Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
Tamango |
![]()
|
||
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
nu ma refeream la grasele care stau la ghiseu sa-ti incaseze si sa-ti dea chitanta, ma refeream la meseriasii cu creionul dupa ureche care ling evidente contabile si verifica inregistrarile firmelor
20 Jun 2010, 19:07: vad ca luna asta, inversunatul ninja33 n-a mai postacit pe acilea, probabil ca i s-a luat de basel si gasca lui, in sfarsit jos cu ochelarii de cal, domnilor pupinbasei This post has been edited by daniel4ro: 20 Jun 2010, 19:07 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nu rezolva nimic prin marirea taxelor si impozitelor. ba din contra.
bulgaroii ies din criza. ei nu s-au atins de pensii si de taxe. iar salariile n-au scazut nominal, la fiecare om in parte. au scazut fondurile de salarii pe institutii. la bulgaroi au crescut exporturile cu 36% in ultimele cateva luni. ptr ca au stimulat economia. la noi au ales doar sa taie, ptr ca nu au ce sa mai stimuleze. economia e moarta. asa ca ce stimuli sa-i mai aplice, ca oricum e degeaba. am auzit ca la noi statu' vrea sa faca bani dintr-o anume chestiune, adica sa vanda toate actiunile pe care le mai are pe la diferite companii (petrom, romtelecom...etc). acu' in timp de criza cand pretu' obtinut pe respectivele actiuni ar fi minim, statu' vrea sa vanda tot. o sa vim vanduti total. sclavi pe viata. ma-ntreb cine-o cumpara actiunile respective. stiti ce le-a zis chioru ieri la snagov? pai le-a zis asa: "bah gaozarilor, duda e groasa rau. mai groasa de-atat nu se poate. da' acu' e vara si pulimea e cu gandu' la concedii si de intretinere ii doare-n pl momentan. da' cand o veni racoarea afar' o sa fie genocid bah gaozarilor. asa ca bagati la buzunare inca fro 2 luni, cat puteti de mult. ca apoi n-o sa mai avem viata in tarisoara asta. asa ca strangeti ca harciogii acu', ti-ai dreq de gaozari. ha ha ha. io cu boc ne-am gandit la voi si ca s-aveti de unde mai fura am marit impozite si taxe si-am scazut salariile pulimii. ca sa se mai adune ceva acolo la visterie, s-aveti de unde lua bah. ha ha ha. bah gaozarilor luati aminte la ce va zic. dupa iarna asta culoarea portocalie o sa fie interzisa prin lege bah in romania. profitati acu' bah cat e inca relativ liniste si cat mai sint cativa prosti care ne mai cred. doar hodorogii aia de pensionari mai macane ceva, da'i prelucram rapid si nu mai apuca iarna, hir-ar ale dreacu de hoashte. nu uitati: furati, furati si iar furati! furati ti-ai dreq ca si cum ar veni sfarsitu lumii!!! acu' hai valea si la treaba ca m-am plicti de voi. boc, ia vezi in bar ca e o sticla de jim bean. pune la taticu tau un pahar cu varf. ha ha. si zi lu' nuti sa termine mai repede dusu' ca m-a excitat discutia cu gaozarii astia. " This post has been edited by CGB: 21 Jun 2010, 09:05 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Bulgarii
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CGB @ 21 Jun 2010, 08:47) stiti ce le-a zis chioru ieri la snagov? pai le-a zis asa: "bah gaozarilor, duda e groasa rau. mai groasa de-atat nu se poate. da' acu' e vara si pulimea e cu gandu' la concedii si de intretinere ii doare-n pl momentan. da' cand o veni racoarea afar' o sa fie genocid bah gaozarilor. asa ca bagati la buzunare inca fro 2 luni, cat puteti de mult. ca apoi n-o sa mai avem viata in tarisoara asta. asa ca strangeti ca harciogii acu', ti-ai dreq de gaozari. ha ha ha. io cu boc ne-am gandit la voi si ca s-aveti de unde mai fura am marit impozite si taxe si-am scazut salariile pulimii. ca sa se mai adune ceva acolo la visterie, s-aveti de unde lua bah. ha ha ha. bah gaozarilor luati aminte la ce va zic. dupa iarna asta culoarea portocalie o sa fie interzisa prin lege bah in romania. profitati acu' bah cat e inca relativ liniste si cat mai sint cativa prosti care ne mai cred. doar hodorogii aia de pensionari mai macane ceva, da'i prelucram rapid si nu mai apuca iarna, hir-ar ale dreacu de hoashte. nu uitati: furati, furati si iar furati! furati ti-ai dreq ca si cum ar veni sfarsitu lumii!!! acu' hai valea si la treaba ca m-am plicti de voi. boc, ia vezi in bar ca e o sticla de jim bean. pune la taticu tau un pahar cu varf. ha ha. si zi lu' nuti sa termine mai repede dusu' ca m-a excitat discutia cu gaozarii astia. " Tare asta ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
ce sa spun...de misto-uri toti suntem buni
![]() This post has been edited by tibirk: 22 Jun 2010, 09:32 |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Stai oleaca bre! Pai cine a pus stampila pe mistocar?
![]() Eu cred ca nu CGB ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
tibirk |
![]()
|
Eu am pus stampila. Am ales sa votez decat sa stau acasa si cum nu exista o alta optiune pentru ca sa nu revina PSD-ul la putere a trebuit sa pun stampila pe mistocar
![]() ![]() Daca data viitoare candidezi tu (dar nu din partea PNL sau PSD) ai votul meu. ![]() This post has been edited by tibirk: 22 Jun 2010, 11:11 |
--------------------
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
Ce sa spun...ne-am injosit
![]() ![]() Eu il vedeam pe prostanac la presedentie avand o functie reprezentativa fara sa se bage in toate...la externe cica nu a fost cel mai rau cu el, oricum era alta figura decat mai Comanescule ![]() ![]() In alta ordine de idei..l-am auzit de dimineata pe Ilie Serbanescu. Vorbea de banii din economia gri, de munca la negru, de evaziune, de banii scursi masiv catre clientela. E de bun simt ca acolo e de cautat o sursa mult mai buna de bani la buget nu la pensionari. Oare cine a aruncat cifra aia cu 30000 de clienti? ![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
tibirk |
![]()
|
Fara sa fur, fara sa dau in cap, mie mi-e mai bine incepand cu anul 2009....si mai multumit as fi daca acest guvern ar anula definitiv pensiile anticipate...asa sa stiu ca macar o parte din asistatii sociali sunt trimisi la munca...imi ofer suportul pentru cei carora le vine greu sa-si gaseasca de lucru
![]() Sariti si spune-ti-mi ca mi-e mai bine acum dar sa vezi peste un an doi!!! Ca o sa chitai...ei bine..imi asum ![]() This post has been edited by tibirk: 22 Jun 2010, 13:09 |
--------------------
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(tibirk @ 22 Jun 2010, 13:03) Fara sa fur, fara sa dau in cap, mie mi-e mai bine incepand cu anul 2009....si mai multumit as fi daca acest guvern ar anula definitiv pensiile anticipate...asa sa stiu ca macar o parte din asistatii sociali sunt trimisi la munca...imi ofer suportul pentru cei carora le vine greu sa-si gaseasca de lucru ![]() Sariti si spune-ti-mi ca mi-e mai bine acum dar sa vezi peste un an doi!!! Ca o sa chitai...ei bine..imi asum ![]() Felicitari pt cifra aia...500000. Nici cei mai tari economisti nu au reusit sa o calculeze ![]() Daca spui ca esti constient ca cei mai multi bugetari dati afara vor fi aia fara pile ci care munceau atunci nu faci decat sa iti recunosti fanatismul. Evident ca fanatismul asta nu are vreo legatura cu logica. Vrei sa fie dati afara 500000 de bugetari chiar daca cei dati afara (actiunea trebuie pusa la prezent) sunt exact aia care muncesc. Realizezi ce sustii? ![]() ![]() ![]() ![]() Sau poate trageai speranta ca Sida de ex se califica la locul de munca ![]() Dom'le...ce sa mai zic...unui asemenea mod de a gandi nu i se poate asocia decat ceea ce avem ba poate si ma rau ... ![]() QUOTE(tibirk @ 22 Jun 2010, 13:27) astept sa se ofenseze cineva vis a vis de aceste injurii directe. Eu cand ziceam ceva numai cu subanteles eram aspru criticat ca va subestimez inteligenta, ca pe forum se vorbeste nu stiu cum.....Se aude Dane? :)eu am renuntat la sarcasm ca doar e un forum serios!!!......aaaa el are voie ca e pesedist ![]() Nu ai zis cu nici un subinteles. Ai zis ce ai zis directsi fara subtilitati. CGB macar are umor si tocmai de aceea pana acum nu s-a suparat nimeni pe el. Intelegi diferenta? ![]() This post has been edited by Dan73: 22 Jun 2010, 16:51 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.263 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
am si eu o intrebare stupida care se leaga de pensii: daca se tot bate moneda pe principiul contributivitatii la fondul de pensii pentru pensiile primite de anumite categorii de pensionari, atunci cand se acorda pensia minima sau sociala sau cum dracu se mai numeste acea pomana data acelor persoane in baza carui principiu li se da acea pensie ? pentru ca foarte multe persoane care primesc pomana nu au muncit niciodata in viata lor si deci nu au contribuit cu nimic la fondul de pensii.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@CGB asa cum fac si altii : asistent universitar = 16 ore /saptamana. Mai exista granturi, contracte de cercetare, etc. - asta daca vrei sa ramai bugetar. Poti sa iti iei a doua slujba, poti sa renunti la buget si sa te angajezi la privat, poti sa lucrezi part-time. Cine vrea, isi aduce aminte de perioada 1997-1999, cand iubitul tau PSD ne lasase cu rezerve valutare de 30 milioane de dolari, un varf al datoriei externe de 1 miliard dolari in 98 si 1,7 miliarde in 99, cu o groaza de intreprinderi care patru ani produsesera pe stoc, de atinsesera stocurile un nivel de 300%, si un sistem bancar gaurit ca o strecuratoare. Atunci, prin devalorizarea brusca a leului de la 7500 ROL/USD la 10000 ROL/USD, absolut toata lumea a pierdut peste noapte 25% din venituri. Eram aproximativ in situatia ta, asa ca lucram 12-14 ore pe zi ( 8 la servici si 4-6 la Universitate ). In concluzie, decat sa stai si sa iti plangi de mila, mai bine faci si tu ceva sa treci mai usor prin criza.
La parte cu gazele las-o jos ca macane. Lucrand in domeniu, pot sa iti spun ca se batuse palma cu scumpul tau Johannis pentru o scumpire de 17% - vorba aia "neamt la neamt nu-si scoate ochii" ca doar nu degeaba in plina campanie electorala iese domnul Hajdineak sa spuna ca tara are in primul rand nevoie de liniste. Zi mersi daca se vor scumpi cu doar 3%, ca intre timp pretentiile au crescut la 25%. Apropo, dimineata cand te uiti in oglinda nu-l vezi cumva pe Aphophis? Nu sunteti decat fetele aceleiasi monede, la fel de fanatici amandoi, fara sa va dati seama ca semanati precum comunismul cu fascismul. Cat priveste cei pe care poti sa ii injuri pentru alegerea lui Basescu, iti ofer eu o tinta mai facila: injura-i pe suceveni si pe nemteni. Astea doua judete sunt cele care decid cine castiga alegerile - celelalte voteaza aproximativ constant din 1992 incoace. |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Dan73 |
![]()
|
Mda...bine ca nu se scumpesc gazele cu 17%. Si mai bine ca se scoate subventia pe gigacalorie. Cu cat creste pretul platit de omul de rand? Cu 100%
![]() ![]() Stii pcs...asa la modul general e foarte frumos ce spui. Da...ne luam part time, ne agitam, cautam alternative. Toate bune si frumoase dar valabile doar pt oamenii activi si mai spre tinerete. Eu insa te intreb daca ti se pare normal sa li se ia din pensie unor oameni care nu au nici o vina si nu au sarit o luna macar plata la contributii atunci cand au lucrat? De ce i se taie 15% si aluia cu 5 mil ca si celui cu 50 de mil? Cel care ramane cu 4 mil si ceva moare, in timp ce ala care ramane cu 43 nici nu simte. Discutia in principiu e de justete. Cat de just ti se pare sa se reduca aceste pensii in timp ce banii se risipesc in continuare aberant? Crezi ca eu nu vad ca se sparg a 3-a oara in ultimi 2 ani trotoarele pe un bulevard...crezi ca nu circul pe strazi asfaltate de curand, lucrari pe care s-au umflat bani seriosi si care strazi au inceput sa se lase, asfaltul sa se afunde si sa apara niste hauri efectiv. Aici nu crezi ca se poate umbla? Hai pe A1 sa vezi cum a inceput sa crape iar. A...in cazul asta nu conteaza ca se risipesc bani si normal ca de acolo nu se poate taia. Alte tari stiu sa umble la alte cheltuieli, nu la salarii si pensii, ci la achizitii publice, deplasari, dotari, diurne samd. Stii care e culmea? Ca la noi nici macar nu trebuie ca institutiile sa renunte la o parte din achizitiile de bunuri. Poate sa ramana foarte bine acelasi plan de achizitii cu conditia sa se faca la niste preturi corecte si normale. S-ar economisi sume considerabile. Dar la noi nu se poate. Alte tari stiu sa ia masuri ca sa creasca incasarile la buget, noi nu. La noi iese presedintele si spune ca nu e evaziune fiscala desi eu ma duc la piata si vad mereu multimea de insi care vand tigari de contrabanda. This post has been edited by Dan73: 22 Jun 2010, 22:41 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Eliminarea subventiilor pe gigacalorie ( subventie interpretata ca ajutor de stat ) este prevazuta in capitolul 17 - Energia al tratatului de aderare la UE.
Cu reducerea pensiilor nu sunt nici eu de acord. In legatura cu asfaltul insa, un coleg care lucreaza in domeniu mi-a spus o poveste interesanta ( nu stiu cat de adevarata ) Omul cumparase o statie de asfalt ultramoderna, condusa direct de calculator, dozaje automate, etc, etc. Retetele programate insa nu se potriveau de loc cu clima romaneasca. Firesc, s-a adresat producatorului, solicitand modificare soft-ului. Raspuns sec - 50% din pretul statiei. Omul cauta si alti proprietari cu aceeasi problema, incercand sa se asocieze si sa scada un pic costurile. Crezi ca le-a mers? Producatorul a cerut aceeasi suma tuturor cumparatorilor. Si uite asa, desi e preparat in statii ultramoderne, asfaltul nostru nu tine nici un an. La faza cu bordurile insa ma abtin. Sunt de acord cu tine ca se risipesc bani aiurea in infrastructura si nu pot sa nu ma intreb cum intr-un oras ca Piatra Neamt, care are la dispozitie fonduri pe locuitor mult mai mici, se poate asigura o infrastructura rezonabila, iar in Bucuresti, nu. Apropo, ai idee cam cum se risipesc fondurile intr-o multinationala privata? |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
Dan73 |
![]()
|
Domnule...las-o incolo de treaba...nu poti generaliza plecand de la un caz particular. Eu nu cred ca A1 crapa in fiecare an, fenomen care se repeta de ani buni, din cauza unui nenorocit de soft. Si nu se putea gasi solutie la asta?
![]() ![]() De ce mama lu' proces verbal exista drumuri in tara asta care rezista de mai bine de 20 de ani si rezista bine? Stiu un drum facut prin 80 asupra caruia nu s-a mai intervenit de atunci si inca rezista...si atunci nu exista nici un soft. Existau doar niste oameni care si-au facut corect treaba, anume drumarii olteni recunoscuti prin partea de sud a tarii pt calitatea a ceea ce faceau. ![]() Si da, trebuie sa recunosc, exista un drum modernizat pe vremea cand Base era la transporturi, DN6, care rezista foarte bine de vreo 11 ani de zile. A avut o vreme si placa aia cu "aici sunt banii dumneavoastra" Oricum nu vad de ce o problema a asfaltatorului trebuie musai transferata bugetului, deci noua, pt ca asfaltatorul nu a cumparat si softul care trebuie la statia aia. Statul trebuia sa ceara garantie 10 ani pe lucrare...dar ce zic eu 10...macar 5... si castiga cine putea face un drum care sa reziste minim 5 ani indiferent cine si cum, cu statii ultraflagilistice sau lopeti. Daca e sa continuam cu exemplele pot si eu sa spun ca stiu pe cineva care are o ruda asfaltator. Nu pune intentionat in compozitia asfaltului un anume ingredient ca sa vina iarasi peste 2 ani la licitatie. Asta cum ti se pare? Crezi ca e singurul "istet" din asta care face asa ceva? Eu cred ca nu. ![]() Hai in Bucuresti sa vezi cum se scufunda efectiv anumite strazi. La sfarsit iti atrag atentia ca eu nu vorbeam doar de asfaltari. Eu vorbeam, in afara de evaziune, si de achizitiile publice. Crezi ca dotarile din institutii si alte lucrari si servicii comandate de stat se fac la preturi corecte? Nu crezi ca aici se pot face mari economii, basca daca se amana unele cheltuieli care nu ard? This post has been edited by Dan73: 22 Jun 2010, 23:18 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Topicul asta nu-si mai are sensul.
Nimeni nu convinge pe nimeni , indiferent de fapte. In esenta totul se rezuma la faptul ca mizerabilii de la putere aveau si furau , iar acum imprumuta(de la altii) si fura. Cum este mai bine????? |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
tibirk |
![]()
|
Topicul nu are sens dar are un farmec aparte
![]() ![]() This post has been edited by tibirk: 23 Jun 2010, 08:43 |
--------------------
-
-
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(pcs @ 22 Jun 2010, 19:36) @CGB asa cum fac si altii : asistent universitar = 16 ore /saptamana. Mai exista granturi, contracte de cercetare, etc. - asta daca vrei sa ramai bugetar. Poti sa iti iei a doua slujba, poti sa renunti la buget si sa te angajezi la privat, poti sa lucrezi part-time. ce usor e din vorbe. nevasta-mea e preparator. nici macar asistent. i-a placut la facultate si a ramas acolo. initial nu s-a gandit la bani desi i-am zis c-o sa fie nasol. a pus mai presus placerea decat banutul. in contractu' de munca are trecute 8ore/zi, 40 ore /saptamana. nicidecum 16 ore/saptamana. in afara de orele cu studentii, in facultate mai sint si altele de facut ptr cine nu stie. nu intru in detalii. in perioada asta is examene si sta aproape 12 ore/zi la facultate. si-a luat si al doilea job cu part-time ptr ca nu ne descurcam doar cu ce iau io si ce ia ea de la facultate. acum se gandeste serios sa renunte la slujba de la facultate ptr ca nu renteaza, desi asta i-ar fi placut sa faca. si mai are colegi in aceiasi situatie. care vor sa renunte. acu intreb si io: e normal? asa se incurajeaza sistemul de invatamant la noi? la ei la catedra ar fi necesare 12 posturi. asistenti, preparatori, profesori, laboranti...etc. momentan ei toti is 5 insi care fac treaba la 12. si statu' ce face sa incurajeze tinerii sa lucre in invatamant? pai scade salariile. da' din vorbe e usor sa trimiti omu sa-si ia 5 slujbe. nevasta-mea si-a luat fara plata de la jobu' nr 2 ca sa poata sa stea zilele astea la facultate (is examene + un control pe audit sau ceva de genu' asta). crezi ca patronu ala mai tolereaza mult sa se tot invoiasca. p-ala il doare-n kur ca lucra si la facultate. cat despre contracte de cercetare ma faci sa rad. crezi ca astea is asa pa toate drumurile si oricine le face. stii bine ca cercetarea e prastie. nu ti s-ar parea normal ca un angajat din sistemul de invatamant sau din sistemul medical sa primeasca un salariu care sa-i asigure un trai decent, fara sa se mai gandeasca la un al doilea job. sau al treilea...etc. exact treaba asta se intampla la doctori. te duci la spital si ce patesti. pai se uita la tine si te cheama la cabinetu lui. ptr ca acolo stie ca iti ia banutu. anumite categorii n-ar trebui sa se gandeasca la a doua slujba ca sa supravietuiasca. ar trebui ca jobul principal sa le asigure traiul, iar ei sa se dedice meseriei. mie unu mi-ar conveni ca profesoru copilului meu, sau doctoru la care ma duc, sa stiu ca-s bine platiti si isi fac treaba. si nu se gandesc in timp ce-si fac treaba, cum sa mai scoata nijte banuti in plus. plus ca sint categorii de bugetarii care-si vad de treaba lor si care nu-si mai pot lua un alt servici (fiind interzis prin lege), desi is platiti mizer. astia ce sa faca? ia zi tu, ca vad ca stii multe. p.s a mea muiere si-a depus cv-ul ptr job in afara tarii. si ptr un master la o facultate. tot afara. a terminat o facultate buna, cu medie buna si are o meserie in care-si poate gasi si maine job. desi mi-e sila de tara asta, n-as vrea sa plec decat in ultima instanta. ptr ca aici is parintii, bunicii. pensionari toti, vai steaua lor. p-astia cine-i ajuta? statu'. sau propui sa-si ia si ei nijte slujbe cu part-time? poate bunica-mea care are 87 de ani, sa se bage cu juma de norma la o firma de paza. maica-mea (inginer) ar vrea sa mai lucre, a cautat. da' sincer cine mai angajeaza un inginer petrolist de 60 de ani. si socra-miu (57 ani) poate si-ar mai gasi ceva in constructii (inginer constructor), daca ar vedea. da' cum e 80% orb din cauza unui accident de munca (dai seama cam ce pensie are fiind pensionat anticipat) io cred ca-i e cam greu. acu intelegi cam ce simt io cand apare unu ca tine si-mi tine lectii de morala si despre cum sa-mi iau 5 joburi. This post has been edited by CGB: 23 Jun 2010, 09:09 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Fabu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 21 November 06 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(pcs @ 22 Jun 2010, 23:45) Eliminarea subventiilor pe gigacalorie ( subventie interpretata ca ajutor de stat ) este prevazuta in capitolul 17 - Energia al tratatului de aderare la UE. Salutare si scuze daca sunt offtopic. pcs, am cautat 'capitolul 17' in textul tratatului de aderare (varianta tradusa) dar nu l-am gasit iar capitolele denumite 'Energia' se refera la 'stocuri minime de țiței și/sau produse petroliere'. Deasemenea am cautat si 'ajutor de stat' in textul tratatului, insa am gasit referiri numai la ajutor de stat in ceea ce priveste industria siderurgica. Aici este tratatul integral in format pdf: http://www.euractiv.ro/www/storage/analize/204.pdf (aici am cautat si trebuie sa mentionez ca nu stiu sigur daca este documentul final) Iar aici textul este impartit: http://www.europeana.ro/comunitar/tratate/...i%20la%20ue.htm Te-as ruga daca ai putea sa indici concret textul din tratat care se refera la eliminarea acelor subventiilor sau eventual daca ai putea sa dai un link unde ai vazut o referire la cele de mai sus. Iti multumesc anticipat. Numai bine. This post has been edited by Fabu: 23 Jun 2010, 08:56 |
--------------------
Renault
Clio 4
2014 Dynamique EDC, 1.5 dCI, 90 CP
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(sorin1967 @ 23 Jun 2010, 07:19) Topicul asta nu-si mai are sensul. Nimeni nu convinge pe nimeni , indiferent de fapte. In esenta totul se rezuma la faptul ca mizerabilii de la putere aveau si furau , iar acum imprumuta(de la altii) si fura. Cum este mai bine????? Pai da...unii au toate caracteristicile fanaticilor. In ciuda tuturor evidentelelor o tin pe-a lor. ![]() Tu tibircă ai o pasiune la dosuri portocalii. Oricum altceva nu esti in stare sa produci, nici magic si nici nimic. ![]() ![]() ![]() Asta asa ca iti permiti sa faci tu pe unu' si altu' pesedisti. Evident, altfel nu poti gandi. ![]() ![]() E plina tara asta de incuiati din astia...de aia am ajuns unde am ajuns. Eu cutez sa ma laud ca inca de pe vremea cand a aparut protv mi-a displacut ideea de a fi pro. Tu tine-o tot asa ca poate iti mai creste salariul ala ![]() This post has been edited by Dan73: 23 Jun 2010, 09:19 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
tibirk |
![]()
|
"ai o pasiune la dosuri portocalii. .......... cu oricine numai cu pesede nu de parca era singura solutie"
Am spus cu PSD/PNL nu ce alta solutie era? Uimeste-ma!! ![]() "E plina tara asta de incuiati din astia...de aia am ajuns unde am ajuns... Eu cutez sa ma laud ca inca de pe vremea cand a aparut protv mi-a displacut ideea de a fi pro." si care e faza? multi erau contra curentului Elvis Presley in anii 70 .... "Tu tine-o tot asa ca poate iti mai creste salariul ala" Nu salariul mi-a fost crescut ci am reusit sa imi rezolv probleme pe care nu as fi reusit veci pururi in era PSD/PNL ...uite d'asta eu cu astia nu mai pot sa votez vreodata....aduceti voi alta solutie si rezolvam problema...da' nu PSD/PNL. Si ca fapt divers...nu sunt membru nici unui de partid This post has been edited by tibirk: 23 Jun 2010, 09:27 |
--------------------
-
-
|
|
CGB |
![]()
|
is curios de ce n-ai reusit sa-ti rezolvi problemele in era PSD/PNL? sau de ce-ai reusit sa le rezolvi acu? cumva ptr ca erai preten c-un portocaliu aflat intr-o anume functie? intreb si io, nu dau cu paru'.
cat despre rostu' topicului asta, ptr mine e un loc in care-mi mai descarc nervii. alta utilitate nu are. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
Chiar asa tibirk, spune-ne de ce nu se poate cu psd, pnl etc si se poate cu pdl, udmr etc. Dar sa ne dai explicatii concrete, nu abureli.
|
--------------------
Ford
Mondeo II
- MM 05 PMD
1997, 1.6 16V, 90CP
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Tamango |
![]()
|
Cica PNL a depus o motiune simpla anti-berceanu citez "ministrul anti-transporturi și pro-furt". Incepe distractia
![]() This post has been edited by Tamango: 23 Jun 2010, 12:34 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Dan73 |
![]()
|
@ gruita...Tu chiar te astepti sa poata altceva decat sa te faca pesedist?
![]() Eu ziceam ceva de evaziune si el incearca un misto ieftin aruncand cu vorbe ca "solutii magice". Ar putea insa sa mai citeasca si altceva in afara de statutul partidului sau crezul alora, daca au asa ceva, si sa afle ca bulgarii de ex aplica o "solutie magica" aducand la buget in plus cam 600 mil de euro pe an numai pt ca in vami colaboreaza cu o firma britanica pt combaterea contrabandei. Are el raspuns la intrebarea "de ce la noi nu se face asta?" Evident ca nu, dar te face pesedist ca atat stie si il duce capul. ![]() Raportat la populatia tarii putem presupune sau aproxima ca si noi, daca s-ar dori acest lucru, am putea aduce la buget in plus ceva peste 1 miliard daca am urma exemplul bulgarilor sau, de ce nu chiar mai mult ca eu nu am vazut vanzatori de tigari de contrabanda prin pietele bulgarilor si am umblat destul pe la ei.....Dar, ma rog, e mai simplu sa tai si din pensiile alea mizerabile. Pai ce conteaza...doar lui i-a crescut salariul si ii merge bine ![]() This post has been edited by Dan73: 23 Jun 2010, 12:50 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
tibirk |
![]()
|
![]() ![]() Zice nascase pe blog ca: "E mai bine sa fii adversar al presedintelui decat prieten cu el. Macar stii la ce sa te astepti. Si sa te pregatesti in acest sens. Dar, daca esti prieten cu el, daca iei masa cu el, daca te 'afisezi' cu el (ma refer, evident, la campania electorala), nu stii daca nu cumva asta iti va aduce ceva rau dupa"- am incheiat citatul Nastase ori are prieteni pe care ii ajuta ori dusmani pe care ii ingroapa. In mintea lui corectitudine si echidistanta nu exista....dar..face parte dintr-un partid mare si istoric ![]() Dar ce conteaza....mie mi s-a marit salariul si imi merge bine ![]() ![]() QUOTE(CGB @ 23 Jun 2010, 11:05) cat despre rostu' topicului asta, ptr mine e un loc in care-mi mai descarc nervii. alta utilitate nu are. Pentru mine topicul asta este un loc unde pot sa citesc nervii tai si sa ma amuz ![]() This post has been edited by tibirk: 23 Jun 2010, 14:51 |
--------------------
-
-
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Astia pro Base sunt ca si detinatorii de VW , eventual SH.
![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
utzi22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 20 November 07 From: Undeva langa Bucuresti ![]() |
N'ai cu cine domne , n'ai cu cine...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
Privilège 1.5dci 85cp / septembrie 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 12:13 |