameni care isi exprima opinia...multi dintre ei sunt mai mult decat stimabili. Parlamentarii sunt alesi de popor ca si el, ca sa nu mai spun ca sunt si din partidul lui. Multor romani le pute Basescu. Acum aphophis, tot respectul pentru persoana ta dar din momentul asta eu imi dau seama ca ai o pozitie destul de partizana si cred ca ce am avut de spus am spus. A...si e suparator modul asta de citare...serios vorbesc. Am scris imediat deasupra. This post has been edited by Dan73: 24 Oct 2009, 18:07 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu credeam ca in 2009 mai exista oameni care sa se mai certe pe politica! Pana cand a venit "Cheia" la putere i-am inteles pe oameni, dar de atunci tot romanul postrevolutionar cred ca ar fi trebuit sa isi dea seama cu ce se mananca politica asta!
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Dan73 |
![]()
|
Intr-o tara in care lucrurile merg cum trebuie politica e ceva secundar..Cum bine stii, la noi totul depinde de politic inclusiv locul de munca asa ca e normal sa se discute mult. Eu inteleg altfel cuvantul cearta, dar ...ma rog.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 24 Oct 2009, 17:57) Asa..si de Doina Cornea, Dinescu, Plesu, Hurezeanu tot nu ai zis nimic. asa si? Ce ai fi vrut sa zic? Crezi ca neaparat trebuie sa vb de toti, doar pt ca aceste persoane, cred anumite lucruri? Nu arunc cu rahat, deci nu avea nici un rost sa discutam personajele respective E vorba de persoane cu nume grele care il critica si carora eu le acord credit. Ar mai fi si CTP-ul si Mircea Diaconu desi asta e inscris in pnl, Alina Mungiu si mai sunt. Ai curajul sa afirmi ca Octavian Paler era vandut mogulului? E unul din cei care mi-a schimbat mie opinia despre prieenul tau. fiecare are dreptul la o opinie, nu inseamna ca daca cineva zice intr-un fel, e musai sa se intample asa La televiziunile alea vin foarte multi oameni care isi exprima opinia...multi dintre ei sunt mai mult decat stimabili. ![]() Parlamentarii sunt alesi de popor ca si el, ca sa nu mai spun ca sunt si din partidul lui. Multor romani le pute Basescu. eu cred ca romanilor le pute mai mult parlament-ul (cu referire la oamenii ce o alcatuiesc, nu la institutie. Si din pacate nu inseamna puncte in plus pentru parlament ca institutie, ca sta cel mai prost in increderea romanilor. Acum aphophis, tot respectul pentru persoana ta dar din momentul asta eu imi dau seama ca ai o pozitie destul de partizana si cred ca ce am avut de spus am spus. A...si e suparator modul asta de citare...serios vorbesc. Am scris imediat deasupra. nu sunt mai partizan ca tine, am demonstrat-o pe aici, ca pot admite mai mult ca voi ca si marinarul e de rahat. Insa culmea cica is partizan ca zic acelasi lucru si despre restul ![]() This post has been edited by aphophis: 24 Oct 2009, 18:37 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai aia e problema noastra(ca popor) ca nu am facut nimic toti anii astia decat sa discutam, nemultumiti fiind! Acum crede-ma ca e tardiv sa mai facem ceva...suntem vanduti cu totul!
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Dan73 |
![]()
|
Mi-ai argumentat ca pozitia antibasescu a lui Constatinescu nu e relevanta pentru ca a fost un presedinte slab care te-a dezamagit. Ceilalti cu ce te-au dezamagit?
Eu am ales sa tin cont de ceea ce spun unele persoane ca Octavian Paler chiar daca a vorbit din studio de la Antena 3. Eu nu am pomenit-o pe Norica Nicolai. In sfarsit...e clar. |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
hai mai sa fim seriosi cu constantinescu. Ce credibilitate poate sa aiba un ex presedinte care recunoaste ca l-au scuipat niste javre in ochi si l-au calcat in picioare, ce apare la vreo cativa ani distanta de asta alaturi de ei?
This post has been edited by aphophis: 24 Oct 2009, 18:46 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 24 Oct 2009, 17:57) Asa..si de Doina Cornea, Dinescu, Plesu, Hurezeanu tot nu ai zis nimic. E vorba de persoane cu nume grele care il critica si carora eu le acord credit. Ar mai fi si CTP-ul si Mircea Diaconu desi asta e inscris in pnl, Alina Mungiu si mai sunt. Ai curajul sa afirmi ca Octavian Paler era vandut mogulului? E unul din cei care mi-a schimbat mie opinia despre prieenul tau. La televiziunile alea vin foarte multi oameni care isi exprima opinia...multi dintre ei sunt mai mult decat stimabili. Parlamentarii sunt alesi de popor ca si el, ca sa nu mai spun ca sunt si din partidul lui. Multor romani le pute Basescu. Acum aphophis, tot respectul pentru persoana ta dar din momentul asta eu imi dau seama ca ai o pozitie destul de partizana si cred ca ce am avut de spus am spus. A...si e suparator modul asta de citare...serios vorbesc. Am scris imediat deasupra. Stii ce te intreb eu pe tine si mai ales pe stimabilii pe care ii citezi ? Pe cine ati vrea sa puneam in locul lui Basescu?... daca dai un raspuns pertinent la intrebarea asta eu ma duc la vot in noiembrie ![]() Pe Crin nu merge ca ala e tradator din neamu lu Tariceanu care ne-a adus in situatia dezastruoasa de acum ! This post has been edited by luck33ro: 24 Oct 2009, 19:02 |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
Eu mi-am exprimat optiunea. Aleg raul cel mai mic pentru ca nu am de unde alege binele. Iar sa nu ma duc la vot nu se pune. E opinia mea iar in fraze din astea ne putem intrece la infinit....ca ala e tradator din nu stiu ce neam, ca ala e chior, hot, betiv, ca ceilalti au dus tara in dezastru etc etc etc. Simplul fapt ca le spun eu sau tu nu inseamna ca da si un statut de adevar absolut acestor afirmatii.
Dati-mi voie sa tin cont cum spusei de opinia unor oameni pe care eu ii respect, asa cum ii respeca multi altii si care au argumente cand critica pe cineva. Gata...eu chiar am termninat. Discutiile astea chiar sunt inutile. Ce rost ar avea cand eu il intreb de trei ori succesiv pe aphophis cu ce l-au dezamagit ceilalti pe care i-am amintit eu si care il critica pe actualul presedinte iar el o tine in continuare cu Constantinescu. Probabil ca el crede ca Paler il ataca pe Basescu pentru ca era omul mogulului din moment ce nu a raspuns ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
hai ca o dam in penibil. Ti-am spus ca nu i-am pus sub semnul intrebarii pe aia, pt ca nu avem de ce. Nu arunc cu rahat in oameni, doar pt ca nu imi place parerea lor. Insa faptul ca ei sustin o parere nu inseamna ca ce zic ei e litera de lege. Pentru ca nu gandesc aia pentru mine, pot sa am propria parere , fara sa o copiez pe a lor.
![]() btw, ca tot vorbeam de raul cel mai mic, uite ce zic aia de la antene despre antonescu si cariera lui de parlamentar: QUOTE Oratoria ca practică legislativă De altfel, Antonescu avea să dovedească o preferință pentru funcțiile politice în dauna celor executive sau parlamentare. Dacă la nivel guvernamental a ocupat doar funcția de ministru al Tineretului și Sportului, fiind coleg de cabinet cu actualul său rival Traian Băsescu în timpul guvernării CDR, pe linie legislativă Antonescu a tot ocupat mandate de parlamentar încă din 1992, după o încercare eșuată în 1990 de a câștiga un loc de deputat în cadrul primului Parlament post-Revoluție. Cariera sa de parlamentar nu a adus prea multe contribuții activității legislative fiind cunoscut mai mult pentru talentul său de orator și pentru desele sale absențe de la lucrările din plen sau din comisiile de specialitate ale Parlamentului, dreptul de inițiativă a unor proiecte de lege fiind de cele mai multe ori sacrificat pe altarul politicii de partid și retoricii, eliberate însă de clișeele unui limbaj de lemn folosit de alți colegi contemporani de "suferință". Este mai curând preocupat de atribuțiile și implicațiile politice ale funcțiilor de lider al grupului deputaților liberali și de vicepreședinte al Senatului, pe care a deținut-o până mai acum o lună când a renunțat la ea, invocând faptul că nu dorește să fie acuzat că se folosește de acest post și de banii publici. Ca ministru cederist s-a remarcat totuși prin promovarea legii tineretului și sportului prin care era introdusă renta viageră pentru sportivii de performanță și erau mărite primele pentru sportivi. http://www.antena3.ro/stiri/politica/portr...orie_83242.html This post has been edited by aphophis: 24 Oct 2009, 20:08 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Dan73 |
![]()
|
Parerea ta e formata tot ascultand si tinand cont de ce zice unul si altul ca doar nu ai fost la curu' lu' ala ca sa stii exact si fara dubiu cum sta treaba. Nu era vorba de a copia ideile altora ci doar spuneam ca eu tin cont de parerile lor si te faceam atent ca multi oameni de mare valoare sunt impotriva lui. Atata tot.
Daca o dam in aprecieri d'astea ...cu penibilitati si cu alte din alea eu zic ca nu are rost sa continuam dialogul. Eu oricum m-am cam plictisit. Hai sa traiesti bine...fara misto ![]() This post has been edited by Dan73: 24 Oct 2009, 20:39 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
poate sa fie
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 20:45 |