Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 11 12 13 14 15 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

Vio
post 9 Jun 2009, 15:55
Post #361

MEMBERMENSCH

Group: Members
From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luck33ro
post 9 Jun 2009, 17:39
Post #362

Membru autentic

Duda sa fie, ca de politicieni versati m-am saturat! smile.gif

--------------------
+
CGB
post 9 Jun 2009, 19:41
Post #363

CGB

From: behind

laso-n p.l.m bai nene! asta-i tot ce-am de spus legat de alegerile de duminica.

si-acu sa va zic unde fui io-n uichend. fui la gura portitei. si-acolo ii vazui pa poponet cu raluca lazarut (aia de prezinta sport la antena 3), il vazui pa ilie serbanescu la pantaloni scurti si maieu, band bere. si mai vazui pa una blonda si buna cum s-a dezbracat la cucu gol si-a intrat in mare. la ora 10 seara in fata a peste 100 de oameni. belea! in rest am baut multa bere si m-am plimbat cu barca si-am incercat sa ma-mpac cu ideea ca eba si jiji vor fi europarlamentari.
numai bine.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
padre
post 9 Jun 2009, 19:43
Post #364

Il padrino

From: Bucuresti

vezi ca blondele au pasarica, nu cuc radmasa.gif . cate bere ai baut??? radmasa.gif

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
Master01
post 9 Jun 2009, 22:47
Post #365

Membru autentic

From: Suceava

A baut sigur o vadra de bere de suparare si confunda cucul cu pasarica domsoarei. Dar, nu-i bai, el s-a impacat cu ideea ca EBA si JIJI ne vor reprezenta in PE. Dar Jiji stie ca acolo nu cresc oi? Ce ocupatie va avea? radmasa.gif

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
Dan73
post 9 Jun 2009, 22:59
Post #366

Membru autentic

QUOTE(Vio @ 9 Jun 2009, 14:13)
Avand in vedere greata care m-a cotropit dupa invalmaseala asta pe care ei o botezara "Euroalegeri", si luand in considerare ca, avand azimut prezidentialele:
- chiomparliu' (TM @cristib) si-o pierdut de ceva vreme si definitiv votul meu, decizie intarita pentru a zecea oara de "magistrala" (cred ei) operatiune EBA;
- Antonescu mi se pare o papusa umpluta cu paie, care si ala nu stie altceva decat sa latre;
- Geoana e... prostanac, si atat...
... intreb si eu ca omu', totusi, de ce sa nu incercam cu Duda?...
Argumente pro:
- membru prin alianta al casei regale, adica al acelei familii de care de bine de rau se leaga cei mai buni ani ai Romaniei de cand ne putem noi aduce aminte;
- posibilitatea de a beneficia in guvernare de sfaturile socrului lui, pentru care am un respect total;
- prin intrarea in casa regala a fost (speram) oarecum "smuls" din mlastina balcanismului si a santajabilitatii;
- impresie buna, de coerenta in limbaj si argumentatie.
Argumente contra:
- povestea cu securitatea (nedovedita mai presus de indoiala, si chiar daca ar fi, so what?... toti fac parte din clubul asta, sa nu fim naivi...);
- povestea cu studii facute prea repede si pe genunchi, ca sa dea bine la cv (din nou, cam asa au facut toti, dar macar la el nu se vede atat de evident, adica poate sa construiasca o propozitie cu subiect si predicat si sa numere pana la 20 fara sa se descalte...).
Asa ca ma intreb: ce-ar fi sa le facem bucata la prezidentiale, astia care am stat pana acum acasa, sa mergem sa votam cu Duda?... Numai ca sa ii vedem spumegand pe toti ailalti... hai sa mai aplicam o data vorba aia "mai rau ca cu astia nu se poate", macar de-ar fi ca de data asta sa nu ne mai inselam...
Ce ziceti?... chiar ar fi interesanta o discutie pe tema asta....
*

Pai sa incercam...
Pentru mine primul argument ar fi ca el a fost acceptat intr-o familie cu totul onorabila. Am tot respectul si pentru rege dar si pentru principesa Margareta. Am vazut-o in mai multe randuri, cred ca si la Eugenia Voda, si nu am decat cuvinte de lauda...o mostenitoare a tronului adevarata.
Posibil sa conteze prezenta regelui langa el. El deja spune cu totul altceva decat ceilalti, de fapt prezinta lucrurile asa cum ar trebui sa fie in mod normal ceea ce pentru noi, cu presedinti ca Iliescu si Basescu, a cam devenit strain.
Nu cred ca el ar fi trebuit sa fie smuls de undeva pentru ca nu a fost acolo. Tipul respira alt aer si se vede, cum, la fel, se vede ca nu e tipul de securist imbogatit/invartit/parvenit dupa "revolutie" omniprezent in partidele mari din Romania.
Impresia mea despre el in ceea ce priveste coerenta, logica, limbajul e foarte buna si urmarindu-l nu pot sa spun decat ca tipul e brici.
Studii facute prea repede? ...Poate pentru ca poate smile.gif ...Repet, eu il vad ca pe un tip foarte inteligent.

Totusi, parerea mea e ca e putin probabil sa intre in turul 2 si atunci poate ar fi mai bine ca cineva sa ia taurul de coarne si sa initieze un referendum pentru schimbarea constitutiei si a formei de guvernare. Imi amintesc foarte bine cum, in plina epoca de glorie a lui Iliescu, simpla iesire a regelui in balcon a adunat in strada un milion de oameni de au tremurat toti securistii si neamurile lor.
Poate acest lucru ii va dezmorti si trezi pe cei 80% dintre romani care nu ies la vot.
Mie unuia mi-ar place foarte mult sa o am ca regina pe principesa Margareta....nu ca ar schimba fundamental de maine lucrurile in tara asta dar macar ar fi un inceput, un exemplu si un etalon...altceva decat cei cu care ne-am obisnuit.

This post has been edited by Dan73: 9 Jun 2009, 23:08

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Master01
post 9 Jun 2009, 23:03
Post #367

Membru autentic

Ai dreptate! Cuza era tratat de politicieni destul de de sus. In schimb, cand a venit Carol I s-a schimbat treaba, era monarhie ereditara, nu puteau schimba un domn dupa cum doreau boierii si politicienii. Cum vor si ai nostri, bineinteles.

--------------------
+
DrK
post 10 Jun 2009, 09:21
Post #368

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Sa nu cadem in extrem. Monarhia e depasita... Majoritatea tarilor care inca mai practica aceasta forma de guvernamant au noroc sau sunt de forma. Sa nu uitam! Duda candideaza la functia de presedinte nu "la functia" de succesor al tronului.
M-ar bucura totusi un lucru chiar daca e putin probabil: regele sa faca parte din campania electorala. Sa fie prin tara si sa spuna oamenilor "Votati cu Duda!". Totusi din cate am auzit curtea regala nu se va implica si deci sansele scad dramatic.
Click me

Ca fapt divers, cateva amintiri:

22 decembrie 1989 - Dictatorul Nicolae Ceausescu este inlaturat de la putere in urma revoltei populare de la Timisoara si apoi din Bucuresti si din alte orase. Puterea este preluata de un grup de comunisti condus de Ion Iliescu.

ianuarie 1990 - Regele Mihai solicita organelor provizorii ale puterii reinstaurarea constitutiei democratice din 1923. Acestea refuza si ii interzic Regelui sa se intoarca in tara cu ocazia Pastelui.

24 decembrie 1990 - Dupa ce initial Regelui i se permite sa intre in Romania, guvernul condus de Iliescu si Roman organizeaza o ambuscada pe autostrada Bucuresti Pitesti. Regele Mihai este ridicat de catre trupe de politie inarmate si dus la Otopeni de unde este expulzat.

23 aprilie 1992 - Regele Mihai revine cu ocazia Pastelui in Romania. Este intampinat (conform CNN) de peste un milion de romani. In urma acestei primiri triumfale, puterea de la Bucuresti interzice orice alta vizita a Regelui in tara, de teama popularitatii in crestere a opozitiei democratice si a monarhiei.

# septembire 1992 - alegeri castigate din nou de carte Ion Iliescu si FSN.

# 11 noiembrie 1995 - Moare Corneliu Coposu, creatorul unificarii opozitiei democrate, fost secretar al lui Iuliu Maniu pana in 1947, si fost detinut politic cu 17 ani petrecuti in inchisorile comuniste, presedinte al Partidului National Taranesc Crestin Democrat. Corneliu Coposu a fost unul din prinicipalii apropiati si colaboratori ai Regelui Mihai.

# 1992-1996 - Regelui i se interzice sistematic sa revina in tara.

# 17 noiembrie 1996 - Turul doi al alegerilor prezidentiale il aduce la putere pe Emil Constantinescu. Alegerile parlamentare au fost castigate de CDR, formatiunea infiintata de Corneliu Coposu.

# 28 februarie1997 - Regele Mihai revine din exil, reprimind un pasaport romanesc. Regele este intampinat de zeci de mii de romani cu ocazia calatoriilor sale prin tara.

Numai bine.

This post has been edited by RaduNG: 10 Jun 2009, 09:31

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
luck33ro
post 10 Jun 2009, 09:49
Post #369

Membru autentic

QUOTE(RaduNG @ 10 Jun 2009, 09:21)
Sa nu cadem in extrem. Monarhia e depasita... Majoritatea tarilor care inca mai practica aceasta forma de guvernamant au noroc sau sunt de forma.

*

Serios? ! norocosii dreaq - englezii astia radmasa.gif
Radule ai dat cu mucii in fasole ... scuze de expresie
Tara asta a prosperat si a ajuns putere europeana doar sub monarhie... in rest am fost ce suntem si acum . Ia de mai citeste istorie taticule - nu tabloide comuniste !

This post has been edited by luck33ro: 10 Jun 2009, 09:54

--------------------
+
DrK
post 10 Jun 2009, 09:52
Post #370

Lapins Creed Assassin

Mai citeste, mai iesi in lume.

--------------------
Sedan Negru 2015
+
papa_mulo
post 10 Jun 2009, 09:54
Post #371

Membru autentic

Nu inteleg de ce razi...a precizat omu ca sunt de forma! Ai senzatia ca Regina sau Printul Charles au vreun cuvant de spus in conducerea regatului GB?

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
DrK
post 10 Jun 2009, 10:39
Post #372

Lapins Creed Assassin

QUOTE(luck33ro @ 10 Jun 2009, 09:49)
Serios? !  norocosii dreaq - englezii astia  radmasa.gif
Radule ai dat cu mucii in fasole ... scuze de expresie
Tara asta a prosperat si a ajuns putere europeana doar sub monarhie... in rest am fost ce suntem si acum . Ia de mai citeste istorie taticule - nu tabloide comuniste !
*

Pai vezi tu? Istoria este istorie... Relateaza trecutul (uneori deformat). Nu am putut sa citesc niciodata tabloide fie ele comuniste sau nu pentru ca nu vreau sa ma asociez cu genul ala de oameni.
Cisteste mai in amanunt ce am scris si despre cine am scris.

In incheiere vreau sa-ti aduc aminte ca lumea a mai evoluat de la monarhie incoa`

This post has been edited by RaduNG: 10 Jun 2009, 10:40

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Dan73
post 10 Jun 2009, 11:08
Post #373

Membru autentic

Mda...noi tot evoluam de cand am devenit republica in '47. Eu vorbeam de monarhie constitutionala nu de una absolutista. Chiar si simbolic si de reprezentare fiind rolul regelui, tot ar insemna o schimbare in bine fata de mizeria de acum. Cauta o inregistrare cu un interviu de-al regelui sau al principesei Margareta si fa un fel de versus cu Iliescu sau Basescu. Vei vedea o diferenta uriasa. Nu l-as vedea pe rege iesind pe sest, incarcat cu pungi de supermarket din vreun apartament oarecare.
Eu am mai spus su cu alta ocazie: o clasa conducatoare, o aristocratie, se face in timp ori noi tot timpul o luam de la capat cu parveniti, fie ei "proletari" sau "democrati". Marea nostra problema e ca tot timpul clasa conducatoare care stia ce e aia administrarea treburilor unei tari a fost distrusa si din pacate nu numai ea ci si cei care o sustineau.
Astia care ne conduc de 20 de ani sunt niste amatori care au un singur scop: imbogatirea si parvenirea.
Parerea mea e ca ar fi fost mai bine ca in 90 sa se intample ceea ce a propus regele pentru ca mai traiau inca multi din cei ce ar fi stiut ce trebuie si cum trebuie facut. Acum nu ne ramane decat sa ne spalam pe cap cu securistii astia si progeniturile lor educate in Bamboo mult timp de acum inainte...pana cand copii copiilor lor, educati in tari in care lucrurile stau altfel vor schimba ceva. S-a mai intamplat asta, nu e nimic nou.

This post has been edited by Dan73: 10 Jun 2009, 11:31

--------------------
+
DrK
post 10 Jun 2009, 11:12
Post #374

Lapins Creed Assassin

Pai e vina noastra ca nu evoluam. Nu e vina sistemului...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Dan73
post 10 Jun 2009, 11:38
Post #375

Membru autentic

Intotdeauna elitele trag dupa ele o natie...poporul nu are nici o vina. Oricum natia asta a dovedit ca poate evolua, si inca foarte rapid, atunci cand a avut parte de elite si conducatori de valoare. Tocmai asta spuneam ..elitele au fost decapitate cand au venit comunistii si s-a vazut...dupa "revolutie" au venit jegosii astia si iarasi se vede. Ar fi fost mai bine sa se produca restauratia si sa vina regele cu toti oamenii din jurul lui. E parerea mea.
Puneti-o, daca puteti, pe principesa Margareta langa Eba, ambele mostenitoare, si veti intelege uriasa diferenta sau ce ar fi putut sa fie si din pacate nu este.

This post has been edited by Dan73: 10 Jun 2009, 11:50

--------------------
+
Master01
post 10 Jun 2009, 12:05
Post #376

Membru autentic

Fata de monarhie exista mai mult respect. Noi ne balacarim in politica asta foarte schimbatoare. A fost Iliescu, Constantinescu, Basescu........si tot o luam de la capat. S-a plictisit Constantinescu, nu a mai candidat....insa un monarh trebuie sa fie foarte consecvent, nu poate da inapoi, ca altfel isi taie craca de sub picioare.....

--------------------
+
Afrodita
post 10 Jun 2009, 13:09
Post #377

membru

voi ati auzit ultimele ineptii ale EBei?
" Cei care pana acum isi puneau mintea cu un Basescu, acum trebuie sa si-o puna cu doi. Unul cu mintea mai odihnita putin."
nu stiu de voi, dar eu mi-am inceput ziua razand de m-a luat durerea de burta. pe de alta parte imi vine sa plang ca astfel de persoane cu "mintea mai odihnite putin" ne reprezinta pe noi in parlamanetul european sad.gif

--------------------
Renault Megane I - DYD 1996 1.6
when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't?
+
luck33ro
post 10 Jun 2009, 17:49
Post #378

Membru autentic

Sunt suparat ca nu am fost la vot si am ajuns partas, prin asta, la hotiileastora!
Promit ca nu mai fac... blush.gif

--------------------
+
L!nuX
post 11 Jun 2009, 16:52
Post #379

Membru decent

Cica sa mai ai incredere in clasa politica , gusterii opariti ce conduc tara asta nu mai stiu cum sa isi bata joc de noi .

Oare nu apare un virus care sa aibe efect doar asupra pooliticienilor corupti , plictisiti , neinteresati , etc si care sa nu aibe nici un antidot

http://www.petreanu.ro/2009/06/parodia-eba/

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-579141...sescu.htm?cfnl=

articolul complet

cica "independent"

ma duc sa-i dau o cheie pe masina sa ma mai linistesc showfinger.gif

This post has been edited by L!nuX: 11 Jun 2009, 16:55

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
Dan73
post 11 Jun 2009, 18:15
Post #380

Membru autentic

Foarte bun textul lui Vlad Petreanu ca si unul dintre comentarii semnat "Cristi".
Nu mai au nici un pic de jena pentru ca anormalitatea pe care au promovat-o a devenit normala pentru multi. Lumea s-a obisnuit sa ia spaga electorala si sa voteze in functie de asta, s-a obisnuit cu abuzurile..cu d'alde don Costel... s-a obosnuit sa inghita si sa plece capul. Mare parte din populatia Romaniei e slab educata, nu citeste blogul lui Vlad Petreanu, nu se uita la stiri si la ce mai zice cate-un analist politic pe la realitatea sau Antena3...de la ei nu am mari pretentii...pe mine ma scarbeste foarte tare ca nici unul dintre ganditorii aia mari cu stea in frunte nu zice nici pas. Au pus fundu in sus si ii f...marineru cum vrea. Asta probeaza ce spuneam mai sus...avem elite de doua parale.

--------------------
+
aphophis
post 11 Jun 2009, 19:36
Post #381

Membru autentic

un amendament. Daca vrei sa aflii pareri nepartinitoare, in nici intr-un caz nu te uiti la antene.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 11 Jun 2009, 22:27
Post #382

Membru autentic

Asta-i buna biggrin.gif ...ma uit si la antena si la realitatea si la tvr, mai citesc si prin ziare.
Oricum era vorba de un material scris pe un blog care nu vad ce legatura are cu faptul ca tipul lucreaza la antene ,. Si daca lucreaza acolo exclude faptul ca e un om valoros? Conteaza cum filtrezi si sa nu primesti totul pe cioc. Pai asa ne ducem frumusel si ne luam informatiile de la sursa, singuri, ca toti lucreaza undeva la un patron.

This post has been edited by Dan73: 11 Jun 2009, 22:44

--------------------
+
aphophis
post 11 Jun 2009, 22:34
Post #383

Membru autentic

radmasa.gif vorbesti de ciutacu ca ar fi un om valoros? Sau de nebunul ala cu laptopul? icon_mrgreen.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 11 Jun 2009, 22:51
Post #384

Membru autentic

Nu am inteles de ce razi. Cine a spus ceva de Ciutacu? Discutia era de Eba si valoarea ei. Am spus ca ma uit si la antene si la realitatea si la tvr si ca mai citesc si ziare. E o problema ? Spune-mi ca nu mai fac daca zici tu sau e asa de ras. biggrin.gif
Deci unde am voie sa ma uit si unde nu? Nu de alta dar sa stiu si eu unde s-au adunat toti nepartinitorii din tara.
Oricum legatura facuta cu antenele si cu ciutacu e fortata mai ales ca uite acum aflai, Vlad Petreanu nu mai lucreaza de vreo doi ani acolo. Si chiar daca a lucrat si oriunde va lucra de acum incolo nu poate sa imi modifice parea mea despre el cum ca ar fi un om inteligent si de valoare...cum spusei.
Cred ca modul asta de a judeca, precum ca toti partinitorii si raii sunt intr-o parte si toti nepartinitorii si neprihanitii in cealalta parte, e profund gresit.
Optiunea mea politica am exprimat-o si am argumentat-o de cate ori am gasit de cuviinta. As vota fara sa clipesc la un referendum in favoarea schimbarii formei de guvernamant in monarhie constitutionala. Sunt un suporter al familiei regale romane. Crezi ca antenele au avut un rol aici? Sau alte posturi de televiziune?

This post has been edited by Dan73: 11 Jun 2009, 23:17

--------------------
+
luck33ro
post 12 Jun 2009, 11:08
Post #385

Membru autentic

Maximuse ai ajuns ca Basarab...tu esti detinatorul adevarului absolut biggrin.gif

--------------------
+
Dan73
post 19 Jun 2009, 11:08
Post #386

Membru autentic

Se dusera astia toti in par la Turnu Magurele. biggrin.gif Ma amuza gandul ca si-au tasat vertebrele pe drumul ala de la intrarea in oras sau in craterele alea de pe langa primarie. Vad la televizor ca sunt varuiti proaspat copacii in parc. Bravo!!! Iete-te si la Iliescu cu geaca pusa tovaraseste pe umeri cum ii zambesc functionarele grasune din primarie. Inca are succes mosu'.
Eh...vor pleca si gropile vor ramane la fel, parte din istoria orasului...atat de vechi ca localnicii le ocolesc cu ochii inchisi.

--------------------
+
Master01
post 19 Jun 2009, 21:00
Post #387

Membru autentic

Nu se vor desparti de PD-L, asta este sigur! Dar ar fi bine sa se desparta cu 1 luna inainte de alegeri, atunci l-ar bate usor Geoana pe Base la alegeri.

--------------------
+
aphophis
post 19 Jun 2009, 21:04
Post #388

Membru autentic

si sa sustina ce? Ca nu au facut parte din guvern? laugh.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Master01
post 19 Jun 2009, 21:24
Post #389

Membru autentic

Nu, sa sustina ca toti sunt niste specialisti, mai ales membrii proeminenti PD-L-isti! Oricum sunt multi ministri improvizati in guvernul asta. Cateva exemple:
Ministrul Finantelor - Gheorghe Pogea-inginer specialist in nefinante. Cu asta ne papa criza economica cat ai zice peste! Cand s-a imprumutat Romania 20 mld. euro am zis ca vor face proiecte de infrastructura. Ti-ai vazut? NImic, doar curea stransa la bracinari face. Inteleg, reduceri de cheltuieli dar si investitii ca altfel venim toti acasa someri!
Elena Udrea- Ministerul Turismului - specialista in aruncat bani la groapa, idem cu sotul ei!
Ministrul Economiei - Adriean Videanu - specialist in ,,marmore", borduri duble si excursii !
Ministrul Educatiei, Cercetarii si Inovarii - Ecaterina Andronescu -,,Abramburica"
Ministrul Sanatatii Publice - Ion Bazac - specialist in oameni dezmembrati de Ferrari! Cu asta ne papa gripa la sigur!

Pe astia ii consider cei mai slabi. Altii la schimb. Cel mai mare compromis s-a facut la Min de Finante! Si ne-am gasit cand sa facem glume, intr-o perioada naspa de maro! Poate supravietuim pana la primavara cu Pogea, mai mult nu cred ca rezista nici el nici noi cu el!

--------------------
+
aphophis
post 19 Jun 2009, 21:27
Post #390

Membru autentic

imi place ca ai pus acolo doar de la pdl, de parca la psd stau specialistii lu' peste prajit.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
166 Pages « < 11 12 13 14 15 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 08:37
Dacia