Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 106 107 108 109 110 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

aphophis
post 15 Jun 2010, 22:18
Post #3211

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(Tamango @ 15 Jun 2010, 22:11)
Hai ma ... de parca pedeleului i-ar pasa ... nu vezi ca sunt toti o gasca cu acelasi interes: ciolanu' ?
*

nici nu am sustinut altceva, eu i-am votat pentru ca urasc psd-ul si pentru ca m-a secat la culme felul in care antenele au facut si inca fac manipulare de 2 lei . Sa mai zic ca antonescu nu mi-a inspirat absolut nimic ? Si pe bun motiv?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gruita2005
post 16 Jun 2010, 09:07
Post #3212

Membru de la Baia Mare

From: Baia Mare

D-le aphopis, degeaba te bucuri ca a ramas boculet pentru ca degeaba au taiat pensiile si salariile. Este foarte simplu si logic. Sa zicem ca avem deficit de 10 mld euro la un PIB de 100 mld euro adica 10%. Daca PIB-ul scade in urma masurilor (ceea ce este sigur, el oricum a scazut si scade in continuare, dinainte de aceste masuri) cu 30 % atunci va deveni 70 de mld Euro. Prin taierea salariilor si pensiilor am redus vreo 3 mld euro, deci am ajuns la 7 mld euro deficit. Asta ce inseamna?! inseamna ca 7 mld euro deficit reprezinta 10 % din PIB-ul redus prezentat mai sus. Deci, ce se va reduce? NIMIC. Suntem tot acolo. Si nu trebuie sa fi economist sa-ti dai seama ca asa stau lucrurile. Trebuie sa fi batut in cap sa nu-ti dai seama ca PIB-ul a scazut din ian.2009 si scade in continuare cu aceste masuri. Eu nu inteleg cum toti fac calcule cu procente din PIB de parca el ar stagna non-stop. Cu cat trece timpul si ne adancim in "criza" asta PIB-ul va scadea.

--------------------
Ford Mondeo II - MM 05 PMD 1997, 1.6 16V, 90CP
+
aphophis
post 16 Jun 2010, 09:09
Post #3213

Membru autentic

eu sper sa se mai reduca spirala imprumuturilor si a platilor facute pe datorie. Oricum vad si eu ca nu e bine in tara, au scazut vanzarile peste tot, insa nu se mai poate asa cu atatea pomeni electorale. Btw, stii ca a trecut legea ce scade pensiile de lux?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
ssilviu
post 16 Jun 2010, 09:16
Post #3214

F1 Man

From: Nicaieri

Că era nevoie să se taie din pensii și salarii era clar. Boc and co au adus țara într-o stare la care cea mai ușoară soluție era tăierea salariilor și pensiilor, la toată lumea.

Erau și alte soluții. Reducerea fiscalității pentru dezvelirea evaziunea fiscale dublată de controale mai dure și mai bine concentrate. Sau eforturi mai mari pentru absorția fondurilor europene. Sau reducerea corupției în aparatul administrativ. Sau furatul doar la jumătate. Sau implementarea unui management profesionist în aparatul administrativ. Plus multe alte măsuri de stimulare a economiei. Existau multe căi și există și acum. Dar din păcate ori necesitau un nivel de compotență mult prea mare, pe care în veci niște politicieni nu pot să-l aibă, ori însemnă că trebuie să-și ia iei de la gură pentru binele poporului, ceea ce era exclus.

Chiar și reducerea de 25% la salarii, se putea face la fondul de salarii și nu la fiecare salariu în parte și tot s-ar fi obținut un efect negativ în economie mai redus. Dar din nou nu s-a putut din motivele enunțate mai sus.

Pe mine asta m-a deranjat cel mai mult, și la opoziție, și la protestatari, că în loc să critice guvernul pentru măsura asta pe care o ia, ar trebui să-l critice pentru toate măsurile de mai sus pe care NU le ia.

This post has been edited by ssilviu: 16 Jun 2010, 09:18

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
DrK
post 16 Jun 2010, 09:21
Post #3215

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

e plin de economisti si salvatori forumul asta.

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
ssilviu
post 16 Jun 2010, 09:23
Post #3216

F1 Man

Din păcate insuficient de plin. Idem pentru țară.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
aphophis
post 16 Jun 2010, 09:24
Post #3217

Membru autentic

QUOTE(ssilviu @ 16 Jun 2010, 09:16)
Că era nevoie să se taie din pensii și salarii era clar. Boc and co au adus țara într-o stare la care cea mai ușoară soluție era tăierea salariilor și pensiilor, la toată lumea.

Erau și alte soluții. Reducerea fiscalității pentru dezvelirea evaziunea fiscale dublată de controale mai dure și mai bine concentrate. Sau eforturi mai mari pentru absorția fondurilor europene. Sau reducerea corupției în aparatul administrativ. Sau furatul doar la jumătate. Sau implementarea unui management profesionist în aparatul administrativ. Plus multe alte măsuri de stimulare a economiei. Existau multe căi și există și acum. Dar din păcate ori necesitau un nivel de compotență mult prea mare, pe care în veci niște politicieni nu pot să-l aibă, ori însemnă că trebuie să-și ia iei de la gură pentru binele poporului, ceea ce era exclus.

Chiar și reducerea de 25% la salarii, se putea face la fondul de salarii și nu la fiecare salariu în parte și tot s-ar fi obținut un efect negativ în economie mai redus. Dar din nou nu s-a putut din motivele enunțate mai sus.

Pe mine asta m-a deranjat cel mai mult, și la opoziție, și la protestatari, că în loc să critice guvernul pentru măsura asta pe care o ia, ar trebui să-l critice pentru toate măsurile de mai sus pe care NU le ia.
*

eu zic ca aia trebiuau sa fluiere toata clasa politica din romania, ca ea e vinovata de rahatul in care ne aflam. Dar daca ar fi fost asa, ar fi trebuit sa-si fluiere sefii rolleyes.gif Oricum, lu' ponta i s-au innecat toate corabiile, sunt convins ca deja se vedea la ciolan intr-un fel sau altul icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
tibirk
post 16 Jun 2010, 09:28
Post #3218

Membru autentic

de curand am facut o solicitare catre primaria sectorului unu....nu conteaza ce solicitare...ideea este ca am dat mail-uri peste mail-uri, am sunat, nu raspunde nimeni. La telefonul cetateanului raspunde unu sau una care habar nu are pe ce lume traieste. Am contactat pe mail chiar si mai marii primariei. Nici un raspuns. Nici macar un "Ma prostule tu esti tampit?". Prin urmare, din punctul meu de vedere sa le scada salariile cu 90%....putin imi pasa!

Iar pentru cei cu pensii anticipate care stau in prahova, vedeti ca SC Oztasar S.R.L. angajeaza cu norma intreaga si salariul cred ca e mai mare decat o sa fie pensia anticipata acum...asadar go to work...sunt locuri cacalau ( http://jobs.bizoo.ro/locuri-de-munca-in-fi...r+S.R.L./12148/ )!! dar nu e mai simplu sa stai acasa si sa vina bani din cer si apoi sa strigi ca sunt putini? Am auzit de multe ori expresia "Lasa ca noi am muncit o viata!! Acum mai munciti si voi ca sa ne platiti pensiile!!" Uite ca eu nu mai vreau sa muncesc ca sa va platesc voua pensiile anticipate pesedistilor!!!

QUOTE(ssilviu @ 16 Jun 2010, 10:16)
Erau și alte soluții. Reducerea fiscalității pentru dezvelirea evaziunea fiscale dublată de controale mai dure și mai bine concentrate.
*

Aceasta solutie este in mainile tale. Adica sa nu mai cumperi tigari de contrabanda si sa ceri bon fiscal la chioscul de la colt de unde iti iei cico bere si seminte...ca sa nu mai zic ca poti sa ceri bon fiscal si pentru cartofii cumparati din piata.

This post has been edited by tibirk: 16 Jun 2010, 09:58

--------------------
- - -
Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
+
gruita2005
post 16 Jun 2010, 09:40
Post #3219

Membru de la Baia Mare

DrK, te scot banii afara din casa? pe mine ma deranjeaza faptul ca au taiat si din indemnizatia de crestere a copilului mai ales ca acum vine si al doilea. Sti cata economie se face cu acest lucru? "Economia care s-ar realiza la bugetul de stat prin reducerea indemnizației de la nivelul actual de 85 la sută este infimă dacă luăm în calcul că, din totalul beneficiarilor, doar 2.400 primeau valoarea maximă de 4.000 de lei, în timp ce 124.500 primeau 600 de lei. Ca atare contribuția la buget ar fi de sub 0,02 la sută, însă măsura constituie un sactificiu considerabil pentru viitorul copiilor" In total sunt circa 200.000 de mame care primesc aceasta indemnizatie. economia la buget pe anul asta va fi in jur de 40 milioane de euro. Crezi ca fac mare branza cu banii astia?! eu nu prea cred.

This post has been edited by gruita2005: 16 Jun 2010, 09:52

--------------------
+
tibirk
post 16 Jun 2010, 09:44
Post #3220

Membru autentic

@Gruita2005 In Italia nu plateste statu' 85% timp de doi ani. Acolo 4 luni postnatal si inapoi la munca!!!! are sor-mea copil acolo si nu si-a permis sa-si angajeze baby-siter...prin urmare a chemat-o pe maica-mea. Si nu e valabila treaba pentru ea ca e romanca. E valabil pentru toata lumea.

This post has been edited by tibirk: 16 Jun 2010, 09:54

--------------------
- - -
+
gruita2005
post 16 Jun 2010, 10:05
Post #3221

Membru de la Baia Mare

Nu comparam mere cu pere, Italia nu e Romania. citeste acest rezumat ftp://ftp.unfpa.ro/unfpa/rezumat_de_presa.pdf sau tot studiul ftp://ftp.unfpa.ro/unfpa/rezumat_de_presa.pdf . Alt citat interesant : "Conform ultimului raport al INS, declinul demografic a continuat în martie 2010, iar populația României a scăzut cu 5.150 de persoane față de luna precedentă, când s-a înregistrat o reducere cu 5.708 persoane." Am vrut sa subliniez ca aceasta problema este foarte importanta pentru o tara doar ca noi nu avem educatie civica, nu suntem invatati si facem copii care nu au o educatie corespunzatoare pentru a progresa. Trebuie neaparat sa incurajam natalitatea ca astfel disparem de pe harta europei.

"Potrivit datelor înregistrate de Agenția Națională pentru Prestații Sociale, în luna martie, la nivelul întregii țări erau 193.004 de persoane care beneficiau de indemnizația pentru creșterea copilului, plățile efectuate totalizând 189.883.868 de leii" Ce economie fac astia anu asta?! de 15% din 190 milioane de lei?! asta inseamna cca 7 milioane de euro pe luna. O nimica toata, cand statu cumpara pixuri si creioane la 12 lei/buc. Cu 10 licitatii din alea am rezolvat astia 15 % de la mame. Daca renuntam la patinoarele alea si salile de sport am rezolvat mamele si cativa pensionari.

--------------------
+
tibirk
post 16 Jun 2010, 10:09
Post #3222

Membru autentic

N-am citit cu sta treaba cu natalitatea dar eu nu pot sa fac un copil in tara asta nici picat cu ceara!!! Si nu as face nici daca mi-ar da statu' 150% din salariu vreme de 4 ani. Nu pot sa spun decat ca te compatimesc si iti recomand sa incerci sa faci un viitor copiilor tai in alta zona a globului. Tara asta va fi plina de tigani in 20-30 de ani. Probabil numele de Romania se va transforma in Tigania.

Rezumatul referitor la natalitate este facut in 2007 pe vremea cand economia "duduia". Iti dai seama ce se va intampla de acum inainte?

This post has been edited by tibirk: 16 Jun 2010, 10:37

--------------------
- - -
+
ssilviu
post 16 Jun 2010, 10:12
Post #3223

F1 Man

QUOTE(tibirk @ 16 Jun 2010, 10:28)
..asadar go to work...sunt locuri cacalau

Încă nu e foamea atât de mare încât să se apuce românul de muncă wink.gif

This post has been edited by ssilviu: 16 Jun 2010, 10:13

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
DrK
post 16 Jun 2010, 10:15
Post #3224

Lapins Creed Assassin

gruia, nu ma scot banii afara din casa dar macar stau si analizez problemele de zi cu zi.
Poate nu a observat nimeni dar toata europa strange din buci din cauza crizei. La noi au crezut ca-i simplu. Iese germania si franta din criza ne trage si pe noi in sus dupa ei. Teapa... Se poate observa foarte clar din tribuna ca cel care vrea acum sa intre la putere este inconstient. Astia de acum s-au gasit la locul nepotrivit intr-un moment nepotrivit. Prostia si hotia se intinde pe toata patura politica.
Legat de pomenile de la stat: e ca si cu ratele la banca. nu stii daca iti poti permite un frigider nou dar tu faci rate la el...
Achizitiile snt marea problema deocamdata. Bine macar ca mai exista oameni cu bun simt la stat si au oprit in cateva ministere achizitiile cu totul. Nici pixuri nu mai cumpara. Vorbesc in cunostinta de cauza nu din libertatea, b1 si antena 3.
Oricine ar veni la putere (inconstient sa fie oricum) se va lovi de aceleasi probleme cu pile, pilisoare si lenesi.

--------------------
Sedan Negru 2015
+
gruita2005
post 16 Jun 2010, 10:34
Post #3225

Membru de la Baia Mare

Tibirk eu l-am citit prin 2008 si m-am crucit. Fraza asta mi-a ramas intiparita in minte de 2 ani deja : "Această situație are consecințe economice și sociale grave și necesită măsuri urgente de restructurare coerentă a sistemului de asigurări sociale, a celui medical și a sistemului de educație care să ia în considerare realitatea demografică din țară." Sper ca o sa vina intr-o buna zi cineva sa ne salveze ca altfel ne ducem de rapa la ce "masuri urgente" ia acest guvern incompetent.
Problema este ca exact in aceste trei domenii, educatie, sanatate si asistenta sociala avem alocat cel mai putin din PIB si de aceea suntem unde suntem.

This post has been edited by gruita2005: 16 Jun 2010, 10:36

--------------------
+
DrK
post 16 Jun 2010, 10:44
Post #3226

Lapins Creed Assassin

Transarea rahatului a fost simpla. ori se umbla la pensii ori se umbla la impozite si tva. Isarescu a sarit ca nu vroia sa ii sara inflatia asa ca s-a apelat la pensii.

--------------------
Sedan Negru 2015
+
vallixx
post 16 Jun 2010, 10:46
Post #3227

Membru nesuferit

From: Bucuresti

Absorbtia fondurilor europene nu se face pt. ca nu se vrea. Nu sunt bani usor de furat asa ca nu intereseaza pe nimeni.

Despre bugetari, imi pare rau despre colegul tibirk pentru problema lui cu primaria care nu-i raspunde la telefon, am insa o veste pentru el.
Nu numai aia sunt bugetari iar bagarea lor in aceeasi oala nu este corecta.
Nu asta e solutia...taierea....ci trierea.
Unul e pe post si nu-si face treaba?? Reclamatie + scadere de salariu + dat afara !!!
NU taiere la toti......

Vreau sa te vad si eu pe tine peste niste ani, cand vei iesi la pensie si nu va fii nimeni care sa ti-o plateasca...
Dar daca io mor la 40 de ani, desi pana atunci toata viata mi-am platit contributia la stat, deci aia sunt banii mei de drept. Cu aia cum ramane, unde se duc, de ce nu se restituie macar familiiilor??

Evaziunea? Hai sa fim seriosi. De cate ori ati vazut sau auzit sa se duca Garda Financiara in Doraly, Europa, Flora...si lista poate continua 5 pagini si sa ceara bon fiscal sau factura??? Sau in piete?? Eu cand am mai cumparat diverse de acolo si cer factura se uita aia la mine ca la masini straine si raspunsul este inevitabil acelasi " nu avem domne noi facturi.."
Pai si atunci Garda ce face....pai ce sa faca, vine la mine, particular, posesor de IMM cu plati la zi si cu tot rulajul declarat pe bune si ma hartuieste ca n-a pus secretara CNP-ul la o factura sau ca la alta din viteza a calculat gresit TVA-ul si a "inselat statul cu 30-40 de bani".....
Rezolvarea " marilor erori constatate"??? Pai simplu, citez : amenda minima e 3000 de RON, putem ori asa ori...mai putin si nu mai facem proces verbal...."
Adica pe romaneste SPAGA CERUTA PE FATA. Oare la SPAGA, imi dau bon fiscal? Ca eu tre sa-mi jusitic banii pe care-i scot din casa....
Aaaa, nu dau bon fiscal , deci tre sa-i scot din buzunar....asa-mi trebuie daca am evazionat statul.

Asa ca de unde sa cer bon fiscal colegule tibirk cand iau ...bere, seminte sau tigari ( desi nu fumez, dar pentru puterea exemplului )
Ca sa fac, sa-i reclam la OPC?? Este evident ca nu as face decat sa-mi pierd timpul....

This post has been edited by vallixx: 16 Jun 2010, 10:49

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
ssilviu
post 16 Jun 2010, 10:51
Post #3228

F1 Man

Și atunci ca simplu întreprinzator (adevăratul motor al economiei) nu îți vine să-ți bagi picioarele în stat? Și să faci tot ce se poate să-i dai cât mai puțin? Să te comporți cu statul așa cum se comportă și el cu tine?

This post has been edited by ssilviu: 16 Jun 2010, 10:52

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
vallixx
post 16 Jun 2010, 10:54
Post #3229

Membru nesuferit

CLAR si din pacate asta am in plan pentru urmatoarele luni si mai ales pentru cand s-or mari taxele. Dar tre sa o fac treptat , caci altfel se prind astia ... icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif
Bine...si daca s-or prinde ce-o sa-mi faca?? O sa-mi dea amenda...sa-mi dea, sa vad cine o plateste....
Pana ma executa ei am tot timpul sa-mi vand bunurile si sa-mi las contul gol.
Sa-mi ia boii de la bicicleta...

Desi, va rog, nu-mi vorbiti mie de corectitudine. Sunt corect si la ce mi-a ajutat???
Acum incerc sa nu mai fiu, sa vad daca e mai bine sau mai rau...experimentez si eu .
Cand or fii si ei corecti...atunci sa-mi pretinda si mie. Pana atunci..coicu' mic si joc de glezne.

P.S. Sa ma scuzati, chiar nu vreau sa incit, dar mi-am varsat si eu naduful... ph34r.gif

This post has been edited by vallixx: 16 Jun 2010, 10:56

--------------------
+
ssilviu
post 16 Jun 2010, 10:56
Post #3230

F1 Man

Din păcate cam asta e soluția. Trebuie întâi statul să se comporte frumos cu tine și pe urmă te vei comporta și tu cu el la fel. E natural. Invers s-a văzut că e degeaba.

Cel mai nasol e că proștii de la guvernare nu știu asta. Și să vezi cum pun ei frumos taxe mai mari, scad veniturile la bugetul de stat iar România se scufundă și mai mult. Evident, Tăriceanu este de vină icon_mrgreen.gif

This post has been edited by ssilviu: 16 Jun 2010, 10:58

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
vallixx
post 16 Jun 2010, 10:58
Post #3231

Membru nesuferit

Ete nu stiu ....stiu prea bine ca si ei au firme dar doar n-or fii prosti ca mine sa plateasca taxe...

Aaaa, mi-am mai amintit...dar pe aia de stau la marginea drumului fluturand facturile in alb cine-i intreaba de sanatate?
Garda sau medicul de familie? Neaaaah.
Garda e ocupata e in vizita la mine tongue.gif .
Medicul nici atat, el trece pe la cabinet o data sau de doua ori pe saptamana, deci daca te pune dracul sa-ti fie cand n-are el program.....mori.

This post has been edited by vallixx: 16 Jun 2010, 11:02

--------------------
+
GZR
post 16 Jun 2010, 11:01
Post #3232

Membru autentic

From: Brasov

Situatia de acum este razbunarea marinarului pt cei ce nu l-au votat biggrin.gif . Mai rau este ca da si intr-ai lui radmasa.gif

Suntem condusi de un guvern de incompetenti. Ma uit la socrii mei care sunt bolnavi amandoi si sunt dependenti de medicamente si ca totul sa fie complet sunt si pensionari cu pensii mici. Se dau de ceasul mortii in casa ca nu le ajung banii de la o pensie la alta. Dupa ce ca toate se scumpesc pe zi ce trece mai scad si pensiile. Alocatia o dau tot socrilor ca au grija de baietel...deocamdata nu a venit...

Ce face piticu in cardasie cu chioru (mai bine spus invers) este genocid. Omoara oamenii in casele lor. Trist dar foarte crud si adevarat.

--------------------
Ex-Renault 21 - BV 02 GZR Nevada, TD, 2068 cmc, 86 cp, 1990
Renault Laguna 1.1, 1783 cmc, 90cp, 1997 - BV 13 YLS.
+
DrK
post 16 Jun 2010, 11:03
Post #3233

Lapins Creed Assassin

Partea proasta este ca nici astia de la FNI nu au crezut ca suntem CHIAR atat de prosti si hoti...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
CGB
post 16 Jun 2010, 11:13
Post #3234

CGB

From: behind

salariile bugetarilor, in proportie de peste 80% is mizere. toata pulimea intelege prin bugetari numai consilieri si secretari de stat cu salarii de sute de meleoane lunar. si perceptia asta n-o sa se schimbe in veci. bugetarii vor ramane (din pacate) in ochii tuturor nijte imbuibati. nu neg ca-s multi si sint unii care nu-si fac treaba. da' asta nu e un motiv sa tai la toti fara nicio discriminare. cum se simte unu care presteaza cinstit stiind ca i se taie la fel ca unuia care freaca duda? ce-l mai motiveaza p-ala sa faca ceva?

dupa scaderile care or sa se aplice, multi n-or sa mai aiba nici o motivatie sa faca treaba buna si cinstita. salariile is mizere iar raspunderea e mare. da' mereu se gaseste cate unu ca afofis care sa vorbeasca de-anboulea fara sa stie nimic. el stie doar sa moara bugetarii. plm cand esti singur pa lume si creeru' ti-e portocaliu, asa e.

de doctori nu tre sa mai zic ceva. legat de reducerile salariale. multi stiti ca din aprox 1200 anestezisti cati avea rumanica acu ceva ani, aproape 800 au tulit-o. la giurgiu cand se opereaza, se aduc pe contract de colaborare anestezisti din bulgaria, ptr ca noi nu mai avem. asistentele competente is plecate si astea de mult.
da' e bine sa le taie la toti din salarii. tot ce-i doresc unuia care urla ca e bine sa se taie la toti salariu, e sa ajunga de urgenta intr-un spital din romania. eventual un spital dintr-un orasel mic. sa moara cu zile acolo.

This post has been edited by CGB: 16 Jun 2010, 11:18

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
gruita2005
post 16 Jun 2010, 11:15
Post #3235

Membru de la Baia Mare

Drk, ai dreptate radmasa.gif

--------------------
+
tibirk
post 16 Jun 2010, 11:20
Post #3236

Membru autentic

ceea ce discutati voi mai sus se practica in Romania din '90. D'aia ne merge asa de bine. Si nu ma luati cu faptul ca ati incercat sa fiti corecti si statul n-a fost ca nu mai tine. N-ati fost corecti niciodata!!!
QUOTE(CGB @ 16 Jun 2010, 12:13)
salariile bugetarilor, in proportie de peste 80% is mizere.
*

Si serviciile asemenea...prin urmare, isi merita salariul.

This post has been edited by tibirk: 16 Jun 2010, 11:38

--------------------
- - -
+
Modus
post 16 Jun 2010, 11:22
Post #3237

Membru autentic

QUOTE(ssilviu @ 15 Jun 2010, 15:42)
Modus cel puțin cred că se va apuca de cerșit biggrin.gif. Sau o să fie slugă pe la un baștan. Afofis la fel. Se pretează parfum pe fișa de post.
*

Si tu ce vei face? Vei latra in gol in continuare tongue.gif

QUOTE(daniel4ro @ 15 Jun 2010, 17:14)
pupindosistii sunt cautati, nu raman astia fara munca...

oricum in firma la care lucreaza, pariez ca Modus e pentru seful lui un fel de Boc pentru Basel, sau cel putin ii scrie dupa dictare toate hartiile
Moduse, jura-te ca nu-i asa, pupate-ar tata
*

pentru un sarut dulce ca al tau ma jur; oricum nu e asa

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
CGB
post 16 Jun 2010, 11:29
Post #3238

CGB

From: behind

stai sa vezi de-acu inainte jmecherii. de n-o sa le scada incasarile la buget de-o sa se ia cu mainile de cap. si statu ce-o sa faca. o sa trimita controale. cine face control? pai ala de i s-a micsorat salariu' cu 25%. si sa vezi ce control face ala. face in asa fel incat sa fie si el si patronu multumit. iar statu pierde de doo ori. asta o sa se intample.
ptr ca nu se vrea modificarea legislatiei care e proasta. iar legislatia care e buna tre sa fie aplicata de unii care au nijte salarii de kkt, raportate la activitatea pe care-o desfasoara. ca nu-i nici o placere sa te duci in control la tot felul de dementi, care fac ca toate visele, te ameninta, te injura...etc. tu vrand doar sa aplici legea. asa ca ii dai in masa, te faci ca nu vezi anumite chestii si-ti protejezi propria piele sau te faci prieten cu el. mai ales ca-n ziua de salar te uiti lung in portofel si nu vezi mai nimic.

This post has been edited by CGB: 16 Jun 2010, 11:42

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
vallixx
post 16 Jun 2010, 11:33
Post #3239

Membru nesuferit

QUOTE(tibirk @ 16 Jun 2010, 11:20)
Si nu ma luati cu faptul ca ati incercat sa fiti corecti si tatul n-a fost ca nu mai tine. N-ati fost corecti niciodata!!!
*

Ai dreptate, n-am fost corecti petru ca nu am iesit in strada sa-i dam jos ori de cate ori nu-si faceau treaba.....

--------------------
+
tibirk
post 16 Jun 2010, 11:55
Post #3240

Membru autentic

nu si-au facut niciodata treaba.....trebuia sa fie revolutie in fiecare zi. De asta Iliescu si toate guvernele PSD vor ramane in istorie drept cancerul Romaniei.

This post has been edited by tibirk: 16 Jun 2010, 11:56

--------------------
- - -
+
166 Pages « < 106 107 108 109 110 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 17:23
Dacia