Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
"de tot ce a fost bun in romania intre 2004 si 2008 vinovat a fost tariceanu (chiar daca el nu a avut nici o vina ) , in timp ce de tot ce a fost rau vinovat e marinaru (desi sunt multi altii care sunt vinovati mai mult decat el)
Expliciteaza te rog ![]() Se pregateste cumva debarcarea "vinovatilor" ca sa ramana cei mai nevinovati dintre nevinovati? ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Din partea mea, putem face un "replace PDL" cu orice alt partid din tara asta. In mintea mea nu se va schimba nimic.
Toti sunt o apa si un pamant, pacat ca unii dintre ei si-au adus si copiii prin partide, pe semne ca de astia nu scapam multaaa vreme de acum inainte. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Cu greu cred ca ar putea exista un om mai frustrat decat Boc. Din absolut toate punctele de vedere.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Decât să scrieți pe topicul ăsta mai bine ați merge să vă depuneți actele de plecare din țară. Pentru că o să fie rău. O să se moară de foame grav de tot. O să vedeți. Este inevitabil.
This post has been edited by ssilviu: 15 Jun 2010, 15:40 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
daca asa a zis CTPul credem.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Modus cel puțin cred că se va apuca de cerșit
![]() This post has been edited by ssilviu: 15 Jun 2010, 15:43 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu am dat drumu mai tarziu la tv... pica guvernu? interesant sa vedem ce urmeaza...daca boc era de vina sau nu... in cazul in care NU era de vina guvernul boc si baselu toti cei care l-ati injurat si v-ati enervat ...ce veti face in continuare?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Pregatiti revolutia domnilor.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ma uitam la cum a votat teo trandafir. a votat asa cum ar fi votat orice om cu capul pe umeri care nu traieste din politica si nu are nici o datorie politica. toti care voteaza contra motiunii nu-s decat niste sclavi ai partidului care voteaza asa de frica c-or sa piarda ciolanu, privilegiile, afacerile etc. nu cred ca un om c-o gandire normala ar vota de bunavoie ptr a reduce pensiile si salariile in halul asta. poate doar un specimen ca afofis, ca-s si d-astia destui.
orice individ care sustine porcariile propuse de chior si pdl e la randul lui o jivina jegoasa. si spun asta gandindu-ma la bunica-mea, fosta profesoara, pensionata dupa 40 de ani de munca, c-o pensie de mizerie. si acu' vin astia si-i taie din putinul ala. si mai vin unii care si aplauda porcaria asta. daca exista cel putin un om (si din pacate sint foarte multi), caruia i se taie pensia obtinuta in mod cinstit, atunci in ochii mei oricine sustine asa ceva e un nenorocit si un criminal. nimeni in lumea asta si-n istoria din ultimii 100 de ani, n-a taiat nimic din pensii. si la final un citat din boc :"habar n-aveti pe ce lume traiti!". ma intreb daca zdreanta asta mica o fi stiind. jivina asta ii tot da inainte cu "pensiile parlamentare" si pensiile speciale. si totusi le reduce pe toate. vai steaua lui de marioneta. umbla vorba ca la o eventuala remaniere, ministerul transporturilor ar trece sub cel al dezvoltarii regionale. adica pleaca berceanu si preia udrea si transporturile. tare, a? This post has been edited by CGB: 15 Jun 2010, 17:05 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
5 voturi
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 15 Jun 2010, 15:42) pupindosistii sunt cautati, nu raman astia fara munca... oricum in firma la care lucreaza, pariez ca Modus e pentru seful lui un fel de Boc pentru Basel, sau cel putin ii scrie dupa dictare toate hartiile Moduse, jura-te ca nu-i asa, pupate-ar tata This post has been edited by daniel4ro: 15 Jun 2010, 17:14 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
CGB |
![]()
|
mdeah. doar 8 voturi mai trebuiau ca sa treaca. ma asteptam sa fie mai multe, da' se pare c-au mai fost tradatori printre portocalii.
boc ramane, asa cum ma asteptam, da' n-o sa mai aiba curaju' sa scoata capu' in lume. nici el si nici sefu' lui. deci guvernu portocaliu ramane, curtea constitutionala incepand de aseara e si ea portocalie. cred ca chioru isi freaca mainile de bucurie acu. This post has been edited by CGB: 15 Jun 2010, 17:27 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
isi freaca ochii... peste nas
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
CGB |
![]()
|
228 au votat pentru caderea guvernului si 197 pentru ca el sa ramana. oricum am da-o, guvernu asta nu mai are majoritate. majoritatea a votat ca guvernu sa plece. parca chioru zicea :"tre sa respectam decizia majoritatii".
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Mr.NiceGuy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 16 October 06 From: Oradea ![]() |
QUOTE(CGB @ 15 Jun 2010, 16:40) 228 au votat pentru caderea guvernului si 197 pentru ca el sa ramana. oricum am da-o, guvernu asta nu mai are majoritate. majoritatea a votat ca guvernu sa plece. parca chioru zicea :"tre sa respectam decizia majoritatii". Zicea si el asa cand majoritatea ii dadea castig de cauza ! ![]() Si un mic banc de criza: Ce gandesc un optimist si un pesimist despre criza economica mondiala? Optimistul: vai, vom ajunge cu totii sa cersim... Pesimistul: De la cine? This post has been edited by Mr.NiceGuy: 15 Jun 2010, 17:52 |
--------------------
Renault
Symbol
2005 FIDJI
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Intreabarea este: Cine e atat de prost sa vina la guvernare dupa ce BASE il da afara pe BOC?
mark my word ![]() This post has been edited by DrK: 15 Jun 2010, 19:17 |
--------------------
Sedan
Negru
|
daniel4ro |
![]()
|
adica vrei sa spui ca altul mai prost decat Boc nu exista, nu?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
DrK |
![]()
|
ce-ti place sa intorci vorbele...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 15 Jun 2010, 17:01) ma uitam la cum a votat teo trandafir. a votat asa cum ar fi votat orice om cu capul pe umeri care nu traieste din politica si nu are nici o datorie politica. toti care voteaza contra motiunii nu-s decat niste sclavi ai partidului care voteaza asa de frica c-or sa piarda ciolanu, privilegiile, afacerile etc. nu cred ca un om c-o gandire normala ar vota de bunavoie ptr a reduce pensiile si salariile in halul asta. poate doar un specimen ca afofis, ca-s si d-astia destui. orice individ care sustine porcariile propuse de chior si pdl e la randul lui o jivina jegoasa. si spun asta gandindu-ma la bunica-mea, fosta profesoara, pensionata dupa 40 de ani de munca, c-o pensie de mizerie. si acu' vin astia si-i taie din putinul ala. si mai vin unii care si aplauda porcaria asta. daca exista cel putin un om (si din pacate sint foarte multi), caruia i se taie pensia obtinuta in mod cinstit, atunci in ochii mei oricine sustine asa ceva e un nenorocit si un criminal. nimeni in lumea asta si-n istoria din ultimii 100 de ani, n-a taiat nimic din pensii. si la final un citat din boc :"habar n-aveti pe ce lume traiti!". ma intreb daca zdreanta asta mica o fi stiind. jivina asta ii tot da inainte cu "pensiile parlamentare" si pensiile speciale. si totusi le reduce pe toate. vai steaua lui de marioneta. umbla vorba ca la o eventuala remaniere, ministerul transporturilor ar trece sub cel al dezvoltarii regionale. adica pleaca berceanu si preia udrea si transporturile. tare, a? asa cgb-ule, recunosti ca in pdl sunt oameni cu principii, spre deosebire de ratatii din pnl si psd, care voteaza dupa cum vrea sefu. Cand a fost ultima data cand ai auzit ca vreun parlamentar a votat dupa ce s-a consultat cu oamenii din circumscriptie? Sau care s-a pisat pe conducere ca sa voteze cum crede el de cuviinta? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.263 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
daca principiile inseamna dosare fluturate pe sub nas sau afaceri cu statul atunci da sunt oameni cu principii in pdl. in toate partidele sunt oameni cu astfel de principii pentru ca toti au capusele,sugativele si "finantatorii" lor pentru campanii indiferent de partid dar nu poti sa vii in fata tarii si sa spui ca "stiti am mintit in 2009 ca e bine" si sa fii in continuare ministru.doar daca ai tupeu jegos si se vede ca nu lipseste asa ceva in politica romaneasca.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Dan73 |
![]()
|
@afopis....mai ai tupeul sa cotcodacesti pe aci?
![]() In aces an si jumatate gradul de colectare al impozitelor a scazut, evaziunea a crescut, cheltuielile publice au crescut si el nu ia nici o masura. Banii se sifoneaza mai abitir ca oricand catre clientela si nu exista nici o masura de a sprijinire a mediului privat. Nici macar impozitul ala forfetar nu l-au scos desi au recunoscut ca e o prostie. In afara de presupunerea stupida neintemeiata pe vreun argument precum ca un guvern cu Johannis in frunte ar fi fost mai rau, tu nu ai nici un argument in favoarea lui Boc. Spune tu daca exista o masura reala anticriza luata de guvernul asta intr-un an si jumatate. Pe mine ma stupefiaza de-a dreptul obraznicia si lichelismul asta care e la mare moda intr-un anume partid. Dom'le, atat ma enerva stilul propagandistic al lui firechief dar trebuie sa recunosc ca el a facut un gest de mare domn. In momentul in care argumentatia lui, si aia subtirica, s-a ruinat cand base a batut palma cu hrebe, s-a retras dom'le din orice discutie. Tu nu faci decat propaganda de doi lei si demagogie de 2 bani. In orice caz, e mai mult decat evident ca esti rau intentionat. Probabil ca ceea ce faci, faci din interes si eu fac o propunere, anume aceea de a se folosi butonasul ala "ignore" This post has been edited by Dan73: 15 Jun 2010, 22:03 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
k dane, da-i ignore
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Huoooo: http://www.lista-rusinii.com/
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
aphophis |
![]()
|
pesedeilor si peneleilor , atata le-a mai ramas sa faca liste
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Hai ma ... de parca pedeleului i-ar pasa ... nu vezi ca sunt toti o gasca cu acelasi interes: ciolanu' ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 15 Jun 2010, 22:00) Dom'le, atat ma enerva stilul propagandistic al lui firechief dar trebuie sa recunosc ca el a facut un gest de mare domn. In momentul in care argumentatia lui, si aia subtirica, s-a ruinat cand base a batut palma cu hrebe, s-a retras dom'le din orice discutie. Sa spunem doar ca asta e o versiune romantata si idealizata a ceea ce s-a intamplat cu nenea pompierul. Prietenii stiu de ce ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.263 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@Dan73 mai fece si trafic ranking ceea ce inseamna ceva in plus la plata reclamelor.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
Dan73 |
![]()
|
Eu nu cunosc amanuntele care l-au facut sa se retraga de pe forum. Eu am avut impresia ca atunci cand s-a facut guvernul pdl-psd, el a iesit din discutiile de pe topicul asta...sau celalalt ca mai era unul. Daca au fost alte cauze eu nu le stiu, repet.
This post has been edited by Dan73: 15 Jun 2010, 22:19 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 20:13 |