Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 154 155 156 157 158 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

99AIM
post 6 Nov 2010, 08:22
Post #4651

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(CGB @ 5 Nov 2010, 09:52)
ptiu, ca uitai ca fu' ziua chiorului ieri.
asa ca ii urez astazi, sa-i faca cat mai rapid o vizita lu' masa.

fufi, vezi ca mai sus zisesi ca nu-ti plac curvele. si din greseala o inclusesi acolo si pa udrea. probabil din viteza. editeaza dreq repede ca ti-o iei pa coaja da la sefi.
*

daca e pe urari hai ca ma cobor si eu la limbajul de mahala si le urez neocomunistilor din psd sa-i faca cat mai repede vizite lui nea nicu ca acu stiu unde e ingropat,e loc si pentru ei.

--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 - CT 99 xxx 1.6 dci
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dan73
post 6 Nov 2010, 08:30
Post #4652

Membru autentic

Da' neocomunistii din pdl unde sa se duca? radmasa.gif

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
99AIM
post 6 Nov 2010, 08:44
Post #4653

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 6 Nov 2010, 08:30)
Da' neocomunistii din pdl unde sa se duca? radmasa.gif
*

La Base la cotroceni cu ofrande,e bine?

--------------------
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
+
daniel4ro
post 6 Nov 2010, 08:59
Post #4654

forumist anti

From: B U Z Ă U city

da indoctrinat mai esti micutule musculos smile.gif

ai sarit ca ars, parca a zis de tatane-tu

This post has been edited by daniel4ro: 6 Nov 2010, 09:00

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
aphophis
post 6 Nov 2010, 09:06
Post #4655

Membru autentic

junioru, tu de la cei 9 ani ai tai probabil te uiti de sus la putoii aia de 30-40 de ani nu? icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daniel4ro
post 6 Nov 2010, 18:31
Post #4656

forumist anti

scuze, fufi, de tine n-am zis

si tu esti foarte indoctrinat... uite, ca sa iti creasca ratingu in partid

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
aphophis
post 6 Nov 2010, 18:51
Post #4657

Membru autentic

sezi frumos mama, cine stie daca te comporti bine, poate diseara poti iesi in oras smile.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
daniel4ro
post 6 Nov 2010, 19:30
Post #4658

forumist anti

faceti cu randul? te-a lasat Modus numai pe tine la tribuna? sau el spala vasele dupa chefu de ziua marinarului?

--------------------
+
daniel4ro
post 10 Nov 2010, 06:57
Post #4659

forumist anti

nu poci sa crez... nu-l mai pupa nimeni pe base pe nume? biggrin.gif

pedelacii, ati intrat la hibernare sau iubirea voastra a inceput sa paleasca? sau va e foame? sau v-au infrant creditele la banci? sau...

--------------------
+
99AIM
post 10 Nov 2010, 08:17
Post #4660

Membru autentic

Sau mai simplu- va ignoram pontacilor

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by RamboX: 10 Nov 2010, 08:17

--------------------
+
ssilviu
post 10 Nov 2010, 08:19
Post #4661

F1 Man

From: Nicaieri

Văd că nivelul discuțiilor de aici coboară precum PIB-ul României. E clar. Hopeless biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Modus
post 10 Nov 2010, 08:43
Post #4662

Membru autentic

Vezi ca exporturile cresc

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
CGB
post 10 Nov 2010, 09:49
Post #4663

CGB

From: behind

corect, exportul de rumani nemultumiti, care pleaca cat mai departe de haznaua asta portocalie.

vad ca e mare tamtam pe subiectul Roberta Anastase. aia o vor demisa, ailalti o sustin. ma-ntreb si io, asa ca bleanda...de ce plm n-o demite chioru si pune pa altu' in loc. de ce e musai s-o tina pe postu' ala? chiar asa de neinlocuit e purcica asta proasta? n-are nimic care s-o recomande ptr functia aia: e leanta in gandire, in exprimare, se face de kkt cu orice ocazie...deci, totusi de ce o tine chiorache pe postu' ala? o suge bine?

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
bob737
post 10 Nov 2010, 12:44
Post #4664

Membru autentic

QUOTE(RamboX @ 6 Nov 2010, 08:22)
daca e pe urari hai ca ma cobor si eu la limbajul de mahala si le urez neocomunistilor din psd sa-i faca cat mai repede vizite lui nea nicu ca acu stiu unde e ingropat,e loc si pentru ei.
*

Daca nu e cu suparare, coboara-te putin la o explicatie/argumentatie cat de cat logica si spune-mi si mie la ce te refereai cand afirmai cuvantul "neocomumist"?

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
99AIM
post 10 Nov 2010, 21:02
Post #4665

Membru autentic

&feature=related

daca nu pricepi nimic de acilea ....sigur n-ai trait inainte de 89.

--------------------
+
Dan73
post 10 Nov 2010, 21:04
Post #4666

Membru autentic

Pai de ce nu ai zis bre asa de la inceput? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
+
99AIM
post 10 Nov 2010, 21:53
Post #4667

Membru autentic

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-802417...ul-miss-tsd.htm

Cum poate acest PSD sa se dea drept aparatorul celor multi si nevoiasi,ce tupeu ordinar,o gasca de banditi inmugurita din fosta nomenclatura si securitate. Aceleasi obiceiuri scarbavnice,....baieti descurcareti si cucoane sclifosite, aroganti dispretuitori buni de gura.
Sunt convins ca mai sunt,pierduti pe-acolo printre randuri si oameni cu bunsimt si poate convingeri de stanga sincere, dar oameni buni, ce cautati totusi acolo, nu vedeti in ce troaca mizerabila ati intrat..... mizerie umana si demagogie cat cuprinde??!!
Ce salt aiuritor,dement, face partidul asa-zis al proletarului roman in timp,de la Tractorul Rosu la Ferarri Rosu.
E dosar politic ! Justitia aservita dictatorului Basescu ataca adversarii politici. Dictatorul trebuie suspendat ! Dl Voiculescu sa refaca planificarea suspendarii
Eu va intreb asa :exista vreun paragraf in codul penal de care vreun pontac nu s-a facut vinovat?

--------------------
+
daniel4ro
post 11 Nov 2010, 06:58
Post #4668

forumist anti

muschi pe creier...

--------------------
+
gruita2005
post 11 Nov 2010, 09:34
Post #4669

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

Rambo x, inca nu ti-ai dat seama ca asta este alt scandal care sa spele ochii romanilor ca tine, sa abata atentia de la lucrurile importante ale romaniei?! vad ca nu ai experienta referitoare la viata politica din romanica. sunt curios sa ne spui si noua cine greseste in cazul robertei anastase? opozitia sau pdl-ul?

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
Dan73
post 11 Nov 2010, 10:12
Post #4670

Membru autentic

Rambo...ai scranteli la perceptie si logica. Cine cum si cand a luat apararea pesedeului? Cu cine te lupti tu in stilul asta? laugh.gif Dar tu ai auzit de teoria aia prin care comunistii spuneau ca cine nu e cu ei e impotriva lor? Prin urmare ia mai controleaza-te la idei ca s-ar putea sa descoperi ca esti un mic neocomunist radmasa.gif
Tu iti inchipui ca daca se fac dosare numai astora din opozitie (lucru care singur ar trebui sa iti dea de gandit, cu atat mai mult cu cat dosare din astea apar mereu in momente critice pt putere), astia de acum nu fac nefacute? radmasa.gif Dar de Don' Costel iti amintesti?
Auziti la el fraze:
Sunt convins ca mai sunt,pierduti pe-acolo printre randuri si oameni cu bunsimt si poate convingeri de stanga sincere, dar oameni buni, ce cautati totusi acolo, nu vedeti in ce troaca mizerabila ati intrat..... mizerie umana si demagogie cat cuprinde??!!

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

Eu va intreb asa :exista vreun paragraf in codul penal de care vreun pontac nu s-a facut vinovat?
radmasa.gif radmasa.gif

Stii ce iti lipseste tie? O tribuna de la care sa declami radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 11 Nov 2010, 10:14

--------------------
+
CGB
post 11 Nov 2010, 10:16
Post #4671

CGB

From: behind

QUOTE(RamboX @ 10 Nov 2010, 21:53)
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-802417...ul-miss-tsd.htm
Cum poate acest PSD sa se dea drept aparatorul celor multi si nevoiasi,ce tupeu ordinar,o gasca de banditi inmugurita din fosta nomenclatura si securitate. Aceleasi obiceiuri scarbavnice,....baieti descurcareti si cucoane sclifosite, aroganti dispretuitori buni de gura.

usor bre ca-ti pocneste vreo vena prin creier, vorba colegului tau, aflocis.
te-ntreb si io asa, ca de la om simplu, la basist feroc: tu nu te-ai saturat de stenograme d-astea aparute numa in momente cheie. nu te-ai saturat de "popa va fi extradat","hayssam va fi extradat", plm va fi expulzata...etc? nu ti s-a luat de arestari preventive si justitie facuta la tv? nu-ti vine sa regurgitezi de la atata nesimtire? cand o vezi pa vita aia nesimtita, anastase, ca apare si declara senina ca vinovat de furtul din parlament e unu voicu, care n-a numarat nu stiu ce. care culmea voicu asta e penelist. plm, io m-am saturat de stenograme d-astea care nu spun nimic. chiar nu-ti vine a vomita de la atatea stenograme si interceptari si justitie facuta la tv? daca nu inseamna ca ai reflexul de "gagging" foarte bine inhibat si poti presta un deepthroat veritabil la partid.
no bine, se presupune ca a fu.ut ala nijte chizde proaste. sa fie sanatos, nu le-a pus pusca la cap si sa-mi dea si mie macar 2 fufe d-alea sa le babardesc, da' nu vad ce treaba are asta cu mersul treburilor in tara. sa presupunem, in mod absolut ipotetic, ca tu te arzi la lorgean cu afofis. si tu esti primministru si afofis e prejedinte. cu ce afecteaza asta treaba in tara? e treaba voastra ce faceti cu propriile anusuri, atat timp cat io am salar si-mi merge bine. puteti sa faceti colonie de hemoroizi intre fese, atat timp cat mie imi merge bine.

This post has been edited by CGB: 11 Nov 2010, 10:18

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
aphophis
post 11 Nov 2010, 12:31
Post #4672

Membru autentic

sigur ca da, basescu e de vina ca ala se arde cu minore. Si nu e nimic anormal sa ti-o tragi cu minore, promitandu-le ca le faci politiciene. Pai cum crezi ca s-a afirmat de exemplu doamna antonescu? icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 11 Nov 2010, 12:52
Post #4673

Membru autentic

Cine a zis coane ca e Base de vina pt treaba aia? Asta e iar din categoria basmelor pe care le inventezi de obicei radmasa.gif .Base e de vina pt ca te abureste pe tine dar aia e altceva biggrin.gif
Desigur, tu poti presupune ca doamna antonescu a prestat de cand era minora ca sa ajunga ce a ajuns radmasa.gif . Bai dar nu stiu cum se face ca daca o pui langa aia mica, prin comparatie, e cu mult, dar cu muuuuuult mai dotata icon_mrgreen.gif
A tunat si v-a adunat ma. biggrin.gif Toti aveti acelasi stil si nesimtirea e la ea acasa. Cum draq sa ai tupeu sa vorbesti de valean ca ar fi avut proptele cand ai parlamentar european pe nuti a mica radmasa.gif radmasa.gif
Bai, macar cu aia nu ti-e rusine cand deschide gura.

--------------------
+
daniel4ro
post 11 Nov 2010, 19:03
Post #4674

forumist anti

QUOTE(CGB @ 11 Nov 2010, 11:16)
... te arzi la lorgean ...
*

te rog frumos sa explici sensu expresiei ca aici am o lacuna smile.gif

--------------------
+
mahamann
post 11 Nov 2010, 19:13
Post #4675

Membru autentic

From: Bucuresti

mi se pare mie sau de cateva zile vocalii de televiziuni (si sperantele tineretului social democrat )Robert Negoita si tolomacul ala de Banicioiu care vindea locuri in caminele studentesti in tinerete nu au mai aparut pe la televiziuni????......ca sunt sigur ca ar avea ce sa povesteasca

--------------------
Megane 2.2 1.5dci Kadjar 140 GPF 2007/2020
De 10k € imi iau un BMW seria 3 care a fost făcut o singură dată daună totală!
+
aphophis
post 11 Nov 2010, 19:45
Post #4676

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 11 Nov 2010, 12:52)
Cine a zis coane ca e Base de vina pt treaba aia? Asta e iar din categoria basmelor pe care le inventezi de obicei radmasa.gif .Base e de vina pt ca te abureste pe tine dar aia e altceva biggrin.gif
Desigur, tu poti presupune ca doamna antonescu a prestat de cand era minora ca sa ajunga ce a ajuns radmasa.gif . Bai dar nu stiu cum se face ca daca o pui langa aia mica, prin comparatie, e cu mult, dar cu muuuuuult mai dotata  icon_mrgreen.gif
A tunat si v-a adunat ma. biggrin.gif  Toti aveti acelasi stil si nesimtirea e la ea acasa. Cum draq sa ai tupeu sa vorbesti de valean ca ar fi avut proptele cand ai parlamentar european pe nuti a mica radmasa.gif  radmasa.gif
Bai, macar cu aia nu ti-e rusine cand deschide gura.
*

pai ce, faptul ca nuti cel mai probabil e o curva ce a prestat, schimba cumva adevarul la fel de probabil ca doamna valean a prestat cu popoul pentru cariera ei. Acu sigur, tu urmeaza sa-mi spui ca vezi doamne doamna valean a muncit, a luptat pentru ceea ce are, a invatat, bla bla bla bla radmasa.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 11 Nov 2010, 20:23
Post #4677

Membru autentic

Cum sa spui tu ca e curva? Vrei la tambal? laugh.gif ..E doar fata tatii. Poate te gandeai la alta doamna..dar si in cazul ala te paste tambalu' laugh.gif
Nu am spus ca Valean a muncit...iar faci procese de intentie si inventezi. Am spus doar ca o duce capul mult mai mult decat pe altele aflate in aceeasi presupusa situatie. Asta e vizibil de la o posta si oricine poate sa iti spuna asta. Trebuie doar sa ai bunavointa sa o asculti ce spune si bunul simt sa recunosti. tongue.gif

This post has been edited by Dan73: 11 Nov 2010, 20:35

--------------------
+
aphophis
post 11 Nov 2010, 20:30
Post #4678

Membru autentic

o duce capul pe naiba. Acuma tu ce vrei sa spui? Ca nu a folosit doamna valean patul ca sa ajunga in functii de stat?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 11 Nov 2010, 20:48
Post #4679

Membru autentic

Bai nene...cu tine nu se poate sta de vorba. radmasa.gif NU am vrut sa spun nimic din ce din ce aberezi tu ca as fi vrut sa spun. PRICEPI ori ba? radmasa.gif radmasa.gif Destul de probabil ca relatia ei cu Antonescu a propulsat-o insa nu el ci Patriciu a adus-o in partid. Sigur, o sa spui ca a s-a bagat in pat si cu Patriciu ca doar stai tu la curu tuturor si le stii pe toate. laugh.gif
Oricum, initial eu vorbeam de fata cea mica dar tu o dai in altele ca de obicei...bati campii despre ce si cum as fi vrut sa spun in loc sa citesti naibii cu atentie.
Diferenta dintre Valean si aia mica e mare...iar daca tu vrei sa spui altceva si daca te crede cineva poti sa ii dai inainte cu prostiile. laugh.gif

LE: Si hai sa dam un quote sa nu apuci sa editezi ca tare ma amuza imaginea ta pe tambal fara sireturi radmasa.gif
QUOTE(aphophis @ 11 Nov 2010, 19:45)
pai ce, faptul ca nuti cel mai probabil e o curva ce a prestat, schimba cumva adevarul la fel de probabil ca doamna valean a prestat cu popoul pentru cariera ei. Acu sigur, tu urmeaza sa-mi spui ca vezi doamne doamna valean a muncit, a luptat pentru ceea ce are, a invatat, bla bla bla bla  radmasa.gif
*

This post has been edited by Dan73: 11 Nov 2010, 20:53

--------------------
+
daniel4ro
post 11 Nov 2010, 23:20
Post #4680

forumist anti

hai ca Base iar a mai rezolvat un caz important: Omar Hayssam

ca si pe a lu Popa a lu Vantu

poate la p..livara radmasa.gif

--------------------
+
166 Pages « < 154 155 156 157 158 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 00:35
Dacia