Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 107 108 109 110 111 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

vallixx
post 16 Jun 2010, 11:59
Post #3241

Membru nesuferit

Group: Members
From: Bucuresti

De acord cu tine, dar hai sa nu exageram ca nici cu astia de acum nu-mi e frica....

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGB
post 16 Jun 2010, 12:31
Post #3242

CGB

From: behind

toti au fost jigodii, doar ca astia de-acu au depasit orice inchipuire. de 6 ani doar scandaluri si furaciune. iar ultimii 2 ani au fost jale. rumanii is mintiti, fraieriti si fu...i in gura fara nici o jena. nici cea mai mica urma de rusine nu mai exista. ba chiar mai au si curajul sa recunoasca pe fata ca au mintit si si-au batut joc de noi timp de 2 ani. 2 ani in care puteau sa faca ceva, da' n-au facut nimic. ei au zis asta. berceanu, blaga, boc, chioru. au recunoscut ca au mintit si au promis balarii. si totusi nu se intampla nimic.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
gruita2005
post 16 Jun 2010, 12:41
Post #3243

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

Lasa ca vine al 3 lea razboi mondial si se rezolva criza asta biggrin.gif alta solutie nu mai vad tocilar.gif

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
aphophis
post 16 Jun 2010, 12:54
Post #3244

Membru autentic

QUOTE(ssilviu @ 16 Jun 2010, 10:56)
Din păcate cam asta e soluția. Trebuie întâi statul să se comporte frumos cu tine și pe urmă te vei comporta și tu cu el la fel. E natural. Invers s-a văzut că e degeaba.

Cel mai nasol e că proștii de la guvernare nu știu asta. Și să vezi cum pun ei frumos taxe mai mari, scad veniturile la  bugetul de stat iar România se scufundă și mai mult. Evident, Tăriceanu este de vină  icon_mrgreen.gif
*

sa te duci la tariceanu sa iti ceri banii inapoi aruncati pe tot felul de tzutze cu salarii mari, ce plimba doar o hartie dintr-un loc in altul, in timp ce beau cafea 90% din timpul de lucru. Si sa-i ceri banii aruncati si pe furturile penelisto-pesediste + banii aruncati pe populisme gen marirea pensiilor wink.gif

QUOTE(CGB @ 16 Jun 2010, 11:13)
salariile bugetarilor, in proportie de peste 80% is mizere. toata pulimea intelege prin bugetari numai consilieri si secretari de stat cu salarii de sute de meleoane lunar. si perceptia asta n-o sa se schimbe in veci. bugetarii vor ramane (din pacate) in ochii tuturor nijte imbuibati. nu neg ca-s multi si sint unii care nu-si fac treaba. da' asta nu e un motiv sa tai la toti fara nicio discriminare. cum se simte unu care presteaza cinstit stiind ca i se taie la fel ca unuia care freaca duda? ce-l mai motiveaza p-ala sa faca ceva?

dupa scaderile care or sa se aplice, multi n-or sa mai aiba nici o motivatie sa faca treaba buna si cinstita. salariile is mizere iar raspunderea e mare. da' mereu se gaseste cate unu ca afofis care sa vorbeasca de-anboulea fara sa stie nimic. el stie doar sa moara bugetarii. plm cand esti singur pa lume si creeru' ti-e portocaliu, asa e.

de doctori nu tre sa mai zic ceva. legat de reducerile salariale. multi stiti ca din aprox 1200 anestezisti cati avea rumanica acu ceva ani, aproape 800 au tulit-o. la giurgiu cand se opereaza, se aduc pe contract de colaborare anestezisti din bulgaria, ptr ca noi nu mai avem. asistentele competente is plecate si astea de mult.
da' e bine sa le taie la toti din salarii. tot ce-i doresc unuia care urla ca e bine sa se taie la toti salariu, e sa ajunga de urgenta intr-un spital din romania. eventual un spital dintr-un orasel mic. sa moara cu zile acolo.
*

sigur ca da. De aia prin consilii judetene, prefecturi, agentii sunt o gramada cu salarii de peste 2000 de lei. Ti-am zis de tantica aia ce lucra la consiliul judetean, ce se plangea ca nu o sa mai poata trai cu vreo 25 de milioane pe luna, ca si asa salariu ei initial de vreo 3100 lei era prea mic (si cum sa ii pretinda statul sa fie cinstita cu salariul ala) si ca ce ar vrea ea sa pice guvernul boc. Teapa.. La munca bahhhhhh, ca is o gramada de oameni ce muncesc mai mult ca voi in domeniul privat si nu viseaza salariile astea wink.gif Sa mai zic ca stiu o p((((ca , care cu ajutorul lui mamica si taticu freaca menta ca nu stiu ce consilier juridic intr-o primarie si ia ~2400 lei pe luna? Cu facultate terminata la spiru haret sau cum ii zice (si aia facuta la distanta) wink.gif astora vreau eu sa le taie salariile, ca nu is putini. Si tu lucrand in primarie stii prea bine asta, dar te faci ca ploua. SI nu i-a adus pdl-ul pe toti, ci is o gramada adusi pe pilele mamicii is taticului ph34r.gif

This post has been edited by aphophis: 16 Jun 2010, 12:55

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 16 Jun 2010, 15:16
Post #3245

Membru autentic

Culmea e ca fix astia de ne 'guverneaza" acum au angajat cei mai multi frecatori de menta...si ce tupeu sa vorbesti de asta tinand palma la fund regimului care a excelat de departe in asa ceva radmasa.gif Apropo 6500 de postari fara a fi socotite astea de la cafenea nu se cheama frecangeala de menta? radmasa.gif
Poate da sau poate nu....o fi chiar asta jobu' la "privat"? radmasa.gif

Asta asa ca m-a iritat marlania cu "bahhh" ala icon_mrgreen.gif

This post has been edited by Dan73: 16 Jun 2010, 15:18

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
xcss
post 16 Jun 2010, 15:32
Post #3246

Born to Be Epic

QUOTE(aphophis @ 16 Jun 2010, 12:54)
banii aruncati pe populisme gen marirea pensiilor
*

Populisme clar, ca dovada ca au si castigat candidatii lor alegerile. Cu un astfel de discurs te inscrii perfect pe linia "lasa-i dracu' sa traiasca cu o paine in congelator".

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
aphophis
post 16 Jun 2010, 16:18
Post #3247

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 16 Jun 2010, 15:16)
Culmea e ca fix astia de ne 'guverneaza" acum au angajat cei mai multi frecatori de menta...si ce tupeu sa vorbesti de asta tinand palma la fund regimului care a excelat de departe in asa ceva radmasa.gif  Apropo 6500 de postari fara a fi socotite astea de la cafenea nu se cheama frecangeala de menta? radmasa.gif
Poate da sau poate nu....o fi chiar asta jobu' la "privat"? radmasa.gif

Asta asa ca m-a iritat marlania cu "bahhh" ala  icon_mrgreen.gif
*

radmasa.gif sigur ca da. Poti sa-mi spui cu cat au crescut cheltuielile salariale la bugetari in 2009 fata de 2008, ca sa vedem daca ai cum sa-ti sustii parerile? Ca pana acum avem asa:

deci crestere 2008 fata de 2007: (cheltuieli de personal - 4,2 miliarde lei) + (salarii de baza - 1,6 miliarde lei ) + (sporuri - 1,72 miliarde lei) + (contributii la bugetul de stat pt salarii - 0,8 miliarde lei) . Total = 8,32 miliarde lei. Si asta e doar cresterea in 2008 raportat la 2007. Sursa: raportul curtii de conturi din 2009, condusa de vodcaroiu wink.gif

Cheltuieli de personal:

* 2005 - 7,4 miliarde de lei
    * 2006 - 9,86 miliarde de lei
    * 2007 - 11,1 miliarde de lei
    * 2008 - 15,3 miliarde de lei
    * creștere în intervalul 2005-2008: 104%

Salarii de bază:

* 2005 - 3,7 miliarde de lei
    * 2006 - 4,59 miliarde de lei
    * 2007 - 5,4 miliarde de lei
    * 2008 - 7 miliarde de lei
    * creștere în intervalul 2005-2008: 88,7%

Sporuri, indemnizații, alocații, alte drepturi salariale:

* 2005 - 1,83 miliarde de lei
    * 2006 - 2,99 miliarde de lei
    * 2007 - 3,28 miliarde de lei
    * 2008 - 5 miliarde de lei
    * creștere în intervalul 2005-2008: 174,4%

Contribuții la bugetul asigurărilor sociale, ce revin angajatorilor:

* 2005 - 1,74 miliarde de lei
    * 2006 - 2,27 miliarde de lei
    * 2007 - 2,43 miliarde de lei
    * 2008 - 3,23 miliarde de lei
    * creștere în intervalul 2005-2008: 85,6%

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 16 Jun 2010, 16:30
Post #3248

Membru autentic

Baga si el niste cifre si se crede mare analist. radmasa.gif Eu nu am vorbit de cresterea cheltuielilor cu personalul ci de multimea de frecatori de menta adusi in sistem de astia si de tupeul tau de a aduce vorba de asa ceva in conditiile in care le tii partea. E greu de priceput?
Sunt convins ca ai auzit de oamenii dati afara, competenti in meseria lor ca si de patachinele cu carnet aduse in locul lor. Cand institutiile respective nu au mai putut sa isi faca treaba pt ca erau doldora de nepoti si rude, amante si colegi de partid, au externalizat serviciile. Nici de asta nu ai auzit? radmasa.gif Evident ca sumele cheltuite pe total au crescut dar din pacate pt tine nu intra la cheluieli de personal asa cum nu intra la capitolul asta nici cheltuielile cu salile alea de sport si alte contracte grase catre clientela. Asa ca ciocu mic ca esti pe afara rau de tot si faci diversiune de doi bani. Toata lumea vede ce se petrece si vii tu sa spui ca negrul e alb. Sictir!

This post has been edited by Dan73: 16 Jun 2010, 16:42

--------------------
+
Fratzica
post 16 Jun 2010, 17:04
Post #3249

Zen

Group: Moderatori

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
aphophis
post 16 Jun 2010, 17:40
Post #3250

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 16 Jun 2010, 16:30)
Baga si el niste cifre si se crede mare analist. radmasa.gif  Eu nu am vorbit de cresterea cheltuielilor cu personalul ci de multimea de frecatori de menta adusi in sistem de astia si de tupeul tau de a aduce vorba de asa ceva in conditiile in care le tii partea. E greu de priceput?
Sunt convins ca ai auzit de oamenii dati afara, competenti in meseria lor ca si de  patachinele cu carnet aduse in locul lor. Cand institutiile respective nu au mai putut sa isi faca treaba pt ca erau doldora de nepoti si rude, amante si colegi de partid, au externalizat serviciile. Nici de asta nu ai auzit?  radmasa.gif Evident ca sumele cheltuite pe total au crescut dar din pacate pt tine nu intra la cheluieli de personal asa cum nu intra la capitolul asta nici cheltuielile cu salile alea de sport si alte contracte grase catre clientela. Asa ca ciocu mic ca esti pe afara rau de tot si faci diversiune de doi bani. Toata lumea vede ce se petrece si vii tu sa spui ca negrul e alb. Sictir!
*

radmasa.gif nenea, da parca eu eram pe ignore. Te-ai razgandit? icon_mrgreen.gif oricum, fara nici o urma de suparare, esti jalnic. Adica spui un lucru, nu il argumentezi, eu iti arat niste lucruri sprijinite de cifre (btw cum ti se pare cresterea aia de 8,32 de miliarde de lei a cheltuielilor salariale facute de tariceanu in 2008 fata de 2007), si tot e is ala nu stiu cum, pentru ca indraznesc sa-mi argumentez spusele cu cifre. Btw, nu am inteles de ce trebuie sa fii mare analist ca sa constati ca tariceanu a fost un manelist de 2 lei, ce ne-a bagat in rahat prin maririle alea de salarii in sistemul bugetar?

Cat despre oameni dati afara ca sa puna pupeze de un anumit partid.. am auzit. SI toti au facut asta. Inclusiv pdl-ul. Da nici cu psd-ul, pnl-ul nu mi-e rusine.. Cand i-au dat peneleii afara pe pedelei de la guvern, au facut prin tara o epurare politica mama mama. Atunci era k nu? smile.gif

16 Jun 2010, 17:43:
QUOTE(Fratzica @ 16 Jun 2010, 17:04)

interesant articol, mai putin partea cu pensionarea anticipata. wacko.gif Urasc masura asta prin care unii is pensionati doar ca sa nu ajunga someri ph34r.gif

This post has been edited by aphophis: 16 Jun 2010, 17:43

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
buzasparta
post 16 Jun 2010, 19:56
Post #3251

Membru autentic

From: Judetul Romanica

bre nea aphophis vezi ca au mai scos unii niste cifre din fes cum scot magicienii neste iepuroi din joben si apoi au spus ca s-au inselat asupra cifrelor si ca au mintit chiar sau au ascuns intentionat,prin omisiune coane fanica, adevarul pentru ca ierea an ielectoral.stii cam cati au fost angajati in ministere pe plan local? foarte putini.la "centru " au fost multi angajati ca sunt nasi cu fina lu' cumatru care e prieten cu vecina de la 2.la ce a fost necesar sa aduca tot clujul la bucuresti cand au venit alde boc? ce aia vechi nu mai erau buni? nu ca trebuia sa le plateasca chirii de cateva mii de lei-noi- si tot felul de deconturi.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
aphophis
post 16 Jun 2010, 20:21
Post #3252

Membru autentic

bre, acu doar nu o sa zici ca nea vodcaroiu minte icon_mrgreen.gif si da, is constient ca si astia au facut angajari pe pile, dar is tot la fel de convins ca raul major s-a facut intre 2005 si 2008 rolleyes.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
buzasparta
post 16 Jun 2010, 20:39
Post #3253

Membru autentic

norocul meu ca sint in sistem din 96 cu scoala militara cu examen dat pe bune si terminat sef de promotie.

--------------------
233 SP 94
+
aphophis
post 16 Jun 2010, 20:47
Post #3254

Membru autentic

nu te cunosc, deci nu stiu de ce crezi ca m-am referit la tine, dar parca chiar tu recunosteai ca sunt o gramada de colegi de-ai tai angajati pe pile

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
buzasparta
post 16 Jun 2010, 21:08
Post #3255

Membru autentic

nu am negat si nu neg treaba asta ca sunt pe pile.cand am intrat in scoala militara primii cam pana la jumatate din admisi erau pilosi.la sfarsit se inversasera listele iar pe parcurs am aflat de multi ce neamuri aveau in sistem.cum iti explici ca de ceva timp incoace doar cei cu neamuri in anumite locuri unde se mai faceau angajari erau cel mai bine pregatiti? ma refeream ca eu nu sunt angajat dupa 2005.

This post has been edited by buzasparta: 16 Jun 2010, 21:10

--------------------
233 SP 94
+
Dan73
post 16 Jun 2010, 21:15
Post #3256

Membru autentic

Marlaniile tale m-au facut ma sa ma razgandesc deocamdata...oricum chestia cu "ignore merge cand vrea ea. Multe postari se vad temporar. In orice caz am o dilema: nu ma hotarasc daca cei ca tine trebuie ignorati sau trebuie sa le mai fie aplicata cate o scatoalca. Te iluzionezi daca tu crezi ca ai adus vreun argument pentru ca iti repet, si poate pricepi in sfarsit, ca eu vorbeam de habarnistii adusi in sistem pe criterii politice si nu de cresterea cheltuielilor cu personalul. Poti da afara 1000 de oameni neimplicati politic si sa aduci 800 politruci incompetenti de-ai tai treaba asta nefiind legata in mod direct de cresterea cheltuielilor cu personalul. Pricipisi? radmasa.gif Deci eu vorbeam de mere, tu, ca de obicei de pere
Referindu-ne la cifrele alea, daca chiar voiai sa faci o analiza cat de cat pertinenta, trebuia sa pui pe langa cheltuielile alea cu personalul si cresterea PIB-ului din anii aia sau cresterea veniturilor la buget..a salariului mediu pe economie, inflatia samd. Daca arunci doar niste cifre nelegate de nimic altceva esti un "analist" foarte jalnic radmasa.gif In stilul asta de doi bani un alt pseudo analist ar merge cu analiza pana in vremea lui Constantinescu cand salariul unui profesor era de vreo 500 000 iar tu ai cadea in cur de mirare cand ai constata de cate ori au crescut cheltuielile cu personalul.
Eu nu contest deloc ca Tariceanu, ca si altii inaintea lui, a dat pomeni electorale, dar repet, eu vorbeam de politizare si de habarnistii frecatori de morcov nu de salariile lor. Dar tu poti sa o tii in continuare pe a ta....ca esti sublim. radmasa.gif

--------------------
+
aphophis
post 16 Jun 2010, 21:30
Post #3257

Membru autentic

asa. ma bucur ca nu mai sunt pe ignore, unul din idealurile mele in viata s-ar fi spulberat daca eram pe lista aia. Iti dai seama? Sa fiu ignorat de dan. icon_mrgreen.gif Tragedie nationala nu alta wink.gif Cat despre sumele alea, indiferent ca era crestere economica sau nu, nu justifica cresterea aia aiurita a cheltuielilor salariale bugetare, mai ales ca cetateanul in principal nu a vazut in treburile pe care le avea cu statul, o crestere pe masura a satisfactiei primite atunci cand are de face cu acesti indivizi. wink.gif Si in plus, de aceste cresteri nu a profitat pluimea gen profesori sau medici, ci tot politrucii din ministere, agentii, consilii judetene, probabil si politie..

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
CGB
post 17 Jun 2010, 08:34
Post #3258

CGB

afofis da fuga si doneaza salariu', c-a deschis guvernu' un cont. un fel de cutia milei in care sa doneze pulimea banuti ca sa refaca bujetu. tre' banuti afofise la bujet, ca nu mai au saracii portocalii de unde fura. probabil din banii aia or sa fie platiti si lingaii de partid (deci ar trebui sa fi direct interesat).
cica sefu' tau (the mighty chiorila) si-a donat toata chenzina deja (ma intreb din ce-o mai trai saracu, ca nevasta-sa e casnica. da-i da fiisa de-o painica, ca doar are din vanzari anterioare). si vezi poate-l convingi si pa videanu sa dea ceva din aia 10 meleoane de ieuro pa care taman ii castiga.
aseara berceanu se jura pa sufletu lu' radu moraru, ca scaderile astea de pensii si salarii nu vor dura decat 6 luni. dai seama ca ramanem fara bietu moraru in decembrie.
ignorarea nu mai e o solutie pentru ptr lingai d-astia de aproba orice zice partidu. astia merita batuti. io m-am jurat ca daca intru in contact cu frunu d-asta il pleznesc scurt si eficient. nu mai pot sa inghit atata nesimtire si prostie.

--------------------
aphophis
post 17 Jun 2010, 08:36
Post #3259

Membru autentic

ce viteaz esti tu cgb radmasa.gif ca o sa faci ca o sa dregi. Daca te faci mic cand vezi rahaturile din institutia in care lucrezi, imi inchipui cum ai face daca vine unul din minister wink.gif

Toti sunt viteji pe internet si o au de 40 cm ph34r.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
CGB
post 17 Jun 2010, 08:50
Post #3260

CGB

doar 35 bre afofis. vezi ca n-ai tinut ruleta cum trebuie. io ti-am zis ca-ti tremura mana si-o sa-ti dea cu eroare.

un articol realist

This post has been edited by CGB: 17 Jun 2010, 08:51

--------------------
Modus
post 17 Jun 2010, 08:52
Post #3261

Membru autentic

numai ce e ciutacesc e realist

17 Jun 2010, 08:58:
Lumina culturii http://www.ciutacu.ro/

This post has been edited by Modus: 17 Jun 2010, 08:58

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
CGB
post 17 Jun 2010, 09:09
Post #3262

CGB

mai modus, cat imi esti de simpatic, cateodata totusi arunci aiurea nejte cuvinte.
in articolu respectiv, daca ai fi citit pan la cap si nu l-ai fi catalogat repede ca impartial ptr c-a fost scris de ciutacu, ai fi vazut ca is f...i in gurita toti. si pdl si psd si pnl.
io zic sa mai citesti o data pan la cap si sa revi. te pupa nenea.

--------------------
tibirk
post 17 Jun 2010, 10:28
Post #3263

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 16 Jun 2010, 22:15)
eu vorbeam de politizare si de habarnistii frecatori de morcov nu de salariile lor.
*

"Politizarea, habarnistii si frecatorii de morcov" fac parte din sistemul inchegat bine de tovarasu' Iliescu in '90. Au trecut 20 de ani (aproximativ o generatie) si as putea spune ca abia de acum nu mai suntem vite.... S-a vazut asta in comportamentul sindicalistilor la grevele esuate acum. E nevoie totusi de inca doua trei generatii pentru a intelege ceva din tot rahatul asta (manipularile televizate sau scrise prin presa sunt problema principala acum). Imediat dupa ce populatia va lua teapa cu televizorul putem spune ca am mai luat inca un sut in cur (a se citi un pas inainte). Asta se va intampla cu siguranta la urmatoarele alegeri....pana cand polulatia o sa educe statu' mai e. Momentan suntem produsul lui tovarasu' mai sus mentionat.

In anul 2010, din punctul meu de vedere, singurul partid care nu are nici o ideologie, nici in clin nici in maneca cu nimic din ceea ce se petrece in tara asta si care nu face decat sa ne distruga este PNL. Nici oameni capabili n-am vazut acolo, nici idei. Decat niste oportunisti care vorbesc aiurea. Pai daca Basescu era dictator asa cum spune mucea ala atunci nu mai exista opozitie, sau daca exista nu avea voie sa vorbeasca nimic. Iar el probabil ca murea de foame pentru ca oricum in afara de datul cu tifla nu stie sa faca nimic....

This post has been edited by tibirk: 17 Jun 2010, 11:33

--------------------
- - -
Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
+
aphophis
post 17 Jun 2010, 10:48
Post #3264

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 17 Jun 2010, 08:50)
doar 35 bre afofis. vezi ca n-ai tinut ruleta cum trebuie. io ti-am zis ca-ti tremura mana si-o sa-ti dea cu eroare.

un articol realist
*

bre astia singuri recunosc ca nu dau 2 bani pe popor si ca singurul lor vis e sa ajunga la ciolan. radmasa.gif

Victor Ponta și Crin Antonescu stau la cutia cu fundiță roșie și scot capul în momentele-cheie precum clovnii-supriză din filmele copilăriei. Cresc exclusiv pe greșeala adversarului și fac bine. Pe măsură ce dezastrul economic al României se va adânci, o să găsescă gratis suficienți șobolani portocalii și udemeriști care vor părăsi corabia întru salvarea personală. Cu ajutorul lor se vor putea lesne provoca (jucând tontoroiul pe măsurile criminale deja adoptate de ceilalți) fie alegeri parlamentare anticipate, fie suspendarea și referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, fie și una, și alta. Rămâne de văzut și câți dintre cei direct afectați vor mai trăi până la momentul viitorului scrutin...

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 17 Jun 2010, 12:27
Post #3265

Membru autentic

QUOTE(tibirk @ 17 Jun 2010, 10:28)
"Politizarea, habarnistii si frecatorii de morcov" fac parte din sistemul inchegat bine de tovarasu' Iliescu in '90. Au trecut 20 de ani (aproximativ o generatie) si as putea spune ca abia de acum nu mai suntem vite.... S-a vazut asta in comportamentul sindicalistilor la grevele esuate acum. E nevoie totusi de inca doua trei generatii pentru a intelege ceva din tot rahatul asta (manipularile televizate sau scrise prin presa sunt problema principala acum). Imediat dupa ce populatia va lua teapa cu televizorul putem spune ca am mai luat inca un sut in cur (a se citi un pas inainte). Asta se va intampla cu siguranta la urmatoarele alegeri....pana cand polulatia o sa educe statu' mai e. Momentan suntem produsul lui tovarasu' mai sus mentionat.

In anul 2010, din punctul meu de vedere, singurul partid care nu are nici o ideologie, nici in clin nici in maneca cu nimic din ceea ce se petrece in tara asta si care nu face decat sa ne distruga este PNL. Nici oameni capabili n-am vazut acolo, nici idei. Decat niste oportunisti care vorbesc aiurea. Pai daca Basescu era dictator asa cum spune mucea ala atunci nu mai exista opozitie, sau daca exista nu avea voie sa vorbeasca nimic. Iar el probabil ca murea de foame pentru ca oricum in afara de datul cu tifla nu stie sa faca nimic....
*

Foarte solida argumentatia biggrin.gif
Se castiga alegerile cu punga de malai si tu visezi la trezirea constiintei civice radmasa.gif radmasa.gif
Pe foamea care va veni cei mai multi nu vor vota scarbiti iar votul va fi decis de cei rupti de foame care vor vota cu aia care au malaiu' radmasa.gif Asta cu educatia de jos in sus facuta de mase e o utopie. parca seamana a marxism nitel...constiinta revolutionara.. radmasa.gif ...iti suna cunoscut?
Ai si tu ce ai cu televizorul si manipularea. Cand erau doua ore de program eram foarte informati. radmasa.gif Uita-te frate unde vrei si cand vrei. Ai si tu un discurs nenica.... radmasa.gif ...manipularile televizate sau scrise prin presa sunt problema principala acum radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif Nu avem criza nu avem nimic...nici coruptie, nici politruci, nici praduirea banilor publici catre firmnele mamelor si altor rude...nimic nimic...toate sunt manipulari facute de presa... radmasa.gif Mai lasa-l draq pe Nasu ala ca te-a dezmanipulat de tot radmasa.gif
Teapa a fost data de altcineva nu de aia cu televizorul radmasa.gif recunosc chiar ei.

Sigur ca da..trebuie sa ajunga sa desfiinteze opozitia ca sa constati si tu ca are tendinte dictatoriale.

http://www.money.ro/extern/pericol-de-dict...torii-mari.html
Daca ala se teme pentru tari civilizate cu traditie mai veche decat a noastra in democratie ce sa mai zicem de Romania? radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 17 Jun 2010, 12:33

--------------------
+
CGB
post 17 Jun 2010, 13:23
Post #3266

CGB

cea mai scarboasa manipulare a comis-o chioru si pdl. si-n 2004 si-n 2009 au ajuns la putere prin minciuna si manipulare. lacrimi de crocodil varsate la tv, spaima de mineriade, anticomunism, mariri de salarii si pensii. despre asta vorbeau in 2004.
in 2009 ne spuneau ca s-a dus criza, ca pensiile si salariile n-or sa scada in veci si o sa fie bine, o sa avem crestere economica.
asta manipulare si harneala la greu. pe asta au ajuns la putere.
minciuni d-astea au spus si altii inainte, da' nu era situatia de acum. de 2 ani mint incontinuu. ei au recunoscut cu guritele lor. exacat pe stilu' chiorului. ca asta la fiecare duda pa care-o facea, aparea si horcaia :"am gresit, recunosc". asa si. cu ce ma incalzeste? a zis blaga ca de 2 ani stia ca e najpa, da' a continuat sa minta. a zis berceanu. au zis-o multi portocalii. si totusi sint la putere in continuare.
si pe langa toate astea, apare unu altu si apune :"iliescu e vinovat!". bah voi sinteti chiar tampiti!?
astia spun ca de 2 ani ne mint si ne f.t in kur numa ca sa ramana ei la ciolan si tot se mai gaseste cate-un specimen sa spuna ca iliescu e vinovat de situatia actuala!!
ma p.s pa iliescu si pa psd si pa pnl si pa tot ce vreti, da' cat de lent sa fi in gandire incat sa arunci vina pa iliescu ptr situatia economica din 2010!?

--------------------
gruita2005
post 17 Jun 2010, 13:27
Post #3267

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

CGB, ai uitat ca nu iliescu e de vina? Tariceanu e de vina ca a marit salariile si pensiile de mizerie de atunci la pensiile si salariile de mizerie de acum radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
tibirk
post 17 Jun 2010, 13:32
Post #3268

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 17 Jun 2010, 13:27)
Foarte solida argumentatia biggrin.gif
*

Nu e o argumentatie, e doar o parere personala. Nu ma uit la nasu' de care spui...nici macar nu am cablu TV. Basescu nu e dictator, habar nu aveti nici voi si nici Chucky (Crin) ce inseamna dictator.....Chucky s-ar putea sa aiba habar dar face pe prostu' ca asa da bine acum. Oricum...parerea mea e ca acest Chucky va fi presedintele romaniei dupa Basescu pentru ca are discurs...asta ii trebuie romanului..discurs.

<span class='edit'>17 Jun 2010, 14:38:</span>
QUOTE(CGB @ 17 Jun 2010, 14:23)
se mai gaseste cate-un specimen sa spuna ca iliescu e vinovat de situatia actuala!!
*

QUOTE(tibirk @ 17 Jun 2010, 11:28)
Au trecut 20 de ani (aproximativ o generatie) si as putea spune ca abia de acum nu mai suntem vite.... S-a vazut asta in comportamentul sindicalistilor la grevele esuate acum.
*

Aia e tot ce ai inteles tu pentru ca l-am adus pe iliescu in discutie? Atunci poti sa-i faci audienta lu' Badea in continuare!! Mult succes!

This post has been edited by tibirk: 17 Jun 2010, 13:39

--------------------
- - -
Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
+
aphophis
post 17 Jun 2010, 14:00
Post #3269

Membru autentic

vezi ca o sa apara unul cgb care o sa te injure si o sa-ti zica ca esti pedelist. Nu-l baga in seama, asa stie el sa salute omu smile.gif)

17 Jun 2010, 14:01:
QUOTE(CGB @ 17 Jun 2010, 13:23)
cea mai scarboasa manipulare a comis-o chioru si pdl. si-n 2004 si-n 2009 au ajuns la putere prin minciuna si manipulare. lacrimi de crocodil varsate la tv, spaima de mineriade, anticomunism, mariri de salarii si pensii. despre asta vorbeau in 2004.
in 2009 ne spuneau ca s-a dus criza, ca pensiile si salariile n-or sa scada in veci si o sa fie bine, o sa avem crestere economica.
asta manipulare si harneala la greu. pe asta au ajuns la putere.
minciuni d-astea au spus si altii inainte, da' nu era situatia de acum. de 2 ani mint incontinuu. ei au recunoscut cu guritele lor. exacat pe stilu' chiorului. ca asta la fiecare duda pa care-o facea, aparea si horcaia :"am gresit, recunosc". asa si. cu ce ma incalzeste? a zis blaga ca de 2 ani stia ca e najpa, da' a continuat sa minta. a zis berceanu. au zis-o multi portocalii. si totusi sint la putere in continuare.
si pe langa toate astea, apare unu altu si apune :"iliescu e vinovat!". bah voi sinteti chiar tampiti!?
astia spun ca de 2 ani ne mint si ne f.t in kur numa ca sa ramana ei la ciolan si tot se mai gaseste cate-un specimen sa spuna ca iliescu e vinovat de situatia actuala!!
ma p.s pa iliescu si pa psd si pa pnl si pa tot ce vreti, da' cat de lent sa fi in gandire incat sa arunci vina pa iliescu ptr situatia economica din 2010!?
*

in 2004 a venit la putere si pnl-ul, atunci nu i-a deranjat ca au ajuns la putere prin minciuna si manipulare radmasa.gif caci normal, veneau la ciolan nu? smile.gif si nu a contat rezultatele. Daca au fost asa de buni la suflet, de ce nu au refuzat sa intre in guvern? radmasa.gif

This post has been edited by aphophis: 17 Jun 2010, 14:01

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
CGB
post 17 Jun 2010, 14:04
Post #3270

CGB

prietene, noi sintem produsul nu al unui singur tovaras. sintem produsul a tot ce s-a perindat pe la conducerea tarii incepand cu instaurarea comunismului in romanica.
de la inceputuri pana la basescu, toti au fost nijte jivine. nu e unu' mai vinovat ca altu. nu e ceausescu mai vinovat ca iliescu. nu e iliescu mai vinovat ca basescu. toti au fost si sint nijte lepre umane. m-am saturat sa tot aud ca aia dinainte au fost de vina. se poate face un clasament daca vrei al vinovatilor. da' e greu sa-i departajezi. chioru prin minciuna, manipulare, scandal, nesimtire, mitocanie, dorinta de-a avea toata puterea prin plantarea de marionete peste tot...etc mie personal mi se pare cel mai periculos dintre toti conducatorii astia de i-am avut. si cu cat ne departam mai mult de 1989, cu atat se face mai vinovat un prejedinte ptr orice derapaj. ptr ca timpul ar trebui sa stearga apucaturile deprinse in zecile de ani de regimuri totalitariste care ne-au condus. a fost ceausescu si ai lui, a fost iliescu si psd. am crezut ca se schimba ceva. da' de 6 ani avem un chior care e in tot si-n toate. la atatia ani de la revolutie parca ne intoarcem inapoi. cu pasi repezi. niciodata nu a fost tara mai divizata si nu s-a discutat cu atata "pasiune" despre politica cum se face acum. nenorocitu' asta a reusit sa invrajbeasca rumanii intre ei in asa hal, cum n-a facut-o nimeni. pa vremea lu ceausescu rumanii erau uniti si aveau un dusman comun. acum sint pro si contra basescu. mai mult contra decat pro. acum sint bugetari si privati. saraci si bogati. grasi si slabi. cat tre sa-l mai suport pa imbecilu asta care nu face decat sa bage zazanie intre categoriile sociale? sa vina-n masa si sa spuna: bah is prejedintele vostru al tuturor, hai sa facem dreq ceva. sa punem nijte oameni cu cap unde trebuie ca sa se mijte treaba. fara sa mai conteze ca oamenii aia nu-s portocalii. da' el e prejedinte doar la portocalii.

This post has been edited by CGB: 17 Jun 2010, 14:09

--------------------
166 Pages « < 107 108 109 110 111 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 15:31
Dacia