Politica pe malul Dambovitei
![]() ![]() ![]() |
Politica pe malul Dambovitei
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu am apucat sa imi nuantez pozitia. Sunt perfect de acord ca rubedeniile incompetente si gasca de functionari supranumerari a caror singura misiune e sa se grupeze cate 5 la impinsul unei coli de hartie sa se duca invartindu-se.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Asta aduce foarte multa valoare.....domnu primar ![]() Specimene de astea conduc si gestioneaza fonduri de la stat.... 7 May 2010, 21:58: This post has been edited by biscu: 7 May 2010, 20:58 |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(xcss @ 7 May 2010, 20:55) Nu am apucat sa imi nuantez pozitia. Sunt perfect de acord ca rubedeniile incompetente si gasca de functionari supranumerari a caror singura misiune e sa se grupeze cate 5 la impinsul unei coli de hartie sa se duca invartindu-se. eu pe astia ii vreau afara. NU am nimic cu profesorii, medicii care isi fac treaba. Sper ca marinarul sa ia masurile care trebuie, chiar daca sunt nepopulare. later-edit: si vreau si eficienta din partea statului in cazul serviciilor oferite This post has been edited by aphophis: 7 May 2010, 21:12 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
xcss |
![]()
|
Tragand linie: sunt un bugetar care nu este de acord ca din cauza miilor, zecilor, poate sutelor de mii de loaze din sistem, sa aiba de suferit cei care muncesc onest si care nu castiga salarii atat de fabuloase precum se vehiculeaza. Solutiile propuse reflecta un comunism cu taxa inversa. In opinia mea, doar loazele si leprele respective ar trebui sa o ia pe coaja, dar, desigur, asta nu se va intampla, din pacate. Si, tot din pacate, "divide et impera" este un principiu antic dar care, observ, este foarte eficace in zilele noastre.
|
--------------------
-
-
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Cu ce ai scris mai sus, sunt total de acord. De acele "loaze" este nevoie sa curatam sistemul de stat...Pentru ca daca ar fi date afara, nu ar mai fi nevoie de reduceri de salarii pt toti..
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.264 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
Dack chiar crezi ca UE a vazut in Romania mai mult decat o piata de desfacere? Nu cred.Nu am spus sa nationalizeze statul capacitatile de productie ti-am oferit o alternativa la ce ai spus tu ca daca moare privatul moare tot.Statul nu moare stai linistit.Se formeaza alte structuri.Liderii de sindicat aia mari de centrale sindicale sunt intr-o masura mai mare sau mai mica aserviti puterii.Nu neg ca privatul ofera bani la stat sub diferite forme dar sa nu uitam ca statul este unul din cei mai mari parteneri de afaceri ai privatului asa cum am mai spus si mai sus.Achizitiile de tot ce inseamna functionare structurilor statului - de la primaria din sat pana la ministere- se fac de la privat.Tu ce ai prefera un loc de munca lejer platit acceptabil sau unul periculos platit la fel? Cred ca il vrei pe cel mai putin periculos.Inainte sa scada salariile ar trebui sa mai taie din posturile de conducere , din neamurile aduse la Bucuresti - neamuri carora trebuie sa li se asigure tot pentru ca asa prevede legea-si din cheltuielile facute aiurea.Orice stat este corupt numai ca la noi este prea evident si se iau masuri de fatada.Cat despre viziunea economica asta nu e treaba mea ca deaia sunt unii la conducere.Treaba mea a fost sa merg la vot si se vede ca am fost degeaba.Asa cum am mai spus nu toti angajatii la privat lucreaza la multinationale, toti cunoscutii mei care au firme trag statul in piept,iar angajatii la privat accepta salariile mici cu promisiunea de alte compensari neimpozabile si injura banca , ca nu le da credit ca au salariul mic.Placa aia cu 10 la poarta o pun ca sa forteze mana celui in cautare de loc de munca.Pe nasul meu - lucra la o firma de farmaceutice ca reprezentant de vanzari si dupa vreo cativa ani incepuse sa il cunoasca concurenta- au vrut sa il ia la ei dar pe acelasi salariu ca la vanzari.Raspunsul lui a fost sa mai puna ceva bani daca vor sa se duca la ei.A plecat la firma noua si aia mareau targetul mereu pentru ca il indeplinea pe cel din luna anterioare.Mereu a cerut marirea salariului si a castigat-o.Nu stiu ce opreste pe cineva bun in meseria lui sa ceara marirea salariului sau sa plece undeva unde e mai bine.De netagaduit este faptul ca angajariel la stat sunt prin "concurs" dar printre nepoti si alte rude mai sunt si cativa fraieri care sa munceasca si sa dea o nota de legalitate concursului respectiv.
xcss nu ai observat ca la restructurari tot loazele raman in sistem? This post has been edited by buzasparta: 7 May 2010, 21:21 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
xcss |
![]()
|
Dar da-i afara daca poti, cand aproape toti sunt inregimentati politic, intr-un fel sau altul. Tare ma tem ca, si daca se vor aplica aceste masuri propuse, tot nu vom ajunge nicaieri, pentru ca problema de baza nu e acolo...
|
--------------------
-
-
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.264 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
La stat posturile calde si cu bani bunicei sunt ale neamurilor iar alea unde este raspundere si munca balamuc sunt ale fraierilor.Ca si acolo trebuie sa munceasca cineva totusi.La CFR se anunta mare disponibilizare printre magazineri.Din 40 au plecat doar 2 ca celelalte aveau neamuri in sistem care le-au ajutat sa treaca pe alte locuri neocupate si care nu intrau la restructurare.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
xcss |
![]()
|
As dori sa subliniez cu insistenta faptul ca nu doresc sub nici o forma ca lucrurile pe care le voi spune in continuare sa fie interpretate ca o generalizare. Insa mi-am amintit de un exemplu perfect de loaza din sistemul de stat, si anume un politist, care ii declama surorii sale, in fata mea, mangaindu-se pe burta: "Auzi tu, un politai slab ii ori bolnav, ori prost". 100% reala replica.
|
--------------------
-
-
|
|
buzasparta |
![]()
|
Asa cum sunt dobitoci la stat sunt si la privat.Imi vine in minte meciul avut de mine cu BRD cand am fost la ei si o tuta de la consiliere nu stia ce inseamna sa dea un numar de inregistrare la o cerere dupa cum la fel a ridicat din umeri cand am intrebat sa imi spuna si mie detaliat cum se calculeaza dobanda creditului meu.Gata ca a aparut un nou Flash Forward.
This post has been edited by buzasparta: 7 May 2010, 21:32 |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(buzasparta @ 7 May 2010, 21:32) Asa cum sunt dobitoci la stat sunt si la privat.Imi vine in minte meciul avut de mine cu BRD cand am fost la ei si o tuta de la consiliere nu stia ce inseamna sa dea un numar de inregistrare la o cerere dupa cum la fel a ridicat din umeri cand am intrebat sa imi spuna si mie detaliat cum se calculeaza dobanda creditului meu.Gata ca a aparut un nou Flash Forward. diferenta e ca la privat daca nu iti convine profesionalismul aluia te duci la concurenta. Iar cel care angajeaza asemenea loaze mai devreme sau mai tarziu va avea probleme.. In cazul statului ce faci? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
buzasparta |
![]()
|
de la meciul meu cu BRD a trecut un an si tuta tot la brd lucreaza.asa cum raman la stat anumiti angajati asa raman si la privat.pana la un punct.asa fi vrut sa spun ca postez de la munca - poate se mai inflama cineva-dar la munca nu am net si sunt liber dupa o tura de noapte de 14 ore.e bine la stat nu?
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(buzasparta @ 7 May 2010, 21:41) de la meciul meu cu BRD a trecut un an si tuta tot la brd lucreaza.asa cum raman la stat anumiti angajati asa raman si la privat.pana la un punct.asa fi vrut sa spun ca postez de la munca - poate se mai inflama cineva-dar la munca nu am net si sunt liber dupa o tura de noapte de 14 ore.e bine la stat nu? in cazul institutiilor mari inertia e mare. Mai devreme sau mai tarziu se va intampla si ceva de genul lucrurilor spuse de mine. La nivel macro sau micro. Adica.. de exemplu. inchiderea filialei respective. Ca nici bancile nu mai sunt acu cu sacu plin sa finanteze sute de filiale aiurea, doar pentru imagine si pentru un incert castig ulterior. Insa afirmatia ramane: la privat daca te deranjeaza un lucru, il schimbi.Treci la altul. Cu statul ce faci? Cu ce il schimbi? This post has been edited by aphophis: 7 May 2010, 22:00 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai incearca sa lucrezi in privat atunci...Acolo munca e mai usoara si se castiga mult mai bine.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
buzasparta |
![]()
|
nu spune nimeni ca la privat e numai lapte si miere mai ales cand ai afacerea ta si trebuie sa ai grija sa nu o dai in gard.dar si la privat ca si la stat se mai gasesc niste posturi mai lejere.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(xcss @ 7 May 2010, 22:17) Tragand linie: sunt un bugetar care nu este de acord ca din cauza miilor, zecilor, poate sutelor de mii de loaze din sistem, sa aiba de suferit cei care muncesc onest si care nu castiga salarii atat de fabuloase precum se vehiculeaza. Stiu, poate ca v-am plictisit cu povestile mele despre iubita mea nevasta pe care o respect si o apreciez, dar legat de postul lui Xcss de mai sus, vin si eu cu o scurta / lunga completare sau daca vreti, ceva similar... In urma cu vreo 10 ani se aflau in practica (obligatorie dupa terminarea postlicealei de asistente), numai putin de 80 de aspiranti la postul de asistent, spagar sau cum vrei voi sa-i spuneti pe sectia de Reanimare in Bagdasar... Si asta in urma unui anunt la mica publicitate de genul "Spitalul de Urgenta Bagdasar Arseni angajeaza, etc, etc, etc." Dupa cateva zile, sa zicem o saptamana ca sa fiu indulgent, au ramas in practica repet obligatorie, doar 40 de persoane... restul fugind mancand pamantul din diverse motive lesne de inteles. Se stie ca munca pe salon este pentru domni si domnisoare / doamne, iar pe ATI (reanimare), vin fraierii. Bun... La bataie s-au pus doar 4 locuri. Recapitulare... Initial erau vreo 80 de candidati, la scurt timp au ramas doar 40 pe doar 4 locuri. La final, adica dupa vreo luna de practica si de pus umarul la treaba cu raniti, comatosi, cazuri grave sau irecuperabil refuzate de nenorocitii din Spitalul Floreasca, s-a dat un examen scris si practic. Convinsi ca nu o sa faca fata si profund scarbiti de sistemul sanitar, au mai "disparut" vreo 20 de aspiranti. Deci din cei vreo 20 ramasi, nevasta-mea a intrat pe unul din cele 4 posturi libere. Deci mai exista si oameni care lucreaza la stat carora le place munca, se dedica, si sufera pentru pacienti . Bine, eu ii tot zic sa lase la munca probeleme de la servici, dar cum a mea este o fire sentimentala, cu greu se poate detasa ca baietelul lui X sau Y s-a stins in bratele ei, neputincioasa fiind de ce se intampla in Romania in materie de medicamente, subventii sau mai rau, comportamentul criminal al unor asa-zis medici care au uitat ca au facut un juramant candva. ![]() Inca o data va cer mii de scuze pentru ca v-am plictisit pentru a "n"-a oara cu povestiri spitalicesti cu iz de famila Flamingo... iar amanunte demne de reviste de scandal, pot da pe PM sau la vreo bere undeva-candva. Multumesc. |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
buzasparta |
![]()
|
ati si neurologie sunt printre cele mai crancene sectii dintr-un spital.ca sa nu mai spun de upu.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc Buzasparta. Este cat se poate de adevarat. Printre "noi" mai exista si bugetari care lucreaza.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Cred ca prin multe spitale asistentele stiu mai bine munca doctorului decat doctorul. Sau poate nu are el chef sa o faca. Daca acum e atat de rau cu doctori care au terminat facultate pe cand se invata bine, mi-e frica sa ma imbolnavesc peste 10 ani, cand o sa fie colegii mei doctori care au intrat la medicina la stat cu note de 3 si 4 la examenul de admitere.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
afofise, nici acum n-ai invatat ca postul anterior nu se citeaza?
![]() 7 May 2010, 23:50: QUOTE(xcss @ 7 May 2010, 20:47) As dori un exemplu de produs electrocasnic autohton, produs de marele nostru domeniu privat, care sa fie si bun de altceva decat de aruncat direct la gunoi, si sunt primul care il va cumpara. acum nu generaliza, o sa-ti dau cateva exemple de produse, nu chiar electrocasnice, fabricate in Romania, chiar la mine in judet berea ursus de CBR filtre auto de Romcarbon zahar Margaritar de Agrana ulei Ulvex de Bunge parchet filtre Aquator stingatoare vinuri tigarete cherestea mezeluri lactate si branzeturi covrigi etc This post has been edited by daniel4ro: 7 May 2010, 23:50 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Flamingo |
![]()
|
Pai nu prea are de la cine sa iasa, asta ca s-o dam in altele...
![]() In primul rand cei adusi acolo sunt ori dupa operatie, ori cazuri grve in coma ori "legume"... Plus de asta, apartinatorii nu prea au voie sa intre si daca totusi intra, ghici cine ia spaga? Bodyguardul de la intrarea in sectie. Cand fetele vad apartinatorii deja intrati, le dau halate si ii lasa un pic sa stea langa bolnav sau sa-l priveasca prin geam. E naspa situatia pentru ele, neamurile si destul de delicata pentru personal. Este si tragi-comica (paznicul face bani de pe urma bolnavului, chiar daca nu recunoaste si spune ca au trecut "peste" el) dar si un pic la limita regulamentului spitalicesc... deoarece se stie ca pe Reanimare nu ai voie sa intri. In schimb fetele de pe saloane = boierie nene. Si nu doar intr-un singur spital ci in mai toate, cel putin cele din Bucuresti. Acolo cand e vorba de vizite, sa le vezi cum se infiinteaza printre paturi si pun tratamentul, dau medicamente, spala pacienti mai ceva ca "ingrijitoarele"/infirmierele angajate special pentru asta, etc doar sa ciuguleasca ceva. Dupa ce pleaca rudele, pleca si ele si le doare undeva pe pacienti. Bine, nu toate sunt asa... dar in linii mari cam asta e imaginea. Cat despre Neurologie, acolo este cu dus si intors. Sectia aia este o combinatie de spaga si arta / stiinta. Acolo daca vrei sa iasa bine operatia, nu mai astepti sa ti se ceara, ci dai tu ca sa fii sigur, ca doar asta e romanul. Obisnuit sa dea. ![]() Dupa operatii si alte minunatii unde "dai", ajungi pe reanimare, unde nu mai dai, dar apoi, dupa ce iti revii te jecmanesc asistentele de pe salon, atentie.... salonul sectie de neurologie. ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(dack @ 7 May 2010, 15:06) Si va rog, nu mai aduceti in discutie tema cu "privatii evazionisti". Daca ANGAJATII DE LA STAT (ce ironie!) si-ar face datoria si ar controla si sanctiona aceste firme, s-ar realiza mai multe venituri la buget. Stii, ministrii aia care fac manarii cu licitatii..stii, vamesii si politia care inchid ochii la tot felul de afaceri dubioase, cei de la fisc....si asa mai departe. inainte de orice, vreau sa spun ca matrozu a reusit perfect invrajbirea bugetarilor cu privatii. iar cei care cad prada acestei manipulari jegoase is prosti. ptr ca nici unii nu au de castigat nimic. nici privatii nici bugetarii. matrozu probabil speriat ca se ingroasa gluma, s-a gandit ca e najpa sa se ridice toti impotriva lui, asa c-a bagat zazanie intre oameni iar. el sta linistit si pulimea se cearta. ar trebui sa se uneasca toti si sa-i f..e in gurita pa astia de ne hotarasc soarta. nu pot io sa-ti spun mai multe despre "privatii evazionisti" din cauza ca n-am voie. cat de multi sint si cum isi bat joc de angajati. la noi mediul privat e bolnav. e un mediu privat care nu produce practic ceva. majoritatea privatilor se ocupa de desfacere de marfuri, de plimbat de marfuri, de servicii...etc. productia a ceva palpabil, a ceva care sa se vanda si sa aduca bani in tara tinde spre 0. privatii nostri aduc din afara produse si le vand. in bucale is cam 80.000 de firme din care cam 65.000 active. din astea 65.000 cam 60% au ca obiect de activitate comert in diferite forme (alimentar, farmaceutic, haine, aparatura - 90% din ele produse in afara). cam 20% is servicii (reparatii, curatenie, contabilitate, mentenanta...). 10% is de haleala (restaurante, cantine...care au materia prima tot din import). si abia un 10% asa chinuit fac productie de ceva (electronice, chimice, textile, incaltaminte, haleala...). asta e realitatea. comertu e baza in mediul privat. ia de colo si vinde dincolo. asta nu inseamna decat ca rumanica e societate de consum. si treaba e valabila in toata tara. spui ca institutiile statului sa-si faca treaba. corect, da' inainte tre schimbata legislatia toata. un privat nu poate respecta legislatia noastra. e o legislatie depasita si grea. nu cred ca privatii ar vrea sa vina corpurile de control (finante, ITM, DSP, DSV...etc) si sa aplice legea in litera ei. cat de tare ar fi o firma, n-are cum sa respecte tot. e imposibil. stii ca unii directori ai unor institutii de control, oameni cu capu pe umeri, au dat dispozitii interne verbale, sa nu se mai dea amenzi asa multe in urma controalelor, ptr ca distrug si putinul de privat care mai e. si tu vrei amenzi? in contextul actual crede-ma ca nu e de dorit. doamne fereste sa ajunga vrajba asta intre bugetari si privati asa mare, incat sa se ajunga la controale facute la razbunare. canceru mare e sus. la aia de au puterea. d-acolo tre sa plece schimbarea. nu de la palmasu din spatele unui birou. si plus de asta, bugetu n-a fost sarac. banii de pensii si salarii lipsesc, ptr ca banii din buget au fost cheltuiti aiurea. nu pe salarii si pensii. ci pe contracte intre stat si anumite firme. si mai zice matrozu ca vrea sa faca economie prin reducerile astea salariale, ptr a avea bani statul sa-si plateasca datoriile catre firmele private. is curios ce firme or sa primeasca datoria. ale cui or fi firmele alea? tare mult as vrea sa aflu cine-i in spatele firmelor care-si vor primi plata de la stat in urmatoarea perioada. deranjant e iar faptu ca vine unu ca basescu si-mi spune mie sa strang cureaua. si-o mai zice si razand ca prostu. el care de 20 de ani e slujbaj la stat si-are bani de-i intoarce cu lopata, el vine si zice asta. p-aia din ograda proprie nu-i vede. p-aia care is bagati in n consilii de administratie si castiga un om intr-un an (tot banuti de la stat) bani cat castiga toti salariatii unei institutii publice din judetul x. ehe, cate is de spus si de facut. da' degeaba. QUOTE(xcss @ 7 May 2010, 21:17) Tragand linie: sunt un bugetar care nu este de acord ca din cauza miilor, zecilor, poate sutelor de mii de loaze din sistem, sa aiba de suferit cei care muncesc onest si care nu castiga salarii atat de fabuloase precum se vehiculeaza. stai linistit ca tot aia or sa sufere. si-n loc sa se faca ceva in privinta asta, pulimea sta si se cearta: ba ca privatii au dreptate, ba ca bugetarii. iar asta nu tine de foame. This post has been edited by CGB: 8 May 2010, 11:26 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
IARNA PE ULIȚĂ (2010 )
A-nceput de ieri s-apară Câte-o groapă de rahat. Vremea s-a mai îmbunat, Străzile-au rămas prin țară Ca la sat. Sunt tranșee, nu șosele Nu poti circula deloc Căci sunt gropi din loc in loc Mari cat să-l ascunzi in ele Și pe Boc. Și când plouă toate-au apă Nu se vede, dar precis Că se-ascunde un abis Cam in ori-și-ce băltoacă E de vis. Nu șoferii sunt miopi Când conduc. Ci trebui spus, C-au o mare vină-n plus: Și sunt "proști de dau in gropi" Cei de sus. Zici ca merg pe-altă planetă Avem gropi ca-n cimitir Nu le treci nici dac-ai TIR. Si voi vreti rovinietă? Hai sictir ! Attached thumbnail(s) securedownload.jpg ( Size: 83.14k ) Number of downloads: 166 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
buzasparta |
![]()
|
poezie inspirata din fapte reale.asemanarea cu personajele din realitate este pur intamplatoare.
|
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
233 SP 94 |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CGB @ 8 May 2010, 12:12) Sunt total de acord cu tine. Vineri la serviciu colegii mei (majoritatea sub 30 ani) erau extrem de fericiti ca s-a renuntat la ideea cu impozitul progresiv si marirea tva-ului (o noua diversiune clasica a actualei puteri cum au tot fost in ultimii ani) si ca in sfarsit li se taie celor care merita, pentru ca oricum freaca menta si sunt mult prea multi. ![]() Am incercat sa le explic ca nu e chiar asa si ca generalizarea e o politica gresita, dar n-a fost chip. Ideea e de genul da-i incolo ca si-o merita, ca stau degeaba, ca dau dovada de lipsa de interes samd, iar masura li se parea chiar corecta. Important e ca nu i-a lovit pe ei, desi intr-un fel sau altul se va intampla oricum si asta. De aia ne-o luam pe coaja de mai bine de 20 de ani, ca dam dovada de astfel de atitudini. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(dack @ 7 May 2010, 20:48) Xcss, ai interpretat nefericit ce am scris, desi am precizat la fiecare post ca nu ma refer la toti bugetarii. Evident ca un spital sau o scoala nu poate produce profit. Eu ma referam la 'institute" si "intreprinderi', anchilozate in vremuri vechi. In general insa, intrebarea ta este o aberatie, pentru ca si daca vand Panasonic din import si fac profit, statul ma impoziteaza, iar banii ajung si la tine. Sau privatul trebuie sa produca produse sub un brand local ca sa se spuna ca produc ceva? Ajung bani si la el? Asta daca nu esti evazionist, daca nu esti scutit de stat ca in atatea cazuri de "mari" investitori. Dar cam cati bani ajung la el direct sau indirect (de ex bani investiti in drumuri si alte utilitati? ![]() ![]() Uite o diferenta intre Romania si o tara care produce foarte multe produse sub "branduri locale"..daca imi permiti sa imprumut expresia. Acea tara isi propune sa deschida 14 noi centrale nucleare peste alea 50 pe care le are, in timp ce noi ne rahatim pe noi de 20 de ani cu doua reactoare. ![]() Eu nu atac sectorul privat care produce, nu zic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Dan73: 8 May 2010, 22:11 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nu stiam de unde mi-e cunoscuta metafora cu grasul si slabul folosita de chior. acu' mi-am adus aminte c-am dat de ea intr-o carte de oliver lustig (omu e un supravietuitor al holocaustului, iar cartile sale is despre experientele traite in perioada respectiva). carti cu descrieri extrem de dure ale perioadei respective.
da' stiu ca ciutacu e un om rau si subiectiv, da' nu vi se zbarleste oleaca paru' pa picioare cand lecturati asta or sa dispara subventiile la apa calda. or sa creasca facturile serios la intretinere. dar banuiesc ca privatii isi produc apa calda prin fuziunea cristalelor jupiteriene si pa ei n-o sa-i afecteze cresterea asta de pret. o sa scada ajutorul de somaj. da' privatii nu intra-n somaj. ei cand raman fara servici se duc pe o planeta numita utopia unde au tot ce vor gratis. reactia oamenilor imediat dupa anuntul chiorului, arata cat de dezbinati sintem. felul in care se bucura unii de raul altora, absolut aiurea si fara sa gandeasca cat de putin. mai spunea imbecilu de basescu ceva de unitate si incredere in aceste masuri. sa fim solidari cu toti in aceasta suferinta. pai bine ma dobitocule, cand furai (tu si toata hoarda ta) din bugetu statului, imi dadeai ceva si mie? atunci nu ma chemai sa furam amandoi, atunci nu eram solidari. de ce tre sa fim noi solidari numa la greu? This post has been edited by CGB: 9 May 2010, 08:13 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 17:57 |