Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 104 105 106 107 108 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

xcss
post 13 Jun 2010, 13:23
Post #3151

Born to Be Epic

Group: Members

QUOTE(Modus @ 13 Jun 2010, 13:07)
nu ar trebui sa te bucure faptul ca nu au primit autorizatie sa treaca si pe langa nea Nelu.
*

Poftiti? huh.gif

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Modus
post 13 Jun 2010, 13:31
Post #3152

Membru autentic

Ce pacat ca nu au fost decorati minerii.

13 Jun 2010, 13:32:
QUOTE(xcss @ 13 Jun 2010, 13:23)
Poftiti?  huh.gif
*

ce sa poftesc stimabile?

This post has been edited by Modus: 13 Jun 2010, 13:32

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
xcss
post 13 Jun 2010, 17:45
Post #3153

Born to Be Epic

Ah, daca tu ti-ai inteles exprimarea citata de mine, sunt perfect multumit. E suficient.

LE: Ia uitati stimati potrocalii, food for thought: http://www.realitatea.net/boagiu-psd-si-pn...nei_718266.html

This post has been edited by xcss: 13 Jun 2010, 17:52

--------------------
- - -
+
Dan73
post 13 Jun 2010, 22:31
Post #3154

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 13 Jun 2010, 09:45)
radmasa.gif haide bre, easy easy, ca iarasi sunt acuzat ca decimez opozitia.
bre cgb, degeaba te invarti tu in jurul cozii, e clar ca astia is dati dracului, insa daca reuseste pdl-ul sa reduca pensiile alea de lux si se mai baga si in cuiburile de viespi din consilii judetene, prefecturi, primarii au votul meu. Oricum, stim marinarul si pd-ul e vinovat de toate in tara asta, pnl-ul si psd-ul nu au facut nimic rau, nu au furat, suntem in rahat exclusiv datorita pdl-ului si marinarului  radmasa.gif

K, k.. stiu ca ma tin de bancuri, da ma distreaza cum unii au niste ochelari de cal via hantene mancati-as. Ca acolo ca si aici psd-ul si pnl-ul nu e vinovat.
*

radmasa.gif radmasa.gif
Cum preia el toate temele lansate de la centru radmasa.gif radmasa.gif
Zilele trecute erau unii care mancau pe la tv ceva...sa nu spun ce. tongue.gif Pe scurt, spuneau ca daca nu trec legile lui Boc vor ramane valabile si pensiile speciale..alea in numar de 8000 care cica ar face cat 60000 de pensii normale. Toti eludau, ca si stimabilul, faptul ca nu numai pensiile speciale vor fi reduse ci TOATE. Praf in ochi. prosteala, diversiune de doi bani care prinde doar la cei mai cretini dintre cretinii din tara asta. Probabil...nu stiu, ca daca imi aduc aminte de scorul pe care l-a facut partidul asta.... radmasa.gif

Si cum draq sa te apuci sa vorbesti de "cuiburi de viespi" cand astia exact asta fac....politizeaza tot, masiv si la o scara cu mult mai mare decat predecesorii. Cine zice altfel chiar ca o face din interes sau ca sa acopere rahatul ca pisica radmasa.gif

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
bob737
post 14 Jun 2010, 02:12
Post #3155

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 11 Jun 2010, 08:22)
cu achizitiile stiu prea bine cum e. io personal am semnat ptr ce-a mi-a fost dat in doatare de la scarbici. dau doar un exemplu: laptop de 40 mil lei. laptop achizitionat in primavara asta. are 1gb ram si hdd de 140 gb (io nu jtu unde au mai gasit in 2010 asa relicva). atat! daca pateste ceva io am semnat ca platesc ptr el 40 mil!!!! si au fost achizitionate zeci de astfel de laptopuri.
iti dai seama ca mizeria asta n-a costat mai mult de 17 mil. . is sute de meleoane de ieuro aruncati aiurea.
si solutia care e: sa taie pensii si salarii.
*

?? As avea o mica intrebare totusi; daca esti atat de convins ca acele achizitii nu sunt corecte si consideri ca ceva e putred, de ce nu reclami la DNA? Anonim daca ti-e frica de repercursiuni. Sau pe fatza, daca te dau aia afara iti dau eu avocat gratis care te repune in functie + daune morale.. Sau la un ziar care pastreaza anonimatul sursei...
Intelegi unde bat? blush.gif

QUOTE(aphophis @ 13 Jun 2010, 09:45)
:
K, k.. stiu ca ma tin de bancuri, da ma distreaza cum unii au niste ochelari de cal via hantene mancati-as. Ca acolo ca si aici psd-ul si pnl-ul nu e vinovat.
*

Afofios, zi-ne si noua ce ti-a dat taica Base in afara de o doza de neam prost si scandaluri?
Uite...eu zic ca Ilici mi-a dat un pasaport.
Tariceanu ne-a dat o crestere economica cu care pana si Base se lauda..
Base??

QUOTE(aphophis @ 13 Jun 2010, 10:28)
eh.. poate avem noroc si da si peste iliescu boala care a dat peste parintele constitutiei si alti cativa pesedei smile.gif(
*

Tu esti un "nou golan"? Nu de alta dar m-a distrat faza asta. Avem nevoie de moldoveni ca sa lupte in Ro impotriva comunismului, ca dehh, la ei nu pot. Ca sa nu mai zic ca ei nici nu stiu ce dracu e aia "comunism". Sau poate doar din carti..
In alta ordine de idei remarc aceeasi atitudine mojica si pestilentiala ca si in episodul cu Base vs ziarista bolnava de cancer. Ahh, parca capastru le spune la ochelarii de cal, nu? blink.gif

This post has been edited by bob737: 14 Jun 2010, 02:15

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
CGB
post 14 Jun 2010, 08:02
Post #3156

CGB

From: behind

bob, in ce priveste achizitiile alea, totu e ok pe hartii. cum sint dealtfel majoritatea achizitiilor.

afofise ce priceput esti tu sa deturnezi discutia despre subiectele actuale care nu convin portocaliilor, catre subiecte gen iliescu, mineri, comunism. aveti scoala buna ma la partid acolo. va indoctrineaza ca pa roboti. numa ca nu prea ne ajuta cu nimic ce-a facut iliescu acu 20 de ani. pensiile si salariile tot vor scadea si taxele vor creste. si asta din cauza ghici cui. a unuia care continua sa manance kkt de 6 ani.

stii ce ma roade pa mine mai mult decat iliescu si minerii tai. ma roade problema cu rapirea din irak. o jmecherie in care au disparut foarte multi bani din tarisoara asta. o jmecherie in care chioru a cam avut rolu' principal si despre care vad ca nu rasufla nimic. chiar se ofuscehaza tot cand se deschide subiectu.

This post has been edited by CGB: 14 Jun 2010, 08:06

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Modus
post 14 Jun 2010, 08:08
Post #3157

Membru autentic

Ce dobitoci si cretini Basescu si astia de la PDL sa doreasca convocarea Parlamentului sambata. Dupa ce ca nu fac in timpul saptamanii absolut NIMIC se dau de ceasul mortii sa rezolve problemele patriei sambata. Comunisti nenorociti! O activitate bine organizata si facuta cu cap nu necesita lucru in week-end.
Basescu = javra comunista (scuzati pleonasmul)

This post has been edited by Modus: 14 Jun 2010, 09:15

--------------------
+
CGB
post 14 Jun 2010, 08:56
Post #3158

CGB

moduse daca vorbesti despre intalnirea pe marginea motiunii de cenzura, cred ca esti intr-o grava eroare. nu PSD a dorit intalnirea sambata.

--------------------
ssilviu
post 14 Jun 2010, 09:09
Post #3159

F1 Man

From: Nicaieri

A greșit. Din nou.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Modus
post 14 Jun 2010, 09:14
Post #3160

Membru autentic

Am scris PSD in loc de PDL, scuze.

14 Jun 2010, 09:14:
QUOTE(ssilviu @ 14 Jun 2010, 09:09)
A greșit. Din nou.
*

spuse mai mult ca perfectul

14 Jun 2010, 09:15:
Am corectat.

This post has been edited by Modus: 14 Jun 2010, 09:15

--------------------
+
Dan73
post 14 Jun 2010, 09:33
Post #3161

Membru autentic

"Am scris PSD in loc de PDL"
Din reflex biggrin.gif
In alta ordine de idei...vezi cum ai ajuns la vorba mea? Cand eu iti spuneam ca vin tot din fsn si ca sunt chiar mai rai ca aia din psd tu ce spuneai? Credeai ca au venit sa salveze natia si sa o scape de comunism? radmasa.gif
Bine...ma scuzi ca ti-am atras atentia dar nu m-am putut abtine. Tot e mai bine mai tarziu decat niciodata tongue.gif

--------------------
+
Modus
post 14 Jun 2010, 10:54
Post #3162

Membru autentic

In alta ordine de idei foarte bine ca nu s-au reunit sambata asa cum vrea baselu si se reunesc luni sau cand vor ei.

Eu cred ca motiunea va pica.

This post has been edited by Modus: 14 Jun 2010, 10:54

--------------------
+
bob737
post 14 Jun 2010, 12:28
Post #3163

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 14 Jun 2010, 08:02)
bob, in ce priveste achizitiile alea, totu e ok pe hartii. cum sint dealtfel majoritatea achizitiilor.

*

Nu prea e ok. Daca s-ar respecta legea, in modul cel mai simplu ar fi nasol. Nu ma refer la coruptie si alte chestii mai greu dovedibile INSA art. 249 c spuna ca neglijenta in serviciu in varianta agravanta consta in fapta functionarului public sau a functionarului care prin inclacarea din culpa a unei indatoriri de serviciu, sau prin indeplinirea ei defectuasa daca s-a cauzat o paguba patrimoniului institutiei respectiv cu consecinte deosebit de grave.
Sanctiune: intre 2 si 10 ani plus ca institutia respectiva se poate intoarce impotriva vinovatului pt a recuperarea prejudiciului.
Oare daca s-ar aplica legea crezi ca s-ar mai face asemenea achizitii? Dar intai trebuiesc dati in gat hotomanii (indiferent de culoarea politica).

--------------------
BMW M Tech 330 Xi
+
Fratzica
post 15 Jun 2010, 00:10
Post #3164

Zen

Group: Moderatori

intreb si eu ca prostul. Oare tara asta a noastra nu ar merge mai bine fara "experimentata" noastra clasa politica. Adica in toate posturile cheie sa fie pusi profesionisti neafiliati vreunui partid. Chiar nu vad rostul politicienilor in Romania. Niciunul din ei nu este adeptul vreunei doctrine politice pana la urma. Singurul lor tel este imbogatirea.

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
daniel4ro
post 15 Jun 2010, 05:45
Post #3165

forumist anti

From: B U Z Ă U city

QUOTE(Fratzica @ 15 Jun 2010, 00:10)
Adica in toate posturile cheie sa fie pusi profesionisti neafiliati vreunui partid.
*

Haideti sa vedem... daca si-ar da demisia din partid, ce li s-ar potrivi lui Modus si Aphophis sa faca....?

hmmmmm....grea intrebare smile.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
aphophis
post 15 Jun 2010, 07:08
Post #3166

Membru autentic

daniele, asa-i modus si aphophis va impileaza. Uite aphophis o sa-ti scada salariu cu 50% incepand de maine. radmasa.gif POti sa-ti depui demisia cand doresti matalutza radmasa.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
CGB
post 15 Jun 2010, 08:27
Post #3167

CGB

QUOTE(Fratzica @ 15 Jun 2010, 00:10)
Chiar nu vad rostul politicienilor in Romania. .............. Singurul lor tel este imbogatirea.

pentru ei e suficient acest tel.
cat despre profesionisti in posturi cheie, avem destui: EBA si jiji la parlamentu ieuropean, fii-su lu' pogea este atasat la bruxelles pe probleme de energie, syda (gagicu lu EBA o sa fie atasat economic pe nu jtu unde), o blonda pretena de-ai EBEI o sa fie si ea tot atasat economic....etc

--------------------
aphophis
post 15 Jun 2010, 08:29
Post #3168

Membru autentic

ce sa zicem de tanti antonecu care a ajuns acolo unde este prin forte proprii, tanti ponta care tot datorita inteligentei ei a ajuns acolo. smile.gif Da astia nu pot fi mentionati nu? Ca is deontologi laugh.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Modus
post 15 Jun 2010, 08:40
Post #3169

Membru autentic

sau de europarlamentara ponta.

--------------------
+
xcss
post 15 Jun 2010, 08:45
Post #3170

Born to Be Epic

QUOTE(aphophis @ 15 Jun 2010, 08:29)
ce sa zicem de tanti antonecu care a ajuns acolo unde este prin forte proprii, tanti ponta care tot datorita inteligentei ei a ajuns acolo.
*

QUOTE(Modus @ 15 Jun 2010, 08:40)
sau de europarlamentara ponta.
*

Dar sa nu uitam de doamna Ponta.

--------------------
- - -
+
Dan73
post 15 Jun 2010, 09:25
Post #3171

Membru autentic

La baietii astia tre' sa le repeti de 15 ori ca sa priceapa.
Inca o data:
Diferente prea mari intre astia si aia nu prea sunt. Doar ca astia au mers mai departe cu smechereala, manareala, cu lipsa de bun simt samd
Poate in fraza scurte e mai bine:
Diferenta dintre PNL si PDL e cam aceeasi cu diferenta dintre coana Valean si jupanita Eba radmasa.gif
Macar una dintre ele nu ne face de ras radmasa.gif

This post has been edited by Dan73: 15 Jun 2010, 10:36

--------------------
+
CGB
post 15 Jun 2010, 10:56
Post #3172

CGB

ma uit la ce scriu modus si afofis (in special afofis) si ma gandesc ca tara asta chiar nu are nici o sansa. ptr ca in tara asta mai traiesc inca fro cateva meleoane de afofisi. care din pacate au drept de vot. trist.

--------------------
aphophis
post 15 Jun 2010, 10:59
Post #3173

Membru autentic

QUOTE(Dan73 @ 15 Jun 2010, 09:25)
La baietii astia tre' sa le repeti de 15 ori ca sa priceapa.
Inca o data:
Diferente prea mari intre astia si aia nu prea sunt. Doar ca astia au mers mai departe cu smechereala, manareala, cu lipsa de bun simt samd
Poate in fraza scurte e mai bine:
Diferenta dintre PNL si PDL e cam aceeasi cu diferenta dintre coana Valean si jupanita Eba radmasa.gif
Macar una dintre ele nu ne face de ras radmasa.gif
*

cum sa te faci de ras daca nu prea dai la locul de munca? radmasa.gif deci da.. mari diferente intre cele 2 , alea de la pnl si psd sunt mai deontoloage ca sunt de-a voastre icon_mrgreen.gif plss.. tot acelasi material de rahat zace in toate 4 ph34r.gif vrei sa spui ca nu e asa? Mai ales ca tanti antoneasca si-a castigat demnitatile publice via patul lui antonescu wink.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
CGB
post 15 Jun 2010, 11:28
Post #3174

CGB

afofise, lasa-le pa madamele astea. mai bine da fuga la parlament sa-i aperi pa idolii tai: chioru si marioneta boc.

i-auzi ce-i striga lu' boc, aia in parlament: " Unii dintre parlamentarii opoziției i-au adresat premierului și cuvinte ca "Handicapatule", "Marș de aici", "Să vă fie rușine", în timp ce sindicaliștii strigau premierului de la balcon: "Cheamă-l pe Băse să vedem dacă mai aveți curaj să faceți băi de mulțime", "Jos clientela politică", "Comunistule".
si ala mic cica a avut reactie de genu :"Cât privește textul moțiunii, Boc l-a calificat un exemplu de populism și demagogie în care nu vede nimic concret".
daca n-ar fi de plans ar fi de ras, ca taman boc vorbeste de populism si demagogie.

--------------------
aphophis
post 15 Jun 2010, 11:32
Post #3175

Membru autentic

frumoasa victorie a bunului simt by pnl & psd cgb :

Unii dintre parlamentarii opoziției i-au adresat premierului și cuvinte ca "Handicapatule", "Marș de aici", "Să vă fie rușine"

de fapt ce ma mira.. taranoi au fost , taranoi sunt inca laugh.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Modus
post 15 Jun 2010, 11:32
Post #3176

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 15 Jun 2010, 11:28)
"Cât privește textul moțiunii, Boc l-a calificat un exemplu de populism și demagogie în care nu vede nimic concret".
*

Si nu e asa? Ce solutii concrete de salvare au PSD si PNL, in afara de eliminarea clientelei politice?

15 Jun 2010, 11:36:
Ce inseamna asta?

Victor Ponta ia cuvantul de la tribuna Parlamentului: "Chiar daca aceasta motiune de cenzura nu va trece de Parlament, ea va trece in strada".

CGB, daniel, Dan, etc. va rog sa explicati.

This post has been edited by Modus: 15 Jun 2010, 11:36

--------------------
+
Avani
post 15 Jun 2010, 11:50
Post #3177

Membru autentic

From: Capitala gri

Nu sunt adeptul nici unui partid. Am votat ca aveam acest drept prin constitutie. La votare nu am primit nici sapca, nici tricou, nici mici, nici bani.

Mi se pare ca circul politic in Romania, nu se va termina prea curand.
Eu stau si ma gandesc asa, se voteaza motiunea, cade din nou guvernul, ce se intampla mai departe ?!... vin oamenii competenti la guvernare ?!... o sa ne mearga TUTUROR mai bine.... daca pica Boc cu ai lui ?!... Astia din opozitie ar face orice sa ajunga la guvernare, unde iar o sa manance rahat.

Imi pare rau de cetatenii acestei tari care inca sunt corecti. Toata stima lor.

--------------------
. . .
Think forward !
+
CGB
post 15 Jun 2010, 12:42
Post #3178

CGB

daca o sa treaca motiunea (desi m-as mira), or sa vina altii. nu stiu cine atat timp cat chioru e la cotroceni. e evident ca o sa numeasca iar pa cine vrea el si tot asa. circu' merge mai departe. da' un lucru e clar: cu astia nu se mai poate. cu chior si hoarda lui. tre' sa plece. chioru e primu vinovat ptr tot ce s-a intamplat najpa de 6 ani. numa din scandal in scandal a tinut-o. scandal fara nici o noima.
cine-o veni dupa, nu stiu. nu stiu nici daca o sa faca ceva. da' de astia sintem satui. de jegurile astea. ca dovada sondajele. inclusiv alea ale pdl. unde chioru e la 20% iar pdl tot p-acolo.
da' in stilu' tipic romanesc noi ne lamentam cu "si daca vin ailalti o sa fie la fel". si stam ca legumele.
care-l mai sustine la ora asta pe chior si ceata lui, is doar lacheii de partid sau aia cu probleme la tichie. atat! un om normal n-ar putea sa mai sustina ce fac jivinele astea.

--------------------
aphophis
post 15 Jun 2010, 12:45
Post #3179

Membru autentic

chioru e si el vinovat da principalu vinovat e tariceanu ca s-a comportat ca un manelist si a facut pe curva pesedeilor numa ca sa ramana la ciolan. El a marit aparatul administrativ si salariile bugetarilor de lux, nu marinaru. Da stim.. nu asta conteaza ci ca marinarul e vinovat de tot si de toate radmasa.gif

btw, am observat ca de tot ce a fost bun in romania intre 2004 si 2008 vinovat a fost tariceanu (chiar daca el nu a avut nici o vina laugh.gif ) , in timp ce de tot ce a fost rau vinovat e marinaru (desi sunt multi altii care sunt vinovati mai mult decat el) smile.gif demagogie? smile.gif

btw hal de limbaj de presedinte de partid, in parlament :deadtongue:

Victor Ponta: Domnule Boc, cred ca realmente sunteti cazut in cap

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-742721...i-cazut-cap.htm

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Avani
post 15 Jun 2010, 13:23
Post #3180

Membru autentic

From: Capitala gri

QUOTE(CGB @ 15 Jun 2010, 13:42)
[...]cine-o veni dupa, nu stiu. nu stiu nici daca o sa faca ceva. da' de astia sintem satui.[..]
*

Asa gandesc si parlamentarii, in prezent, nu in viitor. Tot ce stie opozitia e ca trebuie sa demita actualul guvern, ca hahar nu are vreunul ce o sa se intampla mai departe, dupa demitere, nu intereseaza pe nimeni.

Cum poti sa spui ca te-ai saturat de astia, sa plece, sa moara, sa fie linsati... cand nu stii ce ai sa faci mai departe. A venit careva cu vreun alt plan de restructurare?!... a venit careva cu alte solutii ?!... NU NU NU... "plecati javrelor".. si pleaca.. si ?!.. tara e in impas ca nu are guvern, investitorii adevarati, cati or mai fi vor pleca datorita incertitudinii pe plan politic... si cine sufera ?!... Cetatenii onesti si cinstiti platitori de taxe si impozite

--------------------
. . .
Think forward !
+
166 Pages « < 104 105 106 107 108 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th August 2025 - 22:52
Dacia