Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(aphophis @ 17 Jun 2010, 14:11) A intretinut atatia ani o cloaca care a furat/a omorat/ a devalizat tara si a aruncat cu pomeni electorale in stanga si in dreapta. da prietene, asta e basescu. l-ai descris perfect. a omorat de 6 ani tarisoara si acu platim toti. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aphophis |
![]()
|
o fi si basescu,dar nici cu tariceanu sau ponta sau antonescu nu mi-e rusine. ![]() cat despre tarisoara asta, a fost guvernata de tariceanu. Bun sau rau, el e vinovat. Cum tu crezi ca a omorat tara asta, inseamna ca tariceanu a omorat tarisoara asta (parca vad cum iti curge o lacrima pentru tarisoara asta, asa cum ii curgea lu' ponta zilele trecute, cu gandul la ciolanul pe care ar fi vrut sa-l linga) ![]() This post has been edited by aphophis: 17 Jun 2010, 14:30 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Saracu' afofis. N-as vrea sa fiu in locul lui...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
de ce, ca are si el dreptate, nu doar voi.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
xcss |
![]()
|
Chiar daca ar avea, modul de ideatie e cel putin...ciudat.
|
--------------------
-
-
|
|
CGB |
![]()
|
urmeaza taieri de pensii si salarii, urmeaza ascumpiri, vine acu' iarna si prima factura la intretinere...etc....etc.
si guvernu ce face? pai deschide un cont de solidaritate. si ce mai face? pai le-a zis alora care au salarii mai mari de 80 meleoane, ca ce trece de 80 tre' sa-i doneze. sa-i doneze obligatoriu. aia care lucra la stat tre sa doneze obligatoriu, ca altfel ii da afar. p-aia de lucra la companii unde are si statu ceva malai, doar ii roaga sa doneze. ca nu poa sa-i oblige. cat de handicapat mintal si cat tupeu ar trebui sa aiba cineva, ca sa scoata asemenea dude? pai la fel de handicapat ca guvernu romaniei. auzi la ei masuri: cutia milei si donatia obligatorie! oau! ia zi moduse, tu cat dai in contu' solidaritatea? This post has been edited by CGB: 18 Jun 2010, 08:03 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Nu, sunt altii care pot dona cu adevarat: Nastase, Tiriac, Mitrea, Patriciu, etc.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
CGB |
![]()
|
or fi bai modus. da' mie imi place ideea de-a infiinta cutia milei. nu e minunat? cum sa te duca capu la asta ma? sa deschizi un cont ptr donatii! guvernu cu cea mai mica incredere la populatie, sa ceara bani taman de la populatie. e culmea tupeului si dovada suprema ca-s incapabili de altceva. cine e ma tampit sa doneze bani lu' boc, lu' berceanu, lu' udrea, lu' videanu....
si alta faza. dupa ce-a anuntat chiorila ca se reduc salariile si pensiile, a aparut udrea si guitza pa la tv ca tre' sa fim solidari, ca ea o sa faca si-o sa dreaga, o sa reduca cheltuielile la minister...etc. si a mai zis ca o sa desfiinteze imediat CNI (compania nationala de investitii), in semn de solidaritate si reducere de cheltuieli. CNI care era condusa de pretena ei madam topoliceanu.asta era acu fro luna. si ieri o intrebara astia: "bre madam udrea, desfiintasi bre CNI, ca asa zisesi? ca papa bani degeaba si asa mai departe. si zisesi c-o desfiintezi imediat." si glasuieste nutica: "pai CNI oricum nu facea nimic, nu cheltuia bani si...a....eeee....si o s-o desfiintez....aaaa....e dosaru pe masa guvernului siiiii...a......o sa se desfiinteze...a..aaaaaa". si io ma gandesc la un scenariu. m-am pus in locu chiorului si am clocit la ceva ca sa-mi fie mie bine. si as face asa: as anunta ca reduc pensii si salarii. apoi as tine lumea asa fro 2 luni. sa fiarba de draci. as inscena o motiune acolo si apoi la curtea constitutionala, as declara neconstitutionala reducerea tuturor pensiilor. reducere care oricum nu aduce mai nimc la buget. si as aparea io, marele chior si as zice : uite bah, guvernu asta a vrut sa va taie si io v-am aparat. nu se mai reduc pensiile. adica se reduc cu 10%, doar alea peste 80 meleoane (care oricum is nesemnificative ca numar). si pulimea ar fi fericita. pensionarii i-ar ridica statuie chiorului, ca s-a gandit la ei. si-n acelasi timp ar fi fericiti ca s-au redus totusi pensiile nesimtite. pe principiul: ce conteaza ca pensia mea e oricum de kkt si mor de foame, ma bucur ca i-a taiat aluilalt. sa moara capra vecinului. si dupa asta mai raman bugetarii, pa care-i prelucreaza rapid prin amenintari ca-i da afara daca mai maraie ceva. intelegeti! in prima faza as impartii tara in privati si bugetari+pensionari. si fac privatii fericiti prin anuntarea ca ii belesc pa bugetari si pensionari. apoi ii separ si pa bugetari de pensionari. ii fac si pa pensionari fericiti ca nu le mai tai nimic si uite asa rezolv problema. ce s-ar rezolva prin toate astea? pai mai nimic. e doar un joc. prin care mai iau nejte banuti de la bujetari ca sa aiba clientela mea ce cheltui. privatii nu castiga nimic, pensionarii nimic, bujetari pierd. de fapt toti pierd ptr ca or sa creasca preturile iar consumul va scadea. divide et impera. This post has been edited by CGB: 18 Jun 2010, 08:30 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
wow...cata stralucire in gandire. Mentorii Badea, Gadea&co ar avea orgasm daca ar citi aberatiile de pe acest forum!!!
Parca o vad si acum pe socata aia de la antena 3 care spunea in ziua alegerilor ca e mare tristete la sediul PDL in timp de Mihaela "Dragostea mea" desfacea sampania. Ce bine ca m-am mutat si aici unde stau acum nu am cablu TV.....si nici n-o sa-mi mai bag...sa nu cumva sa ajung ca CGB ![]() Acest articol este genial... am simtit nevoia sa-l citez in intregime ![]() "Am mai spus-o si o repet: Antenele au incetat sa functioneze ca un trust de televiziune si s-au transformat de mult intr-o scoala a propagandei desantate, a urii supreme. Toti cei care vin aici trebuie sa lanseze un mesaj de ura, avandu-i ca tinta pe Basescu, Boc, Udrea, Boureanu si in general pe oricine a stricat apele camarilei rosii din jurul lui Felix. Nu o fac, nu mai pupa emisiuni. Dar de obicei, asa ceva nu se intampla, pentru ca majoritatea realizatorilor – cu exceptia laudabila a lui Moise Guran, singurul care mai stie gustul deontologiei – se supun fara sa cracneasca ordinului. Prima portie de ura vine dupa-masa: de antreuri se ocupa Radu Tudor si Dana Grecu. Rareori mi-a fost dat sa vad o creatura mai agresiva decat aceasta din urma: leul in turbare, nevasta lui grizzly, Moby Dick, balena ucigasa, sunt hippioti cu flori in par pe langa ea. Ii admir sincer pe invitatii ei: oameni curajosi, care probabil si-au scris testamentul inainte si au vocatie de martir, pentru ca oricine incearca macar sa o contrazica este intampinat cu un potop de urlete, strigaturi, onomatopee, gesturi amenintatoare, eventual promisiuni de tigai in cap. Telespectatorul care rezista la aperitive trece apoi la felul unu: ciorba de emisiune realizata de Gabriela Vranceanu-Firea. Spre deosebire de Dana Grecu, care aduce a gorila lasata fara banana, Vranceanu-Firea este prefacut calma, precum sarpele Kaa. De obicei ea nu urla – incidentul de ieri cu Boureanu a fost doar exceptia ce confirma regula – ci prefera sa lanseze atacuri subtile si aluzii stravezii, privindu-si invitatii gales, cu ochi hipnotici si privire vicleana. Dar dincolo de urlete si de cuvintele soptite, ura si excesul de foliculina par sa le uneasca pe ambele doamne. Vine apoi emisiunea lui Gadea, un fel doi consistent, capabil sa aduca la saturatie un intreg neam de telespectatori deja isterizati de ura. Si, ca desert, bomboana pe coliva, limbajul colorat al lui Mircea Badea, baiatul geluit care rupe capete si sparge fețe, limbaj agrementat cu doua flegme in capul oricarui presupus telespectator “portocaliu”. Pentru ca lui Felix nu i se pare suficient, toata noaptea supa, tocana de laturi si coliva spagatistului se mai distribuie o data, reincalzite, masochistilor dornici sa mai infulece o portie de ura. A doua zi, majoritatea telespectatorilor antenisti ar fi in stare sa ucida orice om de pe strada, daca li s-ar spune ca e “pupinbasist” ori “portocaliu”, chit ca respectivul e refugiat somalez sau negustor de espadrile in angro la Dragonul Rosu. Lasand gluma deoparte, ce a reusit trustul lui Felix in acesti ultimi ani mi se pare o performanta de care Goebbels sau Beria ar fi fost mandri: sa starneasca o ura totala, adesea ilogica si de cele mai multe ori absurda, impotriva oricui indrazneste sa gandeasca altfel. Milioane de oameni au fost indoctrinati cu ura de acesti “spin doctors” ai Antenelor, milioane de oameni au ajuns sa identifice tot raul din ultimii 20 de ani cu un singur om: Basescu. Milioane de oameni deschid, ca teleghidati, televizorul pe Antena 3, seara de seara, pentru a-si primi doza de ura, dupa care se manifesta zgomotos, injurand si blestemand pe toti cei injurati si blestemati de semanatorii de ura pe bani grei: Firea, Grecu, Ciutacu, Gadea, Stan, Badea. L-am recitit recent pe Orwell si am fost frapat de clarviziunea lui: “cele doua minute de ura” din romanul sau, 1984, cand intregul popor era obligat sa priveasca la televizor chipul lui Emanuel Goldstein, inamicul de moarte al Oceaniei (in cazul de fata Traian Basescu) s-au transformat in cele cateva ore de ura, la Antena 3. Nouvorba face parte acum din vocabularul ciutacilor, ciuvicilor si mahalagioaicelor de aici. Si oricine indrazneste sa aiba o opinie contrara se face automat vinovat de gand-crima si este executat in direct de nemilosii calai cu microfon. Acesti indivizi abjecti, care pentru un pumn de euro si-ar turna, dupa fericitul lor model, si rudele, acuzandu-le ca ar fi “portocalii”, imi provoaca o sila imposibil de exprimat in cuvinte. Dar orice ar zice ei, oricata ura ar inocula oamenilor fata de mine, de Lovin, Tolontan, Zoso sau altii care au curaj sa le zica adevarul in fata, nu ma vor face sa spun ce vor ei. Spartakus nu-l va iubi niciodata pe Marele Frate." This post has been edited by tibirk: 18 Jun 2010, 10:49 |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
xcss |
![]()
|
Chiar daca ar fi asa cum sustine ilustrul necunoscut pe care il citezi fara a mentiona sursa (banuiesc ca e un celebru blogger de care a auzit pana si mama lui), inseamna ca trustul ala e extrem de eficient in ceea ce face.
|
--------------------
-
-
|
|
tibirk |
![]()
|
nu conteaza cine este....ceea ce conteaza este ca are mare dreptate....intr-adevar este o performanta ceea ce fac aia acolo. Dar oare pe carca cui o fac?
Cea mai interesanta perioada o sa fie dupa ce ii aseaza pe tron pe cei ridicati in slavi acum...cu siguranta se va intampla asta. Sa vezi atunci populatia ..... This post has been edited by tibirk: 18 Jun 2010, 11:43 |
--------------------
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(tibirk @ 18 Jun 2010, 10:44) wow...cata stralucire in gandire. Mentorii Badea, Gadea&co ar avea orgasm daca ar citi aberatiile de pe acest forum!!! Acest articol este genial... am simtit nevoia sa-l citez in intregime ![]() Telespectatorul care rezista la aperitive trece apoi la felul unu: ciorba de emisiune realizata de Gabriela Vranceanu-Firea. Spre deosebire de Dana Grecu, care aduce a gorila lasata fara banana, Vranceanu-Firea este prefacut calma, precum sarpele Kaa. De obicei ea nu urla – incidentul de ieri cu Boureanu a fost doar exceptia ce confirma regula – ci prefera sa lanseze atacuri subtile si aluzii stravezii, privindu-si invitatii gales, cu ochi hipnotici si privire vicleana. Lasand gluma deoparte, ce a reusit trustul lui Felix in acesti ultimi ani mi se pare o performanta de care Goebbels sau Beria ar fi fost mandri: sa starneasca o ura totala, adesea ilogica si de cele mai multe ori absurda, impotriva oricui indrazneste sa gandeasca altfel. Milioane de oameni au fost indoctrinati cu ura Ma Tibi...ti-am facut cu bold acolo cateva expresii, poate realizezi si tu cam ce nivel ai daca poti numi textul asta de gradinita "genial" ![]() "prefacut calma, precum sarpele Kaa" ![]() ![]() ![]() ![]() Este de rasul curcilor. Pe bune. Vezi ca te-ai mai lansat tu in aprecieri din astea, gen "aberatiile care se spun pe acest forum" si inclin sa cred ca ai putea fi lipsit de bun simt daca nu chiar neam prost, in conditiile in care altceva in afara de chestii "geniale" ca ale aluia citat de tine nu prea ai produs. Mai vezi-ti de lungul nasului si mai citeste si tu texte scrise de oameni seriosi nu de-astea cu gorile si banane, serpi prefacuti pe care le caracterizezi tu drept geniale. ![]() A...pt informarea ta...Gadea abia de reuseste sa adune cam 300000 de telespectatori pe seara nicidecum milioane ![]() Daca vrei sa citesti un text cu valoare adevarata, nu stupizenii, incearca aici: http://www.cotidianul.ro/117361-Cauzele_re...arhia_baronilor Sa imi spui dupa aia cum e cu genialitatea ![]() This post has been edited by Dan73: 18 Jun 2010, 12:42 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
tibirk |
![]()
|
ok, esenta este geniala.....greseala mea ca nu am pus "genial" in ghilimele....tot consider ca astia sunt principalul motiv pentru care prostanacul a reusit sa stranga aproape 50% din voturi.
Noi romanii, mai intai facem analiza pe text, de dam destepti si esenta textului nu mai conteaza...vorbesc la general. In toate comentariile unui articol ai sa gasesti cel putin 50% aprecieri despre o greseala gramaticala sau o expresie introdusa mai necorespunzator...ne mai aruncam in fata cu ce am mai citit, iar daca este cat mai filozofic ne umflam cat mai mult..... Cu atat mai mult cat el este expus pe un forum, eu il numesc "snobism intelectual". Nu stiu daca am spus ceva referitor la aberatii dar cu siguranta ele exista pe acest forum asa cum exista pe oricare. De la ale mele pana la ale tuturor. Nu m-as ofensa daca cineva considera ca ceea ce am spus este o aberatie....nu inteleg de ce se ofenseaza altii. Mi se rupe daca altu' crede ca este o aberatie dar sunt liber sa o sustin si sa consider si eu aberatiile altora. Nu vad de ce trebuie sa fiu facut nesimtit...poate oi fi...nu ti se rupe? Vreti sa scriem asa pe forumul asta? citez: "Sigur ca.....Cvasi-argumentarile tale sunt pur si simplu patibulare, paralogismul degenerand treptat in sofism, in timp ce deprecatia emasculata denota o aprehensiune cel putin deplasata....." Cam astia suntem. drum bun! This post has been edited by tibirk: 18 Jun 2010, 13:08 |
--------------------
-
-
|
|
xcss |
![]()
|
QUOTE(tibirk @ 18 Jun 2010, 10:44) wow...cata stralucire in gandire. Mentorii Badea, Gadea&co ar avea orgasm daca ar citi aberatiile de pe acest forum!!! QUOTE(tibirk @ 18 Jun 2010, 12:50) Cam scurta memorie si cam mare lenea de a folosi rotita aia de pe mouse. Intr-adevar, cam astia suntem. |
--------------------
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
Domnule...nu o televiziune privata si ceea ce face ea e problema acestei tari. "Talentatul" blogger bate campii oricum pt ca la Gadea sau Firea spectatorii se numara cu sutele de mii, uneori si mai putin, nici pomeneala cu milioanele de manipulati.
![]() Problemele noastre isi au legatura de cauzalitate directa cu clasa politica, cu toti cei care ne-au condus pana acum. Eu cred ca astia de acum sunt cei mai rai (mai rai decat ceilalti care si ei au fost rai, nu-i vorba, dovada starea in care e tara) si ma contrez cu tine si cu altii care ii cred salvatorii natiei si vad in televiziunile care le mai dezvaluie din afacerile necurate si necinstite, principala problema a natiei...un fel de "agenturili staine" ![]() This post has been edited by Dan73: 18 Jun 2010, 13:10 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
tibirk |
![]()
|
bine mai....atunci voi cum considerati ceea ce a indrugat acolo CGB?
"Orgasm intelectual"? Daca-mi spuneti ca este doar o parere a lui nevinovata, ei bine, tot ce am postat ulterior sunt tot pareri nevinovate ![]() @xcss imi retrag cuvintele. Nu sunt aberatii...sunt doar niste pareri nevinovate.........ineptiile dracului ![]() ![]() This post has been edited by tibirk: 18 Jun 2010, 13:49 |
--------------------
-
-
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(tibirk @ 18 Jun 2010, 11:41) nu conteaza cine este....ceea ce conteaza este ca are mare dreptate....intr-adevar este o performanta ceea ce fac aia acolo. de ce are tibirk dreptate? si cine apreciaza dreptatea asta ca fiind cea buna. acelasi lucru pe care-l spui tu, respectiv "are mare dreptate", il poate spune un cititor de-al lui ciutacu de ex. sau un privitor de-al lui badea. intelegi tu cum e cu dreptatea. e ca frumusetea. despre frumusete se zice ca-i in ochii privitorului. ce-i frumos ptr unu, nu-i musai si ptr altu. asa si cu dreptatea. e ceva relativ tibirk. cat despre ce-am aberat io acolo (respectiv ca o sa renunte la taierea pensiilor si raman doar bujetarii f...i), chiar is curios pe unde ai mai auzit scenariul respectiv. ptr ca tot ce-am scris mi-a traznit prin minte aseara, fara a vedea sau citi undeva ceva asemanator. doar m-am pus in pielea chiorului. si nu e greu deloc acu cand toti cunoastem prea bine ca chiorila se pricepe excelent la chestii d-astea. doar asta face de 6 ani. mai bine zis, decat asta face de 6 ani. si, tibirk, motivul ptr care chioru a strans 50% din voturi,a fost ca a mintit in timpul campaniei. in calitatea de prejedinte pe care o avea, prejedinte care stie tot ce mijca-n tara a spus clar si raspicat ca am iesit din criza si in primul trimestru o sa fie crestere economica. a mai spus ca pensiile nu scad si nici salariile, ba chiar vor fi marite. chiar se lauda cu maririle de pensii care au avut loc pe vremea lu tariceanu. d-asta a castigat. c-a dat speranta pulimii, desi stia ca minte. daca spunea ca peste cateva luni vine urgia si or sa scada pensii si salarii, il mai vota oare cineva? acu intelegi tu de ce-a luat chioru 50%. ptr ca asa tre sa pui problema. si nu cum o pui tu: de ce-a luat alalalt 50%. poti sa pricepi ca chioru era la putere de 5 ani, stia perfect ce se intampla, stia 100% ca vin nasoale si totusi a mintit numa ca sa iasa prejedinte iar? poti sa accepti asta? This post has been edited by CGB: 18 Jun 2010, 16:29 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
xcss |
![]()
|
tibirk, eu am apreciat memoria de care ai dat dovada cand ai scris acel post. De acolo pana la aprecieri despre minte e cale lunga. Dar daca tot ai parcurs-o: pastreaza-ti-o odihnita
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(tibirk @ 18 Jun 2010, 12:50) ok, esenta este geniala.....greseala mea ca nu am pus "genial" in ghilimele....tot consider ca astia sunt principalul motiv pentru care prostanacul a reusit sa stranga aproape 50% din voturi. Noi romanii, mai intai facem analiza pe text, de dam destepti si esenta textului nu mai conteaza...vorbesc la general. In toate comentariile unui articol ai sa gasesti cel putin 50% aprecieri despre o greseala gramaticala sau o expresie introdusa mai necorespunzator...ne mai aruncam in fata cu ce am mai citit, iar daca este cat mai filozofic ne umflam cat mai mult..... Cu atat mai mult cat el este expus pe un forum, eu il numesc "snobism intelectual". Nu stiu daca am spus ceva referitor la aberatii dar cu siguranta ele exista pe acest forum asa cum exista pe oricare. De la ale mele pana la ale tuturor. Nu m-as ofensa daca cineva considera ca ceea ce am spus este o aberatie....nu inteleg de ce se ofenseaza altii. Mi se rupe daca altu' crede ca este o aberatie dar sunt liber sa o sustin si sa consider si eu aberatiile altora. Nu vad de ce trebuie sa fiu facut nesimtit...poate oi fi...nu ti se rupe? Vreti sa scriem asa pe forumul asta? citez: "Sigur ca.....Cvasi-argumentarile tale sunt pur si simplu patibulare, paralogismul degenerand treptat in sofism, in timp ce deprecatia emasculata denota o aprehensiune cel putin deplasata....." Cam astia suntem. drum bun! Esti "genial" ![]() Adica nu manipuleaza resedintele si premierul cand minteau ca totul e ok si iesim din criza desi aveau toate statisticile in mana si stiau ca o sa fie altfel (era imposibil sa nu stie) dar manipuleaza televiziunile care spuneau inca de pe atunci ca o sa fie nasol ![]() ![]() ![]() Incredibil...pana unde se poate ajunge cu subiectivismul si indoctrinarea. Crezi domn' Tibi, ai credinta in zeus ca pana la urma isi va cobori privirea asupra ta si te va milui ![]() Mint televiziunile cand arata ca e guvernare de clientela ca si psd-ul cand a avut puterea....mint cand arata salile alea de sport in sate facute de firmele mamicilor pe bani grei ![]() Colegu'...nu face nimeni analiza pe text si nimeni nu pretinde ca toate textele scrise sa poata sta alaturi de cele ale unui mare filosof german dar tipul ala chiar scrie prostii din motivele pe care le-am enumerat mai sus si ti le-a spus si CGB. Cei care au manipulat sunt altii nu o televiziune care are cota de piata de 3-4. Cei care au manipulat sunt aia care au promis doar acum cateva luni ca pensiile nu vor scadea doar pentru a castiga alegerile...cei care au impartit cadouri electorale, malai, faina, zahar..pt a lua voturi de la amaratii care raman cu mai putin din foarte putinul pe care il aveau in timp ce unii sunt "rugati" sa isi doneze din salariile de sute de milioane care le sunt platite de societatile cu capital de stat. ![]() ![]() ![]() Stii care e chestia? Chestia e ca tu poti schimba postul, poti sa o urmaresti pe Pora pe la televiziunile pe unde se duce si sa dai pe mute cand vorbesc altii, dar eu nu te pot da pe tine afara din tara si nici nu pot anula efectele votului unui indoctrinat cu ochelari de cal ca asa e in democratie ![]() This post has been edited by Dan73: 18 Jun 2010, 18:22 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
bre mai usor ca ati sarit ca haita pe bietul om. Si doar pentru ca are vina ca nu crede ce vreti voi. Btw, o sa pun mai tarziu un text care arata ca nu degeaba latra sclavii de la antene impotriva pdl-ului.. si ca voiculescu a facut o gramada de afaceri nasoale pentru stat cu pesedeii si peneleii
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
tibirk |
![]()
|
@aphophis lasa-i sa sara....pe mine nu ma deranjeaza ca sar asa..ceea ce ma deranjeaza e faptul ca astia ca ei voteaza psd si habar nu au ce inseamna asta..oricum nu se mai poate intampla nimic vorbim aici si ne certam ca prostii degeaba ca nu se va rezolva nimic.
Ma deranjeaza faptul ca astia ca ei ii catalogheaza pe astia de acum ca fiind "CEI MAI RAI" pentru ca asa au perceput de la presa vanduta. Ei habar nu au cum a fost cu ceilalti....asta e tot ce ma doare. Dar nu conteaza..eu tot vesel raman.... n-am de gand sa am urmasi in tara asta ![]() This post has been edited by tibirk: 18 Jun 2010, 21:59 |
--------------------
-
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
Mai Tibi, te iluzionezi ca asa am "perceput de la presa vanduta".
![]() Oricum, nu pot sa nu remarc limbajul de pe acelasi palier cu al proletariatului care infiera burghezia si chiaburimea vanduta vestului, capitalistilor ![]() ![]() ![]() Oricum discutia e cam fara sens atat timp cat in afara de expresii ca "presa vanduta" nu aduci absolut nici un argument. Poti tu sa spui ca astia lupta cu coruptia sau comunismul? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 18 Jun 2010, 22:44 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Deputatul William Brânză a inițiat o lege prin care pune o taxă pe banii trimiși în țară de căpșunari. Plus: "Să impozităm și tranșa FMI. E o idee foarte bună"
http://www.gandul.info/news/solutia-branza...te-buna-6430974 Superb, propun sa impoziteze prostia din parlamentul romaniei cu 99 % si referitor la diaspora: hahahaha, voi l-ati votat pe basescu, acu va ia si banii... uraaaaaaaaaaaaa |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Mai oameni buni chiar nu pricepeti odata ca oricine venea la putere nu cadeau bani din cer?Ce vor sobolanii rosii si cei galbejiti?sa exploateze politic criza asta nenorocita, urla foamea de ciolan in ei si astia portocalii ai draq nu le dau nici macar oasele sa le roada.
Sunt 3 variante mari si late: 1. Cresterea taxelor gen TVA 2. Reducerea cheltuielilor bugetare 3. Inflatia corelata cu cresterea deficitului si devalorizarea monedei Ia sa vedem voi pe care ati alege-o ca sa loviti in cat mai putini? |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Dar de reducerea contractelor catre clientela politica ce zici ? Sa nu se mai faca patinoare de 3 ori mai scumpe ca in Ungaria si drumuri de 5 ori mai scumpe ca in orice alta tara ... astia fura din buzunarul nostru ca sa se imbuibe.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
xcss |
![]()
|
QUOTE(RamboX @ 19 Jun 2010, 15:11) Mai oameni buni chiar nu pricepeti odata ca oricine venea la putere nu cadeau bani din cer?Ce vor sobolanii rosii si cei galbejiti?sa exploateze politic criza asta nenorocita, urla foamea de ciolan in ei si astia portocalii ai draq nu le dau nici macar oasele sa le roada. Sunt 3 variante mari si late: 1. Cresterea taxelor gen TVA 2. Reducerea cheltuielilor bugetare 3. Inflatia corelata cu cresterea deficitului si devalorizarea monedei Ia sa vedem voi pe care ati alege-o ca sa loviti in cat mai putini? Varianta care se va aplica este 4. Toate cele de mai sus. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
CGB |
![]()
|
ce zicea boc cand vorbea de taieri de pensii si salarii? parca ceva de genu: am ales metoda asta ca sa nu marim impozitele, taxele si tva. ca sa permitem mediului privat sa se dezvolte.
ce face boc la 3 zile dupa motiune: modifica codu fiscal si pune impozit si pa aeru' respirat. mijto a? asa sustinere ptr mediu privat numa de la guvernu boc vezi. io zic ca modificarea codului fiscal o sa duca la cresterea evaziunii, cresterea muncii la negru, pacalirea si mai abitir a statului. da' poate gresesc io. astept cu nerabdare si marirea tva in timp ce unii tot mai sustin ca astia nu-s ai mai incompetenti si mai nenorociti din cati am avut pana acu in fruntea tarii. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(RamboX @ 19 Jun 2010, 16:11) Sunt 3 variante mari si late: 1. Cresterea taxelor gen TVA Sunt curios cum o să-mi explici tu cum se vor strânge mai mulți bani prin creșterea taxelor ![]() This post has been edited by ssilviu: 20 Jun 2010, 09:40 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
QUOTE(CGB @ 20 Jun 2010, 08:14) io zic ca modificarea codului fiscal o sa duca la cresterea evaziunii, cresterea muncii la negru, pacalirea si mai abitir a statului. da' poate gresesc io. nooooo, ca stau acuma astia de la fisc si de la garda financiara chiar si peste program sa colecteze taxele si sa verifice legalitatea firmelor, impulsionati de scaderea cu 25% a salariilor, ca doar si ei sunt bugetari... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 13:04 |