Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
instabil13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 12 August 10 ![]() |
QUOTE(daniel4ro @ 18 Nov 2010, 18:25) daca tot generalizam ... toti simpatizantii actuali ai baselului sunt niste dereglati. ia sa te vad daca ma poti contrazice ![]() Parerea mea e ca....Basescu e de vina! Ma poti contrazice? Ascultam aseara la televizor cum Basescu e de vina pentru ca niste baieti au spart site-ul unei scoli de pe la Timisoara si au postat injuraturi. Corect! El e de vina si trebuie sa raspunda natiunii!!....e ca vorba aia: "N-ai primar in sat?". Probabil ca astazi o sa aud ca tot el e de vina si trebuie sa raspunda pentru ca eu m-am kkt in poteca sub pârleaz....ca d'aia e presedinte! ![]() ![]() Sigur ca...vor aparea acum pe forum niste baieti care imi vor explica de ce Basescu e de vina pentru ce am facut iar eu, cuminte, voi lua la cunostinta si voi promite sa nu mai fac... Nu-i minunat? ![]() This post has been edited by instabil13: 19 Nov 2010, 09:54 |
--------------------
Renault
Laguna
2001 1.6 16v
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@CGB Scuze de intarziere, dar deabia acum am avut din nou acces la sentinta asta. Concret, omul a fost oprit la iesirea din piata de un agent vamal care i-a dat o amenda conform art. 220 alin. 1lit. c din OG nr. 92/2003 pentru ca avea o plasa cu vreo doua cartuse de tigari si cateva sticle de 0,5 de bautura din Moldova. Judecatorul a anulat procesul verbal si implicit amenda motivand " persoana care nu are calitatea de antrepozitar sau comerciant nu este subiect activ al contravenției de deținere în afara antrepozitului fiscal ori de comercializare a produselor accizabile" si "petentul din cauza de față nu are statut de comerciant sau de antrepozitar, fiind sancționat în calitatea sa de persoană fizică, în urma identificării, asupra sa, a unor produse accizabile provenite din Republica Moldova. "
Pai atunci, cand agantul vamal dovedeste ca nu e la curent cu prevederile legale, de ce sa ii iau in calcul amenzile date anulate de judecator? This post has been edited by pcs: 19 Nov 2010, 09:56 |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@instabil...De parca a zis cineva ca a pus el mana pe telefon si a ordonat sa-l salte pe ala
![]() Pentru un baiat de 18 ani care a spart un site al unui inspectorat e provincie eu zic ca nu era nevoie de descinderea polițiștilor de la Crimă Organizată, mascatilor si a procurorilor DIICOT. Parca furase informatii secrete de la un serviciu secret ![]() Eu sunt aproape convins ca pentru reactia asta mai mult decat exagerata e de vina un slugoi tembel pus politic in functie care s-a ofuscat ca a fost injurat sefu' Si acum sa imi spui tu mie cine e de vina pentru politizarea excesiva a institutiilor si aducerea in functii de conducere a tot soiul de imbecili obedienti? Nu cumva el si partidul pe care l-a mentinut la putere cu ghearele si cu dintii? ![]() This post has been edited by Dan73: 19 Nov 2010, 11:09 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
instabil, l-ai vazut aseara pe base la tvr 1? acum el este expert in economie si lege si ordine
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
tatimeu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 16 Nov 2010, 16:55) Diferă așa mult că pe mai toate site-urile de anunțuri nici măcar nu există apartament cu o cameră ... Să fim serioși: e o garsonieră, în cel mai bun caz o leacă mai mare. Dar tot o singură cameră are iar Modus nu poate să posteze în voie pe forum. Și mai multe probabil. De aia o face doar de la serviciu ![]() vorbesti in necunostinta de cauza. E adevarat ca pe la Bucuresti pe vremea impuscatului nu se construiau apartamente cu o camera ci doar garsoniere si aste in numar mare pe palier. Un apartament cu o camera e acel apartament in care camera (sufragerie-dormitor-sau cum vrei sa o numesti) are o suprafata in general de 20m2 si mai bine, are hol care in unele cazuri asjunge ca suprafata la jumatate si mai bine dintr-o camera de "copil", are baie identica sau mai mare decat un apartament normal, bucatarie identica, camara, balcon in conditiile in care e la etaj, dar posibil ca balconul sa fie si loje, are debara plus inca un mic hol de intrare. practic ti-am descris "apartamentul cu o camera" in care am stat si eu o juma de an dupa casatorie. Modus tu ai platit gazul de la aragaz sau ai centrala. Daca ai incalzire de la stat, cel putin pe Timisoara stati destul de bine cu subventiile- il pupati in fund mai bine pe Base si Boboc decat ceilalti. |
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Fraților, nu vă mai mințiți:
APARTAMÉNT, apartamente, s. n. Locuință (într-o casă mai mare) compusă din mai multe camere (și dependințe). – Din fr. appartement. Deci ca să fie apartament trebuie ca locuința aia a ta să aibă 2 camere. Nu are. Punct. Nu vă mai amăgiți, e, așa cum ziceam mai sus, tot o garsonieră, dar mai mare. E la fel cum E85 de exemplu e drum european cu o singură bandă și una de siguranță un pic mai mare. Dar până la autostradă mai e mult de tot. Nu e nicio rușine să recunoașteți că stați într-o garsonieră. Românul ăsta, moare de rușine cu statutul lui social dat de casă și mașină. This post has been edited by ssilviu: 19 Nov 2010, 11:41 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
c0xty |
![]()
|
![]() c0xty Group: Members Posts: 211 Joined: 23 June 10 From: In carciuma! DNFD!!!! ![]() |
o simpla parere.....
eu unu sunt de parere ca NOI toi suntem devina! NOI am permis sa faca ce vor din noi, NOI am permis sa fim transformati in sclavi platitori de taxe, NOI am permis si ne-am acceptat soarta. Din cand in cand mai apare cate un thread/ topic de acest gen unde ne expunem tristetile zilnice, vaicareli etc. Base VS Iliescu Primul dupa revolutie a fost Iliescu, cared de fapt a fost elevul lui Ceausescu, poze cu el putandu-se gasi langa fostul dictator in diferite ocazii. Partidul in fruntea caruia a stat iliescu (scriu cu litere mici, pentru ca personajul nu merita mai mult) a fost la putere ani buni, timp in care a distrus agricultura, industrie si turism (tot ceea ce ar fi fost rentabil). Singurul personaj in fata caruia mi-as scoate palaria, ar fi Victor Ciorbea, ochelaristul ala nasol care vorbea "alene". A capatat o functie, a vazut ca nu poate face nimic din cauza "mafiei" si-a dat demisia si a plecat! Gest nobil din punctul meu de vedere, are coloana vertebrala!Basescu: Fost comunist, care a administrat si dus aproape de falimet marina romana, care a devenit primar al capitalei, consider eu ca numai pentruca a putut fi manipulat, o papusa cu ate! Dupa ce s-au distrus tot ceea ce ar fi putut insemna profit in tara asta si nu mai au ce falimenta... falimentam Romania, o vindem! Luam imprumuturi gigantice, imense, ii investim in marcaje pietonale de de 14k euro bucata, in brose de 900k euro, in flori pe marginea sselelor de 40k euro si multi se duc pe sub mana (nu tine nimeni evidenta). Taxe in Romania se platesc cu duiumul, daca cheltuielile deputatilor si celor aflati la conducere ar fi pertinente si la preturi reale, romania nu ar simti criza! NU am pretentia sa repare unu' in 4-8 ani ce au demolat/ ruinat altii mai bine de un deceniu!!! Stiu sigur ca nu se va face nimic in acest sens, inima nu mai poate fi tratata decat inlocuita! Vadim spunea ca tara ar trebui condusa cu mitraliera..... la fel si ei... Ar trebui consfiscate averile, reintrate in proprietatea statului iar familiile lor implicit EI trimisi ca sclavi la reconstructia a ceea ce au daramat pentru bani, fara plata, cu mancarea pe care o servesc unele familii fara venituri, transportati pe jos fara niciun resentiment! In acest timp ce au facut romanasii adica noi, adica EU..... am stat in fata TV-ului, priveam la stiri deputati cu 7 case si averi de miliarde, cum firma lui udrea acapareaza toate parcarile din bucuresti etc etc etc! Din punctul meu de vedere Romania, este un om, o persoana diagnosticata cu cancer sau cu o anomalie a inimii care asteapta un transplant. Indivizii ca si mine sunt fire de par care cresc si cad, care pot fi transformati in extensii, tricotati etc! Mie unu mi-e rusine cu mine! am stat si m-am uitat la tv cum altii protestau in piata victoriei cu gratare mici si bere, hore si dansul pinguinului! In grecia insa, aruncau cu pietre, incediau masini se luptau pentru conditiile lor , aratau ca sunt in stare sa faca orice pentru ca egalitatea sa fie implementata cum se cuvine, sa fie respectati! Am recitit textul scris de mine...... din nou mi-e rusine cu mine..... cu toate aste postez.... imi merit soarta! |
--------------------
renault
clio
- B 30 AEJ
2002 Renault Clio II,1,5 dci
**[B]Cu cat un om gandeste mai putin cu atat vorbeste mai mult[/B]!** |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
deci, ca sa citam:
![]() QUOTE(daniel4ro @ 16 Nov 2010, 18:02) e de bine sa zici de apartament cu o camera decat de garsoniera. pedelacii astia mici, ca sa vada totul mai roz, se autosugestioneaza, e ca atunci cand pedelacii mari, sa para ca nu-s asa de rau in kko, zic crestere economica negativa in loc de regres in ultimul hal. |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Ti-au pierit laudatorii sau care e faza cu citatul?
OT: QUOTE(daniel4ro @ 18 Nov 2010, 19:25) daca tot generalizam ... toti simpatizantii actuali ai baselului sunt niste dereglati. ia sa te vad daca ma poti contrazice ![]() E parerea ta, si reprezinta o generalizare fortata. Hai sa-ti spun parerea mea: Il simpatizez pe Basescu, l-am votat in toate scrutinurile si o voi face din nou. Nu ma consider dereglat, spre dezamagirea ta ![]() This post has been edited by Madriann: 19 Nov 2010, 12:40 |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ma ierti, nu e cu adresa..dar zic si eu: daca toti dereglatii si-ar da seama ca sunt dereglati, ce bine ar fi pe lumea asta
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Dragut, nu are nevoie de adresa
![]() Totusi, a nu impartasi opiniile altuia e o chestie normala, democratica si decenta, pana in punctul in care incepi denigrarea si atribuirea de epitete mai mult sau mai putin ofensatoare. Atunci e...altceva ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(tatimeu @ 19 Nov 2010, 11:26) Modus tu ai platit gazul de la aragaz sau ai centrala. Daca ai incalzire de la stat, cel putin pe Timisoara stati destul de bine cu subventiile- il pupati in fund mai bine pe Base si Boboc decat ceilalti. Apartamentul cu o camera in care stau apartine unui proprietar care are in chirie toate apartamentele din imobil. Exista o centrala pe gaz pentru intreg imobilul. Aragazul este electric. 230 de ron pe luna septembrie pentru toate cheltuielile (gunoi, apa, curent, curent scara, gaz) la 2 persoane e mult? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mult ... la mine la 3 persoane 180
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Modus, la tine e mai mult fiindca ai plita electrica, care este ineficienta energetic, iar KWh electric costa de trei ori mai mult decat KWh gaz.
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
L-ati vazut pe base la summit-ul de la lisabona?
Eu cred ca a vazut filmul ala ce l-am pus si eu pe aici si de data asta chiar i-a "hartuit" pe mai marii europei sa se bage in seama cu el, mai ales cu Sarkozy. Macar de data asta a incercat ceva dar nici chiar asa, trebuie sa fi diplomat, nu cioban sa tragi de om in vazut camerelor ![]() aici se vede mai bine gestul lui base si a lui Sarkozy http://videonews.antena3.ro/action/viewvid...edintele-roman/ This post has been edited by gruita2005: 20 Nov 2010, 20:37 |
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Madriann @ 19 Nov 2010, 12:36) Hai sa-ti spun parerea mea: Il simpatizez pe Basescu, l-am votat in toate scrutinurile si o voi face din nou. la modul cel mai sincer cu putinta, te intreb: ce ti se pare simpatic la jivina aia? si ce anume a facut atat de bun, incat l-ai mai vota o data? si incearca sa nu dai raspunsul ala tipic ,"ptr ca altul mai bun nu exista". |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
E un om de mare calitate, pe care pana si Botswanezii il apreciaza foarte mult, nu doar Sarkozy.
I-au pus moaca pe moneda nationala: This post has been edited by $$ilvviu: 21 Nov 2010, 13:03 Attached thumbnail(s) 1pula.jpg ( Size: 70.09k ) Number of downloads: 145 |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
cata libidineala la congresul pdminusl Bucuresti. te apuca voma , totii pupinbasistii azi au fost pupinudristi.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Cica au venit sa ia lumina
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
daniel4ro |
![]()
|
"Sa dea Dumnezeu sa fim intotdeauna la guvernare si intodeauna cei mai buni din aceasta tara" o zis Ioan Oltean.
"Doamna ministru se numără printre cei mai serioși, eficienți, muncitori și perseverenți oameni pe care i-am întâlnit. Indiferent de ce spun ziarele, contează faptele. Vă spune un om care nu o laudă nici pe maică-sa dacă nu merită" o zis Gabriel Oprea. puneti mana pe pixuri ![]() This post has been edited by daniel4ro: 21 Nov 2010, 22:27 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Imbucurator ce se petrece. Toate declaratiile astea nu fac decat sa-mi aminteasca de zicala moroseneasca "comunismu n-o muritu, num-o tzara-o adormitu"...
QUOTE Nici președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, nu s-a lăsat mai prejos în aprecieri laudative, constatând că în sală se află lideri ai partidului din întreaga țară. "Există o singură explicație pentru care astăzi suntem la București, dragi colegi, am venit să luăm lumină. Ori de câte ori PDL i-a fost greu a venit la București, a venit să ceară lumină și mai mult decât atât, să găsim de fapt soluțiile pentru a depăși acest moment", a susținut Anastase. Rectific, e vorba de comunism fundamentalist ortodox in cazul asta... QUOTE Elena Udrea a câștigat șefia PDL București, filială pe care a condus-o interimar în ultimele luni, cu 979 de susțineri "pentru" din 999 voturi, în condițiile în care a fost singurul candidat pentru cea mai înaltă funcție din organizație. Felicitari si la mai mare. This post has been edited by xcss: 21 Nov 2010, 22:28 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Conform informatiilor de ultima ora se pare ca asta seara Elena Udrea s-a prezentat la Sectia de Urgenta a Spitalului XXX din cauza unor iritatii - in doua locuri sensibile. Se pare ca problema survine ca urmare sedintei de partid in care si-a prezentat candidatura...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Dan73 |
![]()
|
Asta nu o stiati?
![]() "Eu, Elena, sunt foarte bucuros să lucrez cu tine. Trebuie să faci eforturi monumentale ca să nu cazi sub farmecul tău, în calitate de coleg. Ești inteligentă, ești frumoasă, ești tenace, ai anduranță la mediul general dezgustător al politicii românești și nu te deranjează vecinătatea oamenilor de valoare, ceea ce înseamnă că vei putea face cu oricine echipe de valoare și PDL are probabil nevoie de acest lucru" Teodor Baconschi ...mda...acest om de valoare cred ca de fapt doreste sa cada sub farmecul ei ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 22 Nov 2010, 08:49 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu mai e mult pana la primul tratat despre polimerizare si pana la titlul de academician.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu-mi vine să cred .. Pur și simplu ... Uimit total
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Pai daca e sprijinita in continuare de Base, va ajunge presedinte de partid, apoi candidat la presedintia Romaniei, acolo unde i se va infunda, ca nu are bani sa cumpere toate voturile, mai ales ca la urmatoarele alegeri vor costa foarte mult pt PD. Unde asculti, numai injuraturi auzi la adresa lui Base si al PD-ului..........
Era sa urez ,,Succese" Elena Udrea! Mai bine ma abtin. |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
daniel4ro |
![]()
|
aia mica era cu succesuri
![]() ma mir cum nu si-a facut Nutzi un logo cu "dupa 20 de ani este nevoie de o 9 Elena, mama natiunii " ![]() hai ca poate i-am dat o sugestie |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Ce mi-au auzit urechile in scurtele momente cand se apropie de televizor? Ca la primaria capitalei s-ar putea sa avem de ales intre Udrea si Vanghelie? Ce tareeeeee! Sa arate Bucale ori ca Sectoru' 5 ori ca turismul romanesc
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Tamango |
![]()
|
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 22 Nov 2010, 08:18) Nu pot sa uit iarna trecuta zapezile din sectorul 5. Fara nici o urma de ironie, mie mi-au placut foarte mult si multumesc lui nenea Vanghelie ca NU a deszapezit. Asa am invatat sa merg cu masina pe zapada si gheata si sa fac drifturi la semafor. Pentru mine, ca incepator, mi-au folosit foarte mult si mi-au dat incredere sa stapanesc masina in conditii de iarna. Vorbesc foarte serios, a fost chiar fun ... ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 12:50 |