Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 16 17 18 19 20 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

valeron_x
post 21 Oct 2009, 20:48
Post #511

dintre plebei

Group: Members
From: Pristina, Kosovo

nu cred ca merita, mai ales pt ca mambrii comisiei stiu ca merg la biroul electoral cu sacul de voturi, si de dimineata pana seara sau noaptea e cam aiurea, mai ales duminica

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aphophis
post 21 Oct 2009, 20:50
Post #512

Membru autentic

tocmai asta nu a stiut sa-mi spuna nenea ala daca trebuie sa stau si duminica noaptea. Oricum cred ca ma duc mai mult de fun (si pt $$$) sa vad cum e. Ca inafara de a verifica listele nu cred ca ai alte responsabilitati

This post has been edited by aphophis: 21 Oct 2009, 20:51

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
pcs
post 21 Oct 2009, 21:05
Post #513

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

@aphophis Pentru banii aia ai de muncit vreo 3 - 4 zile. Sambata se ridica sacii cu voturi + stampile + liste, se aduc la sectia de votare, se numara si se sigileaza, proces verbal, etc, etc.
Duminica cu vreo ora inainte de deschiderea votarii verificare si sigilare urne deschidere sectie, votare, inchidere sectie, numarare voturi, proces verbal, coada la circumscriptia judeteana pentru predare voturi, cu putin noroc se termina luni dupa-amiaza. De regula, aceleasi persoane vor alcatui biroul sectiei de votare si la turul 2. Cat despre bani... conform bugetului, sa zici mersi daca ii iei prin ianuarie mad.gif

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
Modus
post 22 Oct 2009, 06:11
Post #514

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 21 Oct 2009, 20:25)
radmasa.gif am primit astazi propunerea din partea cuiva sa fiu intr-o comisie la votare. Cica ma va propune nu stiu ce penelist  icon_mrgreen.gif Acu is curios: sa accept sau sa nu acept? Ca si asa nu am ce face in ziua respectiva. Zicea ala ca ar putea iesi cam 200 lei din asta. Cam dupa cat timp se iau banii astia? biggrin.gif
*

Imediat ce iese Crin vei fi rasplatit prin Fundatia Dinu Patriciu.

22 Oct 2009, 06:12:
QUOTE(valeron_x @ 21 Oct 2009, 20:48)
mai ales duminica
*

De ce?

This post has been edited by Modus: 22 Oct 2009, 06:12

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
luck33ro
post 22 Oct 2009, 10:17
Post #515

Membru autentic

joi, 22 octombrie 2009
Punctul 8 al Proclamației de la Timișoara
Pare că eventualul Guvern Croitoru nu are șanse de a găsi o majoritate. În lumea civilizată dacă după negocieri nu ai majoritate nu te duci înainte bazându-te pe trădare. De fapt la asta este împins, sau chiar el vrea, domnul Croitoru. La acceptarea unei eventuale treceri prin Parlament, ăsta e sloganul PDL, că se vede la vot, cu ajutorul trădătorilor și a lichelelor.

Lichelismul este plaga clasei politice. Și e la fel de lichea cel care se folosește de altă lichea. Nu există diferențe în privința moralității.

PDL-ul cumpără parlamentari care dintr-o dată devin buni deși ieri erau răi. Hrebenciuc este mai rău decât SIDA dar a fost susținătorul Guvernului Boc. A pus din greu umărul la visul Președintelui Băsescu acum transformat în coșmar al României.

PNL-ul răcnea împotriva "monstruoasei coaliții" acum o lună. Acum e aliat cu jumătate din ea. E unit în cuget și-n simțiri cu PSD de țelul alungării "dictatorului".

PSD-ul e la putere în orice condiții, cade în picioare indiferent de alianțe, Ion Iliescu conduce ostilitățile și le conduce mai bine decât tot restul "clasei politice". După 20 de ani Partidul Comunist și Securitatea sunt pe poziții, neclintite.

Autocrația electorală despre care vorbeam n-o să fie schimbată atâta vreme cât foști comuniști și securiști notorii fac și desfac în politica de pe murdarul râu Dâmbovița.

Peste două luni o să avem o nouă coaliție de lichele. Doar Punctul 8 al Proclamației de la Timișoara o să ne scoată din fundătura istorică în care suntem. Aplicat de natură. Și s-ar putea nici așa să nu reușim dacă mă uit la "tânăra generație" de politicieni.

....

Sursa

This post has been edited by luck33ro: 22 Oct 2009, 10:18

--------------------
+
Dan73
post 22 Oct 2009, 11:19
Post #516

Membru autentic

E destul de probabil sa nu se reuseasca nici cu tanara generatie. Sa ne gandim numai la cum a evoluat M Munteanu biggrin.gif

"In 1991, in Cehia, li s-a interzis pentru cinci ani membrilor politiei secrete, informatorilor si colaboratorilor ideologici, secretarilor de partid de la un anumit nivel administrativ, precum si membrilor Comitetului Central sa detina functii decizionale, iar, ulterior, efectele legii lustratiei au fost prelungite pina in 2001.

In Ungaria, o astfel de lege a fost adoptata in 1994, cu efecte mult atenuate, in vreme ce in Polonia legea lustratiei a fost votata abia in 1997, impunind persoanelor publice sa declare oficial daca au colaborat sau nu cu politia politica a regimului comunist. Doar ascunderea acestei colaborari era sanctionata cu interdictia de a ocupa anumite functii publice timp de zece ani.

Totusi, in urma aplicarii legilor lustratiei, in Cehia, 80.000 de persoane si-au pierdut locurile de munca, 50.000 in Bulgaria, iar in Lituania peste 30.000
."

La noi legea deconspirarii securitatii nu a avut nici un efect si oricum a venit foarte tarziu. Nu imi amintesc de o persoana ce a pierdut o functie din cauza asta. Si uite asa a ajuns Romania un stat mafiot....ultimii la toate, cand ar trebui ca la resursele pe care le avem sa fim mult inaintea Bulgariei, a Ungariei...

This post has been edited by Dan73: 22 Oct 2009, 17:02

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Master01
post 22 Oct 2009, 19:54
Post #517

Membru autentic

From: Suceava

Mare dreptate aveti cu legea lustratiei dar la noi este prea tarziu, prea si-au umplut sacii cu bani si acum pot trimite nepotii pe functii..............

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
luck33ro
post 23 Oct 2009, 08:06
Post #518

Membru autentic

Mai bine sa trimita nepotii decat sa il avem pe Iliescu, Hrebenciuc et. Co. pe cap inca 20 de ani ! mad.gif

--------------------
+
Modus
post 23 Oct 2009, 08:07
Post #519

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 22 Oct 2009, 11:19)
E destul de probabil sa nu se reuseasca nici cu tanara generatie. Sa ne gandim numai la cum a evoluat M Munteanu biggrin.gif
*

Cine e M Munteanu?

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
luck33ro
post 23 Oct 2009, 08:15
Post #520

Membru autentic

Marian Munteanu - omorat de mineri ...a stat in coma ceva timp... dry.gif

--------------------
+
valeron_x
post 23 Oct 2009, 08:29
Post #521

dintre plebei

From: Pristina, Kosovo

sefu', n-a murit bre, a fost batut rau de mineri, apoi arestat si inchis la Jilava. omul e profesor la litere la universitatea din Bucuresti, preda etnologie si folclor

http://www.munteanu.ro/index.html e viu, see? smile.gif

This post has been edited by valeron_x: 23 Oct 2009, 08:30

--------------------
Renault Clio III - B 80 CTN 2006 1.4 16V
+
Master01
post 24 Oct 2009, 02:50
Post #522

Membru autentic

From: Suceava

QUOTE(Modus @ 23 Oct 2009, 08:07)
Cine e M Munteanu?
*

Cu de astia de se dau mari cunoscatori si nu stiu cine este Marian Munteanu nu prea avem ce discuta! Cati ani ai Modus?

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
luck33ro
post 24 Oct 2009, 08:27
Post #523

Membru autentic

blush.gif sunt multi care aveau 2-3 anisori la vremea aia, nu poti avea pretentii. Nu stiu ei ce e comunismul si securitatea (sau taticu lor Iliescu) d`apoi Marian Munteanu ....

--------------------
+
Dan73
post 24 Oct 2009, 10:27
Post #524

Membru autentic

Cine a spus ca am avea pretentii? Numai ca ei nu prea isi vad lungul nasului. Habar nu au ce era opozitia in anii aia, cine erau Coposu, Ratiu, Campeanu, Constantinescu, Doina Cornea si altii si vin sa ne spuna ca presedintele in functie e cel mai mare anticomunist, cel mai tare antisecurist si, bineinteles, cel mai incoruptibil. Pun pariu ca daca ar fi trait, Ratiu si Coposu nu s-ar fi alaturat lui pt ca stiau de unde vine....asa cum stiu si Constantinescu, Doina Cornea, Dinescu si altii.
Am vazut ca si Hurezeanu l-a parasit...ce sa mai spun de Plesu pe care si-a permis sa il atace grosolan.
Dupa capul unora ca Modus toti astia sunt controlati si manipulati de moguli si numai el si partidul lui detin adevarul si au dreptate. Ce sustin astia acum, pdleii si b ase, seamana foarte bine cu teoria "minoritatii constiente" a bolsevicilor....dar a auzit Modus de asa ceva? Sau chiar daca o fi auzit nu se aplica pt ca a spus-o Antonescu, normal.

This post has been edited by Dan73: 24 Oct 2009, 10:44

--------------------
+
DrK
post 24 Oct 2009, 13:32
Post #525

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

rolleyes.gif aplauze.gif up.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
aphophis
post 24 Oct 2009, 16:04
Post #526

Membru autentic

@dan73
lasa-ma sa ghicesc. constantinescu, invins de sistem (adica de iliescu si psd), care acuma apare brat la brat cu iliescu? radmasa.gif doamne, cata speranta am avut de la constantinescu, si cat de dezamagit am fost la finalul mandatului pentru ca a lasat calea libera pentru 4 ani de rahat pesedist.

Si lasand demagogia la o parte, demagogi sunt toti incepand de la base, continuand cu oprescu,geoana si antonescu. Oricum, tare paralela asta, mai urmeaza sa ne spui si de dictatura lui basescu nu? icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 24 Oct 2009, 17:26
Post #527

Membru autentic

Parlamentul ii pute, impune ce prim ministru vrea el..ia de urechi judecatorii... presa e nasoala. Mai vrei argumente ca are tendinte de dictator? A atacat toate celelalte puteri in stat (mai putin guvernul Boc) dar cica o face pentru binele poporului. Asculta-ma pe mine ca asa au inceput si altii
L-ai vazut pe Constantinescu de doua-trei ori la aceeasi emisiune cu Iliescu si gata...Si pe mine m-a dezamagit Constantinescu la vremea aia insa nu uita ca pe Ciorbea l-a darmat prietenul tau iar o parte din ministere le-au apartinut. Au avut ei grija ca toata responsabilitatea sa o preia PNT-ul. Constantinescu a respectat institutia numita presedentie si din pozitia lui nu a putut face mare lucru. Tii minte ce batalie s-a dus in parlament cu legea lui Ticu Dumitrescu...a iesit un compromis care a servit doar la santajarea unuia si altuia, in functie de moment.
Dar Constantinescu nu poate acoperi toata argumentatia ta.....de Doina Cornea, de Dinescu, Plesu, Hurezeanu si alti dezamagiti de Basescu vad ca nu zici nimic biggrin.gif

--------------------
+
aphophis
post 24 Oct 2009, 17:40
Post #528

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 24 Oct 2009, 17:26)
Parlamentul ii pute,
corectie, ii put parlamentarii, nu parlamentul. Ce .. tie nu iti put parlamentarii? Ca mie da. Daca vrei motive iti pot da o mie, dar da-mi tu motive pentru ca sa nu-ti puta parlamentarii

impune ce prim ministru vrea el..
banui ca nu stii constitutia, aia care spune ca daca un partid nu are singur majoritate in parlament, atunci presedintele poate numi pe cine vrea el, dupa ce cere parerea partidelor

ia de urechi judecatorii...

faptul ca arata cu degetul spre o chestie reala (problemele din sistemul judiciar), e un minus?

presa e nasoala.
nu e nasoala presa, sunt doar grupuri de presa "deontoage" ca antenele lui voiculescu

Mai vrei argumente ca are tendinte de dictator?
da. Da nu uita toate argumentele din manualul pnl-ului de aruncat cu kko

A atacat toate celelalte puteri in stat (mai putin guvernul Boc) dar cica o face pentru binele poporului. Asculta-ma pe mine ca asa au inceput si altii
radmasa.gif boo hoo hooo, marinarul dictator, deja geoana si antonescu sunt la bulau, pt ca is opozantii marinarului, au loc executii in masa, nimeni nu zice nimic de rau la tv despre marinar, are un parlament aservit  icon_mrgreen.gif (mai gresesc insa si dau cu mucii in fasole - gen demiterea lui boc - )..

L-ai vazut pe Constantinescu de doua-trei ori la aceeasi emisiune cu Iliescu si gata...
si nu numai la televizor, fac impreuna si din nu stiu ce grup politic. Am mai dat link pe aici despre asta. Dar stiu.. nu e nimic anormal in asta

Si pe mine m-a dezamagit Constantinescu la vremea aia insa nu uita ca pe Ciorbea l-a darmat prietenul tau iar o parte din ministere le-au apartinut
si pnl-ul a fost intr-unul din acele guverne, inclusiv antonescu a fost ministru (il stii, functia care i-a permis sa-l imbogateasca pe popovicioiu, prin instrainarea frauduloasa a unor proprietati ale ministerului

. Au avut ei grija ca toata responsabilitatea sa o preia PNT-ul.

Constantinescu a respectat institutia numita presedentie si din pozitia lui nu a putut face mare lucru.
constantinescu a fost din pacate o carpa. Putea sa taca inainte de alegeri si sa nu dinamiteze sansele anti pesedeilor. A preferat sa apara la tv si sa se planga ca a fost invins de sistem. Ca dupa cativa ani, sa apara la bratul alora ce l-au scuipat atunci intre ochi.

Tii minte ce batalie s-a dus in parlament cu legea lui Ticu Dumitrescu...a iesit un compromis care a servit doar la santajarea unuia si altuia, in functie de moment.
Dar Constantinescu nu poate acoperi toata argumentatia ta.....de Doina Cornea, de Dinescu, Plesu, Hurezeanu si alti dezamagiti de Basescu vad ca nu zici nimic biggrin.gif
*

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 24 Oct 2009, 17:57
Post #529

Membru autentic

Asa..si de Doina Cornea, Dinescu, Plesu, Hurezeanu tot nu ai zis nimic. E vorba de persoane cu nume grele care il critica si carora eu le acord credit. Ar mai fi si CTP-ul si Mircea Diaconu desi asta e inscris in pnl, Alina Mungiu si mai sunt.
Ai curajul sa afirmi ca Octavian Paler era vandut mogulului? E unul din cei care mi-a schimbat mie opinia despre prieenul tau.
La televiziunile alea vin foarte multi oameni care isi exprima opinia...multi dintre ei sunt mai mult decat stimabili.
Parlamentarii sunt alesi de popor ca si el, ca sa nu mai spun ca sunt si din partidul lui. Multor romani le pute Basescu.
Acum aphophis, tot respectul pentru persoana ta dar din momentul asta eu imi dau seama ca ai o pozitie destul de partizana si cred ca ce am avut de spus am spus.
A...si e suparator modul asta de citare...serios vorbesc. Am scris imediat deasupra.

This post has been edited by Dan73: 24 Oct 2009, 18:07

--------------------
+
papa_mulo
post 24 Oct 2009, 18:20
Post #530

Membru autentic

From: Bucuresti

Nu credeam ca in 2009 mai exista oameni care sa se mai certe pe politica! Pana cand a venit "Cheia" la putere i-am inteles pe oameni, dar de atunci tot romanul postrevolutionar cred ca ar fi trebuit sa isi dea seama cu ce se mananca politica asta!

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
Dan73
post 24 Oct 2009, 18:29
Post #531

Membru autentic

Intr-o tara in care lucrurile merg cum trebuie politica e ceva secundar..Cum bine stii, la noi totul depinde de politic inclusiv locul de munca asa ca e normal sa se discute mult. Eu inteleg altfel cuvantul cearta, dar ...ma rog.

--------------------
+
aphophis
post 24 Oct 2009, 18:30
Post #532

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 24 Oct 2009, 17:57)
Asa..si de Doina Cornea, Dinescu, Plesu, Hurezeanu tot nu ai zis nimic.
asa si? Ce ai fi vrut sa zic? Crezi ca neaparat trebuie sa vb de toti, doar pt ca aceste persoane, cred anumite lucruri? Nu arunc cu rahat, deci nu avea nici un rost sa discutam personajele respective

E vorba de persoane cu nume grele care il critica si carora eu le acord credit. Ar mai fi si CTP-ul si Mircea Diaconu desi asta e inscris in pnl, Alina Mungiu si mai sunt.
Ai curajul sa afirmi ca Octavian Paler era vandut mogulului? E unul din cei care mi-a schimbat mie opinia despre prieenul tau.
fiecare are dreptul la o opinie, nu inseamna ca daca cineva zice intr-un fel, e musai sa se intample asa

La televiziunile alea vin foarte multi oameni care isi exprima opinia...multi dintre ei sunt mai mult decat stimabili.

radmasa.gif la antene? Ca de exemplu norica nicolai, a fost acu vreun an la antene. Spectacol mai gretos de pupare in fund la sinteza nu cred ca am vazut. Si in plus nu-mi spune tu ca antenele nu sunt demagoage si ca nu arunca cu rahat numai intr-o singura directie: cea aratata de voiculescu

Parlamentarii sunt alesi de popor ca si el, ca sa nu mai spun ca sunt si din partidul lui. Multor romani le pute Basescu.
eu cred ca romanilor le pute mai mult parlament-ul (cu referire la oamenii ce o alcatuiesc, nu la institutie. Si din pacate nu inseamna puncte in plus pentru parlament ca institutie, ca sta cel mai prost in increderea romanilor.

Acum aphophis, tot respectul pentru persoana ta dar din momentul asta eu imi dau seama ca ai o pozitie destul de partizana si cred ca ce am avut de spus am spus.
A...si e suparator modul asta de citare...serios vorbesc. Am scris imediat deasupra.

nu sunt mai partizan ca tine, am demonstrat-o pe aici, ca pot admite mai mult ca voi ca si marinarul e de rahat. Insa culmea cica is partizan ca zic acelasi lucru si despre restul  radmasa.gif
*

This post has been edited by aphophis: 24 Oct 2009, 18:37

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
papa_mulo
post 24 Oct 2009, 18:34
Post #533

Membru autentic

From: Bucuresti

Pai aia e problema noastra(ca popor) ca nu am facut nimic toti anii astia decat sa discutam, nemultumiti fiind! Acum crede-ma ca e tardiv sa mai facem ceva...suntem vanduti cu totul!

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
Dan73
post 24 Oct 2009, 18:38
Post #534

Membru autentic

Mi-ai argumentat ca pozitia antibasescu a lui Constatinescu nu e relevanta pentru ca a fost un presedinte slab care te-a dezamagit. Ceilalti cu ce te-au dezamagit?
Eu am ales sa tin cont de ceea ce spun unele persoane ca Octavian Paler chiar daca a vorbit din studio de la Antena 3. Eu nu am pomenit-o pe Norica Nicolai.
In sfarsit...e clar.

--------------------
+
aphophis
post 24 Oct 2009, 18:45
Post #535

Membru autentic

hai mai sa fim seriosi cu constantinescu. Ce credibilitate poate sa aiba un ex presedinte care recunoaste ca l-au scuipat niste javre in ochi si l-au calcat in picioare, ce apare la vreo cativa ani distanta de asta alaturi de ei?

This post has been edited by aphophis: 24 Oct 2009, 18:46

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
luck33ro
post 24 Oct 2009, 19:01
Post #536

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 24 Oct 2009, 17:57)
Asa..si de Doina Cornea, Dinescu, Plesu, Hurezeanu tot nu ai zis nimic. E vorba de persoane cu nume grele care il critica si carora eu le acord credit. Ar mai fi si CTP-ul si Mircea Diaconu desi asta e inscris in pnl, Alina Mungiu si mai sunt.
*

Stii ce te intreb eu pe tine si mai ales pe stimabilii pe care ii citezi ? Pe cine ati vrea sa puneam in locul lui Basescu?... daca dai un raspuns pertinent la intrebarea asta eu ma duc la vot in noiembrie icon_mrgreen.gif
Pe Crin nu merge ca ala e tradator din neamu lu Tariceanu care ne-a adus in situatia dezastruoasa de acum !

This post has been edited by luck33ro: 24 Oct 2009, 19:02

--------------------
+
Dan73
post 24 Oct 2009, 19:56
Post #537

Membru autentic

Eu mi-am exprimat optiunea. Aleg raul cel mai mic pentru ca nu am de unde alege binele. Iar sa nu ma duc la vot nu se pune. E opinia mea iar in fraze din astea ne putem intrece la infinit....ca ala e tradator din nu stiu ce neam, ca ala e chior, hot, betiv, ca ceilalti au dus tara in dezastru etc etc etc. Simplul fapt ca le spun eu sau tu nu inseamna ca da si un statut de adevar absolut acestor afirmatii.
Dati-mi voie sa tin cont cum spusei de opinia unor oameni pe care eu ii respect, asa cum ii respeca multi altii si care au argumente cand critica pe cineva.
Gata...eu chiar am termninat. Discutiile astea chiar sunt inutile. Ce rost ar avea cand eu il intreb de trei ori succesiv pe aphophis cu ce l-au dezamagit ceilalti pe care i-am amintit eu si care il critica pe actualul presedinte iar el o tine in continuare cu Constantinescu. Probabil ca el crede ca Paler il ataca pe Basescu pentru ca era omul mogulului din moment ce nu a raspuns smile.gif

--------------------
+
aphophis
post 24 Oct 2009, 20:08
Post #538

Membru autentic

hai ca o dam in penibil. Ti-am spus ca nu i-am pus sub semnul intrebarii pe aia, pt ca nu avem de ce. Nu arunc cu rahat in oameni, doar pt ca nu imi place parerea lor. Insa faptul ca ei sustin o parere nu inseamna ca ce zic ei e litera de lege. Pentru ca nu gandesc aia pentru mine, pot sa am propria parere , fara sa o copiez pe a lor. rolleyes.gif

btw, ca tot vorbeam de raul cel mai mic, uite ce zic aia de la antene despre antonescu si cariera lui de parlamentar:

Oratoria ca practică legislativă

De altfel, Antonescu avea să dovedească o preferință pentru funcțiile politice în dauna celor executive sau parlamentare. Dacă la nivel guvernamental a ocupat doar funcția de ministru al Tineretului și Sportului, fiind coleg de cabinet cu actualul său rival Traian Băsescu în timpul guvernării CDR, pe linie legislativă Antonescu a tot ocupat mandate de parlamentar încă din 1992, după o încercare eșuată în 1990 de a câștiga un loc de deputat în cadrul primului Parlament post-Revoluție.

Cariera sa de parlamentar nu a adus prea multe contribuții activității legislative fiind cunoscut mai mult pentru talentul său de orator și pentru desele sale absențe de la lucrările din plen sau din comisiile de specialitate ale Parlamentului, dreptul de inițiativă a unor proiecte de lege fiind de cele mai multe ori sacrificat pe altarul politicii de partid și retoricii, eliberate însă de clișeele unui limbaj de lemn folosit de alți colegi contemporani de "suferință". Este mai curând preocupat de atribuțiile și implicațiile politice ale funcțiilor de lider al grupului deputaților liberali și de vicepreședinte al Senatului, pe care a deținut-o până mai acum o lună când a renunțat la ea, invocând faptul că nu dorește să fie acuzat că se folosește de acest post și de banii publici.

Ca ministru cederist s-a remarcat totuși prin promovarea legii tineretului și sportului prin care era introdusă renta viageră pentru sportivii de performanță și erau mărite primele pentru sportivi.

http://www.antena3.ro/stiri/politica/portr...orie_83242.html

This post has been edited by aphophis: 24 Oct 2009, 20:08

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 24 Oct 2009, 20:33
Post #539

Membru autentic

Parerea ta e formata tot ascultand si tinand cont de ce zice unul si altul ca doar nu ai fost la curu' lu' ala ca sa stii exact si fara dubiu cum sta treaba. Nu era vorba de a copia ideile altora ci doar spuneam ca eu tin cont de parerile lor si te faceam atent ca multi oameni de mare valoare sunt impotriva lui. Atata tot.
Daca o dam in aprecieri d'astea ...cu penibilitati si cu alte din alea eu zic ca nu are rost sa continuam dialogul. Eu oricum m-am cam plictisit.
Hai sa traiesti bine...fara misto biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 24 Oct 2009, 20:39

--------------------
+
aphophis
post 24 Oct 2009, 20:35
Post #540

Membru autentic

poate sa fie tongue.gif oricum, sunt curios sa-mi raspunzi sincer, ce parere ai de cariera de parlamentar a lui antonescu. Din cate vad nu a facut purici in parlament, desi e de 17 ani acolo. Si ca mare lucru nu a facut, desi putea. Ce fel de presedinte ar fi asta, daca nu face nimic, lipseste de la serviciu (pe langa bubele specifice oricarui politician de care am mai vb)?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
166 Pages « < 16 17 18 19 20 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 20:45
Dacia