Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 102 103 104 105 106 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

buzasparta
post 7 Jun 2010, 21:06
Post #3091

Membru autentic

Group: Members
From: Judetul Romanica

eu plec de acasa la 06,30 si ajung seara la 20,30. sau dimineata la ora 9 ca tine mai mult cand e tura de noapte.lehuzele si aia aterizati aiurea in posturi calde ii gasesti in aparatele centrale adicalea la bucale. si in provincie ii gasesti dar numarul lor e considerabil mai mic decat in bucuresti si asta pentru ca de la bucale vin tot felul de hartii prin care se cer diverse situatii cu termen cum la privat nu prea vezi adica vine faxul la ora 15,30 si termenul de trimitere a situatiei este a doua zi la ora 7,30 sau 8 in functie de cum incepe aparatul central lucrul.si asta e destul de des. ce parere ai despre faptul ca secretariatul general si cancelaria primului ministru nu numai ca nu au fost reduse ba chiar au crescut de la alegeri si pana acum ? asta arata ca structurile centrale sunt burdusite de oameni de-ai casei indiferent de regim iar cei care au de suferit sunt oamenii care chiar muncesc la stat.am un amic care a terminat cu nota destul de mare programator dar decat sa munceasca la privat pe salariul minim+ "ce mai pica" asa ii spunea patronul a ales sa se ocupe de intretinerea unei retele it al o unitate de stat.toata lumea are ceva cu lipitorile si nepotii angajati peste noapte pe posturi babane indiferent ca lucreaza la stat sau la privat.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
daniel4ro
post 7 Jun 2010, 21:07
Post #3092

forumist anti

From: B U Z Ă U city

QUOTE(aphophis @ 7 Jun 2010, 20:54)
pai hai sa vedem. PLec dimineata la 8.30 si de multe ori pe 7.30-8.00 sunt acasa.
*

radmasa.gif hai ca ma facusi sa rad... deci tu nici n-apuci sa pleci ca esti deja acasa inapoi radmasa.gif mijto, tare slujba

si concret, ce surubaresti in tipul cat nu stai acasa?

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
aphophis
post 7 Jun 2010, 21:16
Post #3093

Membru autentic

QUOTE(buzasparta @ 7 Jun 2010, 21:06)
eu plec de acasa la 06,30 si ajung seara la 20,30. sau dimineata la ora 9 ca tine mai mult cand e tura de noapte.lehuzele si aia aterizati aiurea in posturi calde ii gasesti in aparatele centrale adicalea la bucale. si in provincie ii gasesti dar numarul lor e considerabil mai mic decat in bucuresti si asta pentru ca de la bucale vin tot felul de hartii prin care se cer diverse situatii cu termen cum la privat nu prea vezi adica vine faxul la ora 15,30 si termenul de trimitere a situatiei este a doua zi la ora 7,30 sau 8 in functie de cum incepe aparatul central lucrul.si asta e destul de des. ce parere ai despre faptul ca secretariatul general si cancelaria primului ministru nu numai ca nu au fost reduse ba chiar au crescut de la alegeri si pana acum ? asta arata ca structurile centrale sunt burdusite de oameni de-ai casei indiferent de regim iar cei care au de suferit sunt oamenii care chiar muncesc la stat.am un amic care a terminat cu nota destul de mare programator dar decat sa munceasca la privat pe salariul minim+ "ce mai pica" asa ii spunea patronul a ales sa se ocupe de intretinerea unei retele it al o unitate de stat.toata lumea are ceva cu lipitorile si nepotii angajati peste noapte pe posturi babane indiferent ca lucreaza la stat sau la privat.
*

pai daca am inteles eu bine tu faci asta odata la 2 zile, eu o fac zilnic. Nu ca m-as lauda ca vezi doamne eu reinventez roata, insa asta e situatia. Si nu pot sa zic ca am salar de s-class. Nici macar de logan rolleyes.gif Cat despre situatiile alea, eu nu inteleg ce situatii ar fi necesare intr-un sistem cu o baza de date comuna. Pe tara. Sincer chestia asta mi se pare pierdere de timp si mai ales de bani, adica de ce sa platesc eu oameni sa faca situatii, cand se pot extrage dintr-o baza de date comuna a statului si a tuturor organismelor de stat? Cat despre aia aterizati pe posturi caldute, ho ho ho, ti-am zis, cunosc cateva situatii prin prefecturi in care se calca aia pe picioare. Pilele la o adica, nu oamenii angajati normali. Sau prin primarii, in care un palier intreg e ruda unul cu altul. wink.gif Am mai dat exemplu de o scoala de cartier care are 4 sau 5 secretare (nu mai stiu exact , am scris pe daciaclub de ele). Noh, zi-mi ca e normal asa ceva. Mai ales ca o scoala de exemplu nu are volumul de intrari/iesiri ale unei firme private care cred ca s-ar fi descurcat cu 2 maxim 3 secretare.

This post has been edited by aphophis: 7 Jun 2010, 21:17

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
buzasparta
post 7 Jun 2010, 21:33
Post #3094

Membru autentic

nu toate institutiile au baze de date comune pentru ca practic e imposibil in unele cazuri.mai adauga si faptul ca toate evidentele se tin si pe hartie pentru ca se scriu in niste tipizate care nu sunt in calculator sub forma de tabel sau altceva in aplicatii.daca am lucrat azi de zi nu am cum sa fiu si de noapte ca as sta 24 h la munca.nu ca nu am stat.am stat de multe ori.daca azi sunt de zi maine sunt de noapte.logic.si eu tot nu inteleg de ce angajatii de la privat nu se baga sau nu se organizeaza intr-o forma sindicala sau de ce nu dau firma in judecata atunci cand li se incalca drepturile.maraie pe ascuns numai cand crapa cate unul de epuizare ca nu trebuie sa ne ascundem dupa deget ca in unele firme se lucreaza de foarte multe ori mai mult decat este prevazut in program.cat despre secretare sunt necesare din cauza nepotilor angajati si care cer tot felul de hartoage sau inventeaza peste noapte alte hartii ca sa isi justifice prezenta iar acele hartii le face secretara.de multe ori.in primarii si prefecturi nu ma bag ca nu stiu. sau sa mai spun de baietii de la interventie rapida- nu confunda cu ce s-a intamplat in capitala cu acvila- lucreaza cu materialele lor? ca si-au cumparat glock-urile din banii lor si casti si veste?si nu sunt tocmai ieftine?

This post has been edited by buzasparta: 7 Jun 2010, 21:39

--------------------
233 SP 94
+
Dan73
post 7 Jun 2010, 21:38
Post #3095

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 7 Jun 2010, 20:11)
radmasa.gif ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahaha, adica tu chiar crezi ca tampitelul ala de antonescu vrea ciolan pentru ca nu mai poate de grija poporului?  icon_mrgreen.gif bine dane, inseamna ca si Zana Maseluta exista dupa tine  blush.gif  laugh.gif
*

Iarasi pui vorbe in gura altora intr-un mod complet aberant. Eu nu am aplaudat bunele intentii ale lui Antonescu, am combatut doar tonul ritos si categoric dar neargumentat, cu care aruncai cu afirmatii. In acelasi stil as putea spune ca tu ai votat cum ai votat pt ca ai crezut ca Boc va salva patria si o va duce pe cele mai inalte culmi, ca vom intrece Germania si ca nici un moment nu au gandit si gandesc la ciolan radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Pricipisi?
Ma limitez la atat fara a mai comenta "glumele" de gradinita cu zana nu stiu care radmasa.gif

QUOTE(aphophis @ 7 Jun 2010, 20:42)
da ,sunt frustrat ca unii castiga acesti bani pe pile, pe faptul ca sunt copilu' mamii & shit, si ca castiga ( laugh.gif ) niste bani plimband aiurea niste hartii, pe un post creat de multe ori special pentru ei.
*

Vorbesti cumva de astia pe care i-ai votat si pt care te-ai razboit de unul singur pe aici? radmasa.gif
Apropo, faptul ca o tii pe a ta in ciuda tuturor evidentelor, faptul ca abuzezi de adjective, epitete, ca produci flame ori de cate ori ai ocazia, ca abati discutia aiurea samd, ma face sa ma gandesc ca nu o faci chiar dezinteresat icon_mrgreen.gif

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
aphophis
post 7 Jun 2010, 21:41
Post #3096

Membru autentic

QUOTE(buzasparta @ 7 Jun 2010, 21:33)
nu toate institutiile au baze de date comune pentru ca practic e imposibil in unele cazuri.mai adauga si faptul ca toate evidentele se tin si pe hartie pentru ca se scriu in niste tipizate care nu sunt in calculator sub forma de tabel sau altceva in aplicatii.daca am lucrat azi de zi nu am cum sa fiu si de noapte ca as sta 24 h la munca.nu ca nu am stat.am stat de multe ori.daca azi sunt de zi maine sunt de noapte.logic.si eu tot nu inteleg de ce angajatii de la privat nu se baga sau nu se organizeaza intr-o forma sindicala sau de ce nu dau firma in judecata atunci cand li se incalca drepturile.maraie pe ascuns numai cand crapa cate unul de epuizare ca nu trebuie sa ne ascundem dupa deget ca in unele firme se lucreaza de foarte multe ori mai mult decat este prevazut in program.cat despre  secretare sunt necesare din cauza nepotilor angajati si care cer tot felul de hartoage sau inventeaza peste noapte alte hartii ca sa isi justifice prezenta iar acele hartii le face secretara.de multe ori.in primarii si prefecturi nu ma bag ca nu stiu. sau sa mai spun de baietii de la interventie rapida- nu confunda cu ce s-a intamplat in capitala cu acvila- lucreaza cu materialele lor? ca si-au cumparat glock-urile din banii lor si casti si veste?si nu sunt tocmai ieftine?
*

intr-adevar se munceste mult si asta e pretul ce trebuie platit in vremurile astea. E drept ca nu munceam atata inainte de criza, insa am vrut mai multi bani, a trebuit sa ii produc cumva. rolleyes.gif E drept ca mai sunt perioade in care frec menta, insa sunt din cauza independente de vointa mea. INsa incerc pe patratica mea sa imi fac treaba. Ca pana la urma banii intr-o firma privata nu cad din cer. tongue.gif Pe cand la stat, de multe ori se aplica zicala "sa treaca vremea, sa ne facem ca muncim, ca si asa statul are bani". Oricum e un pas inainte ca la stat se freaca menta la greu, voit si ca sunt multi care au ca singur scop sa stea sa frece menta pentru ca mamica e stab mare sau taticu are bani multi .

Later-edit:

Cat despre baze de date, pai de ce crezi ca urla multi impotriva proiectului pdl-ului? Chiar asa daca s-ar fura pe acolo zeci de milioane de euro, tot am iesi in castig daca ar fi mai bine implementat. Atat statul (daca ar fi de buna credinta, prin scaderi ale cheltuielilor) cat si cetateanu sau firma ce are de a face cu statul. Btw, imi zicea o colega ca la itm daca vrei nu stiu ce act , daca ai lucrat intr-un alt judet, nu poti sa il iei de la itm-ul local ci trebuie sa mergi la itm-ul acelui judet. Nu ti se pare nesimtire si bataie de joc fata de cetatean?

This post has been edited by aphophis: 7 Jun 2010, 21:44

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
buzasparta
post 7 Jun 2010, 21:46
Post #3097

Membru autentic

incompetenta nu este numai la stat ci si la privat.daca nu crezi mergi pe la brd si intreaba cum se calculeaza o dobanda variabila.nu iti vor spune.eu am patit-o.sau citeste postarile de pe orice forum cu service-urile marcilor auto.sau mergi si incearca sa cumperi ceva mai complicat de printr-un magazin si vezi ce raspunsuri "experte" primesti.
pai ia sa calculam 500 mil de ieuro sitele sau programelul care nu functioneste+ inca vreo 300 ca sa il faca sa mearga.cam multisor nu?

This post has been edited by buzasparta: 7 Jun 2010, 21:47

--------------------
233 SP 94
+
aphophis
post 7 Jun 2010, 21:47
Post #3098

Membru autentic

da. Insa la privat ai oricand optiunea sa te duci la alt magazin. Pe cand la stat ce optiuni am? Ma duc la alta politie? Ma duc la alt itm?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
buzasparta
post 7 Jun 2010, 21:48
Post #3099

Membru autentic

cine te opreste sa te duci la politie cand iti cere unul spaga?
crezi ca pe ofiterul si subofiterul de politie sau de lucratorul din orice alt domeniu nu il deranjeaza cumetreala dintre interlopi si sefi sau dintre sefii de cele mai multe ori politici si alte persoane sau nepotii angajati aiurea pe tot felul de posturi bune in timp ce altii au castigat niste concursuri pentru posturile lor?
crezi ca politistul nu ar trage cu arma ca sa scape de toate jegurile de pe strada ? ar face uz de arma mai des dar apoi ar sta mai mult pe la parchet decat acasa sau la munca.dar pentru multi e usor tare sa spuna : sa moara bugetarii.

This post has been edited by buzasparta: 7 Jun 2010, 21:53

--------------------
233 SP 94
+
aphophis
post 7 Jun 2010, 21:51
Post #3100

Membru autentic

nu e numai spaga. E incompetenta. E indolenta. E proasta organizare. Intrebam simplu: daca nu-mi convin serviciile oferite de stat, la cine apelez? la alta politie? la alt itm? Asta e principala diferenta intre privat si stat (si btw la privat nu includ monopolurile gen e-on )..

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
buzasparta
post 7 Jun 2010, 21:55
Post #3101

Membru autentic

ba includem ca tot de la stat au luat.si in curand transporturile feroviare de la stat vor fi terminate definitiv pentru ca neste baeti tre sa traiasca si ei.schimbi magazinul si primesti aceleasi raspunsuri ca au fost la aceleasi sedinte de formare numai ca in perioade diferite.sau ar trebui sa spun team buildinguri.
la aia 800 de meleoane (500 sitelesau programelul care nu merge+300 sa il faca functional) mai adaugam partea de hardware ca la ce rasnite de calculatoare sunt in unele institutii....unele sunt de pe vremea cand olivetti fabrica imprimante.acum nu am mai vazut marca asta pe piata.si da la hardware mai castiga niscai firme agreate furnizoare de echipamente.

This post has been edited by buzasparta: 7 Jun 2010, 22:14

--------------------
233 SP 94
+
daniel4ro
post 8 Jun 2010, 05:22
Post #3102

forumist anti

QUOTE(aphophis @ 7 Jun 2010, 21:51)
nu e numai spaga. E incompetenta. E indolenta. E proasta organizare.
*

in sfarsit ai cascat si tu ochii si vezi ce ai votat

<span class='edit'>8 Jun 2010, 05:44:</span>
QUOTE(aphophis @ 7 Jun 2010, 20:54)
pai hai sa vedem. PLec dimineata la 8.30 si de multe ori pe 7.30-8.00 sunt acasa. Zi de zi, sambata de la vreo 8.30 la 14.00. 
*

si bagi cate 20 de mesaje numai pe forumul asta...

halal job

cine ziceai ca-i frecator de menta? demagogie de 2 bani...

This post has been edited by daniel4ro: 8 Jun 2010, 05:50

--------------------
Renault Megane 2.1 - Numar DREPTUNGHIULAR 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
+
xcss
post 8 Jun 2010, 07:49
Post #3103

Born to Be Epic

Extazul mistic mai lipsea...

Lăzăroiu: Numai președintele poate trece poporul prin deșert

http://www.gandul.info/news/variantele-de-...-desert-6313033

Numa' Moise n-a mai fost Basescu, in rest a fost de toate... In curand il promovam la statut de Dumnezeu?

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Modus
post 8 Jun 2010, 07:52
Post #3104

Membru autentic

QUOTE(buzasparta @ 7 Jun 2010, 20:31)
pai hai sa vedem. PLec dimineata la 8.30 si de multe ori pe 7.30-8.00 sunt acasa. Zi de zi, sambata de la vreo 8.30 la 14.00. 
*

nu e deloc un motiv de lauda sa lucrezi sambata.

--------------------
Renault Clio GTLine 1.5 dCi EDC 2018
+
buzasparta
post 8 Jun 2010, 08:33
Post #3105

Membru autentic

moduse vezi ca pui la mine cuvinte si fraze de la aphophis.eu inteleg ca e dimineata dar chiar asa?

--------------------
233 SP 94
+
CGB
post 8 Jun 2010, 10:28
Post #3106

CGB

From: behind

QUOTE(Modus @ 7 Jun 2010, 10:17)
Si atunci cand ei nu vor mai fi la putere, si vor fi ceilalti, vei fi si impotriva lor daca vor face tampenii?

mai modus, tu crezi ca un om normal oricat de mult ar iubi un partid, ar fi de acord cu orice propune partidu' respectiv. tre' sa fi cretin sau sa ai un interes incat sa sustii orice porcarii. cum fac de ex unii cu pdl si cu base. cat de imbecil sau cat interes tre sa ai ca sa mai sustii propunerile guvernului boc si minciunile basesciene? cat mai trebuie sa minta chioru si sa-si bata pdl joc de tara asta, incat sa priceapa toti care e situatia.

afofise, mai era un nene p-aci, isi zicea firechief. tu esti copil pe langa el. era capos pan la d-zeu. o tinea langa cu pdl si basescu ca-s salvatorii si ca psd e iadu'. si noi radeam p-aci si spuneam: "ma ce te faci daca chioru tau da mana cu psd". zicea ca facem jto de el. si ce sa vezi: isi imbarligara cozile chioru si psd.
da' macar omu ala a avut decenta si a parasit forumu cand basescu i-a bagat pa pesedei la guvernare. n-a mai marait nimic. pur si simplu a plecat. as vrea sa-i aflu acu parerea despre guvernarea asta, mai ales ca era bugetar omu. pompier mai precis.

tu, afofise, ce interes ai de-i mai sustii pe chior si clica lui? ca de bunavoie nu-i sustii tu. totusi nu pari chiar asa de dus cu pluta, incat s-o faci fara nici un interes.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
ssilviu
post 8 Jun 2010, 11:25
Post #3107

F1 Man

From: Nicaieri

Ba o face de bunăvoie. Fanatismul e caracterizant pentru el. La fel face și cu Dacia sau Renault și aici și pe alte forumuri.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
b76bgaarh
post 8 Jun 2010, 11:28
Post #3108

Membru autentic

From: Bucuresti

bulgaria cica a iesit din criza.....

acum nu stiu sa fie la fel ca base care ne zicea ca am iesit din criza si dupa aiai a taiat salariile? sau faptul ca sezonul estival incepe in forta.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
ssilviu
post 8 Jun 2010, 18:25
Post #3109

F1 Man

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
CGB
post 9 Jun 2010, 08:31
Post #3110

CGB

" 5,6 milioane de pensionari din aceasta tara, care au pensii normale, nu pensii speciale, nu pierd niciun leut la pensie. Cat primesc astazi în mana, primesc si maine în mana, si dupa intrarea în vigoare a legii. Deci nu scade pensia. Pensia va scadea numai la aceia care au pensii speciale, care nu este calculata pe baza principiului contributivitatii" a declarat pentru Antena Satelor premierul Emil Boc.
mijto declaratia, a? e facuta in plina campanie electorala.

aseara la tv au dat un clip din campania electorala. un clip cu boc, blaga, videanu, macovei, flutur, negoita si sulfina barbu. apareau pe rand fiecare si spuneau ca ce bine o sa fie in romania, ca o sa circulam numai pe autostrazi, ca o sa starpeasca coruptia...etc. si la final aparea sloganul :"romania pe maini bune" si stateau toti cu mainile intinse.
care reusiti sa gasiti clipul va rog sa-l postati ca e genial. e kkrea lumii cand ii vezi p-aia cum halesc rahat in clip si cum e situatia de acum.

clipul este asta, dar nu are coloana sonora originala (care il gasiti in original puneti-l ca-i belea):

p.s aseara la realitatea o fost bouleanu. incepuse s-o ia razna iar si sa urle, da' l-au potolit repede. o fost mijto.

This post has been edited by CGB: 9 Jun 2010, 08:32

--------------------
Modus
post 9 Jun 2010, 08:40
Post #3111

Membru autentic

QUOTE(CGB @ 9 Jun 2010, 08:31)
aseara realitatea incepuse s-o ia razna iar si sa urle. o fost mijto.
*

Cred si eu.

--------------------
+
ssilviu
post 9 Jun 2010, 08:40
Post #3112

F1 Man

CGB, te agiți degeaba, nu pricepi că și cu ceilalți ar fi fost la fel? Deci e cool. E foarte bine! wub.gif

This post has been edited by ssilviu: 9 Jun 2010, 08:41

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
CGB
post 9 Jun 2010, 08:59
Post #3113

CGB

cu ailalti ar fi fost si mai nasol. pe langa faptu' ca ajungeam mai rau decat acu', io-s convins ca veneau si minerii in capitala (din surse am aflat ca lunar ar fi fost descinderi ale minerilor in bucuresti) si bateau tot ce mijca. plus de asta revenea sigur comunismul, se reinfinta PCR, tara s-ar fi numit RSR iar imnul urma sa fie schimbat cu "trei culori cunosc pe lume". iliescu ar fi fost resuscitat si numit intaiul fiu al tarii, avandu-i la stanga si la dreapta pe johanis si crin antonescu. s-ar fi trecut la colectivizare si confiscarea averilor celor care aveau mai mult de o proprietate.
salariile si pensiile am inteles ca urmau sa fie desfiintate definitiv, toti rumanii urmand sa presteze munca voluntara pentru prosperitatea PCR si a republicii socialiste romania.

da' noroc ca a fost ales basescu si pdl, ca altfel era nasol de tot.

--------------------
daniel4ro
post 9 Jun 2010, 17:18
Post #3114

forumist anti

mai mult decat atat, ii luau marmura lu Videanu iar Posta si Sarea ar fi luat-o Vantu si Voiculescu

jelanie mare ar mai fi fost...

--------------------
+
aphophis
post 9 Jun 2010, 17:26
Post #3115

Membru autentic

QUOTE(ssilviu @ 9 Jun 2010, 08:40)
CGB, te agiți degeaba, nu pricepi că și cu ceilalți ar fi fost la fel? Deci e cool. E foarte bine!  wub.gif
*

radmasa.gif cica la fel. Mai rau nu zici? wink.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Tamango
post 9 Jun 2010, 17:56
Post #3116

Biciclist

Iar ati inceput ? smile.gif Asteptati si voi sa se voteze motiunea.

QUOTE(ssilviu @ 8 Jun 2010, 18:25)

Ce boc, e si mai simplu: bancile au declansat criza, ele trebuie sa plateasca... tot bancile au primit ajutor din partea guvernelor la inceputul crizei acum este timpul sa intoarca sprijinul! Dar deh ... nu are nimeni sange in cojones ca sa se ia de banci.

This post has been edited by Tamango: 9 Jun 2010, 18:01

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
daniel4ro
post 10 Jun 2010, 05:40
Post #3117

forumist anti

QUOTE(CGB @ 9 Jun 2010, 08:31)
aseara la tv au dat un clip din campania electorala. un clip cu boc, blaga, videanu, macovei, flutur, negoita si sulfina barbu. apareau pe rand fiecare si spuneau ca ce bine o sa fie in romania, ca o sa circulam numai pe autostrazi, ca o sa starpeasca coruptia...etc. si la final aparea sloganul :"romania pe maini bune" si stateau toti cu mainile intinse.
care reusiti sa gasiti clipul va rog sa-l postati ca e genial. e kkrea lumii cand ii vezi p-aia cum halesc rahat in clip si cum e situatia de acum.

*

pe ce program ai vazut clipul? LaBe unu cumva? biggrin.gif

asta o fi? smile.gif

postacii pedelei, ia apucati-va acusi de comentati ca clipu-i facatura si ca minerii le-au pus alora cuvinte bucatite in gura si i-a tras si de maini sa stea cu ele a cersetori

This post has been edited by daniel4ro: 10 Jun 2010, 05:45

--------------------
+
spy_oh_joy1389
post 10 Jun 2010, 06:18
Post #3118

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

n-au pic de rusine mad.gif ! mai sunt si plini de tupeu pe deasupra! showfinger.gif

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
rtBK
post 10 Jun 2010, 06:25
Post #3119

Unique like everyone else

daniel4ro iti inteleg supararile, dar ce rezolvi cu agitatia asta aici? iti mai cresc 2-3 fire albe si in rest? Ajuta-ma si pe mine sa inteleg.

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Modus
post 10 Jun 2010, 07:14
Post #3120

Membru autentic

Lasa-l ca e bucuros in urma showului de ieri de la Antena 3 si Realitatea. Vrea sa aiba cat mai multi membrii in recent infiintatul Fan Club Rodica Stanoiu. wub.gif wub.gif wub.gif

This post has been edited by Modus: 10 Jun 2010, 07:23

--------------------
+
166 Pages « < 102 103 104 105 106 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th August 2025 - 16:06
Dacia