Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
QUOTE(RamboX @ 10 Nov 2010, 21:02) Imi pare rau dar imnul romaniei pe un fond cu diferite personaje (unele care nici nu fac parte din psd) si poze ale mizeriei din romania nu inseamna comunism/neocomunism. Iar aceasta asociere ma face sa trag decat o singura concluzie.."mai draga". Ca fapt divers, aparitia comunismului s-a datorat faptului ca "mijloacele de productie" (ti-e cunoscuta expresia asta daca tot ma acuzi ca nici n-am trait in epoca de aur??) s-au concentrat in mainile catorva oameni bogati in dauna celor multi si saraci, exploatati, astfel aparand diferente mari de clasa sociala. Drept pt care comunismul "aseaza" aceste diferente intre clase sociale nationalizand toate mijloacele de productie si averile celor "nesimtiti", toti lucreaza pt stat, statul este elementul central al economiei, toti oamenii sunt egali si fericiti... toti oamenii trebuie sa nu gandeasca ( o fac altii pt ei), ei doar trebuie sa creada. Te-ai prins mai draga unde bat?? ![]() |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(bob737 @ 12 Nov 2010, 10:52) Imi pare rau dar imnul romaniei pe un fond cu diferite personaje (unele care nici nu fac parte din psd) si poze ale mizeriei din romania nu inseamna comunism/neocomunism. Iar aceasta asociere ma face sa trag decat o singura concluzie.."mai draga". Te-ai prins mai draga unde bat?? ![]() Deontologule care faci apologia rosie a comunismului vezi ca in clip nu e imnul RSR nici RPR ci numai oda inchinata lui nea Nicu de alde Paunescu,Vadim... Hai sa-ti dau un sfat:abtine-te de la ce nu stii This post has been edited by RamboX: 12 Nov 2010, 20:41 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@Bob...nu s-a prins
![]() ![]() ![]() ![]() Rambo..retine...clipul pus de tine e facut pentru cei cu mai putina minte in cap. Daca nu ma crezi mai intreaba si pe altii ![]() This post has been edited by Dan73: 12 Nov 2010, 21:18 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
99AIM |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 12 Nov 2010, 21:16) @Bob...nu s-a prins ![]() ![]() ![]() ![]() Rambo..retine...clipul pus de tine e facut pentru cei cu mai putina minte in cap. Daca nu ma crezi mai intreaba si pe altii ![]() La cat te ataci la clipul asta e clar ca te jeneaza ceva.....deci clipul s-a potrivit perfect la tine. Eu am aflat cine a scris melodia si versurile,ia hai sa vedem daca aflati si voi,ca indiciu-e ceva legat de PSD. L.E. Dane cand te duci prin sate sa cauti sprijin sa-ti iei si o portavoce cu melodia din clipul asta-ordin de la Ponta rasturnatul This post has been edited by RamboX: 13 Nov 2010, 09:11 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ce mai bate campii baiatu' asta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Si inca ceva: nu s-a atacat nimeni aici, mai degraba ai fost putin atacat...sau altfel spus ai fost luat putin in balon. ![]() ![]() Hai ca e o zi frumoasa afara...nu mai pierdem vremea cu de'alde tine. Tu poti sa ramai sa mai cauti in arhiva personala alte clipuri din alea ![]() This post has been edited by Dan73: 13 Nov 2010, 10:13 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
n-are el acasa d-astea, cauta in biblioteca la partid
13 Nov 2010, 15:30: ![]() http://www.libertatea.ro/stire/emil-boc-am...ada-310926.html 13 Nov 2010, 15:36: ![]() ![]() This post has been edited by daniel4ro: 13 Nov 2010, 14:36 Attached thumbnail(s) 0_307133_bendeac.jpg ( Size: 41.95k ) Number of downloads: 330 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
instabil13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 August 10 ![]() |
QUOTE(RamboX @ 10 Nov 2010, 21:02) v-a dat de v-a julit ![]() Da...stiu...am zis ca nu mai postez...acum m-a platit partidu' asa ca incep sa prestez din nou ![]() This post has been edited by instabil13: 13 Nov 2010, 14:39 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Atâta ipocrizie și tupeu nu am văzut în viața mea. Să fii cel mai mare hoț și să strigi hoții la alții. Să faci cele mai mari afaceri cu statul și să bagi la înaintare demagocia cu politica și afacerile trebuie să fie separate. Și în final, să-i acuzi pe alții de comunism când tu ești cel care semeni cel mai mult cu regimul de dinainte de 1989. Incredibil.
De asemenea, mai văd din când în când pe la tv pdl-iști care apară acțiunile monumentului de prostie umană denumit guvernul boc și nu pot să nu mă mir cum pot oamenii ăia să scoată argumente atât de stupide. Nupot să-mi dau seama cum reușesc așa ceva. Mă depășește total chestia asta ... Poate îmi explică și mie cineva ... PS. Boc a inaugurat azi 10 km de autostradă. E cineva pe aici care nu vede ridicolul situației? This post has been edited by ssilviu: 13 Nov 2010, 14:53 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
ba da. Tariceanu cati km a inaugurat? Vorba aia, cand economia duduia, de dadea pe deasupra, de eram mai performanti ca japonia, sua & germania
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
astia cu creier neted, care amintiti de tariceanu @ comp... uitati ca tot base era prezident si atunci?
pigmei sociali, ce sa le ceri? |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
atat de penibil esti mai afofis nici macar nu cunosti cine a fost ministrul transporturilor in acea perioada dar mai ai tupeu sa comentezi pe aici. Daca nu sti sau memoria te lasa (desi ma indoiesc ca tu ai ceva cunostinte politice) iti amintesc eu
Gheorghe Dobre PD 29 decembrie 2004 - 13 iunie 2006 Radu Mircea Berceanu PD 13 iunie 2006 - 5 aprilie 2007 si ca tot se vorbeste si se doreste o lege super a educatiei oare cine a condus ministerul in perioada 2004 - prezent? ai stiut. tot PDl-ul flacara fie a constiintei neamului, drept stindardul dreptatii si al apararii omului in fata mogulilor, a asupritorilor de neam si tara. Da ar da bomba peste toti portocalii . This post has been edited by tatimeu: 13 Nov 2010, 22:16 |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Tatimeu, cumva Adomnitei ( aprilie 2007 - decembrie 2008 ) si Abramburica ( 2009) sunt membri PDL? In 2004 era la putere tot PDL? Cand ai dreptate, ai dreptate, dar la alineatul 2 sari calul.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
oricum a-ti da-o, un lucru e clar: romania o-nceput afundarea-n kko imediat dupa "89. usor usor toti de dupa "89 au contribuit la asta. da' dupa 2004 afundarea asta a capatat viteza maxima. regimu' basescu a dus scufundatu' in kkt la rang de arta. si care zice ca nu-i asa, sa se duca sa-l pupe-n cuc pe chior.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
QUOTE(pcs @ 13 Nov 2010, 22:28) Tatimeu, cumva Adomnitei ( aprilie 2007 - decembrie 2008 ) si Abramburica ( 2009) sunt membri PDL? In 2004 era la putere tot PDL? Cand ai dreptate, ai dreptate, dar la alineatul 2 sari calul. o dai in oale sparte in primul rand PD=PDl sau pierd eu ceva? 2004-2010 sunt 7 ani. Daca facem o proportie vedem ce? Cred ca ai sesizat bine l cu litera mica A si sa nu omitem ca in perioada mentionata de tine conducerea era sa spunem asa elegant bicefala? Nu am sustinut ca Adomnitei e ceva dar nici macar la nivelul lui nu se ridica bobocelul scump. Asta saracul nici sa se stearga singur la cur de rahatul care l-a facut (in Romania) nu e capabil. logic si adevarat un cacacios se inconjoara doar de cacaciosi. Ca el nu e capabil nici sa selecteze cacanarii e alta problema, asta poate ca ar merge , am avea mai putini cacanari, dar avem si un cacanar pervers care a invatat ca ceea ce pute la el e mai cu miros si ca nu trebuie sa fie astupat (de miros) de altii, deci e proast dar destul de destept incat sa fie conducator peste alti prosti. De aici ai sesizat ca pe mine nu ma conduce, eu ma aflu aici numai asa ca un scris trecator. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(tatimeu @ 13 Nov 2010, 22:15) atat de penibil esti mai afofis nici macar nu cunosti cine a fost ministrul transporturilor in acea perioada dar mai ai tupeu sa comentezi pe aici. Daca nu sti sau memoria te lasa (desi ma indoiesc ca tu ai ceva cunostinte politice) iti amintesc eu Gheorghe Dobre PD 29 decembrie 2004 - 13 iunie 2006 Radu Mircea Berceanu PD 13 iunie 2006 - 5 aprilie 2007 si ca tot se vorbeste si se doreste o lege super a educatiei oare cine a condus ministerul in perioada 2004 - prezent? ai stiut. tot PDl-ul flacara fie a constiintei neamului, drept stindardul dreptatii si al apararii omului in fata mogulilor, a asupritorilor de neam si tara. Da ar da bomba peste toti portocalii . nenea inainte de a da cu mucii in fasole, nu ar fi bine sa vezi cine a fost ministru al transporturilor in 2007 si 2008? Da, au fost si aia de la pdl, dar si aia de la pnl au fost. Sau asta ai uitat? ![]() ![]() ![]() Btw, parca boc e vinovat de tot ce se intampla rau in romania. De ce nu e vinovat si tariceanu de toate rahaturile intamplate in romania cat a fost pm? ![]() 14 Nov 2010, 17:00: QUOTE(daniel4ro @ 13 Nov 2010, 21:51) astia cu creier neted, care amintiti de tariceanu @ comp... uitati ca tot base era prezident si atunci? pigmei sociali, ce sa le ceri? copilu, cica un rahat numit constitutie zice ca tara e administrata de guvern, care e condus.. ai ghicit.. e condus de un prim ministru. Stiu e prea mult pentru tine de inteles, e complicat orice depaseste abecedarul ![]() This post has been edited by aphophis: 14 Nov 2010, 17:00 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 14 Nov 2010, 17:54) copilu, cica un rahat numit constitutie zice ca tara e administrata de guvern, care e condus.. ai ghicit.. e condus de un prim ministru. zi sa mori tu ![]() mai zi-mi ce, in afara de Dusterul cu care a inaugurat cei 10 km de autostrada ![]() sa te zvarcolesti tu daca guvernul de acum e condus de primul ministru? pe ce lume traiesti, fufi? |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aphophis |
![]()
|
copilas, pai cum .. peneleii ziceau ca tariceanu era neatarnat ca orice ruman verde.
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
daniel4ro |
![]()
|
fufi, casca ochii si nu o mai zgudui... tara e in rahat cu chioru tau in frunte, mare minune daca asta apuca pensia
This post has been edited by daniel4ro: 14 Nov 2010, 19:14 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
aphophis |
![]()
|
de ce copilas? vrei sa te detonezi alaturi de marinar?
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
daniel4ro |
![]()
|
dar in ritmul asta o sa fie...
![]() 15 Nov 2010, 22:20: 15 Nov 2010, 22:22: This post has been edited by daniel4ro: 15 Nov 2010, 21:22 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
99AIM |
![]()
|
http://nicoletasavin.wordpress.com/2010/11...a/#comment-3496
ia la poanta rasturnata ce aventuri are...de ce nu zice nimic de asta?omu l-a acuzat direct cu subiect si predicat. Nu trebuie sa fi un maestru in materie de psyhologie ca sa traduci corect ” declaratiile” lui Victor Ponta cand il vezi pe sticla. Copie fidela a tatucului stalinist cel sarac si cinstit, Victor Ponta este in trainning de luarea stafetei iliesciene dar nu va gradua din cauza imoralitatii genetice mosteenite de la marxistul octogenar. Ma intreb cum ar fi fost Romania astazi daca ar fi fost condusa de santajatii astia.Oare mai se numea Romania?Oare mai aveam si putinele bogatii pe care le mai avem?Oare santajistii ar mai mai fi chemati in fata judecatorilor? This post has been edited by RamboX: 15 Nov 2010, 22:04 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
|
|
Dan73 |
![]()
|
Stie cineva de pe aici cu cine se cearta Rambo?
![]() Un text ca acesta "Copie fidela a tatucului stalinist cel sarac si cinstit, Victor Ponta este in trainning de luarea stafetei iliesciene dar nu va gradua din cauza imoralitatii genetice mosteenite de la marxistul octogenar" ar putea sa castige de departe un concurs de luarea premiului la trainning-ul de stafeta... la categoria Gîgă ![]() Oricum...dincolo de farmecul ei , fraza colegului nostru contine o fractura logica care ar trebui sa ii dea o mica migrena macar ![]() This post has been edited by Dan73: 16 Nov 2010, 08:53 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
instabil13 |
![]()
|
Nu ai replica, nu ai inteles, te faci ca nu ai inteles?...nu conteaza. Fa misto!
![]() E ca si vorba aia...unde nu cunosti versurile, fluieri! ![]() Da, stiu, am spus ca nu mai postez, nu e nevoie sa citati ca umpleti forumul degeaba! LE: Ma scuzati, uitasem sa reamintesc minunatele versuri ale lui Adrian Paunescu...daca tot se face misto This post has been edited by instabil13: 16 Nov 2010, 12:16 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
Dan73 |
![]()
|
Asa e..cand nu ai replica vii cu un clip bun pentru aia mai saraci cu duhul...cum am spus.
![]() Toata lumea s-a lamurit deja ca astia sunt mai comunisti decat pesedeii, ca au un aparat de propaganda si manipulare care i-ar face invidiosi pana si pe adevaratii comunisti, ca sunt mai mafioti chiar si decat baronii pesede si vine instabil si cu rambo sa ne explice ce rau ar fi putut fi ![]() ![]() ![]() ![]() Toate statisticile arata ca ne-au depasit pana si bulgarii si ne apropiem vertiginos de albanezi si domnu' asta vine sa ne povesteasca ce bine e ca nu e mai rau...ca asa crede el inspirat de un clip made by pedele ![]() Instabilule...o sa ramai ultimul mohican....indoctrinat pe viata ![]() Bai nene... daca sustii puterea intr-o tara in care un medic ce pune stimulatoare cardiace ia salariu de 350 euro, iar fata directorului unei societati de stat ia 1500 de euro de la aceeasi societate numai pt ca e fata tatii, iar tata are carnet in buzunar, asta se aseamana cu papa de caca, ca sa fiu bland. ![]() Dar sigur, poate domnu' instabil vrea sa ii furnizez si numele medicului si spitalul ca sa creada..sau poate crede ca stiu de la mogul treaba asta ![]() This post has been edited by Dan73: 16 Nov 2010, 12:56 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
instabil13 |
![]()
|
Nu ai povestit decat urmarile unei proaste guvernari vreme de 20 de ani si refuzul de a face o reforma. Da' las ca e bine asa....sa-i sustinem si sa-i readucem la guvernare p'astia care nu vor reforma in nici un domeniu...Clipul de mai sus nu e interesant. Versurile insa sunt impresionante...precum viata autorului
This post has been edited by instabil13: 16 Nov 2010, 13:37 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ma nene instabilule care esti tu instabil, te-ai retras si tu ca idolul tau in 5 minute... Tine-te de cuvant, ca asa e elegant. Sau aplici metoda patentata de colegii portocalii, aia cu "Eu? Eu n-am zis asa ceva. Am zis? Da? Si ce dac-am zis?". Si nu te-am citat, ca sa fii linistit. Effin trolls.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(instabil13 @ 16 Nov 2010, 13:15) Nu ai povestit decat urmarile unei proaste guvernari vreme de 20 de ani si refuzul de a face o reforma. Da' las ca e bine asa....sa-i sustinem si sa-i readucem la guvernare p'astia care nu vor reforma in nici un domeniu...Clipul de mai sus nu e interesant. Versurile insa sunt impresionante...precum viata autorului Am povestit de urmarile unei si mai proaste guvernari...aia care e mai actuala ![]() ![]() Pt mine e complicat sa inteleg cum de se gasesc atatia tembeli care sa creada ca astia sunt mai putin comunisti ![]() Ti-au varat pe gat tampenia cu "reforma statului" si tu o inghiti ca puiul de porumbel ![]() ![]() Fac reforma pensiilor ca cica sunt unii cu pensii nesimtite. Sunt unii in situatia asta, nu zic, dar ceea ce nu stie domnu instabil pt ca ia de bun tot ce ii baga astia pe cioc e ca nu din cauza unor pensii nesimtite sistemul de pensii nu mai poate fi sustinut pentru ca din 5.8 mil. de pensionari, vreo 5 mil au sub 1000 de lei pensie. Din taierea pensiilor astora multi si fraieri o sa economiseasca ei bani nu din alta parte. Sistemul de pensii nu poate fi sustinut pentru ca sunt doar 4 mil de angajati si sunt numai atitia pentru ca tara e subdezvoltata, pentru ca 2.5 mil de oameni apti de munca sunt plecati afara si platesc impozite si asigurari altor tari, pentru ca aici, intr-o economie de lumea a 3-a, nu au nici o sansa. Pricepi coane ca 2 500 000 e un numar foarte mare si ca singura masura viabila e sa dezvolti economia? Avem un pamant care e aur. Italienii cultiva grau si pe pante de 20-30% iar la noi sta baraganul parloaga. Pai stii mai instabilule de ce e asa si de ce au plecat aia aiurea in loc sa stea si sa valorifice aurul asta de care spuneam? Pt ca la ei a ajuns intotdauna praful de pe toba. Statul, in loc sa ia masuri sa distruga mafia intermediarilor, angrosistilor si a pietelor, ii incurajeaza tot pe ei pt ca baga banul in buzunar cui trebuie, in loc sa ii protejeze si incurajeze pe aia care chiar muncesc. Asa s-au dus dracului sa spele pe altii la cur si aici, daca te plimbi in jurul Bucurestiului, vezi batrani la poarta, pensionari, in loc sa vezi oameni in putere care sa munceasca la o sera, la o ferma care sa alimenteze capitala. Toate astea s-au practicat si in trecut dar reformatorii astia ai tai se gandesc sa sanctioneze cu amenzi pe mosii si babele care nu mai pot sa isi munceasca pamantul in loc sa creeze un cadru in care o parte mult mai mare din profituri sa se duca la ala care chiar munceste. E destul de simplu..trebuie doar vointa politica sa te desparti de fondurile care curg din sursele astea la partid. Bulgarii pot, sarbii pot..ce sa mai zic de altii. Du-te in Serbia sa vezi daca gasesti o palma de pamant nelucrata. Asta inseamana ca oamenii care muncesc efectiv pamantul castiga de pe urma agriculturii, nu il sustin din salariu sau pensie ca la noi. Ia socoteste tu instabilule ce de bani ar varsa la fondul de pensii nu toti cei 2.5 mil de fugiti, dar macar un milion de oameni care ar castiga cinstit si legal din agricultura. Si asta e doar un exemplu... Gata, destul si cu tine ca am impresia destul de certa ca e pierdere de vreme...cu habotnicii e mai greu ![]() This post has been edited by Dan73: 16 Nov 2010, 16:30 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 16:36 |