Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 8 9 10 11 12 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

CGB
post 30 Apr 2009, 08:41
Post #271

CGB

Group: Members
From: behind

hai ca asta-i tare. ocupatia: consilier economic radmasa.gif
care va oferiti sa va consilieze?

Attached thumbnail(s)
eba.jpg ( Size: 58.05k ) Number of downloads: 351

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
sorin1967
post 30 Apr 2009, 08:57
Post #272

Membru autentic

From: Bacau

Eu o si vad la Garda Financiara... radmasa.gif

--------------------
ML 350 - BC-35-SDS 2013
MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE
Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luck33ro
post 30 Apr 2009, 09:03
Post #273

Membru autentic

La ce valoare au aia sigur ajunge in post de conducere... radmasa.gif

--------------------
+
pcs
post 30 Apr 2009, 18:22
Post #274

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

Daca o ai pe EBA drep consilier economic, crezi ca se mai apropie Garda de orice fel de tine? radmasa.gif

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
aphophis
post 30 Apr 2009, 22:30
Post #275

Membru autentic

nu zic ca in fond nu are dreptate (e adevarat ca avem niste guvernanti handicapati), insa mi se pare jenant cum tocmai pnl-ul ne vorbeste de faptul ca am dus-o rau, cand noi am dus-o "bine" in guvernarea tariceanu datorita banilor de la capsunari, datorita faptul ca europa ne-a vrut in ue (desi nu meritam) ---pt piata noastra de desfacere- etc, adica lucruri care nu se datoreaza pnl-ului.

Moțiunea de cenzură pe care PNL și UDMR o vor depune se va intitula “Marea păcăleală PDL-PSD”, a anunțat, ieri, vicepreședintele liberal Varujan Vosganian.

Titlul este o referire la încălcarea promisiunilor electorale de către partidele care formează arcul guvernamental. Liberalii aveau mai multe variante de titluri de genul “Fiscalitatea criminală” sau “Genocidul fiscal”, dar au adoptat noua soluție după ce UDMR a propus ca moțiunea să se refere și la alte subiecte. Moțiunea se referă la rectificarea bugetară și la politizarea serviciilor deconcentrate.

“În ultimii zece ani, românii n-au dus-o mai rău ca acum, pentru că salariile și pensiile scad în termeni reali, iar micii întreprinzători își închid afacerile”, a acuzat Vosganian. Fostul ministru al finanțelor a făcut „curba de sacrificiu” suportată acum de România cu „depresiunea economică din 1933”. El a susținut că, în loc să fie un factor de diminuare a efectelor crizei, actualul guvern este un factor de sporire a crizei.

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...aleala-PDL-PSD/

1 May 2009, 01:45:
mai vreau sa adaug ceva. Avem niste tampiti de guvernanti. Si am avut tot timpul. Cu toate ca unele lucruri ar fi fost bune in esenta, momentul in care apar unele chestii si felul cum se aplica/sunt gandite , arata ca avem de a face cu niste diletanti. Peste asta avem si o gramada de omuleti care cred ca afacere se face numai daca iti iese din prima un touareg/q7. Cum era bancul ala? Se intalneste hotul cu prostul?

This post has been edited by aphophis: 1 May 2009, 01:45

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
andu911
post 1 May 2009, 02:51
Post #276

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

o daaaa, de-aia au dat ei Insula Serpilor de pomana, ca o duceam bine pe vremea aia biggrin.gif

--------------------
- - -
+
Master01
post 2 May 2009, 08:00
Post #277

Membru autentic

From: Suceava

Rau a fost cu PNL-ul dar ce bine ne va fi cu PD-L-ul !!!!! Sa traitzi bine!!!! 168.gif

Eu astept alegerile pt presedintie! Va fi circ gratis! Si animale la greu.
Macar la Roma era paine si circ, la noi.................

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
aphophis
post 2 May 2009, 22:25
Post #278

Membru autentic

http://www.cotidianul.ro/geoana_vrea_sa_ba...ilor-82874.html

geoana e tampit, vrea sa bage banii de la fmi in consum, in pensii marite & shit :w00t:

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 2 May 2009, 23:36
Post #279

Membru autentic

Geoana nu e tampit...e prostanac biggrin.gif .

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Dan73
post 4 May 2009, 23:24
Post #280

Membru autentic

QUOTE(RaduNG @ 4 May 2009, 09:36)
Master01, ai un talent extraordinar sa bagi in toate discutiile cate o mica rautate... Tinta fiind evident pedele. Mi se pare iesita din comun abordarea ta.
Eu tin totusi sa "multumesc partidului" care a asfaltat Bd. Iuliu Maniu de 2 ori in 9 ani si inca tine...
*

Radu...o asfaltare facuta nemteste si ca la carte trebuie sa tina spre 15 ani cu mici reparatii, asa ca asfaltarea din 4 in 4 ani e o afacere oneroasa cu care ne-am obisnuit si pe care o toleram dar sa le mai si multumim pentru asta deja e prea de tot. Tot asa s-a asfaltat si Mantuleasa care in trei ani avea niste cratere de iti rupeai rotile in ele, Ferdinand care acum are niste gauroaie pe langa sina de tramvai de numa numa, ca sa nu mai amintesc de A1 sau de parcul IOR unde aleile asfaltate acum doi ani acum se paveaza cu piatra. Asa se fac afaceri in Romania...vii la licitatie cu asfalt nemtesc dar la executie nu pui una dintre componente..ca doar nu esti tampit sa astepti 15 ani sa mai umfli iar potul...nu-i mai bine din 4 in 4 ani?
Ca sa argumentez mai bine si sa nu crezi ca am ceva numai cu pedeleu mai adaug ceva: DN6 spre Alxandria a fost reabilitat prin 98 pe cand era Basescu la transporturi, pe vremea conventiei. Drumul ala rezista de 11 ani cu brio fara nici o reparatie sau reasfaltare si e la fel de bun cu toate ca suporta un trafic intens cu tiruri multe samd. In stadiul in care e eu cred ca mai tine inca vreo 10 ani pana la o eventuala reasfaltare. Deci cu parere de rau iti spun ca banii tai cu care ai contribuit la bugetul sectorului 6 s-au cam dus in buzunarele unor smecheri care nu respecta reteta asfaltului ceea ce afecteaza grav rezistenta acestuia cu scopul de a veni peste 4-5 ani din nou la asfaltare...in loc de 15.

This post has been edited by Dan73: 4 May 2009, 23:37

--------------------
+
DrK
post 5 May 2009, 10:59
Post #281

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Pai cand asfaltezi de 2 ori in 9 ani poti spune ca ai facut o treaba buna cand pe restul strazilor asflatezi in fiecare an... Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemna asfaltare in fiecare an pe Iuliu Maniu...
De asemenea imi aduc aminte de vasile milea care a fost asfaltata de 3 ori intr-o saptamana pentru ca nu s-au respectat conditiile de asfaltare (Primar Basescu tongue.gif )

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
CGB
post 6 May 2009, 08:32
Post #282

CGB

From: behind

politica in romania: mititei si bere de la psd, paranghelie pa malu' marii de la pdl. cica ambele platite din sponsorizari. nu stu de ce am io impresia ca sponsorii am fost noi.
cel putin madam udrea a zis pan la urma ca s-au cheltuit 400.000 euroi din bugetul ministerului turismului, ptr paranghelia de pe litoral.
astept si psd-ul sa recunoasca din ce bani au dat mititeii si berea.

si mai in gluma mai in serios un nene explica pe la tv cum or sa fie impartiti banii de la fmi: 2 miliarde in nu stu ce invistitii, alte 3 miliarde in alte investitii, 5 miliarde la campania electorala.....

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Master01
post 11 May 2009, 14:57
Post #283

Membru autentic

@cristib ,,si mai in gluma mai in serios un nene explica pe la tv cum or sa fie impartiti banii de la fmi: 2 miliarde in nu stu ce invistitii, alte 3 miliarde in alte investitii, 5 miliarde la campania electorala....."

Asta inseamna in traducerea lui Geoana ,,cresterea salariilor si pensiilor". In schimb Pogea se tine bine, sa nu se de-a la toata lumea ci numai la cei ce merita, sa se bage in proiecte economice. Decat proiecte economice in care parca se arunca cu banii la gunoi mai bine salarii si pensii marite ca alea tot la cresterea consumului duc si la miscarea economiei din inertzia in care a intarziat. Nu consider ca este cea mai buna cale dar se observa ca banii publici au lipici la persoane ,,capabile" prin proiecte de management sa le investeasca din bunul public in bun personal. Este nevoie de management aici sa nu observe unii diferentza! Si cum bine spunea cineva ,,Oameni bogatzi-tara bogata!" Da, poate pentru modelul sud-american, ca la noi trebuie ceva de mijloc, daca nu ca in vest cel putin ca in Nord in tarile unde social democratia este utilizata cum trebuie cu legi stricte!

--------------------
+
Master01
post 24 May 2009, 06:01
Post #284

Membru autentic

Sondaj de opinie aici pe reno.ro :
Cu cine votati la alegerile prezidentiale?
1. Traian Basescu
2. Crin Antonescu
3. Mircea Geoana
4. Radu Duda
5. Milutz (PNTCD)
6.................

Daca sondajul da bine ne infiintam in societate specializata in sondaje ......cine stie?

--------------------
+
rombul
post 24 May 2009, 07:47
Post #285

Membru autentic

From: bucuresti

cu nimeni niciunul nu mai merita privilegiul de a fi ales

--------------------
renault captur - B-21- .... 0,9 tce 90 cp
Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
+
luck33ro
post 24 May 2009, 07:57
Post #286

Membru autentic

Cred ca-l votez pe Duda...macar are alta educatie happy.gif

--------------------
+
Catalinmodena
post 24 May 2009, 10:17
Post #287

Membru autentic

From: Aproape de Craiova

Subscriu.
Insa daca ar avea si ceva sprijin in spate,cred ca ar avea sanse reale.Insa cum nu are,cred ca Geoana va iesi pana la urma invingator!

--------------------
Renault megane sedan manager 1.4 16v 2007
+
aphophis
post 24 May 2009, 10:22
Post #288

Membru autentic

care? cea de actor ce s-a insurat cu o printesa?laugh.gif

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
luck33ro
post 24 May 2009, 10:43
Post #289

Membru autentic

Cum le stie Maximusu, ca un om mare... smile.gif

--------------------
+
DrK
post 24 May 2009, 12:45
Post #290

Lapins Creed Assassin

Imi place de voi.
Discutia despre Duda am avut-o si cu cateva pagini in urma cand si eu am spus ca il sustin. Chestia cu insuratul cu printesa nu are nicio valoare. Vedeti ce parinti are Duda dupa care vorbim...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
aphophis
post 25 May 2009, 00:18
Post #291

Membru autentic

QUOTE(luck33ro @ 24 May 2009, 10:43)
Cum le stie Maximusu, ca un om mare...  smile.gif
*

radmasa.gif prea le zici cu foc radmasa.gif parerea mea despre duda. Tara nu are nevoie de un actor acu, care sa ne minta frumos ca ce bine e in romania.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
caktuss
post 25 May 2009, 00:23
Post #292

Membru autentic

From: Iasi

eu astept cu nerabdare pe aia care or sa ne faca morala ca de ce nu ne-am dus sa votam la europarlamentare... pe alde eba , mil(f)ut si alti ratati ca ei.

apropo, de ce avea elna dita moveu si juma de fata unflata azi ? radmasa.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II - numar cu gaura 1.6 16v 05-2005
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
luck33ro
post 25 May 2009, 07:58
Post #293

Membru autentic

QUOTE(aphophis @ 25 May 2009, 00:18)
radmasa.gif prea le zici cu foc radmasa.gif parerea mea despre duda. Tara nu are nevoie de un actor acu, care sa ne minta frumos ca ce bine e in romania.
*

Ete ca am aflat cine minte frumos in tara asta mandra si increzatoare.... Ia zi-ne tu cine trebuie sa ne minta urat in opinia ta? Ca actorii sunt toti mincinosi am inteles,insa acum trebuie sa inteleg ca cel mai bun ar fi un politician de-al nostru onest ca astia nu mint si vor binele tarisoarei aflata la ananghie din cauza actorilor nenorociti?! radmasa.gif

--------------------
+
aphophis
post 25 May 2009, 08:01
Post #294

Membru autentic

da de unde. din punctul meu de vedere toti puliticienii sunt facuti din acelasi material maro. Inclusiv duda, basescu. L-as vota insa pe basescu, pentru ca prin scandalurile ce au fost , am mai aflat si noi una alta de ce se intampla in psd, pnl, pdl. Nu vreau o perioada linistita, a la nastase, unde toti furau in liniste, in timp ce in tara era.. bine rolleyes.gif

This post has been edited by aphophis: 25 May 2009, 08:01

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
DrK
post 25 May 2009, 09:15
Post #295

Lapins Creed Assassin

QUOTE(aphophis @ 25 May 2009, 08:01)
da de unde. din punctul meu de vedere toti puliticienii sunt facuti din acelasi material maro. Inclusiv duda, basescu. L-as vota insa pe basescu, pentru ca prin scandalurile ce au fost , am mai aflat si noi una alta de ce se intampla in psd, pnl, pdl. Nu vreau o perioada linistita, a la nastase, unde toti furau in liniste, in timp ce in tara era.. bine  rolleyes.gif
*

Ia iesi tu in fata si spune-ne cu mana pe inima si cu dovezi irefutabile de ce Duda ne va minti frumos despre tara noastra...
asteptam cu mare drag aceste dovezi lurk0000.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
+
VladSoare
post 25 May 2009, 11:42
Post #296

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

L-as vota insa pe basescu, pentru ca prin scandalurile ce au fost , am mai aflat si noi una alta de ce se intampla in psd, pnl, pdl. Nu vreau o perioada linistita, a la nastase, unde toti furau in liniste, in timp ce in tara era.. bine

Mda, asta cam așa e. Cu pîinea vom sta la fel de prost indiferent de cine va fi la putere, dar cu Bășinescu măcar putem fi siguri că n-o să ne lipsească circul.

This post has been edited by VladSoare: 25 May 2009, 11:46

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
luck33ro
post 25 May 2009, 11:48
Post #297

Membru autentic

Ma gandesc ca Duda nu este inregimentat politic si poate avea o vedere echidistanta/obiectiva relativ la interesele tarii si nu de lupta ptr. ciolan a partidelor. unsure.gif

--------------------
+
Dan73
post 25 May 2009, 12:25
Post #298

Membru autentic

Dupa ce l-am vazut in doua randuri pe la tv pe Radu Duda nu pot decat sa scot palaria. Un tip inteligent, forte inteligent as spune, logic, coerent, cu bun simt si decenta. Nu as avea nici o problema sa il votez si apoi nu imi doresc decat sa initieze modificarea constitutiei si restauratia. Cred ca e evident pentru toata lumea ca cu astia nu se mai poate.

Nu se mai poate ca uite-l vad pe nesimtitul asta de la transporturi cum vine si se da cu caramida in piept ca face el restructurare in companiile din subordine. Da afara oameni ca sa echilibreze veniturile cu cheltuielile, dar uita sa spuna ca mai intai au dezechilibrat si mai mult raportul ala de venituri si cheltuieli numind in functii tot felul de handicapati doar pentru faptul ca sunt membri de partid, functii din care vor incheia niste contracte. La nevasta-mea la servici directorul si-a angajat doi consilieri care nu au nici o treaba cu domeniul (cum dealtfel nici el cu are) pe salarii grase asa cum s-a intamplat peste tot. Directorul evident ca e numit politic si l-a schimbat pe ala vechi care fusese numit de PNL si care, la fel, era pus doar ca era membru nu pentru competenta. Uite asa, pentru aia doi care iau impreuna peste 120 milioane, vor pleca vreo zece amarati ca sa "echilibreze veniturile cu cheltuielile". Domnul asta care e ministru, daca pot sa ii spun asa, stie foarte bine cum sta treaba si cate sute sau mii de clienti politici au fost pusi in functii in ultimele luni dar se face ca ploua si minte cu cinism si nerusinare.

Si ca veni vorba de cheltuieli si de criza. In parcul IOR au fost asfaltate aleile acu' vreo 2 ani.....foarte frumos...se plimba baieti si fete cu rolele si cu bicicletele. Acum vin si scot asfaltul care e in perfecta stare, absolut fara nici un rost, ca sa puna celebrele borduri si sa paveze cu pietre importate pe bani grei.
Imag003.jpg ( Size: 128.88k ) Number of downloads: 82
Imag005.jpg ( Size: 249.33k ) Number of downloads: 82
Imag006.jpg ( Size: 260.81k ) Number of downloads: 80

De-asta mor eu pe pedeleii astia, ca se dau cavalerii dreptatii dar fac exact ca si ceilalti, ba chiar mai rau.
Intr-o parte stau paletii cu borduri si pietre iar in cealalta se ingramadesc oamenii la pomeni electorale. Toata lumea vede, toata lumea stie , dar ii voteza ca "au dat ceva"....un tricou, o sapca, o minge etc.

This post has been edited by Dan73: 25 May 2009, 12:35

Attached thumbnail(s)
Imag007.jpg ( Size: 295.5k ) Number of downloads: 66

--------------------
+
Master01
post 25 May 2009, 12:40
Post #299

Membru autentic

Pai se poate parc fara pavele? Nu se poate! Asta este o retzeta marca unui partid doritor de guvernare si sprijinit de cineva de pe un Deal....stiti voi care, incepe cu Co.... si se termina in ......cenilor. In toate orasele, primarii acestui partid pun pavele...............
Macar PNL a facut treburi mai destepte.

--------------------
+
DrK
post 25 May 2009, 13:22
Post #300

Lapins Creed Assassin

QUOTE(Master01 @ 25 May 2009, 12:40)
Macar PNL a facut treburi mai destepte.
*

blink.gif 173.gif
adica? radmasa.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
+
166 Pages « < 8 9 10 11 12 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 13:27
Dacia