Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

166 Pages « < 10 11 12 13 14 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Politica pe malul Dambovitei

Dan73
post 7 Jun 2009, 20:37
Post #331

Membru autentic

Group: Members

Lasa-ma nene ca incep sa cred ca avem ceva stricat in gena. Eu nu ma lamentez, pe mine ma apuca furia pur si simplu si daca asa avea in fata un votant care l-a trimis pe Gigi in parlamentul european sau unul care a facut-o pe EBA parlamentar, i-as l-as lua in suturi.

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aphophis
post 7 Jun 2009, 20:46
Post #332

Membru autentic

fiecare cetatean are dreptul sa voteze cum vrea el. Chestia asta e unul din pilonii de baza a democratiei. Si se rezolva prin credibilitatea mai buna a contracandidatilor, astfel incat sa le dea motive cetatenilor sa vina la vot sa voteze in favoarea lor, nu in favoarea lui eba, udmr sau prm

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Fratzica
post 7 Jun 2009, 20:50
Post #333

Zen

Group: Moderatori

luate-ar dra*u tara. Asta e tot ce pot zice.

Aphophis ce credibilitate iti inspira tie EBA Vadim sau Becali?

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
aphophis
post 7 Jun 2009, 20:55
Post #334

Membru autentic

pai tocmai nu e vorba de credibilitatea ebei sau al vadimului. Ca nu au fost votati pentru asta (ci de electoratul propriu al unui partid). Pur si simplu , in cazul partidelor care pot sa stranga electorat, ii avantajeaza prezenta mica la vot a "rezervorului" de unde isi iau celelalte partide voturile. Oricum cu eba nu imi fac griji, ca e proasta sau nu conteaza mai putin, extremisti sa nu avem acolo, ca aia ne pot face necazuri mai mari. Si extremismul nu e numai problema noastra, am inteles ca in olanda a castigat (sau e pe locul 2) un partid extremist. Adica vesti proaste pentru europa

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
caktuss
post 7 Jun 2009, 21:13
Post #335

Membru autentic

From: Iasi

"extremisti sa nu avem acolo, ca aia ne pot face necazuri mai mari"

lasa sa avem unguri alte tokes si csaba bozgor ala ... aia ne fac necazuri mici...

--------------------
Renault Megane Sedan II - numar cu gaura 1.6 16v 05-2005
m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006)
33 600 km (26/09/2007)
45 000 km (o3/01/2009)
50 000 km (03/06/2009)
+
aphophis
post 7 Jun 2009, 21:14
Post #336

Membru autentic

pai tokes e unul din extremisti. Care e mult mai periculos decat eba. Da nah.. presa, trebuie sa latre unde da bine catre sefi,in loc sa arate cu degetul unde sunt adevaratele probleme

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 7 Jun 2009, 21:28
Post #337

Membru autentic

Parerea mea e ca prostia e cel mai periculos lucru de pe pamant.
Zic si eu ca si Fratzica...duca-se in......de tara.

--------------------
+
aphophis
post 7 Jun 2009, 21:34
Post #338

Membru autentic

nu neaparat. pentru ca eba nu cred ca are ea un scop acolo. Pe cand aia ce stiu ce vor, se trezesc cu puterea in mana. Si vor incepe sa sape. Sa nu ne miram daca tema maghiara va deveni tot mai acuta in urmatorii ani, mai ales ca parlamentul european a inceput sa se umple de extremisti. Is curios daca si in ungaria extremistii vor fi reprezentati bine in pe. Ca ar fi nasol, in cazul asta

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Dan73
post 7 Jun 2009, 21:46
Post #339

Membru autentic

Faptul ca ungurii isi trimit reprezentanti extremisti (dar inteligenti zic eu) in parlamentul european nu putem impiedica. Puteam in schimb sa trimitem oameni de aceelasi calibru in ceea ce priveste inteligenta ca sa le faca fata cu succes (nu cu succesuri) alora. In loc de asta trimitem tute facute gramada. Mi-e o greata.....

--------------------
+
adip
post 8 Jun 2009, 04:54
Post #340

Banned

From: Melbourne, Victoria

Cel mai rau, dupa parerea mea, e ca astia care au fost alesi pentru PE sunt oglinda celor pe care-i reprezinta. In parlamentul european Romania si romanii vor fi vazuti prin cei care ii reprezinta, de-alde eba, vadim sau jiji. Nu faptul ca au ajuns acolo pur si simplu e grav, ci faptul ca au ajuns acolo reprezintand Romania.
Aparent Brucan a fost extrem de optimist in '89 cu cei 20 de ani

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Master01
post 8 Jun 2009, 05:44
Post #341

Membru autentic

From: Suceava

Gigi a spus ca se retrage daca nu are ce face pe acolo,nu poate ajuta popolu! Si nici nu are ce face, asta este drept. Slaba participarea la vot, iar asta spune multe, inclusiv rezultatul. Un efect bun al participarii ar fi fost scaderea numarului de parlamentari UDMR. Nu obtineau ei 10% daca participau mai multi. Ma mir ca nu au scos un scor mai mare, totusi nu au mers toti maghiarii la vot, altfel era si mai nasol. EBA o sa zambeasca frumos prin PE si ne va trimite bezele. Si Basescu de ce o doreste parlamentara? Sa nu mai frece menta prin Dorobanti sau o vrea urmasa pe tronul de presedinte? ohmy.gif

--------------------
RENAULT MEGANE SCENIC - Nr. de SV 2005/1598 cmc 1,6 16 V
Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie.
+
luck33ro
post 8 Jun 2009, 08:07
Post #342

Membru autentic

Partidul Piratilor, care isi propune sa apere libertatile utilizatorilor de Internet si sustine schimbul de fisiere in retea, va intra in Parlamentul European, dupa ce a obtinut 7,1 la suta din voturi la alegerile europene, conform rezultatelor partiale anuntate la Stockholm. Fondat in 2006, partidul si-a triplat numarul de membri dupa condamnarea la cate un an de inchisoare a patru dintre administratorii site-ului suedez de file-sharing The Pirate Bay, relateaza AFP.
icon_mrgreen.gif

--------------------
+
rombul
post 8 Jun 2009, 09:25
Post #343

Membru autentic

From: bucuresti

mai multe partide nationaliste in pe

--------------------
renault captur - B-21- .... 0,9 tce 90 cp
Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
+
DrK
post 8 Jun 2009, 10:26
Post #344

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

You are what you vote...

Oricum, stati voi linistiti ca un post in PE = trecerea pe o linie moarta dpdv politic. Cand trimiti oamenii in PE vrei sa scapi de ei. Asa trateaza partidele mari problema. Luam exemplu pdl (mi-a fost mai usor sa le gasesc pe site candidatii):
Stolojan - pe asta in romania nu-l mai voteaza nici cainii dupa atata teatru
Macovei, Ungureanu, Preda, Bodu - oameni care au avut partea lor de cascaval dar au dat-o-n bara. Daca erau baieti buni erau in pozitii de ministru acum...

This post has been edited by RaduNG: 8 Jun 2009, 10:34

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
luck33ro
post 8 Jun 2009, 10:40
Post #345

Membru autentic

Adevarat graiesti. Taticu Base a vrut sa scape de podoaba care-i facea antireclama tongue.gif

--------------------
+
Master01
post 8 Jun 2009, 16:42
Post #346

Membru autentic

Pe ei ii taie de la cascaval, dar prin astia acolo ne luam adio de la cascavalul de la bugetul U.E. fiindca cu asa avocati pe acolo nu avem nici o sansa sa avem o pozitie corecta acolo. Sa vezi circ. Totusi noi contribuim la bugetul Uniunii cu ceva miliarde euro dar nu reusim sa utilizam din banii post aderare. Deci, ca mare si bogata tara, ne-am prins pe post de nasi sa decartam acolo, ca ceilalti se descurca, o duc bine, se distreaza dar noi platim consumatia. radmasa.gif

--------------------
+
murfi
post 8 Jun 2009, 16:56
Post #347

Membru autentic

Voi stiati ca avem parlamentari in PE de mai bine de 2 ani.
Ati auzit ceva de ei pana acum????
Au aparat ei cumva imaginera romaniei?
Au fost initiativele lor la baza unor proiecte de legi care sa aduca ceva bun in romania?

Niciunul dintre actualii oameni 'politici' care vor o parte din cascaval nu va pleca acolo pentru ca le scade sfera de influenta. Aici in Ro pot castiga de 10-100 ori mai multi bani decat cei care se duc in PE.

This post has been edited by murfi: 8 Jun 2009, 16:58

--------------------
+
Master01
post 8 Jun 2009, 17:26
Post #348

Membru autentic

Cica unii au fost foarte activi acolo, prin numarul de luari la cuvant. Prin proiecte de legi este mai complicat, depinde in ce grup parlamentar sunt, cat de influent este. O lege nu trece daca nu are numar de voturi suficient. Sigur ca nu au facut mare branza dar unii erau buni. Ce poate face Gigi in locul lor? Nimic!

--------------------
+
DrK
post 8 Jun 2009, 18:14
Post #349

Lapins Creed Assassin

Baieti sunt niste lucruri foarte clare acolo:

1. Nu ciripesti decat daca Partidul European(de stanga de dreapta de mijloc de mm) te lasa.
2. Canti cum iti spune Partidul European(de stanga de dreapta de mijloc de mm) si trebuie sa ai grija sa nu falsezi.
3. EBA stia ea ce zicea. "Cum zice Partida democrata europeana asa fac/asa votez"
4. Cascavalul post aderare se ia cu ajutorul proiectelor facute in romania nu pe baza promisiunilor gen "sa moara fam. mea" de la trimisii nostrii in PE.
Fiti fericiti mai bine ca s-a dus cine s-a dus din partea prm acolo. Daca nu sparg ceva sau bat pe cineva nu o sa mai auzim de ei o vreme...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Master01
post 8 Jun 2009, 18:28
Post #350

Membru autentic

Misto chestia cu activitatea prm-ului. radmasa.gif Seful mare Vadim e violent doar prin limbaj iar Gigi bate pe cineva daca are voie sa il ia si pe Smarandescu cu el in Parlament. biggrin.gif

--------------------
+
Vio
post 9 Jun 2009, 14:13
Post #351

MEMBERMENSCH

From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

Avand in vedere greata care m-a cotropit dupa invalmaseala asta pe care ei o botezara "Euroalegeri", si luand in considerare ca, avand azimut prezidentialele:
- chiomparliu' (TM @cristib) si-o pierdut de ceva vreme si definitiv votul meu, decizie intarita pentru a zecea oara de "magistrala" (cred ei) operatiune EBA;
- Antonescu mi se pare o papusa umpluta cu paie, care si ala nu stie altceva decat sa latre;
- Geoana e... prostanac, si atat...
... intreb si eu ca omu', totusi, de ce sa nu incercam cu Duda?...
Argumente pro:
- membru prin alianta al casei regale, adica al acelei familii de care de bine de rau se leaga cei mai buni ani ai Romaniei de cand ne putem noi aduce aminte;
- posibilitatea de a beneficia in guvernare de sfaturile socrului lui, pentru care am un respect total;
- prin intrarea in casa regala a fost (speram) oarecum "smuls" din mlastina balcanismului si a santajabilitatii;
- impresie buna, de coerenta in limbaj si argumentatie.
Argumente contra:
- povestea cu securitatea (nedovedita mai presus de indoiala, si chiar daca ar fi, so what?... toti fac parte din clubul asta, sa nu fim naivi...);
- povestea cu studii facute prea repede si pe genunchi, ca sa dea bine la cv (din nou, cam asa au facut toti, dar macar la el nu se vede atat de evident, adica poate sa construiasca o propozitie cu subiect si predicat si sa numere pana la 20 fara sa se descalte...).
Asa ca ma intreb: ce-ar fi sa le facem bucata la prezidentiale, astia care am stat pana acum acasa, sa mergem sa votam cu Duda?... Numai ca sa ii vedem spumegand pe toti ailalti... hai sa mai aplicam o data vorba aia "mai rau ca cu astia nu se poate", macar de-ar fi ca de data asta sa nu ne mai inselam...
Ce ziceti?... chiar ar fi interesanta o discutie pe tema asta....

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
adip
post 9 Jun 2009, 14:28
Post #352

Banned

QUOTE(Vio @ 9 Jun 2009, 22:13)
- povestea cu studii facute prea repede si pe genunchi, ca sa dea bine la cv
E suficient, dupa mine, sa il descalifice.
Hai mai frate ca nu se poate, trebuie sa existe cineva care sa fi incheiat niste studii pe bune si care sa se poata bate cu baselu sau prostanacul. Nu e posibil sa avem numai prapaditi.

--------------------
* * *
+
Vio
post 9 Jun 2009, 14:40
Post #353

MEMBERMENSCH

Incercam la argumentul respectiv sa ma uit mai putin la input si mai mult la output... ca din pacate altcineva nu se profileaza, asa ca defilam cu ce avem... o luam ca restrictie initiala la model... icon_mrgreen.gif Io ma gandesc serios oricum la ideea ca un vot dat astuia poate fi o metoda sa le dai o palma alorlalti... la fel cum au votat unii in 2000 cu Vadim, "de-ai dreacului"... macar asta nu e Vadim, sa fim seriosi...

--------------------
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
DrK
post 9 Jun 2009, 14:58
Post #354

Lapins Creed Assassin

1. Nu prea imi vine a crede ca familia regala ar accepta un incult.
2. din pacate un candidat independent la prezidentiale nu va avea nicio putere fara sustinearea unui partid in parlament...

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Vio
post 9 Jun 2009, 15:09
Post #355

MEMBERMENSCH

1. Asta spuneam si eu, ca nu mi se pare incult, chiar daca e subtire la cv...
2. Daca printr-o minune l-ar alege presedinte aia dezamagiti de ceilalti, sa vezi tu cum ar sta partidele la coada sa il sustina... c'asa-i in tenis... in Romania... icon_mrgreen.gif

--------------------
+
VladSoare
post 9 Jun 2009, 15:09
Post #356

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

.. intreb si eu ca omu', totusi, de ce sa nu incercam cu Duda?...

Pentru un motiv cît se poate de pragmatic: n-are șanse. Iar dacă votezi cu unul fără șanse, votul tău se pierde. E ca și cum ai sta acasă și n-ai vota deloc.

Hai mai frate ca nu se poate, trebuie sa existe cineva care sa fi incheiat niste studii pe bune si care sa se poata bate cu baselu sau prostanacul.

Ca să se bată cu Bășinescu nu-i trebuie studii, integritate și competență. Ca să aibă șanse contra lui îi trebuie tupeu, bani, susținerea unui partid mare. Trebuie să știe să-și cultive relațiile politice, să știe să mintă, să știe și să poată să manipuleze populația cu televizorul și cu presa.
Oameni competenți și cinstiți avem destui. Problema este că dacă sînt cinstiți n-au șanse în politică.

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
Vio
post 9 Jun 2009, 15:20
Post #357

MEMBERMENSCH

Pentru un motiv cît se poate de pragmatic: n-are șanse. Iar dacă votezi cu unul fără șanse, votul tău se pierde. E ca și cum ai sta acasă și n-ai vota deloc.

Atata vreme cat votul meu s-ar duce spre unul din muppetsii din tripleta amintita, abia atunci s-ar pierde, nu in cazul asta... Dar daca, dracia dracului, se gasesc inca vreo cateva milioane de scarbiti ca mine si ca tine de toate celelalte jivine din politica?... si daca tipul are o campanie convingatoare?... (citeam chiar azi un slogan lansat de el pe care il gasesc inspirat: Romania Altfel) - e posibil atunci ca votul meu sa nu se piarda?
Ca să se bată cu Bășinescu nu-i trebuie studii, integritate și competență. Ca să aibă șanse contra lui îi trebuie tupeu, bani, susținerea unui partid mare. Trebuie să știe să-și cultive relațiile politice, să știe să mintă, să știe și să poată să manipuleze populația cu televizorul și cu presa.
Oameni competenți și cinstiți avem destui. Problema este că dacă sînt cinstiți n-au șanse în politică.

Si daca totusi se poate si altfel, si tipul asta o dovedeste?...
Cam multi de daca, de acord, dar pe mine unul ma bantuie serios ideea de a-l vota...

--------------------
+
DrK
post 9 Jun 2009, 15:35
Post #358

Lapins Creed Assassin

Eu sustin candidatura. De cand s-a vehiculat doar, eram entuziasmat de idee smile.gif

Oare va fi tot o tzeapa? Un cal troian? Un mod de a aduna voturile pentru unul din ceilalti candidati? Sper sa nu.

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Vio
post 9 Jun 2009, 15:43
Post #359

MEMBERMENSCH

Om vedea.

--------------------
+
adip
post 9 Jun 2009, 15:53
Post #360

Banned

Vio, daca tu te inscrii la presedintie eu te votez. Daca nu apare intre timp alta varianta mai buna, normal laugh.gif
Pe bune.

--------------------
* * *
+
166 Pages « < 10 11 12 13 14 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 22:20
Dacia