Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 153 154 155 156 157 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

tatimeu
post 28 Oct 2010, 07:51
Post #4621

Membru autentic

Group: Members

cosmarul meu care continua de .... e ca ieri l-am vazut iarasi pe boca-mitica .Mama ce frig era in parlament ca avea gura stramba si tot se incovoia. Nu i-a dat taticul un laibar sa-l protejeze, l-a lasat asa de unu singur sa se perpeleasca .
Vai si amar de soarta noastra. Ce e mai grav e ca unii stiu ce ii asteapta dar altii - prosti doame prosti, nu stiu unde se afla si care o sa cada de la inaltimea lor imaginara o sa-i doara funduletul rau de tot; sau mai stii dupa cum suntem obijnuiti o sa-i vedem schimbati in ingeri.

--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGB
post 28 Oct 2010, 08:03
Post #4622

CGB

From: behind

QUOTE(RamboX @ 27 Oct 2010, 20:13)
Oameni buni n-or fi astia din pdl sfinti dar le-a tras o teapa de zile mari la moguli si protejatii lor politici....

exact gandirea asta mucegaita o sa ne bage in cel mai puturos kkt in care am fost vreodata. bucuria asta inexplicabila a unora, ca vezi doamne le-a tras-o mogulilor. io nu vad niciun mogul tavalindu-se in chinuri. singurii carora le-a tras teapa pedeleul is rumanii.

a se observa voiosia lu' fufi. de unde zilele trecute era cam apatic, simtind din plin emotia si teama provocate de motiune, azi este extrem de vocal. deja are fro 5 posturi si inca n-a iesit soarele pe cer. umbla vorba ca aseara, in spatele unui celebru restaurant unde petreceau pedeleii de frunte, au fost stransi si cinstiti si pupacii basisti. si cica li s-ar fi oferit chiar onoarea de-a manca din resturile lasate in farfurie de insusi primministrul boc.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
gruita2005
post 28 Oct 2010, 14:05
Post #4623

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

Voi ati auzit-o pe udrea ieri cum zice ca e bucuroasa ca face parte din cel mai "bun si competent guvern " radmasa.gif plange.gif

eu acum am citit cv-ul elenei udrea pe blog, ea este expert in securitate si aparare nationala? chiar asa de sus sa ajungi daca termini facultatea dimitrie cantemir, nici macar o facultate de prestigiu din romania nu a terminat si asta vrea sa ajunga prim ministru, penibila asta? oare poate sa sustina un interviu cu mine in limba italiana sau franceza? radmasa.gif

sursa http://www.elenaudrea.ro/cv

This post has been edited by gruita2005: 28 Oct 2010, 14:10

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
daniel4ro
post 28 Oct 2010, 21:01
Post #4624

forumist anti

From: B U Z Ã U city

la scris cica se descurca cam greu, la oral ar fi buna biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
CGB
post 29 Oct 2010, 08:22
Post #4625

CGB

cica ala de e consilier...lazaroiu parca o zis ceva de genu ....daca motiunea trecea, atunci traian basescu se gandea sa dea guvernarea pe mana opozitiei.
adica guvernarea e a chiorului si-o da cui vrea el. ce pl lui de marinar!

--------------------
aphophis
post 29 Oct 2010, 20:09
Post #4626

Membru autentic

pai nu are dreptate? Guvernul e numit oarecum de presedinte, via pm. Pentru ca marinarul numeste pe cine vrea el ca si candidat la functia de pm, urmand ca parlamentul sa hotarasca daca accepta sau nu acest candidat.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
CGB
post 1 Nov 2010, 09:09
Post #4627

CGB

io propun sa se desfiinteze de tot parlamentu'. sa dispara senatorii, deputatii, ministrii, secretarii de stat....etc.
sa ramana doar chioru. tatalor.

in uichendu asta fui la un soi de petrecere. asa mai de oameni linistiti. toti erau farmacisti si doctori. din aia care au invatat si care-s chiar buni in ceea ce fac. fro douaj de insi. tineri toti. cel mai batran terminase facultatea acu 4 ani. si toti, fara exceptie, aveau o singura obsesie: sa plece cat mai repede de aici. plm si erau unii care n-o duceau chiar rau. chiar deloc. lucrau in locuri bune cu salarii bune. si totusi isi doreau sa plece cat mai repede din haznaua asta. plm chiar m-a deprimat situatia.

--------------------
aqua
post 1 Nov 2010, 09:42
Post #4628

Membru autentic

From: Bucuresti

erau sigur pesedisti infiltrati smile.gif, misiunea lor la adunare e sa bage zazanie
toti care-i injura, isi dau seama in ce realitate traiesc si le comenteaza mizeriile si hotiile sunt dusmani/moguli/undercoveri si joaca murdar impotriva lor, salvatorii Romaniei:)....
numai unii dintre noi nu putem sa intelegem binele asta de ni-l face boc si base

deci pana la urma bre apopise, ai nimerit-o si tu ... e un marinar si atat, poate acolo s-o descurca mai bine

This post has been edited by aqua: 1 Nov 2010, 09:45

--------------------
ex. megane dci, ex. Sportage GDI 2017
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
iulia_boris
post 1 Nov 2010, 10:23
Post #4629

Membru autentic

aqua,un pic off topic..sa inteleg ca-ti place si tie reclama cu iaki parizaki? e tare de tot verzitura aia..si vocea,evident.. smile.gif

--------------------
Dacia Dokker Laureate 1,6.. - B 696 BUL 2016
Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
+
Dan73
post 1 Nov 2010, 10:27
Post #4630

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 29 Oct 2010, 20:09)
pai nu are dreptate? Guvernul e numit oarecum de presedinte, via pm. Pentru ca marinarul numeste pe cine vrea el ca si candidat la functia de pm, urmand ca parlamentul sa hotarasca daca accepta sau nu acest candidat.
*

Aha ...parca tu erai ala care se revolta p'aci ca e invinovatit marineru pt toate relele radmasa.gif
Ti s-a mai explicat cum trebuie sa stea lucrurile dar nu pricepi si pace laugh.gif

@cgb..pai cati din astia vor mai fi in tara in 2012? Uite asa o sa decida cine castiga in 2012 consumatorii de bautura "tip vodca", aia intoliti cu pufoaice portocalii si colegii lu' nenea instabilu (sau rambox, nu mai stiu care)...aia care erau fara exceptie "pro base" radmasa.gif
Nu intamplator trambiteaza ei de pe acum despre castigarea alegerilor din 2012...sa se obisnuiasca poporul cu ideea. laugh.gif

This post has been edited by Dan73: 1 Nov 2010, 12:51

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
aqua
post 1 Nov 2010, 10:29
Post #4631

Membru autentic

From: Bucuresti

smile.gif mai... am vazut si eu reclama acum cateva zile ... si da, mi s-a parut f haioasa smile.gif, nu am incercat si nu stiu daca o fi bun parizache asta, oricum avatarul e de prin 2007 cred smile.gif, deci ei ar trebui sa-mi ceara voie

--------------------
ex. megane dci, ex. Sportage GDI 2017
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
daniel4ro
post 1 Nov 2010, 21:40
Post #4632

forumist anti

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
Dan73
post 2 Nov 2010, 00:02
Post #4633

Membru autentic

Vine presedintele in seara asta si spune cu tonul ala de stapan ca el maine ar aduce la putere o noua majoritate cu conditia sa respecte interesul national. blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Eu stiu ca el se crede zeul zeilor insa ar putea macar sa pastreze un minim de aparente si sa mai lase macar vag impresia ca pricepe ce e cu democratia asta. Nu stiu ce putere cereasca l-a delegat pe el sa hotarasca cine si cum serveste interesul national. Si daca noi chiar am crede ca e absolut impartial, atunci pt ce alegatorii se duc la vot si desemneaza o majoritate in parlament care sa ii reprezinte daca presedintele poate decide de unul singur (cum a si facut de altfel) ca minoritatea serveste interesul national?
Si daca la viitoarele alegeri un partid castiga cu 70% dar el hotaraste ca nu serveste interesul national? radmasa.gif

Apropo, daca a pus apostila cu "interesul national" s-a si rezolvat radmasa.gif
Prin urmare rusnacii aia au platit la pret redus curentul electric in deplin acord cu interesul national radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 2 Nov 2010, 00:09

--------------------
+
CGB
post 2 Nov 2010, 09:23
Post #4634

CGB

o vazui aseara la tv pa madam paula vass. aia de e consiliera lu' boc...parca. cata nesimtire poa sa emane madama aia, numa la nuti udrea mai vezi.
pe de alta parte, la scarbici zilnic avem sedinta. si zilnic ni se spune :
"aveti grija ce vorbiti si pe unde vorbiti, aveti grija cu telefoanele si ce vorbiti la telefon si ce mesaje dati si cui dati. stim ca este perioada grea si salariile sint mici, dar nu lasati sa se vada asta si nu va manifestati". cu alte cuvinte...tineti capu' jos si indurati, ca altfel va belim. plm nici pa vremea lu' impuscatu' nu era atmosfera asta. teama, neincredere, paranoia.

--------------------
Dan73
post 2 Nov 2010, 09:35
Post #4635

Membru autentic

Eee... si sa vezi cum unii starnesc discutii politice, doar doar mai pune botul cineva si se mai da de gol ca e anti laugh.gif Trecut pe lista...la restructurare e primul. laugh.gif
De acord, nici pe vremea lu' impuscatu' nu era asa. Atunci aproape toti eram anti si cine nu era, se facea ca e dar dadea mai departe ph34r.gif
Stiu pe cineva care era secretar de partid pe vremea aia dar il injura pe nea Nicu si asculta Vocea Americii...nici nu se mai ferea biggrin.gif

--------------------
+
Dan73
post 3 Nov 2010, 11:15
Post #4636

Membru autentic

Era unul de la pdl zilele trecute care zicea ca nu e jenant ce a facut duduia Anastase ci jenant e ca televiziunile vorbesc zilnic despre asta. radmasa.gif radmasa.gif
Bai..cat sa ai soricu' de gros incat sa scoti pe gura chestia asta? Asa ceva e de antologie.

This post has been edited by Dan73: 3 Nov 2010, 11:21

--------------------
+
Bynx
post 3 Nov 2010, 11:17
Post #4637

Membru incepator

numai cand aud de duda Anastase mi se ridica tensiunea...... (aici urmau injuraturile de rigoare icon_mrgreen.gif )

--------------------
Seat Leon 1M 2002
+
CGB
post 3 Nov 2010, 11:48
Post #4638

CGB

apropo de madam anastase. pe langa faptu' ca la 34 de ani arata ca o purcica grasa si e la fel de zglobie in gandire ca un bob de fasole, ma-ntreb ce-o fi propulsat-o asa sus, la o varsta asa de cruda. sa fi fost numa tat-su de "vina" ptr reusitele beizadelei? sau sa fi prestat si ea pe unde a fost necesar?
sincer la cat de tolomaca e, cred ca-i doar mana lu' tat-su la mijloc.
mie, aceasta creatura, mi se pare genu' de om incapabil sa se descurce singur in viata, pe propriile puteri. asa cum e si EBA. is genu de muieri care tre' sa aibe in spate un finantator (tatic, iubit...etc) care sa le ghidoneze. sa le dea papa, hainute, masinute...
spre deosebire de ele, madam nuti e o adevarata profesionista. femeie adevarata, care stie sa supravietuiasca indiferent de conditii.

This post has been edited by CGB: 3 Nov 2010, 11:51

--------------------
Dan73
post 3 Nov 2010, 12:57
Post #4639

Membru autentic

Pai de ce nu ti-e pe-nteles? biggrin.gif
Cand s-a infiintat Antena1 toate crainicele erau mignone, blonde...dupa gustul patronului, viitorul mogul rau. biggrin.gif Chestia asta se mai vede pana si acum chiar daca au mai aparut si domnite de alt gen, ca la cate sunt era chiar greu sa mentina linia laugh.gif
Probabil ca exista si barbati care sunt la polul opus si care au o placere in a fi dominati fizic de femei radmasa.gif Si exemplele sunt clare: anastase, mantale, kovesi, boagiu...si nici udrea nu e chiar plapanda.
Eu nu insinuez nimic, posibil ca ele sa fie cele mai cinstite femei, insa vorba aia ..ochiu' stapanului... icon_mrgreen.gif

Deci, in ceea ce o priveste pe Anastase, eu nu sunt de acord cu tine si nu cred ca la mijloc e mana taticului ei laugh.gif

This post has been edited by Dan73: 3 Nov 2010, 14:14

--------------------
+
CGB
post 3 Nov 2010, 16:26
Post #4640

CGB

sa moara bibi, stii ca la asta nu m-am gandit!!!! deci e clar acu'. baselu are un fetish ptr gloabe d-astea, supradimensionate. ii place sa fie dominat. dai seama ce scene bondage au loc la cotroceni. il leaga pa chiorila fro gloaba d-asta si apoi il bate cu biciu peste oo si ala urla de placere....
doamne ce lume bolnava ne conduce.

--------------------
daniel4ro
post 3 Nov 2010, 18:53
Post #4641

forumist anti

lu fofi ce rol i-ai da in scena aia? smile.gif

--------------------
+
aphophis
post 4 Nov 2010, 00:45
Post #4642

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 3 Nov 2010, 11:48)
apropo de madam anastase. pe langa faptu' ca la 34 de ani arata ca o purcica grasa si e la fel de zglobie in gandire ca un bob de fasole, ma-ntreb ce-o fi propulsat-o asa sus, la o varsta asa de cruda. sa fi fost numa tat-su de "vina" ptr reusitele beizadelei? sau sa fi prestat si ea pe unde a fost necesar?
sincer la cat de tolomaca e, cred ca-i doar mana lu' tat-su la mijloc.
mie, aceasta creatura, mi se pare genu' de om incapabil sa se descurce singur in viata, pe propriile puteri. asa cum e si EBA. is genu de muieri care tre' sa aibe in spate un finantator (tatic, iubit...etc) care sa le ghidoneze. sa le dea papa, hainute, masinute...
spre deosebire de ele, madam nuti e o adevarata profesionista. femeie adevarata, care stie sa supravietuiasca indiferent de conditii.
*

cam ca madam ponta sau madam antonescu? icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daniel4ro
post 4 Nov 2010, 06:38
Post #4643

forumist anti

esti pervers, ti-ai dori rolul uneia dintre cele doua, dar cred ca sotii lor nu te-ar placea.

--------------------
+
aphophis
post 4 Nov 2010, 22:36
Post #4644

Membru autentic

junioru' scuza-ma nu-mi plac curvele ce presteaza noaptea sub plapuma, pentru a obtine ceva de la posesorul sculei. Si aici o includem si pe madam udrea, madam antoneasca si probabil madam ponta (desi ultima a avut noroc in viata de pilele lu' tata-sau)

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
xcss
post 4 Nov 2010, 22:37
Post #4645

Born to Be Epic

Dar vai! Nu te placi?!

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
aphophis
post 4 Nov 2010, 23:10
Post #4646

Membru autentic

dar vai. Iarasi ai scos ceva rasuflat laugh.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daniel4ro
post 5 Nov 2010, 07:00
Post #4647

forumist anti

Corect. e rasuflata faza. Ti s-a mai spus asta pana acum biggrin.gif

--------------------
+
aphophis
post 5 Nov 2010, 07:06
Post #4648

Membru autentic

ce inteligent esti junioru'. Ia zi unde ai gasit replica asta? La buda scolii , la o tigara? tongue.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daniel4ro
post 5 Nov 2010, 07:10
Post #4649

forumist anti

i-ai dat si tu un mesaj lu comandantu suprem ieri, sa-i urezi de bine?

--------------------
+
CGB
post 5 Nov 2010, 09:52
Post #4650

CGB

ptiu, ca uitai ca fu' ziua chiorului ieri.
asa ca ii urez astazi, sa-i faca cat mai rapid o vizita lu' masa.

fufi, vezi ca mai sus zisesi ca nu-ti plac curvele. si din greseala o inclusesi acolo si pa udrea. probabil din viteza. editeaza dreq repede ca ti-o iei pa coaja da la sefi.

--------------------
166 Pages « < 153 154 155 156 157 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 13:15
Dacia