Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 7 8 9 10 11 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

CGB
post 15 Apr 2009, 08:40
Post #241

CGB

Group: Members
From: behind

ii doare la basca de votu' de blam pa puliticienii nostrii. ce frumos ar fi ceva ca-n moldova. sa-l vad pa boc fugind cu piciorusele alea scurte ale lui. si io zvrrrrr cu cataroiu' dupa el. si-apoi sa-l iau pa geoana la ochi si pooooc c-o bila de rulment la scafarlie.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
b76bgaarh
post 15 Apr 2009, 09:29
Post #242

Membru autentic

From: Bucuresti

hai bre cristib...tu doar trebuie sa treci pe langa boc ca zboara...la un metru si un pic ai lui....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DrK
post 15 Apr 2009, 09:32
Post #243

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

Nu merge.. are centru de greutate jos radmasa.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Dan73
post 21 Apr 2009, 00:10
Post #244

Membru autentic

Ma gandeam la o chestiune mai zilele trecute cand a fost publicat un sondaj. Cum e posibil ca mezina familiei prezidentului sa aiba sanse reale de a fi aleasa ca europarlamentar. de fapt, extrapoland la toata clasa politica, cum e posibil ca pentru majoritatea romanilor sa nu conteze mai micile sau mai marile bube din capul majoritatii paliticienilor romani si sa ii voteze mereu, din patru in patru ani cam pe aceiasi.
Raspunsul mi-a devenit mult mai clar trecand printr-un orasel din provincie unde am oprit sa scot niste bani de la bancomat. M-am dus la un bancomat...coada..mai departe, alt bancomat aceeasi coada, dar nu de trei-patru persoane cum mai vezi in zonele comerciale din Bucuresti, ci de 10-15. Oamenii asteptau rabdatori obisnuiti cu lucrul asta. Am renuntat ca nu aveam nevoie urgenta dar mi s-a parut suspect ca atat de multi oameni dintr-un oras sa primeasca banii pe card in aceeasi zi. Am aflat la putin timp ca mare parte din cei care lucreaza in acel oras (exceptand bugetarii) sunt angajati la un singur patron care detine majoritatea afacerilor din raza orasului si nu numai. Salariile sunt de mizerie si nu prea depasesc 5-6 milioane chiar si astea fiind considerate bune. A indraznit un afacerist strain sa deschida o afacere in oras cu termopane. Pentru faptul ca s-a gandit sa dea 9 milioane salariu la angajatii lui i-au fost blocate vreo 2 masini cu materiale in vama in urma unui telefon, plus alte mizerii. Bineinteles ca omul care indraznise sa strice piata cum se spune, invatand oamenii prost cu salarii atat de "mari", s-a carabanit cu tot cu termopanele lui.
La alegerile locale o parte din angajatii acestui roman patron au fost informati ca daca nu iese X primar nu-si vor primi salariile 2 luni. Chiar asa a si fost dar nu pentru ca nu a iesit, ca pana la urma a iesit, ci pentru ca nu a iesit din primul tur.

In sfarsit, cred ca oamenii care traiesc in acest soi de neofeudalism sunt de scuzat atunci cand trec cu vederea greselile de exprimare ale mezinei pomenite de mine mai sus, cand pentru ei nu conteaza decat ca Gigi a dat bani si nu ca a calcat si el un pic legea, sau cand uita de matusi si alte asemenea. Acestea sunt fleacuri fata de ce traiesc ei acolo.

Orasul asta nu e singular in Romania.

This post has been edited by Dan73: 21 Apr 2009, 00:15

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
Master01
post 21 Apr 2009, 04:43
Post #245

Membru autentic

From: Suceava

Adevarul ca ceea ce traim noi in Romania nu prea seamana cu capitalismul ce ni s-a promis in 1989. De fapt este un fel de neofeudalism cu influente din capitalismul salbatic. Iar saracii oameni cand vad o fata frumusica(?) hop cu ..votul pe ea! Mai ales ca pare putin rusinoasa (desi nu are cum, daca ii seamana lui tata!). Vai EBA, toti te iubim, toti te dorim (aici merge, ca nu se uita chiar piezis ca tata!). Deja publicitate i-am facut, urmeaza sa o votam! De fapt toate televiziunile i-au facut publicitate gratis. Noi sa fim sanatosi si sa nu ne imbolnavim cand vom vedea ce prostii mai face! drunksinging.gif

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
DrK
post 21 Apr 2009, 11:11
Post #246

Lapins Creed Assassin

Ce va faceati voi daca nu exista basescu si familia lui? radmasa.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
+
VladSoare
post 21 Apr 2009, 13:25
Post #247

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

Dacă nu existau, ar fi trebuit inventați! biggrin.gif

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
luck33ro
post 21 Apr 2009, 14:30
Post #248

Membru autentic

QUOTE(RaduNG @ 21 Apr 2009, 11:11)
*

Ii numarau ouale lu bombonel si acum... radmasa.gif

--------------------
+
Master01
post 21 Apr 2009, 16:34
Post #249

Membru autentic

Adevarul ca Bombonel este mai frumos ca Base! Bombo tine discursuri plictisitoare. Dar si de discursurile cu sampanie ale lui Base m-am saturat (mai ales ca sunt bune numai cand esti beat si poate il crezi) radmasa.gif Ce rau imi pare STOLO ca nu poti candida!(vorba lui Base 2004) plange.gif alcoholic.gif

--------------------
+
Dan73
post 22 Apr 2009, 14:28
Post #250

Membru autentic

QUOTE(RaduNG @ 21 Apr 2009, 11:11)
*

Intrebarea mea era de ce oamenii obisnuiti voteaza inca politicieni care au mari bube in cap. Am exemplifcat amintind de o tuta semianalfabeta care nu ar trebui sa aiba vreo sansa sa fie aleasa europarlamentar, de matusa unui fost premier, de pomenile lui Gigi si as putea continua.
Tot eu mi-am raspuns aratand cum se traieste intr-un orasel de provincie stapanit de un fel de feudal. Sunt convins ca daca tu ai trai pe 500 de lei pe luna in acel oras atunci ar deveni fleacuri cele ce apar in presa centrala in legatura cu unii politicieni. Cu atat mai mult ti s-ar parea un fleac ca cineva spune "succesuri" in conditiile in care reusesti sa iti schimbi locul de munca si sa ai un salariu de 900 ca dupa doua luni sa ramai somer pentru ca fostul patron l-a gonit pe noul tau patron exact pentru ca iti dadea tie prea multi bani.
Deci eu vorbeam de politicieni cu bube in cap care sunt votati, nu numai de presedinte si familia lui. Oricum nu e nimic anormal sa discuti de un om care e in fruntea bucatelor, presedinte in functie. Apropo, crezi ca s-ar fi discutat atat daca cealalta ar fi venit cu actele pe masa si ar fi justificat si ultimul euro din cei 800000?

This post has been edited by Dan73: 22 Apr 2009, 14:31

--------------------
+
DrK
post 22 Apr 2009, 16:09
Post #251

Lapins Creed Assassin

Crezi ca ar putea cineva sa faca asta?
Mi se pare de toata jena ce se intampla de 2 ani ... Se cauta unul pe altul in cur dupa tarzanei. Cand se gaseste ceva se sare cu el pe masa si se trag clopotele sa vada lumea...
Daca eram in locul lui Basescu spuneam urmatorul lucru: E treaba ei ba cum a produs banii nu a mea. Intrebati pe cine trebuie. E majora si nu raspund eu de ea.
Valabil la toti politicienii...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
CGB
post 22 Apr 2009, 17:27
Post #252

CGB

pai baselu n-are cum sa zica asa ceva, ptr ca are treaba cu tot ce se-ntampla in neamu lui. daca ia mana dupa matracucile lui si dupa frac-su, aia mor de foame.

si ca fapt divers. becali, ca sa fie liber de paste a contribui cam cu 2 mil euroi intr-un anume loc. iar popoviciu cam 13 mil. locul respectiv este pusculita ptr campania electorala a lu'....ghiciti a cui. a unuia de vrea rau de tot sa iasa iar presedinte.

--------------------
caktuss
post 22 Apr 2009, 17:30
Post #253

Membru autentic

From: Iasi

la radu duda ? 243.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II - numar cu gaura 1.6 16v 05-2005
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
DrK
post 22 Apr 2009, 17:35
Post #254

Lapins Creed Assassin

cristib, dovezi?

--------------------
Sedan Negru 2015
+
luck33ro
post 22 Apr 2009, 18:11
Post #255

Membru autentic

dovezi ... radmasa.gif uite acum fuge dupa ele cristib, ca le-a uitat la tzara de cand cu pastele! laugh.gif

eu nu-l mai votez pe Base ...gata s=a ras pe botoc! si nici dovezi nu-mi mai trebuie ptr. asta icon_mrgreen.gif

--------------------
+
DrK
post 22 Apr 2009, 18:47
Post #256

Lapins Creed Assassin

Pai eu daca spun ca Nastase i-a dat 10 oua numarate si juma din Avicola lu Funar ma credeti?
Sau aici e topicul in care trebuie sa credem ce scriu baietii din INTACT si mai ales suntem foarte atenti la toate subiectele din libertatea de weekend si click????
Ceva credibil trebuie sa aiba o logica, un fir pe care sa mearga lumea...
Ca sa fiu in ton cu topicul am auzit ca Vanghelie si-a luat bilete vip la Depeche Mod pe persoana fizica, Geaoana a ciordit un camion cu mici pentru 1 mai, Mitrea fura ciment de la Boc si Videanu exporta marmura in siberia...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
luck33ro
post 22 Apr 2009, 21:11
Post #257

Membru autentic

si toate astea le stii din click si libertatea de 1 mai? smile.gif

--------------------
+
Dan73
post 22 Apr 2009, 21:41
Post #258

Membru autentic

QUOTE(RaduNG @ 22 Apr 2009, 16:09)
Crezi ca ar putea cineva sa faca asta?
Daca eram in locul lui Basescu spuneam urmatorul lucru: E treaba ei ba cum a produs banii nu a mea. Intrebati pe cine trebuie. E majora si nu raspund eu de ea.
Valabil la toti politicienii...
*

Sunt convins ca foarte multi oameni pot sa isi justifice sumele cu care si-au cumparat sau facut casa.
Daca erai tu in locul lui si spuneai asta se chema ca esti presedinte de republica bananiera. In orice tara din Europa presedintele trebuie sa raspunda la orice insinuare din presa vis-a-vis de modul cum a fost facuta averea familiei. Mai ales ca o parte din suma de 800000 e facuta din vanzarea casei de pe Bucuresti-Ploiesti, casa pe care taticul i-a cedat-o ca sa ramana saracu' de el pe drumuri pentru a crea o aparenta de legalitate (oricum nu era legal) asupra dreptului de cumparare a apartamentului din Mihaileanu pe care a dat 19000 de verzisori...pentru 300 mp.
Ia si citeste sa vezi pe cine aperi tu.
http://www.gandul.info/politic/istoria-dob...tml?3928;254175
In orice tara din uniunea asta asa ceva nu era trecut cu vederea nici de presa, nici de justitie si nici de oamenii simpli care nu ar mai fi votat cu asemenea "luptator" cu coruptia. La noi merge...merge si asa.

This post has been edited by Dan73: 22 Apr 2009, 21:52

--------------------
+
DrK
post 23 Apr 2009, 09:43
Post #259

Lapins Creed Assassin

QUOTE(luck33ro @ 22 Apr 2009, 21:11)
si toate astea le stii din click si libertatea de 1 mai?  smile.gif
*

Tu nu ai inteles mare lucru.....

Sunt convins ca foarte multi oameni pot sa isi justifice sumele cu care si-au cumparat sau facut casa.
Daca erai tu in locul lui si spuneai asta se chema ca esti presedinte de republica bananiera. In orice tara din Europa presedintele trebuie sa raspunda la orice insinuare din presa vis-a-vis de modul cum a fost facuta averea familiei. Mai ales ca o parte din suma de 800000 e facuta din vanzarea casei de pe Bucuresti-Ploiesti, casa pe care taticul i-a cedat-o ca sa ramana saracu' de el pe drumuri pentru a crea o aparenta de legalitate (oricum nu era legal) asupra dreptului de cumparare a apartamentului din Mihaileanu pe care a dat 19000 de verzisori...pentru 300 mp.
Ia si citeste sa vezi pe cine aperi tu.
http://www.gandul.info/politic/istoria-dob...tml?3928;254175
In orice tara din uniunea asta asa ceva nu era trecut cu vederea nici de presa, nici de justitie si nici de oamenii simpli care nu ar mai fi votat cu asemenea "luptator" cu coruptia. La noi merge...merge si asa.

De cand un om este responsabil pentru faptele altui om? Daca as avea un frate care a furat o masina trebuie sa raspuns eu pentru el?
Eu nu apar pe nimeni dar ma deranjeaza basmele astea si mai ales aia care cred tot ce se scrie in presa asta de cenzurat de la noi. De mai mult de 4 ani nu mai citesc ziare. Ce sa vad in ele? Cate oua are nastase si cate case are basescu? Pfff, mai bine lasa. Mi-ai dat un link la un ziar de mare interes. Gandul unde sef de trib este CTP. Acest "sparing partner" pentru Hurezeanu care de 5 ani traieste cu o singura idee: "Basescu must die"...

A mai ramas un loc in care majoritatea romanilor nu mint: CV-ul. La modul in care merg lucrurile ma astept in curand sa vad asistent meneger-ite absolvente de Harvard si ingineri cu diplome de MIT...

La final tin sa va reamintesc ca asta pe care il injurati atat este presedintele tarii si nu a ajuns acolo ca e prost...

This post has been edited by RaduNG: 23 Apr 2009, 09:44

--------------------
Sedan Negru 2015
+
b76bgaarh
post 23 Apr 2009, 09:46
Post #260

Membru autentic

From: Bucuresti

a ajuns acolo ca noi suntem prosti.....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
DrK
post 23 Apr 2009, 09:51
Post #261

Lapins Creed Assassin

wallbash.gifAham. Daca presupunem ca este adevarat ce ai scris tu acolo mai sus atunci se confirma ce am spus si eu. Basescu nu a ajuns presedinte de prost ce este si de aici se intelege destul de bine ca nu isi poate permite sa faca greseli "gasite" de jurnalistii pupincuristi de la gandul.

This post has been edited by RaduNG: 23 Apr 2009, 09:52

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Dan73
post 23 Apr 2009, 11:09
Post #262

Membru autentic

Haide domnule ca nu sunt inventii. Chestia cu Mihaileanu este notorie si nu a fost publicata numai de Gandul si nu e de acum. Daca vrei sa demontezi ce scrie acolo, ceea ce se stia dinainte ca asta nu e decat un remember, de ce nu iei la bani marunti articolul si sa il desfiintezi? E usor ca dintr-o propozitie sa spui ca aia mint sau sunt prosti, pupincuristi sau mai stiu eu ce in stil de politician.
Corect ar fi sa spui ca legea 112 sau legea 114 prevede altceva, nu ceea ce spune autorul articolului ca prevede si care mistifica. Articolul asta, ca si multe altele scrise pe tema asta, dovedeste clar ilegalitatea. Tu vii sa sustii contrariul spunand doar ca aia mint. Pai de ce mint? Apartamentul ala nu e in posesia lui? Legea prevede ca poti primi locuinta din fondul locativ doar daca nu ai nici o alta in proprietate ori el avea....samd. Unde este minciuna? Cum poti sustine ca este basm? Autorul articolului citeaza legi, si vorbeste de fapte reale (cum am spus apartamentul este si acum in proprietatea lui ...sau e basm si asta?). Tu pe ce te bazezi cand spui ca e basm? S care e treaba ca autorul articolului este ziarist la Gandul? Care e problema cu CTP? Poate actiunile lui sunt justificate, poate chiar a facut ilegalitati presedintele. Sau asta e imposibil din principiu?
Inca o data, presedintele este responsabil si trebuie sa justifice pentru ca o parte din aia 800000 sunt din vanzarea casei de pe DN1. Aia de unde sunt? Din salariul de primar?
Te-as ruga, daca ai binevointa, sa nu ignori nici o intrebare si sa nu raspunzi cu chestii de genul: "spui prostii", "fabulezi", "esti tembel"...etc

This post has been edited by Dan73: 23 Apr 2009, 11:12

--------------------
+
DrK
post 23 Apr 2009, 11:25
Post #263

Lapins Creed Assassin

Pot sa spun urmatorul lucru: Legile atat de ambigue cu atatea gauri si demodate incat permit multe lucruri.
S-a demonstrat de nenumarate ori ca la noi in tara sunt legi care se bat cap in cap si depinde doar de "organ" pe care vrea sa o aplice.Cand spun basme inseamna ca x a auzit de la y care a vazut la z ce s-a intamplat iar prin procedeul telefonul fara fir a ajuns informatia (in 90% din cazuri incompleta) la un ziarist (bun sau la second hand). Cu CTP problema e mai veche. Ca om il respect dar ca ziarist nu. De unde a avut basescu bani? Hehe, dupa ce esti marinar, ministru de transporturi si primar mai are rost sa iti pui intrebarea asta? Pana una alta exista altii care au fost in functie doar 4 ani si au furat mai mult ca basescu... Daca vreti sa injurati, incepeti cu aia.

Mai e ceva... adip, trage cangurii pe stanga ca o sa vin si eu acolo...

This post has been edited by RaduNG: 23 Apr 2009, 11:28

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Dan73
post 23 Apr 2009, 12:01
Post #264

Membru autentic

Legile alea ambigue tot in favoarea celor de sus au fost facute.
In cazul asta nu prea e vorba de telefonul fara fir, a fost filmat cand intra in imobil, exista acte. De acord ca altii au furat mai mult dar deocamdata el e presedinte asa ca cu atat mai mult trebuie puse tunurile pe el. Mai ales ca se da cavalerul anticoruptiei.

--------------------
+
Master01
post 23 Apr 2009, 12:38
Post #265

Membru autentic

Jos Besescu! Este un corupt si un prefacut! Hahahaha ca fraieri mai suntem noi de i-am crezut toata scena de lord a dreptatii...... Ce bine este sa fii incoruptibil...... uite flota nu este flota......uite casa nu este casa.............si noutatea uite guvernul.... nu este guvernul meu ci a mamicii guvernului. Toate sunt super in Romanica asa ca va rog incolonarea si la votare. Base este cel mai tare! Ciocu mic ca Noi suntem la guvernare!
Si nu uitati.....,,Ei cu Ei, Noi cu Voi". Care suntem Noi, tot aia cu EIIIIIIIIIIIII!!!
Tradare, de 10 ori Tradare. sofer6.gif sofer5.gif post-336-1110552483.gif fleur.gif RO_flag.gif big_wheel.gif

--------------------
+
CGB
post 23 Apr 2009, 13:18
Post #266

CGB

QUOTE(RaduNG @ 23 Apr 2009, 11:25)
Hehe, dupa ce esti marinar, ministru de transporturi si primar mai are rost sa iti pui intrebarea asta?
*

pai in conditiile descrise mai sus, e cu atat mai indreptatita intrebarea "de unde are atatia bani?".
daca dupa revolutie ar fi avut vreo mare afacere din care sa scoata bani, nu mai intreba nimeni nimic. da' baselu' fu bugetar in toti anii astia.
luati-i declaratiile de avere de dupa revolutie, si adunati toti banii de i-a castigat din salar. abia iese de-o vila mai rasarita. cam ca aia de-a avut-o in otopeni.

ce deranjeaza, e ca specimenu' a pozat in marele cinstit al tarii, a acuzat coruptia, a aratat cu dejtu' la unu si la altu. si asta-n timp ce el e unu' din mari bogati ai romaniei. din salar de bugetar.

--------------------
DrK
post 23 Apr 2009, 13:27
Post #267

Lapins Creed Assassin

poate ca ala care a furat mai putin ii arata pe aia care au furat mai mult...
in rest, bugetar sau nu, eu mizez pe partea cu marinaritul... sfant sau nebun sa fii sa nu ai o combinatie pe unde mergi...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
CGB
post 23 Apr 2009, 13:54
Post #268

CGB

cat ar fi marinarit el si cate combinatii ar fi avut, grosu' averii l-a facut dupa ce-a inceput sa lucre la stat (ministru, primar, presedinte). din posturile astea se fac adevaratele combinatii, nu din marinarit. una e sa aduci uischi si blugi si sa-i vinzi la vecini in bloc pa cateva mii de euro si alta e sa fi ministru (primar, prejedinte) si sa dai o semnatura p-o hartie, semnatura care valoreaza milionu' de euro.

--------------------
Master01
post 23 Apr 2009, 14:26
Post #269

Membru autentic

--------------------
+
CGB
post 27 Apr 2009, 08:33
Post #270

CGB

a reusti sa ma scarbeasca si crin antonescu, desi mi-era simpatic.
si asta de cand a iesit la rampa ca sa protesteze impotriva schimbarilor sefilor de institutii. cica e urat si imoral. pai ma nea crine, stim si noi ca e urat si imoral, da' sincer nu m-asteptam ca taman tu sa zici asta. acu' 3-4 ani cand pnl si pd faceau acelasi lucru cu sefii psd-isti, nu era urat si imoral?
si mai nea crine, stim toti ca atunci cand se schimba regimul se schimba si sefii. e o chestie stiuta si acceptata de toti. da' chiar nu era nevoie sa iesi si tu sa faci galagie pe tema asta. puteai sa faci ceva mai bun. acu' nu faci decat demagogie ieftina, ca toti ceilalti. am crezut ca tu esti mai rasarit. drept urmare vei primi si tu un penis, pe buletinul de vot.

--------------------
166 Pages « < 7 8 9 10 11 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 12:37
Dacia