Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
QUOTE(RaduNG @ 25 May 2009, 13:22) Pai au crescut economia, salariile bugetarilor si salariile minime in economie. Iar de furat daca au furat, au facut gen Patriciu. Adica a luat o rafinarie moka dar a ridicat-o si a vandut-o cu vreo 2,5 mld.$. Comparatia cu fostul primar al Bucurestiului e nefolositoare. Sa faca borduri duble, asta a fost bataie de joc! La ce folosesc bordurile acelea? ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 25 May 2009, 12:25) Dupa ce l-am vazut in doua randuri pe la tv pe Radu Duda nu pot decat sa scot palaria. Un tip inteligent, forte inteligent as spune, logic, coerent, cu bun simt si decenta. Nu as avea nici o problema sa il votez si apoi nu imi doresc decat sa initieze modificarea constitutiei si restauratia. Cred ca e evident pentru toata lumea ca cu astia nu se mai poate. Nu se mai poate ca uite-l vad pe nesimtitul asta de la transporturi cum vine si se da cu caramida in piept ca face el restructurare in companiile din subordine. Da afara oameni ca sa echilibreze veniturile cu cheltuielile, dar uita sa spuna ca mai intai au dezechilibrat si mai mult raportul ala de venituri si cheltuieli numind in functii tot felul de handicapati doar pentru faptul ca sunt membri de partid, functii din care vor incheia niste contracte. La nevasta-mea la servici directorul si-a angajat doi consilieri care nu au nici o treaba cu domeniul (cum dealtfel nici el cu are) pe salarii grase asa cum s-a intamplat peste tot. Directorul evident ca e numit politic si l-a schimbat pe ala vechi care fusese numit de PNL si care, la fel, era pus doar ca era membru nu pentru competenta. Uite asa, pentru aia doi care iau impreuna peste 120 milioane, vor pleca vreo zece amarati ca sa "echilibreze veniturile cu cheltuielile". Domnul asta care e ministru, daca pot sa ii spun asa, stie foarte bine cum sta treaba si cate sute sau mii de clienti politici au fost pusi in functii in ultimele luni dar se face ca ploua si minte cu cinism si nerusinare. Si ca veni vorba de cheltuieli si de criza. In parcul IOR au fost asfaltate aleile acu' vreo 2 ani.....foarte frumos...se plimba baieti si fete cu rolele si cu bicicletele. Acum vin si scot asfaltul care e in perfecta stare, absolut fara nici un rost, ca sa puna celebrele borduri si sa paveze cu pietre importate pe bani grei. [attachmentid=1627526343] [attachmentid=1627526344] [attachmentid=1627526345] De-asta mor eu pe pedeleii astia, ca se dau cavalerii dreptatii dar fac exact ca si ceilalti, ba chiar mai rau. Intr-o parte stau paletii cu borduri si pietre iar in cealalta se ingramadesc oamenii la pomeni electorale. Toata lumea vede, toata lumea stie , dar ii voteza ca "au dat ceva"....un tricou, o sapca, o minge etc. da cine e primar in sectorul care are parcul ala? si ce partid l-a propus? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
"Teroristilor"!
![]() Care e bre dintre voi "Achmed"? "Sailans!Ai chil ia!" ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Nu ca as fi instigator, dar...ultima solutie, inc-o revolutie...
![]() Cand au castigat alegerile portocalii si albastrii, in defavoarea rosiilor, si am inceput sa ma prinz cam care va fi trebusoara cu ei, am facut un pariu cu cineva (chestie destul de rara la mine!) si l-am cam castigat (lucru extrem de rar in ceea ce ma priveste!). Am sustinut ca am schimbat o camarila cu alta, adicatelea, vom avea parte de aceeasi Marie, cu alta palarie. Flacaul perdant, coleg personal, era in stare sa sara pe mese de bucurie ca am scapat de mincinosii rosii si nesimtiti cat incape...!...Acum, insa, incepe sa se convinga ca a pierdut pariul: un suc (el, daca pierde) contra unei mese la restaurant (eu...)... Eu, unul, incep sa-mi cam pierd speranta ca vom avea cumva-candva un lider, indiferent de culoare, dar cu mana ferma, capabil sa puna lucrurile la punct...Parol! Sunt din ce in ce mai scarbit de politica damboviteana. Si interna si externa... Falimentara! |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Ma eu am vazut un fiecare parc terenuri de fotbal amenajate ca la carte. Da, ai dreptate, nu sunt moka.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu merg in fiecare weekend cu copilul in IOR, chiar mai des. Nu mi-am pus intrebarea cat au costat acele locuri de joaca si terenuri de baschet...am zis "foarte bine ca le-au facut". Dar sa scoti un asfalt turnat acum doi ani aflat in perfecta stare si sa pui pavaj mi se pare o cheltuiala absolut nejustificata. Daca a facut locuri de joaca pentru copii trebuie sa inchidem ochii la afacerea asta? Dupa capul meu e evident ca e o afacere si cred ca pentru oricine merge prin IOR si stie cum erau asfaltate aleile alea.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Rezolutie: Pentru ca parcul IOR a fost asfaltat foarte bine si celelalte parcuri au asfalt ca lumea, se decide: Parcul IOR trebuie pavelat sa nu se cunoasca ce este dedesubt si sa nu fie concurentza intre firmele de constructii ca nu au saracii nici un ban.( Apropo, daca vad un patron de astfel de firma, eu scot din buzunar 10 ron pentru sucul lui. Sunt saraci, domnule!
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
|
luck33ro |
![]()
|
sa-i amendeze ce naiba...fac lucrari serioase si isi bat joc de munca colegilor de breasla?!
![]() |
--------------------
**
|
|
Master01 |
![]()
|
La streang cu ei. Oamenii corecti nu au ce cauta in Romania. Noua ne trebuie baieti orientati, smenari din tata in fiu, cu stampila verificata de coruptibil. Lumea este a acestora! Ce as vrea sa impun o dictatura si sa aplic putin controlul cu marca ,,Ocaua lui Cuza". Era buna si metoda lui Vlad Tepes, dar este cam dura in Romania. In statele arabe nu este nici o problema sa ii taie cate un brat!
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
|
Master01 |
![]()
|
Baieti, care vrea putina iarba? Ne da voie EBA sa incercam, ea deja este in transa si priveste piezis! Sau asa este privirea ei de consilier economic?
30 May 2009, 08:41: Uitati si la magnatul acesta! Se spunea ca oamenii cu bani ce vor veni la conducere vor avea tolba plina din start si nu vor pune mana pe spaga. La noi nu este valabila nici chestiunea aceasta! http://stirileprotv.ro/video/ministrul-adr...-plata/60299425 This post has been edited by Master01: 30 May 2009, 08:41 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ieri o supernova pedelista, urla din toti rarunchii unui megafon montat pe plafon :"votati catindatii nostri, ca-s cei mai buni, cei mai tari....bla bla bla".
si cum urla ea asa, la un momentdat se opreste, se deschide portbagaju' si in portbagaj aranjate frumos doua teancuri de afise: in stanga cu pdl si-n dreapta cu elena basescu. cum era cu elena basescu independenta? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Independenta pe naiba.
Are cineva impresia ca maimuta asta e in stare sa organizeze o candidatura la nivel national? Ma mir ce naiba o sa faca daca reuseste, cand ea abia poate sa deschida gura si atunci nu pentru a lua cuvantul ci pentru a face alte treburi........ ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Master01 |
![]()
|
De organizare, ca organizare, dar sursa parailor ma intereseaza. Nu cred ca are personal si de la stat ca si candidat mormanele de bani pe care le arunca pe piata cu afise cu EBA. Este plina țara de ele si afisele acelea costa bani. Panouri imense cu ea insa Miluț, reprezentantul PNTCD avea in tot judetul un afis de 1*1m.
![]() Intrebare: De unde curg paraii (euroii) pt EBA? Independenta? Nu cred, vrea sa castige locul ca independent sa nu mai spuna lumea ca e fata lui tata! Si apoi partidul sa mai aiba un vajnic parlamentar in PE. De aceea merita banii pe afise. Sic! Dar sunt unii care s-au indragostit de ea. Exemplul: http://www.cotidianul.ro/eba_o_iubire_inte...ideo-81601.html This post has been edited by Master01: 1 Jun 2009, 03:01 |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Viorel Ilisoi... asta ori e tampit ori e platit.
Ca sunt 1% sanse sa fie adevarat ce prostii indruga el acolo... nu zic nu, insa sa si le noteze in agenda proprie. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
omu` face caterinca. Vorbea de masina elenei basescu, aia are EBA la numar.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Master01 |
![]()
|
QUOTE($$ilvviu @ 1 Jun 2009, 14:53) Viorel Ilisoi... asta ori e tampit ori e platit. Ca sunt 1% sanse sa fie adevarat ce prostii indruga el acolo... nu zic nu, insa sa si le noteze in agenda proprie. 1% sanse sa fie adevar? Cum naiba? Ca doar faptele sunt concrete:lucreaza la Luxten pe parai (euroi) frumosi, sustine o campanie de vreo cateva milioane de euro prin afise, oameni platiti sa-i cante despre ea. S-au ce pui la indoiala? Ca are pielea fina si toata lumea vrea s-o atinga? Frumusica, fata lui tata! Familie model! Pe asta si mizeaza boss-ul de pe deal sa ne fraiereasca inca o data,mai ales in toamna. Mai vorbim! Oricum EBA va fi parlamentar PE, calculele sunt facute. Dar sa nu imi spuna Base ca ea chiar merita asta! ![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
|
Dan73 |
![]()
|
Cred ca Silviu nu a avut rabdare sa citeasca tot materialul si nu a inteles ca ala face misto de EBA iar tu nu ai inteles ca el nu a inteles
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Master01 |
![]()
|
Ok, ok, dar ce facem de se scumpeste benzina, motorina si GPL-ul pe rupte si totusi este campanie electorala. Sau vreti sa spuneti ca economia nu are a face cu campaniile electorale?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
oranj imparat ne indeamna sa mergem la vot
eu nu prea ma voi duce ![]() |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
luck33ro |
![]()
|
Sa fii sanatos si sa emigrezi usor iti dorim !
![]() |
--------------------
**
|
|
Dan73 |
![]()
|
S-a dat in stamba aseara la nasul fata lu Portocala imparat de se facuse verde-albastru Radu Moraru.
A marturisit ca mama-sa calareste mult mai bine decat ea ![]() Daca asta intra in parlamentul european chiar ca trebuie sa emigram....si se va alege pentru ca jîdanu ala batran a fost foarte bland cand a folosit cuvintele alea..."stupid people". http://www.gandul.info/puterea-gandului/in...ml?4237;4472724 This post has been edited by Dan73: 3 Jun 2009, 22:09 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Master01 |
![]()
|
Nu am stiut ca a fost la Nasul, ca ma uitam si eu. Trebuia putina publicitate aici sa o admiram pe fata lui tata cum vorbeste ea frumos din varful buzelor si spune numai lucruri bune si ,,normale". Cei ce o contrazic sunt niste frustrati. Cum tata ei a urcat beat la volan? Nu! Ea face campanie in facultatea de la Ploiesti? Nu! Ea are un dialog cu studentii,desi era in tricoul cu ,,Ia atitudine Eba!" Ia-o EBA, dar ai o atitudine, de rasul curcilor! Mai bine fumeaza o iarba sa il imiti la fatza pe tata,
![]() |
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
nu e de pe malul dambovitei da' e fix acelasi lucru
Attached File(s) |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
luck33ro |
![]()
|
![]() |
--------------------
**
|
|
Master01 |
![]()
|
Super tare poza, de unde este? Nu cred ca este de la noi.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
|
Dan73 |
![]()
|
"Elena Basescu, un politician de care Romania are nevoie"...din declaratia lui Boc care saluta victoria Elenei Bassescu.
Parerea mea e ca nimic nu mai e de facut si ca tara aste se duce intr-o zona foarte urata. Gigi Becali e si el parlamentar european. Aproape ca nu mai e nimic de spus....e ceva de neinteles, de unde dracu atata prostie in tara asta nu pot sa-mi dau seama. Cum niaba s-a indobitocit poporul asta in halul asta? Am fost sa votez si la sectia de care apartin se furase stampila asa ca nu am putut vota. Nimeni nu stia ce trebuie facut, ce spune legea in situatia asta, de ce nu pot eu sa fiu trecut pe o lista suplimentara la sectia vecina dintr-o sala de clasa la doi pasi.... This post has been edited by Dan73: 7 Jun 2009, 20:21 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
degeaba se lamenteaza unii. Nu poporul e de vina, ci celelalte partide ca nu au stiut sa-si mobilizeze electoratul, pentru ca sunt facuti din acelasi material de kko ca si udmr-ul si eba.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 20:53 |